Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Į muziejus kartu...
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2
irmaliet
Sveikos,
vis pamąstau, kad norėčiau su savo pypliu (5 mėn) į muziejų nueiti, bet vienai šiek tiek liūdna... Teisingiau norėčiau beveik visus aplankyti.
Gal kartais norėtų kas nors kartu?
Trečiadieniais nemokama, o jei mūsų būtų daugiau galėtume ir ekskursiją susiorganizuoti...

Numanau, kad ir tai galėtų būti mamų saviugda ir vaikų ugdymas tongue.gif

Taigi, kas norėtų?
irmaliet
g.gif hm ... negi niekas nemėgsta lankytis muziejuose, o gal aš ne ten patalpinau šią temą?

Padėkite surasti bendraminčių...
visai kitokia
Labas!!!

Radau Tave labai netiketai, nes uzkibo tema..Nes ir pati apie tai galvojau!

Gerai, kad zinios nepasenusios! EINAM! Mano mergytei 10.5 men. labai aktyvi, bet svarbu buti ne namuose. O ugdyti pats tas laikas ir i menus nukreipti.

Nesigirsiu, bet informuosiu: pries nestuma vesdavau vokiskai kalbantiems turistams ekskursijas po Kauna, Ciurlioni ir Velnius. Info kazkiek primirsta, bet, aisku, pagrindai islike. Galim susijungt 4u.gif Bet tik sausio men! Kiek cia to gruodzio beliko: renginiai, sventes, o dar savaite laiko Italijoj slidinesiu. Susirasom sausio men. Tarkim, sausio 14d 4u.gif

Parasyk i AZ
irmaliet
Valio,
bent viena atsirado. thumbup.gif

Na, gal dar kas prisijungti norėtų? drinks_cheers.gif
Diana L-B
Ir aš norėčiau! Tik mano vaikui- jau beveik 2 metai, tai nežinau, ar tiksiu į jūsų kompaniją. Nes turėsiu lankstyti jam iš paskos, jis - kaip prisukamas žaisliukas : juda be perstojo!

Afalina
smagu girdėti apie bendraminčius. Aš su savo vaikučiais lankausi kartais, kai buvo mažesni ir dabar. Mano mažiausiai du metai. Taigi, mielai prisijungčiau, bet tikriausiai sausio mėnesį.
Diana L-B
QUOTE(Afalina @ 2008 12 12, 20:15)
smagu girdėti apie bendraminčius. Aš su savo vaikučiais lankausi kartais, kai buvo mažesni ir dabar. Mano mažiausiai du metai. Taigi, mielai prisijungčiau, bet tikriausiai sausio mėnesį.
*

smile.gif Ar esate iiš Kauno?
Afalina
QUOTE(Diana L-B @ 2008 12 13, 17:03)
smile.gif  Ar esate iiš Kauno?
*

Taip esu iš Kauno. Muziejų lankymą praktikavau su savo mažyliais nuo kokių penkių mėnesių. Vėliau turėjau šiek tiek kortelių. Su jomis žaisdavome namuose (tai buvo paveikslai). Paskui eidavome į muziejų tokių paveikslų ieškoti. Vaikams labai patiko.
laukinukė
O aš dirbu Čiurlionio muziejuje ax.gif Tai anksčiau dažnai atsivesdavau saviškę, kolegės po sales pavedžiodavo, pati pasilakstydavo, sava jau ten jai viskas. O va, kai pradėjo eiti į lopšelį, niekaip neištaikau patogaus laiko, bet praeis švenčių maratonas - nusivesiu vėl. Labai įdomu, ką ji man papasakos, nes jau fantazija liejasi per kraštus
irmaliet
O, kaip nustebau, kai radau Jūsų net keletą atsiliepimų.
Pasirodo mes ne dvi tuo susidomėjusios, jau yra pasipraktikavusių.
Tuomet sutariam, kad susitinkam sausio mėn. - praėjus švenčių bumui drinks_cheers.gif

Nesvarbu kiek vaikams metų - svarbiausia "šturmuoti" muziejus, gražiai praleisti laiką, praplėsti savo žinias ir pabendrauti.

Taigi kol kas pasidalinkime - kur norime nukeliauti.

Tiesa, pasirodo, kad ne visur tos trečiadienio nuolaidos yra..
Na, bet manau mūsų tai nesustabdys 4u.gif

TAd kur pirmiausia keliausime?

Laukinuke, gal mums ką nors parekomenduosi?
Atlantida
QUOTE(irmaliet @ 2008 12 14, 23:35)
O, kaip nustebau, kai radau Jūsų net keletą atsiliepimų.
Pasirodo mes ne dvi tuo susidomėjusios, jau yra pasipraktikavusių.
Tuomet sutariam, kad susitinkam sausio mėn.  - praėjus švenčių bumui  drinks_cheers.gif

Nesvarbu kiek vaikams metų - svarbiausia "šturmuoti" muziejus, gražiai praleisti laiką, praplėsti savo žinias ir pabendrauti.

Taigi kol kas pasidalinkime - kur norime nukeliauti.

Tiesa, pasirodo, kad ne  visur tos trečiadienio nuolaidos yra..
Na, bet manau mūsų tai nesustabdys  4u.gif

TAd kur pirmiausia keliausime?

Laukinuke, gal mums ką nors parekomenduosi?
*

Man irgi labai sita mintis patiko, tik pazadet dar negaliu... Maziuka (2metu) nuo Naujuju priduodu i darzeli, dukra - mokykloje... Tai idomu, priimsit mane viena ar - jei butu po pietu - buciau su dukra... Man paciai aisku labiau noretusi, kad ir dukra (jai 8 metai) daug ka pamatytu, bet nezinau, ar jums su mazais leliukais butu patogus toks laikas... O man butu geriausia kokia 2val. dienos. smile.gif Kitaip is mokykleles - niekaip...

As tai noriu pamatyti daug - ypac Ciurlionio muzieju, Velniu muzieju, Dailes muzieju (ups, gal ne taip jis vadinasi)...

O mes su dukra lankemes ZOO muziejuje daug daug kartu, Fotografijos galerijoj ir Leliu teatro muziejuje, o su sunum - Fotografijos galerijoj ir Leliu teatro muziejuje. Menka ta mano patirtis Kaune...
motinyste_veza
mes ir jau aplanke keleta muzieju, bet is patirites galiu pasakyti, kad geriau rinktis ne treciadieni, o sekmadieni. Kadangi sekmadieni zmoniu mieste mazai, masinai pastatyti vietos rasi, kur tik nori ir nemokamai (man tai didelis privalumas, vazinejant su maze, kai nereikia sukti ratu ir ieskoti kur isprausti masina), o muzieju bilietu kainos ir taip labai mazos.
bet cia tik siaip 4u.gif
Atlantida
QUOTE(motinyste_veza @ 2008 12 15, 10:01)
mes ir jau aplanke keleta muzieju, bet is patirites galiu pasakyti, kad geriau rinktis ne treciadieni, o sekmadieni. Kadangi sekmadieni zmoniu mieste mazai, masinai pastatyti vietos rasi, kur tik nori ir nemokamai (man tai didelis privalumas, vazinejant su maze, kai nereikia sukti ratu ir ieskoti kur isprausti masina), o muzieju bilietu kainos ir taip labai mazos.
bet cia tik siaip  4u.gif
*

Gal sekmadieni net patogiau butu g.gif
laukinukė
Nuo Naujų metų bilietų kaina (Čiurlionio muziejuje) bus 6 Lt. Trečiadieniai ir Čiurlionyje, ir Velniukuose, ir Žilinsko galerijoje (prie Soboro), ir Paveikslų galerijoje (prie Žemaičių kalno Donelaičio gatvėje) yra nemokami. Bet važiuojant mašina, gal ir yra racijos važiuoti sekmadienį, nes prie muziejaus 1 val. 3Lt.
Centriniuose rūmuose Putvinskio g. pamatysite Čiurlionį ir šiek tiek liaudies meno, visa kita laukia remonto. Bet Čiurlionis mažiukams pats tas thumbup.gif
Velniukuose maniškei buvo baisu. Ten ant laiptų yra tokia ragana - tai ji stovi kaip įkalta ir nelipa schmoll.gif
Žilinske dar nebuvau su ja, bet ten Egiptas, visokie indai, daug daug Vakarų Europos meno. Gal ir smagu būtų jiems tose salėse palakstyti mirksiukas.gif
Paveikslų galerijoje - šiuolaikinis menas. Manau, galima su juo luktelėti.
Tiek pradžiai. Jei kas bus įdomu, klauskite, atsakysiu 4u.gif
irmaliet
O kaip smagu, kad mūsų daugiau.
Iš principo, man nesvarbi diena. O jei sekmadienis, tai jau mes visa šeimyna dalyvausim, nes vyras nė už ką nesutiks pasilikti namie, kai tokia proga pasikultūrinti. biggrin.gif
Itariu, kad tuomet mūsų ratas padidės smile.gif
Bet nuo to juk smagiau visiems.

Tai planuojam sausio 5-11 dienomis? ar dar šiais metais bandom susitikti?
Nors šiandien lijundra, ryt vėl neaišku... be to reikia dar dovanėles pirkti šventėm... ar ne? mirksiukas.gif

Atlantida
QUOTE(irmaliet @ 2008 12 17, 15:21)
O kaip smagu, kad mūsų daugiau.
Iš principo, man nesvarbi diena. O jei sekmadienis, tai jau mes visa šeimyna dalyvausim, nes vyras nė už ką nesutiks pasilikti namie, kai tokia proga pasikultūrinti.  biggrin.gif
Itariu, kad tuomet mūsų ratas padidės smile.gif
Bet nuo to juk smagiau visiems.

Tai planuojam sausio 5-11 dienomis? ar dar šiais metais bandom susitikti?
Nors šiandien lijundra, ryt vėl neaišku... be to reikia dar dovanėles pirkti šventėm... ar ne?  mirksiukas.gif
*

O, jei mano vyras su manim eitu, as jau kitu i kompanija nekviesciau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif . Juk su seima smagiausia... wub.gif Deja, mano vyras i tokias vietas - ne uz ka ir niekada lotuliukas.gif . Tik i teatra kartais prikalbinu...

Tai va, ir lieka kulturintis savarankiskai...

Manau, iki Naujuju mazai atsiras norinciu, o gal is viso neatsiras, juo labiau dabar tai slidu... blink.gif O gal klystu? ax.gif
Diana L-B
QUOTE(Atlantida @ 2008 12 18, 01:17)
O, jei mano vyras su manim eitu, as jau kitu i kompanija nekviesciau  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  . Juk su seima smagiausia...  wub.gif  Deja, mano vyras i tokias vietas - ne uz ka ir niekada  lotuliukas.gif . Tik i teatra kartais prikalbinu...

Tai va, ir lieka kulturintis savarankiskai...

Manau, iki Naujuju mazai atsiras norinciu, o gal is viso neatsiras, juo labiau dabar tai slidu...  blink.gif O gal klystu?  ax.gif
*

Neklysti..... tongue.gif
Visos šventėmis užsiėmusios biggrin.gif Muziejinsimės jau kitais metais. O man tai ir tečiadienis tinka, nes važiuojam su mažium visuomeniniu transportu blink.gif
irmaliet
QUOTE(Diana L-B @ 2008 12 29, 17:58)
Neklysti..... tongue.gif
Visos šventėmis užsiėmusios biggrin.gif  Muziejinsimės jau kitais metais. O man tai ir tečiadienis tinka, nes važiuojam su mažium visuomeniniu transportu blink.gif
*

Mes taip pat su visuomeminiu transportu... ax.gif
Bet kai važiuojama prieš piet arba vėlėliau, kaip darbuotojai būna namuose cool.gif

Tai gal sudarysime ir dvi grupes: sekmadienio ir trečiadienio drinks_cheers.gif
Na, visa tai po Naujųjų metų.
O kol kas tai laukiu pasiūlymų, kur pirmiausia apsilankome.

Tiesa, sveikinu visus, kurie švenčia Kristaus gimtadienį ir visus visus su ateinančiais Naujaisiais metais.
Su viltimi žiūrėkime į ateitį ir džiaukimės tuo, ką turime šiandien... 4u.gif
*Jūra*
thumbup.gif mintis 4u.gif

aš irgi noriu jungtis, būčiau su dičkiu, 4 m.
man patogiau būtų ne savaitgalį ax.gif
*Jūra*
gal buvot kas vaikų literatūros muziejuj? kokio amžiaus vaikams ten įdomu?
Afalina
QUOTE(*Jūra* @ 2009 01 01, 00:46)
gal buvot kas vaikų literatūros muziejuj? kokio amžiaus vaikams ten įdomu?
*

Mes keletą kartų buvome vaikų literatūros muziejuje, bet neištvėrėme nei su mažesniais nei su didesniais. Gal jau mano tokie vaikučiai, kuriems kiti dalykai rūpi. Mano manymu geriausia ten lankytis, kai vyksta kokie nors edukaciniai renginiai, vyksta koks nors veiksmas, nes pasižiūrėti kaip padarytos lėlės ne kiekvienas mažylis nori.

Na, o į muziejus mums labiausiai tiktų trečiadienis: ir dėl to, kad mokėt nereikia ir dėl to, kad sekmadienius stengiamės praleisti su šeima. Iki susirašymo! smile.gif
Atlantida
Sveikutes, o tiesa, noriu prisipazint, kad neseniai pameginom karta nueit i Velniu muzieju - as su 8 metu dukra ir 2 metu sunum... Isvada - sunaus kol kas imt neapsimoka, o tai tiesiog bus geda pries gide, kuri ves ekskursija... bigsmile.gif Gerai, kad ejom be gides, o savarankiskai, nes kitaip nezinociau, kur dingt is gedos... Mazius lakste po muzieju kaip pasiutes, riekavo, gulejo ant grindu ir pan. schmoll.gif Vis gi matyt toks amzius muziejams visai netinkamas...

Tai as aisku sios minties neatsisakau, bet busim tik su dukra, be sunaus... biggrin.gif
DiosMio
Jau ne primaskarta skaip akis uzkliuva uz sios temeles, bet va as niekaip nesuprantu nu dar kol pypliukas, kuri nesiot gali tai dar dar bet ka muziejuje veikti jau savarankiskai judanciam vaikui, lakstyt po sale? voliotis? tam gi zaidimu kabariai yra,bet ne muziejai g.gif
Atlantida
QUOTE(DiosMio @ 2009 01 02, 18:45)
Jau ne primaskarta skaip akis uzkliuva uz sios temeles, bet va as niekaip nesuprantu nu dar kol pypliukas, kuri nesiot gali tai dar dar bet ka muziejuje veikti jau savarankiskai judanciam vaikui, lakstyt po sale? voliotis? tam gi zaidimu kabariai yra,bet ne muziejai  g.gif
*

Na, matai, gal cia ir nuo vaiko priklauso... jei ramesnis vaikas, kodel nepradejus pratint ji nuo mazens, juk sitaip vystosi vaiko interesai, pasauleziura? Aisku, reikia rinktis toki muzieju, kuris jam butu idomesnis...

Bet - gal dazniau buna sitaip- kad mama pati nori apsilankyti muziejuje ar nusivesti ten didesni vaika - o maziuka palikti nera kur... As savo maziu net i planetariuma vedziausi... 20 min. ziurejom, paskui mandagiai atsikelem ir isejom i lauka laukti seses. Bet manau, maziukui vis vien ispudziu liko, ka jau apie dicke kalbet... smile.gif O nebuciau jo emusi - butume visi trise namie sedeje, vat ir visa nauda... schmoll.gif
*Jūra*
QUOTE(Afalina @ 2009 01 02, 17:12)
Mes keletą kartų buvome vaikų literatūros muziejuje, bet neištvėrėme nei su mažesniais nei su didesniais. Gal jau mano tokie vaikučiai, kuriems kiti dalykai rūpi. Mano manymu geriausia ten lankytis, kai vyksta kokie nors edukaciniai renginiai, vyksta koks nors veiksmas, nes pasižiūrėti kaip padarytos lėlės ne kiekvienas mažylis nori.

čia ne apie lėlių muziejų? unsure.gif
irmaliet
Kokie dar pasiūlymai būtų?
O gal į Karo muziejų einame? Didesniems vaikams ten daugiau vietos pabėgioti ... mirksiukas.gif
arba į tautinės muzikos muziejų, Policijos ir kt?

pažiūrėkite - http://www.muziejai.lt/Kaunas

Tai gal skelbiam susitikimo dieną?
Tia kaip suprantu yra ir norinčių trečiadienį susitikti...

Viešai registruojamės:
KAs trečiadienį:
KAs sekmadienį:
ir parašom norimą vietą bei nurodyti ar norite su ekskursija...
Atlantida
Gerai viska apsvarsciau ir nusrendziau, kad man geriausiai tiktu antradieniai. Galeciau sausio 13, antradieni, 14val. Mes su dukra noretume nueit pradziai i T.Zilinsko dailes galerija, su gide.

Jei neatsirastu norinciu eit su mumis antradieni (nes is mano puses biski negrazu, juk jau ejo kalba apie treciadienius ir sekmadienius), megintume jungtis prie treciadienio grupes, nors nesu tikra, kad iseis del dukros tvarkarascio...
Afalina
QUOTE(DiosMio @ 2009 01 02, 19:45)
Jau ne primaskarta skaip akis uzkliuva uz sios temeles, bet va as niekaip nesuprantu nu dar kol pypliukas, kuri nesiot gali tai dar dar bet ka muziejuje veikti jau savarankiskai judanciam vaikui, lakstyt po sale? voliotis? tam gi zaidimu kabariai yra,bet ne muziejai  g.gif
*

Aš su savo pimuoju mažyliu vaikščiojau po muziejus jau nuo 5 mėn., kai dar jis sėkmingai sėdėjo nešynėje. Tik reikia pagauti jų dėmesį: rodyti kiekvieną paveikslą ne ilgiau kaip 2-3 sekundes. Jie paprasčiausiai fotografuoja viską. Nereikia tikėtis, kad ilgiau žiūrės ar klausysis gidės pasakojimo.
Norint kokybiškai lankytis muziejuose su didesniais, juos reikia iš anksto paruošti: rodyti namuose ir leisti žaisti su tų eksponatų nuotraukomis, kurias matys vėliau muziejuje. Tada vaikas turi užduotį - surasti tokius pačius paveikslus ir eksponatus ir patiria daug džiaugsmo visi.
Mes taip sėkmingai žaidėme ir stebinome net muziejaus darbuotojus, kai vos išmokęs kalbėti vaikas jau rodė ir vardijo paveikslus.
Mano nuomone, tai būtų pats kokybiškiausias lankymas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Jūra* @ 2009 01 02, 23:26)
čia ne apie lėlių muziejų?  unsure.gif
*

Čia apie vaikų literatūros muziejų, kuriame yra įvairūs lėlių personažai ir kt...
irmaliet
Dėkui už pastebėjimus.
Turbūt teks namų darbus daryti... 4u.gif
Mes neapsisaugojome ir apsirgome šiek tiek... doh.gif
Kaip kiti vaikeliai?
laukinukė
QUOTE(DiosMio @ 2009 01 02, 18:45)
bet ka muziejuje veikti jau savarankiskai judanciam vaikui, lakstyt po sale? voliotis? tam gi zaidimu kabariai yra,bet ne muziejai  g.gif
*

Aš manau, kad nieko tokio, jei ir palakstys, ir pasivolios. Tuo pačiu ir kažką pasižiūrės. Jeigu parodysite, tai gal ir komentarų sulauksite. Galima klausti, ką jie mato paveiksluose, rodyti, ieškoti kartu pažįstamų daiktų. O šiaip geriausia laisvai leisti laiką, nesitikint kažkokių tai ypatingų veiko reakcijų, pasakojimų... Vis tiek pirma užduotis - pripratinti prie aplinkos.

QUOTE(irmaliet @ 2009 01 02, 23:21)
Kokie dar pasiūlymai būtų?
O gal į Karo muziejų einame? Didesniems vaikams ten daugiau vietos pabėgioti ...  mirksiukas.gif
*

Karo muziejuje dabar rekonstrukcija, tai net nežinau, kiek ekspozicijos veikia g.gif

QUOTE(irmaliet @ 2009 01 06, 12:50)
Turbūt teks namų darbus daryti... 4u.gif
*

O aš manyčiau - nebūtina ruošti tų namų darbų. Tiesiog pažiūrėsite, kokia reakcija bus mirksiukas.gif .
Va, kolegė buvo atsivedusi savo 2,5 m. mergaitę į Čiurlionio muziejų - tai ji tik kartojo, kad mes irgi namie paveiksliukų turime biggrin.gif Toks tas pirmas kartas.
O manoji, sakau, muziejaus vaikas - viskas jai sava, tik pageidautina eiti žiūrėti ne su mama, o su tetom (bendradarbėm) doh.gif Tai joms ten ir pripasakoja visko
irmaliet
QUOTE(laukinukė @ 2009 01 06, 16:34)
O manoji, sakau, muziejaus vaikas - viskas jai sava, tik pageidautina eiti žiūrėti ne su mama, o su tetom (bendradarbėm)  doh.gif Tai joms ten ir pripasakoja visko
*

turbūt tetos įdomiau papasakoja tongue.gif
Diana L-B

Tai gal skelbiam susitikimo dieną?
Tia kaip suprantu yra ir norinčių trečiadienį susitikti...

Viešai registruojamės:
KAs trečiadienį:
KAs sekmadienį:
ir parašom norimą vietą bei nurodyti ar norite su ekskursija...
*

[/quote]

Aš - trečiadienį (nežinau, tik ar šį galėsiu blush2.gif ). Norėčiau muziejinį lavinimą pradėti nuo Čiurlionio paveikslų, nes man pačiai jie - ypatingi, tad įdomu, kaip mažius mano reaguotų. Ir manau, pradžiai reiktų be gido, reikia dar ištyrinėti, kaip vaikai muziejuose elgiasi, nes pvz. jei maniškis elgsis taip kaip parduotuvėje man stresą varo, tai tuomet ilgam dar atidėsim pasivaikščiojimus po muziejus, deja....
*Jūra*
kur rytoj einam? bigsmile.gif
irmaliet
smile.gif Tai gal bandom į Čiurlionį? Apsilankymas nebus ilgas, nes veikia tik Ciurlionis ir dar viena kita salė.
Muziejus dirba nuo 11 val. iki 17 val.
Siūlau apie pietus - pvz. 13 val.
Kam tinka - susitinkam.
Pasilieku teisę vėluoti blush2.gif
Manau, kad galime susitarti vienos kitus uzkalbinti.
Greiciausiai busiu su visa seimyna, nes vyras atostogauja thumbup.gif
Atlantida
QUOTE(irmaliet @ 2009 01 13, 20:31)
smile.gif Tai gal bandom į Čiurlionį? Apsilankymas nebus ilgas, nes veikia tik Ciurlionis ir dar viena kita salė.
Muziejus dirba nuo 11 val. iki 17 val.
Siūlau apie pietus - pvz. 13 val.
Kam tinka - susitinkam.
Pasilieku teisę vėluoti  blush2.gif
Manau, kad galime susitarti vienos kitus uzkalbinti.
Greiciausiai busiu su visa seimyna, nes vyras atostogauja  thumbup.gif
*

Mes si karta tai nedalyvausim, maziukas sirguliuoja...

Bet siaip tai prie visos seimos man net nepatogu butu plaktis, nebent aisku visi kartu samdytume gide - tada nauda butu visiems (finansine aisku)...
irmaliet
smile.gif na mano vyras nesikandžioja. Nesiruošiame l. asmeniškai bendrauti lotuliukas.gif

Tad jei ką - iki pasimatymo 4u.gif

Beto jei turėsime omenyje, kad visi vyrai - vaikai lotuliukas.gif , tuomet.... cool.gif
visai kitokia
Labukas!

nerasiau...nes gaivaliojausi po pirmuju savaiciu, radus teigiama testa gruodzio 31d.... bigsmile.gif Treciadienis man tinka! bet tik kt. savaite. 14 val optimaliausia, nes mes po pietu miego. itariu, kad bus skirtingu noru...

o gal jau si trec. buvot nuleke?? noreciau pamatyti a. macijausko foto darbu paroda. ir dar kazkokiame klube kabo "mama afrika".
Diana L-B
QUOTE(irmaliet @ 2009 01 14, 01:24)
smile.gif na mano vyras nesikandžioja. Nesiruošiame l. asmeniškai bendrauti  lotuliukas.gif

Tad jei ką - iki pasimatymo  4u.gif

Beto jei turėsime omenyje, kad visi vyrai - vaikai  lotuliukas.gif , tuomet.... cool.gif
*

Na, tai ar buvote? Kaip vaikiukas reagavo?
Mes, deja, sergame..... Bet kita savaite tikimes prisijungti, tik mums geriausias laikas būtų apie 12 val. mirksiukas.gif
irmaliet
4u.gif
Mūsų šeimyna buvo...
Nieko daugiau nesulaukėm.. gal kas išsigando mano vyro g.gif
Daugiau jo nesivesiu lotuliukas.gif - į darbą išsiūsiu.
Juk kažkam reikia pinigėlius uždirbti ax.gif .

O mano vaikinas, kadangi dar mažas... savo apmąstymus pasiliko vėliasniam laikui, bet neištvėrė ir išprašė pavalgyti. Nors tai nebuvo problema, nebent kitiems... blush2.gif

Buvome pas dėdę Čiurlionį, mielai dar kartą nueisime.

Mums 14 val. tinka, trečiadienis taip pat - jei sniegas takelių neužpustys ir slidu nebus bei vaikinas nesusirgs...

Tad laukiam sekančio susitikimo.

P.s. Tiesa, mačiau vieną besilaukiančia mamytę, bet kai tai pastebėjau, ji paspruko man nespėjus užklausti...
Gal ten kuri nors iš Jūsų buvo?
Diana L-B
Na va, pradžia jau yra lotuliukas.gif
O ar kam tiktu 12 val. dienos? Tai būtų prieš mūsų pietų miegą, nes apie 14 val., mes jau turim būti namie, valgom ir miegot biggrin.gif
Atlantida
Man 12 niekad netiks, nes dukra dar mokykloje. Man tinka 14val treciadieni.
visai kitokia
QUOTE(irmaliet @ 2009 01 16, 02:43)
P.s. Tiesa, mačiau vieną besilaukiančia mamytę, bet kai tai pastebėjau, ji paspruko man nespėjus užklausti...
Gal ten kuri nors iš Jūsų buvo?
*

jei ir buciau buvus, manes dar kaip nestuke.gif nieks ir neitartu. Ten buvau ne as... bigsmile.gif

Tai treciadienis 14 val tinka? Fotomenai???
visai kitokia
...speju, kad sia savaite sakom NE..Sloguojam ir su kiekviena diena vis stipriau...
irmaliet
Sveiki,
ar atsiras ryt drąsuolių?
Pranašauja lijundrą... - mums kažkiek nedrąsu, nes mes su vaikjuoste vaikštinėjam... g.gif
Jau praeitais metais teko išsitiesti blink.gif
Gerai, kad viskas gerai baigėsi...
Vaikinas net nesuprato - nė balso... rolleyes.gif

O šiaip visai norėčiau, kaip kažkas aplankyti Macijausko parodą "pro autobuso langą"... ar kaip ji ten vadinasi...

Bet patys jau nelabai rytojui planuojam, nebent nebus lijundros...
visai kitokia
Tai keliam i kita treciadieni 14 val bigsmile.gif
nei slogu nei lijundru gal nebus...
irmaliet
Sveikos mielosios,
Kaune siaučia kokliušas. Nebijote?
Mes bijome, sėdėsim namie doh.gif

Gal muziejai ir galerijos nepražus be mūsų... 4u.gif

O šiaip galvoju, greičiausia nesulauksime, kuomet visos galėsime.
Juk galima ir poromis...
Tad parašykim norimą lankyti vietą ir laiką, ir taip ieškokime bendraminčių.

O pas mus kol kas namai namučiai... cool.gif
Atlantida
QUOTE(irmaliet @ 2009 01 27, 19:58)
Sveikos mielosios,
Kaune siaučia kokliušas. Nebijote?
Mes bijome, sėdėsim namie  doh.gif

Gal muziejai ir galerijos nepražus be mūsų...  4u.gif

O šiaip galvoju, greičiausia nesulauksime, kuomet visos galėsime.
Juk galima ir poromis...

O pas mus kol kas namai namučiai...  cool.gif
*

Gera mintis...O mes tikriausiai lankysim penktadieniais, treciadieniais niekaip neiseina lotuliukas.gif

Tiesa, tai ne visai is tos operos, bet gal sudomintu nemokama ekskursija po Kauna? Veda gidu mokyklos mokiniai. Tik paskubekit - vyks sia savaite.

www.turinfo.lt

(As pati vienoj tokioj dalyvavus - na, nelabai profesionalu, i mazai klausimu galejo atsakyti, bet juk tai nuo gides priklauso. Bet kai ka naujo suzinojom. O jums gal geresne pasitaikys.) smile.gif
irmaliet
O... gera idėja Atlantida, tik kaip iki to kanklininko nusikrapščius, kai tas kokliušas baugina g.gif

Gal kas norėtų kartu iš Šilainių pajudėti link Kauno pilies?
Diana L-B
QUOTE(irmaliet @ 2009 01 27, 21:58)

*

Man tiktų trečiadienis, 12 val. Gal rasim draugų?
irmaliet
Mes susirgome : sloga ir kosulys atkeliavo verysad.gif

Duosim žinot kuomet pajudėsim iš namų...

Sėkmės visiems, kas dar sveikas, saugokit save 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.