Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geri kirpėjai Klaipėdoje
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Vitulka
Ieškokime geriausio toliau! bigsmile.gif

user posted image

I dalis
Pacankė
QUOTE(REGIS @ 2008 09 09, 20:12)
sveikos gal kuriai teko kirptis Bangų g. esančioje kirpykloje ir pas kurią kirpėją
*

Jei kalba eina apie Monridą tai geriau ten neiti...ten kirpėjos dirba kaip prie konvejerio....kainos didelės ir plaukų padaro paukščių lizdą ir dar nuplėšia pinigus....
simasta
QUOTE(manti @ 2008 11 07, 14:49)
Oho kokios senos zinutes bigsmile.gif
As tada ir nuejau pas Karina, likau labai patenkinta, dar nei viena kirpeja taip gerai manes nesuprato! Iki siol pas ja lankausi  smile.gif Dabar pati galiu atsakyti i savo klausima, kad su ilgais plaukais ji dirba puikiai, mano taip pat ilgi ir stori.
Kaip tik sia savaite buvau, pirma karta naujoje vietoje, laaabai grazu, bet ta palepe Janonio g-veje irgi labai jauki buvo rolleyes.gif
O kuri ta Violeta, kaip atrodo?
*

Aha, senos biggrin.gif . Žiūriu, kad apie tokį gerą saloną ir kirpėjas+stilistes niekas daugiau neužsiminė unsure.gif , tai nutariau pagarsinti user posted image
Violeta su Karina dirba vienoje pamainoje. Dabartinėj patalpoj jų darbo vietos vienoj pusėj. Violeta šviesiais ilgais plaukais mirksiukas.gif
O palėpė tikrai buvo wub.gif
lidusia
QUOTE(simasta @ 2008 11 08, 19:04)
Aha, senos  biggrin.gif . Žiūriu, kad apie tokį gerą saloną ir kirpėjas+stilistes niekas daugiau neužsiminė  unsure.gif , tai nutariau pagarsinti user posted image
Violeta su Karina dirba vienoje pamainoje. Dabartinėj patalpoj jų darbo vietos vienoj pusėj. Violeta šviesiais ilgais plaukais  mirksiukas.gif
O palėpė tikrai buvo  wub.gif
*

o gal tiksliau galit pasakyti kur tai yra?
adresą?
manti
QUOTE(simasta @ 2008 11 08, 19:04)
Aha, senos  biggrin.gif . Žiūriu, kad apie tokį gerą saloną ir kirpėjas+stilistes niekas daugiau neužsiminė  unsure.gif , tai nutariau pagarsinti user posted image
Violeta su Karina dirba vienoje pamainoje. Dabartinėj patalpoj jų darbo vietos vienoj pusėj. Violeta šviesiais ilgais plaukais  mirksiukas.gif
O palėpė tikrai buvo  wub.gif
*

Aisku, suprantu apie kuria kalbi smile.gif

QUOTE(lidusia @ 2008 11 08, 19:18)
o gal tiksliau galit pasakyti kur tai yra?
adresą?
*

Grozio salonas "Surask save" Kauno 9a. Tai butu kitoj gatves pusej pries Akropoli, tik ne is priekines, o is sonines jo puses. Reikia truputi i kiema ilisti, naujame name, berods devinaukstis ten, priesais yra vaiku darzelis.
*monikute*
QUOTE(manti @ 2008 11 08, 19:57)
Aisku, suprantu apie kuria kalbi smile.gif
Grozio salonas "Surask save" Kauno 9a. Tai butu kitoj gatves pusej pries Akropoli, tik ne is priekines, o is sonines jo puses. Reikia truputi i kiema ilisti, naujame name, berods devinaukstis ten, priesais yra vaiku darzelis.
*

O kaip ten kainos, su kokia produkcija mergaitės dirba? Aš čia visai visai šalia gyvenu bigsmile.gif , galvoju gal vertėtų apsilankyti g.gif
Ilgakoja
Sveikutes 4u.gif As atejau pagirti savo kirpeja Sarune ax.gif thumbup.gif Ji dirba Ramunes linijoj, labai faina, kruopsciai dirba wub.gif
*monikute*
O mane vis dar labai domina Grožio salonas "Surask save" bigsmile.gif
Laukiu komentarų apie jį blush2.gif
manti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 12, 18:08)
O kaip ten kainos, su kokia produkcija mergaitės dirba? Aš čia visai visai šalia gyvenu  bigsmile.gif , galvoju gal vertėtų apsilankyti  g.gif
*

Dirba su Milk Shake, o del kainu, tai as uz kirpima mokejau 60 litu. smile.gif
*monikute*
QUOTE(manti @ 2008 11 12, 22:38)
Dirba su Milk Shake, o del kainu, tai as uz kirpima mokejau 60 litu.  smile.gif
*

O kiek kainuotų plaukų žemiau pečių dažymas? ax.gif
manti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 12, 23:10)
O kiek kainuotų  plaukų žemiau pečių dažymas?  ax.gif
*

Na as nesidazau, bet kol laukiau, uzmeciau i kainorasti aki, tai berods 80 litu, cia paprastas dazymas, viena spalva. smile.gif
*monikute*
QUOTE(manti @ 2008 11 12, 23:19)
Na as nesidazau, bet kol laukiau, uzmeciau i kainorasti aki, tai berods 80 litu, cia paprastas dazymas, viena spalva. smile.gif
*

Na ne taip jau ir baisiai brangiai smile.gif O ta kirpėja kur pas ją lankaisi ar yra tokia paprasta ar daug besimokanti, važinėjanti po seminarus? ax.gif
manti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 12, 23:22)
Na ne taip jau ir baisiai brangiai  smile.gif  O ta kirpėja kur pas ją lankaisi ar yra tokia paprasta ar daug besimokanti, važinėjanti po seminarus?  ax.gif
*

Jei kalbame apie meisriskuma, tai ji tikrai ne paprasta, turbut jos statusas net ne kirpejos, o meistres.
Ji profesionali, bet nieko ikyriai nepersa, kas budinga kitiem meistram. Esu ilgu plauku ir jokiu imantrybiu man nereikia. O tai budavo nueini pas koki sustriaka, tai jis: gal tau cia ta, gal ana, gal asimetrija kokia pavaryt, gal 9 spalvom nudazyt ir jauskis zmogus kaltas, kad atsisakai, neleidi ju fantazijai reikstis doh.gif Ji klausia pirmiausiai ko nori, jei paprasysi patarti, ta ir padarys, bet nepuls kisti visu naujausiu veju. Siap labai isranki esu, nemazai pakeiciau kirpeju, bet atradau ko norejau.
*monikute*
QUOTE(manti @ 2008 11 12, 23:48)
Jei kalbame apie meisriskuma, tai ji tikrai ne paprasta, turbut jos statusas net ne kirpejos, o meistres.
Ji profesionali, bet nieko ikyriai nepersa, kas budinga kitiem meistram. Esu ilgu plauku ir jokiu imantrybiu man nereikia. O tai budavo nueini pas koki sustriaka, tai jis: gal tau cia ta, gal ana, gal asimetrija kokia pavaryt, gal 9 spalvom nudazyt ir jauskis zmogus kaltas, kad atsisakai, neleidi ju fantazijai reikstis doh.gif  Ji klausia pirmiausiai ko nori, jei paprasysi patarti, ta ir padarys, bet nepuls kisti visu naujausiu veju. Siap labai isranki esu, nemazai pakeiciau kirpeju, bet atradau ko norejau.
*

Labai labai sudominai ax.gif O koks jos vardas ir gal kartais telefono numerį galėtum duoti? Būčiau labai dėkinga 4u.gif
baltoji!
QUOTE(Pacankė @ 2008 11 07, 21:19)
Jei kalba eina apie Monridą tai geriau ten neiti...ten kirpėjos dirba kaip prie konvejerio....kainos didelės ir plaukų padaro paukščių lizdą ir dar nuplėšia pinigus....
*

Esu ten buvus, na kirpeju darbo negaliu vertinti, nors tema ir apie tai smile.gif naudojausi kitomis paslaugomis smile.gif tik zinau, kad ten eiles BELEKOKIOS smile.gif
Plaukams leisti milziniskas sumas man per brangu, todel renkuosi paprastas kirpyklas. Kolkas esu patenkinta.
manti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 13, 00:37)
Labai labai sudominai  ax.gif  O koks jos vardas ir gal kartais telefono numerį galėtum duoti? Būčiau labai dėkinga  4u.gif
*

As lankausi pas Karina, bet cia kita panele gyre ir Violeta, as apie ja ir is kitu buvau girdejus geru atsiliepimu. Skambinu i salona, ten administratore uzraso, nr. 410382. Na pabandyti tikrai galite, nepatiks, tai paieskas tesite, cia jau kiekvienas gi pagal save ieskosi smile.gif
*monikute*
QUOTE(manti @ 2008 11 14, 15:03)
As lankausi pas Karina, bet cia kita panele gyre ir Violeta, as apie ja ir is kitu buvau girdejus geru atsiliepimu. Skambinu i salona, ten administratore uzraso, nr. 410382. Na pabandyti tikrai galite, nepatiks, tai paieskas tesite, cia jau kiekvienas gi pagal save ieskosi smile.gif
*

Būtinai skambinsiu administracijai ir prašysiu, kad užrašytų pas Kariną ax.gif O maždaug prieš kiek laiko reiktų užsirašyti, kad gauti vietą?

PS.: labai ačiū už info 4u.gif
manti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 14, 15:42)
Būtinai skambinsiu administracijai ir prašysiu, kad užrašytų pas Kariną  ax.gif  O maždaug prieš kiek laiko reiktų užsirašyti, kad gauti vietą?

PS.: labai ačiū už info  4u.gif
*

Ivairiai pasitaiko, mazdaug po sav, kartais 2. Na su sventemis tai jau atskira kalba, jau dabar reikia uzsirasyti. smile.gif
Sekmes, parasykit kaip sekes 4u.gif
*monikute*
QUOTE(manti @ 2008 11 14, 15:56)
Ivairiai pasitaiko, mazdaug po sav, kartais 2. Na su sventemis tai jau atskira kalba, jau dabar reikia uzsirasyti.  smile.gif
Sekmes, parasykit kaip sekes  4u.gif
*

Būtinai parašysiu mirksiukas.gif ir nereikia manęs vadinti jūs, aš tada jaučiuosi kaip sena bobutė biggrin.gif
manti
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 14, 16:04)
Būtinai parašysiu  mirksiukas.gif  ir nereikia manęs vadinti jūs, aš tada jaučiuosi kaip sena bobutė  biggrin.gif
*

Tvarkoj biggrin.gif na as cia taip apsidraudziau, juk nezinau su kuo bendrauju. smile.gif
Ashji
Sveikos mergytes mirksiukas.gif
As irgi noriu pagirti savo kirpeja Dangirute.Dirba ji "Miesto kirpykloje".Taip pat yra sios kirpyklos savininke.Kerpuos pas ja nuo 16 metu,visada lieku patenkinta.Be to Dangirute labai mielas zmogutis rolleyes.gif Tik kainos ten biski kandziojasi unsure.gif
*monikute*
QUOTE(Ashji @ 2008 11 14, 16:43)
As irgi noriu pagirti savo kirpeja Dangirute.Dirba ji "Miesto kirpykloje".Taip pat yra sios kirpyklos savininke.Kerpuos pas ja nuo 16 metu,visada lieku patenkinta.Be to Dangirute labai mielas zmogutis rolleyes.gif Tik kainos ten biski kandziojasi unsure.gif
*

Pastebėjau, kad dabar visuose bent kiek padoresniuose salonuose kainos kandžiojasi verysad.gif
lotute
QUOTE(Ashji @ 2008 11 14, 15:43)
*

sakai biški, man atrodo, kad gerokai kandžiojasi lotuliukas.gif
*monikute*
Na va, ėjau su šuniuku į kiemą ir užėjau į grožio saloną "Surask save" smile.gif Kadangi jis visai visai šalia mano namų, praktiškai mano kieme, tai galvoju kam skambinti jei galiu tiesiai ten nueiti biggrin.gif Mane sužavėjo interjeras ir administratorės meilumas, mandagumas ir atidumas, žodžiu po kol kas man ten labai patiko wub.gif Žiūrėsim koks bus rezultatas po plaukų dažymo blush2.gif

interjeras labai superinis thumbup.gif
user posted image

Užsirašiau pas kirpėją Kariną plaukų dažymui ax.gif Eisiu gruodžio vidury prieš šventes, bet galiu pasakyti kai administratorė vartė užrašymų žurnalą tai jau netgi gruodžio mėnesį pilną užrašymų, o kai kurios dienos užimtos šimtaprocentinai blink.gif tai gerai kad susiprotėjau iš anksto užsirašyti biggrin.gif
manti
QUOTE(Ashji @ 2008 11 14, 16:43)
*

Dangira labai faina ir kaip profas ir kaip zmogus, neblogai ir laabai seniai ja pazistu, visada turejo gera varda. Dabar jau rysiai nutruke, tai maniau gal pati nebekerpa, tik vadovauja salonui, o pasirodo yra kitaip bigsmile.gif Siaip apie salona tai nekokiu atsiliepimu esu girdejus, na samdoma pigi darbo jega, be jokios kvalifikacijos ir jeigu eiti ten, tai tik pas Dangira.
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 14, 18:44)
Mane sužavėjo interjeras ir administratorės meilumas, mandagumas ir atidumas, žodžiu po kol kas man ten labai patiko  wub.gif Žiūrėsim koks bus rezultatas po plaukų dažymo  blush2.gif

Užsirašiau pas kirpėją Kariną plaukų dažymui  ax.gif  Eisiu gruodžio vidury prieš šventes, bet galiu pasakyti kai administratorė vartė užrašymų žurnalą tai jau netgi gruodžio mėnesį pilną užrašymų, o kai kurios dienos užimtos šimtaprocentinai  blink.gif  tai gerai kad susiprotėjau iš anksto užsirašyti  biggrin.gif
*

Aga, administratore labai faina, gal kavytes arbatytes ir pan. rolleyes.gif
Va va, su tom sventem visada taip, as pati iseidama uzsirasiau susukavimui gruodyje doh.gif
O tai gal susitikai Karina, ar nedirbo ji siand?
*monikute*
QUOTE(manti @ 2008 11 14, 19:46)
Dangira labai faina ir kaip profas ir kaip zmogus, neblogai ir laabai seniai ja pazistu, visada turejo gera varda. Dabar jau rysiai nutruke, tai maniau gal pati nebekerpa, tik vadovauja salonui, o pasirodo yra kitaip bigsmile.gif Siaip apie salona tai nekokiu atsiliepimu esu girdejus, na samdoma pigi darbo jega, be jokios kvalifikacijos ir jeigu eiti ten, tai tik pas Dangira.

Aga, administratore labai faina, gal kavytes arbatytes ir pan.  rolleyes.gif
Va va, su tom sventem visada taip, as pati iseidama uzsirasiau susukavimui gruodyje  doh.gif
O tai gal susitikai Karina, ar nedirbo ji siand?
*

Buvo Karina, bet užsiėmusi tai netrukdė jos smile.gif
Solopgang
Sveikos,
ar pazista kasnors kirpeja Alma, dirba namuose ax.gif kazkur prie silutes plento gyvena g.gif

sako neblogai kerpa g.gif
*šarka*
Šiandien buvau kirpykloje "Gulbė", kuri atsidarė prieš kokius porą ar tris mėnesius Pempininkų rajone. Ir žinote, grįžau iš ten geros nuotaikos. lotuliukas.gif Jei nesuges požiūris į klientus, kaip dažnai atsitinka po kelių metų, tai rekomenduoju apsilankyti. Pati savininkė dirba, teikia patarimus merginoms, bet ne kaip cerberis, o draugiškai. Pradžioje maniau tik galus pakirpti, bet kai pradėjo džiovinti žiauriai išlindo šaknys žilos (buvau dažiusi su balzamu) o dar su violetiniu atspalviu blink.gif tai sakau gal ryt ateisiu ir dažysim. O savininkė - dažom dabar. Kol sėdėjau ir laukiau dažyta, mano kirpėja paėmė kitą moterį ir užtruko. Atėjo savininkė ir paklausė ar aš nieko prieš jei ji man išplaus plaukus. Kai išplovė kažkuo sutepė ir paaiškino kuom, kad tai dažų stabilizatorius ir dar turėsiu pabūti. Pati išdžiovino plaukus, išeinant įdavė meginukus šampūno ir balzamo banguotiems plaukams. Vien žo likau tikrai patenkinta, o ir kaina 85 lt šiais krizės laikais humaniška. Neužpykit, visos tos, kurios lankotės tuose madinguose kirpiklose, bet tai kvepia snobizmu. Kaip kažkas šiame forume rašė - geras kirpėjas ne tas kuris dirba brangiame salone, bet svarbiausia meistriškumas, bei požiūris į klientus. 4u.gif
tavolaime
Na,nezinau ar kas lankotes kirpykloje NEMUNAS pas kirpeja Regina-superine meistre.Ji taip pat dirba ir VIVOJE thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Honey
QUOTE(tavolaime @ 2008 11 14, 21:52)
Na,nezinau ar kas lankotes kirpykloje NEMUNAS pas kirpeja Regina-superine meistre.Ji taip pat dirba ir VIVOJE thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Nemune labai fainas berniukas dirba, kur moteris kerpa. Ir dažo neblogai, kirpimą parenka, pataria dėl priemonių. biškį perdaug šneka, bet šiaip labai mielas lotuliukas.gif Dabar nebepamenu vardo, man atrodo Ruslanas, bet galiu suklyst..
Man pačiai asmeniškai nerealiai patiko kirpėja Adelė iš Salon+, ji kol kas vienintelė kirpėja visus kartus mano lūkesčius patenkinusi 110proc. Bet neseniai ji išėjo į Aidos studiją. Žinant kokios ten kainos, man gedulas verysad.gif
tavolaime
QUOTE(Honey @ 2008 11 15, 03:40)
Nemune labai fainas berniukas dirba, kur moteris kerpa. Ir dažo neblogai, kirpimą parenka, pataria dėl priemonių. biškį perdaug šneka, bet šiaip labai mielas  lotuliukas.gif Dabar nebepamenu vardo, man atrodo Ruslanas, bet galiu suklyst..
Man pačiai asmeniškai nerealiai patiko kirpėja Adelė iš Salon+, ji kol kas vienintelė kirpėja visus kartus mano lūkesčius patenkinusi 110proc. Bet neseniai ji išėjo į Aidos studiją. Žinant kokios ten kainos, man gedulas  verysad.gif
*

Esu mačiusi aš tą berniuką tongue.gif
Aš tai einu į NEMUNĄ,nes VIVOJE kainos irgi ziauriai užkeltos.Už tas pačias procedūras mokėčiau dvigubai daugiau(pati Regina sakė) doh.gif
Honey
QUOTE(tavolaime @ 2008 11 15, 21:34)
Esu mačiusi aš tą berniuką tongue.gif
Aš tai einu į NEMUNĄ,nes VIVOJE kainos irgi ziauriai užkeltos.Už tas pačias procedūras mokėčiau dvigubai daugiau(pati Regina sakė) doh.gif
*

Gal žinai, kokias priemones naudoja Nemune? Loreal profesionalias ar dar kokias? Ypač domina plaukų dažai ax.gif
pandutė
sveikutes,gal pasakytumet,kur dazo su gerais dazais tamsius plaukus,as dazau sruogom sviesiom,bet daznai padaro ryzas saknis,o as nenoriu,ir dazai neaisku kokie,nes kiek klausiau firma,tai sako gera ir viskas.patarkit su kokios firmos dazais man dazyt kad gauciau gera rezultata
*monikute*
QUOTE(Honey @ 2008 11 15, 03:40)

Man pačiai asmeniškai nerealiai patiko kirpėja Adelė iš Salon+, ji kol kas vienintelė kirpėja visus kartus mano lūkesčius patenkinusi 110proc. Bet neseniai ji išėjo į Aidos studiją. Žinant kokios ten kainos, man gedulas  verysad.gif
*

Kaip šaunu gird4ti, kad Adelė taip kyla karjeros laiptais thumbup.gif Aš pamenu pas ją eidavau kai ji dirbo dar tokioj mažoj kirpyklėlėj priešais "bijūno" kavinę smile.gif Labai gera kirpėja, bet išėjo į salon+ ir man jau tada nebebuvo galimybės pas ją toliau lankytis, o jei dabar į Vivą iškeliavo, tai šansai iš vis sumažėjo iki minimumo doh.gif nes kainos ten kosminės
Honey
QUOTE(*monikute* @ 2008 11 16, 12:56)
Kaip šaunu gird4ti, kad Adelė taip kyla karjeros laiptais  thumbup.gif  Aš pamenu pas ją eidavau kai ji dirbo dar tokioj mažoj kirpyklėlėj priešais "bijūno" kavinę  smile.gif Labai gera kirpėja, bet išėjo į salon+ ir man jau tada nebebuvo galimybės pas ją toliau lankytis, o jei dabar į Vivą iškeliavo, tai šansai iš vis sumažėjo iki minimumo  doh.gif nes kainos ten kosminės
*

Ne į Vivą, į Aidos Studiją verysad.gif Aš irgi ja buvau daugiau nei labai patenkinta.
veiva
Jauciu , kad atsauksiu savo uzrasyma i Salom plius ir uzsirasysiu pas jusu isgirta Karina, bo kotais man ten plaukus vis ryzai nudazo doh.gif , tai yra saknis. Prie tai buvau kirpykloje kur dazo su kaip jis ten Milk ....( nebepamenu) tai graziai plaukuciai nusidaze, o dabar grizau geltonai ryzom saknim verysad.gif
pandutė
norejau paklaust,ar dar HEDEROJ dirba isgirta KRISTINA?kokiais dazais dazo?ar nesigauna balinant ryzos saknys?
Honey
QUOTE(veiva @ 2008 11 16, 18:33)
Jauciu , kad atsauksiu savo uzrasyma i Salom plius ir uzsirasysiu pas jusu isgirta Karina, bo kotais man ten plaukus vis ryzai nudazo  doh.gif , tai yra saknis. Prie tai buvau kirpykloje kur dazo su kaip jis ten Milk ....( nebepamenu) tai graziai plaukuciai nusidaze, o dabar grizau geltonai ryzom saknim  verysad.gif
*

Kuri kirpėja Salon+ nudažė ryžai Tau? smile.gif
lotute
QUOTE(pandutė @ 2008 11 16, 19:59)
norejau paklaust,ar dar HEDEROJ dirba isgirta KRISTINA?kokiais dazais dazo?ar nesigauna balinant ryzos saknys?
*

dirba, tik pas ja eiles du menesiai i prieki doh.gif o kokiais dažais dažo net nežinau ax.gif
*monikute*
QUOTE(Honey @ 2008 11 16, 16:02)
Ne į Vivą, į Aidos Studiją  verysad.gif Aš irgi ja buvau daugiau nei labai patenkinta.
*

Ui ax.gif truputį nusikalbėjau aš čia su ta viva ir aidos studija doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Honey
Gal žinot, kiek maždaug už ilgų plaukų dažymą dabar ima Aidos Studijoje? Žinau, kad kainas galima internete pasižiūrėt, bet ten dažniausiai kosmosą rašo.. Neatitinka neretai smile.gif
veiva
QUOTE(Honey @ 2008 11 16, 22:04)
Kuri kirpėja Salon+ nudažė ryžai Tau?  smile.gif
*

Kad nepamenu vardo blush2.gif . Bet atrodau tai graziai as dabar verysad.gif . Bandziau plauti su spec sampunu kur nuima geltonuma, bet .... verysad.gif Ir dar antradieni i kelione isskrendu visa tokia grazi doh.gif . Bet gerai, kad as auksta , zemesni nemato virsugalvio biggrin.gif
Honey
QUOTE(veiva @ 2008 11 17, 00:32)
Kad nepamenu vardo  blush2.gif . Bet atrodau tai graziai as dabar  verysad.gif . Bandziau plauti su spec sampunu kur nuima geltonuma, bet .... verysad.gif   Ir dar antradieni i kelione isskrendu visa tokia grazi  doh.gif . Bet gerai, kad as auksta , zemesni nemato virsugalvio  biggrin.gif
*

Mane paskutinį kartą kirpo ir dažė kirpėja Dainora (tokia neaukšta, juodais trumpais plaukai), tai šaknys akivaizdžiai matėsi šviesesnės, o ir kirpimas man visai netiko. Kai jai tai pasakiau, mačiau, kad visai nesuprato manęs. Nors mano vyrą gražiai apkirpo, negaliu prikibt wub.gif
Sakiau duosiu Salon+ dar vieną šansą, bandysiu kitą kirpėją. Bet jei trečią kartą man vėl paliks šaknis šviesesnes (ko su Adele niekad nebūdavo schmoll.gif), tikrai daugiau ten nebeisiu.
Užjaučiu, veiva, žinau, koks nemalonus jausmas, kai iš kirpyklos išeini nelabai džiaugsmingai 4u.gif
veiva
QUOTE(Honey @ 2008 11 17, 01:38)
Mane paskutinį kartą kirpo ir dažė kirpėja Dainora (tokia neaukšta, juodais trumpais plaukai), tai šaknys akivaizdžiai matėsi šviesesnės, o ir kirpimas man visai netiko. Kai jai tai pasakiau, mačiau, kad visai nesuprato manęs. Nors mano vyrą gražiai apkirpo, negaliu prikibt  wub.gif
Sakiau duosiu Salon+ dar vieną šansą, bandysiu kitą kirpėją. Bet jei trečią kartą man vėl paliks šaknis šviesesnes (ko su Adele niekad nebūdavo  schmoll.gif), tikrai daugiau ten nebeisiu.
Užjaučiu, veiva, žinau, koks nemalonus jausmas, kai iš kirpyklos išeini nelabai džiaugsmingai  4u.gif
*

Pries tai tame paciame salone jau buvo taip nudaze, bet as irgi galvoju gal pas kita bus kitaip smile.gif ir setau doh.gif vel tas pats rezultatas. O ejau vel i ta pati salona, nes nesumasciau kur beiti. Bet dabar sekanti syki bandysiu uzsirasyti pas isgirta Karina rolleyes.gif
Papildyta:
Toks vaizdas, kad dazu palete pas juos dvieju atspalviu g.gif kad neina atitaikyti spalvos.
Honey
QUOTE(veiva @ 2008 11 17, 01:20)
Pries tai tame paciame salone jau buvo taip nudaze, bet as irgi galvoju gal pas kita bus kitaip  smile.gif ir setau  doh.gif vel tas pats rezultatas. O ejau vel i ta pati salona, nes nesumasciau kur beiti. Bet dabar sekanti syki bandysiu uzsirasyti pas isgirta Karina  rolleyes.gif
Papildyta:
Toks vaizdas, kad dazu palete pas juos dvieju atspalviu  g.gif kad neina atitaikyti spalvos.
*

Tai Tau gal tą pačią formulę paliko? Aš šį kartą būtinai pasakysiu, kad šaknims tamsesnę formulę darytų ir žiūrėsiu, kas bus biggrin.gif
Papildyta:
Papasakok paskui atsiliepimus apie Kariną 4u.gif
pandutė
QUOTE(lotute @ 2008 11 16, 20:06)
dirba, tik pas ja eiles du menesiai i prieki  doh.gif o kokiais dažais dažo net nežinau  ax.gif
*

turbut nesulauksiu,tokios eiles
lotute
QUOTE(pandutė @ 2008 11 17, 08:10)
turbut nesulauksiu,tokios eiles
*

Na pas ją tikrai sunku patekti biggrin.gif
*monikute*
Aš tai laukiu nesulaukiu apsilankymo pas kirpėją Kariną wub.gif Laukiu kaip mažas vaikas Kalėdų senelio biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Pas mane irgi toks neeilinis variantas su plaukais - iš juodų bandau pereiti į šviesius doh.gif Tai žiūrėsim kaip kirpėjai seksis susidoroti su šia užduotim ax.gif Tikiuosi ryža neišeisiu iš kirpyklos per švenčių įkarštį doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
veiva
Nebegavau uzsirasyti pas Karina , tai pas jos kolege Violeta uzsirasiau. rolleyes.gif Kazin ar ji irgi gera specialiste, bo pabodo ekspermentuoti jau su savo galva smile.gif
tavolaime
QUOTE(Honey @ 2008 11 16, 03:37)
Gal žinai, kokias priemones naudoja Nemune? Loreal profesionalias ar dar kokias? Ypač domina plaukų dažai  ax.gif
*

KADUS dazai,o visos kitos priemones plaukams-Milk shake(sorry,jei neteisingai uzrasiau,taciau tikiuosi suprasit apie ka kalbu). 4u.gif
Pati perku sampunus,balzamus,putas is sios linijos thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.