Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tuoj tuoj turėsiu savo butuką...
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Malemi
Sveikutės.
Šiuo metu esu dideliuose apmąstymuose, prioritetų dėliojimuose ir pan ax.gif
Ir išdidžiai pareiškiu (tas žodis labai tinka mano vidinių jausmų išraiškai) Mudvi su dukryte renkamės namus thumbup.gif

Tad pagalvojau, galbūt yra daugiau mamyčių (dar ne mamyčių ar tėvelių), kurios(-ie) šiuo metu gyvenime stovi ties tokiu pačiu slenkstuku ir būtų kur kas smagiau pasidalinti savo jausmais, atradimais, idėjiomis ir visokiais kitokias nutikimais thumbup.gif
ostė
QUOTE(Malemi @ 2008 10 14, 14:03)
Sveikutės.
Šiuo metu esu dideliuose apmąstymuose, prioritetų dėliojimuose ir pan  ax.gif
Ir išdidžiai pareiškiu (tas žodis labai tinka mano vidinių jausmų išraiškai)  Mudvi su dukryte renkamės namus  thumbup.gif

Tad pagalvojau, galbūt yra daugiau mamyčių (dar ne mamyčių ar tėvelių), kurios(-ie) šiuo metu gyvenime stovi ties tokiu pačiu slenkstuku ir būtų kur kas smagiau pasidalinti savo jausmais, atradimais, idėjiomis ir visokiais kitokias nutikimais  thumbup.gif
*

Sveikinu ir perskaičius žinutę manau, kad su dukryte pradedat naują gyvenimo etapą 4u.gif
Malemi
Ačiukas, naujas etapas jau senai 4u.gif dabar ypač palankios sąlygos pirkti butuką (mano nuomonę, nes stebint kainų šuolius jie itin atpigo) ax.gif
acuktuvaz
QUOTE(Malemi @ 2008 10 15, 10:13)
Ačiukas, naujas etapas jau senai  4u.gif  dabar ypač palankios sąlygos pirkti butuką (mano nuomonę, nes stebint kainų šuolius jie itin atpigo)  ax.gif
*

Dabar itin nepalankus metas pirkti, labai greitu laikotarpiu kainos kris zenkliai, o ne taip kaip dabar.
Malemi
Galbūt kris ir dar labiau. Bet šiandienos esmė nesikeičia, reikia gyventi dabar, o ne laukti unsure.gif o be to, atrodo be galo daug pasiūlos, bet kai pradedi gilintis ji ženkiai sumažėja doh.gif
Aterol
QUOTE(acuktuvaz @ 2008 10 15, 09:35)
Dabar itin nepalankus metas pirkti, labai greitu laikotarpiu kainos kris zenkliai, o ne taip kaip dabar.
*

Na nesutikciau, kad dabar nepalankus metas pirkti nekilnojama turta. schmoll.gif Mano nuomone, kad kaip tik dabar yra labai palankus metas. Butu paklausa maza, o pasiula labai didele. Del to perkant buta gali buti lankstesne buto kaina, didesne tikimybe nusidereti, maza tikimybe, kad kas nors kitas pasiulys pardavejui aukstesne kaina ir dar daug visokiausiu subtilybiu. (kalbu is asmenines patirties)
Apie prognozuojama dar didesni kainu kritima galiu pasakyti tik tiek, kad tuo metu kai dar labiau kris kainos, momentaliai atsiras didele butu paklausa, zmones prades vel pirkti nekilnojama turta (logiska, nes dauguma masto kaip tu, kad kai kainos dar labiau nukris, bus labai palanku pirkti buta), o tada velgi, situacija bus sudetingesne norint gauti issirinkta buta ar nama. Sia tema kalbant reiktu labai gilintis ir issiplesti apie tai, bet to nedarysiu. rolleyes.gif

Zodziu, Malemi, sveikinu su tokiu sprendimu, tik dabar turi buti nueitas gan ilgas kelias iki tol, kol isikelsite i savo svajoniu buta. ax.gif As pati dabar esu to kelio viduryje, laukiu nesulaukiu, kada jau galesime isikelti. wub.gif
Malemi
Oi kaip Jums smagu jei jau laukiate įsikėlimo thumbup.gif

Aš dabar ties paieškomis wacko.gif
Rasa1
Niugi ir mes jus pasveikinsim drinks_cheers.gif mes jau praejom si kelia bigsmile.gif gal jau si sekmadieni ir isikelsim galutinai , nes laukiame virtuves ir vsio thumbup.gif o kelias tai buvo tikras siaubas doh.gif tesesi apie du menesius ... bet viska kenti , nes po to toooks desertas laukia bigsmile.gif
Malemi
Rasa 1 sveikinam Jus su vargų pabaiga ir deserto pradžia thumbup.gif du mėnesiai vargo man būtų pats tas, bet panašu, kad man teks užtrukti ilgiau doh.gif
vakar buvau apžiūrėti kelių butų, tai uj kaip mane nervuoja kai nepasako visko iš karto fool.gif
dontstop
Ir mes, ir mes tuoj turėsim savo butą clap.gif Vakar davėm rankpinigius, kitą savaitę pradėsim tvarkyti paskolą 4u.gif
Malemi
Jausmas Jūsų viduje turėtų būti neapsakomas wub.gif

Papasakok plačiau, kiek kambarių, kelių asmenų šeima ir pan ax.gif
Atė
Na du mėnesiai tai nėra taip daug kaip atrodo, mes dokumentus su bankais pradėjome tvarkytis birželio mėnesį, o dar prieš tai paieškos vyko daugiau kaip mėnesį, o šiuo metu dar negyvename savo išsvajotame bute, nors praėjo beveik pusmetis cray.gif aišku viskas būtų buve gal ir greičiau, bet remontus iš pagrindų darome patys (samdėm tik elektriką ir santechniką), ir viskas aišku dėl lėšų trūkumo. Bet užtat darbai daromi su meile ir labai krupščiai ax.gif ateis laikas kai ir mes džiaugsimės savo kampeliu 4u.gif
Malemi
Nėra nieko maloniau kaip savo rankų darbą pridėti prie išsvajotų namų kūrimo wub.gif

Man šiek tiek pasisekė, nes tėtis ir broliai turi nuostabias rankas, kurios sugeba visus darbus nudirbti, tad dėl darbo jėgos jau dabar esu rami ir garantuota, jog darys be brokų ir su dideliu kruopštumu thumbup.gif o dar ir greitai bigsmile.gif
dontstop
QUOTE(Malemi @ 2008 10 16, 12:51)
Jausmas Jūsų viduje turėtų būti neapsakomas  wub.gif

Papasakok plačiau, kiek kambarių, kelių asmenų šeima ir pan  ax.gif
*

Tikrai taip smile.gif
Perkam 3 kambarių butą, suremontuotą, esam tryse kol kas, mažiausiam šeimos nariui 2 mėnesiukai smile.gif
dontstop
QUOTE(NiekoSau @ 2008 10 16, 14:11)
Na du mėnesiai tai nėra taip daug kaip atrodo, mes dokumentus su bankais pradėjome tvarkytis birželio mėnesį, o dar prieš tai paieškos vyko daugiau kaip mėnesį, o šiuo metu dar negyvename savo išsvajotame bute, nors praėjo beveik pusmetis  cray.gif aišku viskas būtų buve gal ir greičiau, bet remontus iš pagrindų darome patys (samdėm tik elektriką ir santechniką), ir viskas aišku dėl lėšų trūkumo. Bet užtat darbai daromi su meile ir labai krupščiai  ax.gif  ateis laikas kai ir mes džiaugsimės savo kampeliu  4u.gif
*

Mes ilgai svarstėm, kas geriau, pirkti pigesnį butą be remonto ir daryti jį patiems pagal savo skonį, ar pirkti jau suremontuotą. Perkam suremontuotą, nors ir finansiškai nelabai apsimokėtų, bet užtat iškart persikraustysim ir gyvensim 4u.gif
Malemi
Tai smagu, naujas gyvenimas naujuose namuose thumbup.gif kuriame rajone kurdinatės?
Papildyta:

Off topic lotuliukas.gif

Šešios gyvenimo tiesos:

1. Neimanoma su savo liežuviu paliesti visu savo dantų.

2. Visi durniai, perskaitę pirmąja tiesą, bandys ją atlikti.

3. Ir supras, kad pirmoji tiesa yra melas.

4. Jūs šypsotės siuo metu, nes esate durnius.

5. Greitai šią išdūrkę nusiųsite kitam durniui.

6. Vien del to Jūsų veide vis dar yra šiokia tokia šypsena
kolege
Prisijungiu prie sveikinimu: siltu ir jaukiu nameliu Malemi drinks_cheers.gif

Mes ir isigyjome savo namucius, bet laukti reikia ilgokai, kol galima bus jame gyvent. Jei viskas bus gerai, tai sausi isikelsime. Labai to laukiu wub.gif
Atė
QUOTE(dontstop @ 2008 10 16, 15:29)
Mes ilgai svarstėm, kas geriau, pirkti pigesnį butą be remonto ir daryti jį patiems pagal savo skonį, ar pirkti jau suremontuotą. Perkam suremontuotą, nors ir finansiškai nelabai apsimokėtų, bet užtat iškart persikraustysim ir gyvensim  4u.gif
*

Tai mes irgi svarstėm ar suremontuotą ar be remontą, pasirinkom antrą variantą vien dėl to, kad tikrai norėjome turėti SAVO namus, tokius kokius įsivaizduojame ir kokių niekur kitur nėra. Ir nesigailime nei kiek dėl tokio pasirinkimo schmoll.gif
Malemi
Labiausiai laukiu tos žinos, kad jau turiu savo sienas yahoo.gif

o po to manau bus pats maloniausias ir atsakingiausias momentas tas sienas paversti jaukiomis ir patogiomis mudviems wub.gif jau dabar braidžioju po interneto platybes ir renkuosi įvairias idėjas rolleyes.gif nes dažnai būna, kai jau jų reikia tai jų ir pristinga doh.gif

Papildyta:
Aš taip pat už naują pradžią nuo pat pat pradžių blush2.gif kas žino kaip tą remontą darė buve šeiminikai, kas paslėpta po tapetais ar kokiu laminatu doh.gif dabar kai važinėju po butus, tai teko susidurti su akivaizdžia puvimo stadija po laminatu, o iš išorės atrodo labai tvarkingai doh.gif tai jau geriau nemėtyti pinigų veltui doh.gif
jurg_ili
Noriu patarti , ieskodami buto atkreiskite demesi ,kad jis butu sausas, mes kai pirkom -tai veliau po tapetais islindo galybe pelesiu, o pelesis yra ziauru, neatsikraytysit juom niekaip ir kvapas per laika namie pasidaro nemalonus. Ir btinai reik ziuret kokie kaimynai, nes teks gyvent su jais vos ne kartu, nes juk per sienas viskas girdisi. Rinkites labai kruopsciai, neskubekit ...... drinks_cheers.gif
Atė
QUOTE(jurg_ili @ 2008 10 17, 10:59)
Noriu patarti , ieskodami buto atkreiskite demesi ,kad jis butu sausas, mes kai pirkom -tai veliau po tapetais islindo galybe pelesiu, o pelesis yra ziauru, neatsikraytysit juom niekaip ir kvapas per laika namie pasidaro nemalonus. Ir btinai reik ziuret kokie kaimynai, nes teks gyvent su jais vos ne kartu, nes juk per sienas viskas girdisi. Rinkites labai kruopsciai, neskubekit ......  drinks_cheers.gif
*

Pritariu 100 proc. bet čia irgi ne taip lengva, juk eidamas apžiūrėti būsto neisi pas visus kaimynus ir neklausinėsi "na ir kaip čia jūs gyvenat? ar negeriat, netriukšmaujat? " lotuliukas.gif jau kiek pamatai tiek, dar gali iš laiptinės spręsti, ar tvarkinga ar ne, tada ir gyvenantys žmonės joje tokie pat turėtų būti. smile.gif
Malemi
Tame ir bėda, kad ateini buto apiūrėti dienos metu , kai visi būna darbuose arba ramybės stovyje doh.gif
*orchideja*
QUOTE(jurg_ili @ 2008 10 17, 11:59)
Noriu patarti , ieskodami buto atkreiskite demesi ,kad jis butu sausas, mes kai pirkom -tai veliau po tapetais islindo galybe pelesiu, o pelesis yra ziauru, neatsikraytysit juom niekaip ir kvapas per laika namie pasidaro nemalonus. Ir btinai reik ziuret kokie kaimynai, nes teks gyvent su jais vos ne kartu, nes juk per sienas viskas girdisi. Rinkites labai kruopsciai, neskubekit ......  drinks_cheers.gif
*

Aha,o ka daryt jeigu namas naujos statybos ir kaimynus sutiksi tik kai įsirenginėsi jau nupirktą butuką? g.gif
Malemi
Išvada viena, geriausia kuo stipriau izoliuoti sienas nuo kaimynų lotuliukas.gif
Kurmiukė
QUOTE(Malemi @ 2008 10 15, 14:38)
Galbūt kris ir dar labiau. Bet šiandienos esmė nesikeičia, reikia gyventi dabar, o ne laukti  unsure.gif  o be to, atrodo be galo daug pasiūlos, bet kai pradedi gilintis ji ženkiai sumažėja  doh.gif 
*

Jei galėčiau, Tavo vietoje dabar tik apsižiūrėčiau, o pirkčiau- kitą vasarą g.gif Ir įrenginėt paparasčiau, ir kainos pakris, ir namas (jei naujos staybos) bus peržiemojęs, ir brokai išlindę... Bet gi čia kiekvieno reikalas unsure.gif
Malemi
Aš nežiūrių naujos statybos ax.gif mano tėtis šioje srityje sukasi, tai griežtą ne sako naujai statybai ax.gif dabar išeina įstatymas, dėl senų namu renovacijos ax.gif butų kaina tokiuose namuose taip pat nėra aukšta palyginus ax.gif o laukti nelabai turiu kada ir tai laikas taip greitai eina, gyventi nuomojame bute , brrrr.... blush2.gif
*orchideja*
QUOTE(Malemi @ 2008 10 17, 13:40)
Aš nežiūrių naujos statybos  ax.gif  mano tėtis šioje srityje sukasi, tai griežtą ne sako naujai statybai  ax.gif  dabar išeina įstatymas, dėl senų namu renovacijos  ax.gif  butų kaina tokiuose namuose taip pat nėra aukšta palyginus  ax.gif  o laukti nelabai turiu kada ir tai laikas taip greitai eina, gyventi nuomojame bute , brrrr....  blush2.gif
*

A kas ten blogo tuose naujos statybos namuose? unsure.gif
Malemi
Na žiūrint kas kaip statė ax.gif nes pvz paskutinius kelis metus namai buvo "kepami" kuo greičiau ir pan. pakankamai daug brokų išlenda pradėjus gyventi ir t.t. bet čia jau atskira diskusija.

Visumoje tai imant senus namus, kurie kritinės būklės, tai tie nauji dar kaip saldainiukai 4u.gif

Tačiau aš žiūrinėjuosi butuko ne naujos statybos , bet ir nelabai senos 4u.gif juolab ,patogiose miesto vietose naujos statybos ir nėra,o į užmiestį aš nenoriu 4u.gif
Malemi
Šiandien buvau pažiūrėti butuko vieno, tai man be galo patiko išplanavimas wub.gif tik, kad kaina aukštoka unsure.gif o remonto reikia absoliučiai iš pagrindų doh.gif
Yste
QUOTE(Kurmiukė @ 2008 10 17, 12:27)
Jei galėčiau, Tavo vietoje dabar tik apsižiūrėčiau, o pirkčiau- kitą vasarą g.gif Ir įrenginėt paparasčiau, ir kainos pakris, ir namas (jei naujos staybos) bus peržiemojęs, ir brokai išlindę... Bet gi čia kiekvieno reikalas unsure.gif
*

peržiemot tikrai reikia
ten matisis kas bus rinkoj
g.gif
Malemi
Jei yra laiko laukti, tada taip, galima laukti ir žiūrėti kas bus rinkoje unsure.gif
ag143
aleliuja,pagaliau radau bent kelis pasisakymus,kad kazkas kazka siuo metu perka bigsmile.gif mes ketiname imti paskola ir nusipirkti busta,bet kai dabar isvisu pusiu gasdina,tai jau antra diena galva skauda ir visai su vyru sumise esam ir nieko negalim nuspresti doh.gif ,o esam rade sau tinkama varianta.
va dar ir pasake,kad paskola ima,taip zinot nuo tu kalbu susidare vaizdas,kad siuo metu niekas nebeima paskolos,nes butu....na zinot pacios,ir niekas nieko neperka.Tai net akyse prasviesejo kai cia perskaiciau.
sekmes jums nusiperkant 4u.gif
Pukis_miau
Aha, man irgi smagu rasti zmoniu, imanciu DABAR paskolas ir perkanciu bustus biggrin.gif Taip jau susikloste gyvenime, kad ir mes ketiname imti paskola ir isigyti busta siuo neaiskiu laikotarpiu ax.gif
Malemi
QUOTE(ag143 @ 2008 10 21, 21:42)
aleliuja,pagaliau radau bent kelis pasisakymus,kad kazkas kazka siuo metu perka bigsmile.gif  mes ketiname imti paskola ir nusipirkti busta,bet kai dabar isvisu pusiu gasdina,tai jau antra diena galva skauda ir visai su vyru sumise esam ir nieko negalim nuspresti doh.gif ,o esam rade sau tinkama varianta.
va dar ir pasake,kad paskola ima,taip zinot nuo tu kalbu susidare vaizdas,kad siuo metu niekas nebeima paskolos,nes butu....na zinot pacios,ir niekas nieko neperka.Tai net akyse prasviesejo kai cia perskaiciau.
sekmes jums  nusiperkant 4u.gif
*

Sveika, papasakok ko ieškote?
Dėl paskolų, taip visi laukia tos didžiosios krizės, didžiųjų kainų kritimų ir pan. bet mano nuomonė tokia, kad niekada nežinosi kaip viskas gali pakrypti, geriau jau turėti savo namus pvz kad ir užstatytus į banką ir pvz su fiksuotom palūkanom, be abejonės ir paskoos draudimu, negu laukti laukti ir nežinia ko sulaukti. galū gale, jei bus ta krizė, tai apie paskolų gavimą išvis tik pasvajoti g.gif tad aš gyvenu šia diena, apsidraudžiant ateičiai blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(vaivira @ 2008 10 22, 10:46)
Aha, man irgi smagu rasti zmoniu, imanciu DABAR paskolas ir perkanciu bustus  biggrin.gif Taip jau susikloste gyvenime, kad ir mes ketiname imti paskola ir isigyti busta siuo neaiskiu laikotarpiu  ax.gif
*

Sveika prisijungusi 4u.gif Iš kurio miesto esi ?
ostė
Mes planuojame Kaune įsigyti butuką šiaip savaitgtaliams, nes gyvenam miestelyje ir pasiilgstu šurmulio ir šiaip darbo reikalais dažnai atvykstam į Kauną, bet dar laukiam, nes manom, kad kainos tikrai kris 4u.gif
Pukis_miau
[quote=Malemi,2008 10 22, 10:19]
Sveika, papasakok ko ieškote?
Dėl paskolų, taip visi laukia tos didžiosios krizės, didžiųjų kainų kritimų ir pan. bet mano nuomonė tokia, kad niekada nežinosi kaip viskas gali pakrypti, geriau jau turėti savo namus pvz kad ir užstatytus į banką ir pvz su fiksuotom palūkanom, be abejonės ir paskoos draudimu, negu laukti laukti ir nežinia ko sulaukti. galū gale, jei bus ta krizė, tai apie paskolų gavimą išvis tik pasvajoti g.gif tad aš gyvenu šia diena, apsidraudžiant ateičiai blush2.gif

[/quote]
drinks_cheers.gif

Papildyta:
Sveika prisijungusi 4u.gif Iš kurio miesto esi ?
*

[/quote]

Is Kauno smile.gif

Malemi
Ech, atrodo labai daug pasiūlos yra, tačiau kai pradedi ieškoti, labai susiaurėja pasirinkimas doh.gif
Tad po kol kas nėra ką ir papasakoti ax.gif
populi
Sveikos, kaip smagu kad Jus radau thumbup.gif
Mes ir perkame butuką. Jau išsirinkome ir rankpinigius palikom, bet truputėli užstrigom reiakluose su bankais doh.gif tai viskas kaip ir nebe aišku....
Bet manau viskas bus gerai ir gruodžio mėnesį mes jau gyvensime SAVO namuose. thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2008 10 16, 15:29)
Mes ilgai svarstėm, kas geriau, pirkti pigesnį butą be remonto ir daryti jį patiems pagal savo skonį, ar pirkti jau suremontuotą. Perkam suremontuotą, nors ir finansiškai nelabai apsimokėtų, bet užtat iškart persikraustysim ir gyvensim  4u.gif
*

Mes nusprendėm imti su remontu, kad galėtume iš karto eiti gyventi, o po to su laiku pasidarysime remontą tokį kokio norėsim. 4u.gif

QUOTE(vaivira @ 2008 10 22, 10:46)
Aha, man irgi smagu rasti zmoniu, imanciu DABAR paskolas ir perkanciu bustus  biggrin.gif Taip jau susikloste gyvenime, kad ir mes ketiname imti paskola ir isigyti busta siuo neaiskiu laikotarpiu  ax.gif
*

Mums irgi taip susiklostė, kad laukti nebėra ko. ax.gif
ag143
o kodel uzstrigot reikaluose su bankais ax.gif

mes tai norime pasikeisti i didesni ,dabar esame jau trise ,musu butukas skaitosi pusantrinis,kol kas gerai,bet ateiciau planuojam dar viena vaikiuka tureti,tad kol salygas isigijimui turime,dairomes.

o kokio jus ieskot-na vieno kambario ar dvieju? ir kokioj vietoj?ir uz kokia mazdaug suma isivaizduojat?
Malemi
populi sveikinu jau išsirinkus thumbup.gif ar sunku buvo apsirpęsti, ar visgi atėjote ir "prilipo" butukas ax.gif
Pukis_miau
Mes irgi ieškojom ilgai, nuo kokio vasario mėn, bet kadangi keičiam i didesnį, tai reikėjo dar parduoti senąjį butuką, todėl viskas taip ir nusitęsė per tas krizes...O rinktis irgi nebuvo iš ko doh.gif Dabar jau kaip ir apsisprendėm pirkti naujos statybos, reik tik rankpinigius palikt ir pradesim kryžiaus kelią su bankais ir t.t. doh.gif
dontstop
Mum irgi dar neaišku su bankais. Šiandien vadybininkė pasakė, kad su kiekviena diena vis sunkiau gauti paskolą, dabar jau bankas svarsto 3 savaites kiekvieną paraišką ir labai daug atmeta doh.gif Pradėjom bijoti, kad galim ir negauti paskolos verysad.gif O rankpinigiai jau paduoti doh.gif
dushianerami
sveiki,

mes taip pat nusprendeme isigyti butuka. Nuomotis nusibodo, metom nemazai pinigu i niekur, kainos siektiek pakrito ir jau issirinkom 2kambariu butuka. Laukiam atsakymo is banko. Manau turetu viskas buti geriai, nes radom mums priimtina varianta uz priimtina kaina.
Is tikro apsispresti del pirkimo paskatino tokie dalykai:
*nuo kitu metu planuojama nuimti lengvata busto palukanoms( manau 99%, kad taip ir padarys), istatymai atbuline data neisigalioja, tad paeme dabar nepralosim
*bankai vis grieztina paskolu salygas. pries pora men. mano ir brangiojo pajamos laisvai leido paimti apie 600000. o dabar pasiklausus del 400000 klausia ar gal pajamas didesnes susiorganizuoti pavyktu. Skirtumas nerealus.
*visada bus zmoniu, kurie pirks buta dabar, dauguma puikiausiu variantu uz priimta kaina vistiek jau bus isgraibstyti kainoms nepasiekus dugno.

Tai ar nebus taip, kad kai kainos pakris, o as ne neabejoju, jog taip nutiks - busime nepajegus gauti paskola ir nebeturesime is ko rinktis? Tikiuosi, kad ta kritima padengs valstybes grazinami pinigeliai + islaukus 3-5metus. nemanau, kad kainos bus zemesnes nei dabar. O anksciau ir neplanuojame keisti busto i didesni. Dar jauni ir be vaiku:)
Malemi
Taip, su paskolomis tai labai daug problemų jau dabar doh.gif
dushianerami
nebedaug laukti. kitos savaites pradzioje zadejo atsakyma ir jei viskas tvarkoj vaziuosim toliau.
Musu butukas bus is statytoju , bet jau irengtas, tik be baldu.
Tai bus linksmoji dalis visus baldus susirasti:)

Laukiam:)
kalixtax
Būkite geros, atsakykite į šios anketos klausimus
http://www.apklausa.lt/answerform.php?form=16811
Ji apie naują matematikos mokyklą, skirtą vidutinio pažangumo mokiniams. Ačiū
Malemi
Labas rytelis. Rytoj keliauju tartis dėl sumos su vieno butelio šeimininkais, jei jie nuleis kainyte, tai jamsiu thumbup.gif
populi
QUOTE(Malemi @ 2008 10 22, 14:49)
populi sveikinu jau išsirinkus  thumbup.gif  ar sunku buvo apsirpęsti, ar visgi atėjote ir  "prilipo" butukas  ax.gif
*

Atėjom. pamatėm ir apsisprendėm dar net gerai neapsižiurėja biggrin.gif
Turėjom daug reikalavimų, dėl rajono, aukšto, buto dydžio, išplanavimo, kad būtų su normaliu remontų (neaišku ar pradžioje tam turėsim pinigėlių) ir dar daug visokių. Bet išsirinktas variantas atitiko visus lūkesčius. thumbup.gif

QUOTE(dontstop @ 2008 10 22, 15:25)
Mum irgi dar neaišku su bankais. Šiandien vadybininkė pasakė, kad su kiekviena diena vis sunkiau gauti paskolą, dabar jau bankas svarsto 3 savaites kiekvieną paraišką ir labai daug atmeta  doh.gif  Pradėjom bijoti, kad galim ir negauti paskolos  verysad.gif  O rankpinigiai jau paduoti  doh.gif
*

Aš ir bjau labai, nes renkpinigius nemažus palikom, o terminas jau eina į pabaigą.... Tikiuosi pardavėjai bus supratingi ir palauks. g.gif

QUOTE(dushianerami @ 2008 10 22, 16:12)
sveiki,

mes taip pat nusprendeme isigyti butuka. Nuomotis nusibodo, metom nemazai pinigu i niekur, kainos siektiek pakrito ir jau issirinkom 2kambariu butuka. Laukiam atsakymo is banko. Manau turetu viskas buti geriai, nes radom mums priimtina varianta uz priimtina kaina.
Is tikro apsispresti del pirkimo paskatino tokie dalykai:
  *nuo kitu metu planuojama nuimti lengvata busto palukanoms( manau 99%, kad taip ir padarys), istatymai atbuline data neisigalioja, tad paeme dabar nepralosim
  *bankai vis grieztina paskolu salygas. pries pora men. mano ir brangiojo pajamos laisvai leido paimti apie 600000. o dabar pasiklausus del 400000 klausia ar gal pajamas didesnes susiorganizuoti pavyktu. Skirtumas nerealus.
  *visada bus zmoniu, kurie pirks buta dabar, dauguma puikiausiu variantu uz priimta kaina vistiek jau bus isgraibstyti kainoms nepasiekus dugno.

Tai ar nebus taip, kad kai kainos pakris, o as ne neabejoju, jog taip nutiks - busime nepajegus gauti paskola ir nebeturesime is ko rinktis? Tikiuosi, kad ta kritima padengs valstybes grazinami pinigeliai + islaukus 3-5metus. nemanau, kad kainos bus zemesnes nei dabar. O anksciau ir neplanuojame keisti busto i didesni. Dar jauni ir be vaiku:)
*

Labai, labai teisingai parašei.
mūsų argumentai:
brangi nuoma,
planuojamos panaikinti lengvatos,
kitais metais būsim tryse bus dar sunkiau gauti paskolą,
kol kas atlyginimai leidžia pasiimti paskolą neaišku ar bus taip ir vėliau.

QUOTE(Malemi @ 2008 10 23, 10:34)
Labas rytelis. Rytoj keliauju tartis dėl sumos su vieno butelio šeimininkais, jei jie nuleis kainyte, tai jamsiu  thumbup.gif
*

Sėkmės didžiausios thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(ag143 @ 2008 10 22, 14:47)
o kodel  uzstrigot reikaluose su bankais ax.gif

mes tai norime pasikeisti i didesni ,dabar esame jau trise ,musu butukas skaitosi pusantrinis,kol kas gerai,bet ateiciau planuojam dar viena vaikiuka tureti,tad kol salygas isigijimui turime,dairomes.

o kokio jus ieskot-na vieno kambario ar dvieju? ir kokioj vietoj?ir uz kokia mazdaug suma isivaizduojat?
*

Aš esu kažkada laidavusi kitam žmogui už paskolą, ir po to buvo teismo sprendimas, ikad aš jau nebesusijusi su paskola, tačiau bankas nenori to pripažinti. 4u.gif

Mes perkame 3 kambarių, Kaune senos statybos su padoriu remontu.
ag143
QUOTE(Malemi @ 2008 10 23, 11:34)
Labas rytelis. Rytoj keliauju tartis dėl sumos su vieno butelio šeimininkais, jei jie nuleis kainyte, tai jamsiu  thumbup.gif
*

sekmes jums 4u.gif
dushianerami
dar nesulaukiau atsakymo is banko.
Kaip kitoms sekasi? Gal jau reikalai pajudejo?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.