QUOTE(Betti @ 2009 01 17, 04:09)
o tos rodyklytes ka reiskia?
Reiktu atskiros temos "pradedanciokem".
QUOTE(Betti @ 2009 01 17, 04:25) ne "kazkas" sumegzta? Sorry, kad klausineju taip primityviai... tiesiog anksciau mama patardavo ir apmegzdavo... Papildyta: QUOTE(mocia @ 2009 01 17, 04:23) vat man tas 16 patinka, bet... kazka bandziau panasaus nepavyko. QUOTE(Ristina @ 2009 01 15, 10:43) ir aš vticahria ta snaige narplioju, tik iš labai storos medvilnes 'on line', turejau uzsilikusius sviesiai zalius ir vis jie man niekam nelipdavo - dabar pats tas...taip laukiu finalo. tik man noris rankovyciu kaip originale o joms schemutes neturiu QUOTE(mocia @ 2009 01 17, 05:02) pritariu, kad tos rodyklytės tai tikrai sumegztos trys akys: dvi akys nukeltos ant virbalo, paskui trečioji išmezgama gerąją akimi ir pertraukiama per tas nukeltas nu visai supainiojot mane... trys... kai visas 3 iskart uzkabini ir = 1 akis, o nukeliant biski kitaip gaunasi jauciu, reik "tradiciskai" kazka pynutem regzt... Ach...
tai pagal raštą ir reikia nukelt, tada ir gaunasi graži viena akis, pažiūrėk į mezginuko pavyzdį
tik tas dvi akis reikia nukelt taip kaip mezgant gerąją akį, užkabinant iš kairės pusės QUOTE(mocia @ 2009 01 17, 06:00) tai pagal raštą ir reikia nukelt, tada ir gaunasi graži viena akis, pažiūrėk į mezginuko pavyzdį tik tas dvi akis reikia nukelt taip kaip mezgant gerąją akį, užkabinant iš kairės pusės Siaip gi zinau viska... (mama parode) bet nesigauna nors tu ka QUOTE(Rinesa @ 2009 01 16, 21:06) Dar toki paziurek, gal patiks, pabandziau is moheriuko, visai dailiai ziurisi, ir svarbiausia rasto lengvumelis QUOTE(lizarde @ 2009 01 17, 11:12) Dar toki paziurek, gal patiks, pabandziau is moheriuko, visai dailiai ziurisi, ir svarbiausia rasto lengvumelis labai grazus megztelis QUOTE(sketisss @ 2009 01 17, 17:07) antroji manau lengviau suprantama Ta pirmoji tai tikrai sito, Lutė kitoj temoj dave
Gavau patikslinima, kad ir 2 schemute to paties megztuko
QUOTE(lizarde @ 2009 01 17, 23:14) O kaip pagal tą schemą megzt? Papildyta: QUOTE(mocia @ 2009 01 15, 16:29) Mocia, nuostabi modeliukų kolekcija surinkta QUOTE(dontstop @ 2009 01 18, 11:59) O kaip pagal tą schemą megzt? Cia tik ta kiaurarastine dalis, apacia gerosiomis megsiu O pas Mocia tikrai puikiu dalykeliu yra
Sveikos
QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 14:53) Sveikos Pasizvalgyk cia QUOTE(Kotita @ 2009 01 18, 14:53) Sveikos Aš bandysiu tokią megzt, nes jau esu mezgus pagal šitą schemą skraistę. Teoriškai čia skėčio schema, bet manau galima ir sijoną sukurpt ![]()
QUOTE(lizarde @ 2009 01 17, 20:51) Ta pirmoji tai tikrai sito, Lutė kitoj temoj dave Ir aš čia QUOTE(lizarde @ 2009 01 18, 14:24) Aciu QUOTE(lizarde @ 2009 01 18, 12:53) Cia tik ta kiaurarastine dalis, apacia gerosiomis megsiu O pas Mocia tikrai puikiu dalykeliu yra Kažkas lyg aiškėja QUOTE(dovyda @ 2009 01 19, 00:07) ir as dabar paieskose schemu servetelei-sijonui Ech, radau graziu, bet ka as zinau, ar uztektu ilgio sijonui, bus paskui sijonas lelei nebent
http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=3304&p=2
Patiko ta 5.152, bet nesuprantu as jos schemu, ar cia jos visos yra? QUOTE(Kotita @ 2009 01 19, 15:11) http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=3304&p=2 Patiko ta 5.152, bet nesuprantu as jos schemu, ar cia jos visos yra? man pati pirmoji gal nieko....nzn, o ta kur tu sakai, nelabai matosi ...
Va dar truputi radau, pora tik tinkamu, bet gal tau patiks
http://lodia.ru/forum/index.php?automodule...um=102&st=0 o as sau nieko nerandu tokia manau butu maza, nebent virsu pamegst gerom akim http://public.fotki.com/Kotita/megztos-ser...owimagephp.html todel manau teks tenkintis sita: http://public.fotki.com/Kotita/megztos-ser...9b15ae5222.html
Sveikutes, gal kas patarsite kaip reikia taisyklingai apskaiciuoti nuo kurios vietos imti staltieses schemos dali sijonui. Numezgiau virsu, kuris tik geromis akimis ir dabar planuoju nuo juosmens megzti zemyn sijona. Aplinkui turiu 160 akiu. Gal kas turite idomu pavyzdi? is anksto dekoju
Mes kaip tik ieskom serveteliu sijonui
mielos darbstuoles,
prasau patarimo, noriu is moheros (80%) nusimegzti sijona, platejanti. Ir zinau koki rasta tureciau naudoti, bet kadangi esu visiskas analfabetas mezgimo srity, tai nelabai zinau kaip ta rasteli isgauti. atrodo jis taip: kas kokios 5 geros akys kartojasi fragmentas is dvieju skyluciu (itariu tai uzmestos akys) o vidury kazkokia 1-2 akiu raizgalyne. Turbut visai neaiskiai susnekejau cia bet nepykit. Gal gali kas nors pakomentuoti ka reikia padaryti tame viduriuke tarp 2 uzmestu akiu? aciu QUOTE(vilzim @ 2009 01 20, 20:21) mielos darbstuoles, prasau patarimo, noriu is moheros (80%) nusimegzti sijona, platejanti. Ir zinau koki rasta tureciau naudoti, bet kadangi esu visiskas analfabetas mezgimo srity, tai nelabai zinau kaip ta rasteli isgauti. atrodo jis taip: kas kokios 5 geros akys kartojasi fragmentas is dvieju skyluciu (itariu tai uzmestos akys) o vidury kazkokia 1-2 akiu raizgalyne. Turbut visai neaiskiai susnekejau cia bet nepykit. Gal gali kas nors pakomentuoti ka reikia padaryti tame viduriuke tarp 2 uzmestu akiu? aciu Spėju, kad trys sumegztos akys QUOTE(Fency @ 2009 01 20, 17:15) Sveikutes, gal kas patarsite kaip reikia taisyklingai apskaiciuoti nuo kurios vietos imti staltieses schemos dali sijonui. Numezgiau virsu, kuris tik geromis akimis ir dabar planuoju nuo juosmens megzti zemyn sijona. Aplinkui turiu 160 akiu. Gal kas turite idomu pavyzdi? is anksto dekoju Aš tai dariau paprastai, pasiskaičiavau kiek akių uždėt liemeniui, tada pasirinkau servetėlėj nuo kurios eilės noriu megzt, žinoma ne nuo pirmos, o kokia tolimesnė, kad ir 20-a na pagal raštelį, kad gražiai derintųsi, tada suskaičiuoju kiek vienam motyvui reikia akių ir apskaičiuoju kiek motyvų man tilptų į mano jau turimą akių skaičių liemeniui
O čia - mano tunika
![]() Papildyta:
QUOTE(Kotita @ 2009 01 21, 15:19) Na kam taip, pasirink bet kokią patinkančią servetėlę ir pirmyn Va mano anksčiau jau rodytas pavyzdys QUOTE(Meila @ 2009 01 06, 00:14) QUOTE(Meila @ 2009 01 06, 14:35) Suknelės sijonas megztas pagal servetėlės schemą, na ne nuo pat pradžių ir ne iki galo, nes tada jau sijonas būtų ir man tikęs ![]() O paskui surinkau akis sijono viršuje ir mezgiau sukenelės viršų, o rankovytes ant galo pūstas tiesiog kiauraraščius Megzta Kids mohair siūlais, suėjo kašku 5 motkeliai po 25 g. po 230 m. Pradėjau megzt nuo 49 eilės ir baigiau 179 QUOTE(liute2 @ 2009 01 21, 15:41) Gražu
laba
mano paprasti moheriukai ![]() tunika krikšto dukrai-10 metų ![]() ir dukrai ![]() gražūs jūsų mezginiai visų QUOTE(Meila @ 2009 01 22, 10:03) Na kam taip, pasirink bet kokią patinkančią servetėlę ir pirmyn Va mano anksčiau jau rodytas pavyzdys Pradėjau megzt nuo 49 eilės ir baigiau 179 Gražu
sveikos, jau pasirodziau su savo suknele sukneliu temoj bet kadangi ji mocherinuke, ikeliu pasiziureti ir cia:
![]() ![]()
Nerealus grožis
QUOTE(La Perla @ 2009 01 22, 16:57) sveikos, jau pasirodziau su savo suknele sukneliu temoj bet kadangi ji mocherinuke, ikeliu pasiziureti ir cia: ![]() ![]() PAVAREI:) AŠ APAKUS:) NEREALU, viršutinė dalis idealiai išspręsta, man gražu, stilinga, romantiška, kiek mergaitiška...žavu... Tikrai norėčiau į savo spintą tokios suknios:) Ir vasara ir žiema ir ilgi batai ir bateliai viskas tiktų |