Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ploni plaukai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
premium
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 21, 12:50)
o ia ziurejau parasyta 10 svaru  g.gif taip gali buti?
*

nemanau, tai kad raso £3.50 g.gif kur matei, kad £10? tai cia litais greiciau jau taip gautusi, zinok as i lt niekada nesu siuntusis, bet cia kiek buna parasyta, tiek ir nuskaiciuoja g.gif
Rutic
QUOTE(premium @ 2009 01 21, 16:11)
nemanau, tai kad raso £3.50 g.gif kur matei, kad £10? tai cia litais greiciau jau taip gautusi, zinok as i lt niekada nesu siuntusis, bet cia kiek buna parasyta, tiek ir nuskaiciuoja g.gif
*

na turbut blogai nuziurejau 4u.gif
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 21, 18:44)
na turbut blogai nuziurejau  4u.gif
*

Nu ne zinok, man irgi 10,60GBP rodo, tai kad gal cia UK vartotojamt viena kaina, o LT vartotojams brungiau dry.gif
(kur jus ta svaru zenkliuka radot??? visa klaviatura ismaisiau, neradau wacko.gif lotuliukas.gif )
premium
QUOTE(Frosted @ 2009 01 22, 18:12)
Nu ne zinok, man irgi 10,60GBP rodo, tai kad gal cia UK vartotojamt viena kaina, o LT vartotojams brungiau dry.gif
(kur jus ta svaru zenkliuka radot??? visa klaviatura ismaisiau, neradau wacko.gif  lotuliukas.gif )
*

kaip taip gali but? g.gif tai aisku, brangiau, taip ir parasyta: uk tiek, europa tiek, azija tiek... visur ta pati turetu rodyt g.gif as ziuriu kur yra apacioj delivery times and charges...
o £ tai yra ten kur virsuj skaicius 3 su angliskais nustatymais.
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 01 22, 21:12)
(kur jus ta svaru zenkliuka radot??? visa klaviatura ismaisiau, neradau wacko.gif  lotuliukas.gif )
*

na va sakau kad cia kazkas ne to schmoll.gif na nes jeigu uz sampuna moketi apie 50 litu su parsiuntimu tai taikrai nera labai pigiai unsure.gif
premium
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 24, 09:02)
na va sakau kad cia kazkas ne to  schmoll.gif  na nes jeigu uz sampuna moketi apie 50 litu su parsiuntimu tai taikrai nera labai pigiai  unsure.gif
*

tai tada nepigiai g.gif nesuprantu... nu man kitaip rodo lotuliukas.gif
Rutic
QUOTE(premium @ 2009 01 24, 12:29)
tai tada nepigiai g.gif nesuprantu... nu man kitaip rodo lotuliukas.gif
*

gal delro kad tu anglijoj gyveni todel kaina ir skiriasi smile.gif palyginus jum parsisiusti zymiau pigiau kainuotu nei mum i lietuva smile.gif cia gal ir priklauso ta kaina nuo salies i kur siusti 4u.gif
premium
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 24, 10:46)
gal delro kad tu anglijoj gyveni todel kaina ir skiriasi  smile.gif  palyginus jum parsisiusti zymiau pigiau kainuotu nei mum i lietuva smile.gif cia gal ir priklauso ta kaina nuo salies i kur siusti  4u.gif
*

as ta tai suprantu biggrin.gif bet tai ten yra kainorastis, parasyta kiek kainuoja siusti i uk, kiek kainuoja siusti i europa ir pan., kaip gali tau kainorasti kitoki rodyt? g.gif nu, nebesvarbu, vis tiek atrodo neissiaiskinsim lotuliukas.gif
o as siandien nusikirpau, bandziau atauginet kai buvau pernai visai trumpai nusikirpusi, bet neistveriau, galesiu veliau nuotrauku ikelt...
Rutic
QUOTE(premium @ 2009 01 24, 15:20)
as ta tai suprantu biggrin.gif bet tai ten yra kainorastis, parasyta kiek kainuoja siusti i uk, kiek kainuoja siusti i europa ir pan., kaip gali tau kainorasti kitoki rodyt? g.gif nu, nebesvarbu, vis tiek atrodo neissiaiskinsim lotuliukas.gif
o as siandien nusikirpau, bandziau atauginet kai buvau pernai visai trumpai nusikirpusi, bet neistveriau, galesiu veliau nuotrauku ikelt...
*

butu idomu pamatyt smile.gif laukiam
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 01 24, 13:46)
gal delro kad tu anglijoj gyveni todel kaina ir skiriasi  smile.gif  palyginus jum parsisiusti zymiau pigiau kainuotu nei mum i lietuva smile.gif cia gal ir priklauso ta kaina nuo salies i kur siusti  4u.gif
*

Nu ne zinok, ten siuntimas dar priedo buna prie kainos... doh.gif
Kaip cia mums tu sampuniuku parsisiusti? g.gif Gal kas UK pazystamu turite? Galetume parsiusti i UK< po to i LT, o siuntima pasidalintume ant visu, ir gautusi ne po 50Lt bigsmile.gif
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 01 24, 21:09)
Nu ne zinok, ten siuntimas dar priedo buna prie kainos...  doh.gif
Kaip cia mums tu sampuniuku parsisiusti?  g.gif Gal kas UK pazystamu turite? Galetume parsiusti i UK< po to i LT, o siuntima pasidalintume ant visu, ir gautusi ne po 50Lt  bigsmile.gif
*

as turiu pazystamu uk,reikes paklausti ar gales parsiusti smile.gif gal susitarsim kaip nors gal jei mokes,dar biggrin.gif
Frosted
Idomu, kiek siuntimas kainuotu, juk sunkus tie sampunai doh.gif
premium
QUOTE(Frosted @ 2009 01 25, 18:24)
Idomu, kiek siuntimas kainuotu, juk sunkus tie sampunai  doh.gif
*

geriau butu, jei kas pazistamas parveztu, as irgi galeciau, deja, nevaziuoju kol kas, tik vasara gal...
Frosted
QUOTE(premium @ 2009 01 25, 23:42)
geriau butu, jei kas pazistamas parveztu, as irgi galeciau, deja, nevaziuoju kol kas, tik vasara gal...
*

Nu ka, palauksime vasaros lotuliukas.gif
jadzka
QUOTE(Frosted @ 2009 01 26, 09:49)
Nu ka, palauksime vasaros  lotuliukas.gif
*

O ko jūs nežiūrit čia: http://www.lookfantastic.com/hair/aveda-haircare

Ten per 4 dienas parsiunčia ir gal 3 svarai siuntimas tik į lt. Kelis kartus siunčiausi tai viskas liuks smile.gif
Rutic
QUOTE(jadzka @ 2009 01 26, 14:04)
O ko jūs nežiūrit čia: http://www.lookfantastic.com/hair/aveda-haircare

Ten per 4 dienas parsiunčia ir gal 3 svarai siuntimas tik į lt. Kelis kartus siunčiausi tai viskas liuks smile.gif
*

kad ir cia rodo po 10 svary maziausei doh.gif
Frosted
Na siaip neblogas saitas g.gif Ypac jei siuntimas tik 3 svarai bigsmile.gif
Bet kainos sampunu cia nemazos, ne po 3 svarus, kaip buvo sakyta dry.gif
ne mama
QUOTE(Frosted @ 2009 01 31, 20:45)
Na siaip neblogas saitas g.gif Ypac jei siuntimas tik 3 svarai  bigsmile.gif
*

kazkaip jau nebesuseku apie ka cia, bet man rodos jus apie skirtingus dalykus kalbat- anam puslapy irgi ne sampunas 3 svarai, o siuntimas ax.gif o sampunai tai nuo rusies priklauso, bet tikrai geri sampunai ne 3 svarus kainuoja blush2.gif
neli
Mano plaukučiai irgi labai ploni, deju, jų ir nedaug dar. Neseniai radau putas Schwarzkopf got2b, tai suzinojau, kas yra plauku purumas smile.gif tikrai geras dalykelis, plaukai net iki vakaro nepriglunda, man jos padeda, gal ir kazkam is jusu tiks.
IiIy
Apie plonus plaukus galiu pasakyti tiek, kad kirpejai rekomenduoja neaugintu ju labai ilgu (geriausias ilgis peciu linija ir siek tiek ilgesni). Tada plaukai atrodys puresni ir grazesni. Jei plonus plaukus iskarpo tai jie graziai atrodo tik pirmomis savaitemis, kai tie iskarpytu plauku galiukai nepradeda skilinet, luzinet ir sauset - va tada atrodo tikrai baisiai, todel reiktu labai juos priziuret. O geriausia ploniems plaukams tiesus kirpimas smile.gif
Bonbonke...
jungiuosi ir as prie jusu, plonaplaukes biggrin.gif kazkada girdejau, jog yra kazkokia priemone (lyg ir chna, nors nezinau tiksliai), kuria "dazant" (plaukai lieka tokios pacios spalvos kaip ir buvo) plaukas pastoreja... gal kazkas zino apie tai daugiau? rolleyes.gif
Claude
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 02 01, 20:03)
jungiuosi ir as prie jusu, plonaplaukes  biggrin.gif kazkada girdejau, jog yra kazkokia priemone (lyg ir chna, nors nezinau tiksliai), kuria "dazant" (plaukai lieka tokios pacios spalvos kaip ir buvo) plaukas pastoreja... gal kazkas zino apie tai daugiau?  rolleyes.gif
*

Bespalvė chna vadinama smile.gif Įdomu, ar iš tiesų veikia biggrin.gif
premium
QUOTE(Bonbonke... @ 2009 02 01, 18:03)
jungiuosi ir as prie jusu, plonaplaukes  biggrin.gif kazkada girdejau, jog yra kazkokia priemone (lyg ir chna, nors nezinau tiksliai), kuria "dazant" (plaukai lieka tokios pacios spalvos kaip ir buvo) plaukas pastoreja... gal kazkas zino apie tai daugiau?  rolleyes.gif
*

as pries kelis metus naudojau kazka tokio, bet net nezinau tiksliai blush2.gif zodziu man buvo parveze is azijos tokius naturalius miltelius (kvapas kaip sumaltos zalios zoles) , juos sumaisius su vandeniu kauke pasidarydavau, is tikro plaukas pasidarydavo labai blizgantis ir grazus, kaip del purumo gaaaal siek tiek ir papurindavo, bet mazai ir naudojau, nes suteikdavo mano tamsiai rudiems plaukams truputi ryza atspalvi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Frosted @ 2009 01 31, 17:45)
*

tai buvo kalbeta apie siuntimo kaina, ne sampunu biggrin.gif tai dabar aisku, kodel jums kitokia kaina rodo lotuliukas.gif tiesiog nesusisnekejom mirksiukas.gif
Rutic
QUOTE(neli @ 2009 02 01, 12:38)
Mano plaukučiai irgi labai ploni, deju, jų ir nedaug dar. Neseniai radau putas Schwarzkopf got2b, tai suzinojau, kas yra plauku purumas smile.gif tikrai geras dalykelis, plaukai net iki vakaro nepriglunda, man jos padeda, gal ir kazkam is jusu tiks.
*

o tos putos neriebaluoja plauku?nes mano plaukai tai kazkaip lbai greit susiriebaluoja,kas antra diena plaunu doh.gif
Frosted
QUOTE(premium @ 2009 02 02, 02:30)
tai buvo kalbeta apie siuntimo kaina, ne sampunu biggrin.gif tai dabar aisku, kodel jums kitokia kaina rodo lotuliukas.gif tiesiog nesusisnekejom mirksiukas.gif
*

aaaaaaj... zioplos mes biggrin.gif Na, uz 50Lt manau ir cia susirastume... As tai supratau, kad po 3 svarus cia visas dziaugsmas + tiek pat siuntima, o cia po 13 iseitu svaru mazdaug biggrin.gif

PS, Rutalt, as kasdien plaunu biggrin.gif nes susiriebaluoja biggrin.gif
O kartais, jei kazkur einu, ir vakare issiplaunu dar karta biggrin.gif
Gal visai nesveikai, ale graziau taip.
jadzka
QUOTE(Frosted @ 2009 02 11, 00:39)
aaaaaaj... zioplos mes biggrin.gif Na, uz 50Lt manau ir cia susirastume... As tai supratau, kad po 3 svarus cia visas dziaugsmas + tiek pat siuntima, o cia po 13 iseitu svaru mazdaug biggrin.gif

*

Aš tai jau nebesitikiu gerą priemonę rasti pigiau nei už 30 lt. Nu nerandu tokių ir tiek doh.gif:

O dėl galvos plovimo tai panašiai ir aš: svarbiausia, kad plaukai būtų švarūs. Nenaudoju nei putų nei lakų. Nusiperku karts nuo karto, bet va erzina mane ir viskas...
Capricorn
QUOTE(Frosted @ 2009 02 10, 23:39)
as kasdien plaunu biggrin.gif nes susiriebaluoja biggrin.gif
*

ir man taip pat mirksiukas.gif

jei nesiplauč kasdien-tai jausčiaus blogai doh.gif
majaliza
o jus nenaudojat jokiu purikliu, atkeleju nuo shaknu? unsure.gif

QUOTE(premium @ 2009 02 02, 02:30)
as pries kelis metus naudojau kazka tokio, bet net nezinau tiksliai blush2.gif zodziu man buvo parveze is azijos tokius naturalius miltelius (kvapas kaip sumaltos zalios zoles) , juos sumaisius su vandeniu kauke pasidarydavau, is tikro plaukas pasidarydavo labai blizgantis ir grazus, kaip del purumo gaaaal siek tiek ir papurindavo, bet mazai ir naudojau, nes suteikdavo mano tamsiai rudiems plaukams truputi ryza atspalvi doh.gif

chna buna ir bespalve, ne tik ta, kur ryzai dazo mirksiukas.gif
bet speju, kad ja panaudojus, o veliau dazant dazais plaukucius, jie gali nusidazyti nenuspejama spalva rolleyes.gif
jadzka
QUOTE(majaliza @ 2009 02 11, 14:06)
o jus nenaudojat jokiu purikliu, atkeleju nuo shaknu?  unsure.gif

*

Ne. Tiesiog priežiūros priemones renkuosi suteikiančias purumo, gydančias plaukus, stiprinančias juos ir pan.
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 02 11, 00:39)

*

as stengiuosi kas antra diena bent plaut,bet kas is to issiplaunu,atsikeliu ryte jau nuo saknu riebaluoti doh.gif ir jokie sampunai skirti riebaluotiems plaukams nepadeda schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2009 02 11, 14:20)
Ne. Tiesiog priežiūros priemones renkuosi suteikiančias purumo, gydančias plaukus, stiprinančias juos ir pan.
*

kokios firmos priemones naudojat ? smile.gif
Ginariukė
As naudoju savo ploniems plaukams Rene Furterer Tonucia stiprinamaja, tankinamaja priemone, tai tikrai geras daiktas, plaukai tokie sunkesni, veslesni tampa, padideja apimtis. thumbup.gif
jadzka
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 11, 18:40)

kokios firmos priemones naudojat ? smile.gif
*

Praktiškai viską iš O'Rising 4u.gif
Rutic
QUOTE(jadzka @ 2009 02 12, 11:00)
Praktiškai viską iš O'Rising  4u.gif
*

o kur jos buna pirkti? veiksiminga? smile.gif galvoju gal ir man vertetu pabandyti 4u.gif
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 11, 18:40)
as stengiuosi kas antra diena bent plaut,bet kas is to issiplaunu,atsikeliu ryte jau nuo saknu riebaluoti  doh.gif  ir jokie sampunai skirti riebaluotiems plaukams nepadeda schmoll.gif
*

As tai rytais plaunu, tai iki vakaro prasilaiko jie, o kita ryta vel plaunu... g.gif
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 02 15, 18:43)
As tai rytais plaunu, tai iki vakaro prasilaiko jie, o kita ryta vel plaunu...  g.gif
*

na va,nesamone kazkokia g.gif o plaukams tai kenkia toks daznas plovimas-kuo dazniau plauni tuo labiau riebaluojasi,na bet ka padarysi,jau geriau plausiu negu vaiksciosiu riebaluota galva doh.gif biggrin.gif
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 16, 14:23)
na va,nesamone kazkokia  g.gif o plaukams tai kenkia toks daznas plovimas-kuo dazniau plauni tuo labiau riebaluojasi,na bet ka padarysi,jau geriau plausiu negu vaiksciosiu riebaluota galva  doh.gif  biggrin.gif
*

Na nezinau, ar labiau kenkia daznas plovimas ar riebaluota oda... g.gif
Juk veida taip pat plauni kelis kartus per diena biggrin.gif Bent jau atrodo estetiskai, nes man tai zmones su neplautom galvom brrr kaip bjauriai atrodo wacko.gif
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 02 16, 17:35)
Na nezinau, ar labiau kenkia daznas plovimas ar riebaluota oda...  g.gif
Juk veida taip pat plauni kelis kartus per diena  biggrin.gif Bent jau atrodo estetiskai, nes man tai zmones su neplautom galvom brrr kaip bjauriai atrodo wacko.gif
*

na gal ne tiek kiek kenkia,bet as ne viena karta skaicius,kad daznas plauku plovimas skatina daznesi plauku riebalavimasi smile.gif
jurune
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 16, 18:21)
na gal ne tiek kiek kenkia,bet as ne viena karta skaicius,kad daznas plauku plovimas skatina daznesi plauku riebalavimasi  smile.gif
*

Pritariu, nes as anksciau kiekviena dienele plaudavau savo plaukucius, tai man jie jau vakare budavo riebaluoti, o va dabar pradejau kas antra diena plauti, kartais net tris dienas istempiu ir vat tikrai daug geriau nebesiriebaluoja taip greitai smile.gif
Rutic
QUOTE(jurune @ 2009 02 16, 21:15)
Pritariu, nes as anksciau kiekviena dienele plaudavau savo plaukucius, tai man jie jau vakare budavo riebaluoti, o va dabar pradejau kas antra diena plauti, kartais net tris dienas istempiu ir vat tikrai daug geriau nebesiriebaluoja taip greitai  smile.gif
*

as irgi stengiuosi kuo reciau plaut bent 3 dienas pabut iseina kartais neplovus smile.gif
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 16, 21:31)
as irgi stengiuosi kuo reciau plaut bent 3 dienas pabut iseina kartais neplovus  smile.gif
*

Na man 3 dienos yra rekordas, ir tai vien del to, kad su temperatura namie sedejau, daugiau neistverciau biggrin.gif
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 02 23, 19:10)
Na man 3 dienos yra rekordas, ir tai vien del to, kad su temperatura namie sedejau, daugiau neistverciau biggrin.gif
*

Man atrodo,kad nuo plaukų storumo priklauso ar labai greit riebaluojasi ar ne ? Pas mane kaip plonučiai plaukai tai greit riebaluojasi. doh.gif biggrin.gif
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 24, 18:10)
Man atrodo,kad nuo plaukų storumo priklauso ar labai greit riebaluojasi ar ne ? Pas mane kaip plonučiai plaukai tai greit riebaluojasi. doh.gif  biggrin.gif
*

Gal priklauso, nes stori plaukai ne tokie minksti ir nepriglunda taip prie odos, taigi ir nesiriebaluoja taip greitai wink.gif

help.gif nerandu niekur to Dzintars losjono plaukams, gal kas kur nors mate? sad.gif parasykite pls kur, nes niekur nera, apvaziavau jau kelias rusisku prekiu parduotuves, vis zada uzvezti, bet neuzveza verysad.gif
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 02 24, 18:39)
Gal priklauso, nes stori plaukai ne tokie minksti ir nepriglunda taip prie odos, taigi ir nesiriebaluoja taip greitai wink.gif

help.gif nerandu niekur to Dzintars losjono plaukams, gal kas kur nors mate? sad.gif parasykite pls kur, nes niekur nera, apvaziavau jau kelias rusisku prekiu parduotuves, vis zada uzvezti, bet neuzveza  verysad.gif
*

As anksciau kazkur internete buvau radus,bet dabar jau vargu ar rasciau doh.gif
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 25, 17:02)
As anksciau kazkur internete buvau radus,bet dabar jau vargu ar rasciau doh.gif
*

Internete pirkti buvai radus? bigsmile.gif
Nes as tik Dzintars puslapyje randu, bet juk jie Latvijoj... sad.gif
Rutic
QUOTE(Frosted @ 2009 02 25, 23:53)
Internete pirkti buvai radus?  bigsmile.gif
*

Aha internete ten pirkti maciau,bet dabar ieskojau nerandu doh.gif
numesk nuododele to puslapio Dzintars smile.gif
Frosted
QUOTE(Rutalt @ 2009 02 26, 13:07)
Aha internete ten pirkti maciau,bet dabar ieskojau nerandu doh.gif
numesk nuododele to puslapio Dzintars smile.gif
*

http://www.dzintars.lv/en/

Cia bendras, tas losjonas prie plaukams prekiu kazkur... Atrodo, kazkada buvau imetusi cia nuoroda tikslia 4u.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Frosted @ 2009 02 25, 23:53)
Internete pirkti buvai radus?  bigsmile.gif
*

pas mus Droge tikrai yra ,bet čia Tauragėj biggrin.gif jei nori ,galiu atsiųsti 4u.gif
Pukuotukė
O Lietuvoje Dzintars nėra? EsuDroge pirkusi serumą, tokį dvokiantį, tai jis man nepadeda schmoll.gif Kol kas geriausia, ką bandžiau ir bandau plaukų augimui stimuliuoti ir kasų storiui didinti yra
user posted image
Daug terlionės su juo, bet rezultatai matosi mirksiukas.gif
Jurgutėlė
QUOTE(Pukuotukė @ 2009 02 27, 10:40)
O Lietuvoje Dzintars  nėra? EsuDroge pirkusi serumą, tokį dvokiantį, tai jis man nepadeda  schmoll.gif  Kol kas geriausia, ką bandžiau ir bandau plaukų augimui stimuliuoti ir kasų storiui didinti yra
user posted image
Daug terlionės su juo, bet rezultatai matosi  mirksiukas.gif
*

o kiek laiko naudoji ,kada pradėjo storėti plaukučiai ? ir kodėl daug terlionės?
Pukuotukė
QUOTE(Jurgutėlė @ 2009 02 27, 10:43)
o kiek laiko naudoji ,kada pradėjo storėti plaukučiai ? ir kodėl daug terlionės?

Naudoju jau antrą mėnesį ax.gif o terlionės daug todėl, kad kiekvieną vakarą prieš miegą reikia sąžiningai įmasažuoti šitą kremą į galvos odą. Mano plaukai ir taip greitai riebaluotis linkę, todėl kiekvieną rytą reikia galvą plauti doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.