Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kad parduoti paveiksla
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Popierizmas
ebatas
4u.gif . Labutis. Man reikia parduoti paveikslu (savu) bet nzn ko man reikia ir kaip juos isvos parduoti, tarkim y galerija.
gal kokio autentiškumo patvirtinimo ar verslo liudijimo ar ko. nzn, lb reikia jusu pagalbos. blush2.gif
Papildyta:
sry ne y ta forumo daly idejau
Superita
o dieve mano, tai aisku siame matiareliame pasaulelyje ne ten pataiketeke, sorry ax.gif , nors bent nuotraukas butumet ideje... smile.gif mirksiukas.gif
BEGALYBĖ
g.gif labas,na nenoriu pasirodyti labai protinga,bet manau jei nori parduoti į galeriją,tai pirmiausia ten ir reikėtų nueiti,nors nemanau,kad jos tiesiogei ims,gal prives kokį agentą,kuri užsiima tuo reikalu,,,
O verslo liūdijimų po Naujų metų nebebus,tai manau ten daug kas pasikeis,bet toks dalykas kaip "autorinis kūrinys"turėtų išlikti arba bent jau kažkas panašaus kaip autorinė sutartis,bet kokiu atveju manau teks išlaukti iki 2009m pradžios ir tik tada ieškoti kur ir kaip parduoti,nes keisis ne tik mokesčių procentai,bet ir šeip visokių pokyčių,,,,
,,,, rolleyes.gif jei įdomu ir jei man pavyks (niekada to nedariau),galiu įmesti autorinės sutarties pvz,jei tik pavyks,,AUTORINĖ KŪRINIO UŽSAKYMO SUTARTIS Nr. ..........
įvesk į google r išmes ką nors,,,,man nepavyksta įmesti pačio šablono-aš nemoku,, 4u.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.