Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Geriausi kirpėjai/os Kaune
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Llaume
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 30, 20:40)
dziaugiuosi, kad patiko rolleyes.gif , galvojau, kad be reikalo cia dalinuosi savo atrastaja nuostabia kirpeja ax.gif nes didzioji dalis vaiksto tik po brangius salonus, as nenusiteikus moket uz patalpas ir varda, bet kiekvienam savo mirksiukas.gif
*

Sudominot, mergaites, sia kirpykla ir kirpeja. Kokios kainos pas ja? Ir prasau patikslinkit, kurioje silainiu maksimoje?
sunsetheat
QUOTE(Llaume @ 2009 03 30, 21:01)
Sudominot, mergaites, sia kirpykla ir kirpeja. Kokios kainos pas ja? Ir prasau patikslinkit, kurioje silainiu maksimoje?
*

Sarkuvos gatvej, bent taip radau internete parasyta rolleyes.gif Mane irgi sudomino, o kaip tik reikia apsikirpti, tai bandysiu ten uzsirasyti smile.gif
čikuraku
QUOTE(Llaume @ 2009 03 30, 20:01)
*

prie Silainiu turgaus, toj maximoj. o kainos tai sunku pasakyt, kokie pas jus plaukai ir ka norit daryt, mano iki uzpakalio ir kerpu ir dazau, ir vargse dar turi fenuoti, o pas mane tikrai ne 5 min darbas, tai 120 moku ir pan. manau nedaug. bet paskaiciuoja vos ne gramais tiek ir tiek to sunaudojau, tas ir tas uz ta tas anas taip. manau ner brangu. tuo labiau kokia jos patirtis, man asmeniskai tikrai verta ax.gif
mimoza:)
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 30, 22:08)
prie Silainiu turgaus, toj maximoj. o kainos tai sunku pasakyt, kokie pas jus plaukai ir ka norit daryt, mano iki uzpakalio ir kerpu ir dazau, ir vargse dar turi fenuoti, o pas mane tikrai ne 5 min darbas, tai 120 moku ir pan. manau nedaug. bet paskaiciuoja vos ne gramais tiek ir tiek to sunaudojau, tas ir tas uz ta tas anas taip. manau ner brangu. tuo labiau kokia jos patirtis, man asmeniskai tikrai verta ax.gif
*

man irgi labai patiko, nes tikiu, kad su jos pagalba atgaivinsiu savo pavargusius plaukelius rolleyes.gif
tik pas ja reikia laukti eiles mazdaug 2 savaites unsure.gif bet tai reiskia, kad gera kirpeja mirksiukas.gif
čikuraku
QUOTE(mimoza:) @ 2009 03 30, 21:29)
man irgi labai patiko, nes tikiu, kad su jos pagalba atgaivinsiu savo pavargusius plaukelius rolleyes.gif
tik pas ja reikia laukti eiles mazdaug 2 savaites unsure.gif bet tai reiskia, kad gera kirpeja mirksiukas.gif
*

kartais zinok ir dar ilgiau blink.gif tai as isigudrinus, pasiplanuoju, kiekvieno apsilankymo metu jau sekanciam uzsirasau...arba kai jau labai reikia tai pasiskambinu ir bandau isiprasyt, jei kas neateitu ar ka, kad man paskambintu ir tada priima kartais, viena kart tik nepriime, nes daug zmoniu turejo, o siaip tai lengviau papult ryte pas ja, nes po piet greit issigraibsto laika...

kai man nedare ko as norejau tokios nesamones, tai as ja bloga kirpeja isvadinau, sakau kokia jus bloga nenukerpat manes, o ji todel kad as tokia bloga ir daug klientu turiu rolleyes.gif
vichy_
QUOTE(faustute @ 2009 03 30, 18:29)
Sveikos,

aš sąžiningai jau kelis metus lankiausi toje pačioje kirpykloje ("Solveiga" esančioje visai greta Saulėtekio parduotuvės Dainavos raj.). Dažymas plaukų nepriekaištingas, spalvytės išties gražios, ilgai išliekančios, nepažeidžiančios plauko struktūros, nes plaukučiai nuo dažymo nenusilpsta, galiukai nelūžinėja ir neskeldėja. Tačiau kirpimai ir šukavimai...  schmoll.gif Sakyčiau ten užsilikęs kokių 95-99 metų stilius (garbanojami plaukai, pasodinant po puodu, padaromas didelis "šalmas", kuris sulipdomas su dideliu kiekiu lako ir putų, tačiau kažkur dingsta tas visų mūsų dabar taip labai norimas ir siekiamas natūralumas, lengvai krentančios spirokliuojančios bangelės, bet ne spiralės ir t.t) ir kirpėjos jo niekaip neatsisako, gal ties šia vieta visi tobulinimosi kursai ir užsibaigė?  ax.gif
Žodžiu, aš vis matydavau, kad mano mamytė eina į "Savas" esantį Paul Mitchell saloną, iš jo grįždavo visuomet patenkinta ir su gera nuotaika kelioms dienoms į priekį  smile.gif  Nusprendžiau ir aš ten pabandyti, bet tik kirpimą. Likau labai patenkinta darbo atlikimu, technika, profesionalumu. Suprantu, kad būna atvejų kada kirpykloje sėdėti apie porą val tik dėl to, kad išplautų galvą, pakirptų ir išdžiovintų - sakyčiau čia bet kam būtų prabanga taip švaistyti laiką. Todėl manau, kai kartais išgirstu atsiliepimus apie tai jog lėtai dirba kirpėja ir t.t., reikia prieš jai pradedant su jumis dirbti turite tiksliai nupasakoti ko norite ir kaip norite. Tačiau tas praleistas laikas kliento kėdėje išties neprailgo, buvo gera žiūrėti į kirpėją, kuri su kiekviena mano plaukų sruogele tvarkėsi. Rezultatas ir savijauta - tikrai pranoko bet kokius iki tol buvusius lūkesčius, nesitikėjau, kad mano toks netikslus nupasakojimas (tikslių tikriausia nebūna, kai panašiai žinai kaip norėtum, bet tiksliai - ne) turėjusio būti mano įsivaizduojamo kirpimo buvo įgyvendintas. Nepriekaištinga. Mane visada žavėdavo kiek iškarpytų plaukų lengvai krentančios sveikos sruogelės, ilgai dar grįžusi namo žiūrėjau į save ir negalėjau patikėti, kad tiek laiko vaikščiodama į pastovią kirpyklą, pas pastovią kirpėją nesugebėjau jai išaiškinti ko norėjau, o nuėjusi tik pirmą kartą pamačiau svajonių rezultatą  thumbup.gif

Reziume visos šitos mano litanijos:
dažyti plaukus keliausiu į "Solveiga" kirpyklą, o juos kirpti ir šukuoti - į SAVAS Paul Mitchell saloną.
*

Zinau "Solveiga",teko karta apsilankyt,tai kai nukirpo doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 25, 13:45)
ka apie Andre salona manot? drauge nuejo suilgais plaukasi, iskarpe, padaze, na tikrai grazu. bet sumokejo apie 100 euru. zodziu brangu, bet grazu. ar kuriai teko  nusilvilti siuo salonu?
*

Jei kerpa pats savininkas tai dar grazu ir pinigus zinai,kad sumoki uz varda,bet kai kerpa mokinys ir litus paima tuos pacius lyg butu kirpes jis pats,tai ziauroka doh.gif o kainos dar pakilos tik del to,kad atsipirktu naujosios patalpos blink.gif
P.S. cia ne pletkai mirksiukas.gif
fashion
Su kokiais dazais dazo isgirtojoj Imeidej? Ne su Kadus kartais? Galvojau eiti pas Zaneta arba Gintare is Sarma Style, bet va gero atsiliepimai apie Imeide, cia lyg ir arciau namu..
Dasha
QUOTE(fashion @ 2009 03 30, 23:01)
Su kokiais dazais dazo isgirtojoj Imeidej? Ne su Kadus kartais? Galvojau eiti pas Zaneta arba Gintare is Sarma Style, bet va gero atsiliepimai apie Imeide, cia lyg ir arciau namu..
*

Na negi taip daznai eini, kad toks nedidelis atstumas daro itaka wink.gif
kauniete
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 30, 01:44)
jei ne brangaus interjero ieskai, o kokybes tavo plauku atzvilgiu, siulau pabandyt silainiu maxima antram aukste Imeide, bet tik pas savininke, kt nerekomenduoju, nors ji pati visasd siulo, jei negali priimt, bus atsizvelgt ir i tavo norus ir pasiulyta, kaip ir kas geriau mirksiukas.gif man ten labai patinka pas ja, niekad nesamoniu nedaro ir patarimu 1001 gaunu.
*

Interjieras irgi pliusas salonui ne minusas- kai as i Lietuva griztu ne taip daznai, tai norisi save palepinti ir kirpykloj kavutes taip pat atsigerti, bet cia aisku antraeilis dalykas. Norejau pasiteirauti koks gi tas savininkes vardas o gal jos mobilu turit, butu paprasciau, kazkaip nesinori sakyt ,pas savininke' smile.gif beje gal zinot kokiais dazias dazo? aciu 4u.gif
čikuraku
*

su Keune.
Sarmoj Gruodzio gatvej kiek zinau dirba keleta jos mokiniu...
as buvau Sarmoj ten viena kart, bet nepatiko, labai ilgai tersesi, ir ne visiskai taip kaip man reikejo...nes reikejo, kad padarytu kaip isad padazyt saknis ir patiesint, o ji man 3 val. tryne kokia ji puiki ir kad man reik vestuvines sukuosenos, p.s. teket nesiruosiu...
Papildyta:
QUOTE(kauniete @ 2009 03 31, 11:14)
Interjieras irgi pliusas salonui ne minusas- kai as i Lietuva griztu ne taip daznai, tai norisi save palepinti ir kirpykloj kavutes taip pat atsigerti, bet cia aisku antraeilis dalykas. Norejau pasiteirauti koks gi tas savininkes vardas o gal jos mobilu turit, butu paprasciau, kazkaip nesinori sakyt ,pas savininke'  smile.gif beje gal zinot kokiais dazias dazo? aciu  4u.gif
*

interjeras nera toks jau labailabai skurdus, o kavutes irgi duoda mirksiukas.gif parasiau nr i az, kad cia taip labai nereklamuot...

dazai Keune, jau rasiau...
kauniete
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 31, 13:43)
su Keune.
as buvau Sarmoj ten viena kart, bet nepatiko, labai ilgai tersesi, ir ne visiskai taip kaip man reikejo...nes reikejo, kad padarytu kaip isad padazyt saknis ir patiesint, o ji man 3 val. tryne kokia ji puiki ir kad man reik vestuvines sukuosenos, p.s. teket nesiruosiu...
Papildyta:
interjeras nera toks jau labailabai skurdus, o kavutes irgi duoda mirksiukas.gif  parasiau nr i az, kad cia taip labai nereklamuot...

dazai Keune, jau rasiau...
*

dar karta aciu drinks_cheers.gif bandysiu laime 4u.gif
begu i darba, nes paveluosiu, tos super mamos kaip liga , gali cia praleist amzinybe doh.gif
indyraa
sveiko mergaites ,noriu pasakyt pletka kaune grozio karalystei dyrba stilistas is maskvos,ka tik gryzau isgrazinta net negaliu atsidziaugt.pasakiau kad gali daryt su mano plaukais ka nori........tai kirpimas superinis is juodu plauku pasidariau ruda spalva nu zodziu rezultatas superinis ,sendien leksiu butinai kazkur ir nuotaika neapsakoma thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
vitulia_g
QUOTE(indyraa @ 2009 04 04, 11:04)
sveiko mergaites ,noriu pasakyt pletka kaune grozio karalystei dyrba stilistas is maskvos,ka tik gryzau isgrazinta net negaliu atsidziaugt.pasakiau kad gali daryt su mano plaukais ka nori........tai kirpimas superinis is juodu plauku pasidariau ruda spalva nu zodziu rezultatas superinis ,sendien leksiu butinai kazkur ir nuotaika neapsakoma thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

o kur jis dirba? 4u.gif
čikuraku
QUOTE(vitulia_g @ 2009 04 04, 12:15)
o kur jis dirba? 4u.gif
*

juk parase, kad grozio karalystej, tai silainiai ax.gif
Llaume
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 04, 14:30)
*

Idomu ir kiek kainavo blush2.gif
0kristut0
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 04, 13:30)
*

mm. gal tokiam nuosavam name ..? ax.gif baltijos gvt.?
Papildyta:
QUOTE(čikuraku @ 2009 03 31, 11:43)
su Keune.
Papildyta:
.
*

pas katra cia tokia buvai sarmoij..? g.gif
Papildyta:
*

buvus pas zaneta is sarmos.? kokie atsiliepimai.?
as seniau pas ja lankydavausi..
vitulia_g
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 04, 12:30)
*

Joa, atidumas nepamaishytu doh.gif doh.gif persiprashau blush2.gif
čikuraku
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 04, 16:04)
Papildyta:

*

jo tokiam name, kaip ale pilaite, ant kampo...

Sarmoj- Jurgita.
Niushka
QUOTE(indyraa @ 2009 04 04, 14:04)
sveiko mergaites ,noriu pasakyt pletka kaune grozio karalystei dyrba stilistas is maskvos,ka tik gryzau isgrazinta net negaliu atsidziaugt.pasakiau kad gali daryt su mano plaukais ka nori........tai kirpimas superinis is juodu plauku pasidariau ruda spalva nu zodziu rezultatas superinis ,sendien leksiu butinai kazkur ir nuotaika neapsakoma thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Smalsu ar daug sumokejai uz dazyma? noreciau ir as savo tamsiuosius siek tiek sviesesniu atspalviu padazyt 4u.gif
kauniete
QUOTE(vitulia_g @ 2009 04 04, 14:15)
o kur jis dirba? 4u.gif
*

o man prie pat namu... wub.gif bet as su savais ka nori daryt neduociau - ne taip lengva uzsiauginti kasa iki uodegos biggrin.gif
indyraa
QUOTE(Llaume @ 2009 04 04, 16:08)
Idomu ir kiek kainavo blush2.gif
*

as sumokejau su kirpimu ir dazymu 150lt tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 04, 18:04)
Papildyta:

Papildyta:

buvus pas zaneta is sarmos.?  kokie atsiliepimai.?
as seniau pas ja lankydavausi..
*

taip nuosavas toks raudonas namas su boksteliais baltijos 27
Papildyta:
QUOTE(kauniete @ 2009 04 05, 00:00)
o man prie pat namu...  wub.gif  bet as su savais ka nori daryt neduociau - ne taip lengva uzsiauginti kasa iki uodegos  biggrin.gif
*

nu as kazkaip surizikavau mano nemuvo iki uodegos kasos bet auginau gan ilgai ,bet drauge pas jy grazinosi tai gryzo visa svytedama pamacius rezultatus susigundziau ir as....ir tikrai nei kiek nesigailiu bigsmile.gif
0kristut0
QUOTE(čikuraku @ 2009 04 04, 17:50)
jo tokiam name, kaip ale pilaite, ant kampo...

Sarmoj- Jurgita.
*

aa aijsq , taijp ir galvojau is pavadinimo, pazistama sake , kad ruosias atidaryti savo salona . senai senai, taij kazkaip is pavadinimo pagalvojau, kad tas turi buti, nes namas su boksteliais , primena karalyste . biggrin.gif
ji kirpdavosi, pas ji visada , ir persivilioja i savo salona .:)sake , kad pasiims ji, pas save .:)taij taijp ir padare, pavare mergyna .smile.gif
indyraa
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 05, 00:17)
aa aijsq , taijp ir galvojau is pavadinimo, pazistama  sake , kad ruosias atidaryti savo salona . senai senai, taij kazkaip is pavadinimo pagalvojau, kad tas turi buti, nes namas su boksteliais , primena karalyste .  biggrin.gif
ji kirpdavosi, pas ji visada , ir persivilioja i savo salona .:)sake , kad pasiims ji, pas save .:)taij taijp ir padare,  pavare mergyna .smile.gif
*

o kaip ji galejo pas jy kirptis jei jis neseniai y lt atvaziavo,nebent maskvoj pas jy lankydavosi ir grzinosi tongue.gif
kauniete
QUOTE(indyraa @ 2009 04 05, 12:22)
o kaip ji galejo pas jy kirptis jei jis neseniai y lt atvaziavo,nebent maskvoj pas jy lankydavosi ir grzinosi tongue.gif
*

tai gal galima jo varda butu suzinoti? ir kokia kalba jis kalba??? mirksiukas.gif
0kristut0
QUOTE(indyraa @ 2009 04 05, 10:22)
*

aa tada ne jis ., apsirikau.. nes lankydavos pas kazkoki vyruka , ir sake pasikvies ji, taij maniau tas , reijskias dar kazkoks kitas yra .smile.gif
audruzele
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 05, 19:42)
aa tada ne jis ., apsirikau.. nes lankydavos pas kazkoki vyruka , ir sake pasikvies ji, taij maniau tas , reijskias dar kazkoks kitas yra .smile.gif
*

tas virukas kuris ten dirbo ( cia tas kuri buvo atsiviliojusi ) pabego is tos karalystes biggrin.gif
0kristut0
QUOTE(audruzele @ 2009 04 05, 19:23)
tas virukas kuris ten dirbo ( cia tas kuri buvo atsiviliojusi ) pabego is tos karalystes  biggrin.gif
*

che che , geras . biggrin.gif matyt netokia pasakiska pilis pasirode .. lotuliukas.gif
indyraa
QUOTE(kauniete @ 2009 04 05, 19:47)
tai gal galima jo varda butu suzinoti? ir kokia kalba jis kalba???  mirksiukas.gif
*

rusiskai as su juo kalbejau, o vardas jo kazkoks keistas ir sunkus neatsimenu blush2.gif
Niushka
QUOTE(audruzele @ 2009 04 05, 21:23)
tas virukas kuris ten dirbo ( cia tas kuri buvo atsiviliojusi ) pabego is tos karalystes  biggrin.gif
*

Ten garsusis Juozukas dirbo, apie kuri forume visokiu atsiliepimu buvo. Man asmeniskai jis thumbup.gif
Intrinsa
QUOTE(Niushka @ 2009 04 05, 22:04)
Ten garsusis Juozukas dirbo, apie kuri forume visokiu atsiliepimu buvo. Man asmeniskai jis  thumbup.gif
*

ir tebedirba smile.gif
Jurgitamarija
QUOTE(ingira @ 2009 04 05, 21:35)
ir tebedirba  smile.gif
*

Juozukas ? smile.gif jau visai susipainiojau smile.gif iš Andre prie soboro? lankiausi pas jį, pirmą kartą - bigsmile.gif oi kaip patiko... kitus kartus schmoll.gif , buvau pas Kęstutį iš Sarmos ,tas pats variantas, pirmas apsilankymas paliko patį geriausią įspūdį kiek tik teko lankytis kirpykloje smile.gif, tikrai super, bet ilgainiui nusvyliau. Gal mamytės, kurioms teko garbė lankytis pas šiuos meistrus ir mokėti nemažus pinigėlius, rodo kokį pigesnį variantą? man už pirmus dažymus ir kirpimus tai visai tų pinigėlių negaila buvo, o paskui nesupratau už ką moku.
ir dar , gal galima tos "pilaitės" tel. Nr., gal galvoju reiktų apsilankyti pas stilistą iš Rusijos smile.gif
indyraa
QUOTE(Jurgitamarija @ 2009 04 06, 12:04)
Juozukas ? smile.gif jau visai susipainiojau smile.gif iš Andre prie soboro? lankiausi pas jį, pirmą kartą - bigsmile.gif oi kaip patiko... kitus kartus schmoll.gif , buvau pas Kęstutį iš Sarmos ,tas pats variantas, pirmas apsilankymas paliko patį geriausią įspūdį kiek tik teko lankytis kirpykloje smile.gif, tikrai super, bet ilgainiui  nusvyliau. Gal mamytės, kurioms teko garbė lankytis pas šiuos meistrus ir mokėti nemažus pinigėlius, rodo kokį pigesnį variantą? man už pirmus dažymus ir kirpimus tai visai tų pinigėlių negaila buvo, o paskui nesupratau už ką moku.
ir dar , gal galima tos "pilaitės" tel. Nr., gal galvoju reiktų apsilankyti  pas stilistą iš Rusijos smile.gif
*

238760
Sultry
sveikos.
reiktu patarimuko.
gal kas kirpotes/dazetes pas kirpeja Inga is Ametistejos salono Akropolyje?
laukiu atsiliepimu 4u.gif
Jurgitamarija
QUOTE(indyraa @ 2009 04 06, 12:56)
238760
*

dėkui !
Dasha
QUOTE(Sultry @ 2009 04 06, 12:08)
sveikos.
reiktu patarimuko.
laukiu atsiliepimu  4u.gif
*

Buvau, atsiliepimai buvo penktadienį.
Landrita
Gal kas zino tikrai gera kirpeja prie Kalnieciu? g.gif
audruzele
QUOTE(Niushka @ 2009 04 05, 21:04)
Ten garsusis Juozukas dirbo, apie kuri forume visokiu atsiliepimu buvo. Man asmeniskai jis  thumbup.gif
*

pries juozuka dar vienas vyrukas buvo.
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 05, 20:38)
che che , geras .  biggrin.gif matyt netokia pasakiska pilis pasirode .. lotuliukas.gif
*

argi is geru begama lotuliukas.gif
kauniete
QUOTE(Sultry @ 2009 04 06, 14:08)
sveikos.
reiktu patarimuko.
laukiu atsiliepimu  4u.gif
*

as tik sukavausi ten...bet nezinau nieko rimciau darytis neiciau labai jau atmosfera ten nekokia... o jau tos administratores... arogantiskumas damu... schmoll.gif blink.gif
Sultry
QUOTE(Dasha @ 2009 04 06, 20:21)
Buvau, atsiliepimai buvo penktadienį.
*

jau radau 4u.gif bet kaip supratau,tik kirpotes,nesidazet, tiesa? 4u.gif
QUOTE(kauniete @ 2009 04 07, 14:53)
as tik sukavausi ten...bet nezinau nieko rimciau darytis neiciau labai jau atmosfera ten nekokia... o jau tos administratores... arogantiskumas damu... schmoll.gif  blink.gif
*

esu ten kirpusis,tai man labai patiko, kirpeja ypac maloniai bendravo,daug patare,bet nieko nebruko.
kodel jum atmosfera nemiela? pas kuria kirpeja kirpotes? unsure.gif
o administratoriu net nepastebejau blush2.gif atejau, nuvede pas kirpeja, isejau, pakisau pinigus ir isejau smile.gif
gal Jum kokia neissimiegojus pasitaike unsure.gif
Chardonnay
Sveikos merginos. Prisiskaičiau apie ta Judita kur dirba Lukšio IKI, tai galvoju pas ja nueit pasibandyt, nes man visai šalia namų. Nuėjau ir pasakė, kad ten dirba net 4 kirpėjos. Vaidos dvi, Giedrė ir Judita. Gal esat kuri buvus pas Vaidas ar pas Giedrę? Viena Vaida tokia jauna liekna blondinė, o Giedrė irgi liekna blondinė tik gal vyresnė šiek tiek, tokia stilinga cool.gif
Dasha
QUOTE(Sultry @ 2009 04 07, 13:28)
jau radau  4u.gif  bet kaip supratau,tik kirpotes,nesidazet, tiesa?  4u.gif
esu ten kirpusis,tai man labai patiko, kirpeja ypac maloniai bendravo,daug patare,bet nieko nebruko.

*

ne ne nedaziau, tik kirpau. Bet man tai ten patiko, ir kavytes gavau, ir kirpeja maloni, ir admisnitratore. kazkaip jokiu nesmagiu dalyku nebuvo schmoll.gif
cosmmo
sveikos 4u.gif
gal kuri lankotes ar esat buve Alondz tam grozio salone ?
o tiksliau gal pas kirpeja Kristina kirpotes? kokie atsiliepimai ? smile.gif
bakutis
QUOTE(cosmmo @ 2009 04 08, 20:16)
sveikos  4u.gif
*

As lankiausi, lankausi,lankysiuos kadangi po keliu apsilankymu, jau tave pazista, zino tavo stiliu, net paciai nereikia galvoti kaip kirptis. Tik uztenka pasakyt, ar nori kirpti, ar auginti, ar keisti plauku spalva ir t.t. O tada kartu nutariat kas tau labiausiai tinka. Pas Kristina nebijojau nei is ilgaplaukes pavirsti berniuku, nei is raudonplaukes blondine. Dirba be galo profesionaliai, nuolat pataria kokiomis paluku prieziuros priemonemis naudotis.
Kaip tik dabar esu pasiruosusi radikaliai keistis ir nezinau ka daryt, bet zinau, kad ja galiu visiskai pasitiketi. Net jei busiu uzsidegus, kad noriu taip ir ne kitaip kirptis, ji atkalbes, jei matys, kad man tai netinka. doh.gif

cosmmo
QUOTE(bakutis @ 2009 04 09, 11:29)
As lankiausi, lankausi,lankysiuos kadangi  po keliu apsilankymu, jau tave pazista, zino tavo stiliu, net paciai nereikia galvoti kaip kirptis. Tik uztenka pasakyt, ar nori kirpti, ar auginti, ar keisti plauku spalva ir t.t. O tada kartu nutariat kas tau labiausiai tinka. Pas Kristina nebijojau nei is ilgaplaukes pavirsti berniuku, nei is raudonplaukes blondine. Dirba be galo profesionaliai, nuolat pataria kokiomis paluku prieziuros priemonemis naudotis.
Kaip tik dabar esu pasiruosusi radikaliai keistis ir nezinau ka daryt, bet zinau, kad ja galiu visiskai pasitiketi. Net jei busiu uzsidegus, kad noriu taip ir ne kitaip kirptis, ji atkalbes, jei matys, kad man tai netinka. doh.gif
*

na va as kaip tik rytoj eisiu pas ja kirptis smile.gif saunu , kad geri atsiliepimai, eisiu drasiai keistis smile.gif
o kaip kainos pas ja mazdaug ? labai dideles ar dar padorios? smile.gif
bakutis
QUOTE(cosmmo @ 2009 04 09, 15:16)
na va as kaip tik rytoj eisiu pas ja kirptis smile.gif saunu , kad geri atsiliepimai, eisiu drasiai keistis smile.gif
o kaip kainos pas ja mazdaug ?  labai dideles ar dar padorios? smile.gif
*

Salone kiek zinau kirpejos laikosi tokiu paciu kainu principo. Todel pas Kristina ikainiai panasus thumbup.gif
WeW
Sveikos,norejau pasigirti,buvau pas kirpeja Rita....kirpausi bei daziausi plaukucius,tikriausia dar nebuvau pas tokia kirpeja kaip ji,kuri mane suprato ko noriu is keliu mano zodziu,noriu tinkamu man ir tamsesniu.. smile.gif thumbup.gif jei norit radikaliai keistis,siulau ja,norit siek tiek pasikeisti taip pat siulau ja...kainos tikrai ne kosmines...eisiu nuo siol tik pas ja thumbup.gif thumbup.gif Sia kirpeja radau per si foruma.... thumbup.gif senai tokia laiminga buvau isejusi is kirpyklos
light blue
Sajuri kirpykloje mačiau kirpėją naują, toks tamsiaodis, egzotiškos gan išvaizdos. Manikiūristės paklausiau, tai sakė, kad čia jų kirpėjas anksčiau dirbęs, po to į Maskvą išvykęs ir vėl čia grįžęs. Tai gal apie šitą kalbate?
ostra
QUOTE(cosmmo @ 2009 04 08, 18:16)
sveikos  4u.gif
*

As lankausi,bet pas Otilija,man patinka,tik kad tuoj iseis kuriam laikui,tai suku galva pas ka reiks kirptis g.gif
Papildyta:
QUOTE(bakutis @ 2009 04 09, 09:29)
As lankiausi, lankausi,lankysiuos kadangi  po keliu apsilankymu, jau tave pazista, zino tavo stiliu, net paciai nereikia galvoti kaip kirptis. Tik uztenka pasakyt, ar nori kirpti, ar auginti, ar keisti plauku spalva ir t.t. O tada kartu nutariat kas tau labiausiai tinka. Pas Kristina nebijojau nei is ilgaplaukes pavirsti berniuku, nei is raudonplaukes blondine. Dirba be galo profesionaliai, nuolat pataria kokiomis paluku prieziuros priemonemis naudotis.
*

O kuri ten Kristina?
cosmmo
QUOTE(bakutis @ 2009 04 09, 16:14)
Salone kiek zinau kirpejos laikosi tokiu paciu kainu principo. Todel pas Kristina ikainiai panasus thumbup.gif
*

na mazdaug? kiek tu pinigeliu ten palieki po apsilankymo? smile.gif

dovil2002
sveikos as lankausi pas kristina salone Alondz,esu labai patenkinta dazymu(sviesiom sruogelem)siaip labai draugiskas ,siltas ji zmogus.tikrai rekomenduoju.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.