Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kuo kvepia Jūsų namai?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Asta
Dabar gausu įvairių dalyklėlių, skirtų tam kad namai kvepėtų. Įdomu sužinoti ar naudojate juos, kokie būtų pastebėjimai, ka patartumėt išbandyti 4u.gif

Pvz. man dabar maga įsigyti oro gaivikli, kur į elektros rozete jungiasi. Kažin kurima laikui užtenka to buteliuko maždaug, koki kvapč išbandyt...nes ne visus ir apuostyt išeina ax.gif
Frosted
Uztenka ilgam, pas mane jau ilgiau, nei menesi yra tas gaiviklis, ant viduriuko stovi. Ir visi namai kvepia. Nors parasyta, kad ten apelsinas su kazkuo, bet is tiesu labai idomus kvapas, man patinka ax.gif
O kai tik nupirkom, tai ant maximumo palikom, po darbo kai grizom, tai kvapas iskart pasijuto thumbup.gif
Onora
Rukalais, prakaitu, nesvariom kojinem... smile.gif

Jei rimtai tai kai issiskalbiu ir isdziaustau drabuzius- tai kvepia minkstikliu,
kai po lietaus atidarau langa - tai gaiva kvepia. O siaip tai megstu gelyciu pasimerkti, kad nuo ju pakvitu namai svelniai. Ziema megstu naudoti aliejines zvakes apelsinu ar geripfrutu kvapo. Aerozoliu nenaudoju, nes nepatinka.
Kvepalu kvapo i rozetes kisami gaivikliai- tai isvis tragedija.
Will
Tie gaivikliai, kur i rozetes jungiasi man labai nepatinka schmoll.gif Darbe yra toks, tai tiesiog erzina sad.gif
Labiausiai mėgstu smilkalus thumbup.gif
Asta
O kaip įvairūs džiovintų gėlyčių žolyčių mišiniai? Jie labiau dėl gražumo ar dėl kvapnumo? g.gif
Onora
QUOTE(Asta @ 2005 06 29, 19:53)
O kaip įvairūs džiovintų gėlyčių žolyčių mišiniai? Jie labiau dėl gražumo ar dėl kvapnumo?  g.gif
*

Del dulkiu rinkimo tongue.gif Nepatinka schmoll.gif
Man tada daug mieliau medinius rutuliukus ar obuoliukus kvapiu aliejumi paslakstyti
Angeliukas
Šiuo metu bijūnais (labai kvepia), o siaip smilkalais thumbup.gif .
fukuotukaf
O aš pilna kvepiančių žvakių prisipirkusi turiu doh.gif Skaniausios braškinės, vušninės, mėlyninės ir obuolinės (tokiuose skardiniuose indeliuose) thumbup.gif Kol vyras neprieštarauja, tol deginu kasdien biggrin.gif
Erszebeth
Pavasarį buvau pasinešus ant gyvų hiacintų biggrin.gif Pilnas palanges pritempiau, bet po to visi nužydėjo, bet užtat kaip faina buvo kol žydėjo thumbup.gif O šiaip specialių "kvėpinimo" priemonių nenaudojam, išskyrus tualete tongue.gif Štai dabar kvepia bulvių košė essen.gif (ne tualete, žinoma laugh.gif )
Azali
Skaniausiai kvepia , kai virtuvėje gaminu kokį troškinį su daržovėmis.Tada dar ilgai namai kvepia user posted image nors jau seniai viskas būna sugulę į skrandukus.
turtle
Na, siuo metu naudojam ta i rozete kisama kavpikli ax.gif Kvapas atrodo aqua vadinasi g.gif Na, nustatyta labai nestipriai, bet kita syki pirksiu koki apelsina irgi tongue.gif As tai sita "smirduka" kaip mes vadiname blush2.gif pirkau, nes namuose po visu remontu taip jautesi dar toks kaip ir remonto kvapas dry.gif O dabar gana neutralus, malonus kvapas mirksiukas.gif Na, smilkalai man tinka tik prie atitinkamos nuoaikos g.gif
Asta
QUOTE(Azali @ 2005 06 30, 02:57)
Skaniausiai kvepia , kai  virtuvėje gaminu kokį troškinį su daržovėmis.Tada dar ilgai namai kvepia  user posted image nors jau seniai viskas būna sugulę į skrandukus.
*

Man tai troškiniai kvepia tol kol valgau, o paskui tai tokie kvapai erzina tik schmoll.gif
Azali
QUOTE(Asta @ 2005 06 30, 20:55)
Man tai troškiniai kvepia tol kol valgau, o paskui tai tokie kvapai erzina tik  schmoll.gif
*

Mane irgi erzina sad.gif
Kvapas yra - o viskas suvalgyta cry.gif
Frosted
QUOTE(Azali @ 2005 07 01, 02:34)
Mane irgi erzina  sad.gif
Kvapas yra - o viskas suvalgyta  cry.gif
*

Aha, as tada einu dar valgyt, ir galu gale persivalgau... doh.gif
Smilkalus as deginu, bet retai, labai nuo nuotaikos priklauso. Man nuo kai kuriu smilkalu alergija prasideda, akis niezti ir gerkle...
Onora
QUOTE(turtle @ 2005 06 30, 09:40)
pirkau, nes namuose po visu remontu taip jautesi dar toks kaip ir remonto kvapas 
*

taigi faina- juk automobiliniu kvapuku buna "new car" kvapo, o pas tave naturalus ir net net kazkokiame maziuke masiniuke, o bute smile.gif
turtle
QUOTE(Onora @ 2005 07 01, 10:00)
taigi faina- juk automobiliniu kvapuku buna "new car" kvapo, o pas tave naturalus ir net net kazkokiame maziuke masiniuke, o bute smile.gif
*

Nu, kad viskas nauja, tai faina mirksiukas.gif Ale, kad tas kvapas kazkokis toks rugstus ne rugstus buvo fe schmoll.gif Vakar su gipsu maza skyle uzmurijo dar, tai kazkoks panasus kvapas, na, bet jau lygtai isgujome ta tvyrojusi kvapeli ax.gif
Buckiukas
Patys geriausi kvapai man - žalios arbatos smilkalai iš "C&D style" parduotuvių, neseniai pirkau ambra kvepiantį kubelį į mašiną, bet jis kažkaip labai tiko vonioj. Reikės būtinai nusipirkt tokį pat ir į mašinas - sau ir vyrui. Siūlau ir jums pabandyt išsirinkt ten smilkalus - nors ir nepigūs, aš daugiau nė karto kitur nebepirkau thumbup.gif
Frosted
QUOTE(Onora @ 2005 07 01, 11:00)
*

Onora, uzpatentuok nauja kvapa - "New home" arba "New house". biggrin.gif
smike
O aš nemėgstu kai namuose koks nors kvapas. Nuo smilkalų pykina, sintetikos ir šiaip tenka prisiuostyti, todėl gaiviklių nenoriu ir nepatinka man jie schmoll.gif Todėl visada atidarau langą, kad kambarys nuolat vėdintųsi, ypač po lietaus, ir būtų "bekvapis" ax.gif
Laisvė
Jei jau kalbėti apie kvapus, tai ilgiausiai mano bute laikėsi sudegusių pupelių kvapas cry.gif . Jis jautėsi net laiptinėje. O bute buvo aštrus kokias dvi savaites.
Marla
turejau kvapikli rozeciu- nepatiko. labai erzino. smilkalai man per aitrus kvapai ju. nusipirkau aromatine lempele- va sitas man patiko labai svelnus kvapas gaunasi, ir nesilaiko baisiai ilgai. bet kai namo sviezia nosim pareini jauti kazkoki aromata lengva smile.gif dar patiko tos dziovintios geles is skonio ir kvapo aromatu. pobranges bet labai malonus kvapas, galima iset i koki organzos maisiuka ir nei dulkiu rinks inei trukdys bet kvepia labai svelniai ir maloniai.
filifjonka
man namie patinka natūralūs kvapai...
išvėdinti kambariai, švaros kvapas...
šviežiai plikyta kava, pyragai kepami, vištytė kepama, sriuba su daug daug prieskoniu ax.gif
inore
Aš kambariuose tai nelabai mėgstu smilkalus, bet tolete jie man tinka idealiai. Užtenka puse lazdelės suslmilkinti ir kvapas vos ne visą dieną būna. ax.gif
solveigaz
Man labiausiai patinka aromatinės žvakės. Įsipili aliejuko švelnaus (fragrance oil). tongue.gif Ir pačiai labai fainiai. Kaifuoju. Smilkalai man per aštrūs. O ypač indiški. Net nosį riečia. blink.gif
Lape Snape
As tai turiu tokia zvakide, kur apacioj zvake, o virsuj - stiklinis indelis. I ji ipilu vandens ir kokiu kvapiu alieju ar siaip kokiu kvapu - labai faina, zvake dega, kambariai kvepia smile.gif
O smilkalus tai retai naudoju - kazkaip pastaruoju metu jauciu, kad mane erzinti pradejo tas astrumas ax.gif
Asta
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 11:41)
As tai turiu tokia zvakide, kur apacioj zvake, o virsuj - stiklinis indelis. I ji ipilu vandens ir kokiu kvapiu alieju ar siaip kokiu kvapu - labai faina, zvake dega, kambariai kvepia smile.gif
*

Aš ir tokia turiu, patinka ji man. Va tik vandens nepilu. Tiesiog įlašinu porą lašlių aliejaus. O reikėtų ir vandens? g.gif blush2.gif
Cleo_25
Aš irgi įlašinu tik aliejaus. Gal galima visaip? g.gif
O šiaip tai namie deginu tokią aliejinę žvakę, o romantiškam vakarui kartais nusiperkam mažiukių aromatinių žvakučių (tų arbatinių). Smilkalus anksčiau degindavau, bet mano vyrui nepatinka, tai perėjau tik prie žvakių. 4u.gif
O natūralūs kvapai (virtuvės) man labai patinka, bet kad retai aš ką nors gaminu. Bet kai gaminu, tai ir vyras, ir aš kaifuojam tongue.gif biggrin.gif
madrugada
Dabar tai natūraliai kvepia mirksiukas.gif langai visą laiką atidaryti. Žiemą kartais padeginu smilkaliukus arba aromatintas žvakutes. Dažniausiai turbūt kvepia virtuvės aromatais tongue.gif
Labai nemėgstu tualeto gaiviklių schmoll.gif man jie kvepia, kol pas kitus namie, pas save negaliu pakęst ir vis perku kitokius, nei prieš tai turėti, bet nė vienas netinka. Bandysiu smilkalus degint g.gif
Ugniaplaukė
Visi mokslininkai kaip susitare tvirtina, kad geriau nenaudoti visokiu oro gaivikliu, aromatiniu zvakiu ir nenaturaliu su chemija smilkalu (naturalus daug brangesni ir ju mazai kur yra), nes jie kenkia plauciams labai, nekalbant jau tiems zmonems, kurie turi atsma ar tt..

geriau kvepinkite naturaliomis priemonemis (naturalus aromatiniai aliejai, vaskines medum kvepiancios zvakes, vaistazoles ir tt.).
cameja
QUOTE(Ugniaplaukė @ 2005 10 21, 10:51)
Visi mokslininkai kaip susitare tvirtina, kad geriau nenaudoti visokiu oro gaivikliu, aromatiniu zvakiu ir nenaturaliu su chemija smilkalu (naturalus daug brangesni ir ju mazai kur yra), nes jie kenkia plauciams labai, nekalbant jau tiems zmonems, kurie turi atsma ar tt..

geriau kvepinkite naturaliomis priemonemis (naturalus aromatiniai aliejai, vaskines medum kvepiancios zvakes, vaistazoles ir tt.).
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Ieva-Pieva
QUOTE(Katytė @ 2005 07 25, 06:51)
Aš irgi įlašinu tik aliejaus. Gal galima visaip?  g.gif
O šiaip tai namie deginu tokią aliejinę žvakę, o romantiškam vakarui kartais nusiperkam mažiukių aromatinių žvakučių (tų arbatinių). Smilkalus anksčiau degindavau, bet mano vyrui nepatinka, tai perėjau tik prie žvakių.  4u.gif
O natūralūs kvapai (virtuvės) man labai patinka, bet kad retai aš ką nors gaminu. Bet kai gaminu, tai ir vyras, ir aš kaifuojam  tongue.gif  biggrin.gif
*

kiek aš turėjau aliejukų, visų etiketėse nurodoma aliejų lašinti į nedidelį vandens kiekį ax.gif
daivutis
Daugiau nei prieš mėnesį nusipirkau Air Wick thumbup.gif Nustatai kas kiek laiko jis turi papurkšti, kvapas nėra stiprus, įkyrus. thumbup.gif Man labai patinka.
Dar deginu žvakes, smilkalus (patys geriausi, kokybiškiausi iš "C&D style", kitokių nebeperku), aromaterepines žvakides. thumbup.gif wub.gif Labai super ir nebrangūs lietuviški "Naujoji Barmunė" aliejukai, taip pat pas juos yra ir lux masažinių aliejų, labai gražių aromaterapinių žvakidžių.
Nerytė
Namai kvepia arba Lenoru wink.gif kai isskalbti skalbiniai dziusta, labai patinka sis kvapas arba zvakemis. kai gyvenau viena degindavau smilkalus, o dabar maniskiui nepatinka tai turiu taikytis prie jo irgi wink.gif tai radau kitokiu budu kaip namus pakevpinti.
beje eteriniai aliejai man irgi labai patinka, ir juos reikia atskiesti vandenuku. tiksliau i zvakide ilasinti aliejaus ir ipilti vandens
Aga
Mano namai jau ilgokai kvepia žaliojo obuolio smilkalu thumbup.gif labai patiko, tai vis perku ir perku smile.gif
H@v@n@
QUOTE(daivutis @ 2005 10 24, 17:31)
nebrangūs lietuviški "Naujoji Barmunė" aliejukai
*

kur jų rasti? ax.gif
Raschida
aš nemėgstu maisto kvapo namuose schmoll.gif ,na tik kavos ir arbatos.labai mėgstu skaniai kvepiančius namus.turiu įvairių smilkalų,žvakių,eterinio aliejaus.
keista tai,kad man patinka chlorkalkes kvapas vonioje ir tualete,manęs tai neerzina,man tai švaros kvapas.
šiuo metu mano namai kvepia mėta,nes kaitinu mėtų aliejų thumbup.gif
daivutis
"Naujosios barmunės" aliejukais prekiauja vaistinėse. Vilniuje VCUP yra ju mažytis skyrelis pirmame aukšte už lifto prie picerijos. Daugiau info galite rasti www.naujojibarmune.lt Tikrai rekomenduoju, labai super 4u.gif
vvandene
žvakę kokią kvepiančią padeginu kartais, ar smilkalų. o tu cheminių tai nekenčiu jokių - nei purškiamų, nei į rozetę kišamų. nesuprantu, kam be reikalo kažkokią chemiją uostyt smile.gif
iga
QUOTE(vvandene @ 2005 11 08, 19:40)
žvakę kokią kvepiančią padeginu kartais, ar smilkalų. o tu cheminių tai nekenčiu jokių - nei purškiamų, nei į rozetę kišamų. nesuprantu, kam be reikalo kažkokią chemiją uostyt smile.gif
*

As irgi nemegstu jokios chemijos, net ir smikalai mane erzina. Gerai isvedinu kambarius, patinka kai kvepia lauku ir gaiva thumbup.gif Kartais papurskiu su pakvepintu vandeniu uzuolaidas. I tuscia senu kvepalu buteliuka ipilu vandens, jis pastovi ir papurskiu. Nejauciu tada chemijos, tik malonu kvapa. O siaip musu namai kvepia MUSU NAMAIS thumbup.gif
WC aisku naudojam dezikus ir WC kvapus.REIKIA biggrin.gif
exangel
naudoju smilkalus.Seniau pirkdavau is "C&D style" o dabar tai anglijoje pirktus.Tai labai thumbup.gif nes toks lengvas kvapas ir tikrai neerzinantis. Labiausiai patinka vaniles,kokoso,vandenyno kvapo smilkalai. good.gif
justytiaa
siaip niekad nemegau smilkalu.. bet vienus kai nusipirkau tai atsidziaugti ir atsikvepuoti negaliu... biggrin.gif thumbup.gif
Aivute
Dažniausiai smilkalais rolleyes.gif pirktais iš C&D, nes kiek esu bandžiusi ir kitur įsigyti tai blink.gif veu kokie, na dar faini buvo kur buvo parvežti iš tolimųjų rytų 4u.gif.
Doti
Man vieninteliai smilkalai kurie patiko - obuolių kvapo - tokie gaivūs, o kiti... schmoll.gif
grange
nu dar smilaklus tai pateisinu, bet jau tie,k ur purskiami chemikalai i kambari, tai jau nesamone! kas kad kvepia, bet kokia nauda...!?
mano budas toks-pradarau langus visu kokiom 20 minuciu, tada atnesu geliu svieziu jei vasara, ziema, kokia egles sakute ar dar koki augalelei ir kvepia naturaliai ir grazu smile.gif thumbup.gif
Liepa
manau daugiau del grozio nebent uzlasint eterinio aliejaus tada ir kvapas jausis, o jei dar siltai padesi.. smile.gif
madlen
ax.gif Mazosios Indijos parduotuvej pirkau kavos kvapo smilkalus,oi kaip man liuks thumbup.gif
braskel
QUOTE(Lape Snape @ 2005 07 21, 12:41)
*

QUOTE(Asta @ 2005 07 23, 10:26)
Aš ir tokia turiu, patinka ji man. Va tik vandens nepilu. Tiesiog įlašinu porą lašlių aliejaus. O reikėtų ir vandens?  g.gif blush2.gif
*

thumbup.gif as tokia dovanu esu gavus!! beja, vandens tai reikia ipilt, nes taip ilgiau kvapas laikysis. pvz, i ta lekstute as pripilu vandens kone pilna ir 5 lasiukus kvapu. tai buna, kad ta zvakute sudega, o vandens lieka, bet per nakti vanduo isgaruoja + kvapai irgi garuoja thumbup.gif
QUOTE(Aga @ 2005 11 05, 19:31)
Mano namai jau ilgokai kvepia  žaliojo obuolio smilkalu thumbup.gif labai patiko, tai vis perku ir perku smile.gif
*

QUOTE(Doti @ 2005 12 09, 22:56)
Man vieninteliai smilkalai kurie patiko - obuolių kvapo - tokie gaivūs, o kiti... schmoll.gif
*

thumbup.gif pabandykit dar aloe vera, mano draugui labai patinka, nes irgi taip gaiviai kvepia wub.gif
QUOTE(Raschida @ 2005 11 06, 09:36)
aš nemėgstu maisto kvapo namuose schmoll.gif ,na tik kavos ir arbatos.labai mėgstu skaniai kvepiančius namus.turiu įvairių smilkalų,žvakių,eterinio aliejaus.
*

man tai NEPATINKA kai namai maistu kvepia - neduok dieve, dar po pietu uzsuka draugai, o pas tave vien tarkim kokiu kopustu ar bulviu, ar mesos kvapas doh.gif Tokiu atveju betkuriuo paros metu ar metu laiku visi langai maksimaliai ant vedinimo pozicijos buna tongue.gif
jolitav
O kur yra C&D style? blush2.gif
Aislanda
Zalio obuolio smilkalai thumbup.gif
Estrella...
Nežinau,gal aš netinkamus smilkalus naudoju,bet man jie nepatinka schmoll.gif smirda dūmais ir toks sunkus oras nuo jų namuose būna doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.