QUOTE(Nikolajus @ 2008 12 22, 17:03)
Iš pradžių maniau, kad, jei jau čiurnos
lūžis po 6 savaičių sugyja, tai mano patempimas po kokių dviejų savaičių susitvarkys.
Nikolajau - pakartoju tau profesionaliu gydytoju teigini : ciurnos PATEMPIMAS pilnai sugyja po 6 savaiciu (aisku priklausomai kaip gydysi, jeigu kenksi tai gis puse metu

)
tai va ka as ir sakau
ir dar noriu pabrezti - su desniaja koja man pasirode kad trauma lengvesne, ir islekiau ant ledo po 2 savaiciu
dabar uz tai atsiimu savo....
skausmas nesiliauja - va ir per sventes prasedejau prie stalo su kazkokiais diegliais ciurnoje...zodziu ji labai kaprizinga pasidare ir pastoviai primena apie save
nelabai pamenu ra tas pats buvo su kaire koja kuria as gydziau lygiai 6 savaites...
bet kad kaire koja dabar nei menkiausio zenklo nerodo apie buvusia trauma - matyt neblogai pasistengiau gydant
QUOTE(Nikolajus @ 2008 12 22, 21:41)
Pirmas dvi paras šaldžiau, paskiau pagal gydytojo nurodymus pradėjau rytais teptis koją Tramelio tepalu, o vakarais darytis Traumelio kompresus. Prieš tepimąsi Traumeliu, tai yra rytais ir vakarais, koją įmirkau į karštą (su protu, aišku) vandenį su jūros druska. Dienai koją lengvai apsirišu elastiniu bintu. Naktį koją stengiuosi laikyti aukščiau, nors tai nepavyksta, nes automatiškai apsiverčiu bemiegant ir sulenkiu kojas.
Tai vat, laukiu kojos pasveikimo.
pavyzdingas gydymas

jeigu neskubesi su ledu - turi visas galimybes sugydyti koja kuo puikiausiai
kadangi tai vis del to desnioji koja, patariu su ledu neskubeti - juk paskui visas kruvis eis per ja...ir tikrai tikrai, man jauciasi mano paskutines traumos nedagydymas deja
QUOTE(*plepute* @ 2008 12 24, 16:03)
sugebėjau ateiti temos vidury ir praplepėti tiek daug

plepute, linkiu tau kitoj temoj paiimti is manes pirmaja vieta

Visiems
su sventemis