Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MATRIX plaukų priežiūros priemonės
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
jurune
Sveikutės mirksiukas.gif gal kuri naudojate MATRIX plaukų priežiūros priemones? Kaip poveikis? Man tai labai patiko, thumbup.gif plaukučiai kaip iš reklamos būna. Tik va bėda, nerandu kur Kaune jų būtų galima įsigyti unsure.gif
jurune
http://www.cosmeticmagic.com/matrix-hair-p...cts.aspx?page=3
va kaip jos atrodo mirksiukas.gif
Isabelle
as naudoju matrix biolage fortifying plauku serija...nuo sampuno iki seriumo.....labai labai patinka..... thumbup.gif

girdejau geru atsiliepimu ir apie matrix sleek.look......
Ilgakoja
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 15, 16:30)
as naudoju matrix biolage fortifying plauku serija...nuo sampuno iki seriumo.....labai labai patinka..... thumbup.gif

*

Sveikos 4u.gif As naudoju Matrix Sleek look, tai man geriausias atradimas thumbup.gif wub.gif Plaukuciai tikrai kaip reklamoje atrodo!!! Naudoju sias priemones jau daug metu, ir dabar i Jav persikrausciusi nerandu kur galeciau jas nusipirkti Klaipedoje, tai vargstu... verysad.gif Parsisiunciu doh.gif
_Pandora_
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 15, 20:30)

*

labai knieti isbandyti matrix biolage fortifying sampuna, tai turbut teks ax.gif
turiu matrix sleek.look seruma plaukams, patinka thumbup.gif
umberta
Sveikutes, as irgi naudoju Matrix priemones, jas perku Kaune, kirpykloje savanoriuose, kur "Tarp geliu" antrame aukste isikurusi kirpykla mirksiukas.gif
Dezdemona*
QUOTE(umberta @ 2008 11 16, 14:56)
Sveikutes, as irgi naudoju Matrix priemones, jas perku Kaune, kirpykloje savanoriuose, kur "Tarp geliu" antrame aukste isikurusi kirpykla mirksiukas.gif
*

Kokios mazdaug kaineles?
umberta
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 16, 16:18)
Kokios mazdaug kaineles?
*

apie 30 lt kazkur sampuno smile.gif kazin ne pigiau siustis butu is kur nors g.gif
Dezdemona*
QUOTE(umberta @ 2008 11 16, 16:40)
apie 30 lt kazkur sampuno smile.gif  kazin ne pigiau siustis butu is kur nors g.gif
*

O tai normaliai, tikejausi kad bus daugiau, reiks kanors isigyt 4u.gif
_Pandora_
QUOTE(umberta @ 2008 11 16, 16:40)
apie 30 lt kazkur sampuno smile.gif  kazin ne pigiau siustis butu is kur nors g.gif
*

na, turbut ziurint koks kiekis kainuoja 30Lt. nes maciau, kad sampunai buna nuo 250ml iki 1l talpos buteliuose
umberta
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 11 16, 18:26)
na, turbut ziurint koks kiekis kainuoja 30Lt. nes maciau, kad sampunai buna nuo 250ml iki 1l talpos buteliuose
*

250 ml kainuoja apie 30 lt
_Pandora_
QUOTE(umberta @ 2008 11 16, 17:43)
250 ml kainuoja apie 30 lt
*

na, siunciantis 250ml irgi apie 30Lt kainuoja, tai reiskias neapsimoka mirksiukas.gif
jurune
*

Oo tai man tada reiks butinai kuria nors dienele vaziuoti paziureti, jei ten rimtai juos pardavineja biggrin.gif butinai isigyti.
Papildyta:
QUOTE(Isabelle @ 2008 11 15, 20:30)

*

man tai labai sleek.look patiko, as kaip tik juos ir turejau, kadangi mano plaukai labai nepaklusnus dar truputi pasigarbanoja tai labai tiko thumbup.gif
Stichija
QUOTE(umberta @ 2008 11 16, 13:56)
*

Cia pries eks Anukeli ar tas kitas Tarp geliu - labiau link Laisves? As uzsimusdama ieskau situ priemoniu, o jos pasirodo vos ne panosej doh.gif
umberta
QUOTE(Stichija @ 2008 11 18, 13:07)
Cia pries eks Anukeli ar tas kitas Tarp geliu - labiau link Laisves? As uzsimusdama ieskau situ priemoniu, o jos pasirodo vos ne panosej  doh.gif
*

cia kur salia macdonaldas, ant sankryzos tos dideles smile.gif nezinau kur Anukelis blush2.gif kauniete tik keleta metu esu blush2.gif
Ilgakoja
Gal zinote kur klaipedoje tas gerybes pardavineja???? ax.gif g.gif
jurune
*

Dekui Tau labai labai, siandien buvau toj kirpykloje ir nusipirkau Matrix sleek.look biggrin.gif
o jau galvojau, kad Lietuvoje ju nera.
umberta
QUOTE(jurune @ 2008 11 18, 19:15)
Dekui Tau labai labai, siandien buvau toj kirpykloje ir nusipirkau Matrix sleek.look  biggrin.gif 
*

4u.gif prasau.. o kiek kainavo? gal jau pabrango? nes paskutini karta pirkau pries du men, o jau baigiu.. smile.gif
egliukas28
naudojau si konturini krema garbanotiems plaukams-labai patiko thumbup.gif

user posted image
Dezdemona*
QUOTE(jurune @ 2008 11 18, 18:15)
Dekui Tau labai labai, siandien buvau toj kirpykloje ir nusipirkau Matrix sleek.look  biggrin.gif 
*

Ka daro tas sleek.look, kokia jo paskirtis?
Ilgakoja
QUOTE(Dezdemona* @ 2008 11 19, 11:00)
Ka daro tas sleek.look, kokia jo paskirtis?
*

Jis tiesina plaukus, kad jie nebutu pasisiause. Labai geros priemones thumbup.gif Po sio sampuno ir kondicionieriaus labai lengva issitiesinti plaukus lotuliukas.gif
egliukas28
o gal kas naudojot Matrix priemones-sampunus ir kondicionierius-garbanotiems plaukams 4u.gif
jurune
QUOTE(umberta @ 2008 11 18, 23:27)
4u.gif  prasau.. o kiek kainavo? gal jau pabrango? nes paskutini karta pirkau pries du men, o jau baigiu.. smile.gif
*

Sampunas 27Lt. o kondicionierius 33Lt. smile.gif
Cherry_
gal naudoja matrix dazus ? nes sake kad 40-50 lt kainuoja jie ar tai tiesa ? kazkaip brangokai...
jurune
Vat dar labai noreciau isbandyti ta Biolage serija, ten kaip suprantu gydanti? Gal kas naudojate ir zinote? g.gif
Ir ydomu kur tu Biolage butu galima ysigyti, nes ten kur as pirkau tai sake sitos serijos neturi, viskas tik formavimui.
Ilgakoja
QUOTE(jurune @ 2008 11 19, 20:40)
Vat dar  labai noreciau isbandyti ta Biolage serija, ten kaip suprantu gydanti? Gal kas naudojate ir zinote?  g.gif
Ir ydomu kur tu Biolage butu galima ysigyti, nes ten kur as pirkau tai sake sitos serijos neturi, viskas tik formavimui.
*

As naudojau "biolage hydration" ampoles, sampuna ir kondicionieriu, man tai thumbup.gif kai balinau plaukus jie budavo labai sausi, tai tos ampoles ir sampunas labai man atstate plaukucius, bet dabar susiradau geresniu ampoliu tai iskeiciau wub.gif siaip viska ka esu naudojusi is matrix tai viskas labai labai patiko 4u.gif
jurune
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 11 20, 11:52)
As naudojau "biolage hydration" ampoles, sampuna ir kondicionieriu, man tai thumbup.gif  kai balinau plaukus jie budavo labai sausi, tai tos ampoles ir sampunas labai man atstate plaukucius, bet dabar susiradau geresniu ampoliu tai iskeiciau wub.gif  siaip viska ka esu naudojusi is matrix tai viskas labai labai patiko 4u.gif
*

O tai gal butu galima suzinoti kur Tu ju isigydavai? smile.gif
Ilgakoja
QUOTE(jurune @ 2008 11 20, 08:35)
O tai gal butu galima suzinoti kur Tu ju isigydavai?  smile.gif
*

As visa linija bilage naudojau kai gyvenau JAV, dabar parsisiunciu is ten sleek look blush2.gif Pati ieskau kur klaipedoje galeciau isigyti tu gerybiu thumbup.gif
jurune
Tada tikriausiai ir man teks ieskoti is kur galima butu tu biolage parsisiusti g.gif
O kiek Tau ju parsisiuntimas kainuoja?
Ilgakoja
QUOTE(jurune @ 2008 11 20, 11:12)
Tada tikriausiai ir man teks ieskoti is kur galima butu tu biolage parsisiusti  g.gif 
O kiek Tau ju parsisiuntimas kainuoja?
*

sunku pasakyti kiek kainuoja g.gif , nes sesuo siuncia kartu su dar visokiais daiktais blush2.gif bet as labai pigiai perkuosi tas priemones is kirpeju parduotuves. Sesuo kirpeja.... thumbup.gif
Karamel'e
Sudomino ir mane Matrix priemonės biggrin.gif Gal žinot kokia linija (ta prasme Biolage, ar sleek look, ar dar kokia) jų produktų būtu išsausėjusiems, švietintiems plaukams? 4u.gif
Ilgakoja
QUOTE(Karamel'e @ 2008 11 20, 13:13)
Sudomino ir mane Matrix priemonės biggrin.gif  Gal žinot kokia linija (ta prasme Biolage, ar sleek look, ar dar kokia) jų produktų būtu išsausėjusiems, švietintiems  plaukams? 4u.gif
*

man tai tiko abi..smile.gif Pries tiesinima plauku naudodavau sleek look, o siaip kasdiena plaudavau biolage hydratherapie.. thumbup.gif
Incredible Me
o kur Vilniuje idomu galima butu isigyti matrix priemoniu,labai vilioja:)
Elegija
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 20, 00:34)
gal naudoja matrix dazus ? nes sake kad 40-50 lt kainuoja jie ar tai tiesa ? kazkaip brangokai...
*

mane kirpykloj dazo su MATRIX socolor mocha 4 nr. visiems plaukams(mano gana ilgi,bet iskarpyti) moku 50lt, o saknu padazymas+pakirpimas ir istiesinimas 30 lt smile.gif

puikus dazai, spalva ilgai laikosi, neblunka, nors plaunu kasdien.
Ilgakoja
Mano drauge taip pat jau daug metu dazosi siais dazais, ji labai patenkinta thumbup.gif sake nenori nieko keisti. Dazai laikosi ilgai, nenusiplauna mirksiukas.gif
sssnaige
as ir noreciau situ priemoniu,nes esu plaukucius nusisviesinusi ir man jie labai nusiuro,luzineja,ir slenka gal nors kiek pagelbetu g.gif bet tik va problemele esu pati dabar anglijoje o kazin kaip ju ten gauti g.gif unsure.gif
Ilgakoja
QUOTE(sssnaige @ 2008 11 20, 21:04)
as ir noreciau situ priemoniu,nes esu plaukucius nusisviesinusi ir man jie labai nusiuro,luzineja,ir slenka gal nors kiek pagelbetu g.gif bet tik va problemele esu pati dabar anglijoje o kazin kaip ju ten gauti g.gif  unsure.gif
*

As manau kad Anglijoje tikrai ju turetu buti, pasiziurek kirpyklose ar net dideiuose prekybos centruose. Plaukuciam tikrai padetu Biolage hydratherapie, jei jie sausi, bet nuo slinkimo tai tikrai ne, nes mano irgi ziauriai slenka (visa gyvenima, nors ju turiu daug) tai tikrai nepadejo nuo slinkimo... cool.gif
Incredible Me
QUOTE(Mertise @ 2008 11 20, 18:33)
o kur Vilniuje idomu galima butu isigyti matrix priemoniu,labai vilioja:)
*

unsure.gif argi nera vilnieciu zinanciu kur isigyti matrix sampunu? o Kaune kuriame grozio salone?gal vilniuje surasiu
jurune
QUOTE(Mertise @ 2008 11 21, 16:28)
unsure.gif argi nera vilnieciu zinanciu kur isigyti matrix sampunu? o Kaune kuriame grozio salone?gal vilniuje surasiu
*

Kaune as bent jau pirkau grozio salone Mistika. wink.gif
jurune
http://www.cosmeticmagic.com/matrix-colors...ream-5.1oz.aspx
Va dar sita stebuklynga kremuka man kirpeja parekomendavo kai pirkau sampunus, tai sake labai gerai tinka tiesinimui dar apsaugo nuo karscio ir siaip priduoda plaukuciams tokio sunkumo ir jie graziai krenta ir kvapas man jo labai patiko, tai vat thumbup.gif
dilgelyt
QUOTE(jurune @ 2008 11 24, 13:34)
http://www.cosmeticmagic.com/matrix-colors...ream-5.1oz.aspx
Va dar sita stebuklynga kremuka man kirpeja parekomendavo kai pirkau sampunus, tai sake labai gerai tinka tiesinimui dar apsaugo nuo karscio ir siaip priduoda plaukuciams tokio sunkumo ir jie graziai krenta ir kvapas man jo labai patiko, tai vat thumbup.gif
*

Mistiko pirkai ? Kaina gal atsimeni? smile.gif
Manija69
O kur yra Mistika? ax.gif
Papildyta:
Ilgakoja
As naudojau "biolage hydration" ampoles, sampuna ir kondicionieriu, man tai  kai balinau plaukus jie budavo labai sausi, tai tos ampoles ir sampunas labai man atstate plaukucius, bet dabar susiradau geresniu ampoliu tai iskeiciau  siaip viska ka esu naudojusi is matrix tai viskas labai labai patiko 

O kokios gerenės tau ampolės?Į kurias iškeistum? 4u.gif
dilgelyt
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 24, 18:12)
Papildyta:
Ilgakoja
*

vaziuojant savanoriais, pravaziavus hyper maxima,dar toliau, yra ant kampo salonas "tarp geliu" o antrame aukste kirpykla Mistika mirksiukas.gif
jurune
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 24, 17:46)
Mistiko pirkai ? Kaina gal atsimeni? smile.gif
*

Kazkur apie 22 Lt. mokejau. Taip Mistika tam salone ir pirkau, labai jau ta kirpeja ji gyre, sake pati naudoja, tai man taip grazei tie jos plaukuciai atrode tai ir susigundziau biggrin.gif
Tobsita
MATRIX Vavoom Blow-in volume apsauginis losijonas. Apsaugo plaukus džiovinant fenu, lyginant lyginimo žnyplėmis.

Gal kuri esate bandziusios si? Koki atsiliepimai?
dilgelyt
QUOTE(jurune @ 2008 11 25, 20:59)
Kazkur apie 22 Lt. mokejau. Taip Mistika tam salone ir pirkau, labai jau ta kirpeja ji gyre, sake pati naudoja, tai man taip grazei tie jos plaukuciai atrode tai ir susigundziau  biggrin.gif
*

taip pigiai???? o kiek tem ml?
jurune
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 25, 22:02)
taip pigiai???? o kiek tem ml?
*

Niu taip ir man kazkaip pasirode visai nebrangei. O ml 150 ten yra. Manau man jo turetu ilgam uztekti smile.gif
Ilgakoja
QUOTE(Manija69 @ 2008 11 24, 14:12)
Papildyta:
Ilgakoja
*

iskeiciau i milk shake atstatancias... thumbup.gif wub.gif kiek esu isbandziusi geresniu nera cool.gif
Incredible Me
verysad.gif Vilniue Mistikos salono filialo nera,nezinau kur ieskoti verysad.gif www.grozionamai jokios nuorodos neismeta
jurune
QUOTE(Mertise @ 2008 11 27, 13:09)
verysad.gif Vilniue Mistikos salono filialo nera,nezinau kur ieskoti verysad.gif www.grozionamai jokios nuorodos neismeta
*

Bet vistiek manau, kad Vilniuje turetu kazkur tikrai Matrik priemoniu pardavineti, nes jai jau Kaune yra, tai Vilniuje tuo labiau turetu buti. Gal pabandyk kokiuose grozio salonuose paklausineti mirksiukas.gif ar grozio prekiu parduotuvese.
Papildyta:
Niu, o tai gal dar atsiras, kas zino kur Biolage is Matrix Lietuvoje butu galima isigyti g.gif labai noreciau isbandyti, idomu koks ju poveikis ? bigsmile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.