Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vivulskio namai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
La fraise
Sveiki 4u.gif

gal yra besidominciu siuo projektu? bigsmile.gif

Vivulskio namai
ooo
oj, Braskyt biggrin.gif kazkaa domejaus, bet paziurejus is arcau man nepatiko schmoll.gif
La fraise
QUOTE(ooo @ 2008 12 07, 21:07)
oj, Braskyt  biggrin.gif  kazkaa domejaus, bet paziurejus is arcau man nepatiko  schmoll.gif
*

ta prasme pacius butus jau apziurejai? bigsmile.gif
ooo
QUOTE(La fraise @ 2008 12 08, 10:28)
ta prasme pacius butus jau apziurejai? bigsmile.gif
*

aplinka nepatrauke i vidu eit 4u.gif
acuktuvaz
Paskaicius statybiniu medziagu naudojima atsoka fantazija.
La fraise
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 12 08, 11:52)
Paskaicius statybiniu medziagu naudojima atsoka fantazija.
*

medziagos kaip medziagos, kaip ir visur tas pats
liaudija
Bandau gaivinti temą biggrin.gif

GAl tenai butus turinčių yra?
acuktuvaz
Kad dar ten tik keli butai apgyvendinti. Buvau pries menesi paziuret, bet... Vaizdai pro langus iki 5 auksto tragiski, vietine fauna prasosi but uzdaryta uz grotu, isplanavimai irgi nekokie. Buvau susidomejes, nes pasiule 2k buta uz 300.000Lt, bet pasirodo tokios kainos tik 1 aukste. Kituose aukstuose kaina kyla visu 100.000Lt. Nepamaciau nei vieno pliuso, todel is karto ir atmeciau.
liaudija
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 05 13, 14:30)
Kad dar ten tik keli butai apgyvendinti. Buvau pries menesi paziuret, bet... Vaizdai pro langus iki 5 auksto tragiski, vietine fauna prasosi but uzdaryta uz grotu, isplanavimai irgi nekokie. Buvau susidomejes, nes pasiule 2k buta uz 300.000Lt, bet pasirodo tokios kainos tik 1 aukste. Kituose aukstuose kaina kyla visu 100.000Lt. Nepamaciau nei vieno pliuso, todel is karto ir atmeciau.
*

Hmmm, mums siule uz 300 000 2k gerokai auksciau g.gif
O kazkokiu zmoniu nemaciau aplink besitasanciu. Saliu juk pastas, ambasada. Susidomejau tuo namu biggrin.gif
acuktuvaz
QUOTE(liaudija @ 2009 05 13, 14:33)
Hmmm, mums siule uz 300 000 2k gerokai auksciau  g.gif
O kazkokiu zmoniu nemaciau aplink besitasanciu. Saliu juk pastas, ambasada. Susidomejau tuo namu  biggrin.gif
*

Rumunijos ambasada ir pastas tikrai nerodiklis. Kiemuose tiek bomzu ir skustagalvio jaunimo, kad baisu. Aplink kelios nekokios reputacijos mokykols yra, tarp ju ir rusu, todel nejauku. Pastatas iki 4 auksto sviesos is vivulskio gatves nematys.
Dirbu ten salia, kasdien po du kartus pravaziuoju. Pasiieskok kitu variantu, uz tokia kaina tik geografine vieta nebloga.
liaudija
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 05 14, 21:50)
Rumunijos ambasada ir pastas tikrai nerodiklis. Kiemuose tiek bomzu ir skustagalvio jaunimo, kad baisu. Aplink kelios nekokios reputacijos mokykols yra, tarp ju ir rusu, todel nejauku. Pastatas iki 4 auksto sviesos is vivulskio gatves nematys.
Dirbu ten salia, kasdien po du kartus pravaziuoju. Pasiieskok kitu variantu, uz tokia kaina tik geografine vieta nebloga.
*

Žodžiu, nusipirkom ten ir esam labai patenkinti biggrin.gif
SoJa
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 05 14, 20:50)
*

Ajazau kokia nelaime ta rusu mokykla, negalima pirkti ten buto vien del jos doh.gif O jei is tikruju tai kazkada kai dirbau nepilnameciu inspektore ir Naujamescio mokyklos buvo man priskirtos, tai tokios tvarkos kaip toj esancioj Sevcenkos gatvej nei vienoje lietuviskoje mokykloje deja nebuvo tongue.gif
Jei netureciau savo busto, tai sis namas mane labai viliotu, nes salia mano darboviete, galeciau uzbegti popiecio mieguko ax.gif Bomzu ir skinu ten tikrai nematau, bet zalumos mazoka, be to kazkoks nuolatinis kanalizacijos kvapas tose apylinkese g.gif bet uz Pilaite tai man vienareisksmiskai 100 proc. geriau mirksiukas.gif
liaudija
QUOTE(SoJa @ 2009 06 15, 19:33)
Ajazau kokia nelaime ta rusu mokykla, negalima pirkti ten buto vien del jos  doh.gif O jei is tikruju tai kazkada kai dirbau nepilnameciu inspektore ir Naujamescio mokyklos buvo man priskirtos, tai tokios tvarkos kaip toj esancioj Sevcenkos gatvej nei vienoje lietuviskoje mokykloje deja nebuvo  tongue.gif
Jei netureciau savo busto, tai sis namas mane labai viliotu, nes salia mano darboviete, galeciau uzbegti popiecio mieguko  ax.gif Bomzu ir skinu ten tikrai nematau, bet zalumos mazoka, be to kazkoks nuolatinis kanalizacijos kvapas tose apylinkese g.gif bet uz Pilaite tai man vienareisksmiskai 100 proc. geriau  mirksiukas.gif
*

Aha, pritariu biggrin.gif
Man labai patiko komentaras, kad tai RUSŲ mokykla. Bet kažkaip rašydamas žmogelis nepagalvojo, apie mano galimą tautybę lotuliukas.gif
Šiaip turiu labai gerų draugų rusų ir kalbėti, kad rusų mokykla yra trūkumas...... doh.gif
Dar kol kas kanalizacijos dvoko nepastebėjom ax.gif Tikiuosi ir nebus g.gif
Žiauriai džiaugiuosi butu ir miesto vieta thumbup.gif
Bufeto vedėja
QUOTE(liaudija @ 2009 06 17, 09:17)
Aha, pritariu biggrin.gif
Man labai patiko komentaras, kad tai RUSŲ mokykla. Bet kažkaip rašydamas žmogelis nepagalvojo, apie mano galimą tautybę  lotuliukas.gif
Šiaip turiu labai gerų draugų rusų ir kalbėti, kad rusų mokykla yra trūkumas......  doh.gif
Dar kol kas kanalizacijos dvoko nepastebėjom  ax.gif Tikiuosi ir nebus  g.gif
Žiauriai džiaugiuosi butu ir miesto vieta  thumbup.gif
*

geriau parasykit kiek mokejot, ka uz tai gavot, aukstas, kvadratura, parkingai ir pan.
Bus tikrai vertingesne info rolleyes.gif
omega
Gyvenu priesais. As nepirkciau, nes man nelabai patiko kaip state, nebent del vietos, nes sitame rajone jau virs 10 metu ir vis dar dziaugiuosi ir jei nuspresciau likti mieste, tai tik ji ir inkciausi. ir nera jokio kvapo ar bomzu ar skinu ar pan. ramu, saugu, metus masina nerakinta laikiau nes buvo spynele sugedusi - ir ka ir nieko smile.gif). kiek matau priesais tai du butai apgyvendinti, tikiuosi jaukiai isikure. bet mano geresnis, nes turi uzdara kiema su zaluma tongue.gif .
liaudija
QUOTE(omega @ 2009 07 15, 15:59)
Gyvenu priesais. As nepirkciau, nes man nelabai patiko kaip state, nebent del vietos, nes sitame rajone jau virs 10 metu ir vis dar dziaugiuosi ir jei nuspresciau likti mieste, tai tik ji ir inkciausi. ir nera jokio kvapo ar bomzu ar skinu ar pan. ramu, saugu, metus masina nerakinta laikiau nes buvo spynele sugedusi - ir ka ir nieko smile.gif).  kiek matau priesais tai du butai apgyvendinti, tikiuosi jaukiai isikure. bet mano geresnis, nes turi uzdara kiema su zaluma  tongue.gif .
*

biggrin.gif bus po trupuciuka ir daugiau apgyvendintu. O kur tas uzdaras kiemas? Kad aplink tokiu kaip ir nemaciau, nebent Romunijos ambasada g.gif
omega
QUOTE(liaudija @ 2009 07 31, 09:23)
biggrin.gif bus po trupuciuka ir daugiau apgyvendintu. O kur tas uzdaras kiemas? Kad aplink tokiu kaip ir nemaciau, nebent Romunijos ambasada  g.gif
*

sorry, neuzdaras, tiesiog nepravaziuojamas ta turejau galvoje. uzdaras kaip supratau paciai pasirode kad turetu buti aptvertas is visu pusiu auksta tvora, na nebutinai murine, bet aptvertas smile.gif kita vertus vienas pazistamas pakomentavo - 15 m netoli gyvenau ir nezinojau, kad tokio kiemelio esama. nors nieko jame ypatingo is tiesu...
liaudija
QUOTE(omega @ 2009 08 06, 12:38)
sorry, neuzdaras, tiesiog nepravaziuojamas ta turejau galvoje. uzdaras kaip supratau paciai pasirode  kad turetu buti aptvertas is visu pusiu auksta tvora, na nebutinai murine, bet aptvertas smile.gif kita vertus vienas pazistamas pakomentavo - 15 m netoli gyvenau ir nezinojau, kad tokio kiemelio esama. nors nieko jame ypatingo is tiesu...
*

Tai kaimynės būsim smile.gif
zuiqis
Domiuosi ir aš Vivulskio namais. Sprendimas visai neblogas, tik va čia pastebėjau, kad reitingas nedidelis. Balsavusių irgi nedaug, būtų smagu, kad pasisakytų jau gyvenantys smile.gif
applebee
Sveikos! Aš taip pat domiuosi šiuo namu. Norėtųsi labiau viršuj kažkur pasiimti butelį, tačiau ir kainos ten atitinkamai kyla.. Buvau du kartus apžiūrėti, jau turiu savo butą - favoritą, tačiau kol kas atrodo, kad pardavėjai nepripažįsta krizės ir nelabai eina i kalbas dėl padoresnės kainos. smile.gif
Gal esate derėjęsi su Eika dėl šio namo?
liaudija
QUOTE(applebee @ 2009 09 07, 13:18)
Sveikos! Aš taip pat domiuosi šiuo namu. Norėtųsi labiau viršuj kažkur pasiimti butelį, tačiau ir kainos ten atitinkamai kyla.. Buvau du kartus apžiūrėti, jau turiu savo butą - favoritą, tačiau kol kas atrodo, kad pardavėjai nepripažįsta krizės ir nelabai eina i kalbas dėl padoresnės kainos. smile.gif
Gal esate derėjęsi su Eika dėl šio namo?
*

derėjomės - nuleido nuo kvadrato apie 150 lt. Kas pirko be paskolos, nusiderėjo daugiau wink.gif
applebee
QUOTE(liaudija @ 2009 09 07, 15:23)
derėjomės - nuleido nuo kvadrato apie 150 lt. Kas pirko be paskolos, nusiderėjo daugiau wink.gif
*

Įdomu. O kelintas, aukštas, jei ne paslaptis? smile.gif Na, bent jau pirmi penki ar aukščiau? ax.gif Aš norėčiau su terasa, tačiau kaina kol kas truputį kandžiojasi.
Ar daug jau kaimynų turite? smile.gif
liaudija
QUOTE(applebee @ 2009 09 07, 16:08)
Įdomu. O kelintas, aukštas, jei ne paslaptis? smile.gif Na, bent jau pirmi penki ar aukščiau? ax.gif Aš norėčiau su terasa, tačiau kaina kol kas truputį kandžiojasi.
Ar daug jau kaimynų turite? smile.gif
*

Aukščiau negu 5 lotuliukas.gif Derėjomės dėl 5-6-7 aukštų, tai visuose po tiek numetė kainą, o kiti, kurie mokėjo grynais, pirko žemesniuose aukštuose. O su terasa faina, vieną ir aš apžiūrinėjau, tik ne Vivulskio g. - smagu, bet nenorėjom tokios didelės paskolos imti, o dabar trupučiuką gailiuosi verysad.gif

Pirkit su terasa - ateisiu į svečius thumbup.gif
applebee
QUOTE(liaudija @ 2009 09 09, 16:00)
Aukščiau negu 5  lotuliukas.gif Derėjomės dėl 5-6-7 aukštų, tai visuose po tiek numetė kainą, o kiti, kurie mokėjo grynais, pirko žemesniuose aukštuose. O su terasa faina, vieną ir aš apžiūrinėjau, tik ne Vivulskio g. - smagu, bet nenorėjom tokios didelės paskolos imti, o dabar trupučiuką gailiuosi  verysad.gif

Pirkit su terasa - ateisiu į svečius  thumbup.gif
*

Aš mielai biggrin.gif Bet nesusideram su Eika dėl kainos.. Už viską prašo 400 000, o mes nenusiteikę tiek mokėti. Pateikėm jiem savo pasiūlymą, tačiau į kalbas ir derybas neina.. Net nesidera toliau.. O taip faina būtų toj terasoj, tikrai pasikviesčiau! thumbup.gif cool.gif Jau net buvau primetus, kaip ten viską gražiai sutvarkyčiau, kepsniukus kepčiau vakarais.. lotuliukas.gif Deja.. Gal reikia palaukt, gal dar jie krizės nepajautė.. g.gif
liaudija
QUOTE(applebee @ 2009 09 10, 09:15)
Aš mielai biggrin.gif Bet nesusideram su Eika dėl kainos.. Už viską prašo 400 000, o mes nenusiteikę tiek mokėti. Pateikėm jiem savo pasiūlymą, tačiau į kalbas ir derybas neina.. Net nesidera toliau.. O taip faina būtų toj terasoj, tikrai pasikviesčiau! thumbup.gif  cool.gif Jau net buvau primetus, kaip ten viską gražiai sutvarkyčiau, kepsniukus kepčiau vakarais.. lotuliukas.gif Deja.. Gal reikia palaukt, gal dar jie krizės nepajautė.. g.gif
*

Čia kaina su parkingu ir sandėliuku? Jeigu taip, tai nukritę kainos smile.gif
O tie kepsniukai kaimynams žiauriai apetitą žadintų lotuliukas.gif Suliptų pas jus pusė namo biggrin.gif
Jūs čia kalbat apie 6 a. butus, kur yra terasos? Šiaip matau, kad kuo toliau, tuo daugiau įsirenginėja butų, kaimynų daugėja, matyt, po trupučiuką perka, tai nelabai ir linkusi Eika derėtis. Jūs su Rita bendravot? Kai mes derėjomės, tai ji sakė, kad kainą Pilaitėj ir jei gerai pamenu, tai Grigiškėse daugiau nusiderėti galima, o šitame projekte tai daugiau simboliškai.
Tikiuosi, kad jums pavyks su jais susiderėti ir patapsit kaimyne drinks_cheers.gif
applebee
QUOTE(liaudija @ 2009 09 10, 09:47)
Čia kaina su parkingu ir sandėliuku? Jeigu taip, tai nukritę kainos smile.gif
O tie kepsniukai kaimynams žiauriai apetitą žadintų  lotuliukas.gif Suliptų pas jus pusė namo biggrin.gif
Jūs čia kalbat apie 6 a. butus, kur yra terasos? Šiaip matau, kad kuo toliau, tuo daugiau įsirenginėja butų, kaimynų daugėja, matyt, po trupučiuką perka, tai nelabai ir linkusi Eika derėtis. Jūs su Rita bendravot? Kai mes derėjomės, tai ji sakė, kad kainą Pilaitėj ir jei gerai pamenu, tai Grigiškėse daugiau nusiderėti galima, o šitame projekte tai daugiau simboliškai.
Tikiuosi, kad jums pavyks su jais susiderėti ir patapsit kaimyne  drinks_cheers.gif
*

Aha, čia kaina su viskuo: butas, terasa, parkingas. Na, žiūrėsim. Kol kas nusprendėm palaukti. Tikimės, kad jų pardavimai kris ir galėsim įsigyti tą butuką. Taip, su Rita bendravom. Deja, ji kietai laikos ir į derybas net neina.. doh.gif Kiek žinau, ji yra EIkos akcininko sesuo, gal todėl biggrin.gif
Taip, Pilaitės ar Grigiškėse tikrai pigiau, bet aš ten nenoriu.. schmoll.gif Todėl bandysim ieškoti prieinamesnio varianto arčiau centro smile.gif Ir gal vis tiek patapsim kaimynėm, būtų smagu ax.gif 4u.gif
Greta29
Mes irgi ten žiūrinėjam, vakar buvom Litexpo dar žiūrėt, su jais kalbėtis. Manau, kad po truputį turėtų jums išlaužt tą nuolaidą, mes juos per gerus namus radom, nors ten jų reitingas nėra per didelis tongue.gif
liaudija
QUOTE(Greta29 @ 2009 10 03, 15:23)
Mes irgi ten žiūrinėjam, vakar buvom Litexpo dar žiūrėt, su jais kalbėtis. Manau, kad po truputį turėtų jums išlaužt tą nuolaidą, mes juos per gerus namus radom, nors ten jų reitingas nėra per didelis  tongue.gif
*

Ne visi po interneta nardo ir balsuoja mirksiukas.gif
Greiciau pirkit ir kraustykites smile.gif Smagiau bus, kai daugiau kaimynu turesim 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.