Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Durys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
tesa20
Na toliau rodomes, diskutuojam apie durytes mirksiukas.gif

Perkeliu savo klausima i nauja tema ax.gif

Na cia duru kaina su spynomis, bet be rankenu, o duris istatys musu vidaus apdailos meistriukai tai jie gal ka ir paims uz istatyma ax.gif zinau zinau, kad brangiai, visa ta branguma ir sudaro tas naturalus lukstas, bet musu mieste nebuvo daugiau is ko rinktis doh.gif O tai kiek jums atsiejo 1-rios durytes bigsmile.gif

Sena tema čia 4u.gif
Durys, gamintojai, kainos, atsiliepimai
Nerutė
QUOTE(tesa20 @ 2008 11 07, 10:29)
Na toliau rodomes, diskutuojam apie durytes  mirksiukas.gif
Papildyta:
Perkeliu savo klausima i nauja tema  ax.gif

Na cia duru kaina su spynomis, bet be rankenu, o duris istatys musu vidaus apdailos meistriukai tai jie gal ka ir paims uz istatyma  ax.gif  zinau zinau, kad brangiai, visa ta branguma ir sudaro tas naturalus lukstas, bet musu mieste nebuvo daugiau is ko rinktis  doh.gif  O tai kiek jums atsiejo 1-rios durytes  bigsmile.gif
*

atbegu cia... jau issigandau kad nebus kur atsakyti hihihi.gif
visu pirma kaina labai normali friends.gif mes pries 1.5 metu uz duris plikas mokejom 1510 Lt + spyna su rankena kazkur apie 120 + istatymas 150 doh.gif dabar tokios durys plikos ten kainuoja 2100 doh.gif doh.gif tai va uztai ir predjau ieksot per visur tokiu pacu kaip noriu dabar bet kirtu, nes jie vis tik per brangiai jama... doh.gif reiks i morita nulekt.. siaip parasiau uzklausimus i 4 firmas, atsakyma gavau ik is vienu ... duru kaina 1700 kazkur gaunas irgi...
tesa20
Ai musu durys irgi trupuciuka daugiau kainavo, bet mes pazystama turejom tai nuolaidele padare vat ir gavosi tokia suma ax.gif tai, kad tokiu kokiu norejom pigesnem kainom tai net su ziburiu nerasi pas mus doh.gif
ooo
o sakykit, kaip ios principo pigiau - su stiklu durys ar be stiklo? g.gif
Anistėja
Manyčiau, be stiklo mastau.gif
driu
prisiruošiau nufotkinti savąsias smile.gif tos kur su plačiu stiklu- drabužinės, siauru- kambario smile.gifuser posted image
ooo
QUOTE(driu @ 2008 11 21, 16:11)
prisiruošiau nufotkinti savąsias smile.gif tos kur su plačiu stiklu- drabužinės, siauru- kambario smile.gifuser posted image
*

kur gaminot? bigsmile.gif labai grazios - tokiu kaip su siauru stiklu ir as noriu, tik neisivaizduoju kiek kainuotu tokios balinto azuolo spalvos unsure.gif
driu
QUOTE(ooo @ 2008 11 21, 15:21)
kur gaminot?  bigsmile.gif  labai grazios - tokiu kaip su siauru stiklu ir as noriu, tik neisivaizduoju kiek kainuotu tokios balinto azuolo spalvos  unsure.gif
*

vilniuje, firmoje Wenge, kaina vidutiniskai apie 1600 Lt wink.gif
ooo
QUOTE(driu @ 2008 11 21, 16:34)
vilniuje, firmoje Wenge, kaina vidutiniskai apie 1600 Lt wink.gif
*

girdejus apie sita firma bigsmile.gif bet mazai - pasakokit daugaiu - kai aptarnavimas, per kiek laiko pagamino ir t.t.
dar ju darbo laikas idomus - ar dirba sestadieniais? ir kaip iki ju nusigaut blush2.gif kakzur Perkunkiemio gatvej, ane? g.gif
arturiene
as sia savaite pamaciau ir palieciau Valdo duris(taip firma vadinas)labai jos mane suzavejo,gal kas is ju pirko duris ir gali pasidalinti atsiliepimais
Hoffnung
Sveiki, o kokie atsiliepimai apie daug pigesnes duris,kurios parduodamos pvz.Senukuose, Ermitaze, Bauhofe ir pan.? Negi jos labai prastos? Vidutiniskai duru kaina seina apie 500 lt. smile.gif Gal kas tokias esate isigije? Kazin koks ju tarnavimo laikas?

Dekoju uz atsakymus mirksiukas.gif
tesa20
QUOTE(driu @ 2008 11 21, 15:11)
*

driu pagaliau parodei, durytes grazios thumbup.gif manosios taip pat jau parveztos smile.gif laukia kol bus istatytos construction.gif
zarazna
QUOTE(Hoffnung @ 2008 11 23, 13:38)
Sveiki, o kokie atsiliepimai apie daug pigesnes duris,kurios parduodamos pvz.Senukuose, Ermitaze, Bauhofe ir pan.? Negi jos labai prastos? Vidutiniskai duru kaina seina apie 500 lt.  smile.gif Gal kas tokias esate isigije? Kazin koks ju tarnavimo laikas?

Dekoju uz atsakymus  mirksiukas.gif
*

Už tokią kainą gali būtui tik laminuotos, tikrai ne faneruotos...
Nada...

kodel? man daro pusines beicuotas duris. Su montavimu nestandartinio dydzio durys su spyna- 750 lt g.gif tai man rodos, normalu uz faneruotas 500 moket, juolab, kad i sia kaina neieina spyna, montavimas...
Hoffnung
QUOTE(zarazna @ 2008 11 23, 19:49)
*

Nenoriu pasirodyti tundra,bet gal galit paaiskinti kuo skiriasi laminuotos nuo faneruotu?
zarazna
QUOTE(Hoffnung @ 2008 11 23, 22:36)
Nenoriu pasirodyti tundra,bet gal galit paaiskinti kuo skiriasi laminuotos nuo faneruotu?
*

Bandysiu. Bet bliondiniškai ... biggrin.gif
Laminatas, tai medžio drožlių plokštė, dengta popieriumi su piešiniu (šiuo atveju - medžio tekstūros) ir visokiais ten "arbakadabrom" laminuota, kad tampa labai atspari ir pan.
O faneruotė - tai netūralios medienos lakštas.
Nerutė
QUOTE(arturiene @ 2008 11 23, 00:00)
as sia savaite pamaciau ir palieciau Valdo duris(taip firma vadinas)labai jos mane suzavejo,gal kas is ju pirko duris ir gali pasidalinti atsiliepimais
*

mes uzsisakem is ju duris... bet dar neturim rezultatu wink.gif tai pasirodysim kai turesim wink.gif
(gruodzio gale, jei viskas pgl plana)
Tesa20 parodyk duris kai istatys 4u.gif
Driu jei dar nesakiau tai sakau supeerrrrrrrr thumbup.gif
driu
QUOTE(ooo @ 2008 11 21, 15:35)
girdejus apie sita firma  bigsmile.gif  bet mazai - pasakokit daugaiu - kai aptarnavimas, per kiek laiko pagamino ir t.t.
dar ju darbo laikas idomus - ar dirba sestadieniais? ir kaip iki ju nusigaut  blush2.gif  kakzur Perkunkiemio gatvej, ane?  g.gif
*

Šiaip man viskas pas juos patiko. Kadangi esu Utenoje, jie atvažiavo, išsimatavo. Tada ilgai blaškiausi kokių durų noriu, buvo mintis vien stiklines daryti. Paskaičiavo kainą, noras praėjo, nes durys 6. Tada žvalgiausi po kitas firmas, pigiau neradau, o čia jau ir išmatuota buvo. Dariausi 6,5, pusė tai šarvo durys iš vidaus pakeista tokia pat ploškte kaip ir visos kitos wink.gif Kol kas esu patenkinta, pagamino greit, kokį mėnesį jie duris sandėliavo pas save, nes man dar nebuvo atėjusi eilė durų statymui smile.gif. Dėl susisiekimo, tai Audrius (aš su juo draugavau smile.gif ) atvažiuodavo kur tik man patogu būdavo thumbup.gif
ooo
QUOTE(driu @ 2008 11 24, 09:08)
Šiaip man viskas pas juos patiko. Kadangi esu Utenoje, jie atvažiavo, išsimatavo. Tada ilgai blaškiausi kokių durų noriu, buvo mintis vien stiklines daryti. Paskaičiavo kainą, noras praėjo, nes durys 6. Tada žvalgiausi po kitas firmas, pigiau neradau, o čia jau ir išmatuota buvo. Dariausi 6,5, pusė tai šarvo durys iš vidaus pakeista tokia pat ploškte kaip ir visos kitos wink.gif Kol kas esu patenkinta, pagamino greit, kokį mėnesį jie duris sandėliavo pas save, nes man dar nebuvo atėjusi eilė durų statymui smile.gif. Dėl susisiekimo, tai Audrius (aš su juo draugavau smile.gif ) atvažiuodavo kur tik man patogu būdavo  thumbup.gif
*

dekui uz info, bandysiu ir as su Audrium padraugaut biggrin.gif a kiek uz stiklines buvo paskaiciave, nes as irgi mastau g.gif blush2.gif ax.gif
a kada durys statosi? kada grindys susideda ar kai jau ir grindjuostes yra? blush2.gif
driu
QUOTE(ooo @ 2008 11 24, 08:34)
dekui uz info, bandysiu ir as su Audrium padraugaut  biggrin.gif  a kiek uz stiklines buvo paskaiciave, nes as irgi mastau  g.gif  blush2.gif  ax.gif
a kada durys statosi? kada grindys susideda ar kai jau ir grindjuostes yra?  blush2.gif
*

bijau kažką pripainiot, bet stiklinės sakyčiau buvo virš 2 g.gif , o duris statėm kai buvo grindys ir vienas kartas nudažytos sienos, aišku, ten kur plytelės ant sienų, būtų gerai, kad ir jos būtų (vonioje tarkim) mirksiukas.gif
ooo
QUOTE(driu @ 2008 11 24, 09:38)
bijau kažką pripainiot, bet stiklinės sakyčiau buvo virš 2  g.gif , o duris statėm kai buvo grindys ir vienas kartas nudažytos sienos, aišku, ten kur plytelės ant sienų, būtų gerai, kad ir jos būtų (vonioje tarkim)  mirksiukas.gif
*

oj blush2.gif man kita savaite grindis jau planuoja deti, o as dar duru neuzsisakaiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif tai reiks paskubet blush2.gif
zarazna
QUOTE(ooo @ 2008 11 24, 10:42)
oj  blush2.gif man kita savaite grindis jau planuoja deti, o as dar duru neuzsisakaiu  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  tai reiks paskubet  blush2.gif
*

Įtariu tada teks kurį laiką be durų pagyventi, nes jas kažkaip ilgai gamina dažniausiai.
ooo
QUOTE(zarazna @ 2008 11 24, 10:14)
Įtariu tada teks kurį laiką be durų pagyventi, nes jas kažkaip ilgai gamina dažniausiai.
*

tai as visada be duru galiu gyvent, bet vistiek reiks kazkada susidet biggrin.gif
Nerutė
QUOTE(ooo @ 2008 11 24, 10:50)
tai as visada be duru galiu gyvent, bet vistiek reiks kazkada susidet  biggrin.gif
*

mes 2 metus be duru pragyvenom.. dabar jau laaabai laukiu blush2.gif tiesa i viena WC duris istatem kai persikraustem , na kad sveciai nekompleksuotu ateje.. bo pamenu, kad ir paciai begalo nesmagu uz uzuolaidikes svetimuose namuose lotuliukas.gif savuose tai niekis o va sveciuose ne kas.. taip ir noris visa turini veztis namo lotuliukas.gif
Nerutė
Nu tai laba diena.... ko teip tylu???? mastau.gif

Dziaugiuosi - JAUUUUU turimeeeeee DURIIIIIIIS smile.gif
Foto sumesiu prie progos 4u.gif
Dare Valdodurys .... nu patys geriausi atsiliepimai thumbup.gif ir durys thumbup.gif ir gaminimo terminai thumbup.gif (mes gavom beveik 3 savaitem ankcsiau duris nei planavo statyt 4u.gif ) ir kainos prieinamos thumbup.gif ir aptarnavimo kokybe thumbup.gif
ITA
Kokias ir mazdaug uz kiek daretes, jei nepaslaptis?
laimutte
Sveikutes, musu durys is Moritos, tikrai patenkinta thumbup.gif Kabaldoj nepatarciau uzsisakinet, kokybe nuline unsure.gif
Lijundra
Sena tema lyg uždaryta.
gal kas žinote, kokias duris reikia rinktis voniai, laminuotas, iš medžio drožlių, medines. ar tos pigiausios tinka? Norėtųsi nebrangių, bet kad ir neišsipūstų greitai.
*Livija*
Аš pirkau duris UAB "Plieninis skydas" Vilniuje Kalvarijų g.77,išsirinkau apsaugines nuo įsilaužimo 2 klasę su pvc ąžuolo spava, durys tikrai labai rimtos sertifikuotos vokietijoje ir didelės garantijos,tikrai rekomenduoju.
Papildyta:
apie plieninio skydo duris yra nemažai informacijos internete www.door.lt
FleurDeLis
Mes vidines duris gaminomės Medžio centre Vilniuje. Nors gavosi brangios, bet esame labai patenkinti, nes pagamintos iš medžio , labai kruopščiai ir preciziškai jas sudėjo.
Geras rankenas ir jų mechanizmus rekomendavo meistras. Žodžiu, likom patenkinti. Ir dar sutartis pasiėmėm, kad garantija galiotų.
Papildyta:
QUOTE(Lijundra @ 2008 12 16, 13:21)
Sena tema lyg uždaryta.
gal kas žinote, kokias duris reikia rinktis voniai, laminuotas, iš medžio drožlių, medines. ar tos pigiausios tinka? Norėtųsi nebrangių, bet kad ir neišsipūstų greitai.
*

Na, mes ir vonioje dėjome medines. Iki šiol jokių problemų neturėjome. Su pigiomis aš bijočiau rizikuoti, nes žinai - vieną kartą pagailėsi, kitą kartą dvigubai mokėsi. Nebent ten kažkokių stebuklingų variantų už nedidelę kainą būna.
ooo
pagaliau duris uzsisakaiu - kainuos po 1750 uz vienas... nu bet nieko turetu but - dejau dideli matini stikla, bus matyt ar man patiks taip vonios ir miegamajame blush2.gif matinio stiklo storis 8 mm, tai gal ir nieko nesimatys blush2.gif ax.gif lotuliukas.gif
Nerutė
ilgokai uztrukau.... blush2.gif bet rodomes bigsmile.gif

DURYS

slapt durys

Pukuotuks
QUOTE(Hoffnung @ 2008 11 23, 12:38)
Sveiki, o kokie atsiliepimai apie daug pigesnes duris,kurios parduodamos pvz.Senukuose, Ermitaze, Bauhofe ir pan.? Negi jos labai prastos? Vidutiniskai duru kaina seina apie 500 lt.  smile.gif Gal kas tokias esate isigije? Kazin koks ju tarnavimo laikas?

Dekoju uz atsakymus  mirksiukas.gif
*

Esu pirkęs iš Senukų. Gal jau kokie metukai stovi. Durys be stiklo. Tarnauja tarp šildomo kambario ir nešildomos palėpės-rubų spintos. Kol kas jokių priekaištų toms durims neturiu...
Perkant, reiktų turėti omenyje, kad tai tik plikos durys. Reikės papildomai nusipirkti: staktas + spyna + rankenos(jei reikia ir prie spynos nebus) + varsčiai(ant ko kabinamos durys). Prie visa ko dar pridėkite durų pastatymo išlaidas. Paprastai tokias duris reiktų dar paruošti pvz. nulakuoti ar nubeicuoti, nes po kiek laiko medis gali patamsėti ar pan.(pvz. labai nekaip atrodo(patamsėja) po kokių 3 metų naudojimo, kai už tam tikros vietos vis šlapiom rankom), nors šiaip gyvas medis visuomet gražiau atrodo...
Kogero viską įvertinus, čia kažkam gavosi 750 Lt, tai manau, kogero gali ir dar daugiau...
Beje, pastebėjimas - kažkodėl Senukuose staktos būna kiek plonokos(siaurokos), lyginant su gamintojų staktomis.. kodėl - hmm.. neįsivaizduoju...
Kristuks
Sveikos,
užsisakinėjom lauko duris su stiklu... ir tik už kokios savaitės, kai prisiruošėm viską sutvarkyti, savaitgalį, pamatėm, kad ant to stiklo tokių kaip prikibusių taškiukų ... ir jie nenusivalo... apsižiūrėjom vėlokai, nes dirbam iki vakaro, ir vakare jau nesimato... o savaitgalį dienos šviesoj ir pamatėm...
Norėjau gramdyti su "britva", bet vyras neleido - sako, kad čia gamybos metu, gal nuo virinimo ar pan... žodžiu, jei bandysiu gramdyti, tai galiu subraižyti stiklą.... blush2.gif g.gif
Ar taip būna? kaip tuos taškiukus pašalinti? ar čia brokas???? ax.gif
kla
QUOTE(Nerutė @ 2008 12 06, 13:16)
Nu tai laba diena.... ko teip tylu???? mastau.gif

Dziaugiuosi - JAUUUUU turimeeeeee DURIIIIIIIS smile.gif
Foto sumesiu prie progos  4u.gif
Dare Valdodurys .... nu patys geriausi atsiliepimai  thumbup.gif  ir durys  thumbup.gif  ir gaminimo terminai  thumbup.gif (mes gavom beveik 3 savaitem ankcsiau duris nei planavo statyt  4u.gif ) ir kainos prieinamos  thumbup.gif  ir aptarnavimo kokybe  thumbup.gif
*

Mes irgi pas Valdo durys gaminomes smile.gif komplimentai viskas idealu ir kokybe, ir montavimo darbai bei bendravimas suklientu, tikrai likau suzaveta thumbup.gif
ausriukx
Mes tai uz uosines masyvo duris mokejom po 1400lt su imontavimu, su spinom. Siaip graziai ir dailiai padarytos. Durys beicuotos su siaurais stikliukais, o meistrai ir super.
emilija13
QUOTE(ooo @ 2008 12 23, 17:03)
pagaliau duris uzsisakaiu - kainuos po 1750 uz vienas... nu bet nieko turetu but - dejau dideli matini stikla, bus matyt ar man patiks taip vonios ir miegamajame  blush2.gif  matinio stiklo storis 8 mm, tai gal ir nieko nesimatys  blush2.gif  ax.gif  lotuliukas.gif
*

Kadangi MB nenorėjo permatomo stiklo ir bijojo, kad net matinis persišvies, tai mes darėm dvigubą stiklą matinį iš abiejų pusių. Tai tikrai nieko nesimato, ypač, kai dar stiklo dekoras per vidurį eina.
Maja_vilma
mes pirkom kambariui is medienos centro pusines duris, patys nuimpregnavom ir nusilakavom bei isidejom kainavo su viskuo apie 550 lt bigsmile.gif o atrodo super thumbup.gif negalim atsidziaugti
laukyte
QUOTE(Maja_vilma @ 2009 01 14, 13:41)
mes pirkom kambariui is medienos centro pusines duris, patys nuimpregnavom ir nusilakavom bei isidejom kainavo su viskuo apie 550 lt  bigsmile.gif  o atrodo super  thumbup.gif  negalim atsidziaugti
*

Na taip, tik reikia pačiam mokėti viską atlikti. Kai mes neturėjom nei laiko, nei žinių, kaip tai daroma, tai viską meistrams patikėjom. Beje, Medžio centro meistrai labai gerai įstato duris, labai tvarkingai. Atsimenu patenkinti buvom, kai prieš pusmetį statė. Tikiuosi nesuprastėjo.
Maja_vilma
QUOTE(laukyte @ 2009 01 14, 15:07)
Na taip, tik reikia pačiam mokėti viską atlikti. Kai mes neturėjom nei laiko, nei žinių, kaip tai daroma, tai viską meistrams patikėjom. Beje, Medžio centro meistrai labai gerai įstato duris, labai tvarkingai. Atsimenu patenkinti buvom, kai prieš pusmetį statė. Tikiuosi nesuprastėjo.
*

paziusim jei is ju lauko duris pirksim, situ gal patys nestatysim smile.gif
pirma kart duris dejom thumbup.gif ir atrodo super pavyko ir niekam nei aciu.. nors jos ilgai prastovejo kol radom laiko jas istatyti
zmzramas
sveiki, laikas pradeti duris uzsisakineti,gal kas pakomentuotu kainas ,kur gaminotes.mums reikia 14 duru vienetu tad norime atrasti ir kainos ir kokybes viduriuka.norime tik mediniu duru, uosiniu blush2.gif pamacius pavz gal nuomone ir pasikeistu ax.gif
kokias duris statete katilinej i sandeliuka?ju vistiek nieks nemato g.gif
Hoffnung
QUOTE(zmzramas @ 2009 02 01, 01:21)
sveiki, laikas pradeti duris uzsisakineti,gal kas pakomentuotu kainas ,kur gaminotes.mums reikia 14 duru vienetu tad norime atrasti ir kainos ir kokybes viduriuka.norime tik mediniu duru, uosiniu blush2.gif pamacius pavz gal nuomone ir pasikeistu  ax.gif
kokias duris statete katilinej i sandeliuka?ju vistiek nieks nemato g.gif
*

Katilineje ir garaze pas mus pagal priesgaisrines apsaugos reikalavimus istatytos sarvuotos durys smile.gif
gala
QUOTE(Nerutė @ 2008 12 29, 00:45)
ilgokai uztrukau....  blush2.gif  bet rodomes  bigsmile.gif

DURYS

slapt durys
*

o kokios kainos duru?
gala
man sitos grazios
user posted image
user posted image
user posted image

Nerutė
QUOTE(gala @ 2009 02 01, 13:18)
o kokios kainos duru?
*

musu? ar ju gaminamu duru? jei gaminamu tai ivairiausios 4u.gif msuu gavos kazkur apie 1650 biggrin.gif

QUOTE(gala @ 2009 02 01, 22:07)
man sitos grazios

user posted image
*

pas mus pirmam aukste panasios 4u.gif kai dejom kastavo 1500, klausiau gruodi pardej jau buvo 2200 doh.gif
Žanė
sveiki,

reikia mums gamintis duris, labai aukštas, 260 cm. visi sako, kad tokio aukščio galima tik iš masyvo pagaminti... gal žinote kokius nebrangininkus, ir kad kokybiškai pagamintų? Vilniuje, arba kitur, bet kad atvežtų? 4u.gif
ooo
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 13:59)
sveiki,

reikia mums gamintis duris, labai aukštas, 260 cm. visi sako, kad tokio aukščio galima tik iš masyvo pagaminti... gal žinote kokius nebrangininkus, ir kad kokybiškai pagamintų? Vilniuje, arba kitur, bet kad atvežtų?  4u.gif
*

as domejausi del tokiu duru, tik stikliniu, man paskaiciavo apie 2000 su viskuo.
sake, kitokie vyriai dedasi, jei turi buti tvirtesni, tai yra brangesni ir jei medines durys, tai dar stakles reikia perreguliuot, tai brangiau gaunasi.
siaip pakankamai padori kaina gavosi man gaminantis wenge.lt
jau sudejo, tik dar nenufotkinau - bet labai gerai atrodo, triju zmoniu nuomone, labai kokybiskos ax.gif
reiks nufotkint sia savaite ir imest cia ax.gif
Žanė
QUOTE(Nerutė @ 2009 02 01, 22:14)

pas mus pirmam aukste panasios  4u.gif  kai dejom kastavo 1500, klausiau gruodi pardej jau buvo 2200  doh.gif
*

bet ten foto tai aliuminio konstrukcijos, jos žymiai brangesnės. ar jūsų irgi aliuminio konstrukcija? kur gaminotės tuomet?

QUOTE(ooo @ 2009 02 02, 13:06)
as domejausi del tokiu duru, tik stikliniu, man paskaiciavo apie 2000 su viskuo.
sake, kitokie vyriai dedasi, jei turi buti tvirtesni, tai yra brangesni ir jei medines durys, tai dar stakles reikia perreguliuot, tai brangiau gaunasi.
siaip pakankamai padori kaina gavosi man gaminantis wenge.lt
jau sudejo, tik dar nenufotkinau - bet labai gerai atrodo, triju zmoniu nuomone, labai kokybiskos  ax.gif
reiks nufotkint sia savaite ir imest cia  ax.gif
*

mums kol kas paskaičiavimai iš dviejų firmų atejo virš 3000 doh.gif čia jau su stakta ir viskuo kitu...
lauksiu foto labai jūsų wenge 4u.gif
ooo
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 14:11)
mums kol kas paskaičiavimai iš dviejų firmų atejo virš 3000  doh.gif  čia jau su stakta ir viskuo kitu...
lauksiu foto labai jūsų wenge  4u.gif
*

pilnai tikiu, kad gali tiek ir kainuoti g.gif
as didziuju duru nesidejau, dejausi ir imesiu fotke standartiniu duru ax.gif
Nerutė
QUOTE(Žanė @ 2009 02 02, 14:11)
bet ten foto tai aliuminio konstrukcijos, jos žymiai brangesnės. ar jūsų irgi aliuminio konstrukcija?
*

as rasiau PANASIOS... wenge su stikliukais plonais keturiais... ne ne alium konstrukcija pas mus 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.