QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 12:41)
As tai turiu tokia zvakide, kur apacioj zvake, o virsuj - stiklinis indelis. I ji ipilu vandens ir kokiu kvapiu alieju ar siaip kokiu kvapu - labai faina, zvake dega, kambariai kvepia

QUOTE(Asta @ 2005 07 23, 10:26)
Aš ir tokia turiu, patinka ji man. Va tik vandens nepilu. Tiesiog įlašinu porą lašlių aliejaus. O reikėtų ir vandens?

as tokia dovanu esu gavus!! beja, vandens tai reikia ipilt, nes taip ilgiau kvapas laikysis. pvz, i ta lekstute as pripilu vandens kone pilna ir 5 lasiukus kvapu. tai buna, kad ta zvakute sudega, o vandens lieka, bet per nakti vanduo isgaruoja + kvapai irgi garuoja
QUOTE(Aga @ 2005 11 05, 19:31)
Mano namai jau ilgokai kvepia žaliojo obuolio smilkalu

labai patiko, tai vis perku ir perku

QUOTE(Doti @ 2005 12 09, 22:56)
Man vieninteliai smilkalai kurie patiko - obuolių kvapo - tokie gaivūs, o kiti...

pabandykit dar aloe vera, mano draugui labai patinka, nes irgi taip gaiviai kvepia
QUOTE(Raschida @ 2005 11 06, 09:36)
aš nemėgstu maisto kvapo namuose

,na tik kavos ir arbatos.labai mėgstu skaniai kvepiančius namus.turiu įvairių smilkalų,žvakių,eterinio aliejaus.
man tai NEPATINKA kai namai maistu kvepia - neduok dieve, dar po pietu uzsuka draugai, o pas tave vien tarkim kokiu kopustu ar bulviu, ar mesos kvapas

Tokiu atveju betkuriuo paros metu ar metu laiku visi langai maksimaliai ant vedinimo pozicijos buna