QUOTE(Malemi @ 2008 10 22, 14:49)
populi sveikinu jau išsirinkus
ar sunku buvo apsirpęsti, ar visgi atėjote ir "prilipo" butukas
Atėjom. pamatėm ir apsisprendėm dar net gerai neapsižiurėja
Turėjom daug reikalavimų, dėl rajono, aukšto, buto dydžio, išplanavimo, kad būtų su normaliu remontų (neaišku ar pradžioje tam turėsim pinigėlių) ir dar daug visokių. Bet išsirinktas variantas atitiko visus lūkesčius.
QUOTE(dontstop @ 2008 10 22, 15:25)
Mum irgi dar neaišku su bankais. Šiandien vadybininkė pasakė, kad su kiekviena diena vis sunkiau gauti paskolą, dabar jau bankas svarsto 3 savaites kiekvieną paraišką ir labai daug atmeta

Pradėjom bijoti, kad galim ir negauti paskolos

O rankpinigiai jau paduoti

Aš ir bjau labai, nes renkpinigius nemažus palikom, o terminas jau eina į pabaigą.... Tikiuosi pardavėjai bus supratingi ir palauks.
QUOTE(dushianerami @ 2008 10 22, 16:12)
sveiki,
mes taip pat nusprendeme isigyti butuka. Nuomotis nusibodo, metom nemazai pinigu i niekur, kainos siektiek pakrito ir jau issirinkom 2kambariu butuka. Laukiam atsakymo is banko. Manau turetu viskas buti geriai, nes radom mums priimtina varianta uz priimtina kaina.
Is tikro apsispresti del pirkimo paskatino tokie dalykai:
*nuo kitu metu planuojama nuimti lengvata busto palukanoms( manau 99%, kad taip ir padarys), istatymai atbuline data neisigalioja, tad paeme dabar nepralosim
*bankai vis grieztina paskolu salygas. pries pora men. mano ir brangiojo pajamos laisvai leido paimti apie 600000. o dabar pasiklausus del 400000 klausia ar gal pajamas didesnes susiorganizuoti pavyktu. Skirtumas nerealus.
*visada bus zmoniu, kurie pirks buta dabar, dauguma puikiausiu variantu uz priimta kaina vistiek jau bus isgraibstyti kainoms nepasiekus dugno.
Tai ar nebus taip, kad kai kainos pakris, o as ne neabejoju, jog taip nutiks - busime nepajegus gauti paskola ir nebeturesime is ko rinktis? Tikiuosi, kad ta kritima padengs valstybes grazinami pinigeliai + islaukus 3-5metus. nemanau, kad kainos bus zemesnes nei dabar. O anksciau ir neplanuojame keisti busto i didesni. Dar jauni ir be vaiku:)
Labai, labai teisingai parašei.
mūsų argumentai:
brangi nuoma,
planuojamos panaikinti lengvatos,
kitais metais būsim tryse bus dar sunkiau gauti paskolą,
kol kas atlyginimai leidžia pasiimti paskolą neaišku ar bus taip ir vėliau.
QUOTE(Malemi @ 2008 10 23, 10:34)
Labas rytelis. Rytoj keliauju tartis dėl sumos su vieno butelio šeimininkais, jei jie nuleis kainyte, tai jamsiu
Sėkmės didžiausios
Papildyta:QUOTE(ag143 @ 2008 10 22, 14:47)
o kodel uzstrigot reikaluose su bankais
mes tai norime pasikeisti i didesni ,dabar esame jau trise ,musu butukas skaitosi pusantrinis,kol kas gerai,bet ateiciau planuojam dar viena vaikiuka tureti,tad kol salygas isigijimui turime,dairomes.
o kokio jus ieskot-na vieno kambario ar dvieju? ir kokioj vietoj?ir uz kokia mazdaug suma isivaizduojat?
Aš esu kažkada laidavusi kitam žmogui už paskolą, ir po to buvo teismo sprendimas, ikad aš jau nebesusijusi su paskola, tačiau bankas nenori to pripažinti.
Mes perkame 3 kambarių, Kaune senos statybos su padoriu remontu.