Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Teisiu laikymas Londone!
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
giega
QUOTE(jolie @ 2009 12 02, 17:09)

...Kaip ir sakau labai daug kas priklauso nuo egzaminuotojo,kiti buna labai kategoriski,o kiti jei mato kad tikrai gerai vaziuoji visumoj,visgi praleidzia.
*

Aha.Mano egzaninatoriu pasake ,kad vaziuoju exellent,ale vistiek neuzsimerke,del tos klaideles doh.gif
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 12 02, 17:22)

Bet gal ne be reikalo... nes shiandien ishlaikiau vairavima assa.gif  assa.gif  sokiai.gif  ploja.gif  victory.gif  victory.gif  good.gif  good.gif  good.gif  new_russian.gif  yahoo.gif  yahoo.gif

*

Sveikinimai dideliausi 4u.gif 4u.gif
storulka :)
QUOTE(Borkowa @ 2009 12 02, 12:18)
O met ta pacia diena laikom thumbup.gif kelinta valanda?As tai 13.00,as ir bijau blink.gif
*

as anksti 8.30 g.gif norejau ir as velesniu laiku laikytis,bet mazyles nebus kur palikti.
Yummy Mummy,sveikinimai islaikius 4u.gif thumbup.gif
graziukas
sveikos busimos ir esamos vairuotojos.
As lapkricio 28 d. issilaikiau teorija - kai mokaisi, tai buna isties lengva egza issilaikyti. Klausimus pavyko 100% teisingai padaryt, o tuos klipikus 63balus surinkau. biggrin.gif Del klausimu nebijojau, bet del klipuku tai jo... yra nemokami variantai internete - free trial hazard perception - pabandykite ir rasite. As buvau net du websaitus radusi - bet ju pavadinimu neprisimenu... blush2.gif
Instruktorius pries egzamina man patare - kai matai kad jau hazard priekyje ir spaudi pele - vienas, du, trys - kazkur kas sekunde. O jei neesi tikra ar cia bus tikras hazard - tai gali paspaust karta pelyte ir ziureti kas ten toliau desis. Privalumas tame kad per visa ekrana rodo, o ne minitiuriniame ekrane.
sekmes visoms egzaminuose - pas mane praktinis egzaminas sausio 20d. pakankamai vietu buvo sausio pabaigoje (vakaru Londonas).
Borkowa
Labas rytas visoms 4u.gif Storuka tikriausiai jau testa islaikius smile.gif ?As dabar ruosiuosi,labai bijau drebu via jai situacija nepageres tikrai neislaikysiu doh.gif
labukas smile.gif taip storulka jau po egzo tongue.gif islaikiau yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
maniau kad neislaikysiu blink.gif nes tikrai nemokejau visko 100% ir dar sergu.uzsikosejau vidury egzo ir negalejau sustot kokias pora minuciu tai galvojau isvarys lotuliukas.gif
atsakiau 48 teisingai,o hazardu 63 taskus surinkau good.gif
Borkowa,sekmes ir nebijok thumb_yello.gif
premium
Saunuole, gi sakem, ner ko bijot ten, dabar tiki mirksiukas.gif Sveikinu.
Borkowa
Sveikinu, storulka,islaikiau ir as thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif testa-48,o hazarda kadangi labai jaudinausi ir visa drebejau tai surinkau tik 58, bet ai svarbu islaikiau drinks_cheers.gif
QUOTE(Borkowa @ 2009 12 08, 18:13)
Sveikinu, storulka,islaikiau ir as thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif testa-48,o hazarda kadangi labai jaudinausi ir visa drebejau tai surinkau tik 58, bet ai svarbu islaikiau drinks_cheers.gif
*

sakai tik 58,o as manau kad tai daug yra thumb_yello.gif as galvojau nors 50 surinkti,bet kaip ir sake daug kas tie klipukai teste yra lengvesni nei kai mokaisi.na zodziu svarbiausia kad islaikem drinks_cheers.gif
dabar reikia uzsiimti vairavimu rimtai...gal iki sausio galo issilaikyciau g.gif
tik su finansai dabar pries sventes nelabai kas.... blush2.gif
Yummy_Mummy
Sahunuoles mergaites, matot, sakem, kad ten nera kas ir tikrai ishlaikysit mirksiukas.gif
Sekmes vairuojant! biggrin.gif
Borkowa
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2009 12 08, 20:45)
Sahunuoles mergaites, matot, sakem, kad ten nera kas ir tikrai ishlaikysit mirksiukas.gif
Sekmes vairuojant! biggrin.gif
*

Dekui,cia tai sekmes tikrai prireiks,nes uz vairos as beveik dar nesedejus ir isvis vairavimas man mistika atrodo doh.gif
keliam temele i virsu wink.gif
kur vairuotojos visos prapuole??? g.gif
as norejau uzsibookinti testa sausio pabaigai,o leidzia tik vasario galui doh.gif reikes tiketis kad uzcancelins kas nors ir man pavyks nugriebti ta laika rolleyes.gif
Vairuotojos visos ismirusios bicycle.gif
pavyko testa vairavimo uzsisakyti sausio 23 dienai smile.gif dabar reikia pasipraktikuoti dar gerokai ir keliauti laikyti.bijau blink.gif
Yummy_Mummy
smile.gif+2010 01 02, 21:47-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2010 01 02, 21:47)
Vairuotojos visos ismirusios bicycle.gif
pavyko testa vairavimo uzsisakyti sausio 23 dienai smile.gif dabar reikia pasipraktikuoti dar gerokai ir keliauti laikyti.bijau blink.gif
*

sekmes 4u.gif pagal mano nestuke.gif linijuote likusias dienas iki testo gali skaiciout mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Sigitute
nu fainiai, kad storulka jau greitai vairaviva eis. o as stai net teorijos dar nea smile.gif
QUOTE(Yummy_Mummy @ 2010 01 02, 21:08)
sekmes 4u.gif  pagal mano  nestuke.gif  linijuote likusias dienas iki testo gali skaiciout mirksiukas.gif  lotuliukas.gif
*

aha,tikrai mirksiukas.gif
bet as tai bent jau zinau kad man egzas tikrai ta diena,o tau baby's gali anksciau arba veliau pasirodyt ax.gif smile.gif
premium
niu tylite visos biggrin.gif As tai siandien dar vazinejau, nors per pusnis, bet nieko, praktikos reikia, normaliai, nelabai man tas sniegas ir trukdo, siandien aplamai gerai sekesi, sakau, kad taip per testa iseitu, tai liuks butu... Turetu buti mano testas antradieni, bet sake nesitikek, kad sniegas nutirps, atsauks testa garantuotai, jau antra karta man doh.gif Turejau gi dar gruodzio 22 laikyti, atsauke, dabar vel verysad.gif Tai ka, pavasario lauksim lotuliukas.gif . Kaip visoms sekasi?
QUOTE(premium @ 2010 01 09, 13:45)
niu tylite visos biggrin.gif As tai siandien dar vazinejau, nors per pusnis, bet nieko, praktikos reikia, normaliai, nelabai man tas sniegas ir trukdo, siandien aplamai gerai sekesi, sakau, kad taip per testa iseitu, tai liuks butu... Turetu buti mano testas antradieni, bet sake nesitikek, kad sniegas nutirps, atsauks testa garantuotai, jau antra karta man doh.gif Turejau gi dar gruodzio 22 laikyti, atsauke, dabar vel verysad.gif Tai ka, pavasario lauksim lotuliukas.gif . Kaip visoms sekasi?
*

na man pamoka antradieni turi buti,bet irgi vel gali atsaukti,nes paskutines dvi buvo atsauktos del sniego doh.gif galetu jau jis nutirpi.pas mus pagrindiniai keliai visai nieko,tik salutiniai nenuvalyti,o man gi manevrus reik praktikuotis cool.gif
premium
o man pamoku tai neatsaukia, tik paklausia, ar tikrai noriu, tai jau 2 tokias sniege turejau, o dabar tai jau lauksiu, kol nutirps. siaip gerai pabandyti, ne del testo, siaip del saves. tikiuosi, baisiai ilgai nereikes laukti, kol tas sniegas istirps doh.gif Pas mus irgi pagrindiniai gan geri keliai, bet salutiniai tai visi suvazinetu sniegu padengti.
giega
smile.gif+2010 01 09, 21:47-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2010 01 09, 21:47)
na man pamoka antradieni turi buti,bet irgi vel gali atsaukti,nes paskutines dvi buvo atsauktos del sniego doh.gif galetu jau jis nutirpi.pas mus pagrindiniai keliai visai nieko,tik salutiniai nenuvalyti,o man gi manevrus reik praktikuotis cool.gif
*

Man ir atsaukineja.Matyt nenori nervuotis,kad kokios masinos nenubraukciau biggrin.gif
premium
Sveikos, skubu pasidziaugti mirksiukas.gif Kadangi sniegas vakar nutirpo, nebuvo atsauktas mano testas ir as ji pagaliau islaikiau yahoo.gif Ketvirtas kartas garantavo, kaip sakoma thumbup.gif Eina sau, kaip akmuo nuo sirdien nusirito, kad pavyko pagaliau. Surinkau 9 minor klaidas, bet egzaminuotojas buvo biski susiraukes ir sake, kad galetu padaryti, kad ir sis kartas butu fail, nes jam labai nepatiko, kad as per toli apsuku salikeleje stovincias masinas, ir kad mano sedyne per arti pritraukta, tai moraliuka, paskaityte atskaite, o paskui jau pasveikino biggrin.gif O as tik akim klapsejau ir kartojau yes yes yes, i know, nes galvoju dar ims ir persigalvos lotuliukas.gif
Na sekmes jums visoms, ir nepasiduokit 4u.gif
jurida28
QUOTE(premium @ 2010 01 12, 15:10)
Sveikos, skubu pasidziaugti mirksiukas.gif Kadangi sniegas vakar nutirpo, nebuvo atsauktas mano testas ir as ji pagaliau islaikiau yahoo.gif Ketvirtas kartas garantavo, kaip sakoma thumbup.gif Eina sau, kaip akmuo nuo sirdien nusirito, kad pavyko pagaliau. Surinkau 9 minor klaidas, bet egzaminuotojas buvo biski susiraukes ir sake, kad galetu padaryti, kad ir sis kartas butu fail, nes jam labai nepatiko, kad as per toli apsuku salikeleje stovincias masinas, ir kad mano sedyne per arti pritraukta, tai moraliuka, paskaityte atskaite, o paskui jau pasveikino biggrin.gif O as tik akim klapsejau ir kartojau yes yes yes, i know, nes galvoju dar ims ir persigalvos lotuliukas.gif
*

Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Saunuole wub.gif
As vis seku sia tema, nes pati galvoju laikytis smile.gif
vikusia21
nuosirdziausi sveikinimai PREMIUM 4u.gif
premium
QUOTE(jurida28 @ 2010 01 12, 12:34)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif Saunuole wub.gif
As vis seku sia tema, nes pati galvoju laikytis smile.gif
*

aciu, sekmes 4u.gif

QUOTE(vikusia21 @ 2010 01 12, 17:07)
nuosirdziausi sveikinimai PREMIUM 4u.gif
*

aciu.
giega
QUOTE(premium @ 2010 01 12, 12:10)
Sveikos, skubu pasidziaugti mirksiukas.gif Kadangi sniegas vakar nutirpo, nebuvo atsauktas mano testas ir as ji pagaliau islaikiau yahoo.gif , nes jam labai nepatiko, kad as per toli apsuku salikeleje stovincias masinas, Na sekmes jums visoms, ir nepasiduokit 4u.gif
*

Sveikinimai didziausi 4u.gif
Blyn,o as neislaikiau,nes per arti privaziavau doh.gif Kazi jie patys zino ko nori g.gif
Arteja ir mano egzas blink.gif Jau pradedu bijot blink.gif
premium
tai va, as irgi, kad nebutu per arti stengiausi, o jis sako nereikia taip apsukti, nes tada beveik i priespriesine isvaziuoji, bet gi as vaziuoju, jei tuscia priesais, o jei ne, tai tada arciau priparkuotu masinu, tai nezinau, kas cia tokio jau blogo blush2.gif O jei is abieju pusiu priparkuota, tai irgi sake, kad reikia per viduri tada vaziuot, nebesilaikyt daugiau kaires. tai va.
Sigitute
Nu ka, kas teorija laikete, man reikia pasisakymu. Jau kaip nemegstu as tu hazardu daryti. Yra keli klipukai, surenku tasku tai 4/5, tai 3/5, tai 0/5. Jau kaip sunku atrodo. Nepaspaudi su pele ta sekunde, tai sakes. Nu vienu zodziu, ar einant testa laikyti klipukai buna tokie pat lygiai ar jau kitokie smile.gif
Siandien buvau atsisedusi uz vairo. Nu kazkaip streso labai daug. Vaikas mano rekti pradejo - dar daugiau streso. Liepe man eiti salin ir tetukui sestis doh.gif Nu sunku atrodo, vairas neklauso... Bus matyt, kaip bus kita diena smile.gif
giega
QUOTE(Sigitute @ 2010 01 13, 21:03)
Nu ka, kas teorija laikete, man reikia pasisakymu. Jau kaip nemegstu as tu hazardu daryti. Yra keli klipukai, surenku tasku tai 4/5, tai 3/5, tai 0/5. Jau kaip sunku atrodo. Nepaspaudi su pele ta sekunde, tai sakes. Nu vienu zodziu, ar einant testa laikyti klipukai buna tokie pat lygiai ar jau kitokie smile.gif
Siandien buvau atsisedusi uz vairo. Nu kazkaip streso labai daug. Vaikas mano rekti pradejo - dar daugiau streso. Liepe man eiti salin ir tetukui sestis  doh.gif Nu sunku atrodo, vairas neklauso... Bus matyt, kaip bus kita diena smile.gif
*

Ne,klipukai per egza visai kitokie.Daug aiskesni,is kart matos.O kai mokiaus is disko ir buvo vienas klipas kur niekad niekad net nepamatydavau kur tas hazard yra.Net mb parodziau(stazas 20 metu) ir tas nepamate.
O nera kur vaikiuka palikt-paciai ramiau butu,nneblaskytu.
premium
sigitute, tai nenorek, kad tik prisedai ir vairas jau klauso biggrin.gif darbo reikes ideti, kad pradetu klausyt, ilgainiui viskas susiguli ir visai kitaip kazkaip pasidaro, praktika svarbiausia, daug praktikos mirksiukas.gif pirma ismok masina valdyt, tada jau ir i gatve galesi lysti, kai jau nereikes galvot kuris pedalas yra kuris biggrin.gif O tavo dickis turbut nesuprato bajerio, ko cia mama tevo vietoj sedi lotuliukas.gif
del tu hazardu nepanikuok, bet ir ranka nenumok, vis bandyk, internete yra nemokamu klipuku, gal zinai, jei ne, tai galiu atgaminti kur buvau juos radusi mirksiukas.gif Kad kuo ivairesniu pasipraktikuoti.
giega, tai kad nematet, gali but gal koks akmenukas ant kelio buvo pavyzdziui ar, duobe, arba posukis, nu kazkas tai turejo but vistiek biggrin.gif o kokiam cia diske, gal ir as toki turiu? bet pas mane tai paskui budavo paaiskinama kur tas hazardas buvo.
Bet tikrai taip neaiskiai per testa nebuna, aisku reikia susikaupti ir nesiblaskyti.
giega
Tai ten buvo biggrin.gif Autobusas isvaziuoja is sustojimo kitoj gatves pusej doh.gif Bet jau taip neaiskiai,kad tikrai niekad nematydavau ax.gif O diske irgi yra paaiskinimai.Bet specialiai daviau MB,idomu ar islaikytu jis,jei dabar kas duotu biggrin.gif
Sigitute
aciu mergeles, labai greitai ir operatyviai atsaket!! Super smile.gif dabar zinosiu, kad klipai kiti. premium, pamenu sios temeles pradzioje buvai nuorodu imetusi. einu i prieki ir pasiknisiu ir uzsisaugosiu smile.gif
siandien musu planas eiti pasivazineti, kol vyresnelis bus mokykloje pora valandu smile.gif
kristinija
QUOTE(premium @ 2010 01 12, 14:10)
Sveikos, skubu pasidziaugti mirksiukas.gif Kadangi sniegas vakar nutirpo, nebuvo  Ketvirtas kartas garantavo, kaip sakoma thumbup.gif Eina sau, kaip akmuo nuo sirdien
*

nU SAUNUOLE SVEIKINU LABAI! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

JAU KIEK prisiklausiau kad cia visi tik n krto islaiko. Tai jau nusiteikus as is kokio 10. biggrin.gif
pas mane letai viskas juda. na bet jau va issiunciau pagaliau popierius, gausiu gal jau gi ta L raide. Tartis reikes su instruktore, oganizuoti dukrytei aukle. Pradejau save spausti sakiau neisiu i kirpykla(nors jau laikas pries sventes buvo) kol neturesiu vienos vairavimo pamokos> O teorija prisizadejau sau iki gimadienio issilaikyti (liko3 men). Ziuresim kaip cia gausis... biggrin.gif kazkaip letai judu pirmyn. Vis nerandu laiko.

Tiesa viena pamokele su MB turejau aikstelej. vajei kaip kreivai vaziuoju doh.gif ir tai su automatu, dar reies su begiais susipazinti...
sveikutes 4u.gif
as siandien issilaikiau teises assa.gif assa.gif assa.gif
laimes pilnos kelnes,nes tikrai galvojau neislaikysiu scare.gif
4 minor klaidos buvo yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
premium
oho, na nerealiai thumbup.gif sveikinu!
QUOTE(premium @ 2010 01 23, 22:21)
oho, na nerealiai thumbup.gif sveikinu!
*

aciu mirksiukas.gif
jurida28
smile.gif+2010 01 24, 01:57-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2010 01 24, 01:57)
sveikutes 4u.gif
as siandien issilaikiau teises assa.gif  assa.gif  assa.gif
4 minor klaidos buvo yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
*

sveikinu, saunuole 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vikusia21
Dideliausi sveikinimai biggrin.gif 4u.gif
kristinija
smile.gif+2010 01 24, 00:57-->
QUOTE(storulka smile.gif @ 2010 01 24, 00:57)
sveikutes 4u.gif
as siandien issilaikiau teises assa.gif  assa.gif  assa.gif
4 minor klaidos buvo yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif
*

Kaip fainai, kazin ar as kada parsysiu tokia zinute unsure.gif
premium
QUOTE(kristinija @ 2010 01 26, 22:35)
Kaip fainai, kazin ar as kada parsysiu tokia zinute unsure.gif
*

aisku, parasysi mirksiukas.gif man irgi dar pries metus vairavimas mistika kazkokia atrode lotuliukas.gif Kaip MB visada sakydavo, visi gali, tai ir tu gali mirksiukas.gif Sekmes.
gabyte00
Merginos,bandau uzsibukit vairavimo egza,bet ivedus centro pavadinima ismeta kad tokio negalime rasti,o toks yra tikrai,tas ju websaitas neveikia,kazkokia nesamone,ar kam buvo taip? verysad.gif
dadaida
QUOTE(gabyte00 @ 2010 01 27, 11:29)
Merginos,bandau uzsibukit vairavimo egza,bet ivedus centro pavadinima ismeta kad tokio negalime rasti,o toks yra tikrai,tas ju websaitas neveikia,kazkokia nesamone,ar kam buvo taip? verysad.gif
*

man atrodo kad lygtais ten reikia ivesti tik miesto pavadinima ax.gif pabandyk as tiksliai nebeatsimenu kaip ten reikia blush2.gif
gabyte00
QUOTE(dadaida @ 2010 01 27, 16:04)
man atrodo kad lygtais ten reikia ivesti tik miesto pavadinima  ax.gif pabandyk as tiksliai nebeatsimenu kaip ten reikia  blush2.gif
*

Jau uzsibukinau,bet buvo tik geguzes 19 unsure.gif ,reiks vis ilist ir bandyt pagaut gal kas nukanselins tai anksciau uzsibukinsiu. doh.gif
vikusia21
sveikos vairuotojos 4u.gif
dabar esu atvazinejus 21 valanda ir dar nesu pasiruosus laikyti egzamina,ant durniaus nebent pabandyt,o va masciau,kaip lietuvoj turi 15 nupirktu valandu ir iskart eina i regitra laikyt g.gif tai ar as nemoksa ar visi kas like lt labai jau gabus?
dadaida
QUOTE(vikusia21 @ 2010 01 28, 20:21)
sveikos vairuotojos 4u.gif
dabar esu atvazinejus 21 valanda ir dar nesu pasiruosus laikyti egzamina,ant durniaus nebent pabandyt,o va masciau,kaip lietuvoj turi 15 nupirktu valandu ir iskart eina i regitra laikyt g.gif tai ar as nemoksa ar visi kas like lt labai jau gabus?
*

nelaikyk ant durniaus, labai jau brangiau kainuos lotuliukas.gif kas as irgi turbut nemoksa man prireike irgi labai daug pamoku, mano teises tai milijono vertos lotuliukas.gif
giega
Visu pirma cia yra gerokai sunkiau islaikyt.Cia ziuri i tooookias smulkmenas,i kurias lt net demesio neatkreiptu.Bet gal ir gerai,tikrai busim geros vairuotojos.O ne kaip LT issilaikai egza ir dar eini mokintis vazinet...
vikusia21
as jau geriau ilgiau pavazinesiu,bet gatvej daug laisviau jausiuos thumbup.gif vat viena pazistama issilaike teises(papildomu neeme),tai visa laika taip isikibus i vaira buvo,kad sakes doh.gif as salia sedejau tai liepe i zenklus ziureti lotuliukas.gif
premium
jei neturi kas pamokina (tevas, brolis, vyras ir pan.), o vazineji tik su instruktoriumi, tas 18 valandu laaaabai mazai. As irgi nemoksu nemoksa, man apie 70-80 val. reikejo. vidurkis anglijoje yra apie 60 valandu, kai kam uztenka ir 40, kai kam ir 100 negana, cia man instruktorius taip sake is savo praktikos. dar skaiciau, kad kuo vyresnis zmogus, tuo daugiau pamoku gali prireikti. as nezinau, kaip galima islaikyti po 20valandu lt, turbut su draugais/tevais dar praktikuojasi, nes kiek teko girdeti, baigesi tie laikai, kai islaikes teises eini mokytis vairuoti, sugrieztino labai, eina zmones ir po 10 kartu laikyt biggrin.gif be to lt kitokios pamokos, nesicackina, pacia pirma pamoka i judria gatve isleidzia (cia man sese pasakojo, kuriai fantazija atsoko dar eiti i tas pamokas po to, nes nemokejo normaliai nei masinos valdyti, o cia dar aplinkui masinos zuja doh.gif ) tai va, gal labiau ten spaudzia ir greiciau del to gaunasi g.gif cia tik tokie pasvarstymai, tiksliai tai nzn. o kas del saves, tai manau pamoku turejau daug, bet dabar uztat patenkinta, ramiai jauciuosi ir tikrai gan gerai vairuoju cool.gif (kiek tai imanoma ka tik gavus teises biggrin.gif )
Papildyta:
QUOTE(dadaida @ 2010 01 28, 18:26)
kas as irgi turbut nemoksa man prireike irgi labai daug pamoku, mano teises tai milijono vertos  lotuliukas.gif
*

kiek? uz milijona tai cia kokia 50000 pamoku lotuliukas.gif
dadaida
QUOTE(premium @ 2010 01 29, 00:02)
jei neturi kas pamokina (tevas, brolis, vyras ir pan.), o vazineji tik su instruktoriumi, tas 18 valandu laaaabai mazai. As irgi nemoksu nemoksa, man apie 70-80 val. reikejo. vidurkis anglijoje yra apie 60 valandu, kai kam uztenka ir 40, kai kam ir 100 negana, cia man instruktorius taip sake is savo praktikos. dar skaiciau, kad kuo vyresnis zmogus, tuo daugiau pamoku gali prireikti. as nezinau, kaip galima islaikyti po 20valandu lt, turbut su draugais/tevais dar praktikuojasi, nes kiek teko girdeti, baigesi tie laikai, kai islaikes teises eini mokytis vairuoti, sugrieztino labai, eina zmones ir po 10 kartu laikyt biggrin.gif be to lt kitokios pamokos, nesicackina, pacia pirma pamoka i judria gatve isleidzia (cia man sese pasakojo, kuriai fantazija atsoko dar eiti i tas pamokas po to, nes nemokejo normaliai nei masinos valdyti, o cia dar aplinkui masinos zuja doh.gif ) tai va, gal labiau ten spaudzia ir greiciau del to gaunasi g.gif cia tik tokie pasvarstymai, tiksliai tai nzn. o kas del saves, tai manau pamoku turejau daug, bet dabar uztat patenkinta, ramiai jauciuosi ir tikrai gan gerai vairuoju cool.gif (kiek tai imanoma ka tik gavus teises biggrin.gif )
Papildyta:

kiek? uz milijona tai cia kokia 50000 pamoku lotuliukas.gif
*

juokauju, tiek daug pamoku neprireike tongue.gif bet as irgi turbut kokias 80 turejau g.gif siaip neskaiciavau, nes ir pertrauka buvau padarius, o dar kiek egzaminai kainavo doh.gif dabar dar pasiemiau pass plus, tai paskui draudimas yra pigesnis, ten turi maziausiai buti 6valandos, as tiek turbut ir turesiu ax.gif
premium
dadaida, as suprantu, kad juokauji, as irgi pajuokavau biggrin.gif o tai is kelinto karto tu islaikei? man bendrai su viskuo viskuo teisems isejo apie 1500 doh.gif , jei ne daugiau, nezinau tiksliai labai, nes nuo pirmo neislaikymo nustojau skaiciuoti pamokas biggrin.gif
giega
Mano ir auksines teises.As jau ir pamoku neskaiciuoju.Jau arteja egzas,bijot kasdien vis labiau pradedu blink.gif

O cia rimtai pigesnis draudimas buna su tuom pass plus?
dadaida
QUOTE(premium @ 2010 01 29, 18:27)
dadaida, as suprantu, kad juokauji, as irgi pajuokavau biggrin.gif o tai is kelinto karto tu islaikei? man bendrai su viskuo viskuo teisems isejo apie 1500 doh.gif , jei ne daugiau, nezinau tiksliai labai, nes nuo pirmo neislaikymo nustojau skaiciuoti pamokas biggrin.gif
*

islaikiau is penkto karto blush2.gif as tai baigiau skaiciuoti po 40valandu kai pasiemiau pertrauka. turbut isleidau apie £2000 blink.gif
gal jau ir masina nusipirkai? as galvoju apie Honda Jazz g.gif gal kokiu 7 metu ieskosiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(giega @ 2010 01 29, 19:09)
Mano ir auksines teises.As jau ir pamoku neskaiciuoju.Jau arteja egzas,bijot kasdien vis labiau pradedu blink.gif

O cia rimtai pigesnis draudimas buna su tuom pass plus?
*

man tai sake kad pigesnis, treciadieni jau issius instruktore popierius kad gauciau sertifikata.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.