Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Bandau patarti apie plaukų priežiūrą
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Lauryttte
Bandysiu atsakyti į jūsų klausimus ir patarti, plaukų priežiūros klausimais,. Klauskit, 4u.gif blush2.gif

p.s. atsakinėsiu kasdien nuo 18val.
Cherry_
sveiki smile.gif 4u.gif
Pradesiu tada as jusu temele...
Problema yra tame,kad sviesinu plaukus balta spalva, vieninteliai dazai kurie derai nusviesintu tai Palette color xxl

user posted image

bet reikia kazkokiu dazu kurie uzdetu grazia spalvite, radau daziukus kurie tai padaro, bet rezultatas labai trumpalaikis
user posted image
niekaip negaliu rasti dazu kurie ne taip greitai nusiplautu...

Zinau , kad Palette yra nekokie dazai, kad udegina, bet nieko negaliu padaryti, tik jie gerai pasviesina, ir nepastebeciau,kad labai alintu ar isdziovintu plaukus,
gal Jus ar kas nors galetu pasakyti alternatyva kokia nors...

Aciu visiems kas gales ka nors patarti. 4u.gif drinks_cheers.gif
Dolphin
Kaip dziugu, dekojam 4u.gif
Mano plauku spalva dabar yra tokia
http://i156.photobucket.com/albums/t28/fab...hair-cut-11.jpg

o noreciau va tokios (desiniausia)
http://www.fashionledge.com/entertainment/...nce_400x300.jpg

Klausimas butu toks: ar verta butu namie dazyt su sviesiausiais Loreal Casting dazais ir tada su tos pacios firmos dazais dazyti va ta mano svajoniu spalvyte? 4u.gif gal cia ir utopiska, bet idomu ar namu salygom tai imanoma.. seip planuoju kirpejai viska patiket ax.gif Loreal dazus pasirinkau, nes nuo ju plaukai lab blizga ir man kazkaip ne taip nudegina, buna minkstuciai. Tiktu ir kiti manau, dar galvojau apie Keune dazus wink.gif Vat dar ir del dazu noreciau patarimo.. blush2.gif
Dekoju is anksto wub.gif
Bittersweet
QUOTE(Dolphin @ 2008 11 13, 00:15)
Kaip dziugu, dekojam  4u.gif

Klausimas butu toks: ar verta butu namie dazyt su sviesiausiais Loreal Casting dazais ir tada su tos pacios firmos dazais dazyti va ta mano svajoniu spalvyte?  4u.gif  gal cia ir utopiska, bet idomu ar namu salygom tai imanoma.. seip planuoju kirpejai viska patiket  ax.gif Loreal dazus pasirinkau, nes nuo ju plaukai lab blizga ir man kazkaip ne taip nudegina, buna minkstuciai. Tiktu ir kiti manau, dar galvojau apie Keune dazus wink.gif Vat dar ir del dazu noreciau patarimo..  blush2.gif
Dekoju is anksto  wub.gif
*

as ne laurytte, bet esu ir sviesinus ir tamsinus, todel is karto tau galiu pasakyt, kad tamsiu plauku nepaims nei truputelio nei casting, nei kokie kiti dazai. reikes pries tai blukinti plaukus, o poto jau deti spalva. o blukinimas tau daugiau ar maziau plaukams pakenks
casting apskritai silpni, jie daugiau tonuoja, tai jau taviskiams nu absoliuciai jokio rezultato nebus biggrin.gif
zodziu tik pas kirpeja, kitaip susigadinsi plaukus.
a o jei bandysi namie blukint, plaukai bus ryzi, o blukint vieno karto neuzteks
Dolphin
Reiskias tik pas kirpeja blush2.gif voveraite buti nenoriu biggrin.gif
giedrute 99
QUOTE(Dolphin @ 2008 11 13, 10:24)
Reiskias tik pas kirpeja  blush2.gif  voveraite buti nenoriu biggrin.gif
*

Betai kaip mergaites keista kad Casting nenubalina jum plauku, pries metus laiko tik su jais ir dazydavau, tai visus plaukus dazydavau kas puse metu, o saknis kur ataugdavo tai kas pusantro menesio, ir man sunkiai nublugdavo jie, g.gif
Dolphin
na kad as irgi buvau girdejus, kad su casting imanoma siek tiek pabalinti.. kolege turejo tokius plaukus kaip mano dbr tamsius, nusisviesino su casting iki ryzos, tada po kokios savaites dar sviesino ir tada jau pas kirpeja dejos norima spalva smile.gif bet ta spalva buvo jau balta beveik, tai manau neblogai nueme.. bet gal as geriau pas kirpeja eisiu smile.gif)
Lauryttte
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 13, 00:02)
sveiki smile.gif 4u.gif
Pradesiu tada as jusu temele...
Problema yra tame,kad sviesinu plaukus balta spalva, vieninteliai dazai kurie derai nusviesintu tai Palette color xxl

user posted image

bet reikia kazkokiu dazu kurie uzdetu grazia spalvite, radau daziukus kurie tai padaro, bet rezultatas labai trumpalaikis
user posted image
niekaip negaliu rasti dazu kurie ne taip greitai nusiplautu...

Zinau , kad Palette yra nekokie dazai, kad udegina, bet nieko negaliu padaryti, tik jie gerai pasviesina, ir nepastebeciau,kad labai alintu ar isdziovintu plaukus,
gal Jus ar kas nors galetu pasakyti alternatyva kokia nors... 

Aciu visiems kas gales ka nors patarti.  4u.gif  drinks_cheers.gif
*

sveika 4u.gif pirmiausia noriu papasakoti apie plaukų dažymą. Plaukų dažai būna:
cheminiai (šviesinantys)
oksidaciniai (permanentiniai)
fiziniai, toniniai, pusiau permanentiniai
natūralūs. Cheminiai ir oksidaciniai dažai yra įvairaus stiprumo: 3%, 6%,12%,9%. Dėžutėse parduodami dažai 3%, 6%, jie nėra labai stiprūs, tačiau plaukus nudažo. Jei jums pasitaikė dažai, kurių oksidatorius miltelių pavidalo (mėlyna spalva, melsva, balta) turėkite omenyje, kad jie labai stiprūs, daygiau, nei 6% ir namų sąlygomis naudoti jų nepatartina. "Pallete" dažai geri toms, kurios šviesina plaukus, o tamsinančioms, patariama rinktis kitokius dažus. Dažų, kurie nenusiplauna nėra, visų jų spalva po mėnesio blunka, o tada reikia dažyti ataugusias šaknis. Jei dažnai šviesinate ir niekada neišgavote "balto" blondinės atspalvio, greičiausiai jūsų plaukuose yra daug raudono pigmento (ryžo), tokiems plaukams labai sunku išgauti blondiniška atspalvį. Galite plaukus dažyti kirpykloje arba "Palette" dažais, o jei norite lygios šviesios spalvos, kas 4sav dažykite ataugusias šaknis. Įspėjimas" jei visa galva yra šviesinta, o dabar norite vėl šviesinti visą galvą, to daryti negalima, eikit į kirpyklą. Šviesinantys dažai yra stiprios fiksacijos, jie pažeidžia plauką, šviesinant visą galvą plaukai gali išvis nulūžti doh.gif schmoll.gif . Po dažymo rekomenduojama kaukė. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2008 11 13, 00:15)
Kaip dziugu, dekojam  4u.gif

Klausimas butu toks: ar verta butu namie dazyt su sviesiausiais Loreal Casting dazais ir tada su tos pacios firmos dazais dazyti va ta mano svajoniu spalvyte?  4u.gif  gal cia ir utopiska, bet idomu ar namu salygom tai imanoma.. seip planuoju kirpejai viska patiket  ax.gif Loreal dazus pasirinkau, nes nuo ju plaukai lab blizga ir man kazkaip ne taip nudegina, buna minkstuciai. Tiktu ir kiti manau, dar galvojau apie Keune dazus wink.gif Vat dar ir del dazu noreciau patarimo..  blush2.gif
Dekoju is anksto  wub.gif
*

Patariu dažyti kirpykloje, bet ir namų sąlygomis tokia spalvą išgauti galima. Loreal dažai geriausiai "nuima" plauką, jie iš prof. serijos, todėl jų ir kaina didesnė. tamsinantys dažai yra oksidaciniai (permanentiniai), nudažius šios grupės dažais plaukas daug mažiau pažeidžiamas, nei šviesinant.
Papildyta:
Dėkui už klausimus thumbup.gif , tikiuosi atsakymai tenkina
Divaaa
Kaip atgaivinti plaukus po tiesinimo ? Jau mazdaug 3 menesiai kaip nebetiesinu plauku bet galiukai vis tiek luzineja. Ir gal kokia tikrai gera kauke patartum? 4u.gif
Lauryttte
QUOTE(Divaaa @ 2008 11 13, 21:09)
Kaip atgaivinti plaukus po tiesinimo ? Jau mazdaug 3 menesiai kaip nebetiesinu plauku bet galiukai vis tiek luzineja. Ir gal kokia tikrai gera kauke patartum?  4u.gif
*

Po tiesinimo pasikerpi plaukų galiukus ax.gif , nes jie labiausiai pažeisti 4u.gif , naudok serumą plaukų galiukams, ampules plaukams, karštą aliejų, plaukų kaukes, stiprinamuosius antpilus, 4u.gif . Kaukių aš nerekomenduoju, išvis nerekomenduoju produkcijos, nes visiems skirtingai. Gali išbandyti "Nivea" sausiems plaukams g.gif , "shauma" rudam indelį g.gif blush2.gif . namines kaukes thumbup.gif
Gelyciuke
sveikute 4u.gif Norejau taves paprasyti patarimo kaip sudrekinti sausus plaukucius.. gal kazkokias priemones gali parekomenduoti jiems intensyviai drekinti,nes man jei yra tikrai labai issauseje ir nuo to sausumo issipute,neelastingi,veliasi..niu vienu zodziu stagarai kazkokie verysad.gif lotuliukas.gif tai va gal kazkokias konkrecias priemones gali parekomenduoti jiems atgaivinti sudrekinti,kad jie butu svelnus... 4u.gif
Lauryttte
QUOTE(Gelyciuke @ 2008 11 13, 21:59)
sveikute 4u.gif  Norejau taves paprasyti patarimo kaip sudrekinti sausus plaukucius.. gal kazkokias priemones gali parekomenduoti jiems intensyviai drekinti,nes man jei yra tikrai labai issauseje ir nuo to sausumo issipute,neelastingi,veliasi..niu vienu zodziu stagarai kazkokie verysad.gif  lotuliukas.gif  tai va gal kazkokias konkrecias priemones gali parekomenduoti jiems atgaivinti sudrekinti,kad jie butu svelnus... 4u.gif
*

Tikriausiai jūsų plaukai yra šviesinti g.gif , nusipirkite nuo karščio saugantį purškiklį, AVON neblogas, nieko čia naujo nesugalvosi: naudokite drėkinamasias plaukų kaukes, ampulytes, plaukų galiukų serumą, balzamą po kiekvieno plovimo blush2.gif ax.gif . Naudinga pakirpri plaukų galiukus.
Gelyciuke
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 13, 21:27)
Tikriausiai jūsų plaukai yra šviesinti g.gif , nusipirkite nuo karščio saugantį purškiklį, AVON neblogas, nieko čia naujo nesugalvosi: naudokite drėkinamasias plaukų kaukes, ampulytes, plaukų galiukų serumą, balzamą po kiekvieno plovimo blush2.gif  ax.gif . Naudinga pakirpri plaukų galiukus.
*

niu matai mano plaukuciai buvo sviesinti,todel taip ir susigadino... dabar vel esu tamsi,niu sokoladine galima sakyti ax.gif labai aciu uz patarimus,bet va matai as pati zinau kad jiems reikia ir kaukyciu ir aliejuku galiukams ir viso kito ka ir naudoju, bet va noreciau gal kokiu konkreciia priemoniu gali pasiulyti 4u.gif niu esu isbandziusi tikrai nemazai visko bet vis tebeieskau to kazko stebuklingo lotuliukas.gif gal tiesiog is savo patirties ar siaip gali konkrecias kokias priemones rekomenduot ,kad tikrai butu gerai palukuciams... nepergyvenk jei netiks tikrai neispeiksiu taves lotuliukas.gif mirksiukas.gif tiesiog gal bus lengviau pasirinkti kazka is tavo pasiulytu ir pameginti paciai ant savo plaukuciu mirksiukas.gif 4u.gif
Egliukasz
Kuo beamoniakiniai dazai ypatingi? Ar jie taip pat gerai sviesina plauka, ar skirti daugiau tamsinimui? 4u.gif
mergyte_20
mano visi plaukai nuo mazens auga kaip egles asaka, vis slenka bet ir auga nauji..pats plaukas tikrai stiprus atrodo ir sveikas bet kazkodel isslenka..lb daug ka bandziau nuo slinkimo bet veltui..noreciau paklausti ar cia tokie plaukai ar imanoma ka nors pakeisti? gal ka nors galetumet patarti,nes atrodo kad visa gyvenima tokius nelygius plaukus ir turesiu.. verysad.gif
jurguze
Gal galit parekomenduot geras plauku kaukes, kad atgaivintu plauku spalva?
Lauryttte
QUOTE(mergyte_20 @ 2008 11 14, 21:03)
mano visi plaukai nuo mazens auga kaip egles asaka, vis slenka bet ir auga nauji..pats plaukas tikrai stiprus atrodo ir sveikas bet kazkodel isslenka..lb daug ka bandziau nuo slinkimo bet veltui..noreciau paklausti ar cia tokie plaukai ar imanoma ka nors pakeisti? gal ka nors galetumet patarti,nes atrodo kad visa gyvenima tokius nelygius plaukus ir turesiu.. verysad.gif
*

manyčiau, kad plaukas nėra sveikas, galbūt tai įgimta, juk būna, kad žmonės plinka verysad.gif 4u.gif , tau reikalinga gydytojo konsultacija,. Plaukai negali slinkti tokiais kiekiais, kad trikdytų bendrą vaizdą, tai greičiausiai lengva plikimo forma, Folikulai yra užprogramuoti, kad išsidėstytų taip, o ne kitaip, ir jie visada sudaro pakankamai gražią formą. Per dieną negali išslinkti daugiau nei 100 plaukų verysad.gif . Taip pat turėtų padėti "Fitoval" ir B grupės vit.
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2008 11 14, 21:11)
Gal galit parekomenduot geras plauku kaukes, kad atgaivintu plauku spalva?
*

Dažomosios plaukų kaukės atgaivina spalvą ir suteikia plaukui blizgesio, yra įvairių firmų ("Palette", "Loreal", ). Dove dažytų plaukų kaukė tikrai nebloga thumbup.gif , ..
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 11 14, 14:14)
Kuo beamoniakiniai dazai ypatingi? Ar jie taip pat gerai sviesina plauka, ar skirti daugiau tamsinimui? 4u.gif
*

tai vidutinio stiprumo dažai, be amoniako, o peroksido nėra arba labai mažai thumbup.gif , 3%, 6% stiprumo. jais galima dažyti įvairių spalvų plaukus, bet jie pašviesina arba patamsina plauką tik 3-4 tonais. Spalva išblinka maždaug per du mėnesius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gelyciuke @ 2008 11 14, 13:43)
niu matai mano plaukuciai buvo sviesinti,todel taip ir susigadino... dabar vel esu tamsi,niu sokoladine galima sakyti ax.gif  labai aciu uz patarimus,bet va matai as pati zinau kad jiems reikia ir kaukyciu ir aliejuku galiukams ir viso kito ka ir naudoju, bet va noreciau gal kokiu konkreciia priemoniu gali pasiulyti 4u.gif  niu esu isbandziusi tikrai nemazai visko bet vis tebeieskau to kazko stebuklingo lotuliukas.gif gal tiesiog is savo patirties ar siaip gali konkrecias kokias priemones rekomenduot ,kad tikrai butu gerai palukuciams... nepergyvenk jei netiks tikrai neispeiksiu taves lotuliukas.gif  mirksiukas.gif  tiesiog gal bus lengviau pasirinkti kazka is tavo pasiulytu ir pameginti paciai ant savo plaukuciu mirksiukas.gif  4u.gif
*

Siūlau "Gliss kur", "Shauma" kaukes, šampūną ir balzamą iš serijos naturals, su ramunėlėmis, yra pirkti Droge, plaukų galiukų serumą "gliss kur", purškiama-nenuplauna Loreal balzamą. Rusiškas kaukes, ampulytes blush2.gif Galima fructis balzamą.
vyteneur
Kaip vertinate lietuviskas ir rusiskas plauku priemones? Kokie ju pliusai ir minusai? smile.gif
Eveliina
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 14, 20:23)
manyčiau, kad plaukas nėra sveikas, galbūt tai įgimta, juk būna, kad žmonės plinka verysad.gif  4u.gif , tau reikalinga gydytojo konsultacija,. Plaukai negali slinkti tokiais kiekiais, kad trikdytų bendrą vaizdą, tai greičiausiai lengva plikimo forma, Folikulai yra užprogramuoti, kad išsidėstytų taip, o ne kitaip, ir jie visada sudaro pakankamai gražią formą. Per dieną negali išslinkti daugiau nei 100 plaukų verysad.gif . Taip pat turėtų padėti "Fitoval" ir B grupės vit.
Papildyta:
Dažomosios plaukų kaukės atgaivina spalvą ir suteikia plaukui blizgesio, yra įvairių firmų ("Palette", "Loreal", ). Dove dažytų plaukų kaukė tikrai nebloga thumbup.gif , ..Papildyta:
tai vidutinio stiprumo dažai, be amoniako, o peroksido nėra arba labai mažai thumbup.gif , 3%, 6% stiprumo. jais galima dažyti įvairių spalvų plaukus, bet jie pašviesina arba patamsina plauką tik 3-4 tonais. Spalva išblinka maždaug per du mėnesius 4u.gif
Papildyta:
Siūlau "Gliss kur", "Shauma" kaukes, šampūną ir balzamą iš serijos naturals, su ramunėlėmis, yra pirkti Droge, plaukų galiukų serumą "gliss kur", purškiama-nenuplauna Loreal balzamą. Rusiškas kaukes, ampulytes blush2.gif Galima fructis balzamą.
*

kazkaip keista, kad kirpeja toki slamsta siulo naudot blink.gif g.gif
Eveliina
gelyciuke, o ka esi isbandziusi? 4u.gif
Tresor
Na taip tikrai keista,nes dauguma kirpeju siulo naudoti priemones skirtas tik profesionalams.
Pazeistiems plaukams nelabai pades tos priemones,reikia intensyvesnio poveikio priemoniu.
Lauryttte
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 15, 13:06)
Na taip tikrai keista,nes dauguma kirpeju siulo naudoti priemones skirtas tik profesionalams.
Pazeistiems plaukams nelabai pades tos priemones,reikia intensyvesnio poveikio priemoniu.
*

Aš niekada nesiūlau kirpyklose naudojamų dalykų, nes jie yra koncentruoti. Prašom, galite nusipirkti Cutrin firmos šampūną, balzamą, kaukę thumbup.gif . Naudokit į sveikatą. Labai gera firma. Tiek aš, tiek mano koleges, naudoja paprastas priemones, mes neapkraunam plauko, nes žinom, kad po 20m taip pat norėsim sveikų. tongue.gif Tas šlamštas, kaip paneles atsiliepėte, iš tikro yra eresnis, nes jame mažiau veikliūjų medžiagų. Kuo plauką labaiu apkrauni, tuo daugiau drėgmės ir pan, jis netenka. Bet net nesivarginsiu aiškinti. Būtent dėl šios priežasties aš nerekomenduojų produkcijos,.. Galiu tik pasiūlyti. Vienam tai papigiaška, kitam thumbup.gif .

Beje tik tie, kurie apie plaukus mažai žino, prisidaro sau ant galvos didžiausių cirkų, o kirpėjoms tenka vargti tai taisant.
Papildyta:
QUOTE(vyteneur @ 2008 11 14, 21:34)
Kaip vertinate lietuviskas ir rusiskas plauku priemones? Kokie ju pliusai ir minusai? smile.gif
*

Tiek lietuviškas, tiek rusiškas vertinu teigiamai.
Rusiškoje kosmetikoje, mažiau konservantų, dažniau gaminama iš natūralių medžiagų, todėl ne visiems plaukams tinka, iškart nesimato rezultato.
Lietuviškos kosmetikos gamintojai, taip pat stengiasi, tik gaila, kad nelabai kas išeina, daugybė konservantų sumaišytų su natūraliomis medžiagomis retai duoda rezultatų. Margarita produkcija tinka tik sveikus, mažai dažytus plaukus turinčioms moterims-merginoms. Kitoms, deja, padaro kaltūną. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 15, 01:06)
kazkaip keista, kad kirpeja toki slamsta siulo naudot  blink.gif  g.gif
*

Norėčiau sužinot ką pati naudojate? lotuliukas.gif
Becky
Temos pavadinimas daug žada, bet jei siūlote pagerinti plaukų bukle su Shaumom ir Avonu... keista net pasidare. Kaip suprasti "Kuo plauką labaiu apkrauni, tuo daugiau drėgmės ir pan, jis netenka"? Tai reikia suprasti kad plaunant galvą su jūsų rekomenduojamom priemones netgi sausi plaukai atsigaus, bus gražūs ir blizges? Nu nesamone schmoll.gif O kaip gi naturalios priemones? Naturalus aiejai, namines kaukes, pvz? Kodėl jūs siūlotė tik prastus šampūnus, nuo kurių plaukai greičiausiai išslinks negu atsigaus? doh.gif Ir iš vis, kam reikėjo šios temos, jei neturite jokių vertngų patarimų? blink.gif g.gif
Eveliina
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 15, 13:04)
Aš niekada nesiūlau kirpyklose naudojamų dalykų, nes jie yra koncentruoti. Prašom, galite nusipirkti Cutrin firmos šampūną, balzamą, kaukę  thumbup.gif . Naudokit į sveikatą. Labai gera firma. Tiek aš, tiek mano koleges, naudoja paprastas priemones, mes neapkraunam plauko, nes žinom, kad po 20m taip pat norėsim sveikų.  tongue.gif  Tas šlamštas, kaip paneles atsiliepėte, iš tikro yra eresnis, nes jame mažiau veikliūjų medžiagų. Kuo plauką labaiu apkrauni, tuo daugiau drėgmės ir pan, jis netenka. Bet net nesivarginsiu aiškinti. Būtent dėl šios priežasties aš nerekomenduojų produkcijos,.. Galiu tik pasiūlyti. Vienam tai papigiaška, kitam thumbup.gif .

Beje tik tie, kurie apie plaukus mažai žino, prisidaro sau ant galvos didžiausių cirkų, o kirpėjoms tenka vargti tai taisant.
Papildyta:
Tiek lietuviškas, tiek rusiškas vertinu teigiamai.
Rusiškoje kosmetikoje, mažiau konservantų, dažniau gaminama iš natūralių medžiagų, todėl ne visiems plaukams tinka, iškart nesimato rezultato.
Lietuviškos kosmetikos gamintojai, taip pat stengiasi, tik gaila, kad nelabai kas išeina, daugybė konservantų sumaišytų su natūraliomis medžiagomis retai duoda rezultatų. Margarita produkcija tinka tik sveikus, mažai dažytus plaukus turinčioms moterims-merginoms. Kitoms, deja, padaro kaltūną. 4u.gif
Papildyta:
Norėčiau sužinot ką pati naudojate? lotuliukas.gif
*

as nesakau kad koncentruotos prof priemones visada yra geriau..bet gal tarkim kazkokios narturalesnes, is vaistines..Na as esu isbandziu daugybe...Siuo metu turiu Aussie, Loreal prof. , Himalaya, Biokera, Alpecin, Loccitane, wella SP sampunus, Tigi, aussie loccitane, aveda wub.gif kondikus.dar turiu sio bei to is Tigi, PM, ai tingiu vardyt blush2.gif , bet jei tiek daug netureciau tai tikrai pirkciau dar karta himalaya, Loccitane wub.gif , dar mano manymu natura siberica plaukams turetu buti nebloga,dar kaukes is biotraitement, ta prasme gal geriau is vaistiniu pirkt kazka o ne supermarketrines priemones, apsiziuret kad butu kuo daugiau kazkokiu ekstraktu ir kuo maziau agresyviu priemoniu, zinoma, kazkokiu naturaliu alieju ar naminiu kaukiu panaudot, zolytem paskalaut ax.gif Cutrin sensitive sampunas be dirbtiniu kvapu ir silikonu irgi geras rolleyes.gif Pagal mane lietuviska ir rusiska geriau nei supermarketine lenkiska drinks_cheers.gif
ir nereikia tiketis stebuklo isspilovus viena karta sampunu plaukus ar uzsidejus kauke, nes jei atrodo kad kazkas super, daznai tai buna tik kosmetine nauda, o naturalus priedai "dirba" leciau bet uztikrintai..rezultatai pasimato tik po kazkiek laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Becky @ 2008 11 15, 14:57)
Temos pavadinimas daug žada, bet jei siūlote pagerinti plaukų bukle su Shaumom ir Avonu... keista net pasidare. Kaip suprasti "Kuo plauką labaiu apkrauni, tuo daugiau drėgmės ir pan, jis netenka"? Tai reikia suprasti kad plaunant galvą su jūsų rekomenduojamom priemones netgi sausi plaukai atsigaus, bus gražūs ir blizges? Nu nesamone  schmoll.gif  O kaip gi naturalios priemones? Naturalus aiejai, namines kaukes, pvz? Kodėl jūs siūlotė tik prastus šampūnus, nuo kurių plaukai greičiausiai išslinks negu atsigaus?  doh.gif  Ir iš vis, kam reikėjo šios temos, jei neturite jokių vertngų patarimų?  blink.gif   g.gif
*

Shauma ir avon tai brudas kai reikalas.. drinks_cheers.gif
Lauryttte
Schvartskopf priemonės yra pakankamai geros, jos stipriai populiarėja, dar po metų kirpyklose pirksim tongue.gif ,.. Avon nėra lb gera kosmetikos firma, taciau purškalas saugantis nuo karščio neblogas. thumbup.gif
Papildyta:
išvis, kam įdomu ir kas turi klausimų susijusių su dažymu, kirpimu, priežiūra, rašykit į A.Ž. Aš prekių nerekomenduojų, klientai niekada nesupras, kad visiems skirtingai tinka įvairios priemonės. Atsakinėdama į klausimus juk švaistau savo laiką, kam man konfliktinės situacijos.

Eveliina
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 15, 17:12)
Schvartskopf priemonės yra pakankamai geros, jos stipriai populiarėja, dar po metų kirpyklose pirksim tongue.gif ,.. Avon nėra lb gera kosmetikos firma, taciau purškalas saugantis nuo karščio neblogas.  thumbup.gif
Papildyta:
išvis, kam įdomu ir kas turi klausimų susijusių su dažymu, kirpimu, priežiūra, rašykit į A.Ž. Aš prekių nerekomenduojų, klientai niekada nesupras, kad visiems skirtingai tinka  įvairios priemonės. Atsakinėdama į klausimus juk švaistau savo laiką, kam man konfliktinės situacijos.
*

na cia yra diskusija, as jokio konflikto nematau... rolleyes.gif Jus sakote taip, mes papriestaraujam, Jus pagrindziate savo atsakyma ir viskas ok mirksiukas.gif rolleyes.gif
ai, o del swartzkopf, tai jus turite omeny SEAH serija g.gif na as turiu kazkokias silikono kapsules tai pora kartu panaudojus zinau kad daugiau ju nepirksiu, be silikono ten nieko gero, plaukai apsunke jauciasi schmoll.gif ..
brashke77
*

[/quote]
drinks_cheers.gif isikisiu ir as. jau ne vieneri metai dirbu labai dideliam grozio salone (ne kirpeja, ne). tikrai keista girdeti cia sauma ir avona doh.gif
sutinku, apkrauti plauko nereikia. Sunkus sampunai ir tt yra, pvz, Lorealio profesionalus. Istisai naudoti tikrai nereikia. Bet juk yra Milkshake, NOAH, Naturallmente (pastarieji du- naturalus, ekologiski su nat eterinais aliejais; poveikis atsiranda tik ilgai naudojant...)... Ir dar daug daug kitu bigsmile.gif
O tie visi is Drogu ir Eurokos, tai jau schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Pati naudojau vienos is minetuju firmu sampuna ir balzama, tai atsidziaugti negalejau, ojau kvapas kvapas... wub.gif wub.gif
neseniai aliejuka ***** nusipirkau- stebuklus daro s umano balintom siaudinem garbanom wub.gif
Bet nesakysiu koki, nes juk gali kas nors propagavimu apkaltint cool.gif
Bedai prispyrus, nusipirkau Glisskur ant greicio - eina jis peklon doh.gif doh.gif
Papildyta:
mano plaukuose daug to raudono pigmento, nors naturalus jie pas mane pilki- isvis jokio ryzumo. daziau su lorealiu, tutto... bet vistiek vistiek islenda geltonis unsure.gif
noreciau isgirsti jusu nuomone, ka man daryt? gal keune geriau nuimtu?
dar kai silveriu issiplauku tai puse bedos unsure.gif ..........
Amellie
siandien buvau tirtis plaukus. nieko naujo nepasake, bet ka paminejo: per daug riebaluojas, luzineja galai ir plaukai nuploneje, ne vienodo storumo. siaip galva plauti reikia kas antra diena, kitaip jau jau buna pasiriebalave, negraziai krenta. ta konsultante man aiskino, kad normalu butu, kad reiktu plaut tik dusyk per savaite g.gif bet ar tikrai? kiek skaiciau dauguma merginu plauna kasantra diena arba net kiekviena, o reciau jau yra vienetai. ar tikrai mano plaukai per smarkiai riebaluojas? ir ka daryt? del plauku storio, tai seniai pastebejau, kad vieni storesni, kiti isvis siuleliai. ar tai irgi nenormaluu? ir ka daryt tokiu atveju?
Hottea
As plaunu 2 kartus per savaite - ir esu patenkinta, nes kai buvau uzsiemusi plauku "atgaivinimu", plaudavau kas antra diena ir jie tikrai daugiau riebaluodavosi doh.gif

O Lauryttte, noreciau pasiteirauti apie plauku, kurie buvo dazyti tamsia sokolado spalva (augaliniais dazais) pasviesinima bigsmile.gif

Pradejau nuo sruogu (buvau pries menesi), bet sruogeles padaze irgi augaliniais dazais, tad pasiplovusios jos liko karameles spalvos rolleyes.gif

Kaip man patartumete sviesinti - dazyti ir toliau sruogomis, ar viso virsugalvio plaukus sviesiai? Kirpeja sako, kad gausis "ryza" spalva, tad kazkaip nesinori... ax.gif
Dovish
QUOTE(WeGa @ 2008 11 15, 23:41)
ta konsultante man aiskino, kad normalu butu, kad reiktu plaut tik dusyk per savaite  g.gif bet ar tikrai? kiek skaiciau dauguma merginu plauna kasantra diena arba net kiekviena, o reciau jau yra vienetai. ar tikrai mano plaukai per smarkiai riebaluojas?

Dar mokyklos laikais ir aš ploviau galvą kasdien, mat norėdavau banguotų plaukų biggrin.gif O dabar plaunu 2k per savaitę, nes nėra poreikio. Saviškius plaukus matyt pripratinai prie dažno plovimo. Reikia atpratinti. Kalbu iš patirties ax.gif
Amellie
QUOTE(doufyl @ 2008 11 15, 22:52)
Dar mokyklos laikais ir aš ploviau galvą kasdien, mat norėdavau banguotų plaukų biggrin.gif O dabar plaunu 2k per savaitę, nes nėra poreikio. Saviškius plaukus matyt pripratinai prie dažno plovimo. Reikia atpratinti. Kalbu iš patirties ax.gif
*

nori pasakyt, kad jie nespeja susiriebaluot iki kito plovimo. na dabar jau 2-3 men kaip plaunu pirmadieni ryte ir ketvirtadieni ryte. taciau treciadieni, sestadieni, ir sekmadieni jau negaliu vaiksciot palaidais, nes nebegrazus g.gif
dianute

*

[/quote]

Na, gal ir ne visai... smile.gif
Mano plaukams tik Schauma geriausiai ir tinka (tas su žolelėmis) smile.gif Esu išmėginusi nemažai brangių šampūnų, bet kai nueidavau kirptis plaukų, kirpėja vis klausdavo, kokį gerą šampūną ir kaukes naudoju, kad plaukai tokie gražūs ir blizgantys... (nors kasdien juos fenu džiovinu) ax.gif Ir dar turiu iš Avon aliejuką plaukų galiukams, man jis (ypač žiemą) pukiai tinka! biggrin.gif
Nežinau, kokių naftos produktų į šiuos gaminius pridėta, bet man jie tinka bigsmile.gif
cdl
Sveiki 4u.gif
po gimdymo,man labai išslinko plaukai,nors jau praėjo keli metai,bet matosi iki dabar verysad.gif ką patartumėt daryti bigsmile.gif
Dovish
QUOTE(WeGa @ 2008 11 16, 00:02)
nori pasakyt, kad jie nespeja susiriebaluot iki kito plovimo. na dabar jau 2-3 men kaip plaunu pirmadieni ryte ir ketvirtadieni ryte. taciau treciadieni, sestadieni, ir sekmadieni jau negaliu vaiksciot palaidais, nes nebegrazus g.gif
*

Na, jeigu plaunu, matyt reikia, bet aliejus nuo plaukų tikrai nebėga biggrin.gif Mano plaukai nėra riebūs, vasarą dar rečiau plaudavau.
reduciukas
Ir as noriu paklausti del plauku aliejuko/serumo. Ar reikia ji naudoti? Mano plaukuciai banguoti, sausi, puciasi ir siausiasi, iki siol juos tepu po plovimo nenuplaunamu balzamu ir galvoju gal aliejuku reiketu galiukus pateplioti, bet kazkur temoje paskaiciau, kad kirpejos nelabai rekomenduoja aliejukus, nes tai gan agresyvi priemone plaukams ir jei galima be ju apseiti, tai geriau ir nenaudoti. Ka manote? g.gif
brashke77
QUOTE(reduciukas @ 2008 11 16, 14:20)
Ir as noriu paklausti del plauku aliejuko/serumo. Ar reikia ji naudoti? Mano plaukuciai banguoti, sausi, puciasi ir siausiasi, iki siol juos tepu po plovimo nenuplaunamu balzamu ir galvoju gal aliejuku reiketu galiukus pateplioti, bet kazkur temoje paskaiciau, kad kirpejos nelabai rekomenduoja aliejukus, nes tai gan agresyvi priemone plaukams ir jei galima be ju apseiti, tai geriau ir nenaudoti. Ka manote? g.gif
*

nusipirk NOAH semenu aliejuka- jis 100 % naturalus... Todel greito poveikio tiketis nereikia, povekis bus pastoviai naudojant, ty bet pora buteliuku. O kiti aliejukai, pvz Alfa parf'o daugiau sintetinis, todel poveikis matosi iskart, bet gal tai ir nera labai gerai ... unsure.gif
Atsiprasau, kad reiskiu savo nuomone... Tikiuosi ir musu specialiste Lauryttte patars, gal as neteisi?
reduciukas
O kur ieskoti sio aliejuko, ar yra jo Lietuvoje, ar siustis reiketu? Ir gal zinote kokia kaina? 4u.gif Labai dekui uz patarimus mirksiukas.gif
brashke77
QUOTE(reduciukas @ 2008 11 16, 15:50)
O kur ieskoti sio aliejuko, ar yra jo Lietuvoje, ar siustis reiketu? Ir gal zinote kokia kaina? 4u.gif Labai dekui uz patarimus  mirksiukas.gif
*

aisku, yra 4u.gif grozio salonuose. pasiskambinkit i didesnius tokius... Kaina turetu buti +- 40 lt. Kaune tai zinau pora vietu... ax.gif
laisla
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 15, 00:06)
kazkaip keista, kad kirpeja toki slamsta siulo naudot  blink.gif  g.gif
*

drinks_cheers.gif
reduciukas
QUOTE(brashke77 @ 2008 11 16, 17:13)
aisku, yra  4u.gif  grozio salonuose. pasiskambinkit i didesnius tokius... Kaina turetu buti +- 40 lt. Kaune tai zinau pora vietu...  ax.gif
*

Tai dar nera kaina beproto didele, gal galetumet pasakyti tas vietas, reiks ieskoti bigsmile.gif
Lauryttte

mano plaukuose daug to raudono pigmento, nors naturalus jie pas mane pilki- isvis jokio ryzumo. daziau su lorealiu, tutto... bet vistiek vistiek islenda geltonis unsure.gif
dar kai silveriu issiplauku tai puse bedos unsure.gif ..........
*

Geltonis išlenda todėl, kad plaukuose nemažai raudono pigmento. Šio pigmento yra pas visus, tik pas vienus daugiau, pas kitus mažiau. Tokiems plaukams, sunku suteikti blondinišką atspalvį, rekomenduojama dažyti kirpykloje milteliniais dažais, o po to kas 3-4sav šviesinti šaknis.
brashke77
QUOTE(reduciukas @ 2008 11 16, 17:29)
Tai dar nera kaina beproto didele, gal galetumet pasakyti tas vietas, reiks ieskoti  bigsmile.gif
*

tikrai yra Ametistejoje ir Lilijos grozio salone. gal ir kitur dar yra, bet ten tai tikrai wink.gif
Hottea
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 16, 18:13)
mano plaukuose daug to raudono pigmento, nors naturalus jie pas mane pilki- isvis jokio ryzumo. daziau su lorealiu, tutto... bet vistiek vistiek islenda geltonis  unsure.gif
dar kai silveriu issiplauku tai puse bedos  unsure.gif ..........
*

Geltonis išlenda todėl, kad plaukuose nemažai raudono pigmento. Šio pigmento yra pas visus, tik pas vienus daugiau, pas kitus mažiau. Tokiems plaukams, sunku suteikti blondinišką atspalvį, rekomenduojama dažyti kirpykloje milteliniais dažais, o po to kas 3-4sav šviesinti šaknis.
*

Tai ir sviesinant is tamsios spalvos plaukus siulote miltelinius dazus? t.y. peroksido miltelius? g.gif Man tai nepanasu i profesionalu patarima - nejaugi nera dazu, kurie tausotu plauka, kam tie milteliai?
Lauryttte
QUOTE(WeGa @ 2008 11 15, 23:41)
siandien buvau tirtis plaukus. nieko naujo nepasake, bet ka paminejo: per daug riebaluojas, luzineja galai ir plaukai nuploneje, ne vienodo storumo. siaip galva plauti reikia kas antra diena, kitaip jau jau buna pasiriebalave, negraziai krenta. ta konsultante man aiskino, kad normalu butu, kad reiktu plaut tik dusyk per savaite  g.gif bet ar tikrai? kiek skaiciau dauguma merginu plauna kasantra diena arba net kiekviena, o reciau jau yra vienetai. ar tikrai mano plaukai per smarkiai riebaluojas? ir ka daryt? del plauku storio, tai seniai pastebejau, kad vieni storesni, kiti isvis siuleliai. ar tai irgi nenormaluu? ir ka daryt tokiu atveju?
*

Sveika 4u.gif , iš tikro plaukui sveikiau, kai jį plauname kuo rečiau, į savaitę viną-du kartus būtų thumbup.gif , deja, realybė kitokia. blush2.gif Dukart į savaitę gali sau lesti plaukus plauti nebent tos, kurių kirpimas "nesusiguli" ir plaukai beveik nesiriebaluoja. Įtakos turi miesto dulkės, darbas, plaukų formavimo ir priežiūros priemonės. Plaukus plaunant kasdien, jie įpranta prie tokios "priežiūros" ir pakeisti įpročius sunku,.. Plaukus galima plauti, ir kasdien, tačiau džiovintuvo derėtų atsisakyti. Arba nusipirkti džiovintuvą, kurio galingumas 1000w, su jonais, kurie apsaugo nuo karščio. ax.gif ax.gif Nemanau, kad jūsų plaukai nenormalūs, žiūrint per visą galvą, vieni plaukai yra storesni, kiti plonesni, tik pas vienus tai ryškiau matosi. Beje, mūsų plaukų galiukų spalva, taip pat dviem tonais tamsesnė, nei visos galvos bigsmile.gif
Eveliina
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 16, 18:23)
Sveika 4u.gif , iš tikro plaukui sveikiau, kai jį plauname kuo rečiau, į savaitę viną-du kartus būtų thumbup.gif , deja, realybė kitokia. blush2.gif  Dukart į savaitę gali sau lesti plaukus plauti nebent tos, kurių kirpimas "nesusiguli" ir plaukai beveik nesiriebaluoja. Įtakos turi miesto dulkės, darbas, plaukų formavimo ir priežiūros priemonės. Plaukus plaunant kasdien, jie įpranta prie tokios "priežiūros" ir pakeisti įpročius sunku,.. Plaukus galima plauti, ir kasdien, tačiau džiovintuvo derėtų atsisakyti. Arba nusipirkti džiovintuvą, kurio galingumas 1000w, su jonais, kurie apsaugo nuo karščio.  ax.gif  ax.gif Nemanau, kad jūsų plaukai nenormalūs, žiūrint per visą galvą, vieni plaukai yra storesni, kiti plonesni, tik pas vienus tai ryškiau matosi. Beje, mūsų plaukų galiukų spalva, taip pat dviem tonais tamsesnė, nei visos galvos :bigsmile:
*

kaip idomiai... o mano galiukai kaip tik nusvieseja ax.gif ..ta prasme kuo arciau saknu tuo tamsesni...
Lauryttte
QUOTE(Hottea @ 2008 11 16, 18:23)
Tai ir sviesinant is tamsios spalvos plaukus siulote miltelinius dazus? t.y. peroksido miltelius? g.gif Man tai nepanasu i profesionalu patarima - nejaugi nera dazu, kurie tausotu plauka, kam tie milteliai?
*

Pirmiausia, milteliniai dažai nėra peroksidas. lotuliukas.gif Kirpykloje dažus maišau pati, oksidatorius, plius dažų milteliai. Jei žmogus nori geltonumą nuimti, jam teks naudoti miltelinius dažus, nes plaukas nepasiduoda, tokie dažai stiprūs, bet turi apsauginių medžiagų, kaip ir visi kiti prof dažai. Tada iš geltonų plaukų, turėsime tikrą blondinišką atspalvį. 4u.gif Dažai iš prekybos centrų, kur nupiešta mergaitė su tam tikros spalvos plaukais, nėra patys geriausi, jie skirti daugiau buitiniam naudojimui, todėl ir sunku išgauti norimą spalvą. Jie tik 6% stiprumo.

Tai ir sviesinant is tamsios spalvos plaukus siulote miltelinius dazus? t.y. peroksido miltelius?
Tu man parodyk toki sakinį!!!!!!!!! doh.gif doh.gif

Man tai nepanasu i profesionalu patarima - nejaugi nera dazu, kurie tausotu plauka, kam tie milteliai?
Dažų tausojančių plauką 100% nėra, ... Palankyk kirpėjų bent kursus, kitaip čiulbėsi.

Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 16, 19:29)
kaip idomiai... o mano galiukai kaip tik nusvieseja  ax.gif ..ta prasme kuo arciau saknu tuo tamsesni...
*

taip pat kai dažote plaukus namuose, reikia pradėti nuo pakaušio, o ne nuo šaknų, nes viršugalvyje šilčiau, ir plaukai viršugalvyje greičiau nusidažys
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 11 15, 23:52)
As plaunu 2 kartus per savaite - ir esu patenkinta, nes kai buvau uzsiemusi plauku "atgaivinimu", plaudavau kas antra diena ir jie tikrai daugiau riebaluodavosi doh.gif

O Lauryttte, noreciau pasiteirauti apie plauku, kurie buvo dazyti tamsia sokolado spalva (augaliniais dazais) pasviesinima bigsmile.gif

Pradejau nuo sruogu (buvau pries menesi), bet sruogeles padaze irgi augaliniais dazais, tad pasiplovusios jos liko karameles spalvos rolleyes.gif

Kaip man patartumete sviesinti - dazyti ir toliau sruogomis, ar viso virsugalvio plaukus sviesiai? Kirpeja sako, kad gausis "ryza" spalva, tad kazkaip nesinori... ax.gif
*

dažyti sruogelėmis drinks_cheers.gif , o kokiais augaliniais dažais dažyta? g.gif
Eveliina
QUOTE(Lauryttte @ 2008 11 16, 18:43)

Papildyta:
taip pat kai dažote plaukus namuose, reikia pradėti nuo pakaušio, o ne nuo šaknų, nes viršugalvyje šilčiau, ir plaukai viršugalvyje greičiau nusidažys
Papildyta:

na as turejau omeny kad mano naturaliu plauku galiukai sviesesni nei prie saknu..as dazyt nezadu, tik siaip idomu pasidare smile.gif
Amellie
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 16, 18:50)
na as turejau omeny kad mano naturaliu plauku galiukai sviesesni nei prie saknu..as dazyt nezadu, tik siaip idomu  pasidare  smile.gif
*

pas mane irgi galai blondiski biggrin.gif
Lauryttte
QUOTE(Eveliina @ 2008 11 16, 19:50)
na as turejau omeny kad mano naturaliu plauku galiukai sviesesni nei prie saknu..as dazyt nezadu, tik siaip idomu  pasidare  smile.gif
*

tai aš tik tarp kitko pasakiau, aš ir kalbėjau apie natūralų plauką mirksiukas.gif
Hottea
Kad visi dazai kenkia plaukams - tai tikrai nesutinku, nes tamsinant plaukus su augaliniais mano plaukai labai atsigavo tongue.gif
Net kirpeju kursu nereikejo lankyti, kad ta suzinociau biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.