Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paslapčių Sodas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
Lince J
Gas turit Paslapciu Sodo seriju. g.gif
HERBERA
Aš irgi jungiuosi į norinčių Paslapčių sodo ratą.
Tik aš norėčiau savo vaikui lietuviško.
Angliškai kažkur mačiau, bet trimečiams dar per anksti.
ziogeliukas
mano vaikams šis filmas kažkodėl nekelia susižavėjimo - pažiūri tik pačią pradžią, o paskui nebežiūri, nes ten taip jau viskas ištemptai. Manau nekaip pasisekė tiems teletabių kūrėjams cry.gif
jolkutee
O maniškiui tai labai patinka,verkia verysad.gif kai pasibaigia ir prašo dar.Norėčiau ir aš iš kur nors rasti parsisiųsti ax.gif 4u.gif
ausritukas
Noretume ir mes ax.gif .
rasras
Mano dukrytei patinka, žiūrim per LTV savaitgaliais.
ovimama
Mano sunui nepatinka.Taip pat pradzia paziuri,na apie 5min ir bega salin.
Upokšnis
Turiu nemažai serijų, tik visos anglų kalba cool.gif Siunčiausi iš Emule programos, tik angliškai reikia ieškoti In the Night Garden.
jurga11
Jis idetas kitoje temoje - naujoje animacijoje:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...1767&st=528
Aprile
Tai če tabių kūrėjų darbas? g.gif Man ir įspūdžio nepaliko nematau aš iš vis ten jokio ryšio tarp tų tumblibukų ir kitų heroju lotuliukas.gif Bet vaikam patinka bigsmile.gif Mano sunučiui neįpatingai nu nėra ten jokio veiksmo doh.gif Va Cotoons, tai kitas reikalas thumbup.gif
Lalaila_Vln
mano dukrytei pirma karta paziurejus nepatiko, o kitus kartus ziurint sedejo prilipus prie televizoriaus, i nieka nereaguoja biggrin.gif
inrinke
Mano visi trys pupuliai susizaveje ziuri Paslapciu soda, teveliai gali ramiai kavute isgerti. thumbup.gif wub.gif
Angelina 2007
Musu sunelis ziuri kol rodo didelius personazus, o kai pradeda rodyti maziukus, tai viskas- jau nebeidomu.
Kazkuri mama klause kur galima paimti tuos filmukus, TEO siulo programa, failu keitikla, vadinasi LCD++ar kazkaip panasiai (jau kelis kartus buvo pakeistas pavadinimas, tikslai nezinau). Reikes atsisiusti ta programele, prisijungti, gal ten jus rasite si filmuka lietuviu kalba. Ta programa, tai failu keitikla, jus galite rasti jus domincius failus (filmai, muzika ir t.t) ir taip pat galesite pasidalinti ir savo failais (kurios norodisyte). Sekmes.
Uogienė
O mano sunelis labai megsta sita filmuka, nuo iki viska paziuri ir labai savaitgaliais laukia, kada gi rodys 4u.gif per kompa paleidziam angliskai, tai jau kartoja kelis zodzius angliskai biggrin.gif
wijyte
mes irgi UŽ šita filmuką - pirmasis dukros filmukas, kurį žiūri su labai labai dideliu susidomėjimu.
reiks teletabius pabandysi dar, is tos pačios "operos" lotuliukas.gif
Casual
o manishkiui visai nepatinka schmoll.gif
Tabiai, Ensteino filmukai - tiesiog prikausto, o sita tai tik pora minuciu tepaziuri... schmoll.gif

beje, televizija musu keistoka - filmukas prasidaeda nuo lopshines , gale pasaka ir visi i loveles miegoti- o pas mus ji is ryto rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

vidutiniskas man sis serialas tiesa sakant blush2.gif
zilona
Mano dukrytei labai mielai ziuri, tik dainele jai per liudna kai baigesi, o seip jau gerai pazysta personazu vardus smile.gif
inuks

beje, televizija musu keistoka - filmukas prasidaeda nuo lopshines , gale pasaka ir visi i loveles miegoti- o pas mus ji is ryto rodo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Pritariu tau, Dooovile mirksiukas.gif Man ir keistai cia pasirode - ryte lopsine ir labanakt... Man sis serialas visiskai nepatinka, nesuprantu as jo esmes. Personazai grazus, bet turinys verysad.gif o ypac kai pardeda cypaut tie voriukai neaiskiais vardais.
Bet vaikui tai patinka. Ziuri kiekviena savaitgali, vardus seniai visus ismokes mirksiukas.gif ir teveliai tuo dziaugiasi. Pusvalandis ramybes ryte garantuotas thumbup.gif
Kleckutė
Mes ziurime "Paslapciu soda" labai patinka suneliui ir netgi ismoko sokti pagal veikejus, nors ir nedideli judesiukai bet vistiek smagu. Mes turim angliska dvd.

O lietuviskai tai galima is linkomanijos parsisiusti ax.gif
neliasta
As stai cia radau pora seriju lietuviskai
http://www.2shared.com/search.jsp?start=0&...hName=paslapciu
mano dukryte 1.5 metu ji vieninteli ir teziuri, kad ir koks jis suaugusiems atrodo lekstas smile.gif)) kai rodo pabaigoj raides, pradeda verkti smile.gif)))
Minėja
Maniske irgi megsta si filmuka. Bet mes kai rodo, tuo paciu ir irasinejam filmukus, o paskui, kai dukra papraso paleidziam pakartojimus.
Unknown member
Maniskiui 13 men. Tikras Teletabiu ir Paslapciu sodo fanas! Pirmos serijos "neuzkabino", bet paskui - pakerejo. As turbut net labiau uz vaika laukiu savaitgaliu ir tu laisvu rytiniu pusvalanduku 4u.gif
asta1976
Mano panele irgi mielai ziuri Paslapciu soda. Ir nemazai turi zaislu su jo herojais,
tai irgi labai zaidzia. Tikra ''fane'' sio filmuko. thumbup.gif

Aciu neliaskai uz nuorodele drinks_cheers.gif
Audrike
Musu dukrytei irgi labai patinka,visada keliasi ir ziuri thumbup.gif
yolitux
Kai as labai nusikalu - tai ijungiu jai filmuka ir galiu ramiai prie PC pasedet thumbup.gif
ruta19

Pritariu tau, Dooovile mirksiukas.gif Man ir keistai cia pasirode - ryte lopsine ir labanakt... Man sis serialas visiskai nepatinka, nesuprantu as jo esmes. Personazai grazus, bet turinys verysad.gif o ypac kai pardeda cypaut tie voriukai neaiskiais vardais.
Bet vaikui tai patinka. Ziuri kiekviena savaitgali, vardus seniai visus ismokes mirksiukas.gif ir teveliai tuo dziaugiasi. Pusvalandis ramybes ryte garantuotas thumbup.gif
*

[/quote]

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Man jis irgi nepatinka, bet as jo ir neziuriu tongue.gif nes jis skirtas ne man o vaikuciui biggrin.gif
auroryt
mano vaikiukas metų ir devynių mėnesių,noriai žiūri per LTV Ppaslapčių sodą,o per zmule parsiunčiau angliškai irgi žiūri smile.gif
matukoniene
turiu 2serijas paslapciu sodo, pas mane greitas internetas, jei norit rasykit i az, galesiu per skype permest mirksiukas.gif
Tavo_Mano
Man tai kazkokia bileberda sis multikas bet mazas..mes gulames su "šponki", keliames su "šponki" (cia ninki-nonki) lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei galetu, kiaura diena ziuretu doh.gif Kas tame multike jau tokio, niekaip nesuprantu g.gif
Blondinė :)
Maniškis irgi juos mėgsta, gaila tik, kad lt kalba tik tris turiu verysad.gif
Šypsenėlė24
Maniskiui ir labai patinka sis filmukas,savaitgaliais ziuri biggrin.gif
EwuteZ
mano mazajai laaaabai patinka sis multikas. Teletabiu niekada nemaciusi.
Pries kelias dienas nupirkau minkstas lelytes jai Upse Daise ir Igli Pigli. Kol kas daviau tik Upse Daise. Geriausia lelyte - ir miega, ir valgo, ir i lauka tik su eina smile.gif
gretute703
manyske svaigsta del to multiko, ieskau gal kur pavyks prekybos centrose isigyt
eris
Taip niekas ir neturi visu filmuku lietuviskai? ax.gif
Idomu ar parduotuvese yra ju pirkti g.gif
ingutera
Sitas filmukas mano mazei irgi labai patinka:) gi buvo kazkada teletabiu manija, dabar ninkiu nonkiu ir upsidaiziu biggrin.gif
eegle
4u.gif daug seriju turiu anglu k., jei kam reikia, galiu skaipu atsiusti, nes ikelti nemoku 4u.gif
pukuotukas
didziausia filmuko fane net miega su Upse deize wub.gif
4XRG
user posted image
Kokybe nera labai gera: kartais girdisi pasaliniai garsai, kaikur nera pacios pradzios (kur suka ratuka delniuku), kaikur nera pacios pabaigos (nera kaip Iglis Piglis isplaukia), todel kainyte tik 10Lt (vaikams ant saldainiu) doh.gif
parduodu nes zinau kaip kazkada ir dabar mums reikejo doh.gif
Du diskai po 4 serijas
Kaunas
Galiu siusti ir i kita miesta
Ingilita
QUOTE(ziogeliukas @ 2008 12 10, 16:03)
mano vaikams šis filmas kažkodėl nekelia susižavėjimo - pažiūri tik pačią pradžią, o paskui nebežiūri, nes ten taip jau viskas ištemptai. Manau nekaip pasisekė tiems teletabių kūrėjams  cry.gif
*

pritariu,istikruju ten vaikams ne pamokantis,bet nesamoniu ismokantis,filmukas sukurtas be jokio tikslo,padainuoja nesamones,paniurna,galvomis palinksi ir tiek schmoll.gif
bluet
maniskiui labai patinka sis multikas,man jis visai normalus multikas,netgi labai.Jis skirtas patiems maziausiems .Taip pat miega su zaisliukais,ir visada pries mieguti praso ,kad jam delniuka glostyciau .
daiva78
Maniske susidomi, kai ta Okse ar Upse Deize dainuoja
kornellita
QUOTE(4XRG @ 2009 10 08, 18:33)
user posted image
Kokybe nera labai gera: kartais girdisi pasaliniai garsai, kaikur nera pacios pradzios (kur suka ratuka delniuku), kaikur nera pacios pabaigos (nera kaip Iglis Piglis isplaukia), todel kainyte tik 10Lt (vaikams ant saldainiu)  doh.gif 
parduodu nes zinau kaip kazkada ir dabar mums reikejo  doh.gif 
Du diskai po 4 serijas
Kaunas
Galiu siusti ir i kita miesta

*

Parasiau jums i AZ,mes labai nirim!!!!!!!
eegle
parsisiusti
is cia galima parsisiusti paslarciu sodo kelias serijas, reikia tik uzsiregistruoti smile.gif
parsisiusti
o is cia daugybe seriju anglu kalba smile.gif
Prasom 4u.gif
kulka
mano dvimetukei tik pradžia patinka o poto pabėga,lieku viena žiūrėt lotuliukas.gif bet grįžta kai deisė dainuoja ar šiaip muzika būna linksmesnė biggrin.gif teletabiais labiau žavėjosi
Rrrožytėėė
Musiskis dar maziukas,bet irgi ziuri issiziojes thumbup.gif
ir nebandyk isjungt doh.gif
selinga
O manasis ziuri,bet ne toks susidomejes kaip pvz.:Toma ir Dzeri.Man tai labiausiai patinka filmuko personazu vardai biggrin.gif Pamenu gal du,kitu niekap doh.gif
Agnieshulia
manishkei teletabiai daug labiau patinka, bet paslapciu soda irgi megsta...
del pamokymu, tai nemanau, kad daug ishmoko tas multikas, bet geriau tikriausiai tokius dalykus waikas ziuri, nei tuos nesamoningus multikus su wisokiausiom pabaisom g.gif
Serafima
Daugumai mamyčių keistas tas filmukas. blink.gif
O taip ir turi būti, nes jis skirtas vaikams iki 3 metukų.
O lopšines jame rodo, nes jis skirtas vakare parodyti - kaip "labankt vaikučiai".
O mūsų sukomercializuota valstybine televizija nori vakare reitingus savo aukštus turėti - todel rodo nereitinginiu laiku ryte.

Bet maniške išsižiojusi žiuri ir jai visai netrukdo tos lopšines.
Turi ir lelyte Upsi Daizy ir knygute.
Dar va kokiu lipduku ant sienos su jais gauti būtų gerai - išvis būtų neišpasakyta laime smile.gif
doviliuke
Ir mūsų dukryte labai žavisi šiuo filmuku bigsmile.gif ji ir dainuot bando su tais personazais, ir linguoja, ir visiems ate rodo wub.gif Turi pižamą su šitais herojais, tai kas vakarą myluoja biggrin.gif
*Bagirute*
Mano dukryte irgi labai ziuri Paslapciu soda thumbup.gif neatitrauksi ax.gif o Tabiai tai irgi labai patinka, tik dar gal truputi maza ji tai ten kur jau normaliai rodo koki siuzeta (nebe Tabius) tai nebeidomu rolleyes.gif pati ji turi du zaislinius tai gal atpazysta rolleyes.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.