Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Hempz" plaukų priežiūros linija
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Subjektyvi
Kviečiu prisijungti plaukų linijos "Hempz" gerbėjas biggrin.gif

user posted image

Apie šampūną info: švelnus šampūnas, padidina plaukų apimtį, pakelia, kad jie taptų storesni, sveikesni, elastingi. Grynas kanapių sėklų aliejus ir ekstraktas drėkina, maitina ir stiprina plauko struktūros vientisumą.

Taip pat pirkau to paties poveikio kondicionierių, kuris kvepia kvapiąja kananga ir aromatinėmis žolelėmis.

Labai patiko, tiko, kvapas specifinis, bet pripratau ir jaučiu savotišką priklausomybę biggrin.gif

O kaip jums?
ne_mamukas
Sendien kaip tik Sarmoje konsultante siule isigyti toki sampuna, ir kondicionieriu ar balzama tokio melynoj bonkej kaina apie 70-80 lt sake labai labai geri jie, galvojau na nori pareklamuot kad tik pirkciau, bet pasirodo is tikruju geras g.gif
Reiks biski pataupyt ir griebt tada blush2.gif
Vat toki man jinai labai rekomendavo, sako pati ji turiu labai geras:
user posted image
Pikute22
Buvau gavusi meginukus sampuno ir balzamo , bet is ju sunku spresti. Atrode nieko. Siaip mane jie domina, pagal visa turima info g.gif Na, o pagal kaina ir info turetu buti geri tongue.gif
Gilberta
O pas mus kokius kiekius parduoda?
jurguze
O kaina ar atitinka kokybe?
Subjektyvi
Ši linija man asmeniškai yra labai puiki. Tai tikrai aukštos kokybės priemonės, ne kažkoks neaiškus "fufelis".
Gilberta
O Lt yra šampūnai po 1L ar tik mažesni kiekiai?
juratyte26
QUOTE(Oliukė @ 2008 10 25, 13:35)
*

Po litra tikrai nemaciau schmoll.gif
Olivia*
QUOTE(Oliukė @ 2008 10 25, 13:35)
*

Po 350 ml smile.gif
Gilberta
QUOTE(Olivia* @ 2008 10 25, 22:29)
Po 350 ml smile.gif
*

O kokia kaina?
Subjektyvi
Šampūnas - 350 ml, 58 Lt., tos pačios serijos kondicionierius 250 ml talpos - 65 Lt.
Priemonės labai skalsios, gerai putoja, todėl nedaug reikia.

Maluna
O kieno gamybos? unsure.gif
ecoSaule
Hempz yra gaminami Amerikoj. As irgi isbandziau ir likau labai patenkinta, tikrai super, pirma karta gavau meginuku, tai ten buvo ir kuno prieziuros priemoniu, labai patiko sviestas kunui.
Dalyvavau seminare, kur kalbejo apie sias priemones, tai tikrai likau suzaveta smile.gif
Subjektyvi
Parašyk daugiau, ką gero pasakojo seminare ax.gif
meta meta
As labai rupinuosi savo plaukai, nes jie labai sausi, skilineja... tai nusprendziau pabandyti sita Hempz linija su kanapem. Nusipirkau sampuna, balzama ir kauke drekinancia, tai neisivaizduojat kaip atsigavo mano plaukuciai!! bigsmile.gif seniai jie taip nespindejo ir nebuvo tokie minksti ir malonus smile.gif kazkaip net nesitikejau tokio poveikio thumbup.gif
Nidulia
As tau jau hempz produkcijai jauciu priklausomybe:) labai esu patenkinta viskuo ka turiu. Brangu, bet labai skalsui r labai ilgam pakanka, kokia maksimaliste bebuciau:) Sampunai tarsi is stebuklingo nesibaigiancio indo. Turiu dar kremuka aplink akis, tai jo tiek mazai tereikia, kad negaliu nusakyti ir vienintelis, kuris visai negrauzia akiu, jei netycia skubedama apsiteplioju thumbup.gif wub.gif Dar nusipirkau prausikli veidui, taip pat fantastika, tereikia laselio, akiu negrauzia ir veidas net svyti kaip svariai visas pudrytes nuprausia, zodziu, liuks:)
Subjektyvi
Šiandien Douglase mačiau vazeliną lūpoms, bet nepirkau. Gal kuri turite?
delamorte
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 14, 22:28)
Šiandien Douglase mačiau vazeliną lūpoms, bet nepirkau. Gal kuri turite?
*

Esu kelis kartus pabandžiusi- labai malonus, sudrėkina, suminkština lūpas ir visai jokio riebumo- lipnumo nėra (man tai ypač patinka). Kiek pamenu, šiek tiek salstelėjęs.
Olimpiete
As irgi jungiuos prie HEMPZ gerbeju - naudoju sampuna, kuriuo esu labai patenkinta. Jei nebutu Sarmoje konsultante isiulius butinai pabandyti, tai pati greiciausiai nebuciau demesio atkreipusi, nes labai jau akies netraukianti pakuote smile.gif Sampunas tikrai super, gerai putoja, kvapas pakenciamas biggrin.gif , poveikis plaukams thumbup.gif
Kitty23
Man labai patinka hempz sampunai ir kondicionieriai thumbup.gif Siuo metu turiu giliai drekinancia priemone, tai man ji super thumbup.gif
Dasha
o kaip sudetis situ sampunu/balzamu? Kokiems plaukams buna? Ka dar is plauku prieziuros priemoniu esate bandziusios? g.gif
jolocka
ir as noriu nusipirkt!! tik nzn koki, mano plaukai normalus, bet i dienos pabaiga atrodo pavarge priglude... gal kas patars pirkt purinanti ar drekinamaji?? blush2.gif g.gif
Maserati
QUOTE(Dasha @ 2008 11 18, 23:27)
o kaip sudetis situ sampunu/balzamu? Kokiems plaukams buna? Ka dar is plauku prieziuros priemoniu esate bandziusios?  g.gif
*

bent sampuno drekinancio sudetis tikrai nebloga bigsmile.gif isitraukiau jau ji i pirkiniu saraseli..
Manija69
Ydomu ar tikrai geros šios priemonės? g.gif Blizgesys kiek bandžiau,jau patiko thumbup.gif
Olimpiete
As dar nusipirkau purskikli suteikianti plaukams blizgesio. Motyvas pirkimui buvo kad gal si priemone pades nuo plauku elektrinimosi saltuoju periodu. Konsultante Sarmoje tikino, kad tikrai turi sumazinti, bet elektrinimosi nesumazino, uztai neriebalina plauku ir tikrai sveiko naturalaus blizgesio suteikia.
Dar drekinanti sampuna pirkau, tai man nuo to didinancio plauku apimti jis niekuo nesiskiria, abudu vienodai puikus smile.gif ju ir kainos vienodos. reiktu pabandyt ta, kur dazytiems plaukams skirtas, nes jo kaina zymiai didesne, ale kad mano plaukai nedazyti biggrin.gif
Manija69
Šiandien pabandžiau purškalą blizgį prieš tiesinant žnyplėm,na plaukai taip natūraliai blizga,dar reiks eit pasižvalgyti prieš veidrodį brunette.gif
NooR
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 09, 18:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nusipirkau ir šampūną su kondiške save color be SLS,bandysiu lotuliukas.gif .. wub.gif Dar nuolaidos Sarmoj,tai susigundžiau bigsmile.gif
*

lauksim atsiliepimu mirksiukas.gif ir jei galesi palygink su kuo nors is tigi smile.gif
Dasha
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 09, 19:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nusipirkau ir šampūną su kondiške save color be SLS,bandysiu lotuliukas.gif .. wub.gif Dar nuolaidos Sarmoj,tai susigundžiau bigsmile.gif
*

kiek nuolaidos? g.gif man purinantis labai patiko, paimciau ir blizgesi... ir balzama... ir. lotuliukas.gif
Rasytee
QUOTE(Dasha @ 2008 12 09, 22:17)
kiek nuolaidos?  g.gif man purinantis labai patiko, paimciau ir blizgesi... ir balzama... ir.  lotuliukas.gif
*

o kaip su riebalavimusi , gal purinantis ne toks "riebus" neapsunkina ir t.t?
pabodo plaut kasdien nebezinau koki ir pirkt doh.gif
Dasha
QUOTE(Rasytee @ 2008 12 09, 23:44)
pabodo plaut kasdien nebezinau koki ir pirkt  doh.gif
*

zinok visai jokio riebalavimo, as siaip plaunu kasdien, bet dabar jei nereik kakzur svarbiai eit, tai ir kas antra diena good.gif tik balzama va sakau riek isigyt irgi is tos pacios, nes mano Herbalife man rodos biski riebalina mastau.gif (odel dedu TBS aguonu kauke po plovimo, tada 2 dienos no problem smoke.gif)
Manija69
lauksim atsiliepimu  ir jei galesi palygink su kuo nors is tigi

Nu tikrai priemonės superinės thumbup.gif Plaukai tokie švelnūs,minkšti,lengvučiai.Turiu Tigi S-Factor,irgi faini,bet jie labiau ne kasdien naudoti,tai dabar bus pakmainymams biggrin.gif Dar kai kas gundo aliejuką Hempz nusipirkti ax.gif sunglasses2.gif

Olimpiete
QUOTE(Rasytee @ 2008 12 09, 23:44)
pabodo plaut kasdien nebezinau koki ir pirkt  doh.gif
*

man nei plauku apimti didinantis, nei drekinantis sampunas neapsunkina, bet galva plaunu kasdien vis tiek, matyt tokie plaukai kad linke greit riebaluotis.
Dabar saltu metu laiku niekaip nieko nesurandu nieko, kas elektrinimasi sustabdytu doh.gif
Karamel'e
Nusiprikau Hempz Hydrating šampūną ir Hydrating kondicionierių 4u.gif Laukiu nesulaukiu trečiadienio, kada išbandysiu biggrin.gif
Divaaa
Gal yra si silka naudojanciu? Kaip atsiliepimai, ar apsaugo nuo karscio?
user posted image
Manija69
Divaaa Paskelbta Šiandien, 20:20

Aš kartais naudoju šią priemonę, šiaip patinka, neriebina plaukų, patiesina, bet ar nuo karščio apsaugo, neįsivaizduoju... g.gif Kažkaip netikiu,kad tokios priemonės gali apsaugot...gal rolleyes.gif
*perlyte*
Nu man tai tas silkas pasaka wub.gif plaukuciai po jo tokie svelnuciai buna, patiesinti wub.gif o kaip issitiesinu su znyplem tokie padrekinti jauciasi bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
ingriduliux
mano plaukuciai nerealiai sausi..garbanoti ir pasviesinti...tiek visko bandziau...bet norimo rezultato vis nesulaukdavau, nes lb pradejo skilineti plauku galai..bet..vakar sarmoj isgyre serumas butent is sios plauku linijos...tikrai lb patinka...super thumbup.gif lb skalsi priemone, manau uzteks tikrai ilgam. reikes dar kazka is sios priemoniu linijos isigyti wink.gif
Ilgakoja
QUOTE(Divaaa @ 2009 01 31, 16:20)
user posted image
*

Sendiena nusipirkau sita geri, nes drauge labai gyre.. wub.gif Kai patikrinsiu parasysiu savo nuomone..wink.gif
xkamiu
QUOTE(Divaaa @ 2009 01 31, 21:20)
user posted image
*

kiek girdejau tai geras 4u.gif smile.gif smile.gif
Karamel'e
QUOTE(ingriduliux @ 2009 02 07, 20:31)
mano plaukuciai nerealiai sausi..garbanoti ir pasviesinti...tiek visko bandziau...bet norimo rezultato vis nesulaukdavau, nes lb pradejo skilineti plauku galai..bet..vakar sarmoj isgyre serumas butent is sios plauku linijos...tikrai lb patinka...super thumbup.gif  lb skalsi priemone, manau uzteks tikrai ilgam. reikes dar kazka is sios priemoniu linijos isigyti wink.gif
*

drinks_cheers.gif Šios priemonės puikios biggrin.gif Mano plaukai, nors negarbanoti, bet šviesinti, tai labai išsausėja buvo doh.gif Tai išsiplovus galva, tokie atsigavę tampa 4u.gif Turiu hydrating kondicionierių ir šampūną thumbup.gif
jurguze
o po hydrating sampunu nesukrenta plaukai?
sandddra
QUOTE(jurguze @ 2009 02 13, 18:43)
*

Sukrenta man doh.gif
xkamiu
QUOTE(jurguze @ 2009 02 13, 19:43)
*

as ir esu girdejus kad isiplovus galva plaukai sukrenta
g.gif
sandddra
QUOTE(jurguze @ 2009 02 13, 21:37)
Tada neverta pirkt blush2.gif
*

Tikrai tiek lt nevertas ax.gif Nors šiaip nuo plaukų priklauso...mano ploni, tiesūs.
0kristut0
QUOTE(sandddra @ 2009 02 13, 17:51)
Sukrenta man doh.gif
*

o gal gali apibudinti ta sukritima . ?
na gal keistai nuskambes , bet nzn ka reiskia sukrenta plaukai.. g.gif
prisiploja prie galvos ar kaip..? g.gif
sandddra
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 14, 01:14)
o gal gali apibudinti ta sukritima . ?
na gal keistai nuskambes , bet nzn ka reiskia sukrenta plaukai.. g.gif 
prisiploja prie galvos ar kaip..? g.gif
*

Taip, prisiploja prie viršugalvio biggrin.gif
jurguze
QUOTE(sandddra @ 2009 02 13, 23:26)
Tikrai tiek lt nevertas  ax.gif Nors šiaip nuo plaukų priklauso...mano ploni, tiesūs.
*

mano plaukai irgi ploni, ir dar trumpoki. Tai man reikia, kad sampunai juos papurentu
sandddra
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 15, 12:56)
Prie ko čia kaina ir "sukritimas"? doh.gif
*

Man nuo jokių kitų šampūnų (net ir nuo balzamų, kaukių, kondicionierių) plaukai nesukrenta, o nuo šio sukrenta tongue.gif Tai asmeniškai man neverta tiek Lt mokėt, jei mano plaukai po pusdienio lieka beformiai...
Subjektyvi
Tai gali paaiškinti kaip tas sukritimas atrodo? Nes nelabai aišku. Gal priklauso nuo plaukų struktūros?

Kita vertus, jei netinka šampūnas, tai nereiškia, kad jis yra š. rolleyes.gif
sandddra
Tai aš ir nesakau, kad jis š... biggrin.gif Tai tik mano atsiliepimas ir nuomonė apie šį šampūną ir ta nuomonė nebūtinai turi sutampt su Jūsų nuomone, kaip ir aišku nebūtinai šampūnas turi netikt Jums, jei netinka man biggrin.gif Jis manęs nesužavėjo, o yra gana brangus, todėl ir sakau, kad tų lt nevertas. Gal mano plaukams jis per "sunkus" yra g.gif O plaukai mano tai tiesūs ir ploni. Po plovimo šiuo šampūnu viršugalvis prisiploja, nelieka purumo, todėl aišku ir greičiau plaukai susiriebaluoja.
Kieno plaukai pučiasi, tai toms gal jis liuks ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.