Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Stalo žaidimai
Supermamų klubas > Poilsis, pomėgiai ir šventės > Pomėgiai ir pramogos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
laukine
Tęsiam diskusijas, dalinamės taisyklėmis, nuomonėmis, nuorodomis bei kitokia naudinga info apie stalo žaidimus thumbup.gif

Sena tema
onyx
Šiandien papirkau Scotland Yard'ą ir Bonanzą thumbup.gif Ryt šturmuosiu Maximą ir pabandysiu nuraut Naujakurius Klėdoms. Buvau šiandien D6, paliko labai gerą įspūdį. Pamačius tiek žaidimų kilo noras kuo greičiau plėsti savo žaidimų kolekciją. Tik nuliūdino vienas dalykas, niekur nėra Bang'o doh.gif
laukine
QUOTE(onyx @ 2008 12 01, 18:55)
Šiandien papirkau Scotland Yard'ą ir Bonanzą thumbup.gif Ryt šturmuosiu Maximą ir pabandysiu nuraut Naujakurius Klėdoms. Buvau šiandien D6, paliko labai gerą įspūdį. Pamačius tiek žaidimų kilo noras kuo greičiau plėsti savo žaidimų kolekciją. Tik nuliūdino vienas dalykas, niekur nėra Bang'o doh.gif
*

reik greiciau i maxima varyt, kol visu geimu neispirko per atrakcijas hihihi.gif

mes toki lengva dabar isigijom, a la jenga, tik uno variantas bigsmile.gif

user posted image

pasinese mes ant uno lotuliukas.gif turim paprastas kortas, uno extreem, ir dabar kaladeles dar smile.gif

user posted image
Nasturcija
Aš tai tiesa pasakius net nepasakysiu dėl ko, bet labai staigiai atsirado manija ant stalo zaidimu. Greiciausiai tai buvo noras suburti seima bendravimui, nes vis kiekvienas savo veikdavo, kas teleka ziuri, kas skaito, o kas prie kompo sedi. smile.gif
Isnarsiau internete ir pirmu pirkiniu pasirinkau Naujakurius ax.gif Menesio begyje isigijau dar Riska ir Uno kortas biggrin.gif O kai Maksimoje nuolaida tai dar kelis planuoji pirktis.
Tik va beda- kada as spesiu juos iveikti g.gif Tai yra isikirsti taisykles ir kiekviena suzaisti. Kad tik mano zaidimai nedulketu lentynoje biggrin.gif
laukine
QUOTE(Nasturcija @ 2008 12 01, 21:11)
Aš tai tiesa pasakius net nepasakysiu dėl ko, bet labai staigiai atsirado manija ant stalo zaidimu. Greiciausiai tai buvo noras suburti seima bendravimui, nes vis kiekvienas savo veikdavo, kas teleka ziuri, kas skaito, o kas prie kompo sedi. smile.gif
Isnarsiau internete ir pirmu pirkiniu pasirinkau Naujakurius ax.gif  Menesio begyje isigijau dar Riska ir Uno kortas biggrin.gif  O kai Maksimoje nuolaida tai dar kelis planuoji pirktis.
Tik va beda- kada as spesiu juos iveikti g.gif Tai yra isikirsti taisykles ir kiekviena suzaisti. Kad tik mano zaidimai nedulketu lentynoje biggrin.gif
*

visi trys zaidimai thumbup.gif isbandyti ir mylimi biggrin.gif
onyx
Maximoj Risk'ui akcija, vietoj 119 kaina 49, tai dar su nuolaida gaunasi tik 30 lt thumbup.gif Kas norit, skubėkit pirkti mirksiukas.gif

Gal kas yra žaidęs Citadels? Kokie atsiliepimai? g.gif
Simakas
Citadels - turim šį gėrį.
Žaidimo esmė - pasistatyti(nusipirkti) 8 miesto kvartalus. O žaidimo linksmumas - kiekvieną ratą žaidėjas slaptai renkasi rolę ar jis bus vagis ir bandys vogti auksą, ar bus karalius ir sekančiam ėjime pirmas rinksis kuo bus, ar bus kardinolas, ar pirklys, ar ragana, ar žudikas ir pan. Kiekviena rolė turi savo specialią savybę, kurią reikia efektyviai panaudoti. Pvz. vagis gali pasirinkti kurią rolę apvogs, sakykim - karalių, o karaliaus rolės gali niekas nepasirinkti arba karalių pasirinkęs žaidėjas neturės aukso ir vagis liks nieko nepešęs. Žaidėjai ėjimo metu pasirenka - ar gauti pora auksinių ar gauti kortą į ranką. Surinksi daug aukso karaliaus piliai - apvogs vagis, turėsi daug kortų rankose - magas apkerėjęs susimainys kortomis su tavimi, dažniausiai pasiūlydamas špygą.
Intriguojantis žaidimas tinkamoje kompanijoje. Galima žaisti ir statytis taikiai, bet galima regzti intrigas, formuoti aliansus ir pasiūlyti sąjungininkams žudiko peilį į nugarą.
onyx
QUOTE(Simakas @ 2008 12 03, 12:37)
Intriguojantis žaidimas tinkamoje kompanijoje. Galima žaisti ir statytis taikiai, bet galima regzti intrigas, formuoti aliansus ir pasiūlyti sąjungininkams žudiko peilį į nugarą.
*

Nu dabar tikrai užsimaniau jo doh.gif Kiek žmonių tinkamiausias žaisti? g.gif

Tiesa, bandžiau žiūrėti žaidimus JAV, nes galima būtų per tarpininkes parsisiųsti, bet nesigauna nė kiek pigiau, Citadels 20 dol kainuoja, Naujakuriai 35, net elementariosios UNO kortos 6 dol, tai pridėjus procentus ir siuntimo išlaidas, tas ant to gaunasi doh.gif doh.gif doh.gif
Webprofes
QUOTE(laukine @ 2008 12 01, 19:30)
Tęsiam diskusijas, dalinamės taisyklėmis, nuomonėmis, nuorodomis bei kitokia naudinga info apie stalo žaidimus  thumbup.gif

Sena tema

*

Sveiki, man labai patiko stalo zaidimai www.nemokami-zaidimai.com ten tai pasaulyje geriausi zaidimai ir dar galimybe laimeti realiu pinigu o ne kreditu noreciau suzinoti ar esate ten uzsiregistrave butu idomu pazaisti kartu jei taip koks jusu nickas beje labai faina kad duoda 10$ i zaidimu saskaita as jau ir 70$ turiu is 10$
neblogai sekasi zaisti su uzsienieciais nes jie tikrai nemoka zaisti tik pinigus pralosineja tikiuosi ir daugiau uzsidirbti
Simakas
Na nepavadinčiau tai stalo žaidimais, tai online žaidimai. Stalo žaidimai, kai kai apšauki kažką kad ne vietoj namuką pastatė, o tas apšaukia atgal - ne tavo reikalas .... Gyvas bendravimas ške....
Mykoliukas
O kokia Naujakurių kaina? rolleyes.gif
Simakas
QUOTE(onyx @ 2008 12 03, 14:31)
Nu dabar tikrai užsimaniau jo doh.gif Kiek žmonių tinkamiausias žaisti? g.gif

Na galima ir dviese, bet tada jau reikės po dvi roles rinktis. O žaidžiamas jis max 8 žaidėjai jei su pratesimu, orginalus - iki 7. Lietuvoje tai tik su pratesimu ir mačiau. Pratesimas prideda naujas roles ir naujas kortas. Pvz gali pasistatyti karališką menę ir jei tu gauni karūną, tai tie, kurie nesikreipia į tave "ačių jūsų malonybe" tau pasirinkus rolę - praleidžia ėjimą smile.gif

Tik nereikia priimti mano panegirikų už tikrą pinigą, fantazija pas mane kartais per daug sudirba smile.gif
Geriausia žaidimus rinktis pagal kritiką.

Tai va dabar kritikuosiu blogasias savybes:
1. Jei labai užsisėsi - gali labai sugadinti žaidimą vienam iš žaidėjų. Nors čia psichologiniai dalykai. Turi žaisti taip, kad kiti neperskaitytų kokią rolę tu pasiėmiai, kad labai pakenkti negalėtų.
2. Ganėtinai ilgai užtrunka - jei žaidėjai per daug rūpinasi griovimu o ne statymu, bet čia jau nuo kompanijos priklauso.
3. Išėmus iš žaidimo vagį su žudiku (su pratesimu gali keisti į kitas roles) žaidimas kardinaliai pasikeitė, bet tapo nuobodokas. Žmonės turėjo be proto daug aukso prikaupę, nes nebuvo vagies kuris apšvarintų smile.gif
4. Rolių kortos kurias dažniausiai naudoji labai reikalauja sleevų (indėklų), o tai nusitrina. jei po to žaidi pakeitęs roles, labai matosi pakeistos. Žodžiu aptrinti kortas reikia stengtis tolygiai.

pliusas - užima labai jau mažai vietos. Dėliojant kortas - reikia kiekvienam žaidėjui vietos.
onyx
QUOTE(Mykoliukas @ 2008 12 03, 15:41)
O kokia Naujakurių kaina?  rolleyes.gif
*

109 Lt mirksiukas.gif

QUOTE(Simakas @ 2008 12 03, 15:52)
Na galima ir dviese, bet tada jau reikės po dvi roles rinktis. O žaidžiamas jis max 8 žaidėjai jei su pratesimu, orginalus - iki 7.
*

Ar keturiese įdomu pakankamai, ar reikia visų 8 žmonių, kad atsiskleistų visos žaidimo ypatybės g.gif

Rimi 45 proc nuolaida žaidimams. Scotland Yard'as yra mirksiukas.gif Aš papirkau kažkokį panašų į Alias'ą "Be panikos" unsure.gif Bus matyt. Vakare pabandysim pupas paaugint, išpakavom "Bonanzą". O jau po Kalėdų senio apsilankymo eis į trasą Scotland Yard'as, Naujakuriai ir Risk'as bigsmile.gif
laukine
QUOTE(onyx @ 2008 12 03, 16:00)
109 Lt mirksiukas.gif
Ar keturiese įdomu pakankamai, ar reikia visų 8 žmonių, kad atsiskleistų visos žaidimo ypatybės g.gif

Rimi 45 proc nuolaida žaidimams. Scotland Yard'as yra mirksiukas.gif Aš papirkau kažkokį panašų į Alias'ą "Be panikos" unsure.gif Bus matyt. Vakare pabandysim pupas paaugint, išpakavom "Bonanzą". O jau po Kalėdų senio apsilankymo eis į trasą Scotland Yard'as, Naujakuriai ir Risk'as bigsmile.gif
*

cia stalo zaidimams? ar visiems? bigsmile.gif
maximoj tai sluoja viska doh.gif
Nasturcija
QUOTE(onyx @ 2008 12 03, 16:00)
109 Lt mirksiukas.gif

*

O kurioje cia RIMI?
onyx
QUOTE(laukine @ 2008 12 03, 17:21)
cia stalo zaidimams? ar visiems?  bigsmile.gif
*

Visiem žaislam mirksiukas.gif

QUOTE(Nasturcija @ 2008 12 03, 17:35)
O kurioje cia RIMI?
*

Scotland Yardai, tai nepaliesti stovi, niekam jų nereikia lotuliukas.gif Šiandien buvau Vilniaus Žirmūnų Hyperyje mirksiukas.gif
Mykoliukas
Nu va, jau žinau, ko Kalėdų Senio prašysiu bigsmile.gif hihihi.gif Paskaičius temą apie žaidimus, taip užsivedžiau swoon.gif
laukine
QUOTE(onyx @ 2008 12 03, 18:14)
Visiem žaislam mirksiukas.gif
Scotland Yardai, tai nepaliesti stovi, niekam jų nereikia lotuliukas.gif Šiandien buvau Vilniaus Žirmūnų Hyperyje mirksiukas.gif
*

o geras smile.gif
matyt nieks nesupranta kas cia do daiktas biggrin.gif
yume
siandien vargelio turejom palaxtyti per visas vilniaus maximas, ieskant risk'o.. doh.gif
zaislu skyriai kaip issluoti, o dar snekama, kad stalo zaidimams lietuvoje paklausos nera rolleyes.gif tereikia tik zmonisku kainu, kaip pvz daba per akcijas, ir pasirodo visa paklausa bigsmile.gif
beje, sunkiai, bet vistik risk'a pavyko rasti.. bigsmile.gif
deivist
yume - kiek kainavo riskas su nuolaidomis ir kurioj maximoj gavai?
yume
QUOTE(deivist @ 2008 12 04, 01:09)
*

su visom nuolaidom kainavo 29,95lt bigsmile.gif
pavyko rasti maxima bazej, po musu dar beliko tik 2 dezes smile.gif
onyx
QUOTE(deivist @ 2008 12 03, 23:09)
*

30 litų biggrin.gif Juokinga kaina, aš net du stvėriau blush2.gif
yume
QUOTE(onyx @ 2008 12 04, 01:17)
30 litų biggrin.gif Juokinga kaina, aš net du stvėriau blush2.gif
*

as irgi norejau 2 stverti bigsmile.gif
tikriausiai del tokiu po 2 stverianciu ir nebeimanoma parduotuvese ju rasti lotuliukas.gif
vietoj antro isigijau dar rummy uz ta pacia kaina, nes turejau kazkoki popierini, o daba taip malonu su nauju zaisti.. rolleyes.gif
Simakas
Vakar buvau Acropolio maximoje, tai gaila, kad "Ardano lobiai" labai jau aptrinta dėžutė buvo likusi. Dar Warcraft dėžių buvo pilna, bet logiška, kai kainą prilaiko 158lt , kai visur kitur jau pardavinėja už ~110lt. O Risk buvo, bet labai sparčiai dinginėjo. Labiausiai mačiau šlavė Monopolius ir Alias .... liūdna, bet yra vilties nes keli nugirsti pokalbiai, kada "Alias ir Monopolis vemti jau verčia" nuteikia optimistiškai. Vadinasi augam. smile.gif
Kadangi pirkau dovanas vaikams, tai pajamiau Jengos bokštą, dar Twisteri (čia daugiau grindų žaidimas smile.gif ), dėlionių.
Visgi sutinku, kad jei gyventume geriau ir Monopolio kaina nebūtų bauginanti, tikrai būtų labiau išvystyta stalo žaidimų rinka.
Mademoisellee
As vakar "prasisukau" Rimi biggrin.gif ten ir zmoniu keliasdesimt kartu maziau buvo ir zaidimu pasirinkimas didesnis ir kai kurie netgi keliais litais pigesni negu Maximoje, o Rimi dar ir nuolaida didesne thumbup.gif Norejau, kazkokio paprasto, neitempto zaidimo, ne karinio ir t.t nusipirkau 2007 metais laimejusi metu zaidimo titula "Zooloretto" siandien isbandysim bigsmile.gif Man jis pasirode paprastas, siltas, mielas zaisti tamsiais vakarais... Dar nusiziurejau Alhambra tik galvoju ar verta pirkti g.gif
Nasturcija
Riska jau spejau nusipirkti su nuolaida, kai jis buvo 49 Lt. Nes ir tada jau galvojau- valio, nes kainavo 119. biggrin.gif
O per si akcijini laikotarpi isigijau Blue moon city ir Ticket to Ride: Europe rolleyes.gif ir Monopoli. Simakai- cia savo dukrai biggrin.gif
dabar ilgam turesiu uzsiemimu studijuojant taisykles ir zaidziant ax.gif

Ir dar- radau gera puslapi, kuriame yra stalo zaidimu aprasymai ir taisykles rusu kalba. Man tai svarbu- nes mano antra puse rusakalbis, Lietuvoje neseniai gyvena. Tad aciu dievui, kad man neteks aiskinti taisykliu. PVZ. Ticket to Ride taisykles yra net PDF formate su paveiksliukais. bigsmile.gif
Gal kam prireiks www. boardgamer.ru mirksiukas.gif
KriuKriu
As irgi per akcijini laikotarpi isigijau stalo zaidimu smile.gif Maximoj pirkau "Ticket to ride.Europe" bei Sudoku elektronini.
O Rimi griebiau Monopoli (savo neturejom) ir Labyrinth.
Monopolis tikrai prabangiai padarytas, su kreditinem kortelem ir korteliu skaitytuvu bei pinigu pervedimu vieno zaidejo kitam. Vietoj 169 Lt, kaina 92 Lt isejo. Pigesnio nebuvo, nebent kazkokios naujoviskos monopoliu modifikacijos. Vyras dziaugiasi nerealiai nuosavu dideliu klasikiniu monopoliu.

O tas LABYRINTH man labai patiko. 2005 m. Vokietijoje perkamiausias zaidimas. Jau vakar isbandytas smile.gif Nenuobodus ir trunkantis kur kas trumpiau nei koks Risk ar Monopolis. Instrukcijoje raso, kad per pusvalandi partija suzaidziama. Ir tuo smagu, kad kaskart keiciasi labirintas ir kaskart gauname vis kita kelia, nuolat keiciasi zaidimo situacijos.

"Ticket to Ride" irgi isbandem. Visai idomus, tikrai patiko, nes kazkas lyg naujo. Bet dviese losem, zemelapis didelis, tai nelabai buvo ka strateguot. Geriau butu kokiem 4 lost, tada butu azartiska kova del traukiniu liniju uzemimo.

Tai tiek.
LauraP
Nu nesuprantu, šiandien Akropolio Maximoj Riskai kainavo apie 120 be nuolaidos.... Nebespėjau turbūt ant pigesnio varianto unsure.gif
kisule
[quote=laukine,2008 12 01, 20:07]
reik greiciau i maxima varyt, kol visu geimu neispirko per atrakcijas hihihi.gif

user posted image

pasinese mes ant uno lotuliukas.gif turim paprastas kortas, uno extreem, ir dabar kaladeles dar smile.gif

gal turi uno extreem taisykles? smile.gif
Simakas
QUOTE(LauraP @ 2008 12 05, 00:01)
Nu nesuprantu, šiandien Akropolio Maximoj Riskai kainavo apie 120 be nuolaidos.... Nebespėjau turbūt ant pigesnio varianto unsure.gif
*

Nu tau eini į kasą ir sumoki tik 60% kainos smile.gif
O tie pigesni variantai mistika, gal pasteb4jo, kad labai eina ir kain1 pakėlė.
laukine
[quote=kisule,2008 12 05, 07:18]
[quote=laukine,2008 12 01, 20:07]

user posted image

*

[/quote]

namie reiks pasikapstyt, tureciau rast, anglu kalba jos 4u.gif
onyx
QUOTE(laukine @ 2008 12 01, 20:07)
*

Taigi va, pažiūrėk, laukinė įdėjo nuorodą, kur taisyklės rusų kalba mirksiukas.gif
QUOTE(Nasturcija @ 2008 12 04, 10:16)
Ir dar- radau gera puslapi, kuriame yra  stalo zaidimu aprasymai ir taisykles rusu kalba. Gal kam prireiks www. boardgamer.ru mirksiukas.gif
*

KriuKriu
O ta Risk apsimoka pirkt? Ar idomus zaidimas? Sunkus?
Varciau varciau ta deze maximoj ir nenusipirkau.
MarkasG
QUOTE(KriuKriu @ 2008 12 05, 22:29)
O ta Risk apsimoka pirkt? Ar idomus zaidimas? Sunkus?
Varciau varciau ta deze maximoj ir nenusipirkau.
*

man cia paznibzdejo kad Risk lietuviskas Galvosukiu pasaulyje nuo ryt ar tai pirmadienio kainuos 49 lt smile.gif
deivist
Riska dar siandien maximoj bazej uz 29Lt pirkau... 4u.gif
KriuKriu
Tai ar idomus tas RISK? Niekas neparasot blush2.gif
onyx
QUOTE(KriuKriu @ 2008 12 06, 15:29)
Tai ar idomus tas RISK? Niekas neparasot  blush2.gif
*

Mes tai draugams dovanosim Kalėdom, patys nesam žaidę. Paskaityk senąją temą apie stalo žaidimus, ten bus atsiliepimų apie jį mirksiukas.gif
deivist
Risk - tai tarsi kultas... Kaip pas motomanus - Harley Davidson, kaip strateginiu kompiuteriniu zaidimu pasaulyje - Heroes of might and magic, kaip madu pasaulyje Armani ir t.t. Tai yra gana paprastas karinis zaidimas su daugybe kariniu figureliu-vieni kitus puolat, vykdote misijas (uzkariavimo ir t.t.) Tai tikrai senas geras geimas, kuri iki siol zaidzia bent jau mano visi pazystami, kas nuo jaunystes ji pradejo...
Gugucia
QUOTE(KriuKriu @ 2008 12 06, 15:29)
Tai ar idomus tas RISK? Niekas neparasot  blush2.gif
*

man risk patinka. ar tau patiks - suzinosi tik isbandzius. esme tame, kad kiekvienas turi armija ir atsitiktinai gautas saliu korteles. tada strateguoja kaip isdelioti armija, kad ispildytu misija (pvz uzimti afrika). tada sakai - puolu geltonus kuriais zaidzia bronius. meti kauliuka (arba kelis, priklauso nuo su kiek kariu puoli). bronius meta kauliuka (arba kauliukus priklausomai nuo to su kiek ginasi) ir pas ka daugiau tas laimi. jei lygiai - laimi puolantis. sulyginami kiekvienas kauliukas o ne ju suma, tada pralaimejes nusiima tiek batalionu su kiek gynesi. na ir t.t. laimi pirmas ivykdes misijas. arba galima zaisti "uzkariauk" pasauli. cia ir strategijos ir laimes zaidimas. aisku, labiau patinkantis berniukams. tas naujesnis yra skirtingas tuo, kad ten skirtingu lygiu misijos (turbut ir dar kazkuo skiriasi, bet principas tas pats). 4u.gif tikiuosi kazka supratai.
Solopgang
niekur neradau nieko apie MAD WISH g.gif
nupirkau dovanu, toks neblogas pasirode, gal kas esat zaide? g.gif smile.gif
Simakas
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...&p=16272123

o sheip tai vienas iš balinių "paaugliškų" žaidimų. Arba geri, arba kalbi pošlybes tipo tiesą su kuo dulkinaisi su kuo ne...su kuo norėtum, kiek ir ko vartojai, kas tave veža.
onyx
QUOTE(Simakas @ 2008 12 07, 22:42)
o sheip tai vienas iš balinių "paaugliškų" žaidimų.
*

Kaip man vienas pardavėjas pasakė apie šį žaidimą: "nu arba žaidi, kad gerai praleistum laiką ir be tonos alkoholio, arba žaidi tam, kad išgertum tą toną". Ta frazė mane ir atbaidė nuo jo mastau.gif
MarkasG
QUOTE(onyx @ 2008 12 08, 00:37)
Kaip man vienas pardavėjas pasakė apie šį žaidimą: "nu arba žaidi, kad gerai praleistum laiką ir be tonos alkoholio, arba žaidi tam, kad išgertum tą toną". Ta frazė mane ir atbaidė nuo jo mastau.gif
*

idomu kur toks pardavejas taip pasake na tikrai kad pardavejai apie alkoholi kleintui sakyti dar to neteko girdeti
Neaiste
niekas nezaidzia sachmatais?
MarkasG
QUOTE(Neaiste @ 2008 12 13, 14:48)
niekas nezaidzia sachmatais?
*

na zinoma kad tenka pazaisti man koki 1-2 kartus per 1,5 men tenka kokia partija sumesti, bet zaidziu tik gyvai jokiu online chess
Ti_Na
supratau kad ziadziant MAD WISH reikia gerti lotuliukas.gif bet ar kas nors is jusu ji zaide??? Noreciau isgirsti atsiliepimus nuo pirmu lupu 4u.gif
Papildyta:

user posted image
*

[/quote]

Dar norejau paklaust, o kas cia per kortos ax.gif
ausrinelt
Sveikos, žaidėjos smile.gif Man laaabai reikia pagalbos, tikiuosi, nesuignoruosite ir pagelbėsite.. Niekur nerandu pirkti angliško ALIAS, o būtinai reikia! Labai keista, bet nerandu net internete angliškuose tinklapiuose. Netgi informaciją apie anglišką ALIAS vargas buvo surasti (wikipedioj nėra ohmy.gif ). Bet galų gale radau: http://www.boardgamegeek.com/game/3818 . Vis dėlto, kur pirkti vis dar nerandu.. O gal jau jo nebėra rinkoj? Gal išėjęs koks atitikmuo kitu pavadinimu? Padėkit, kad turit kokios informacijos.. 4u.gif
Danto
[quote=Ti_Na,2008 12 15, 01:59]
supratau kad ziadziant MAD WISH reikia gerti lotuliukas.gif bet ar kas nors is jusu ji zaide??? Noreciau isgirsti atsiliepimus nuo pirmu lupu 4u.gif
Papildyta:

Teko žaisti. Gerti tenka. Taip pat yra dvi korteliu grupes: 'tiesa' ir berods 'issukis'. Tai va tose kortelese ivairus klausimai ir uzduotys. Pvz. parasyti exui sms, kad jis buvo prastas lovoje? Arba iseiti i balkona ir rekti 'as myliu Lietuva' Arba 5 min vaidinti madona. Reikia atsakyti i klausimus 'kiek turejai sex partneriu' arba 'su kuo noretum pasimyleti, jei vienai diena taptum prie6ingos lyties atstovu. Tiek trumpai. smile.gif
MarkasG
QUOTE(ausrinelt @ 2008 12 15, 16:03)
Sveikos, žaidėjos smile.gif Man laaabai reikia pagalbos, tikiuosi, nesuignoruosite ir pagelbėsite.. Niekur nerandu pirkti angliško ALIAS, o būtinai reikia! Labai keista, bet nerandu net internete angliškuose tinklapiuose. Netgi informaciją apie anglišką ALIAS vargas buvo surasti (wikipedioj nėra ohmy.gif ). Bet galų gale radau: http://www.boardgamegeek.com/game/3818 . Vis dėlto, kur pirkti vis dar nerandu.. O gal jau jo nebėra rinkoj? Gal išėjęs koks atitikmuo kitu pavadinimu? Padėkit, kad turit kokios informacijos.. 4u.gif
*

yra rinkoje ir žinau kur galima rasti tik klausimas kokiame mieste pati esi? Žinau, kad nedidelis kiekis dar likučiuose yra gal kokis 10-12 nu gal ir daugiau...
ausrinelt
Aš Vilniuje, bet galėčiau ir iš kito miesto susiveikti, jei yra. Paprašyti kokių pažįstamų ar pan. Laaabai reikia, ieškau desperatiškai.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.