Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Teisiu laikymas Londone!
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Samojinga
Sveiki, ieskojau tokios temos bet neradau.. verysad.gif Taigi mane domina ar yra mamyciu kurios laike ar ruosiasi gaut vairuotojo pazymejima UK..labiau domina teisiu laikymas Londone..su kuria firma mokotes vairuot? na zinau kad yra privaciu nemazai, bet kiek girdejau FIRST TIME..ima maziau uz pravaziavimus...kaip sekesi su kalbos barjeru? butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan..Bandau ruostis teorijos egzui...mb sako kad nera sunku..ziuresim.. blush2.gif
ugniukas
esu girdejusi,kad praktika cia labai sunku praeiti.... as asmeniskai tai teises lietuvoje issilaikiusi buvau ,o cia atvaziavusi iskarto i angliskas pasikeiciau ir tiek,todel ir nelabai zinau...sorry smile.gif
Vita_uk
QUOTE(DiOliMwa @ 2008 11 10, 19:36)
Sveiki, ieskojau tokios temos bet neradau.. verysad.gif Taigi mane domina ar yra mamyciu kurios laike ar ruosiasi gaut vairuotojo pazymejima UK..labiau domina teisiu laikymas Londone..su kuria firma mokotes vairuot? na zinau kad yra privaciu nemazai, bet kiek girdejau FIRST TIME..ima maziau uz pravaziavimus...kaip sekesi su kalbos barjeru? butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan..Bandau ruostis teorijos egzui...mb sako kad nera sunku..ziuresim.. blush2.gif
*

Sveika,
as cia pries pora metu laikiausi teises. Kad teorija butu sunki nepasakyciau, nors tada angliskai gerai dar nekalbejau. Jei kokio zodzio nezinai, issiverti ir tiek, o po to ten viskas kartojasi. Patarciau uzsisakyti DVD teorijai mokytis, man labai padejo, kazkaip lengviau gal. Jei yra galimybe, paprasyk, kad kas is pazistamu pamokintu mirksiukas.gif Mane mokino mano vaikinas, tai sutaupiau labai labai daug pinigu, nes pamokeles nepigios, o jie nori, kad maziausiai pravaziuotum apie 40 val. Zodziu as pasiemiau tik gal kokias 5 val su instruktorium, kad suzinoti vaziavimo reikalavimus.

Sekmes laikant teises

P.S. patarciau laikyti egzaminus, tik tada, kai pati tvirtai jautiesi, nes cia "nepraslysi", o ir pati tada geriau jausies smile.gif
Rico
DiOliMwa, gal daugiau ka suzinojai?
mano galvoj irgi sukas mintis apie teisiu laikyma , bet as dar nieko nesidomejau...
premium
sveikos, na as rengiuosi cia teises laikytis, jau teorija ismokau, sakyciau labai lengva, man dvieju savaiteliu pakako. norejau paklausti, kas laiket kaip del tos hazard perception dalies? nes tik ji neramina, del teorijos tai as rami, tie filmukai irgi atrodo nesunku, bet tai kaip ten tiksliai buna?ar jie tokie patys kaip diske, ar ten naujus duoda? g.gif
Papildyta:
QUOTE(DiOliMwa @ 2008 11 10, 18:36)
butu smagu susikeisti mokymosi bilietukais ar pan
*

kokiais bilietukais? g.gif taigi jei turi ta dvd, ten visi bilietai yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2008 12 04, 13:22)
DiOliMwa, gal daugiau ka suzinojai?
mano galvoj irgi sukas mintis apie teisiu laikyma , bet as dar nieko nesidomejau...
*

cia yra viskas http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/Learn...ivers/index.htm , pirma uzsisakyk provisional license ir diskus, ismoksi, uzsiregistruok laikymui, islaikyk, tada eik vairuot mokintis mirksiukas.gif
as tai jau noriu eit, bet dar neuzsiregistravau egzaminui, nes neturiu kur vaiko palikt, o mb dirba ir neaisku kada iseigine gaus doh.gif bet kai tik suplanuosim, registruosiuos ir leksiu jau bigsmile.gif o paskui su vairavimu tai vel bus tas pats, na, bet nieko, vakarais, savaitgaliais, kaip nors...
Rico
QUOTE(premium @ 2009 01 12, 23:17)
cia yra viskas http://www.direct.gov.uk/en/Motoring/Learn...ivers/index.htm , pirma uzsisakyk provisional license ir diskus, ismoksi, uzsiregistruok laikymui, islaikyk, tada eik vairuot mokintis mirksiukas.gif
as tai jau noriu eit, bet dar neuzsiregistravau egzaminui, nes neturiu kur vaiko palikt, o mb dirba ir neaisku kada iseigine gaus doh.gif bet kai tik suplanuosim, registruosiuos ir leksiu jau bigsmile.gif o paskui su vairavimu tai vel bus tas pats, na, bet nieko, vakarais, savaitgaliais, kaip nors...
*

dekui, jau buvau radus, tik cia nepasakiau blush2.gif
ir net visos keliu taisykles yra, tai jei labai norint nereikia nieko pirkti blush2.gif
man paskolino MB bendradarbis knyga ir dvd, tai skaitineju

As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi... blush2.gif nes itariu vakare, savaitgaliais daugiau besimokanciu blush2.gif o jei dar istaikyciau miego metu...
premium
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 14:17)
dekui, jau buvau radus, tik cia nepasakiau  blush2.gif
ir net visos keliu taisykles yra, tai jei labai norint nereikia nieko pirkti  blush2.gif
man paskolino MB bendradarbis knyga ir dvd, tai skaitineju

As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi...  blush2.gif nes itariu vakare, savaitgaliais daugiau besimokanciu  blush2.gif o jei dar istaikyciau miego metu...
*

na taip yra, bet su dvd mokytis dauuuuuug lengviau, matai kokie konkreciai klausimai bus ir pan., siulyciau isigyt tikrai, jei neturi, o jau nekalbu apie hazard perception, to be dvd tikrai nepasimokinsi biggrin.gif
del vaiko tai nezinau, as kai esu tikra, kad ji tikrai ramiai nepasedes, tai net nemastau apie tai...
Samojinga
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 17:17)

As tik toki naivu klausima... kazin ar galima vaika pasiimti mokantis vairuoti? na, nuperku sedyne ir sedi jis sau ten, as mokinuosi...  blush2.gif nes itariu vakare, savaitgaliais daugiau besimokanciu  blush2.gif o jei dar istaikyciau miego metu...
*

nemanau kad galima vaika imti, nes kai lt mokiaus vairuot tai man net drauges neleido, nes ji turejo po pames mokytis, tai labai prasem, bet neleido, sako, o jei uzmusi, kas tada???kalejimas....tai drauge tuo metu po pades valkiojosi... lotuliukas.gif

mb harzard perception ir kitus dvd rado Poundland pardej...reik paziuret gal nauji atsirado...as tai db neturiu kada teisem...vasaros lauksiu, taip nukelineju... doh.gif
premium
QUOTE(DiOliMwa @ 2009 01 13, 17:59)
mb harzard perception ir kitus dvd rado Poundland pardej...reik paziuret gal nauji atsirado...as tai db neturiu kada teisem...vasaros lauksiu, taip nukelineju... doh.gif
*

as tai internetu pirkau. naujausi yra 2008-2009 edition, situos ir turiu. poundlande nepirkciau, kazkaip nepatikimai atrodo, gal ten netikri ar kokie pasene? g.gif
Tyna4
O kur tu kompaktu yra pirkt g.gif ,gal kas parasys?Ir kokia kaina?
*liolia*
QUOTE(Rico @ 2009 01 13, 15:17)

*

Sveikos,

del vaiko tai tikrai negalima, nes besimokant tenka daznai ir staigiai stabdyt, gali pakenkt vaikucio stuburui. Man taip instruktorius sake.. 4u.gif As pati dar ir neissilaikius, bet mokausi po truputi.Man asmeniskai tai vairavimas sunkiau nei teorija. Labai priekabus egzaminatoriai buna per egza..
premium
QUOTE(Tyna4 @ 2009 01 13, 19:13)
O kur tu kompaktu yra pirkt g.gif ,gal kas parasys?Ir kokia kaina?
*

as tai cia pirkau, nes ju oficialiam tinklapy brangiau,gal paieskojus galima ir pigiau rasti g.gif

http://www.amazon.co.uk/Official-Complete-...4431&sr=8-2
bet cia jau viskas yra ko reikia egzaminui, ir highway codas, ir bilietai, ir hazard perception ir labai patogu ir lengva mokytis.
Samojinga
QUOTE(premium @ 2009 01 13, 21:58)
as tai internetu pirkau. naujausi yra 2008-2009 edition, situos ir turiu. poundlande nepirkciau, kazkaip nepatikimai atrodo, gal ten netikri ar kokie pasene? g.gif
*

tai mb ir pirko jau pries keleta metu, todel pasene jau ir yra...as tai ir naujus pirkau...per ebay... biggrin.gif
Tyna4
QUOTE(premium @ 2009 01 13, 21:22)
as tai cia pirkau, nes ju oficialiam tinklapy brangiau,gal paieskojus galima ir pigiau rasti g.gif

http://www.amazon.co.uk/Official-Complete-...4431&sr=8-2
bet cia jau viskas yra ko reikia egzaminui, ir highway codas, ir bilietai, ir hazard perception ir labai patogu ir lengva mokytis.
*

Aciukas,reiks ir man nusipirkt,pasimokint,o po to,gal ir bandyt laikytis mirksiukas.gif
uk-girl
Tu discu teorijai yra labai daug, bet tikrajai teorijau atitinka tik keletas, kai as mokiausi tai instruktorius butent ta viena disca lieme nusipirktikuris buvo toks pats kaip tikra teorija, aisku video klipai visi skirtingi, dar niekam nera pasitaike toks pats kaim mokamam diske... ax.gif
Tyna4
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 14, 11:35)
Tu discu teorijai yra labai daug, bet tikrajai teorijau atitinka tik keletas, kai as mokiausi tai instruktorius butent ta viena disca lieme nusipirktikuris buvo toks pats kaip tikra teorija, aisku video klipai visi skirtingi, dar niekam nera pasitaike toks pats kaim mokamam diske... ax.gif
*

O tai tu jau issilaikius teises?Kaip sekesi,papasakok,labai idomu blush2.gif
premium
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 14, 09:35)
*

tai taip, uztat as pirmiausia pasiziurejau kokie diskai oficialiam tinklapy, kad nenusipirkt kokiu negeru, tada paieskojau tokiu paciu kiek pigiau mirksiukas.gif
tikrai, papasakok, kai sekesi laikyt, vairuot ir pan... o tai galima vairuoti neislaikius teorijos?
uk-girl
Taip as jau gan senokai issilaikius, tada dar teorija buvo legvesne tongue.gif
O vairuot tai aisku kad galima ir be teorijos, tik ne vienai mirksiukas.gif
premium
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 15, 12:01)
O vairuot tai aisku kad galima ir be teorijos, tik ne vienai  mirksiukas.gif
*

turiu omeny su instruktorium...

o kokia dar lengvesne teorija gali but, kad ir taip labai lengva biggrin.gif tai su klausimais viskas ten aisku - zinai arba ne...
tai placiau papasakok paie ta hazard perception dali, vis tiek esme ta pati, ten raso lyg 14 filmuku, kokio jie ilgio ir pan 4u.gif
uk-girl
QUOTE(premium @ 2009 01 15, 13:08)
turiu omeny su instruktorium...

o kokia dar lengvesne teorija gali but, kad ir taip labai lengva biggrin.gif tai su klausimais viskas ten aisku - zinai arba ne...
tai placiau papasakok paie ta hazard perception dali, vis tiek esme ta pati, ten raso lyg 14 filmuku, kokio jie ilgio ir pan 4u.gif
*

Na seniau dar buvo 35klausimai, dabar kiek zinau jau 50 g.gif
o video tai neilgi apie 1min, yra keletas klipu kur reike du kartus atpazinti hazard...aisku geriause mokintis pagal disca, kur isskaldo ta klipa, kada tikslei reike spausti....tik aisku klipai bus kiti teorijoj ax.gif
premium
QUOTE(uk-girl @ 2009 01 15, 13:12)
Na seniau dar buvo 35klausimai, dabar kiek zinau jau 50  g.gif
o video tai neilgi apie 1min, yra keletas klipu kur reike du kartus atpazinti hazard...aisku geriause mokintis pagal disca, kur isskaldo ta klipa, kada tikslei reike spausti....tik aisku klipai bus kiti teorijoj  ax.gif
*

taip, 50 dabar
o del klipuku, na, tai tada viskas aisku 4u.gif
premium
va, mergytes, koks geras puslapiukas nemokamai pasimokinti bilietus ir pasitreniruoti hazard perception, highway codas ir siaip daug geros info jei dar neatradot mirksiukas.gif
http://www.learnerdriving.com/learn_to_drive.html
eingel
labas mamytes na as ir galvojau laikytis cia teises,nusipirkau diska visa reikaima paketa is amzaon.co.uk,bet del kalbos barjero labai bijau,tad nusprendziau vaziuoti dabaigti laikytis i tevyne,nes vasara laikiausi mokyklinius viska issilaikiau,bet kai nuejau laikytis i regitra man neleido,nes kompiuteriai rode kad as gyvenu uk,o kad galetum laikytis reikia pragyventi 185 kalendorines dienas tai liepos sesta nuo naujuju jau bus praejas laikas
ajuryte
4u.gif svaiki!!!gal galite pasidalinti informacija kiek kainuoja vairavimo kursai Londone.ar geriau moketi po kiekviena pamoka ar uz viska is karto uzmoketi.
RedMa
Tema apie teisiu laikyma UK yra cia 4u.gif
Lavandera
Gal kas galit patarti,kur reikia kreiptis,norint pasikeisti vairuotojo pazymejimas i angliskas,kokiu reik dokumentu ir pan.
markutisss
smile.gif manau paste turi buti forma kuria reikia uzpildyi ir issiusti. kaip pildyti-turi buti prideta knygele.beje lyg ir ta pati forma, kuria pildo del ,,paruosiamuku teisiu'' bet neesu tuo tikra.
taip pat turiu klausima. jei zadu laikytis teises uk, dabar turiu tas laikinasias-paruosiamasias- ,,L'' . deja negaliu uzsirasyti i vairavimo pamokas, nes reikia kazkokio insurance, nelabai zinau kokio. gal galit man kas padeti??ir paaiskinti kokio man to insurance reikia
trylika
viskas cia:
http://www.dvla.gov.uk/
bent jau anksciau reikejo tik paso ir susimoket £38 mirksiukas.gif
half
QUOTE(Lavandera @ 2009 04 05, 21:41)
Gal kas galit patarti,kur reikia kreiptis,norint pasikeisti vairuotojo pazymejimas i angliskas,kokiu reik dokumentu ir pan.
*

o kam keisti teises lietuviskas i angliskas,jug ir taip esame europos sajungos pilieciai.sito visai nebutina
Rico
QUOTE(tacia @ 2009 04 05, 20:33)
o kam keisti teises lietuviskas i angliskas,jug ir taip esame europos sajungos pilieciai.sito visai nebutina
*

Jeigu nuolatos cia gyveni- butina; ir neseniai padare kita "privaluma"- visos baudos bus kaip UK vairuotojams.
Pangasija
jei nori darbą dirbt su vairavimu susijusį, tai angliškos teisės būtinos. mano draugą keliose darbovietėse pasiuntė po velnių su tom lietuviškom teisėm.
markutisss
gal galit kas trumpiau paaiskinti ka reikia daryti gavus tas ,,L '' teises/???kokio ten insuranse reikia?plyzzz, keliais zodziais.nelabai ten susigaudau toj nuorodoj.
uk-girl
QUOTE(markutisss @ 2009 04 06, 16:51)
gal galit kas trumpiau paaiskinti ka reikia daryti gavus tas ,,L ''  teises/???kokio ten insuranse reikia?plyzzz, keliais zodziais.nelabai ten susigaudau toj nuorodoj.
*

Jei turi tik L teises tai jos skirtos mokintis o ne seip vairuoti mirksiukas.gif
su jomis vienas/a negaliva vairuoti ax.gif
dadaida
QUOTE(markutisss @ 2009 04 06, 17:51)
gal galit kas trumpiau paaiskinti ka reikia daryti gavus tas ,,L ''  teises/???kokio ten insuranse reikia?plyzzz, keliais zodziais.nelabai ten susigaudau toj nuorodoj.
*

reikia mokytis vairuoti bigsmile.gif jokiu draudimu nereikia 4u.gif
*Chardonnay*
QUOTE(tacia @ 2009 04 05, 20:33)
*

Masinos draudimas daug pigesnis jei turi UK teises 4u.gif
Sensuelle
QUOTE(Rico @ 2009 04 06, 08:04)
Jeigu nuolatos cia gyveni- butina; ir neseniai padare kita "privaluma"- visos baudos bus kaip UK vairuotojams.
*

blink.gif o kada bausdavo kitaip negu UK vairuotojus?Baudos visiems vienodos.Tik tiek,kad dabar vairuojantiems masinas su LT numeriais baudas ir y LT atsiuncia ko anksciau nebuvo.
markutisss
QUOTE(uk-girl @ 2009 04 06, 18:58)
Jei turi tik L  teises tai jos skirtos mokintis o ne seip vairuoti  mirksiukas.gif
su jomis vienas/a negaliva vairuoti  ax.gif
*

savaime aisku. turi sedeti salia zmogus turintis teises arba instruktorius, bet vat kad galeciau vairuoti su saliasedinciu zmogum reikia kazkokio draudimo.......na, nesvarbu.nenoriu ikyreti. kai suzinosiu butinai pranesiu cia ax.gif
Rico
QUOTE(Sensuelle @ 2009 04 06, 20:53)
blink.gif o kada bausdavo kitaip negu UK vairuotojus?Baudos visiems vienodos.Tik tiek,kad dabar vairuojantiems masinas su LT numeriais baudas ir y LT atsiuncia ko anksciau nebuvo.
*

Na, cia neseniai zinias rode, kad pakeite, baudos nebuvo vienodos mirksiukas.gif EU vairuotojai negaudavo baudos balu, man neaktualu, tai nesistengiau isidemeti, bet va radau straipsni
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/c...icle5854132.ece
uk-girl
QUOTE(markutisss @ 2009 04 06, 22:21)
savaime aisku. turi sedeti salia zmogus turintis teises arba instruktorius, bet vat kad galeciau vairuoti su saliasedinciu zmogum reikia kazkokio draudimo.......na, nesvarbu.nenoriu ikyreti. kai suzinosiu butinai pranesiu cia ax.gif
*

Tai tu apie masinos draudima g.gif taip aisku reike pasidaryti ant masinos kure vaiuosi draudima savo vardu ax.gif
premium
sveikos, dar man iskilo klausimas, kiek jus valandu moketes vairavimo cia, Anglijoje? As jau 28 turejau, is viso esu dabar sumokejusi uz 35. Viskas kaip ir daug maz aisku g.gif Nezinau g.gif Teorija jau issilaikiau smile.gif Paprasta buvo, o jus praktini vairavimo egzamina islaiket is pirmo karto? Idomu, pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Sensuelle
QUOTE(Rico @ 2009 04 07, 08:28)
Na, cia neseniai zinias rode, kad pakeite, baudos nebuvo vienodos  mirksiukas.gif EU vairuotojai negaudavo baudos balu, man neaktualu, tai nesistengiau isidemeti, bet va radau straipsni
http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/c...icle5854132.ece
*

ax.gif perskaičiau tą straipsnį.Čia apie baudas vairuotojams,kurie vairuoja ne angliškos registracijos mašinas ir kurie negyvena UK.Teisybė baudos balų negaudavom,bet ir dabar negausim,o visa kita kaip ir visiem.Jau geriau mašinų su LT numeriais nevairuoti,a tai labai stabdo dabar be reikalo,o ypač Londone.
Tyna4
Nu va pagaliau uzsisakiau kompaktus blush2.gif ,tai kai atsius,kibsiu mokytis wub.gif
uk-girl
QUOTE(premium @ 2009 04 08, 11:57)
sveikos, dar man iskilo klausimas, kiek jus valandu moketes vairavimo cia, Anglijoje? As jau 28 turejau, is viso esu dabar sumokejusi uz 35. Viskas kaip ir daug maz aisku g.gif Nezinau g.gif Teorija jau issilaikiau smile.gif Paprasta buvo, o jus praktini vairavimo egzamina islaiket is pirmo karto? Idomu, pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
*

Taip vairavima islaikiau is pirmo karto ax.gif
Na o valandu turejau apie 38 kiek pamenu, daugiausei jau pries pati egzamina smile.gif
rahima
Issilaikiau ir as teorija, nebuvo sunku, o dabar reikia instruktoriu rasti ir pavazineti. blush2.gif
dadaida
o su kokiom mokyklom moketes vairuoti 4u.gif
ajaz
turiu klausima...
Jeigu as islaikau teises UK,kaip bus po to kai grisiu i Lietuva? reiks tik pakeisti i lt teises ar reiks ir koki nors egzamina laikit??? g.gif
Rico
QUOTE(ajaz @ 2009 04 28, 12:01)
turiu klausima...
Jeigu as islaikau teises UK,kaip bus po to kai grisiu i Lietuva? reiks tik pakeisti i lt teises ar reiks ir koki nors egzamina laikit??? g.gif
*

Jei nuolatos gyvensi tai pasikeisi, abejoju ar bus egzaminas g.gif bet nezinau, o jei tik atostogom, tai tiks mirksiukas.gif (bet irgi reiktu pasidometi kiek laiko galima jomis vazineti)
Rico
Pakartosiu ir cia, nes i tema

netikri testai, pasipraktikavimui
http://www.learnerstuff.co.uk/theory-test/...heory-tests.htm
http://www.2pass.co.uk/
http://www.freemocktheory.co.uk/
premium
rico, kaip tau sekasi laikytis? gal jau turi teises? as tai dar tik teorija issilaikiau, vairavima irgi gal ne uz kalnu laikysiu, bet nezinau dar kada, atvazinejau jau 30 valandu, bet dar nesijauciu labai stipriai blush2.gif mano problema kaip ir tavo turbut, neturiu kur vaiko palikti, tai vazineju retai gan doh.gif buna, kad tik 2 kartus i menesi doh.gif et kadangi labai noriu, tai butinai jas gausiu biggrin.gif
Rico
QUOTE(premium @ 2009 04 28, 14:34)
rico, kaip tau sekasi laikytis? gal jau turi teises? as tai dar tik teorija issilaikiau, vairavima irgi gal ne uz kalnu laikysiu, bet nezinau dar kada, atvazinejau jau 30 valandu, bet dar nesijauciu labai stipriai blush2.gif mano problema kaip ir tavo turbut, neturiu kur vaiko palikti, tai vazineju retai gan doh.gif buna, kad tik 2 kartus i menesi doh.gif et kadangi labai noriu, tai butinai jas gausiu biggrin.gif
*

Oi, ne kaip, nesimokau blush2.gif bet dabar stimulas atsirado (tariuosi su SB, kad man gera fotika nupirks kai teises turesiu) tongue.gif tai sviesa matau tunelio gale, laikas pajudeti, isjungti SM ir skaityti knyga doh.gif be to, MB dabar valanda anksciau i darba iseina, tai ir grista anksciau, tai bus geriau del vaiko ax.gif

Saunuole, kad issilaikei teorija, 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip vyko viskas?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.