Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Original SILICEA Balsam
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4
Inguti
Sweikutes? Prisiskaiciau daug apie SILICEA balzama.. Gal esate kuri vartojusi ,ar girdejusi kas yra bandziusios?

Aprasyme raso kad reguliariai puse metu naudojant plaukai tampa stipresni ir storesni 13 %,greiciau auga...

O jei aplamai apie ji ,tai ir nuo celiulito ir siaip thumbup.gif .

Planuoju isigyti ,kai baigsiu priorin'a ax.gif 4u.gif
Papildyta:
Nauda plaukų sveikatai:

*Suteikia sveikus, stiprius ir žvilgančius plaukus
*Gerina maistingųjų medžiagų tiekimą plaukams iki pat šaknų
*Gerina plaukų stabilumą, struktūrą ir išvaizdą
*Dėl silicio stokos plaukai būna sausi, nežvilga ir greitai lūžinėja

Plaukų sensacija iš Vokietijos:

Naujas (2006 m.) tyrimas patvirtina: 13 % storesni plaukai po 6 mėnesių trukmės gydymo originaliu „silicea“ geliu
anilevea
na jau esu pasisakiusi kitoje temoje wink.gif vartojau sita silici kokius pora menesiu, tai ar jau cia save itikinau, ar tikrai, tai nezinau, bet siaip plauku padaugejo thumbup.gif tokiu trumpuciuku pradejo augti, net kirpeja sake, kai pasiskundziau, kad letai auga, tai sako, kad gal auga ir letai, bet matau daug nauju plaukuciu .. tai net nzn, gal cia ir nuo silicio? ax.gif
zodziu, pabandyti verta wink.gif
Inguti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 04, 21:37)
na jau esu pasisakiusi kitoje temoje wink.gif vartojau sita silici kokius pora menesiu, tai ar jau cia save itikinau, ar tikrai, tai nezinau, bet siaip plauku padaugejo thumbup.gif  tokiu trumpuciuku pradejo augti, net kirpeja sake, kai pasiskundziau, kad letai auga, tai sako, kad gal auga ir letai, bet matau daug nauju plaukuciu .. tai net nzn, gal cia ir nuo silicio?  ax.gif
zodziu, pabandyti verta wink.gif
*

Aha, as ji isigysiu butinai ax.gif .Tik idomu ,ar pabaigt priorina vartot ir tada ,ar kartu galima? g.gif Bet gal manau palaukt ,kol baigsiu siuos vitamincikus smile.gif .
O kiek laiko vartojot juos? As planuoju puse metu...

Va ,ka dar iskaiciau :

Daugeliu tyrimu įrodyta, kad silicio rugšties gelis skatina plaukų augimą, stiprina nagus ir padaro odą tvirtesne. Naujausias tyrimas su originaliu silicea geliu buvo atliktas 2006 m. Vokietijos universitetineje ligonineje Hamburg-Eppendorf. Šis tyrimas įtikinamai parodė, kad po vos šešių mėnesių gydymo, plaukai pastorėjo vidutiniškai 13 procentų, jie atrodo sveikiau, labiau blizga, jų galiukai mažiau suskilę. Be to, del padidėjusio silicio rugšties vartojimo plaukai matomai greičiau auga. Hamburge atlikto tyrimo direktoriaus, profesoriaus ir medicinos mokslų daktaro Augustin išvada akivaizdžiai teigiama: „Originalu „Silicea“ gelį galima be jokių apribojimų naudoti veiksmingam plonų plaukų gydymui“.
fortuneafilius
as kaip tik siandien irgi isigijau si balzama. Ziuresiu kaip cia bus smile.gif
Inguti
QUOTE(fortuneafilius @ 2008 12 04, 22:46)
as kaip tik siandien irgi isigijau si balzama. Ziuresiu kaip cia bus smile.gif
*

O rekomendavo kazkas ,ar pati taip nusprendete? 4u.gif
Jam db kaip supratau akcija euro vaistinese? 46 lt kazkur kainuoja,taip? Nors bet kur ilendu kompe,kaina tokia pati -plius minus centais skiriasi.. g.gif g.gif
Vokietijoj ziurejau 3 pakuotes 30 euru ,labiau apsimoketu ,bet netoks jau labai cia skirtumas..
jurune
As ir galvoju ji isisgyti, nes laabai mano plaukuciai paskutiniu metu suplonejo verysad.gif va drauge vartoja ta balsama tai sake jai labai atsigavo plaukai thumbup.gif aisku dar ir mityba pakoregavo.
Ilgakoja
kaip jis atrodo??? Gal fotke galite ikelti>>>? 4u.gif
jurune
http://www.100metu.lt/uploads/images/dir10...1/dir2/14_5.php
niu va kaip atrodo mirksiukas.gif
anilevea
ingariuke,

patariu is pradziu pabaigti tuos, kuriuos vartoji, nes kas per daug tai irgi nesveika smile.gif

as buvau nusprendusjuos taip pat ilgiau pavartoti, apie puse metu, bet kartais nera laikomaisytis ta kokteili ir siaip kartais patingiu blush2.gif vartojau apie 2 men, dar liko biskeli buteliuke ( 2 buteliukas ), tai reiks manau vel susigriebt ir pradet vartot, kad ant vasaros jau tureti "nerealius plaukus" ( jeigu tiketi reklama ) lotuliukas.gif

ai, ir dar: sita taip pat minejau, kad ta jo konsistencija ne pati maloniausia, tai geriu ji su bananu sultim, tada ne taip jaucias. Parasyta, kad galima ir su vandeniu, bet man su vandeniu tai doh.gif gal priprasti ir galima, bet ..

tai tiek wink.gif
*skorpioniuke*
As irgi ji naudojau ir galiu pasakyti, kad tikrai ilgiau pavartojus pajauciau rezultatus, visu pirma pradejo blizgeti labiau, veliau pridygo nauju plaukiuku ir tikrai atrode daugiau ju suemus i ranka bigsmile.gif isgeriau gal kokius 4 buteliukus, nu bet jau skonis tai schmoll.gif su vandeniu maisyti ir gerti isvis doh.gif o su sultimis tikrai geriau, nesijaucia taip ax.gif gal vel reikes grizti prie jo blush2.gif bet va nepigus jis rupuze.
Inguti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 05, 10:24)
ingariuke,

patariu is pradziu pabaigti tuos, kuriuos vartoji, nes kas per daug tai irgi nesveika smile.gif

as buvau nusprendusjuos taip pat ilgiau pavartoti, apie puse metu, bet kartais nera laikomaisytis ta kokteili ir siaip kartais patingiu  blush2.gif  vartojau apie 2 men, dar liko biskeli buteliuke ( 2 buteliukas ), tai reiks manau vel susigriebt ir pradet vartot, kad ant vasaros jau tureti "nerealius plaukus" ( jeigu tiketi reklama )  lotuliukas.gif

ai, ir dar: sita taip pat minejau, kad ta jo konsistencija ne pati maloniausia, tai geriu ji su bananu sultim, tada ne taip jaucias. Parasyta, kad galima ir su vandeniu, bet man su vandeniu tai  doh.gif  gal priprasti ir galima, bet ..

tai tiek wink.gif
*

Aciu 4u.gif .As ir jau apsisprendziau ,kad baigsiu siuos sawo priorincikus ir pradesiu tuos ax.gif .Ta tiksliau (balzama) lotuliukas.gif .
Tik nezinau ar dabar susipirkt ,ar jo kaina visada tokia? Nes jei kainuoja pvz kokiu 15-20 lt daugiau ,nei kaip sako db per akcija, tai jei susipirkt iskart pusmeciui ,taupyciau jau dviem buteliukam g.gif g.gif ax.gif biggrin.gif

P.S o del isgerimo ,tai nelabai bent jau pokolkas matau problema,tokie dalykai man nekelia nesusipratimu rolleyes.gif ,nebent jau bus labai ziauriai g.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*skorpioniuke* @ 2008 12 05, 10:34)
As irgi ji naudojau ir galiu pasakyti, kad tikrai ilgiau pavartojus pajauciau rezultatus, visu pirma pradejo blizgeti labiau, veliau pridygo nauju plaukiuku ir tikrai atrode daugiau ju suemus i ranka  bigsmile.gif  isgeriau gal kokius 4 buteliukus, nu bet jau skonis tai  schmoll.gif  su vandeniu maisyti ir gerti isvis  doh.gif  o su sultimis tikrai geriau, nesijaucia taip  ax.gif gal vel reikes grizti prie jo  blush2.gif  bet va nepigus jis rupuze.
*

Na tai va ,galvoju bandyt uzsienyje gal ,kai vaziuosiu i vokietija... reiks gal paziureti...Nes sakau buvau atkasus ,kad kaina triju buteliuku 30 euru . Tai cia mazdaug 102 litai. Po 34 lt ...Nes jei ne akcijinius pirkt ,tai vos ne dvigubai gautusi g.gif
*skorpioniuke*
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 05, 10:39)
P.S o del isgerimo ,tai nelabai bent jau pokolkas matau problema,tokie dalykai man nekelia nesusipratimu  rolleyes.gif ,nebent jau bus labai ziauriai  g.gif  smile.gif
Papildyta:
Na tai va ,galvoju bandyt uzsienyje gal ,kai vaziuosiu i vokietija... reiks gal paziureti...Nes sakau buvau atkasus ,kad kaina triju buteliuku 30 euru . Tai cia mazdaug 102 litai. Po 34 lt ...Nes jei ne akcijinius pirkt ,tai vos ne dvigubai gautusi  g.gif
*

Jeigu pigiau gaunasi, gal ir verta susipirkti kokius 3 buteliukus, bet kiekis gana nemazas, o vieno buteliuko man uztekdavo kaip minimum visam menesiui, tuo labiau atidarius ji reikia laikyti saldytuve. Jis kokio nors bjauraus skonio neturi, sakyciau labiau beskonis ir bekvapis yra, bet tas balzamas vandenyje jauciasi, atrodo kad miltus su vandeniu gertum, nelabai maloniai geriasi, na bent jau man taip ax.gif
0kristut0
oi lb lb sudominot ..smile.gif jauj noriu as ir jo, as plauku kiekiu nesiskundziu yra pakankamai, bet kad i ilgi man jie ilgetu , o ne i ploti, kaip kad dbr yra smile.gif
Inguti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 05, 13:15)
oi lb lb sudominot ..smile.gif jauj noriu as ir jo, as plauku kiekiu nesiskundziu yra pakankamai, bet kad i ilgi man jie ilgetu , o ne i ploti, kaip kad dbr yra smile.gif
*

O as swajoju ir i ilgi ir i ploti doh.gif
Inguti
Atsiprasau Mamyciu doh.gif ,buvau isitikinus ,kas kai ziurejau euro vaistines katalogeli ,ten akcija jiems buvo...Pasirodo cia ju normali tokia kaina,taip kad jei db ner dar greitumo butinybes naudot,neskubekim susipirkinet atsargu biggrin.gif ...galim ir po viena bonkyte pirkti,o tuo paciu gal ir akcijos sulauksime biggrin.gif lotuliukas.gif

Beje ,dar nusiunciau i vokietija uzklausima ,kai gausiu ats ir zinosiu kas kiek kaip -jei kazka domins ,parasysiu 4u.gif
merilda
SILICEA cia daugiau galima apie silici pasiskaityt. pirmadieni einu pirkti ir as thumbup.gif drinks_cheers.gif ax.gif
anilevea
jo jo, skonio jis kaip ir neturi, bet jo mase tokia gliti lotuliukas.gif todel man jie geriausia su bananu sultim, jos kai tirstos, tai nelabai jaucias wink.gif o jei su paprastom sultim tai ilgai "plaku", kad neliktu tu gumuliuku lotuliukas.gif bet vis tiek lieka .. biggrin.gif

del kainos tai gal ir brangoki, bet as perku su nuolaida ( turiu draudima ), tai man visai normaliai gaunas, ne taip gaila ax.gif
*skorpioniuke*
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 05, 13:15)
*

Kad jis atvirksciai plauku apimti didina, o ilgio nepastebejau kad pridetu, neskatina plauku augimo, o galetu... biggrin.gif
anilevea
mhm, butu gerai ax.gif ir kad augtu, ir apimtis didetu, ir blizgetu, ir visa tai per koki menesi lotuliukas.gif thumbup.gif
Inguti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 05, 15:46)
jo jo, skonio jis kaip ir neturi, bet jo mase tokia gliti  lotuliukas.gif  todel man jie geriausia su bananu sultim, jos kai tirstos, tai nelabai jaucias wink.gif o jei su paprastom sultim tai ilgai "plaku", kad neliktu tu gumuliuku  lotuliukas.gif  bet vis tiek lieka .. biggrin.gif

del kainos tai gal ir brangoki, bet as perku su nuolaida ( turiu draudima ), tai man visai normaliai gaunas, ne taip gaila  ax.gif
*

Nius nius ,issiduokit-kiek mokate ? ax.gif

Tiesa ,man atrase is vokietijos -kaina butu 11.99 euro,tai virs 40 lt,41 beveik,tai cia 5-6 lt brangiau tik ,tai galima ir cia pirktis ax.gif 4u.gif
anilevea
[quote=ingkariuke,2008 12 05, 18:44]

moku 50 proc. maziau ax.gif
Inguti
[quote=anilevea,2008 12 05, 22:18]
[quote=ingkariuke,2008 12 05, 18:44]

moku 50 proc. maziau ax.gif
*

[/quote]
Tai gal kazkaip galima kooperuotis ax.gif ax.gif ax.gif ax.gif
anilevea
na, man negaila, bet nelabai galiu naudotis tuo ax.gif aferomis uzsiimineti lotuliukas.gif
Inguti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 06, 13:17)
na, man negaila, bet nelabai galiu naudotis tuo  ax.gif aferomis uzsiimineti  lotuliukas.gif
*

nono.gif ,negalima ane doh.gif ..Nelabai supratau apie ta draudima ,kas kur kada kaip ,bet zinau ,kad naudotis juo negalima g.gif g.gif smile.gif 4u.gif
anilevea
nius cia toks draudimas, kuriuo darboviete drauzia smile.gif ir ten gydymo islaidas kai kurias padengia, ir vitaminus, maisto papildus bei kai kuriuos vaistus pagal recepta galima pirkti su 50 proc nuolaida ax.gif
Inguti
QUOTE(anilevea @ 2008 12 06, 13:29)
nius cia toks draudimas, kuriuo darboviete drauzia smile.gif ir ten gydymo islaidas kai kurias padengia, ir vitaminus, maisto papildus bei kai kuriuos vaistus pagal recepta galima pirkti su 50 proc nuolaida  ax.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif .nenubiednesiu ,nusipirksiu pilna kaina ,swarbu kazkiek poveikis matytusi smile.gif 4u.gif
anilevea
niu ziurek, manau, turetu tikti ir poveikis matytis - kiek cia merginu atsiliepe, visos ptenkintos mirksiukas.gif
0kristut0
QUOTE(anilevea @ 2008 12 06, 12:29)
nius cia toks draudimas, kuriuo darboviete drauzia smile.gif ir ten gydymo islaidas kai kurias padengia, ir vitaminus, maisto papildus bei kai kuriuos vaistus pagal recepta galima pirkti su 50 proc nuolaida  ax.gif
*

o tau ten vaistineje nuraso ta draudima ..? ar kur.?nes as ir turiu toki draudima, bet niekad vaistu nepirkau.. kaip ten su tais vaistais reik atsiskaityti.? cia biski offtopic gal, bet lb idomu butu pasinaudoti tuom, siam geram tikslui.smile.gif
Inguti
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 06, 16:15)
o tau ten vaistineje nuraso ta draudima ..? ar kur.?nes as ir turiu toki draudima, bet niekad vaistu nepirkau.. kaip ten su tais vaistais reik atsiskaityti.? cia biski offtopic gal, bet lb idomu butu pasinaudoti tuom, siam geram tikslui.smile.gif
*

Taip,jei geru vtikslu ,galima ir cia kalbeti biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
anilevea
na tai as turiu tokia knygute, o taip pat yra sarasas, kuriose vaistinese jis galioja smile.gif nueini i vaistine, paklausi, ar galioja pas juos draudimas, tada paklausi, ar galioja tas draudimas tavo norimiems pirkti vitaminams/maisto papildams ar dar kam mirksiukas.gif

tada jinai paskaiciuoja 50 proc nuolaida, uzpildo tavo knygele ir nuplesia saknele smile.gif nezinau, gal pas tave kazkoks kitoks draudimas smile.gif pas mane tai visas ritualas vyksta taip, kaip aprasiau lotuliukas.gif ax.gif
Dasha
Nusipirkau ir as pabandyti, visai nebjurus skonis, savotiskas, bet nebjaurus lotuliukas.gif DuokD kad padetu tik wink.gif
Kiek laiko jus jau geriat?
anilevea
as suvartojau beveik 2 bonkutes, tai nezinau, kiek cia laiko ..bet dabar siek tiek nutraukiau, nes vartoju kitus vaistus bei vitaminus, tai nenoriu maisyt unsure.gif
Dine
Na prisiskaiciau jusu komentaru, tai tiesiog norisi kuo greiciau i vaistine begti to SILICEA pirktis. Nes dabar geriu jau kiek laiko labai brangius vitaminus, o poveikio jokio (nors anksciau jie man pagelbejo, gal organizmas priprato g.gif )
Tikiuosi sis pades...
merilda
aš ir šiandien nusipirkau šį balzamą sunglasses2.gif isgeriau praskiedus su vandeniu, tai skonis nelabai patiko schmoll.gif g.gif sakiau reikės su bananų sultim skiesti, kaip kažkas minėjo bigsmile.gif tikiuosi padės assa.gif
ratuxx
Sveikos 4u.gif
mano kolege gere ta Silicea... Pasak jos, plaukai daug maziau slinko jau po geros savaites g.gif .Tiesa, tuo paciu metu ji dar trynesi i skanis kazkoki geli (taip pat su siliciu), tai neaisku, kas cia labiau padejo biggrin.gif Nepamenu pavadinimo, bet pirko vaistineje ir temokejo ~17-19Lt 4u.gif
Rusishkas kokis tai preparatas unsure.gif
Na, manau, noredamos rasit mirksiukas.gif 4u.gif
Dasha
QUOTE(merilda @ 2008 12 09, 20:23)
aš ir šiandien nusipirkau šį balzamą  sunglasses2.gif isgeriau praskiedus su vandeniu, tai skonis nelabai patiko  schmoll.gif  g.gif sakiau reikės su bananų sultim skiesti, kaip kažkas minėjo  bigsmile.gif tikiuosi padės  assa.gif
*

man ir su vandeniu nieko, tik reikia arba greit gert, arba vel pamaisyt - kad tie geliukai nesusidarytu. o siandien geriau su Kubush sultimis - tai is vis absoliuciai jokio salutinio skonio schmoll.gif
merilda
QUOTE(Dasha @ 2008 12 09, 21:53)
man ir su vandeniu nieko, tik reikia arba greit gert, arba vel pamaisyt - kad tie geliukai nesusidarytu. o siandien geriau su Kubush sultimis - tai is vis absoliuciai jokio salutinio skonio  schmoll.gif
*

thumbup.gif va ir su kubus turetu but skanu ax.gif as dar nusipirkau ir ampules su placenta... ir jas vartosiu bigsmile.gif noriu graziu plaukuciu flirt.gif
Dasha
QUOTE(merilda @ 2008 12 09, 21:00)
thumbup.gif va ir su kubus turetu but skanu  ax.gif as dar nusipirkau ir ampules su placenta... ir jas vartosiu  bigsmile.gif noriu graziu plaukuciu  flirt.gif
*

as pakaitom su placenta arba su juoduoju ridiku naudoju, nuo pastaruju labai plaukai is viso pasitaise- sustiprejo, maziau riebaluojas, tik kartais tas kvapas tai nelabai man, bet kenciu.. blush2.gif
merilda
QUOTE(Dasha @ 2008 12 09, 22:12)
as pakaitom su placenta arba su juoduoju ridiku naudoju, nuo pastaruju labai plaukai is viso pasitaise- sustiprejo, maziau riebaluojas, tik kartais tas kvapas tai nelabai man, bet kenciu.. blush2.gif
*

as dar tik sian bandysiu placenta, tai cia nuo tu kapsuliu ne koks kvapas? g.gif o jos nesuriebaluoja plaukiukiu? g.gif rolleyes.gif 4u.gif
0kristut0
QUOTE(anilevea @ 2008 12 06, 15:39)
na tai as turiu tokia knygute, o taip pat yra sarasas, kuriose vaistinese jis galioja smile.gif nueini i vaistine, paklausi, ar galioja pas juos draudimas, tada paklausi, ar galioja tas draudimas tavo norimiems pirkti vitaminams/maisto papildams ar dar kam  mirksiukas.gif

tada jinai paskaiciuoja 50 proc nuolaida, uzpildo tavo knygele ir nuplesia saknele smile.gif nezinau, gal pas tave kazkoks kitoks draudimas smile.gif pas mane tai visas ritualas vyksta taip, kaip aprasiau  lotuliukas.gif  ax.gif
*

jojo, pas mane toks, eisiu tada gal, pavyks nusipirkti pigiau kartais.smile.gif
Becky
Labai vilioja šitas balzamas, bet pagalvojau - o jei nuo jo ne tik galvos plaukai storesni pataps, o ir kojų, pvz,ar dar kur nors biggrin.gif blink.gif Ar ne pastebejote tokio poveikio? biggrin.gif
Dezdemona*
Jau gyriau siuos vitaminus. Vartoju jau 3 menesius, plaukai labai atsigavo, greit auga, blizga, apimtis irgi padidejusi, o ir slinkimas kuo toliau tuo labiau mazeja, o juk slenka jau gerus 3-4metus ir jokios isbandytos priemons iki siok jo nebuvo sumazinusios 4u.gif
0kristut0
nupirkau dovanu si balzama , lb jis mane suzavejo thumbup.gif ir sau galvoju nusipirkti , bet kad neslenka man jie , ir apimtis didele, bet sausi lb ir ilgio truksta smile.gif idomu verta pirkti. tada ? g.gif
dovila
as sita balzama irgi naudojau.jis ne tik plaukams gerai bet ir odai bei nagams.nagai buvo labai stiprus,o oda labai pradejo valytis, spuogai visokie list, plaukai storesni pasidare, blizgejo ir neslinko!geriau apie 4 menesius mirksiukas.gif
merilda
QUOTE(Becky @ 2008 12 11, 12:26)
Labai vilioja šitas balzamas, bet pagalvojau - o jei nuo jo ne  tik galvos plaukai storesni pataps, o ir kojų, pvz,ar dar kur nors  biggrin.gif  blink.gif  Ar ne pastebejote tokio poveikio?  biggrin.gif
*

ugu ir man idomu, kas jau naudoja 3-4 ir daugiau men ar nepastebejo nieko salutinio? g.gif as tik kelias dienas dar vartoju 4u.gif
Dasha
QUOTE(merilda @ 2008 12 10, 12:07)
as dar tik sian bandysiu placenta, tai cia nuo tu kapsuliu ne koks kvapas? g.gif o jos nesuriebaluoja plaukiukiu?  g.gif  rolleyes.gif  4u.gif
*

ne ne su placenta neturi jokio blogo kvapo ir plauku tikrai neriebaluoja
merilda
QUOTE(Dasha @ 2008 12 17, 21:24)
ne ne su placenta neturi jokio blogo kvapo ir plauku tikrai neriebaluoja
*

Aciu wub.gif drinks_cheers.gif as ir jau naudoju group.gif
Dezdemona*
QUOTE(merilda @ 2008 12 12, 16:58)
ugu ir man idomu, kas jau naudoja 3-4 ir daugiau men ar nepastebejo nieko salutinio?  g.gif as tik kelias dienas dar vartoju  4u.gif
*

nepastebejau jokio salutinio poveikio 4u.gif
baste
Nusipirkau ir aš šitą balzamą, tikiuosi kad tikrai padės plaukučių apimtį padidinti bigsmile.gif geriu su sultimis, nes kitaip schmoll.gif jis toks tirštas
Dasha
QUOTE(baste @ 2008 12 18, 16:23)
Nusipirkau ir aš šitą balzamą, tikiuosi kad tikrai padės plaukučių apimtį padidinti  bigsmile.gif  geriu su sultimis, nes kitaip  schmoll.gif  jis toks tirštas
*

man ir nepilnam puodely vandens gerai istirpsta, tik reik pamaisyti wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.