Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dailusis čiuožimas 21
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
pearl
Tęsiam mūsų diskusijas naujojoje temoje biggrin.gif

senoji tema

user posted image

user posted image
FuGa
Praeitos temos plepiai: biggrin.gif
`delfine` 94
*plepute* 65
Ingeb 54

Pearl, ačiū už naują temą 4u.gif Ir beje, visus su šventėm clap.gif newyear.gif
Just Mammy
pearl, ačiū!!! 4u.gif
pearl
QUOTE(Just Mammy @ 2008 12 24, 15:52)
pearl, ačiū!!! 4u.gif
*

uz ka mastau.gif

o siaip VISUS VISUS cia apsilankancius (ir kartais islendancius is skype'o hihihi.gif ) su Kuciom ir Kaledom (Naujieji dar palauks mirksiukas.gif ). Graziu, jaukiu, sidabriniu kuciu ir labai smagiu kaledu santa2.gif

user posted image
Ingeb
Pearl, ačiū už naują temą!!! 4u.gif

QUOTE(pearl @ 2008 12 24, 09:52)
saip vat neseniai manomkolege apdraude vaika nuo riziku sportuojant. Apdraustu, BEt ta salyga, kad nuo traumu ant ledo, turi buti numatyta individualiose sutarties salygose, ty paciame draudimo polise.  O draudimas nera toks jau ir didelis, tiesiog reiketu uzsiklausti keliu bendroviu ir pasiziureti variantus siulomus, nes jie ten skirtingai tuos procentus rizikos turi isivertine - vieni tavo laisvalaiki ant ledo skaitytu kaip profesionalu sporta, o kiti tik kaip laisvalaiki, todel draudimo imoka metine skirtusi. Bet tikrai nera pabrangiai. As pati, beje, apie tai jau galvoju mirksiukas.gif ir beje, siulau, jei kas drausis, LABAI gerai draudimo salygfas isstudijuoti, aks yra drautiminis ivyklis, kas ne, kas yra trauma, kas yra nelaimingas atsitikimas ir t.t., kad po to butu maziau problemu (tiesiog sakau is teisininko praktikos 4u.gif )
*

Tas tai tiesa, tiesiog aš kalbėjau apie tai, jog yra skirtumas ar draustis nuo nelaimingų atsitikimų ir čiuožimą įtraukti kaip laisvalaikį (nors beveik garantuoju, kad būtų prisikirtias prie vos ne ekstremalių pomėgių ir padidinta draudimo įmoka) ar drausti sportininką profą (kas mūsų atveju nėra tiesa). O dėl viso kito drinks_cheers.gif

QUOTE(FuGa @ 2008 12 24, 14:15)
Praeitos temos plepiai:  biggrin.gif
  `delfine`  94
  *plepute* 65
  Ingeb        54

third.gif
*plepute*
QUOTE(FuGa @ 2008 12 24, 13:15)
Praeitos temos plepiai:  biggrin.gif
  `delfine`  94
  *plepute* 65
  Ingeb        54

Pearl, ačiū už naują temą  4u.gif  Ir beje, visus su šventėm  clap.gif  newyear.gif
*

sugebėjau ateiti temos vidury ir praplepėti tiek daug blink.gif
Just Mammy
QUOTE(pearl @ 2008 12 24, 14:59)
uz ka mastau.gif

*

Už laiku sudarytą naują temą!
Lasveni
pearl, ačiū už naują temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Nepamirškite, šiandien per kanalą Sport1 20.15 rodys čiuožimą wub.gif thumbup.gif
Ingeb
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 24, 16:41)
Nepamirškite, šiandien per kanalą Sport1 20.15 rodys čiuožimą wub.gif  thumbup.gif
*

Ačiū, kad priminei, reikės susirasti pas save telike šitą gėrį, nes kiek ėjau per kanalus, niekur nesutikau jo unsure.gif
Lasveni
QUOTE(Ingeb @ 2008 12 24, 18:56)
Ačiū, kad priminei, reikės susirasti pas save telike šitą gėrį, nes kiek ėjau per kanalus, niekur nesutikau jo  unsure.gif
*

Aha, jį ten paieškot reikia biggrin.gif Aš vis kankinau tėvą, tai surado galu gale wub.gif
blackkiss
user posted image

Mielieji, sveikinu su Šv. Kalėdom! clap.gif newyear.gif 000059.gif santa2.gif Linkiu šiltų, mielų ir grazių švenčių, sniego lauke bei šilumos širdyje! 4u.gif
pearl
QUOTE(Ingeb @ 2008 12 24, 17:02)
Pearl, ačiū už naują temą!!!  4u.gif
Tas tai tiesa, tiesiog aš kalbėjau apie tai, jog yra skirtumas ar draustis nuo nelaimingų atsitikimų ir čiuožimą įtraukti kaip laisvalaikį (nors beveik garantuoju, kad būtų prisikirtias prie vos ne ekstremalių pomėgių ir padidinta draudimo įmoka) ar drausti sportininką profą (kas mūsų atveju nėra tiesa). O dėl viso kito  drinks_cheers.gif
third.gif
*

Ingeb, siaip mano kolege yra apdraudus savo sunu butent nuo traumu jam sportuojant gan pavojinga sporta (viesai nenoreciau sakyti), ty nueini pas draudimo co ir sakai, kad man reikia draudimo nuo to ir to, o vat draudimo co TA PACIA veikla traktavo kaip sporta arba kaip laisvalaiki, ty ne sporta, o nuo to ir draudimo imokos dydis pirklause (bet tikrai palyginus nedaug mirksiukas.gif ) Tai tiesiog reiketu pas pas kelis draudimo imones kreiptis ir paziuret pasiulumus blush2.gif BET reiketu butinai nusimatyt polise (individualios sut. salygos) butent dailuji ciuozima, nes kitu atveju, kaip ir sake cia kazkas atsitikus traumai reiketu begt i lauka ir apsimetinet, kad ant gatves susitraumavai 4u.gif

Ech, tos kaledos wub.gif
`delfine`
QUOTE(Nikolajus @ 2008 12 22, 17:03)
Iš pradžių maniau, kad, jei jau čiurnos lūžis po 6 savaičių sugyja, tai mano patempimas po kokių dviejų savaičių susitvarkys.

*

blink.gif
Nikolajau - pakartoju tau profesionaliu gydytoju teigini : ciurnos PATEMPIMAS pilnai sugyja po 6 savaiciu (aisku priklausomai kaip gydysi, jeigu kenksi tai gis puse metu biggrin.gif )
tai va ka as ir sakau
ir dar noriu pabrezti - su desniaja koja man pasirode kad trauma lengvesne, ir islekiau ant ledo po 2 savaiciu
dabar uz tai atsiimu savo....
skausmas nesiliauja - va ir per sventes prasedejau prie stalo su kazkokiais diegliais ciurnoje...zodziu ji labai kaprizinga pasidare ir pastoviai primena apie save
nelabai pamenu ra tas pats buvo su kaire koja kuria as gydziau lygiai 6 savaites...
bet kad kaire koja dabar nei menkiausio zenklo nerodo apie buvusia trauma - matyt neblogai pasistengiau gydant

QUOTE(Nikolajus @ 2008 12 22, 21:41)
Pirmas dvi paras šaldžiau, paskiau pagal gydytojo nurodymus pradėjau rytais teptis koją Tramelio tepalu, o vakarais darytis Traumelio kompresus. Prieš tepimąsi Traumeliu, tai yra rytais ir vakarais, koją įmirkau į karštą (su protu, aišku) vandenį su jūros druska. Dienai koją lengvai apsirišu elastiniu bintu. Naktį koją stengiuosi laikyti aukščiau, nors tai nepavyksta, nes automatiškai apsiverčiu bemiegant ir sulenkiu kojas.
Tai vat, laukiu kojos pasveikimo.
*

pavyzdingas gydymas 4u.gif jeigu neskubesi su ledu - turi visas galimybes sugydyti koja kuo puikiausiai
kadangi tai vis del to desnioji koja, patariu su ledu neskubeti - juk paskui visas kruvis eis per ja...ir tikrai tikrai, man jauciasi mano paskutines traumos nedagydymas deja unsure.gif

QUOTE(*plepute* @ 2008 12 24, 16:03)
sugebėjau ateiti temos vidury ir praplepėti tiek daug blink.gif
*

plepute, linkiu tau kitoj temoj paiimti is manes pirmaja vieta biggrin.gif

Visiems
su sventemis newyear.gif

user posted image
Lasveni
delfine nerealus paveiksliukas biggrin.gif 4u.gif

As cia biski pasigirsiu biggrin.gif
user posted image
FoxBlau
Sveiki 4u.gif vėl aš lendu iš po krūmų biggrin.gif noriu visus pasveikinti su šventėmis 4u.gif 4u.gif
`delfine`
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 27, 12:50)
delfine nerealus paveiksliukas biggrin.gif  4u.gif

user posted image
*

Lasveni thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
nerealiai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(FoxBlau @ 2008 12 27, 19:10)
Sveiki 4u.gif vėl aš lendu iš po krūmų biggrin.gif noriu visus pasveikinti su šventėmis 4u.gif  4u.gif
*

seniai jau laikas islisti is tu krumu tongue.gif
taip pas Zana taves ir nesulaukiau tongue.gif
LijaAntLedo

user posted image
*

eik tu sau, kaip fainai ax.gif 4u.gif thumbup.gif
FoxBlau
QUOTE(`delfine` @ 2008 12 27, 21:22)

seniai jau laikas islisti is tu krumu tongue.gif
taip pas Zana taves ir nesulaukiau tongue.gif
*

sveikata mano kaip reikiant sustreikavo, tdl mėnesį ant ledo nebuvau...
i3rigita
Sveiki visi ,
Noreciau paklausti , pasitarti , tikiuosi priimsite i savo tema .
Norejau paklausti ar dailuji ciuozima butina pradeti nuo pat vaikystes ar ir galima veliau mokytis? Be to kokio amziaus pradedanciuju grupes yra? Turbut tik mazu vaiku?Noreciau kazka ismokt bet turbut nebutu kur smile.gif
blackkiss
QUOTE(i3rigita @ 2008 12 28, 01:06)
Sveiki visi ,
Noreciau paklausti , pasitarti , tikiuosi priimsite i savo tema .
Norejau paklausti ar dailuji ciuozima butina pradeti nuo pat vaikystes ar ir galima veliau mokytis? Be to kokio amziaus pradedanciuju grupes yra? Turbut tik mazu vaiku?Noreciau kazka ismokt bet turbut nebutu kur smile.gif
*

siaip jei profesionaliai nori mokytis, be abejo reikia nuo vaikystes, norint kazka pasiekt... bet jei savo malonumui, niekada ne per velu ir grupes yra suaugusiu, tiek ledo rumuose, tiek akropolyje smile.gif
i3rigita
Man 15 metu , tai dar prie suaugusiuju netikciau smile.gif Savo malonumui noreciau ,isvis ciuozt nemoku bet noreciau ismokt smile.gif gal patartumete kur ir kaip , aciu smile.gif
Just Mammy
QUOTE(i3rigita @ 2008 12 28, 01:56)
Man 15 metu , tai dar prie suaugusiuju netikciau smile.gif Savo malonumui noreciau ,isvis ciuozt nemoku bet noreciau ismokt smile.gif gal  patartumete kur ir kaip , aciu smile.gif
*

Sveika, atėjusi į mūsų draugišką kompaniją!

15 metų tikrai ne per vėlu. svarbu - labai norėti ir dirbti, dirbti, dirbti. Na, manau, čia, kaip bet kokiame sporte.

O kas dėl amžiaus - tai yra, kad 15 metų pradeda čiuožti su vaikų grupėmis, o būna, kad ir su suaugusiais. Dažniausiai pasirinkimą lemia laikas, kada kokios treniruotės vyksta. Vaikų treniruotės, kaip taisyklė, vyksta 16 val, o suaugusiųjų - 18 val. Savaitės dienos ir laikas priklauso nuo:

1. vietos, kur norėsi treniruotis;
2. trenerės/io, kurios/io grupę norėsi lankyti.

Būna ir individualių treniruočių.

Ledo rūmų tinklalapyje skiltyje "skelbimai" mačiau kontaktinius duomenis, trenerių, kurie ten dirba (išskyrus vienos - Svetlanos smile.gif ).

Sėkmės!!! Laukiame ant ledo!
Lasveni
QUOTE(`delfine` @ 2008 12 27, 22:22)
Lasveni  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
nerealiai  thumbup.gif  wub.gif

Aš pati dar negaliu suprasti, KAS buvo, su KUO šalia stovėjau blink.gif Aš metus nervinausi, kad praeitais metais nepavyko nei autografo gaut, nei nusifotografuot doh.gif O šiais metais TOKIA sėkmė wub.gif wub.gif wub.gif Nerealiai jis kalba rusiškai, toks mielas akcentas wub.gif
*plepute*
Laba diena visiems smile.gif

Prisijungiu ir as prie sveikinimu! Linkiu mums visiems, kad ledas mums butu svelnus, minkstas ir draugiskas wub.gif

QUOTE(`delfine` @ 2008 12 26, 19:39)
plepute, linkiu tau kitoj temoj paiimti is manes pirmaja vieta biggrin.gif

gerai biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Lasveni @ 2008 12 28, 14:08)
Aš pati dar negaliu suprasti, KAS buvo, su KUO šalia stovėjau blink.gif Aš metus nervinausi, kad praeitais metais nepavyko nei autografo gaut, nei nusifotografuot doh.gif O šiais metais TOKIA sėkmė wub.gif  wub.gif  wub.gif Nerealiai jis kalba rusiškai, toks mielas akcentas wub.gif
*

O jei ne paslaptis, su kuo tu salia stovejai? blush2.gif
Lasveni
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 28, 18:44)
O jei ne paslaptis, su kuo tu salia stovejai? blush2.gif
*

Šiaip tai su Europos čempionu Tomaš Verner wub.gif
*plepute*
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 28, 18:03)
Šiaip tai su Europos čempionu Tomaš Verner wub.gif
*

Supratau blush2.gif nepazistu as jo blush2.gif
Lasveni
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 28, 19:12)
Supratau blush2.gif nepazistu as jo blush2.gif
*

Labai geras čiuožėjas wub.gif wub.gif wub.gif
*plepute*
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 28, 18:25)
Labai geras čiuožėjas wub.gif  wub.gif  wub.gif
*

o seniai laimi? nesuprantu kodėl jis man nematytas... g.gif
Papildyta:
Nors blin, ką aš čia šneku. Pagal pavardę jį pažįstu biggrin.gif tik iš veido neatpažinau...
Lasveni
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 28, 19:29)
o seniai laimi? nesuprantu kodėl jis man nematytas... g.gif
Papildyta:
Nors blin, ką aš čia šneku. Pagal pavardę jį pažįstu biggrin.gif tik iš veido neatpažinau...
*

Jis dabartinis Europos cempionas. 2008 metais laimejo smile.gif
*plepute*
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 28, 19:29)
Jis dabartinis Europos cempionas. 2008 metais laimejo smile.gif
*

O paskutinėje olimpiadoje jis dalyvavo? laimėjo ką nors? smile.gif
Lasveni
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 28, 20:34)
O paskutinėje olimpiadoje jis dalyvavo? laimėjo ką nors? smile.gif
*

Paskutineje olimpiadoje jis buvo dar labai ne izymus, neseniai isejes is junioru, liko 18 vietoj. biggrin.gif
*plepute*
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 28, 20:03)
Paskutineje olimpiadoje jis buvo dar labai ne izymus, neseniai isejes is junioru, liko 18 vietoj. biggrin.gif
*

Stai kodel pavarde girdeta, o veidas nematytas biggrin.gif
blackkiss
QUOTE(i3rigita @ 2008 12 28, 01:56)
Man 15 metu , tai dar prie suaugusiuju netikciau smile.gif Savo malonumui noreciau ,isvis ciuozt nemoku bet noreciau ismokt smile.gif gal  patartumete kur ir kaip , aciu smile.gif
*

nu tai prie suaugusiuju ir tiksi...vaiku grupe tai 5ciai - 6meciai, kurie profesionliai ciuozia. o lankyt gali akropoly pas zana, ledrumiuose pas kelis trenerius. ziurint kaip del laiko mirksiukas.gif
Lasveni
QUOTE(blackkiss @ 2008 12 30, 17:05)
nu tai prie suaugusiuju ir tiksi...vaiku grupe tai 5ciai - 6meciai, kurie profesionliai ciuozia.

Na jau nereikia žmonių gąsdinti tongue.gif Man 16 ir aš čiuožiu sau ramiai su vaikais, ir toli ne visi ten profesionaliai čiuožia, kaip tu sakai. Bet pas kitus trenerius gal kitaip, ką aš žinau biggrin.gif
`delfine`
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 30, 17:46)
Na jau nereikia žmonių gąsdinti tongue.gif Man 16 ir aš čiuožiu sau ramiai su vaikais, ir toli ne visi ten profesionaliai čiuožia, kaip tu sakai. Bet pas kitus trenerius gal kitaip, ką aš žinau biggrin.gif
*

man 26 ir as su mazameciais 6 - meciais ir pan. ciuoziu lotuliukas.gif
*plepute*
QUOTE(`delfine` @ 2008 12 30, 17:29)
man 26 ir as su mazameciais 6 - meciais ir pan. ciuoziu  lotuliukas.gif
*

Patylėsiu apie tai, kiek man metų hihihi.gif
Deimantuke
Tomas Verner nusotabus...buvau liepsnojanciame kaledu lede......fantastiskai pasirode...zinoma vienakarta nesekmingai griuvo ieidamas i suoli,netycia paslydo bet jo pasirodymai ovaciju daugiausia sulauke beje kaip ir dovanu is gerbeju ;)sale tiesiog klykavo per jo 2 pasirodymus....nusotabu....buvo pamatyti gyva pasirodyma ech......
beje o kaip jis cia taip pas jus prie grupeles?galbut kartu su jumis ciuozinejo....ar teisiog treniravos pasirodymui....super nuotraukyte ;)lb ji palaikiau per praeita europos cempionata......vertas to laimejimo wink.gif
Lasveni
QUOTE(Deimantuke @ 2008 12 31, 00:04)
Tomas Verner nusotabus...buvau liepsnojanciame kaledu lede......fantastiskai pasirode...zinoma vienakarta nesekmingai griuvo ieidamas i suoli,netycia paslydo bet jo pasirodymai ovaciju daugiausia sulauke beje kaip ir dovanu is gerbeju ;)sale tiesiog klykavo per jo 2 pasirodymus....nusotabu....buvo pamatyti gyva pasirodyma ech......
beje o kaip jis cia taip pas jus  prie grupeles?galbut kartu su jumis ciuozinejo....ar teisiog treniravos pasirodymui....super nuotraukyte ;)lb ji palaikiau per praeita europos cempionata......vertas to laimejimo wink.gif
*

Taip taip, jis tikrai nuostabus čiuožėjas su išskirtinę techniką ir plastiką wub.gif Beje, paslydo jis užeidama ne į šuolį, o į suktuką mirksiukas.gif

O atsidurė jis taip, mes čiuožinėjom savo treniruotėj, tik žiūrim - į antrą rubinę užeina maždaug 15 žmonių, ir vienas iš jų - Tomaš Verner doh.gif thumbup.gif Na, visi klykauti pradėjom, paskui net nenusirengdami pradėjom laukt išeinančius iš rūbinės, nes jiems turėjo būt treniruotė smile.gif Ir jis išėjo...Mes taip biški pasimetėm, tylėjom, tai jis rusiškai paklausė "Ar manęs laukiat?", na tada davė visiems autografus, paskui pamatė fotoaparatą, taip pat rusiškai paklausė "Gal ant ledo?", na mes žinoma sutikom, nusifotografavom, truputį dar paspoksojom į jų treniruotę, o paskui mus išvarė apsaugininkas rolleyes.gif
blackkiss
QUOTE(`delfine` @ 2008 12 30, 18:29)
man 26 ir as su mazameciais 6 - meciais ir pan. ciuoziu  lotuliukas.gif
*

as apie ledrumius snekejau, jei ka smile.gif
*plepute*
QUOTE(Lasveni @ 2008 12 30, 23:41)
Taip taip, jis tikrai nuostabus čiuožėjas su išskirtinę techniką ir plastiką wub.gif Beje, paslydo jis užeidama ne į šuolį, o į suktuką mirksiukas.gif

O atsidurė jis taip, mes čiuožinėjom savo treniruotėj, tik žiūrim - į antrą rubinę užeina maždaug 15 žmonių, ir vienas iš jų - Tomaš Verner doh.gif  thumbup.gif Na, visi klykauti pradėjom, paskui net nenusirengdami pradėjom laukt išeinančius iš rūbinės, nes jiems turėjo būt treniruotė smile.gif Ir jis išėjo...Mes taip biški pasimetėm, tylėjom, tai jis rusiškai paklausė "Ar manęs laukiat?", na tada davė visiems autografus, paskui pamatė fotoaparatą, taip pat rusiškai paklausė "Gal ant ledo?", na mes žinoma sutikom, nusifotografavom, truputį dar paspoksojom į jų treniruotę, o paskui mus išvarė apsaugininkas rolleyes.gif
*

Iš tavo pasakojimo jis atrodo labai paprastas (gerąja šio žodžio prasme) ir nuoširdus wub.gif
Lasveni
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 31, 11:32)
Iš tavo pasakojimo jis atrodo labai paprastas (gerąja šio žodžio prasme) ir nuoširdus wub.gif
*

Jis labai labai draugiškas wub.gif Tiesiog žiūrint į čiuožėjus per TV bent jau man susidarė įspudis, kad jie nepasiekiami, bet taip nėra thumbup.gif
FoxBlau
Lasveni, na jums ir pasisekė wub.gif wub.gif
baltai pavydžiu smile.gif
beje, visus su naujaisiais, iš anksto. Linkiu kad naujieji metai atneštų daug daug pasiekimų visur, kur tik įmanoma 4u.gif
susitiksim kitąmet biggrin.gif
Lasveni
Taip pat sveikinu visus su Naujais metais! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
user posted image
Pliukšt

user posted image
*

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif baltai pavydžiu 4u.gif
bitute737
Gal galite pasakyti, kelinta valanda siandien bus pasirodymas Rotusej? 4u.gif
blackkiss
QUOTE(bitute737 @ 2009 01 01, 15:19)
Gal galite pasakyti, kelinta valanda siandien bus pasirodymas Rotusej?  4u.gif
*

19

PS: Ciuozikai su Naujaisiais Metais visus! thumbup.gif Linkiu progreso ant ledo, sekmes, ir siaip geru, nuostabiu ir, svarbiausia, be traumu metu! thumbup.gif clap.gif
Just Mammy
Visus visus sveikinu su Naujaisiais metais!!!

Slidaus, lygaus bei draugiško ledo, paties sparčiausio progreso čiuožime; ištikimų ledo bei gyvenimo draugų, karštos meilės, gyvenimiškos sėkmės, džiaugsmo, stipriausios sveikatos ir didžiausios laimės!!!
*plepute*
QUOTE(Nikolajus @ 2008 12 15, 11:34)
Na va, skambinau dėl salės. Užrezervavau baleto salę (tikriausiai tokia reikalinga, nes ten, pasirodo, ji neviena) nuo sausio mėnesio, sekmadieniais, nuo 13 iki 14 val.. Pirmas užsiėmimas bus sausio 4 dieną. Sausio 5 dieną reikės nuvykti, nuomos sutartį pasirašyti. Už salę reikės sumokėti sausio mėnesio pabaigoj. Manau, taip net patogiau - susimetam kas treniruotę ir sumokam Lenai už treniruotę. Pavienių užsiėmimų lankytojai prie viso to palieka po 15 lt už salės nuomą man, arba mėnesio pabaigoj sumoka už salę už tiek kartų, kiek buvo. Likusiai sumai už salės nuomą pastovūs lankytojai susimeta mėnesio pabaigoj ir tikriausiai aš (arba kas arčiau gyvena ir turi galimybę ten darbo dienom nuvykti) nueinu ir atsiskaitau. Tiesa, dar neaišku, ar reikės mokėti grynais, ar pervedinėt į sąskaitą. Žodžiu, dėl visko bus aiškiau sausio 5 dieną, kai sutartis bus pasirašoma. smile.gif
Einu žiūrėti, kurioj vietoj tie VRM rūmai yra. smile.gif
*

Labas visiems,
Aš šiandien treniruotę praleidau doh.gif doh.gif doh.gif - galvojau, kad tik kitą savaitę prasidės. Bet dabar jau dalyvausiu. Sakykit, ar buvo? Kaip buvo? Kaip gaila, kad susipainiojau ir galvojau, kad užsiemimai prasideda tik kitą savaitę... verysad.gif
Just Mammy
QUOTE(*plepute* @ 2009 01 04, 21:29)
Labas visiems,
Aš šiandien treniruotę praleidau  doh.gif  doh.gif  doh.gif - galvojau, kad tik kitą savaitę prasidės. Bet dabar jau dalyvausiu. Sakykit, ar  buvo? Kaip buvo? Kaip gaila, kad susipainiojau ir galvojau, kad užsiemimai prasideda tik kitą savaitę... verysad.gif
*

Buvo ir gerai buvo. Tegu geriau parašo tie, kas pirmą kartą lankėsi. Kitą savaitę laukiame prisijungiant.
Papildyta:
Dėl choreografijos

Pasitarėme su tais (tomis), kas buvo šiandien choreografijoje ir nusprendėme, kad geriau būtų (tiems, kas pasirašo nuolatiniam lankymui) kitą kartą atsinešti po 50 Lt. Mokėti už salę reikia kartą už mėn ir choreografė pageidauja vienkartinio atsiskaitimo už pravestus užsiėmimus. Aišku, yra šiokių tokių nepatogumų: kažkam reikia apsiimti apskaitą: žymėti, kas kada lankė...
Sąrašėlį tų, kurios buvo šiandien, sudariau. mirksiukas.gif
*plepute*
Aš kitą sekmadienį būtinai busiu 4u.gif Tai o galima pasitikslinti - pradžia 13 val., VRM rūmuose (o kur tiksliai, ten yra salių Nr. ir pan.). Ir kiek tai kainuoja?
Dar viena mano draugė tikriausiai prisijungs ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.