Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ar Jūsų leliukai bijo kutulio
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
lina-kameja
sveikos mamytes, 4u.gif
gan anksti pastebejau kad mano mazoji bijo kutulio. taip visaip juokingai kraipytis pradeda kai soniukus pradedi kutalioti biggrin.gif .
dicke nors ir bijo, bet del saldainio iskentes kiek reikia lotuliukas.gif
gal tai paveldima, nes vyras su dicke toleruoja tokius pasivaiksciojimus per sonus, o man tai nors milijona duok - ne 3 sekundziu neiskenteciau.
mazoji atrodo irgi lotuliukas.gif
aaushra
Maniškė irgi labai bijo biggrin.gif ,iš pradžių kai pradedi kutenti,tai tik įtraukia kaklą,ir kenčia,bet paskui nebeiškentusi pradeda balsu juoktis biggrin.gif
aistew
mes irgi bijom, biggrin.gif
blansa
QUOTE(aaushra @ 2008 11 12, 15:12)
Maniškė irgi labai bijo  biggrin.gif ,iš pradžių kai pradedi kutenti,tai tik įtraukia kaklą,ir kenčia,bet paskui nebeiškentusi pradeda balsu juoktis  biggrin.gif
*

kaip faina kad juokiasi,maniske bijo,bet kol kas tik susiguzia .. wub.gif
zivilaiciukas
Sveikutes 4u.gif mano mazoji irgi bijo kutuliuko, pradeda juoktis, sukinetis biggrin.gif
ivil
maniske nepanasi i bijancia, tiesiog sypsos labai graziai, kai meginu kutent.
megyte
mano mazulis kai pradedu kutenti itraukia kakliuka ir pradeda garsiai juoktis biggrin.gif , kiek pastebejau tai jam labai patinka tie kutuliukai biggrin.gif
Agnestar
O mums baisiai patinka, kai kutenu kakliuka thumbup.gif tada taip juokiames lotuliukas.gif o kai padukus arba pazastytes kutenu nea...nepatinka g.gif
mamyte Giedre:)
mano lelius taip pat bijo kutulio,susitraukia,petukus pakelia lotuliukas.gif ir pradeda juoktis biggrin.gif wub.gif
M.i.g.l.e
oi kutulio bijom labai, juokiasi ant viso buto thumbup.gif wub.gif wub.gif
zali
Bijom ir mes kutulio biggrin.gif
Landrita
visai neseniai atradau per zaidimus, kad mano maziukas bijo kutulio.
bet man patinka tas jo uzkreciantis juokas lotuliukas.gif
renatakuz1
Musu dukryte taip pat bijo kutuliuko, bet kai pakutenu labai juokiasi ir dziaugiasi lotuliukas.gif
andal
labiausiai maziukas krizena, kai kutenu pazasti. Dabar jau net keliant rankyte pradeda kikenti biggrin.gif
D-e-i-s-i
maniskis irgi bijo kutulio. dazniausiai tai bijo kai pazasti kutenu ir dar kai pedute. O kai maudomes ir kai plaunu kakliuka, tai tada irgi juokiasi smile.gif
vasarak
sveikos 4u.gif
mano mergina tai iki kokiu 2m net nereguodavo i kutuli, bet dabar tai jau bijo nors ir labai patinka lotuliukas.gif , o va mazasis jau dabar raitosi ir krykstauja kai soniukus truputeli pakuteni lotuliukas.gif , taip graziai atrodo lotuliukas.gif wub.gif
JURGIDAR
Nebijo ne kiek visad patenkintas taip net pirmajy jo pakrykstavima isgirdau wub.gif
fasion149
Dartik 2 menesiukai, bet bijo. LAbai muistytis pradeda.
..simutea..
Mano kleckiukai lb juokiasi kai kutinėju pažasčiukus ir šoniukus biggrin.gif
vaidosius
manasis tai nebijo schmoll.gif ir nesijuokia kai kutenu schmoll.gif net nezinau argerai kad taip nereguoja g.gif
bagyraas
Maniskiui 8 menesiai ir jam labai patinka kutuliukai. Juokiasi labai kai kutenam ir skleidzia pasitenkinimo garsus smile.gif))
mamasa22
mano mazius tai ir labai juokiasi kai kutenu pazastukus,dabar net neina isvalyt tik pakeliu rankyte ir jau raitosi juokiasi balsu biggrin.gif o kai padukus kutenu tai sypsosi toks patenkintas buna atrodo kad malonuma jaucia smile.gif
Notyte
mano maziukas taip pat labai juokiasi, kai kutenu pazasciukus. labai grazu ziureti wub.gif
Raselelyte
Mano dukryte irgi bijo kutulio, uztenka tik kuti kuti pasakyti net neprilieciant jos iskart issisiepia savo bedante sypsena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
raciren
mano sunus ir kiek pamenu visada bijojo kutulio, o dabar ypac smile.gif Uztenka, tik truputy prisiliest, o jis jau net pasikrupciodamas juokiasi lotuliukas.gif
vitadeimante
QUOTE(Notyte @ 2009 04 14, 17:04)
mano maziukas taip pat labai juokiasi, kai kutenu pazasciukus. labai grazu ziureti  wub.gif
*

musu irgi mazyle taip pat drinks_cheers.gif
fabute
bijo bijo smile.gif
jurabalta
bijo, bet negaliu atsilaikyti kartais nepakutenusi 4u.gif
brigute2
mano taip pat bijo kutulio 4u.gif
kytia
rėkia, cypia ir kvatoja ypač kai bandau "išėsti" pilvuka lotuliukas.gif
SNAIGUTĖ999
QUOTE(aistew @ 2008 11 12, 18:22)
mes irgi bijom, biggrin.gif
*

Ir mes bijom kutulio biggrin.gif
fluffy_marten
bijo, juokiasi, smagu pakutent biggrin.gif
Jureka
joo, musu dukrytei patinka kai pakutenam, cypauja, sukauja, ir vaikui smagu, ir mums thumbup.gif
aslin
Pastebėjau, kad jau nuo gimimo mažius bijo kutulio. Tik anksčiau raukydavosi, o dabar krykštauja pakutentas
NeiVile
MES IR BIJOM biggrin.gif
Mamyte'09
Mano irgi jau bijo ax.gif wub.gif
gosas
Kliackiukai visi bijo kutuliuko thumbup.gif thumbup.gif
Kipseva
maniskis bijo, kai kojytes kuteni. mama sako, kad bus seksualus vyras, jei bijo thumbup.gif
Lejla
hihihi.gif bijo, o kutena visur jei svelniai lieti lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.