Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Amway -UK
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
vaida36
4u.gif atsiliepimai tu kurios naudoja amway produktus ir pagalba toms kurios nori naudoti gerus 100% kokybe atitinkancius produktus(namams,groziui ir sveikatai) tongue.gif
Auksesmama
QUOTE(vaida36 @ 2008 10 23, 13:23)
4u.gif atsiliepimai tu kurios naudoja amway produktus ir pagalba toms kurios nori naudoti gerus 100% kokybe atitinkancius produktus(namams,groziui ir sveikatai) tongue.gif
*

na kai ka teko naudoti paciai..turiu pasta-nieko ypatingo,kaip ir visos,naudojam dviese ir uzteko visai neilgam,kaip buvo sakoma ,kad pusei metu doh.gif indu ploviklis neblogas ...pirkau pedkelnes,tai po pirmojo apsimovimo ismeciau i siuksliu deze...na dar teko gerti vitaminus,gal ir nieko,tik kad man tas ju vartojimas daznas,tai turiu visur nesiotis,kad neuzmirsciau...daugiau nieko neteko isbandyti,nes dauguma produktu kuriuos pirkau likau nepatenkinta g.gif
Orchideja85
O kur galima Amway isigyti UK? As noreciau smile.gif
Rico
O man neapsisvietusiai paaiskinkit su kuo tai valgoma blush2.gif
kazka supratau is Auksesmamos... bet gal placiau galima? ax.gif
Orchideja85
QUOTE(Rico @ 2008 10 31, 15:32)
O man neapsisvietusiai paaiskinkit su kuo tai valgoma  blush2.gif
kazka supratau is Auksesmamos... bet gal placiau galima?  ax.gif
*

Na nevalgoma nevalgoma
kosmetika
kuno,plauku,veido prieziuros priemones
valikliai
skalbikliai
balikliai
vitaminai
ir dar daug ko...
vaida36
labutis merginos,amway produkcijos galima nusipirkti anglijoj irgi per konsultantus kaip ir lt.o kas del dantu pastos-tai nenorekite kad issivalete dantys ir sypsena kerinti.juk tai ne vienos dienos darbas.bet ar pajutote skirtuma burnoje issivalius dantis bigsmile.gif svelnesnis pojutis ir gaivesnis.o del kiekio-mes lietuves pripratusios deti daug.pabandykite deti maziau ir tikrai pamatysite kad dantis issivalysite taip pat.o indu plovykly reik skiesti nes juk cia koncentratas.jei neskiedet tai galima ir per men.isnaudoti bet praskiedus tikrai maziausiai pusmecio uztenka.dar ir priklauso kiek tu indu plauni.man 4 asmenu seimai uzteko 1m. blush2.gif
Auksesmama
prasom galit uzsisakyti is tinklalapio amway.co.uk
ugniukas
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 10 31, 15:13)
Na nevalgoma nevalgoma
kosmetika
kuno,plauku,veido prieziuros priemones
valikliai
skalbikliai
balikliai
vitaminai
ir dar daug ko...

tokios kompanijos kurios gamina plataus spektro produktus-buna niekam vertos...

QUOTE(vaida36 @ 2008 11 10, 11:54)
labutis merginos,amway produkcijos galima nusipirkti anglijoj irgi per konsultantus kaip ir lt.o kas del dantu pastos-tai nenorekite kad issivalete dantys ir sypsena kerinti.juk tai ne vienos dienos darbas.bet ar pajutote skirtuma burnoje issivalius dantis bigsmile.gif svelnesnis pojutis ir gaivesnis.o del kiekio-mes lietuves pripratusios deti daug.pabandykite deti maziau ir tikrai pamatysite kad dantis issivalysite taip pat.o indu plovykly reik skiesti nes juk cia koncentratas.jei neskiedet tai galima ir per men.isnaudoti bet praskiedus tikrai maziausiai pusmecio uztenka.dar ir priklauso kiek tu indu plauni.man 4 asmenu seimai uzteko 1m. blush2.gif

visu antra-kas nori reklamuoti produktus ar virmas-prasome i "skelbimu" skyreli esanti siame forume !!!!!!!!
Dax
Neturiejau jokio isankstinio nusistatymo... bet

Skalbimo milteliai nieko ypatingo, paprasti parduotuvej skalbia geriau.
Nuo vaikisku skalbimo milteliu mane taip isbere kad kai issiaiskinau nuo ko tai ismeciau, aciu dievui vaikuciui nieko doh.gif , o as kankinausi gera menesi su vaistais. Pries tai neikada jokie skalbimo milteliai tokiu dalyku nebuvo sukele.
Audiniu minstiklis gal ir neblogas, bet kazko super nepastebejau.
Veido kremas irgi netiko, oda paraudonavo, pradejo pleiskanot.
Indu ploviklis neblogas...
LOC... nieko ypatingo.
Skalbiniu tri-enzym boosteris... nestebuklingas... nusivyliau.
Purskiamas demiu isemejas isima demes neblogai.
Va tik tiek...
ugniukas
sleep.gif flirt.gif nail.gif:
Dax
Va dar pridesiu... vitaminai double x nieko ispudingo ir baisiai brangus. Zuvu tauku kapsules omega3 ar kokios ten yra, tai paskui puse dienos vis atsirugsti zuvimi... schmoll.gif... nepamenu ka as dar bandzius... turiu tokius draugus fanatikus, kurie pastoviai dovanoja... nesinori sakuyt kas nedovanotu, bet tikrai nesu patenkinta.

va geras daiktas vandens filtras E-spring... tik baisokliskai brangus blink.gif
Preliudijaa
na as esu amway produkcijos konsultante uk..klientu ratas vis dideja,turiu jau ir pastoviu thumbup.gif nu negirdejau jokiu nusiskundimu bent jau kolkas,gal todel kad viska ka rekomenduoju as esu pati isbandziusi blush2.gif o del cia issakytu nusiskundimu tai manau kad ir prduotuveje pirkdamas nauja produkta neesi garantuotas jog 100 atitiks mirksiukas.gif
(april)
QUOTE(prelude @ 2008 12 05, 17:55)
na as esu amway produkcijos konsultante uk..klientu ratas vis dideja,turiu jau ir pastoviu thumbup.gif nu negirdejau jokiu nusiskundimu bent jau kolkas,gal todel kad viska ka rekomenduoju as esu pati isbandziusi blush2.gif o del cia issakytu nusiskundimu tai manau kad ir prduotuveje pirkdamas nauja produkta neesi garantuotas jog 100 atitiks mirksiukas.gif
*

prasom man daugiau papasakoti apie amway ax.gif
kodel sie produktai yra platinami konsltantu, o nesiverzia i prekybos centrus ar atsidaro savo tinkla , jeigu yra toookie geri.
as neturiu jokios nuomones apie tai, nes nieko nesu bandzius.
visu pirma manes nevilioja nes yra platinami kaip avon ar oriflame , kuriu kokybe turbut puikiai zinome ...
ir dar manau per platus produkcijos profilis, paprasciausiai yra neimano buti 100% geriem tokioje gausybeje produktu g.gif

Dax
QUOTE(prelude @ 2008 12 06, 00:55)
*

As nesiskundziu tik pasakiau savo nuomone. Tas kas netiko, tai aisku visko buna, bet net tas kas ir tiko tikrai kazko stulbinancio nepastebejau. O isbandzius tikrai nemazai, nes turiu drauge kuri ale konsultante ir pastoviai pridavanoja visom progom... o i akis pasakyt kad nedovanotu nedristu blush2.gif Turiu vaiko prieziuros rinkinuka, bet bijau naudot. unsure.gif
Preliudijaa
QUOTE((april) @ 2008 12 07, 11:04)
prasom man daugiau papasakoti apie amway  ax.gif 
kodel sie produktai yra platinami konsltantu, o nesiverzia i prekybos centrus ar atsidaro savo tinkla , jeigu yra toookie geri.
as neturiu jokios nuomones apie tai, nes nieko nesu bandzius.
visu pirma manes nevilioja nes yra platinami kaip avon ar oriflame , kuriu kokybe turbut puikiai zinome ...
ir dar manau per platus produkcijos profilis, paprasciausiai yra neimano buti 100% geriem tokioje gausybeje produktu  g.gif
*

cia ir yra verslo esme tinklinis marketingas ne perekybos centru marketingas
pelna kuri pasiimtu prekybos centrai atiduoda amway konsultanatams 4u.gif

del awon ar oriflame-del kokybes nesigincysime,nes kiekvienam savo 4u.gif

daugiau info:jei pirktum prekę prekybos centre (PC) tai moketum už ją žymiai daugiau, nei kainuoja ją pagaminti: antkainiai už prekės atvežimą, reklamą, PC darbuotojų atlyginimus ir pelnas PC savininkui padidina prekės kainą iki 1000proc. (!) Jei tam tikrą prekę iš PC rekomenduojate kitiems, Jums už tai niekas niekada nemokės. Tuo tarpu pirkdami tinklinio marketingo firmose gausite prekę be antkainio, be to, Jums sumokės tam tikrą dalį nuo firmos pelno už tai, kad platinate jos produkciją, surasdami naujus konsultantus ir pirkėjus. Taip galima kilti karjeros laiptais ir tapti finansiškai nepriklausomu per palyginti trumpą laikotarpį”, – maždaug taip įvadą apie tinklinį marketingą pradeda daugelis konsultantų, ieškodami verslo partnerių seminarų ar privačių susitikimų metu. Tinklinio marketingo būdu dirbančio verslininko veikla labai supaprastintai apibūdinama taip – jis turi tam tikrą produktą, atmeta reklamos agentūrą ir pats užsiima marketingu ir reklama taip, kaip jam atrodo geriau.
vaidaelv
4u.gif kas uzsiimat situo bizniu,pasisakykit,kaip jums sekasi tai daryti cia-uk.mat mano mb brolis jau 7 metai Lt sukasi toje sferoje.ir gan neblogai gyvena-vien situo uzsiima.Na,bet jis daug ir atkakliai dirbo sitoje sferoje.Mus nuo pat pradziu kalbino irgi pradeti,bet mes taip ir neuzkibom.Dbr,grizom po Kaldediniu atsotogu Lt,tai vel mus ten kalbino.Ir sikart man visai priimtinas variantas atrodo- kitaip atrodo viskas.Tik bijau,kad ne i savo roges isesiu.Va,net is pasiskymu sitoje temoje jauciu pasipriesinima ir nesupratima.Bet kai tai daro tavo artimieji ir kai matai,kaip ju gyvenimas pasikeite i geraja(ir net labai gera)puse,tai nebesinori smerkti,o tik norisi suzinot,kaip jie tai padare. ax.gif
viktutes
aš esu išbandžius veido kremus ir valikslius, tai labai patiko smile.gif
ir dar labai ir net labai patenkinta orkaitės ir keramikinės viryklės valikliaias, tikrai geri ir net rekomenduoju smile.gif
o visai nepatiko tai dantų šepetėliai ir nieko dantų pasta nieko gero, na, kad bloga nepasakyčiau, bet kažkas stebuklingo, tai tikrai ne.... beje ne mes lietuviai įpratę dėti daug pastos, o visos odontologų asocijacijos rekomenduoja, kad dantų pasta būtų per visus dantų šepetėlio šerelius tongue.gif
Preliudijaa
QUOTE(vaidaelv @ 2009 01 20, 11:35)
4u.gif kas uzsiimat situo bizniu,pasisakykit,kaip jums sekasi tai daryti cia-uk.mat mano mb brolis jau 7 metai Lt sukasi toje sferoje.ir gan neblogai gyvena-vien situo uzsiima.Na,bet jis daug ir atkakliai dirbo sitoje sferoje.Mus nuo pat pradziu kalbino irgi pradeti,bet mes taip ir neuzkibom.Dbr,grizom po Kaldediniu atsotogu Lt,tai vel mus ten kalbino.Ir sikart man visai priimtinas variantas atrodo- kitaip atrodo viskas.Tik bijau,kad ne i savo roges isesiu.Va,net is pasiskymu sitoje temoje jauciu pasipriesinima ir nesupratima.Bet kai tai daro tavo artimieji ir kai matai,kaip ju gyvenimas pasikeite i geraja(ir net labai gera)puse,tai nebesinori smerkti,o tik norisi suzinot,kaip jie tai padare. ax.gif
*

na dideliu pinigu neuzdirbu,nes neesu pasinerusi i sia sriti..is to pragyventi bent jau ka dabar gaunu tikrai neiseitu schmoll.gif na bet aisku jei uzsiimti rimtai ir tik tuo gal gal g.gif
jurgiene1
QUOTE(vaidaelv @ 2009 01 20, 13:35)
*

Reikia atsideti siam bizniui,tada imanoma ir kazka pasiekti.Jei norite placiau galite man parasyti i až.Su malonumu patarsiu. thumbup.gif
jurgiene1
DAUGIAU NERA PASISAKANCIU APIE AMWAY. smile.gif TIKRAI YRA DAUGIAU VARTOJANCIU,LAUKIAM PASISAKYMU. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
volvo999
Sveikos, kadangi mane ir bando itruakti i sita bizni tai pradejau daugiau dometis ir skaitineti. Esu isbandziusi nemazai amway linijos prekiu. Negaleciau skustis, kad jos blogos, prekes tikrai geros, tik reikia jas moketi naudotis.

Beje cia toms kurios labai nusivylusios produktais, tai jei kas netinka yra 100% grazinimas per 90 dienu. Jei jum preke netiko ar nepatiko tai ja galima grazinti ir atgauni visus pinigus kuriuos esi sumokejusi.

Galiu pasakyti viena buvau seminere maciau zmoniu kurie yra pasieke siuo verslu nemazai, taip kad sistema tikrai veikia tik nevisi moka joje dirbti, nes daR gyvena SOVIETINIU mastymu ir bijo kur pasisukti, nes neaisku ka zmones apie tave pagalvos. Jus geriau pagalvokite ka vaikams valgyti duosit, kai ismes is darbo del "KRIZES" o ne ka zmones pagalvos, kai begsit ir maldausit ne tada laikas bus galvoti.

Kiek zmoniu tiek ir nuomoniu, kam netinka tas ir nelyskit i ne savo vezias, bet sh pilti tai nereikia, pradzioj isitikinkit kaip viskas is tiesu yra o ne klausykit ka janute ar petrute papasakojo, nes ta pati galejo ir apie jusu profesijos zmones pasakyti kad girdejo ir pasakoja visiems.

Jei kam reikes kokios info apie produktus, prasom kreiptis.
puzzle
Labai geras budas pradeti versla bet kam. Jei tikrai norite suzinoti daugiau, ne tik apie produktus bet ir apie versla rasykit, tai puiki galimybe tapti nepriklausomu, gauti pasyvias pajamas ( kai nedirbi o pinigu viestiek gauni)
morfi02@yahoo.com
Aiste_888
Merginos noriu uzsisakyti AMWAY produktu ( valikliu) mirksiukas.gif Kuri galit atsiusti kataloga blush2.gif
vaidaelv
4u.gif smagu,kad atsiliepe daugiau merginu.zinau,kad kovo viduryje bus seminaras.ar kas nors dalyvausite jame?
volvo999
QUOTE(Aiste_888 @ 2009 02 10, 18:48)
Merginos noriu uzsisakyti AMWAY produktu ( valikliu)  mirksiukas.gif  Kuri galit atsiusti kataloga  blush2.gif
*

galiu atsiusti, parasyk maila
Madeira:)
AMWAY gamina pacia puikiausia dantu pasta ir burnos skalavimo skysti nezinau kiek laiko jau tai naudoju...kitu net nenoriu...produkcija kokybiska ir tikrai gera...ir vitaminai ir indu ploviklis.... biggrin.gif tiktai verta bandyti... drinks_cheers.gif
jurgiene1
QUOTE(vaidaelv @ 2009 02 10, 19:37)
4u.gif smagu,kad atsiliepe daugiau merginu.zinau,kad kovo viduryje bus seminaras.ar kas nors dalyvausite jame?
*

Labukas.
As dalyvausiu ir labai laukiu. thumbup.gif Norisi pasiziureti ka anglai parodys,o siaip saunu,kad issijudino temele.Visoms sekmes. 4u.gif
vaidaelv
QUOTE(jurgiene1 @ 2009 02 16, 12:21)
Labukas.
As dalyvausiu ir labai laukiu. thumbup.gif Norisi pasiziureti ka anglai parodys,o siaip saunu,kad issijudino temele.Visoms sekmes. 4u.gif
*

si sekmadieni,t.y.22 diena is Lietuvos atvaziuoja daug sioje srityje pasiekes zmogus.organizuojamas tipo,kaip toks seminaras.jei kam idomu,rasykit i a.z. 4u.gif
gussste23
na pasisakysiu ir as nusipirkau pabandymui orkaiciu valikli, tai stebuklas kazkoks. istepiau visus puodus ir po pusvalandzio nuvaliau kempinele nereikejo net trinti, patys juodziausi puodai nusivale. thumbup.gif mama netikejo bet nuveziau ir jai labai patiko. domina dar vitaminai kazin ar jie tokie veiksmingi kaip raso? dar domina platinimo galimybes arba pirkimas sau pigiau gal galetumete kas smulkiau paaiskinti giedrepp@gmail.com
Danieliute
Sveikos merginos 4u.gif Tikiuosi niekas nesupyks, kad šioje temoje pakomentuosiu ir aš. Taigi, mano pažintis su firma Amway prasidejo prieš kokius 7 m. Tada gavau dovanu indu plovikli - DISH DROPS. Ir nenusivyliau wub.gif naudoju ji iki šiol thumbup.gif Veliau susigundziau isigyti ir daugiau prekiu is buitiniu priemoniu ... ir vel likau patenkinta. Zinoma kai gyvenau Lietuvoje kaina truputi kandziojosi, bet priemones tikrai labai taupiai naudojasi, taigi manau ir tai atsipirkdavo. Na o siuo metu su seima gyvename Airijoje. Ilgai laika pamegtas priemones vis atsigabendavau is Lietuvos smile.gif Bet pagaliau suradau galimybe uzsisakineti prekes cia vietoje t.y. - Airijoje cool.gif Taigi mano posmo reziume butu: priemones tikrai geros,bent jau man jos atitiko visus keliamus reikalvimus. Verta pabandyti smile.gif P.S. Jeigu kas turi minciu pradeti si versla Airijoje prasome drasiai kreiptis. 4u.gif Sekmes visoms naudojancioms ir pradesiancioms naudoti 4u.gif
Retisa
pateko man šiandien į rankas amway kainų katalogas. na ir antkainiai ten... jei prekė kainuoja 30 litu tai ja parduoda uz 40 platintojai.. smile.gif visiems amway gerbėjams siūlau susirasti "savą" platintoją ir pirkti savikaina, va tada tai apsimoka. :)gal čia antireklama, aš atsiprašau, bet tiesiog negaliu nutylėti....
Kuzia
QUOTE(Retisa @ 2009 03 15, 19:40)
pateko man šiandien į rankas amway kainų katalogas. na ir antkainiai ten... jei prekė kainuoja 30 litu tai ja parduoda uz 40 platintojai..  smile.gif visiems amway gerbėjams siūlau susirasti "savą" platintoją ir pirkti savikaina, va tada tai apsimoka. :)gal čia antireklama, aš atsiprašau, bet tiesiog negaliu nutylėti....
*

Labai gerai, kad parasei, nes cia darosi reklamos skyrelis doh.gif
jurgiene1
QUOTE(Retisa @ 2009 03 15, 22:40)
pateko man šiandien į rankas amway kainų katalogas. na ir antkainiai ten... jei prekė kainuoja 30 litu tai ja parduoda uz 40 platintojai..  smile.gif visiems amway gerbėjams siūlau susirasti "savą" platintoją ir pirkti savikaina, va tada tai apsimoka. :)gal čia antireklama, aš atsiprašau, bet tiesiog negaliu nutylėti....
*

cia tu sneki apie Lietuvos rinka. smile.gif Anglijos rinkoje to nera.Kiekviena salis turi savo istatymus. :DNeklaidynkit,mielosios,zmoniu. 4u.gif
Retisa
taip, šneku apie Lietuva, Kauna:). ir tikrai tikiu kad kitur yra mažesni antkainiai 4u.gif
Uuoga
na AMWAY produkcija tikrai yra labai gera 4u.gif thumbup.gif wub.gif mano tevai uzsiima siuo verslu, noriu ir as, tik jie tai daro LT, o as siuo metu gyvenu UK, kai gyvenau LT kartu su jais dalyvaudavau seminaruose thumbup.gif super !!! patys zmones tuo uzsiimantis - visada su shypsena veiduose 4u.gif gera nuotaika, kitokiu, pozityviu mastymu ;]] tie seminarai, keliones, matau kaip zmones dziaugiasi gyvenimu, ir as pati to noriu, nes pamaceu ko jie pasieke, ir kaip gvena db drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o del produkcijos, tai tiek vitaminai, kosmetika, milteliai ir pan super, enusivyliau as, na buvo atveju kai dvi drauges nusiperka viena produkta, nepamenu db ka, bet kd ji pries vartojant reik suplakt ;D kd tos medziagos susimaisytu,o jos pajima ir pasidalina ji draugiskai, aisq medziagu ten tampa netolygiai, o poto skundzias 'ale kodel neveiksmingas, o tiek kainuoja' gal prekesir brangios, bet ,kaip as sakau - as ne milijoniere, kd pirkciau pigius daiktus, tai geriau brangiau sumoket ir turet gera daikta;]

o del AMWAY verslo cia- parasykit man i az kas tuo uzsiima, noreciau nusipirkti ta paketa, ir siaip, bendrauti, pasiilgau as AMWAY`istu zmoniu 4u.gif
vaidaelv
QUOTE(Kuzia @ 2009 03 16, 07:06)
Labai gerai, kad parasei, nes cia darosi reklamos skyrelis doh.gif
*

o tai kaip kituose skyreliuose merginos kalba apie rubus,kosmetika,maista ir t.t.?tai taip pat skaitosi kaip reklamos skyreliai? g.gif kuom butent uzkliuvo sitas? rolleyes.gif
Liepaite
Laba diena 4u.gif

noreciau uzsisakyt prekiu is Amway.. gal kas nors galetu padet ax.gif
Poppy honey
QUOTE(Liepaite @ 2009 03 26, 18:54)
Laba diena 4u.gif

noreciau uzsisakyt prekiu is Amway..  gal kas nors galetu padet ax.gif
*

ir as noreciau,jei atsiras,galit i a.z.parasyt
sandnika
QUOTE(Uuoga @ 2009 03 19, 12:27)
na AMWAY produkcija tikrai yra labai gera 4u.gif  thumbup.gif  wub.gif  mano tevai uzsiima siuo verslu, noriu ir as, tik jie tai daro LT, o as siuo metu gyvenu UK, kai gyvenau LT kartu su jais dalyvaudavau seminaruose thumbup.gif  super !!! patys zmones tuo uzsiimantis - visada su shypsena veiduose 4u.gif  gera nuotaika, kitokiu, pozityviu mastymu ;]] tie seminarai, keliones, matau kaip zmones dziaugiasi gyvenimu, ir as pati to noriu, nes pamaceu ko jie pasieke, ir kaip gvena db drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  o del produkcijos, tai tiek vitaminai, kosmetika, milteliai ir pan super, enusivyliau as, na buvo atveju kai dvi drauges nusiperka viena produkta, nepamenu db ka, bet kd ji pries vartojant reik suplakt ;D kd tos medziagos susimaisytu,o jos pajima ir pasidalina ji draugiskai, aisq medziagu ten tampa netolygiai, o poto skundzias 'ale kodel neveiksmingas, o tiek kainuoja' gal prekesir brangios, bet ,kaip as sakau  - as ne milijoniere, kd pirkciau pigius daiktus, tai geriau brangiau sumoket ir turet gera daikta;]
o del AMWAY verslo cia- parasykit man i az kas tuo uzsiima, noreciau nusipirkti ta paketa, ir siaip, bendrauti, pasiilgau as AMWAY`istu zmoniu 4u.gif
*

Labukas, as dar cia naujoke siame reikale bet va drauge iklabejo pabandyti tai ziuresimkaip cia bus. smagu surasti bendraminciu ir cia uk. tikiuosi bendrausim.
Papildyta:
QUOTE(vaivita @ 2009 03 27, 01:16)
ir as noreciau,jei atsiras,galit i a.z.parasyt
*

sveikute, smagu kad ir uk yra norinciu isigyti amway, as esu konsultante, jei noretum daugiau suzinoti apie tai ar ka uzsisakyti, rasyk man tiesiai i az, malonu bus bedradarbiauti thumbup.gif
RASMA29
smile.gif sveikutes blush2.gif esu naujoke bet tik siame forume o kas liecia AMWAY tikrai ne.
jei siame forume esanciu nori uzsisakyti visada prasom
P.S.(ne lietuvoje zinoma,o airijoje)
Evelinaki
QUOTE(gussste23 @ 2009 02 17, 20:03)
na pasisakysiu ir as nusipirkau pabandymui orkaiciu valikli, tai stebuklas kazkoks. istepiau visus puodus ir po pusvalandzio nuvaliau kempinele nereikejo net trinti, patys juodziausi puodai nusivale. thumbup.gif  mama netikejo bet nuveziau ir jai labai patiko. domina dar vitaminai kazin ar jie tokie veiksmingi kaip raso?  dar domina platinimo galimybes arba pirkimas sau pigiau gal galetumete kas smulkiau paaiskinti giedrepp@gmail.com
*

Vseiki, noreciau ir a pradeti amway bizniuka bet graikijoje tai net nezinau kaip cia ka susirasti.... labai noreciau paprasyti gal galetumet atsiusti UK katalogo kainas paziureti... Ar jos skiriasi nuo lietuvisko?

aciu
RASMA29
QUOTE(Evelinaki @ 2009 04 10, 21:11)
Vseiki, noreciau ir a pradeti amway bizniuka bet graikijoje tai net nezinau kaip cia ka susirasti.... labai noreciau paprasyti gal galetumet atsiusti UK katalogo kainas paziureti... Ar jos skiriasi nuo lietuvisko?

aciu
*

sveikute bigsmile.gif na tokio kaip katalogo nera tik is interneto, galiu pasakyti jog labai skiriasi lyginant lietuva su airija pvz: indu plovyklis skystas kainuoja airijoje 6 su centais o lietuvoje apie 40litu, skalbimu milteliai cia kainuoja 20 euru o lt apie 109 litus na manau skirtuma suradai ax.gif
Redvita
QUOTE(RASMA29 @ 2009 04 10, 22:27)
sveikute bigsmile.gif  na tokio kaip katalogo nera tik is interneto, galiu pasakyti jog labai skiriasi lyginant lietuva su airija pvz: indu plovyklis skystas kainuoja airijoje 6 su centais o lietuvoje apie 40litu, skalbimu milteliai cia kainuoja 20 euru o lt apie 109 litus na manau skirtuma suradai ax.gif
*

O cia tas 20 euru jau su pardavejo uzdarbiu?
RASMA29
QUOTE(Redvita @ 2009 04 12, 09:45)
O cia tas 20 euru jau su pardavejo uzdarbiu?
*

pardavejo uzdarbis yra 25% nuo 120 tai yra per menesi parduodi prekiu uz 120 euru ir gauni i savo banko saskaita 25% ax.gif
Redvita
QUOTE(RASMA29 @ 2009 04 12, 15:18)
pardavejo uzdarbis yra 25% nuo 120 tai yra per menesi parduodi prekiu uz 120 euru ir gauni i savo banko saskaita 25%  ax.gif
*

O tuos pinigus kur gauni galima išsigryninti? Ar tik prekėms pirkti?
RASMA29
QUOTE(Redvita @ 2009 04 13, 17:23)
O tuos pinigus kur gauni galima išsigryninti? Ar tik prekėms pirkti?
*

menesio pabaigoje gauni ceki kuri issigrynini ir darai ta ka nori ax.gif
Laimanjj
QUOTE(RASMA29 @ 2009 04 10, 23:27)
sveikute bigsmile.gif  na tokio kaip katalogo nera tik is interneto, galiu pasakyti jog labai skiriasi lyginant lietuva su airija pvz: indu plovyklis skystas kainuoja airijoje 6 su centais o lietuvoje apie 40litu, skalbimu milteliai cia kainuoja 20 euru o lt apie 109 litus na manau skirtuma suradai ax.gif
*

I tasku skirtuma demesio neatkreipiai?Kurias kainas imi su nuolaida ar be nuolaidos?Nes 109 lt virsija tik 2 didziosio milteliu pakuotes(su nuolaida).
ugniukas
o tai jeigu as konsultantas,kaip galiu siulyti zmonems produkcija jeigu nera jokiu katalogu?
jurgiene1
QUOTE(ugniukas @ 2009 04 14, 17:14)
o tai jeigu as konsultantas,kaip galiu siulyti zmonems produkcija  jeigu nera jokiu katalogu?
*

yra katalogai,konsultantai juos perkasi is Amway.Tik juose nera visos prekes,pacios pagrindines,einamiausios thumbup.gif Jei kas turite kokiu klausimeliu,kreipkites. mirksiukas.gif
Laimanjj
QUOTE(ugniukas @ 2009 04 14, 17:14)
o tai jeigu as konsultantas,kaip galiu siulyti zmonems produkcija  jeigu nera jokiu katalogu?
*

O tu kada nors buvai draugam ka nors siules,pries tai pats neisbandes?As zmonem siulau-rekomenduoju tiktai tai kas man tiko ir patiko. Nezinau kaip UK,LT tai yra visi produktai kataloguos.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.