Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tapetai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2
Daivuliau
Sveikos mamytes wink.gif esu labai nusivylusi, isirenginejam butuka ir nusprendziau jog graziau butu sienas papuosti tapetais. Bet susiduriau su didele beda: be senuku, ermitazo, pasidaryk pats ir dubingiu, daugiau niekur nerandu. Bukit geros ir pasidalinkit savo patirtimi, kur galima Vilniuje rasti tapetu parduotuviu, parduotuveliu? is anksto dekoju smile.gif
mama_gulbe
QUOTE(Daivuliau @ 2008 10 14, 12:43)
Sveikos mamytes wink.gif esu labai nusivylusi, isirenginejam butuka ir nusprendziau jog graziau butu sienas papuosti tapetais. Bet susiduriau su didele beda: be senuku, ermitazo, pasidaryk pats ir dubingiu, daugiau niekur nerandu. Bukit geros ir pasidalinkit savo patirtimi, kur galima Vilniuje rasti tapetu parduotuviu, parduotuveliu? is anksto dekoju smile.gif
*

isvardinai pacias pagrindines kur didziausias pasirinkimas...
toliau internete reiktu ieskoti ir parsisiuti biggrin.gif
Daivuliau
Taip jos didziausios, bet jei is katalogo issirenki senukuose, tai reikia laukti iki 3 men doh.gif o dubingiuose biski kaineles kandziojasi sad.gif kazkaip uz viena ruloneli moketi 140lt - ranka nekyla. Ech negi nera Vilniuje mazuciu kokiu tapetu parduotuveliu. Interne nelabai ka randu apie parduotuves sad.gif
Velniukė
Labai didelis pasirinkimas Statybų alėjoje [jai neklystu,jai reiks pas MB pasitikslinsiu pavadinimą ji randasi už senukų katrie yra už akropolio],mes jau nusipirkome tapetus ir paklijavome,bet kai užėjome atsitiktinai į tą parduotuvę pasigailėjome ,kad neužsukome ten ankščiau.Ten toks pasirinkimas,kad akys begioja doh.gif Kai darysime remontą kitame kambaryje 100 procentų žinom kur lėksime tapetų thumbup.gif
Renna
Man irgi labai aktualus klausimas, tik gal kas internetu iš užsieniaus tapetus perkat? g.gif
Iriska
QUOTE(Renna @ 2008 10 14, 13:36)
Man irgi labai aktualus klausimas, tik gal kas internetu iš užsieniaus tapetus perkat? g.gif
*

as pabandziau, ziuresiu. blush2.gif
8 p.m.
*

Dar yra domus galerijoje retroforma, turi daug ir įvairių, atgabena pakankamai greitai, bet aišku kaip ir visur LT kainos nežemos doh.gif
Upokšnis
*

Šiose parduotuvėse nieko gero neradau. Tapetus pirkau prie Olandų žiedo. Parduotuvė yra virš Maximos. Pasirinkimas didelis tiek dažomū, tiek spalvotū tapetų. Taip pat nebloga yra Šiaurės miestelyje, šalia Norfos. Ten daug kolecinių tapetų.
Daivuliau
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 14, 21:09)
Šiose parduotuvėse nieko gero neradau. Tapetus pirkau prie Olandų žiedo. Parduotuvė yra virš Maximos. Pasirinkimas didelis tiek dažomū, tiek spalvotū tapetų. Taip pat nebloga yra Šiaurės miestelyje, šalia Norfos. Ten daug kolecinių tapetų.
*

Aciu Upoksni, reiks butinai i Tavo nurodytas parduotuves uzsukti mirksiukas.gif
_Smalsutė_
QUOTE(Upokšnis @ 2008 10 14, 21:09)
Šiose parduotuvėse nieko gero neradau. Tapetus pirkau prie Olandų žiedo. Parduotuvė yra virš Maximos. Pasirinkimas didelis tiek dažomū, tiek spalvotū tapetų.
*

Pasisakysiu ir aš. ax.gif Ieškojome vaikiškų tapetų sūnelio kambariui, su paveiksliukais ir nelabai brangių, kad nebūtų gaila po poros metų juos keisti kitais.

1. "Emitaže" - nieko panašaus (nebent šį tą mergaitiško galima išsirinkti).
2. "Senukuose" - vos kelios vaikiškos juostos klijuoti ant vienspalvių tapetų, o šiaip - nebent katalogas, kuriame keli variantai gal ir nieko buvo, bet nesinorėjo tiek laukti, be to - kaina.
3. "Iris" - pora mergaitiškų variantų, brangoki.
4. Parduotuvė Šiaurės miestelyje prie Norfos - keli variantai, bet visai gražūs, buvome beveik išsirinkę su meškiukais, bet kiek ryškoki. (Šią parduotuvę rekomenduočiau ieškantiems tapetų kt. kambariams mirksiukas.gif ).
5. Minėta parduotuvė prie Olandų žiedo II aukšte virš Maximos (iš tikrųjų ji beveik prie pat šv. Petro ir Povilo žiedo). Pati tik iš šios temos apie ją sužinojau (ačiū Upokšniui mirksiukas.gif ), bet džiaugiuosi, kad nepatingėjau nuvažiuoti. Tiek vaikiškų tapetų, tiek vaikiškų juostų pasirinkimas - pats didžiausias. thumbup.gif Neišsirinkome tik todėl, kad kelių labiausiai patikusių tapetų buvo likę permažai rulonų, be to, per šitą paieškų laiką radome savo svajonių užuolaidas, prie kurių jie jau būtų permargi.
6. "Pasidaryk pats" (prie senosios "Mados" Viršuliškėse) - čia galiausiai ir pirkome - ne iš tokių tikrai labai vaikiškų, bet kituose kambariuose vargu ar tinkančių. Gal dėl to ir kaina - kaip popierinių, nors prieš porą metų, jei teisingai prisimenu, lygiai tokie ar bent labai panašūs buvo prie gerokai brangesnių.
neringule
QUOTE(Velniukė @ 2008 10 14, 13:24)
Labai didelis pasirinkimas Statybų alėjoje [jai neklystu,jai reiks pas MB pasitikslinsiu pavadinimą  ji randasi už senukų katrie yra už akropolio],mes jau nusipirkome tapetus ir paklijavome,bet kai užėjome atsitiktinai į tą parduotuvę pasigailėjome ,kad neužsukome ten ankščiau.Ten toks pasirinkimas,kad akys begioja doh.gif Kai darysime remontą kitame kambaryje 100 procentų žinom kur lėksime tapetų thumbup.gif
*

Laba gal galite adresiuka parasyti,pirmadieni i Vilniu lekiam,nes gyvename ,,provincijoje,,galima sakyti,o cia pasirinkimas toks s........
_Smalsutė_
QUOTE(neringule @ 2009 03 21, 12:10)
Laba gal galite adresiuka parasyti,pirmadieni i Vilniu lekiam,nes gyvename ,,provincijoje,,galima sakyti,o cia pasirinkimas toks s........
*

Ukmergės g. 250. Visai šalia dar yra "Iris" ir "Senukai", tai gal ir verta nuvažiuoti, bet
man ten tas pasirinkimas neatrodo labai jau išskirtinai didelis g.gif , gal tik kiek kitoks.
http://www.info.lt/index.php?page=imones&a...&id=2017246
neringule
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2009 03 21, 13:54)
Ukmergės g. 250. Visai šalia dar yra "Iris" ir "Senukai", tai gal ir verta nuvažiuoti, bet
man ten tas pasirinkimas neatrodo labai jau išskirtinai didelis g.gif , gal tik kiek kitoks.
http://www.info.lt/index.php?page=imones&a...&id=2017246
*

aciu uz info smile.gif mirksiukas.gif niu reiks uzsukti
Chera
o kur kaune? Visossenukai, dubingiai, irisas atkrenta g.gif
uogute
Gal kas zino? gspeju retroformoj turetu buti geru tapetu? g.gif
saulyte525
uzsisakiau "Retroformoj" tapetus popierinius po 110 lt, aptarnavimas puikus, patiko merginos, katalogu l. daug ten, na ir kainos kaip svedisku: 110 lt, 130, 150 lt ... iki 600 lt uz rulona. Atsiuncia po 3 savaiciu vidutiniskai juos.
isdykusS
Mane tai zavi Retroformos tapetai, esam pirke vienam kambariui vienai sienai isklijuot. rulonas kainavo 350 Lt.
ir radau tokius pat CIA, (musu is tu pirmuju)
pabandziau juos det i krepseli, tai butent Romo tapetams neskaiciuoja jokio shipingo, tai parsisiusti gautusi apie 150 Lt. Vat kiek jie "uzsideda" doh.gif
Kashaya
QUOTE(isdykusS @ 2009 04 29, 01:18)
Mane tai zavi Retroformos tapetai, esam pirke vienam kambariui vienai sienai isklijuot. rulonas kainavo 350 Lt.
pabandziau juos det i krepseli, tai butent Romo tapetams neskaiciuoja jokio shipingo, tai parsisiusti gautusi apie 150 Lt. Vat kiek jie "uzsideda" doh.gif
*

O ebay.co.uk ir dar pigiau rastumėt smile.gif
giega
Sveikos
O as norejau paklausti,gal kuri daretes su tais vadinamais skystais tapetais.Kur tokia kose sienas istinkuoji.Kazkada maciau pas draugus,labai patiko.Kazi ar dar tokiais kas daro?
Žanė
Interjero salone Sortimenti turi labai daug ir gražių, kokybiškų tapetų katalogų.
Mylimukas
QUOTE(giega @ 2009 04 30, 10:17)
Sveikos
O as norejau paklausti,gal kuri daretes su tais vadinamais skystais tapetais.Kur tokia kose sienas istinkuoji.Kazkada maciau pas draugus,labai patiko.Kazi ar dar tokiais kas daro?
*

Čia gal taip vadinama "japoniška sienų danga"? g.gif Ja gali nutepti, paskui surinkti ir kitur nutepti... Praktikoj nežinau kaip, bet parduotuvėj ant sienų atrodo neblogai. Parduotuvė, kurioj mačiau, randasi Kaune, Krantinėj.
Papildyta:
Siūlau užsukt į Vainetą. Ten parduodami tapetai atsparūs smūgiam įbrežimam r t.t. 4u.gif
Miaška
Apsirūpinau tapetais pardėje Olandų g., kur čia kažkas jau minėjo. Labai patiko, daug laiko su mumis ten sugaišo, bet tikrai gerai patarė ir padėjo išsirinkti ir pagal kišenę, ir pagal kambarį, ir dar nuolaidų padarė.
_Draugė_
O aš nieko doro neradau toje pard. Olandų gatvėje rolleyes.gif
Bet tapetų ten daug ir kainos neblogos, bet aš matyt noriu kažko perdaug biggrin.gif
BlackCat
QUOTE(_Draugė_ @ 2009 05 01, 11:50)
O aš nieko doro neradau toje pard. Olandų gatvėje  rolleyes.gif
Bet tapetų ten daug ir kainos neblogos, bet aš matyt noriu kažko perdaug  biggrin.gif
*

Turėjau didelę bėdą: tapetus pirkau prieš metus ar net daugiau Ermitaže, o paskui dėl katės "pagalbos" man jų pritrūko kai jau dariausi remontą. Ermitažas tokių nebeturėjo. Taigi beiškant išeities "susiveikiau" jų tiekėjo kontaktus ir taip sužinojau apie parduotuvę Šiaurės miestelyje Verkių ir Kareivių gatvių sankryžoje (Jei neklystu Verkių 44). Tiksliau ten yra visas kompleksas parduotuvėlių, panašiai kaip Kauno bazės. Kas konkrečiai dėl tapetų- nėra parduotuvė didelė, bet jei kam reiktų gamintojo PS International tapetų ar jei nusižiūrėjot ką Ermitaže- galit pabandyti pažiūrėti ten. Nepamenu tik ar kainos daug pigesnės...
strykt
Del tapetu KAUNIETEMS:

man visai patiko TAPETIJA (prie autobusu stoties, tiksliau beveik priesais stoties mazaja maxima). Tik pasirinkimas ne per didelis.

Dar URMO BAZE (radom tris taskus), tik dabar negaliu parasyt sandeliu, nes vis netycia ten uztaikau :} Yra labai ivairiu kainu - nuo 10 iki 100 lt Prisimenu, kad viena yra regis tam sandelyje, kur du aukstai ir eskalatorius, tai ji antrame aukste.

Dar maciau viena priesais Savanoriu Hypermaxima, ten dar nebuvau, bet tikiuosi, kad uzsukus ten kazka doro rasiu :}

Gal kitos zinot daugiau tasku? (na neminint senuku, dubingiu, iris)
Žanė
tapetus pirkau sau iš šio puslapio www.selectwallpaper.co.uk

pristato ir į Lietuvą. viską susumavus, įskaitant ir ganėtinai brangų siuntimą (per kurjerių tarnybą), man gavosi pigiau, nei pirkti interjero salone ar iris, dubingiuose ir panašiai.

tapetus, kuriuos išsirinkau, buvau nusižiūrėjusi lietuvoje. tame puslapyje yra beveik visi garsūs žinomi gamintojai, tai dėl kokybės nebijojau 4u.gif

kai kurie tapetai kartojasi ir kitame el. puslapyje, berods vokiečių: www.color24.eu
bet dėl palankaus svaro kurso man geriau gavosi užsakinėti iš britų.
Rituxx
Pasakykite koks darbo laikas parduotuvių Šiaurės miestelyje ir Olandų g. noriu po darbo kada užvažiuoti jei spėsiu g.gif
shagyby
QUOTE(Žanė @ 2009 06 19, 22:01)
tapetus pirkau sau iš šio puslapio www.selectwallpaper.co.uk

pristato ir į Lietuvą. viską susumavus, įskaitant ir ganėtinai brangų siuntimą (per kurjerių tarnybą), man gavosi pigiau, nei pirkti interjero salone ar iris, dubingiuose ir panašiai.

tapetus, kuriuos išsirinkau, buvau nusižiūrėjusi lietuvoje. tame puslapyje yra beveik visi garsūs žinomi gamintojai, tai dėl kokybės nebijojau  4u.gif

kai kurie tapetai kartojasi ir kitame el. puslapyje, berods vokiečių: www.color24.eu
bet dėl palankaus svaro kurso man geriau gavosi užsakinėti iš britų.
*

O kiek patys tapetai kainavo? Kokios firmos pirkot?
kuodyte
Klijuojam tapetus.Dazom sienas,klojam laminata... Vilniuje ir vilniaus raj.
Smulkus darbai: razeciu itaisymas,siuksliu isvezimas ir pan DOVANA=)
Kashaya
QUOTE(kuodyte @ 2009 06 25, 15:08)
Klijuojam tapetus.Dazom sienas,klojam laminata... Vilniuje ir vilniaus raj.
Smulkus darbai:  razeciu itaisymas,siuksliu isvezimas ir pan DOVANA=)
*

O temos pavadinimas jums dzin, ane? doh.gif Eikit ten, kuri leidžiama reklamuotis ir reklamuokitės, kiek širdis geidžia, neterškit temų doh.gif
kuodyte
sorry=) 4u.gif
mirattes
mes uzsakinejome ermitazo stilinguose namuose, aisku brangu is tu katalogu (vieniem 250lt uz ruloneli, o "pigiesiams" 170lt) ir laiko laukti ilgai reikejo 9sav., bet rezultate esame lb patenkinti wub.gif
Žanė
QUOTE(shagyby @ 2009 06 25, 13:04)
O kiek patys tapetai kainavo? Kokios firmos pirkot?
*

Užsakinėjau iš šio gamintojo katalogo, nes buvau gyvai čiupinėjusi ir man patiko labai. Salone kaina rulono buvo apie 240 Lt, o čia - kaina svarais matyti, bet reikia įvertinti ir siuntimą, kuris nemažai sudaro.

Mačiau gyvai šio gamintojo kolekcijas, tikrai labai kokybiškos ir super atrodo thumbup.gif

QUOTE(Kashaya @ 2009 06 25, 17:15)
O temos pavadinimas jums dzin, ane?  doh.gif Eikit ten, kuri leidžiama reklamuotis ir reklamuokitės, kiek širdis geidžia, neterškit temų doh.gif
*

tai kad dabar galima reklamuotis skaičiau...
pop_mama
Gerbiamosios, galbut galite rekomenduoti patyrusius meistrus, noreciau issitapetuoti butuka Vilniuje.
Buciau dekinga uz info i a.z. 4u.gif
Trendy_
Laba,gal žinot kur butu galima isigyti tokiu,panasiu tapetu kaip cia Vilniuje? blush2.gif
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/All...llpaper/page-0/
ačiu 4u.gif
Žanė
QUOTE(Trendy_ @ 2009 08 18, 12:38)
Laba,gal žinot kur butu galima isigyti tokiu,panasiu tapetu kaip cia Vilniuje? blush2.gif
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/All...llpaper/page-0/
ačiu 4u.gif
*

manau Sortimenti (didžiojoj g-je) turės.
Trendy_
QUOTE(Žanė @ 2009 08 18, 14:03)
manau Sortimenti (didžiojoj g-je) turės.
*

aciu,radau ko ieskojau 4u.gif
Upokšnis
QUOTE(Rituxx @ 2009 06 25, 11:31)
Pasakykite koks darbo laikas parduotuvių Šiaurės miestelyje ir Olandų g. noriu po darbo kada užvažiuoti jei spėsiu  g.gif
*

Aišku, jau vėlai atsakau, bet gal kitoms pravers biggrin.gif

Olandų gatvėj dirba iki 19 val.
gussste23
as tai siandien kai issirinkau tapetus tai gera pasidare 480 lt uz viena rulona, bandau dabar internete atrasti, nesinori tiek moketi doh.gif eco vinyl tokie baltai juodi, gal kas busite kur uzmate 4u.gif
gussste23
QUOTE(isdykusS @ 2009 04 29, 00:18)
*

kaip tie Romo tapetai, ar graziai atrodo isklijavus? susigundziau butent del nemokamo atsiuntimo g.gif
Monita20
Buvau siandien Iris Decor (ten 20% nuolaidele visiems tapetams) tai taip paziurejau nelabai ka jie ten turi. Vartem katalogus radom keleta graziu bet kaina virs 300lt uz ruloniuka doh.gif Tikrai daug rolleyes.gif O ir siaip kazkokiu idomesniu isskirtiniu nelabai yra..visi su gelem dekoruoti..Spalvu ziurejom virtuve-svetaine-koridorius vienodai nori tai balta plius viena akcente siena kazka su ruda ar pilka ax.gif O miegamasis tai su pilka-balta-violetine noretusi..Kur dar patartumet nuvaziuoti, apsiziureti? Beja o tie tapetai kur su rastais kurie derinami yra, ar daug issimeta, kiek plius reiktu pirkti? blush2.gif
gussste23
QUOTE(Monita20 @ 2009 08 22, 15:45)
Buvau siandien Iris Decor (ten 20% nuolaidele visiems tapetams) tai taip paziurejau nelabai ka jie ten turi. Vartem katalogus radom keleta graziu bet kaina virs 300lt uz ruloniuka  doh.gif  Tikrai daug  rolleyes.gif  O ir siaip kazkokiu idomesniu isskirtiniu nelabai yra..visi su gelem dekoruoti..Spalvu ziurejom virtuve-svetaine-koridorius vienodai nori tai balta plius viena akcente siena kazka su ruda ar pilka  ax.gif  O miegamasis tai su pilka-balta-violetine noretusi..Kur dar patartumet nuvaziuoti, apsiziureti? Beja o tie tapetai kur su rastais kurie derinami yra, ar daug issimeta, kiek plius reiktu pirkti?  blush2.gif
*

apsimoka siustis internetu is tu puslapiu kur mergaites nurode, kur retroformoje uz rulona 300-350 internete 150, skirtumas yra g.gif as vakar uzsisakiau ax.gif ziuresiu ka atsius ax.gif jeigu ka galima ir pavyzdzius atsisiusti 4u.gif
Monita20
Kad nera kas ten man patiktu tam psl..pati nezinau ko noriu arba kaip tiksliai per daug prisisvajojus esu doh.gif
O per kiek jie tau atsius?
Kashaya
QUOTE(Monita20 @ 2009 08 22, 17:39)
Kad nera kas ten man patiktu tam psl..pati nezinau ko noriu arba kaip tiksliai per daug prisisvajojus esu  doh.gif
*

Iš tokios gausybės niekas niekas nepatinka?? Tada jau tikrai nežinot ko norit biggrin.gif
http://www.selectwallpaper.co.uk/store/index.php
Žanė
QUOTE(Monita20 @ 2009 08 22, 17:39)
Kad nera kas ten man patiktu tam psl..pati nezinau ko noriu arba kaip tiksliai per daug prisisvajojus esu  doh.gif
*

jei norite baltos už pagrindą ir paskui keleta spalvų pažaidimui, bet be raštų, tai manau dryžuoti tikrai išeitis.
Villa Nova patikrinkite tame saite, ten dryžuotų ir tarpusavy derančių apstu.
Monita20
Oj va cia tai tikra galybe ju rolleyes.gif Ir kokiu graziu yra wub.gif
Kashaya
QUOTE(Monita20 @ 2009 08 22, 20:40)
Oj va cia tai tikra galybe ju  rolleyes.gif  Ir kokiu graziu yra  wub.gif
*

Aaa, tai jūs ne tą nuorodą turėjot galvoje, sakydama, kad nieko neišsirenkat? smile.gif
Monita20
QUOTE(Kashaya @ 2009 08 22, 22:07)
Aaa, tai jūs ne tą nuorodą turėjot galvoje, sakydama, kad nieko neišsirenkat? smile.gif
*

Ne..labai aciu uz nuoroda thumbup.gif Tikrai graziu yra, bet ziuriu siuntimas brangokas gaunasi..Na reikes dar skaiciuotis ax.gif
gussste23
QUOTE(Monita20 @ 2009 08 23, 09:41)
Ne..labai aciu uz nuoroda  thumbup.gif  Tikrai graziu yra, bet ziuriu siuntimas brangokas gaunasi..Na reikes dar skaiciuotis  ax.gif
*

As irgi pagalvojau na negi nerandate graziu is tiek tukstanciu tapetu biggrin.gif as rinkausi is Romo kolekcijos, ten atsiuntimas nemokamas 4u.gif Is sito puslapio http://www.ukwallpaper.co.uk/
Kashaya
QUOTE(Monita20 @ 2009 08 23, 10:41)
Ne..labai aciu uz nuoroda  thumbup.gif  Tikrai graziu yra, bet ziuriu siuntimas brangokas gaunasi..Na reikes dar skaiciuotis  ax.gif
*

Pirkit per tarpininkes (e-parduotuvių temoje), tikrai sutaupysit smile.gif Arba ebajuje galima bandyt medžiot smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.