QUOTE(marinatas @ 2008 11 23, 12:08)
nu bet turint omeny, kiek iki tos vadinamosios krizės statybų sektoriuje dirbantys uždirbdavo, tai reik manyt, kad pavyko susitaupyt

man rodos, kad statybininkai (plačiąja prasme) lengviausiai turėtų ištverti tą krizę, aišku, jei anksčiau uždirbtų į kairę ir dešinę nemėtė

visiškai sutinku
iš šiaip, krizės dar nėra, tik ekonomikos sulėtėjimas. O bus ji kažkur po kelių mėnesių.
mums asmeniškai su vyru kol kas nesijaučia, matyt dirbame tokiose srityse kur mažiau jaučiasi. Dar, jei esi lankstus ir moki suktis, žalą galėsi dar labiau minimizuoti kad iš viso nesijaustų...
Tik va man neramu dėl tėvelių

Jie jau ne tokie lankstūs. Amžius ne tas. O mano tėtis dirba automobilių sektoriuje

Manau kad yra tokia tikimybė kad teks padėti tėvams. Bet žiūriu į viską optimistiškai ir dėl nieko nesiparinu

Galvoju apie tai mažai. .. Ne kartą esame išsisukę iš labai įvairių situacijų (su vyrų esame tikri avantiuristai, nuolat rizikuojam ir dažnai vaikštome ties pavojinga riba, visomis prasmėmis), nebūna situacijų iš kurių nėra išeičių... Jei laaaaabai reiks, apvogsiu banką
O jei galvojate apie savo verslo atidarymą, labai patariu atsidaryt:
- skolų išieškojimo įmonę
- arba greitųjų kreditų įmonėlę
- bankroto administratirių ar pan.
- advokatų kontorą
- įmonę IT srityje, kuri padėtų kitoms įmonėms automatizuoti procesus (kai atleidinės darbuotojus, įmonės tikrai stengsis taupydami daug ką automatizuoti)