Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonios kambarys
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Nanda
Toliau bendraujame ir dalijamės savo idėjomis

user posted image
Papildyta:
Sena tema:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...2023&st=588
gandriuke...
Registruojuosi ir aš naujoi temoi 4u.gif
emrata
Net nepastebejau kaip greit vel tema prisipilde biggrin.gif
Renna
Pasakykit man blondinei, va toks klausimas iškilo biggrin.gif
Bide vietos neužtenka pasidaryti, galvoju ta dušiuką prisikonstruot, tik kiek aš juos čiupinėjau parduotuvėj, tai ten tik viena knopkyte yra, kad vandeni paleisti... negi, tik saltas vanduo ten tepasijungia? taigi gali dubse nušalt doh.gif o jei tik karšta - nudegt lotuliukas.gif
Nu gal juokingai skamba, bet tas klausimas ramybės neduoda jau kelias dienas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dowi
Nanda dėl dušo klausėt mirksiukas.gif ,bent mums patogu rankiniu būdu praustis o ir neapsitaško sienos ir tt,jau pripratę kitaip ir neįsivaizduojam rolleyes.gif ,man net nepatinka kai ant veido bėga vanduo biggrin.gif ,vnž visi skirtingi ir darosi skirtingai biggrin.gif mirksiukas.gif
Nanda
QUOTE(Dowi @ 2008 12 12, 15:15)
Nanda dėl dušo klausėt mirksiukas.gif ,bent mums patogu rankiniu būdu praustis o ir neapsitaško sienos ir tt,jau pripratę kitaip ir neįsivaizduojam rolleyes.gif ,man net nepatinka kai ant veido bėga vanduo biggrin.gif ,vnž visi skirtingi ir darosi skirtingai biggrin.gif  mirksiukas.gif
*

As pati dabar bute nusikabinu net ji nuo sienos prausdamasi drinks_cheers.gif , bet kai buvo kalba su MB kaip name darysime... tai supratau, kad jam butinai turi kabeti ir dar tasko kiek tiik imanoma visur vandeni doh.gif biggrin.gif Todel atskirai bereme kabina statysim. 4u.gif Gerai, jei jusu vyras moka normaliai issimaudyt biggrin.gif
Vikadi
QUOTE(Renna @ 2008 12 12, 16:00)
Pasakykit man blondinei, va toks klausimas iškilo  biggrin.gif
Bide vietos neužtenka pasidaryti, galvoju ta dušiuką prisikonstruot, tik kiek aš juos čiupinėjau parduotuvėj, tai ten tik viena knopkyte yra, kad vandeni paleisti... negi, tik saltas vanduo ten tepasijungia? taigi gali dubse nušalt  doh.gif o jei tik karšta - nudegt  lotuliukas.gif
Nu gal juokingai skamba, bet tas klausimas ramybės neduoda jau kelias dienas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

Kaip aš įsivaizduoju tai toks dušiukas jungtūsi prie kriauklės ar kokio kito maišytuvo ir ant to maišytuvo nusireguliuotum vandens srautą. Na kaip paprastas dušas, ant jo irgi juk nėra kaip reguliuot vandens šiltumą. Tikiuosi suprantamai paaiškinau. Šiaip pati net nemačiau pardėj tokio daigto, bet manau kad tokiu principu turėtų jis veikt mirksiukas.gif
Cobre
user posted image

Nanda
QUOTE(Cobre @ 2008 12 12, 19:46)
user posted image
*

Kaip idomiai atrodo bigsmile.gif Tik tos spalvos jauciu dabar Lietuvoje kas antruose namuose voniose biggrin.gif
vida777
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 08, 10:11)
gal kazkam pravers. siauras ir ilgas vonios kambarys.
vaizdas pro duris smile.gif
vaizdas is duso kabinos...
*

MAMICY, man labai aktualus jusu duso kambario isplanavimas thumbup.gif . Tik pas mus patalpa 1,48 x 2,35 , be to dar sone atsimes sienele ~ 13 cm, ant kurios kabinsis kriaukle ir klozetas, taigi lieka labai minimaliai.
Noreciau paklaust, ar tu dabar jau realiai matydama savo patalpa, manai, kad istrizai sudetos plyteles optiskai didina patalpa (labai aktualu!) , ir ar nemanai, kad grindu plyteles butent del tos pacios priezasties labiau tiktu sviesios g.gif ?
Tavo foto kriaukle vizualiai atrodo telpa tarp sienos ir duru, bet is tikruju turbut "uzeina" ant duru ar ne? Gal galetum pasakyti, kiek mazdaug cm yra nuo duru apvado iki sienos (tos, kur kriaukle) ir kokio plocio yra duru anga ?
is tiesu, as del savo duso kambario esu labai susirupinusi, nu atrodo, kad niekas netelpa, o va pasiziurejus i tavo foto - viskas normaliai 4u.gif .
Dowi
Nanda joo kazkaip pavyko issireikalaut bigsmile.gif cool.gif ,kad is po maudymosi net lasus nusivalytu.. biggrin.gif blush2.gif ax.gif
ELZA
QUOTE(MAMICY @ 2008 12 03, 17:10)
jau kazkurioj temoj rasiau, bet musiskis nemazas veidrodis skilo praktiskai iskart... pas uosvius irgi skiles... todel kabinciau tik pakabinama... o tas pakeitimas tai toks dalykas... kol prisiruosi...
*

O pas mus, zinokit, jau 15metu didelis veidrodis iklijuotas, ir neskilo, tfu-tfu ax.gif
rodykliuke
sveikos, merginos, gal turite kokių gerai dirbančių santechnikų? labai reikia, bet patikima sunku rast, viena turėjau, tai kartą radau patvinusį butą verysad.gif daugiau taip nenoriu.
Naujakurė
Meistras man bando yrodyti,kad y tualeta ir vonie deti matiny langa g.gif Bet man paprastas langas zymiai graziau bigsmile.gif O kaip manot ju? 4u.gif
Natusia
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 16, 16:18)
Meistras man bando yrodyti,kad y tualeta ir vonie deti matiny langa  g.gif  Bet man paprastas langas zymiai graziau bigsmile.gif  O kaip manot ju? 4u.gif
*

man graziau paprastas, sau dejau irgi paprastus smile.gif
Cobre
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 16, 17:18)
Meistras man bando yrodyti,kad y tualeta ir vonie deti matiny langa  g.gif  Bet man paprastas langas zymiai graziau bigsmile.gif  O kaip manot ju? 4u.gif
*

jei meistras neturi kitu argumentu, kaip tik "graziau", tada man idomu, ar tas meistras ruosiasi gyventi pas jus, o gal jis jusu vyras? g.gif tada jau reiktu jums tarpusavyje issiaiskinti. jei vis tik jis nera tas, kuris vaikscios kasdiena i jusu vonia , tada jo grozio supratimas neturetu jums rupeti. jei matiniam langui meistras turi kazkokiu kitu argumentu, reikia isklausyti ir ramiai apsvarstyti, gal jis vis tik teisus. jei tie argumentai yra jums neitikinami ar nesvarbus, velgi, darykite, kaip jums atrodo geriau/graziau.
grazumas grazumu, bet juk jei situacija yra tokia, kad matinis langas yra geriausias sprendimas, tada su liudesiu atsisveikini su skaidriu stiklu. Nezinant jusu situacijos sunku ka nors patarti, gal jus paskui gailesites, kad kazko paklausete. O jei tik del grozio, tai nejau, jei dvi trys merginos pasakys, kad joms matinis graziau, tai ir jus taip darysite? o paskui ateisburys draugu ir pasakys, kad be reikalo dejai matini, juk skaidrus geriau, tai kas tada? keisite? del grozio draugu nerasite schmoll.gif mirksiukas.gif
o jei parasysite, kokius argumentus meistras jums isdeste, siulydamas matini stikla, vat jau tada ir galesim padiskutuoti mirksiukas.gif
ciosyte
na mes irgi vonioje desim matini langa ir tikrai ne del to, kad mum jis graziau.. tiesiog vonia pirmame aukste ir nesinoretu kad kaimynas ziuretu ka as ten veikiu biggrin.gif tai jei pas jus panasi situacija gal del to meistras jum taip ir bando patart.. nors aisku visada galima zaliuzes uzkabint.. ai nezinau biggrin.gif bet as desiu matini ax.gif
lotute
QUOTE(Cobre @ 2008 12 12, 19:46)
user posted image
*

idomiai atrodo vonia bigsmile.gif
Naujakurė
As klausiu ne del to,kad nezinociau ko noriu,bet del to,kad suzinot kaip darosi kiti.Kokios klaidos jei pasidarai vienaip ar kitaip? Nes as net neturejau tokios minties,kad daryt matiny stikla.Galvojau tik apie langa per kury sklistu sviesa dienos metu,o atejus vakarui galima uzleist kazka,galimybiu milijonai bigsmile.gif Musu WC ir bus pirmam aukste,bet y kiemo puse ir jokie kaimynai nematys ka as veikiu ten biggrin.gif
O meistras (beje ne vyras tongue.gif ), tik ir argumentavo tuo,kad tipo ka nejau kiekviena vakara ten kazka traukinesi ant langu g.gif
Silumos ir salcio problemos susijusios su langu as manau neaktualu siais laikais cool.gif
Cobre
tokiu atveju as deciau paprasta stikla. ir uzuolaida, ar romanete, ar bambukines zaliuzes, prilkausomai nuo vonios stiliaus ir tai, kas jums grazu.

vida777
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 16, 16:47)
O meistras (beje ne vyras  tongue.gif  ), tik ir argumentavo tuo,kad tipo ka nejau kiekviena vakara ten kazka traukinesi ant langu  g.gif 
*

tai kaip traukinesi kitur, taip ir vonioj.... o ko tas meistras gudruolis nepasiule pvz. elektros jungiklio su imontuotu distanciniu valdymu zaliuzems nuleisti, tai degant sviesa ir langas kartu uzsidengtu ir traukineti nereiketu...
4-a val vakaro (kai jau reikia sviesa degti) i vonia nuogas turbut neisi, o iejes uzsitrauksi uzuolaida, ir tada nors iki ryto gali plikas lakstyti...
o jei ant klozeto tupeti visai pries langa nereikia, tai irgi netrukdo g.gif , vistiek jei tai vonios k. tai nebus jau visi maza patalpa
ir paskutinis argumentas, jei langas i kiema, tai kokios problemos, o jei kas turi problemu ir lips per tvora pasiziuret ka jus vonioj veikiat, tai cia ju paciu reikalas biggrin.gif ....
o matini langa turbut vistiek noresis uzuoleidele papuosti, tai kaip tada kazi atrodys ax.gif ?
naturali sviesa ir naturalus vaizdas yra pats geriausias dalykas, jei nera butinybes ji uzdengti thumbup.gif .
musu kaimynai susidejo visus matinius stiklus i musu puse, tai as labai dziaugiuosi, kad jie musu nematys hihihi.gif , bet pati tai nesideciau schmoll.gif , nebent tai butu labai mazas wc su mazuciu langiuku ir visai zmonems ant tako.
Naujakurė
QUOTE(vida777 @ 2008 12 17, 00:30)
ir paskutinis argumentas, jei langas i kiema, tai kokios problemos, o jei kas turi problemu ir lips per tvora pasiziuret ka jus vonioj veikiat, tai cia ju paciu reikalas  biggrin.gif ....

lotuliukas.gif as ir apie tai buvau pagalvojus,bet nesipleciau biggrin.gif

Viskas aisku, jokiu problemu nera turint normalu langa vonioje.Nes galvojau gal mazu ka, koks neapgalvotas dalykas slypi tame g.gif Musu vonia iseis apie 6m2,tai kad vietos pasislept ir nesysiot pries langa tikrai yra kur hihihi.gif
nikita07
Naujakure, langas vonioje yra grazu, ir jei jis kiemo puseje ir nebus arti kaimynu smile.gif , kiek supratau, tai siulyciau tik paprasta stikla, dar gali su serksno plevele sugalvoti koki ornamenta ir uzsiklijuoti, taip bus kaip alternatyva ir matintas ir skaidrus, nes ornamentas bus matinis , o stiklas skaidrus, va tau ir iseitis. tik ornamenta gausi susikurti ir paprasyti kas reklamos srityje dirba issplateriuotu nu ir uzsiklijuoti bereiks . taip isgausi ir grozi. O ornamenta gali daryti pvz. kaip plyteliu koks dekoras jei yra, ar siaip koki geliu motyva, ar dar ka nors, cia jau tavo fantazija smile.gif
šeimos kaklas
na, musu vonios langas ne i kiemo puse, o pries kaimynus, dejom paprasta stikla ir zaliuzes smelio spalvos, kaip sienos plyteliu. Su vyru neatsidziaugiame savo jaukiu vonios kambariu. O zaliuziu uztraukimas ar atitraukimas, na, sorry, bet as nelaikau to varginanciu ar daug laiko atimanciu darbu. o vat matinio stiklo ar su serksnu nenorejau, man kazkaip jis ne prie sirdies, vis tiek norisi ant stiklo del jaukumo kazka pakabinti...
elitarai
Mano langai taippat y gatves puse,bet stikla rinkausi yprasta,toletas tolokai nuo lango,tad niekas-nieko nematys rolleyes.gif ,ant palanges pristatysiu gelyciu..uzuolaida tik naktine.
aukse555
Sveiki,

gal žinot, ar ant visų vonių galima montuoti sieneles? Labai norim tokios vonios - issirinkom Ravako Rosa, bet po dideliu ir issamiu skaiciavimu nusprendem, kad nelabai ji pas mus telpa... blush2.gif

Kita, kuria žinau su sienele - irgi Ravako Be Happy, bet kad ji man tokia labai nepatogi atrodo... verysad.gif

Dabar galvoju, kad būtų neblogai dėti paprastą tiesią vonią, bet nzn, ar turi būti kažkokie specialūs reikalavimai, kad po to eitų uždėti sienelę?.

sveiki,
as ir pagaliau pajudejau su vonios remontu biggrin.gif ir kaip tik turiu vonie BE HAPPY is ravak, ir ten tikrai montuojasi sienele.kataloge yra 4u.gif ir man visai patogi, na paziuresiu kai pradesiu naudot 4u.gif
o as noriu klausimeli uzduot.ar butina deti tuos plastikinius kampelius prie plyteliu?man meistras sako, kad dabar jau ju niekas nebededa, plyteles graziai suleidzia g.gif as nesu maciusi realiai, tai man idomu, kaip atrodo g.gif esu maciusi zurnale, kad tu kampiuku nebuvo, bet zurnalas yra zurnalas...
emrata
na mes gal i nebutumem deje tu metalines spalvos kampeliu tarp plyteliu, taciau viskas atsireme i finansus, nes meistras nezmoniskai uzsiprase litu uz apdaila be kampeliu. tiesiog pagalvojom, kad neverta permoketi uz toki nezymu dalyka
vida777
QUOTE(emrata @ 2008 12 17, 15:25)
na mes gal i nebutumem deje tu metalines spalvos kampeliu tarp plyteliu, taciau viskas atsireme i finansus, nes meistras nezmoniskai uzsiprase litu uz apdaila be kampeliu. tiesiog pagalvojom, kad neverta permoketi uz toki nezymu dalyka
*

as ir nesu macius gyvai, o ar graziai atrodo (na nekreipiant demesio i kaina ax.gif ), geriau, nei su tais kampuociais g.gif ?
Cobre
user posted image

user posted image

user posted image

Cobre
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Dar siek tiek naujoviu mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Florita
QUOTE(aukse555 @ 2008 12 17, 16:12)
Sveiki,

gal žinot, ar ant visų vonių galima montuoti sieneles? Labai norim tokios vonios - issirinkom Ravako Rosa, bet po dideliu ir issamiu skaiciavimu nusprendem, kad nelabai ji pas mus telpa... blush2.gif

*

manau, kad galima priderinti.. ax.gif pvz.: pas mus tiesi (staičiakampė) Villeroy vonia, o pertvarą užsakėm iš Baltijos brastos. Sienelė tvirtinasi prie sienos, o ne vonios, su vonia ji "liečiasi" gumine juostele mirksiukas.gif
Sendra
[quote=Cobre,2008 12 17, 23:33]
user posted image

sis vonios interjeras l.l.l.grazus.. wub.gif
emrata
QUOTE(vida777 @ 2008 12 17, 16:47)
as ir nesu macius gyvai, o ar graziai atrodo (na nekreipiant demesio i kaina  ax.gif ), geriau, nei su tais kampuociais  g.gif ?
*

kad graziai atrodo tai faktas, tik klausimas ar meistras padarys kokybiskai
Naujakurė
QUOTE(Cobre @ 2008 12 18, 00:33)

user posted image

*

Is kur gaut toky daikta.... bigsmile.gif bigsmile.gif

Ir turbut pirma kart matau,kai vonioje normalus stalciai,o tai visur na, jau tokie,kad muilas vos telpa,o ka jau kalbet apie ranksluoscius (cia ketvirta foto) thumbup.gif
Atė
QUOTE(Cobre @ 2008 12 18, 00:33)

user posted image

*

ir as tokio noriu bigsmile.gif wub.gif
vida777
QUOTE(emrata @ 2008 12 18, 08:32)
kad graziai atrodo tai faktas, tik klausimas ar meistras padarys kokybiskai
*

tai va, cia tikrai rizikos yra - kaip padarys ? nebent nemoketum tol, kol idealiai nepadarytu wink.gif .
yoyo
QUOTE(Naujakurė @ 2008 12 18, 09:34)
Is kur gaut toky daikta....  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ir turbut pirma kart matau,kai vonioje normalus stalciai,o tai visur na, jau tokie,kad muilas vos telpa,o ka jau kalbet apie  ranksluoscius (cia ketvirta foto)  thumbup.gif
*

QUOTE(NiekoSau @ 2008 12 18, 11:13)
ir as tokio noriu  bigsmile.gif  wub.gif
*

Radau viena būdą įsigyti, tik kaina blink.gif
http://www.dovana.lt/oxid.php/sid/9bbc3e82...%EBl%EB-BUTLER/

Ir Ebay paieskoti galima:
http://cgi.ebay.com/Mirror-Book-Candle-Win...%3A1%7C294%3A50
FleurDeLis
QUOTE(aukse555 @ 2008 12 17, 16:12)

sveiki,
as ir pagaliau pajudejau su vonios remontu biggrin.gif ir kaip tik turiu vonie BE HAPPY is ravak, ir ten tikrai montuojasi sienele.kataloge yra 4u.gif ir man visai patogi, na paziuresiu kai pradesiu naudot 4u.gif
o as noriu klausimeli uzduot.ar butina deti tuos plastikinius kampelius prie plyteliu?man meistras sako, kad dabar jau ju niekas nebededa, plyteles graziai suleidzia  g.gif as nesu maciusi realiai, tai man idomu, kaip atrodo g.gif esu maciusi zurnale, kad tu kampiuku nebuvo, bet zurnalas yra zurnalas...
*

Pas mus dėjo plyteles be plastmasinių kampų, tai tikrai gražiau ir solidžiau atrodo. Tiesa, mums kainą už tokį suleidimą gerokai padidino...Bet atrodo tikrai gerai.
ooo
plyteles suleidzia graziai - vadinasi tas reikalas - supjovuimas 45 laipsniu kapmu, kad kampas graziai sueitu - mano meistrai uz metra supjovimo eme kaip uz kvadrato plytku klijavimo, tai visai nedaug tesumokejau...
aukse555
QUOTE(FleurDeLis @ 2008 12 18, 11:50)
Pas mus dėjo plyteles be plastmasinių kampų, tai tikrai gražiau ir solidžiau atrodo. Tiesa, mums kainą už tokį suleidimą gerokai padidino...Bet atrodo tikrai gerai.
*

tai reikia tiketis, kad bus grazu. bent jau dabar kiek padare, tai atrodo kad bus grazu, o kaip nezinojau kad tu kampu nededa, tai galvojau, ojej kaip cia bus...
aciu uz atsakymus 4u.gif o kaina vonios remonto tai nemaza deja...
vida777
QUOTE(yoyo @ 2008 12 18, 10:53)

svieto pabaiga, pirkau (ne Lietuvoj) lygiai toki (matyt ne BUTLER lotuliukas.gif ) uz 3€ ir dar viena be zvakides, vyrui dovana - ne zvakei, o alaus buteliui istatyti, tai tas su zvake taip ir stovi niekam nereikalingas biggrin.gif .
Pingvinukas
QUOTE(ooo @ 2008 12 18, 13:46)
plyteles suleidzia graziai - vadinasi tas reikalas - supjovuimas 45 laipsniu kapmu, kad kampas graziai sueitu - mano meistrai uz metra supjovimo eme kaip uz kvadrato plytku klijavimo, tai visai nedaug tesumokejau...
*

O gal yra koks paveikslėlis kaip tas suleidimas gražiai atrodo? Niekaip nesusigaudau kaip čia turi būti blush2.gif
uogute
QUOTE(Cobre @ 2008 12 17, 22:33)
user posted image

*

man kaip dusas patiko bigsmile.gif bigsmile.gif
Nanda
Mergaiciai, kokiu firmu gyvatukus dejote savo voniose? 4u.gif Kokie atsiliepimai, kurie geriausi, populiariausi? g.gif Savaite turiu apsispresti kokio noriu unsure.gif

QUOTE(Cobre @ 2008 12 16, 16:53)
tokiu atveju as deciau paprasta stikla. ir uzuolaida, ar romanete, ar bambukines zaliuzes, prilkausomai nuo vonios stiliaus ir tai, kas jums grazu.
*

drinks_cheers.gif
Pingvinukas
Pas mus KERMI gyvatukai 4u.gif
Nanda
QUOTE(Pingvinukas @ 2008 12 21, 12:03)
Pas mus KERMI gyvatukai  4u.gif
*

O kodel issirinkot butent sitos firmos? 4u.gif Kokybe, kaina, stilius... ? 4u.gif As smalsi, nes labai aktualu biggrin.gif
Pingvinukas
QUOTE(Nanda @ 2008 12 21, 19:34)
O kodel issirinkot butent sitos firmos?  4u.gif  Kokybe, kaina, stilius... ?  4u.gif  As smalsi, nes labai aktualu  biggrin.gif
*

Taip patarė pažįstami ir pardavėjas prekybos centre. Tiek aš ir nusimanau blush2.gif
Natusia
Mielos supermamos,

noreciau Jusu nuomones tokiu klausimeliu.
Mums pristate plyteles kuriu ismatavimai 10*30, vietoje užsakytų 15*60.
Musu vonios kamb. ne toks didelis 8 kv. m.
Ka manote, ar mazins erdve smulkesnes plyteles? Ar tai tik skonio reikalas, kokio dydzio rinktis? Salonas dave joms papildomai 20 proc nuolaida, kad tik ju negrazintume.
Ka darytume, jei taip nutiktu Jums? Jei dabar vel uzsakinetumem tas 15*60 plyteles , jos butu tik po menesio. O mums darbininkai netures , ka veikti, o be to aišku ir kainos visai kitos, sutaupytume 1300 lituku.
Oi, aciu Jums iš anksto. Nebezinau kaip elgtis. Vyrui lyg ir šios patika smulkesnes. Galeciau ideti foto.
ooo
QUOTE(Natusia @ 2008 12 22, 13:04)
Mielos supermamos,

Ka manote, ar mazins erdve smulkesnes plyteles? Ar tai tik skonio reikalas, kokio dydzio rinktis? Salonas dave joms papildomai 20 proc nuolaida, kad tik ju negrazintume.
Ka darytume, jei taip nutiktu Jums? Jei dabar vel uzsakinetumem tas 15*60 plyteles , jos butu tik po menesio. O mums darbininkai netures , ka veikti, o be to aišku ir kainos visai kitos, sutaupytume 1300 lituku.
Oi, aciu Jums iš anksto. Nebezinau kaip elgtis. Vyrui lyg ir šios patika smulkesnes. Galeciau ideti foto.
*

na uz tokius bajerius 20 proc nuolaida yra mizeris cool.gif arba tegu duoda 40 proc nuolaida sitoms, arba pakartotinai uzsakant, 20 proc toms, kurias jau turejo buti atveze ax.gif uz laukima kompensacija, taip sakant rolleyes.gif nes 20 proc dabar galima ir siaip issideret, o jums rimta kompensacija turi pasiulyt cool.gif
dontstop
QUOTE(Natusia @ 2008 12 22, 13:04)
Mielos supermamos,

*

Vienareikšmiškai būčiau pasilikus smulkesnes ir taupyčiau laiką ax.gif , jūsų didelis vonios kambarys, nieko baisaus 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.