QUOTE(pandutė @ 2009 01 07, 12:49)
Nedaug
Supratau, kad nuo silikoninių priemonių man tik blogai būna...
QUOTE(pandutė @ 2009 01 07, 12:49) Nedaug Supratau, kad nuo silikoninių priemonių man tik blogai būna...
Kaip tau faina jadzka labai dziaugiuosi uz tave ir aisku sveikinu sulaukus tokiu dziugiu rezultatu
ir kur pirkai? Cia tos 10 vnt. ampoliu tai su placenta tos? Skaiciau vis a tema ir dar viena pries tai bet per ta gausybe info neuzfiksavau, aciu bus labai tau QUOTE(shokoladine Kaip tau faina jadzka labai dziaugiuosi uz tave ir aisku sveikinu sulaukus tokiu dziugiu rezultatu ir kur pirkai? Cia tos 10 vnt. ampoliu tai su placenta tos? Skaiciau vis a tema ir dar viena pries tai bet per ta gausybe info neuzfiksavau, aciu bus labai tau Jadzka naudojo Orising ampules, is Euro vaistines arba Farmos, brangokos jos palyginus su tom kurias cia dauguma naudoja ( placentines is eurokos uz 2lt)
As vakar kirpykloj buvau, tai pagyre, kad ir man plaukiukai kalasi
Liepe pirkti drekinancius sampunus, tai nustveriau is vaistines Lakme drekinancius sampuna ir balzama, ziuresiu, kaip cia bus, naudoju ir aliejuka taip pat nuo plauku slinkimo, kai pagalvoju, visos priemones, kurios kiek geresnes yra brangios Kas cia do ampules uz 2lt Ar zinot, panos, kad ajeru saknu nuoviras labai geras dalykas plaukams Vaistinej galima nusipirkti ir isvirus tas saknis praskalauti isplautus plaukus, daug kas giria QUOTE(Shliopke @ 2009 01 07, 22:59) As vakar kirpykloj buvau, tai pagyre, kad ir man plaukiukai kalasi Liepe pirkti drekinancius sampunus, tai nustveriau is vaistines Lakme drekinancius sampuna ir balzama, ziuresiu, kaip cia bus, naudoju ir aliejuka taip pat nuo plauku slinkimo, kai pagalvoju, visos priemones, kurios kiek geresnes yra brangios Kas cia do ampules uz 2lt Ar zinot, panos, kad ajeru saknu nuoviras labai geras dalykas plaukams Vaistinej galima nusipirkti ir isvirus tas saknis praskalauti isplautus plaukus, daug kas giria Dar vienas geras patarimas! Pabandyti verta. Beja, čia kažkuri dalyvė rašė, jog gerai užplikyti linu semenis, palaikyti ir tuo vandeniu isskalauti plaukus. Pabandziau... kaip prabangus balzamas veikia. QUOTE(torpeda @ 2009 01 07, 22:05) Dar vienas geras patarimas! Pabandyti verta. Beja, čia kažkuri dalyvė rašė, jog gerai užplikyti linu semenis, palaikyti ir tuo vandeniu isskalauti plaukus. Pabandziau... kaip prabangus balzamas veikia. Nes linai ir ajerai isskiria toki glituma, kuris isigeria gerai i plaukus, o cia priedo tikras naturalus produktas, chemijos-0 sveiku QUOTE(shokoladine Kaip tau faina jadzka labai dziaugiuosi uz tave ir aisku sveikinu sulaukus tokiu dziugiu rezultatu ir kur pirkai? Cia tos 10 vnt. ampoliu tai su placenta tos? Skaiciau vis a tema ir dar viena pries tai bet per ta gausybe info neuzfiksavau, aciu bus labai tau Shokoladine, naudoju viską iš O'Rising. Liko tik aliejukas galams iš Paul Mitchel ir dažantis kondišinas iš Avedos. Ampulės irgi O'Rising Caduta. Jos specialiai slenkantiems plaukams. Naudojau gal 2-3 mėn. Pirkau daugiasuia Farma vaistinėje. Va šiandien plauanant plaukus iškrito 3 vnt + dar šukuojant šlapius 4 vnt
Niuuu panikes, Jums leidus pasigirsiu kad slinkimas sumazejo
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 08, 12:22) tai nepalyginsi kiek anksciau...nuo to "anksciau" praejo 2 sav! o beje nuo siu ampuliu tiek antenu atsirado! Nelabai tikisi, kad per 2 sav. gali priaugti antenų, kai plaukas vidutiniškai per mėnesį paauga 1 cm, geriausiu atveju 1,5 cm Kad 0,5 cm ežiukas atsirastų per 2 sav. tai įtikinama, bet antenos QUOTE(torpeda @ 2009 01 07, 23:05) Dar vienas geras patarimas! Pabandyti verta. Beja, čia kažkuri dalyvė rašė, jog gerai užplikyti linu semenis, palaikyti ir tuo vandeniu isskalauti plaukus. Pabandziau... kaip prabangus balzamas veikia. Kiek linų sėmenų įdėjai ir kokiame kiekyje vandens? išplautus plaukus išsklauti ir nebenuplauti? QUOTE(jadzka @ 2009 01 08, 15:17) dideliausi sveikinimai, saunu kad yra nauju atauganciu plaukuciu ir jie jau taip nebekrenta o linu semenis ir ajerus vaistinej galima nusipirkti? QUOTE(laumupė @ 2009 01 08, 14:05) Nelabai tikisi, kad per 2 sav. gali priaugti antenų, kai plaukas vidutiniškai per mėnesį paauga 1 cm, geriausiu atveju 1,5 cm Kad 0,5 cm ežiukas atsirastų per 2 sav. tai įtikinama, bet antenos na neturiu tikslo rasyti netiesa Papildyta: na gal itakos turi ir tai, jog ampules naudoju KIEKVIENA diena... QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 08, 15:06) na neturiu tikslo rasyti netiesa Papildyta: na gal itakos turi ir tai, jog ampules naudoju KIEKVIENA diena... tai gal tau pradėjo jau seniau augti plaukučiai (nuo streso sumažėjimo ar papildų), o pasimatė kiek vėliau kai paaugo ir tai sutapo su ampulių naudojimu QUOTE(jadzka @ 2009 01 08, 16:23) tai gal tau pradėjo jau seniau aukti plaukučiai (nuo streso sumažėjimo ar papildų), o pasimatė kiek vėliau kai paaugo ir tai sutapo su ampulių naudojimu O gal pakeitė šampūną ar kondicionierius, kuris pakėlė plaukus, tai ir pasipūtė nulūžinėjusių plaukų antenikės. Nu man visvien kažkokia mistika, kad per 2 sav. antenikės pasirodė. P.S. nenoriu nuliūdinti ar užgauti, bet čia jau gaunasi klaidinga ampulių reklama su tokiais pareiškimais. Taip gautųsi, kad po 2 mėnesių ampulių kurso galima ir kasas iki užpakalio užsiauginti QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 08, 13:48) dideliausi sveikinimai, saunu kad yra nauju atauganciu plaukuciu ir jie jau taip nebekrenta o linu semenis ir ajerus vaistinej galima nusipirkti? galima Papildyta: O as vakar kai nugrioviau vaistinej Lakme sampuna ir balzama sausiems plaukams, tai zinokit tikrai matosi, kad jis man tinka O as ir nelabai tikiu, kad po ampuliu kurso 2 sav ataugo antenos
na net nezau ka ir atsakyti...
veel pradejau ampules su placenta tepti (buvau padarius 1men pertrauka), tai tikiuosi, kad ezys dar labiau paaugs. nes jau toks ilgas QUOTE(Karamel'e @ 2009 01 08, 14:40) Kiek linų sėmenų įdėjai ir kokiame kiekyje vandens? išplautus plaukus išsklauti ir nebenuplauti? Linų sėmenis pirkau vaistinėj. Į didelį puodelį (namo 0,7l) įdedu 2valg šaukštus šių sėklų, užpilu šiltu vandeniu nakčiai. Ryte perkošiu per sietelį ir išplovus galvą, plaukus perskalauju tuo vandeniu nuo linų sėmenų, užvynioju rankšluostį. Vanduo nuo sėklų yra toks šiek tiek glitus, todėl plaukai nebesivelia. Pabandykite. QUOTE(torpeda @ 2009 01 08, 16:48) Linų sėmenis pirkau vaistinėj. Į didelį puodelį (namo 0,7l) įdedu 2valg šaukštus šių sėklų, užpilu šiltu vandeniu nakčiai. Ryte perkošiu per sietelį ir išplovus galvą, plaukus perskalauju tuo vandeniu nuo linų sėmenų, užvynioju rankšluostį. Vanduo nuo sėklų yra toks šiek tiek glitus, todėl plaukai nebesivelia. Pabandykite. Ačiū. Būtinai pabandysiu QUOTE(Miaška @ 2009 01 04, 17:21) Svogūnai nesmirda, kol galva sausa. Manęs tas kvapas neerzina, tik įdomu, kaip aplinkiniams jaučiasi... Sporto klube kai tik suprakaituodavau - toookiu troškinuku užkvipdavo, valgyt užsimanydavau Žinokit, taip ir man buvo. Bet patį pirmą kartą tai tikrai nedvokė, viskas gerai buvo. O antrą aš daug daugiau dėjau, ir dar galvą su maišeliu, ant viršaus rankšluosčiu apdengiau. Tai jaučiu ir neišsivėdino tas kvapas. Bet aš išploviau, nu kaip ir nieko, normaliai viskas, po kelių dienų vėl plaunu galvą ir jaučiu pažįstamą kvapą, galvoju, velnias, nu tikrai dvokia tais svogūnais. Nu ką, vakar plaunu vėl, ir vėl tas kvapas. Įsivaizduoju, kas būtų per lietų be skėčio... Bet kaip man padėjo, tikrai žymiai sumažėjo slinkimas. Tai manau, nieko blogo, sausi plaukai juk nedvokia, tik kai plauni. Verta pakentėti, nedaug kartų reikia. Tris keturis kartus jei didesnis slinkimas, jei mažesnis tai ir poros, manau, užtektų. Tik klausimas ar ilgam čia išnyksta tas slinkimas. Jeigu slinkimo priežastys vidinės, tai čia tik vilkinimas, manyčiau.
Aš geriu vitaminus Pantogar, jau 3 men, ir naudoju Vichy ampules, plaukai žymiai mažiau slenka
QUOTE(Guvilė @ 2009 01 08, 20:26) Žinokit, taip ir man buvo. Bet patį pirmą kartą tai tikrai nedvokė, viskas gerai buvo. O antrą aš daug daugiau dėjau, ir dar galvą su maišeliu, ant viršaus rankšluosčiu apdengiau. Tai jaučiu ir neišsivėdino tas kvapas. Bet aš išploviau, nu kaip ir nieko, normaliai viskas, po kelių dienų vėl plaunu galvą ir jaučiu pažįstamą kvapą, galvoju, velnias, nu tikrai dvokia tais svogūnais. Nu ką, vakar plaunu vėl, ir vėl tas kvapas. Įsivaizduoju, kas būtų per lietų be skėčio... Bet kaip man padėjo, tikrai žymiai sumažėjo slinkimas. Tai manau, nieko blogo, sausi plaukai juk nedvokia, tik kai plauni. Verta pakentėti, nedaug kartų reikia. Tris keturis kartus jei didesnis slinkimas, jei mažesnis tai ir poros, manau, užtektų. Tik klausimas ar ilgam čia išnyksta tas slinkimas. Jeigu slinkimo priežastys vidinės, tai čia tik vilkinimas, manyčiau. Kažkaip pasiskaičiau ir nusprendžiau kad eisiu ir as dar karta bandyti ta svogunu kauke
Mergytes,visos kalbate apie ampules,svogunus,jei jau pasiryzusios viskam tai isbandykit CEMERYCIU VANDENI vaistinej nusipirkti ir panaudoti.
Aisku paskirtis jo kita,bet plaukus stiprina tikrai. Ir manau,kad mityba dar turi itakos,stresai pasikeitimai jusu organizme. Na sekmes auginant kasas QUOTE(aura klp @ 2009 01 08, 22:05) Mergytes,visos kalbate apie ampules,svogunus,jei jau pasiryzusios viskam tai isbandykit CEMERYCIU VANDENI vaistinej nusipirkti ir panaudoti. Aisku paskirtis jo kita,bet plaukus stiprina tikrai. Ir manau,kad mityba dar turi itakos,stresai pasikeitimai jusu organizme. Na sekmes auginant kasas ir as cemeryciu vandeni siulau pamegint
as tai nezinau kodel, bet bijau to cemeryciu vandens....
QUOTE(be*starlet @ 2009 01 08, 23:11) Todel, kad atidziau paskaicius tema, pamatytumet atsiliepimu, jog cemeryciu vanduo nusausina galvos oda, atsiranda pleiskanu. Jei ir naudoti, tai labai saikingai. Sekmes kovoje! taip kazkiek sausina, bet sausina visos priemones, kurios skirtos slenkantiems plaukams. na as asmeniskai geriau padziovinsiu ir naudosiu drekinamasias kaukes, nei toliau pliksiu
Uoooj linksmai jus cia apie antenas
Nusipirkau ir as ampuliu su placenta is eurokoso (dar pirkau keleta stiprinanciu su zenseniu, dilgeliu, raudonojo pipiro veikl. medziagomis ir su pantenoliu). Kas del ampuliu su placenta, pirkau keliu rusiu: po 10 ml (Placenta Dea), ir po 6 ml. (Placent hair liquid) , idomu kuo jie skiriasi
Jau radau atsakyma i savo klausima apie ampules
QUOTE(torpeda @ 2009 01 08, 17:48) Linų sėmenis pirkau vaistinėj. Į didelį puodelį (namo 0,7l) įdedu 2valg šaukštus šių sėklų, užpilu šiltu vandeniu nakčiai. Ryte perkošiu per sietelį ir išplovus galvą, plaukus perskalauju tuo vandeniu nuo linų sėmenų, užvynioju rankšluostį. Vanduo nuo sėklų yra toks šiek tiek glitus, todėl plaukai nebesivelia. Pabandykite. nusipirkau vakar linu seklu ir ajeru sakniastiebiu, atejus namo paskaiciau vartojimo instrukcija: linu seklos vidiniai artojamos nuo viduriu uzkietejimo ir kitu zarnyno problemu, o ajeru sakniastiebiai vartojami kaip papildoma priemone apetitui gerinti, virskinamojo trakto veiklai skatinti. dabar sedziu galvoju ar tinkamai as cia apsiprekinau QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 09, 11:42) nusipirkau vakar linu seklu ir ajeru sakniastiebiu, atejus namo paskaiciau vartojimo instrukcija: linu seklos vidiniai artojamos nuo viduriu uzkietejimo ir kitu zarnyno problemu, o ajeru sakniastiebiai vartojami kaip papildoma priemone apetitui gerinti, virskinamojo trakto veiklai skatinti. dabar sedziu galvoju ar tinkamai as cia apsiprekinau
Sveikutes
plauku slinkimas kankina jau ilgai, apie 2 metus. Anksciau labai pergyvenau, aktyviai cia rasiau, bet kazkaip nusiraminau, nes supratau, kad kuo daugiau pergyveni, tuo maziau teigiamu rezultatu matai. Buvau pasidarius visus tyrimus: skydliaukes, bendra, visu mokroelementu. Nepadaryti liko tik harmonu tyrimai (bet planuoju artimiausiu metu padaryti). Zodziu, nieko nerado. Buvau ir pas endokrinologa, ir pas odos gydytoja, bet irgi kazko sukeliancio slinkima nerado. Geriau Pantogar apie 4 menesius, trinaiu su cemerysiu vandeniu - nepadejo. Dariau poliklinikoj toki masaza galvai su elektra, kad suaktyvinti kraujotaka, slinkimui jokio poveikio Taigi dabar tiesiog naudoju ivairias priemones: aliejukus, sampunus, kaukes ir tikiuosi, kad kazkaip tas slinkimas praeis. Tiesa, paskutiniu metu pastebejau, kad daugiausia plauku iskrenta, kai darau visas tas proceduras: itrinu alieju, plaunu, kaukes tepu ir pan., o taip lyg ir maziau ju krenta, nors kiekviena diena po namus vaikstau ir renku is visu kampu savo plaukus... QUOTE(Solveigutee @ 2008 12 10, 18:10) nors sampunus keiciu pastoviai, ir kaukes vis kitas. ir geru firmu naudoju Ka dar reiktu issitirti? pati parasei priezasti del ko tau jie slenka! nuo pastovaus priemoniu kaitaliojimo, juk plaukai tik pradeda priprasti prie vienos priem.ir staiga vel kita ir taip pasaka be galo...pati alini savo praukus to nezinodama, nesvarbu, kokios firmos priemones, bet plaukai "pasimete".turi naudoti vienos kazkurios firmos sampuna, balzama ir kauke.ir kuo maziau keitalioti tas priemones, pamatysi kaip viskas atsistatys QUOTE(kaledukas @ 2009 01 09, 15:32) Sveikutes plauku slinkimas kankina jau ilgai, apie 2 metus. Anksciau labai pergyvenau, aktyviai cia rasiau, bet kazkaip nusiraminau, nes supratau, kad kuo daugiau pergyveni, tuo maziau teigiamu rezultatu matai. Buvau pasidarius visus tyrimus: skydliaukes, bendra, visu mokroelementu. Nepadaryti liko tik harmonu tyrimai (bet planuoju artimiausiu metu padaryti). Zodziu, nieko nerado. Buvau ir pas endokrinologa, ir pas odos gydytoja, bet irgi kazko sukeliancio slinkima nerado. Geriau Pantogar apie 4 menesius, trinaiu su cemerysiu vandeniu - nepadejo. Dariau poliklinikoj toki masaza galvai su elektra, kad suaktyvinti kraujotaka, slinkimui jokio poveikio Taigi dabar tiesiog naudoju ivairias priemones: aliejukus, sampunus, kaukes ir tikiuosi, kad kazkaip tas slinkimas praeis. Tiesa, paskutiniu metu pastebejau, kad daugiausia plauku iskrenta, kai darau visas tas proceduras: itrinu alieju, plaunu, kaukes tepu ir pan., o taip lyg ir maziau ju krenta, nors kiekviena diena po namus vaikstau ir renku is visu kampu savo plaukus... Tas tiesa kad kuo daugiau nervinies ir galvoji apie tuos plaukus tuo labiau jie slenka nuo tu nervu, bet kaip apie sia problema negalvot o kur dareisi mikroelementu tyrima? nes as neseniai irgi padariau skydliaukes, lytiniu hormonu trima, bendra kraujo, taciau mikrolelemetu tyrimo ten nedare. QUOTE(Lu Lu @ 2009 01 09, 15:25) Tas tiesa kad kuo daugiau nervinies ir galvoji apie tuos plaukus tuo labiau jie slenka nuo tu nervu, bet kaip apie sia problema negalvot o kur dareisi mikroelementu tyrima? nes as neseniai irgi padariau skydliaukes, lytiniu hormonu trima, bendra kraujo, taciau mikrolelemetu tyrimo ten nedare. Mikroelementu pasidariau Geromedoj. Tiesiog atejau ir pasakiau, kad noriu pasidaryti mikroelementu tyrimus. Kraujo eme berods 2 kartus ir, aisku, kiekvieno mikroelemento tyrimas atskirai kainuoja (ne bendra kaina) O kur dareisi lytiniu hormonu? Su kokiu gydytoju pries tai konsultavaisi? Tiesa, prisiminiau, kad dar vieno tyrimo nedariau - feritino. Ji irgi Geromedoje galima pasidaryti, kaina - 20 LT+uz kraujo paemima 5 LT. Tai ne gelezies tyrimas, o gelezies sankaupu, ar kazko panasaus. Kiek zinau, taip pat turi itakos plauku slinkimui.
http://pigu.lt/kosmetika_parfumerija/plauk...lauku?id=112566
gal kas bande tokias ampolytes nuo slinkimo ? QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 16:20) http://pigu.lt/kosmetika_parfumerija/plauk...lauku?id=112566 gal kas bande tokias ampolytes nuo slinkimo ? o kodėl jos tokios pigios?
ar visoms kas uzsakinejot is www.lush.com ipakavo taip
QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 09, 16:20) http://pigu.lt/kosmetika_parfumerija/plauk...lauku?id=112566 gal kas bande tokias ampolytes nuo slinkimo ? siuo metu as jas naudoju...tai cia vnt kaina 15 lt... nu tikrai ne visos dezutes...nes visa dezute eurovaistinej 150 lt kainuoja...o vnt 12 su centais...o dar tinklapis vadinasi pigu.lt QUOTE(Cherry_ @ 2009 01 10, 13:27) kazkur jau rasiau kad nuo siu ampuliu (as taip galvoju) slinkimas galima sakyti isnyko ir antenu atsirado per trumpa laika (kazkur pora sav)...tai buvau forumieciu uzpulta kad nesamones rasineju...bet faktas tas, kad dabar plauku bukle zyyymiai geresne...pasikartosiu: gal ne tik nuo siu ampuliu tai ivyko, + naudoju spec sampuna, geriu vitaminus, darau galvos odos masaza... QUOTE(Indrul @ 2009 01 05, 00:30) Ziauriai plaukai pradejo slinkti po gimdymo Jeigu kalbi apie seruma saknims, nu ten nuo slinkimo, stiprinantis. tai man jis tas pats, kas nieko Papildyta: QUOTE(Shliopke @ 2009 01 07, 22:59) Ar zinot, panos, kad ajeru saknu nuoviras labai geras dalykas plaukams Vaistinej galima nusipirkti ir isvirus tas saknis praskalauti isplautus plaukus, daug kas giria As namie buvau prisidziovinus ajeru saknu. pati ruosiuosi ta nuovira ir skalavau plaukus. Ilgai to nedariau, apie 3-4 savaites. nes plaukai labai smirdejo ir pleiskanu atsirado.
gal kuri naudojote kosmetinį žibalą su dilgėlėm?idomu ar padeda
Aš dilgėlių nuoviru kartais perskalauju plaukus, tokie švelnūs pasidaro...
As tai ivaires kaukes naudoju,na bet vistiek po truputi slenka tie plaukai
|