QUOTE(zabava @ 2009 03 14, 10:19)
Tai nori pasakyti, kad visu uzsienieciu vaikai yra atsilike, nes miegojo nuo pat gimimo atskiruose kambariuose?

Issivysciusiose salyse yra priprasta, kad nuo pat gimimo vaikas guldomas i jo kambari, o ne i tevu, o kiekvienam vaikui knerktelejimui tam ir sukurtos mobiliosios aukles. Tik yra tikrai ir patirtim, ir moksliskai irodyta, kad vaikai isimiega geriau ir kokybiskiau atskiram kambaryj, nes ir oras grynesnis (neprikvietuotas ir pribezdetas suaugusiu)...

Sutinku su visomis mamytemis,kurios ''uz'' mazyliu guldyma atskiruose kambariuose.Kuo veliau tai ivyks,tuo sunkiau bus ji pripratinti...Mes savo mazaja guldem i Mozes krepsi nuo gimimo iki 2.5men,o paskui pradejo miegoti savo loveleje,savo kambaryje.Duris laikom praviras ir bet kada isgirstume jei jai musu reiketu,bet ji ismiega ramu ramiausiai visa naktele ir tik ryte mus pakelia

Manau,kiekvienas daro kaip jam patogiau,bet mano nuomone tokia,kad vaikuciai turi miegoti ne tik atskirose lovosi (visada) bet ir atskiruose kambariuose.
As augau nepasiturincioje seimoje,tad iki 14m teko dalintis 1 kamb. butu su tevais...ir tikrai nera patogu ir gerai...

Na gal tai jau tikrai per ilgai,bet as pametu ir mazesne buvau,vistiek norejosi savo kampelio ir dar daug priezasciu del ko...Tad buvau pasizadejus,kad ir kaip kas susiklostys gyvenime,mano mazylis tures savo kambari dar pries jam gimstant...taip ir ispildziau savo pazada ir del to esam laimingi ir mes tevai,ir musu mazoji