Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Knygos poilsiui
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
delfinarija
[FONT=Arial]Labas, kokias knygas skaitot ,ar perkat ,o gal is bibliotekos imat ? smile.gif As tai dabar pradejau imti is bibliotekos,nes vis del to krize ,ir brangu visas patinkancias pirkti g.gif
justina_r
Labai patinka Sophie Kinsella knygos negaliu tiesiog atsiplesti skaitydama sios autores knygas thumbup.gif o knygas tai perku 4u.gif
dolly`
as knygas irgi perku,o skaitau detektyvus, istorinius romanus ir psichologinius trilerius, ir dar kaip ir mamai priklauso -apie kudikelius lotuliukas.gif
delfinarija
QUOTE(justina_r @ 2008 12 17, 20:46)
Labai patinka Sophie Kinsella knygos negaliu tiesiog atsiplesti skaitydama sios autores knygas  thumbup.gif o knygas tai perku  4u.gif
*

o kokio pobudziu jos knygos?
justina_r
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 17, 19:53)
o kokio pobudziu jos knygos?
*

Romanai, bet tokie kad is juoko nebegali susilaikyt biggrin.gif as turiu visas "Parduotuviu manjakes" serijos knygas, viena net is UK siunciausi nes nera lietuvisko vertimo dar doh.gif ir dar viena be galo faina jos knyga kuria skaiciau "P.S. ar moki islaikyti paslapti?" thumbup.gif labai rekomenduoju paskaityti sias knygas thumbup.gif
fragolina*
O man patinka psichologine literatura smile.gif Man labai padejo isbristi is deresijos.Net psichologo pagalba tiek nepadejo kaip knygos unsure.gif
Crystalic
Knygas perku, o skaitau lengvo pobūdžio romanus, na ne pačius banaliausius, bet... ir ne mokslinę literatūrą skaitau, kažkaip vakarais, po darbo norisi atsipalaiduoti, tai ir skaitau daug apmąstymų ar reikalaujančių gilintis knygas... ax.gif
Mimuke
knygas skaitau ir is bibliotekos imuosi tiek, kiek tai liecia mano specialybe smile.gif
kad savo malonumui pasiimciau - labai retas atvejas unsure.gif
pirmenybe teikiu psichologinei literaturai.
briedis27
vis svajoju pradet skaityt autobiografijas izymiu zmoniu ( na ne kokiu pop ), sportininku, verslo zmoniu.. bet neprisiruosiu smile.gif
dolly`
QUOTE(justina_r @ 2008 12 17, 17:04)
Romanai,  bet tokie kad is juoko nebegali susilaikyt  biggrin.gif  as turiu visas "Parduotuviu manjakes" serijos knygas, viena net is UK siunciausi nes nera lietuvisko vertimo dar  doh.gif ir dar viena be galo faina jos knyga kuria skaiciau "P.S. ar moki islaikyti paslapti?"  thumbup.gif  labai rekomenduoju paskaityti sias knygas  thumbup.gif
*

skaiciau as ja,is drauges buvau pasiskolinus...tokia jau super lengva...
man paciosio idomiausios yra JOHN KATZENBACH, turiu visas tris lietuviu kalba verstas knygas, dabar jau maciau isleido ir ketvirta -oi kaip gerai thumbup.gif
Tik niekam nesakyk
as skaitau daug ir ivairiu knygu smile.gif
Knygas perku, nes tiesiog malonu tureti savo daikta.
Visoms moterims patariu paskaityti Dr. Clarissa Pinkola Estes knyga "Moterys begancios su vilkais" ... neeiline ir isskirtine knyga. Moteriska. (ne feministine, kaip galetu pasirodyt) ax.gif
Dar patiko William Styron "Sofi pasirinkimas". Irgi apie moters isgyvenimus ir jos labai drastiska pasirinkima.
Visos knygos is Senekos... Protingo zmogus filosofiniai pamokymai ir pamastymai - tikrai verta demesio. rolleyes.gif
delfinarija
Dabar perskaiciau toki detektyva rusu rasytojos Doncovos:Manikiuras numireliui, man patiko ,toks su humoru ,keliuose vietuose prisijuokiau smile.gif
dolly`
kazkaip niekad nesusigundizau Doncova g.gif
man labai aptinka Malukas, turiu visas jo knygas ax.gif
gal kas skaitot Lee Child? jo knyga "zona" thumbup.gif
zavin
Na prisijungsiu ir aš prie jusu.Mėgstu labai skaityti,bet kartais to laiko nėra verysad.gif O skaitau įvairias,kartais perku,imu ir iš bibliotekos.Man labai patinka Daivos Vaitkevičiūtės romanai kurie prikausto taip kad perskaitai ir per kelis ilgus vakarus lotuliukas.gif ,labai patinka knygos paremtos tikrais įvykiais,tokios iš gyvenimo.
Enija
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 17, 18:28)
[FONT=Arial]Labas, kokias knygas skaitot ,ar perkat ,o gal is bibliotekos imat ? smile.gif As tai dabar pradejau imti is bibliotekos,nes vis del to krize ,ir brangu visas patinkancias pirkti  g.gif
*

imu iš bibliotekos, arba vartau namie esančias. Perku retai, nes nebėra kur krauti jas. blush2.gif
delfinarija
QUOTE(dolly` @ 2008 12 18, 19:43)
kazkaip niekad nesusigundizau Doncova g.gif
man labai aptinka Malukas, turiu visas jo knygas ax.gif
gal kas skaitot Lee Child? jo knyga "zona"  thumbup.gif
*

as Doncovos pirma knyga skaiciau dabar smile.gif Maluko turiu visas jau senai skaiciau ,bet dabar man jis kazko nebepatinka , o CHILD tai nesu lyg ir skaiciusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(zavin @ 2008 12 18, 19:57)
Na prisijungsiu ir aš prie jusu.Mėgstu labai skaityti,bet kartais to laiko nėra verysad.gif O skaitau įvairias,kartais perku,imu ir iš bibliotekos.Man labai patinka Daivos Vaitkevičiūtės romanai kurie prikausto taip kad perskaitai ir per kelis ilgus vakarus lotuliukas.gif ,labai patinka knygos paremtos tikrais įvykiais,tokios iš gyvenimo.
*

as tai skaiciau Buivydaites kelias ,patiko man smile.gif
DijaD

turbūt visos mes skaitom pagal savo pomėgius smile.gif Aš esu daug perskaičiusi knygų.. Nuo brendimo laikotarpio priklausydavo knygų žanrai. Bet paskutiniu metu buvau susidomėjus Johnu Irvingu (dar prieš visą šio rašytojo bumą). Labai patiko šio rašytojo knyga "Malda už Oveną Minį", kuri paskui ilgą laiką sukosi mintyse, aplinkui vis ieškodavau to, ką buvau perskaičiusi. Jei esate jautrios, tai jums ši knyga būtų pats tas 4u.gif
delfinarija
QUOTE(DijaD @ 2008 12 19, 15:29)
turbūt visos mes skaitom pagal savo pomėgius smile.gif Aš esu daug perskaičiusi knygų.. Nuo brendimo laikotarpio priklausydavo knygų žanrai. Bet  paskutiniu metu buvau susidomėjus Johnu Irvingu (dar prieš visą šio rašytojo bumą). Labai patiko šio rašytojo knyga "Malda už Oveną Minį", kuri paskui ilgą laiką sukosi mintyse, aplinkui vis ieškodavau to, ką buvau perskaičiusi. Jei esate jautrios, tai jums ši knyga būtų pats tas  4u.gif
*

As dar neskaiciau Irvingo knygu, pas mus bibliotekoj naujausiu tai turbut nera sansu gauti smile.gif
Arbatyte
na, gal galit man paaiškinti, kuo ypatinga knyga "Bėgančios su vilkais"? ax.gif Nusipirkau brangią ir išreklamauotą, bet nieko konkretaus neradau. Vis ratais sukama apie mintį, kaip svarbu išlaisvinti laukinę prigimtį, nuolat raginama tai daryti, o kaip tai daryti, neaišku. Na jau toks tuščiažodžiavimas, kad iki pabaigos neištvėriau blush2.gif . Ir apskritai kai tik nusiperku kokią išreklamuotą naujieną, dažnai nusiviliu, leidėjai su skaitytojais nelabai sąžiningai elgiasi. O paskutinę smagiai perskaičiau lauros Sintijos Černiauskaitės "Benedikto slenksčiai", tiesą sakant tiek erotikos nesitikėjau, bet knyga visai nebloga - rekomenduoju biggrin.gif
IiIy
Megstu paskaitaliot lengvus romaniukscius, bet teoriniu knygu nepakenciu unsure.gif
dolly`
cia gal lietuvaitems rasytojoms bendras dalykas ta erotika? g.gif perskaiciau "keretojos" lauros zailckienesir jos dukros... nu ten irgi erotikos taip nepagaileta... ir siaip patogupirkti.lt atsiliepimai apie ta knyga tai doh.gif
delfinarija
As manau,kad is viso lietuviu rasytojai nelabai ka gero paraso g.gif nors kiek zmoniu ,tiek nuomoniu smile.gif
Kilina
Skaiciau "zona"mane labai prikauste si knyga ir kol neperskaiciau negalejau atsitraukti,dar man labai patinkaCOBEIN neatsimenu kaip tiksliai rasosi,knygos.Patinka Buivydaites knygos,gal kiek sentimentalokos,bet reikia ir tokiu
dolly`
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 20, 09:10)
As manau,kad is viso lietuviu rasytojai nelabai ka gero paraso g.gif nors kiek zmoniu ,tiek nuomoniu smile.gif
*

galeciau sakyti, kad pritariu... kiek esu pirkus lietuviu kurybos, nebuvo nei vienos, kad isimintu... isskyrus Maluka ax.gif
delfinarija
QUOTE(dolly` @ 2008 12 21, 02:26)
galeciau sakyti, kad pritariu... kiek esu pirkus lietuviu kurybos, nebuvo nei vienos, kad isimintu... isskyrus Maluka ax.gif
*

Man dar Buivydaites knygos patinka
DijaD
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 19, 19:31)
As dar neskaiciau Irvingo knygu, pas mus bibliotekoj naujausiu tai  turbut nera sansu gauti smile.gif
*

Paskaitykit, nes gera ir Sidro namų taisyklės ir Pasaulis pagal Garpą. Jo įdomus stilius, bet kai įsivažiuoji, negali sustot smile.gif O tos knygos, kurias dabar paminėjau, nėra naujos, tai turėtumėt rasti bibliotekoje.
delfinarija
QUOTE(DijaD @ 2008 12 21, 15:30)
Paskaitykit, nes gera ir Sidro namų taisyklės ir Pasaulis pagal Garpą. Jo įdomus stilius, bet kai įsivažiuoji, negali sustot  smile.gif O tos knygos, kurias dabar paminėjau, nėra naujos, tai turėtumėt rasti bibliotekoje.
*

Man tai labai nepatinka ,kad musu bibliotekoje neleidzia patiem rinktis naujesniu knygu,nubega atnesti,paklausia kokias megstas ir viskas unsure.gif o senu tai pilna prideta ,naujas laiko atskiroj patalpoj,nezinau,vis galvoju,kad reiketu kreiptis kur pas direktore paklausti ar cia taip visur yra g.gif
dangausvaivorykste
Megstu as romanus,skaiciau anksciau daug knygu,dabar jau reciau nes seima,darbas,bet jei randu laiko butinai paskaitau..... mirksiukas.gif
DijaD
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 21, 15:33)
Man tai labai nepatinka ,kad musu bibliotekoje neleidzia patiem rinktis naujesniu knygu,nubega atnesti,paklausia kokias megstas ir viskas unsure.gif o  senu tai pilna prideta ,naujas laiko atskiroj patalpoj,nezinau,vis galvoju,kad reiketu kreiptis kur pas direktore paklausti ar cia taip visur yra  g.gif
*

Tai kad gal visur panašiai taip yra. Nes pvz., Kaune, viešojoje bibliotekoje, taip pat tas pats. Jei nematai kas patinka, turi prašyti, kad atneštų kokių įdomesnių knygų, klausi, gal gali ką pasiūlyti. Kartą pasakiau, kad norėčiau paskaityti keistesnių knygų, tai ir atnešė krūvelę, teko tik išsirinkti smile.gif Aišku gal jos ten pagal savo skonį atrenka, o tikrai geros knygos ir lieka dulkėti? g.gif
delfinarija
QUOTE(DijaD @ 2008 12 21, 23:20)
Tai kad gal visur panašiai taip yra. Nes pvz., Kaune, viešojoje bibliotekoje, taip pat tas pats. Jei nematai kas patinka, turi prašyti, kad atneštų kokių įdomesnių knygų, klausi, gal gali ką pasiūlyti. Kartą pasakiau, kad norėčiau paskaityti keistesnių knygų, tai ir atnešė krūvelę, teko tik išsirinkti smile.gif Aišku gal jos ten pagal savo skonį atrenka, o tikrai geros knygos ir lieka dulkėti?  g.gif
*

Bet kokia nesamone,mane tai nervina,va dabar parsinesiau ,tai is 7 knygu tik viena normali buvo verysad.gif
DijaD
QUOTE(delfinarija @ 2008 12 22, 18:14)
Bet kokia nesamone,mane tai nervina,va dabar  parsinesiau ,tai is 7 knygu tik viena normali buvo  verysad.gif
*

Tai neškit atgal 4u.gif
delfinarija
QUOTE(DijaD @ 2008 12 22, 20:06)
Tai neškit atgal  4u.gif
*

tai taip ir darau
dolly`
mano senelis saltis buvo laaabai fainuolis ir po egle paliko nauja John Katzenbach knyga "na tas zmogus" bigsmile.gif ui, negaliu sulaukti kada galesiu ja pradet skaityti-kita dabar pradejus, negaliu mesti rolleyes.gif
Indrul
Man labai patinka L.L. Hay ir D. Chopros knygos mirksiukas.gif Jos ne tik poilsiui, bet ir giliems pamastymams ax.gif
torpeda
Jungiuosi prie knygų griaužikių klubo mirksiukas.gif
Šiuo metu iš lėto skaitau Juozo Erlicko knygą "Bajorų" thumbup.gif nu nerealus subtilus jumoras.
Maidenana
Dabar madoje Verberis "Musu tevu tevas"... Kol kas keista. Bet rekomendacijos geros. gal isitrauksiu...
delfinarija
QUOTE(torpeda @ 2008 12 27, 19:56)
Jungiuosi prie knygų griaužikių klubo  mirksiukas.gif
Šiuo metu iš lėto skaitau Juozo Erlicko knygą "Bajorų"  thumbup.gif nu nerealus subtilus jumoras.
*

sveika prisijungus, 4u.gif as kazkodel nemegstu Erlicko kaip zmogaus,nesu skaiciusi ir jo knygu g.gif
barsukele
QUOTE(dolly` @ 2008 12 21, 01:26)
*

Arba Malūkas nusivažiavo bekurdamas, arba mano skonis pasikeitė. Seniau skaitydavau su malonumu, dabar "Duženų" ir dar vienos paskutinės neskaičiau- smurtas ir tiek.
delfinarija
QUOTE(barsukele @ 2008 12 28, 13:20)
Arba Malūkas nusivažiavo bekurdamas, arba mano skonis pasikeitė.  Seniau skaitydavau su malonumu, dabar "Duženų" ir dar vienos paskutinės neskaičiau- smurtas ir tiek.
*

As ir jau paskutiniu knygu nebeskaiciau smile.gif
delfinarija
Kas jau skaitet Tunelius ? g.gif
astuškinas
sveikos, norėčiau prisijungti ir aš 4u.gif šiuo metu daugiau skaitau privalomas knygas, egzaminui ruošiuosi doh.gif lietuvių autorių nelabai teko skaityt tik Ivanauskaitę, škėmą ir t.t. šiuo metu skaitau mary wesley ramunių pievelė, norėjosi kažko lengvo mirksiukas.gif
zavin
Sveikutės knygų mylėtojos 4u.gif Sveikinų Jus su Naujaisiais metais ir linkiu gerų,įdomių jums knygų.O aš dabar pradėjau skaityti Jodi Picoult ,,Mano sesers globėjas", tai jau patiko nuo pačių pirmų puslapių,įdomu kaip toliau seksis skaityti?
Norėjau paklausti gal jau kuri esate skaičiusi nesenei išleista Erikos Umbrasaitės knygą ,,Vienos krūties istorija"?Norėčiau sužinoti jusu nuomonės,nes norėčiau ją isigyti.
delfinarija
QUOTE(zavin @ 2009 01 01, 12:34)
Sveikutės knygų mylėtojos 4u.gif Sveikinų Jus su Naujaisiais metais ir linkiu gerų,įdomių jums knygų.O aš dabar pradėjau skaityti Jodi Picoult ,,Mano sesers globėjas", tai jau patiko nuo pačių pirmų puslapių,įdomu kaip toliau seksis skaityti?
Norėjau paklausti gal jau kuri esate skaičiusi nesenei išleista Erikos Umbrasaitės knygą ,,Vienos krūties istorija"?Norėčiau sužinoti jusu nuomonės,nes norėčiau ją isigyti.
*

Labas,neskaiciau tos knygs,bet girdejau ,kad jau isleido smile.gif
dolly`
as neseniai perskaiciau "paskutinis haremas", tai is kart rekomendavau sesei-jai irgi patiko. nu toki uzkabinanti, tave pagrobianti istorija... kaip pasaka ax.gif
bimkutele
beveik visas perskaičiau Virginios Endrius. thumbup.gif ir ašarėlė ne vieną išspaudžiau beskaitydama blush2.gif
Guvile
Visokias knygas skaitau. Iš grožinės labiausiai patinka klasikinė litaratūra, bet šiaip skaitau ir negrožinę (būtent poilsiui), pvz. dabar skaitau Kijosakio ir Lechter knygelę apie du tėčius, turtingą ir vargšą. Gan populiari, bet labai labai įdomi, visiškai pakeitė požiūrį į pinigus.
delfinarija
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 02, 13:19)
beveik visas perskaičiau Virginios Endrius. thumbup.gif ir ašarėlė ne vieną išspaudžiau beskaitydama blush2.gif
*

Man ir patinka jos knygos drinks_cheers.gif
dolly`
QUOTE(bimkutele @ 2009 01 02, 09:19)
*

dar budama paaugle skaiciau knyga "palepes geles" ir kitas jos dalis, dabar galvoju, ar tik ne V.Endrius jos buvo g.gif priminkite sios autores gerbejos ax.gif
nu ta istorija man isimine iki siol...
delfinarija
QUOTE(dolly` @ 2009 01 03, 02:47)
dar budama paaugle skaiciau knyga "palepes geles" ir kitas jos dalis, dabar galvoju, ar tik ne V.Endrius jos buvo g.gif  priminkite sios autores gerbejos ax.gif
*

As turiu jos knygas,pirmoji HEVEN,cia yra keletas knygu ,vadinos Kastyliu seimos saga smile.gif
bimkutele
QUOTE(dolly` @ 2009 01 03, 02:47)
dar budama paaugle skaiciau knyga "palepes geles" ir kitas jos dalis, dabar galvoju, ar tik ne V.Endrius jos buvo g.gif  priminkite sios autores gerbejos ax.gif
*

tikrai Endrius mirksiukas.gif aš beveik visas sagas perskaičiau(virš 20 knygų),gal tik naujausių neskaičiau ax.gif
turiu susirašius,kurias perskaičiau blush2.gif Lendrių(6) ,Katlerių(5),Kastylų(5),Loganų(5),Dolangendžerių(5) sagos.ir atskira Mano mieloji Audrina ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.