Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: SODYBA, 5 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
KUPOLĖ
Norisi, kad sodybų temelės gyvuotų.
Man irgi patinka, kad sodybos sklypas nėra lygus, geriau kada yra kokia dauba, upelis.
giedrulka
QUOTE(julchenukas @ 2008 10 10, 08:55)
o pas mus siandien tvenkinuka kasa ax.gif cia taip netiketai prigavom ekskavatoriu ar kaip jis ten vadinasi blush2.gif tai jau lauks kitokiu darbu vel,kaip zemiu paskleidimas sklype,islyginimas.nes vietom,tai pas mus reikia gerokai sukelti.
*

Labai idomu, o kokio dydzio tvenkinuka kasat? Kokio gylio? Leidimu reikia ar ne? Mes irgi vis ruosiames, bet niekaip neprisiruosiam. Kiek kainuos?
julchenukas
QUOTE(giedrulka @ 2008 10 10, 18:58)
Labai idomu, o kokio dydzio tvenkinuka kasat? Kokio gylio? Leidimu reikia ar ne? Mes irgi vis ruosiames, bet niekaip neprisiruosiam. Kiek kainuos?
*

registruojuos naujuose namuciuose,aciu KUPOLEI 4u.gif
mes turimes jau daug vandens thumbup.gif biggrin.gif
Kadangi mes taip sakant ta sena bala valem ir didinom,tai iur norejosi apsieiti be jokiu leidimu ax.gif Apie tvenkinius temoje skaiciau,kad 10x30m.dydzio tvenkineliui jokiu leidimu dar ir nereikia,o pas mus panasiai ir gavosi(labai tikiuosi,kad ne metru daugiau blush2.gif ),tai mes niekur ir nesikreipem pries tai.
uz valanda ima170lt.,tai nezinau ar cia brangu.mums gerai buvo tuo,kad jis vietoje,t.y. kaiminysteje kase,tai galejo iki musu savu chodu atvaziuoti,taip susitaupe islaidos,jei butu reikeja atvezti ant tralo.
tarem,kad dirbtu 6 val.legaliai,ta prasme jis formina firmos vardu,o dar butume prideje200lt.jei butu reikeje dirbti ilgiau ar kazka padailinti.bet jis zmogus susisuko per 5.5 val.tai sumpkejom935lt.manau,kad nedaug ax.gif
beje,zemes tai mes liepem palikti kruvose,nes jei butu jis dar ir lygines tas zemes su kausu,tai tikrai tiek dar butu uztrukes,kiek kase.bet mums tai ne beda,nes MB dirba prie keliu,tai bus kuom stumdyt tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(KUPOLĖ @ 2008 10 10, 18:49)
Norisi, kad sodybų temelės gyvuotų.
Man irgi patinka, kad sodybos sklypas nėra lygus, geriau kada yra kokia dauba, upelis.
*

su siek tiek nelygumu man ir patinka labiau,nes taip naturaliau atrodo,bet kai jau taip duobeta,nors ir zolyte apauge,kad eidamas vaikas pargriuna arba pvz sienaujant zolyte net ratus tenka pametyti nuo tokios kratalynes,tai man schmoll.gif .be to pas mus gerokai nuo kalniuko rinkdavosi ir uzsistovedavo vanduo.
metali
KUPOLE, ačiū už naujus manelius 4u.gif

QUOTE(julchenukas @ 2008 10 11, 13:46)

su siek tiek nelygumu man ir patinka labiau,nes taip naturaliau atrodo,bet kai jau taip duobeta,nors ir zolyte apauge,kad eidamas vaikas pargriuna arba pvz sienaujant zolyte net ratus tenka pametyti nuo tokios kratalynes,tai man schmoll.gif .be to pas mus gerokai nuo kalniuko rinkdavosi ir uzsistovedavo vanduo.
*

pas mus nedaug nelygumų, tik vienur aukščiau, kitur žemiau.. nors realiai nebandėm dar žolės pjauti su žoliapjove, neaišku, ką ji parodys - gal irgi ratukai nulakstys lotuliukas.gif
nors mes net nežadam ir vejos sėti - abiem gražiausia naturali pieva. aišku, daugelis mūsų tokius planus maišo su žemėm.. verysad.gif
Skambanti tyla

Sena tema
Radvyle
Ech, nuvažiavom vakar sodybon. wub.gif wub.gif wub.gif Kiek obuolių bigsmile.gif Žolė peraugusi doh.gif Pelės namo parėjo doh.gif doh.gif doh.gif Bet šiaip viskas gerai. Nelauktų svečių neapturėjom thumbup.gif
giedrulka
Ir mes buvom kaime. Puse dienos medziotojai tratino miske. Matyt stirnas medziojo. Taip gaila pasidare. Truputi pykau ant ju, kad burokus, avietes nugrauze, bet paskui labai gaila pasidare unsure.gif . Bet vat kurmiu meziokle tai galetu paskelbti. Jau iskniso viska nerealiai. Visa veja, kaip poligonas.
Klumpė
O pas mus jau tvartelis nugriautas. Baisiai keistai atrodo. Likus tokia aikštelė, kur jis stovėjo. Atrodo, tokia maža...

Išnešėm visas plytas iš vidaus į lauką, kai kurias nuvalėm (tas, iš kurių buvo pastogė pamūryta). Tai dabar išeina, kad nuo lietaus tik mašinoje pasislėpsim. Nėra jokio pastatėlio.

O kiemas kaip keistai atrodo- krūvos plytų, lentų ir blokų. Kažkaip neišvaizdžiai atrodo. Viliuosi, kad tai laikina, nors, kai taip sugriežtintas paskolų išdavimas, gali būti, kad darbai ir statybinis laužas stovės dar ilgai ilgai.
IngridaB
Kupole,ačiū už naują temą. 4u.gif wub.gif
Mes irgi šeštadienį buvome su vaikais palėkę sodybon.Tai berniukai,kai išėjo miškan,vos ne visai dienai.Mes su mažąja visus darbus nudirbome per tą laiką.Kadangi,mano studentėlis grįžo namo,tai ir išnaudojau abu brolius,kad man privilktų eglišakių jau dengti rožes,vynuogę,rododendrus.Daugiau lygtai nieko nereikės uždengti? g.gif Jau ir obuolius sukiynėme žiemai.Pelytės irgi jau apsilankė,teko susirinkti bulves,nes pradėjo smaguriauti. mirksiukas.gif Kaip gera,kad dar nebuvo rimtų šalnų ir aviečių,braškių dar pavalgėme ir gėlės dar rudeninės žydi...... wub.gif
Gžima
QUOTE(julchenukas @ 2008 10 11, 13:46)

Papildyta:

*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
jolita123
Sveikos merginos,
Jau labai senai buvau užsukus tie darbai, darbeliai. Reiktų pradėti grėbti lapus, bet pažiūrėjau ir galvoju, mat juos velnias, Pavasarį su žoliapjove susismulkins ir gerai bus tokia teritorija . Dar pas mane žydi kanai ,bet kažkaip nelabai
jiems ši vasarėlė patiiko, o jurginai irgi pleška. Net nežinau kada juos iškasti r gal galvojau kad šį savaitgalį ?
Radvyle
QUOTE(jolita123 @ 2008 10 16, 08:22)
Sveikos merginos,
Jau labai senai buvau užsukus tie darbai, darbeliai. Reiktų pradėti grėbti lapus, bet pažiūrėjau ir galvoju, mat juos velnias, Pavasarį su žoliapjove susismulkins ir gerai bus tokia teritorija . Dar pas mane žydi kanai ,bet kažkaip nelabai
jiems ši vasarėlė patiiko, o jurginai irgi pleška. Net nežinau kada juos iškasti r gal galvojau kad šį savaitgalį ?
*

Mūsų nušalę jurginai stovi antra savaitė doh.gif Šį savaitgalį pradėsim iškasinėt 4u.gif
IngridaB
QUOTE(Radvyle @ 2008 10 16, 09:22)
Mūsų nušalę jurginai stovi antra savaitė  doh.gif  Šį savaitgalį pradėsim iškasinėt  4u.gif
*

Aš mažuosius jau praeitą šeštadienį iškasiau,palikau tik didžiuosius,nes dar žydi. mirksiukas.gif
O lapų tai tikrai tokioje teritorijoje negrėbsiu.Nors MB bandė pernai nors priekyje pagrėbti,deginome,bet gi vėjas vėl sukelia ir prineša po visą teritoriją.O be to miškelis ne per toliausiai,tai tik iš neturėjimo ką veikti imčiausi to darbo. blush2.gif
julchenukas
sveikutes darbininkutes 4u.gif
pas mus darbai vyksta siokie tokie,bet viduj,o i lauka jau senai nebeislendu,nes tiek mano kleckai,tiek as pati,jau daugiau kaip menuo is liguciu neislipam unsure.gif
geda prisipazint,bet dar tik viena deze obuoliu prisiskynus blush2.gif
ir va norejau paklausti,kaip ir kur jus laikote obuolius ziema?
pas mus nera normalaus rusio,o i kambarius juk neprisitempsiu deziu.dbr uznesiau ant auksto,bet stogas neapsiltintas,tai nezinau kiek jie isstoves? g.gif
o kas liecia lapus,tai teko skaityti,kad sukisus juos i maisus,reikia padaryti sonuose skyliu ir stipriai neuzristi pacio maiso ir taip palikti gulet iki pavasario.neva jie turetu suputi ir tai labai gera trasa zemei.pati dar neisbandzius 4u.gif
jolita123
Na šiandien ir orelis, baisu, o susiruošeme važiuoti į sodyba, paplanavome darbukų ,o dabar lija , velnias, susinervavau doh.gif
Šelma
QUOTE(julchenukas @ 2008 10 16, 14:59)
tai nezinau kiek jie isstoves? :
o kas liecia lapus,tai teko skaityti,kad sukisus juos i maisus,reikia padaryti sonuose skyliu ir stipriai neuzristi pacio maiso ir taip palikti gulet iki pavasario.

Kaldrom bandyt storom užklot mirksiukas.gif
O maišai kokie, medžiaginiai?
Cioca
Tai mat kam tie maisai su lapais.. Maciau pas kaimyne pristatyta polieteleniniu maisu, pilni lapu. O as ir galvoju, kam jai jie? Pasirodo, kad trasoms..
julchenukas
QUOTE(Šelma @ 2008 10 17, 09:52)
Kaldrom bandyt storom užklot  mirksiukas.gif
O maišai kokie, medžiaginiai?
*

reiks bandyt mirksiukas.gif
kol prisiruosiau parasyti,tai ziuriu cioca jau parasius.as ir skaiciau,kad polietilianiniai maisai 4u.gif
g00te
Sveikos,
jungiuosi ir as i Jusu bureli, pries savaite nusipirkome sodyba Moletu rajone.
Prisistatau:
3.4 ha zemes ribojasi su musu 16 ha sklypu, sklype randasi 1958 m. statybos gerai islaikytas rastinis, lentomis apkaltas namas, 2 ukiniai pastatai.
Name yra didele virtuve, 2 kambariai,veranda, "saltoji" kuria perdarysime i vonia ir tualeta, po saltaja - rusys. Visame name puikios, negirgzdancios placiu lentu grindys, keletas ~1960 m. budingu baldu, duonkepis pecius, kuri deja teks griauti - jis uzgriozdina puse virtuves, negrazus ir neveikia. Dar name radau autentishkas isardytas stakles bei labai grazu rateli. Stakles mane nudziugino labiausiai, vaikysteje mokiausi austi ir jau senokai svajojau apie stakles.
Kita savaite pradedam remontuoti. Stai, idedu musu "pirkini"
user posted image

user posted image
Cioca
Sveika g00te, gražu tam Molėtų krašte, jei dar ežeriukas koks netoli..
Šelma
Jetai gOOte kokios nuotraukos, koks grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif FANTASTIKA thumbup.gif Sveikinuo su pirkiniu 4u.gif
O aš jau 100 metų nebuvau savo kaime doh.gif Visokie rūpesčiai ir darbai užpuolė, kai tik geras oras kažkur važiuojam, o kai galim iki sodybėlės nulėkt vis lyja doh.gif Bet, kad nesijaustu pamirštą aš jai porą pagalvių užvalkaliukų senovinių ir staltiesę siuvinėtą nupirkau biggrin.gif
IngridaB
GOOte,sveikinu su pirkiniu. 4u.gif Gražu pas Tave. wub.gif Bet žiūriu gyvenate pajūry,o sodyba Molėtų rajone,tai negi tiek toli važinėsite? g.gif

O mes šešetadienį pradėjome remontuoti sodyboje virtuvę.Nufotografavau,kaip buvo,po remonto palyginsime.Tik nežinau kada baigsime? g.gif Jaučiu per žiemą nusitęs.........Nors žadu po darbo vidury savaitės nulėkti pašpakliuoti lubas,kad šeštadienį nutrynųs,galima būti dažyti.Juk ten šilčiau nei namie,pečių pasikūrename ir šilta,o namie,tai dar šalta. g.gif Nors mažius burba,kad namie reikia labiau remonto.O kai švęsti ką nors nori sodyboje,tai tada burba,kad sodyboje reikia remonto..Visiems neįtiksi..... blush2.gif
g00te
Sveiki,
Cioca, 10 km spintuliu yra 45 ezerai (bent jau taip sako maps.lt lotuliukas.gif ).
Netoli musu sklypo 2 ezerai, iki ju 800 m. ruosiames savo didziajame 16 ha sklype raust pora dideliu tvenkiniu, juolab ten tokios a la naturalios daubos, gal kazhkokio senovinio ezeriukio liekanos, salia nemaza pelke, pragilinsim siek tiek ir viskas.
Šelma, dekui. kaip tu viska suspeji su savo diidele seimyna?
IngridaB, tai mes ruosiames gyventi sioje sodyboje, o veliau (nenusakomas laikas) pradet statyti nauja nama gal siaudini, gal molini, bus matyti.
Šelma
QUOTE(g00te @ 2008 10 20, 15:27)
  ruosiames savo didziajame 16 ha sklype raust pora dideliu tvenkiniu, juolab ten tokios a la naturalios daubos, gal kazhkokio senovinio ezeriukio liekanos, salia nemaza pelke, pragilinsim siek tiek ir viskas

Šelma, dekui. kaip tu viska suspeji su savo diidele seimyna?

IngridaB, tai mes ruosiames gyventi sioje sodyboje, o veliau (nenusakomas laikas) pradet statyti nauja nama gal siaudini, gal molini, bus matyti.
*

Super bigsmile.gif

Ai, pas mane turbo variklis nail.gif:

Ar šią žiemą jau žiemosite?
audroneta
blink.gif Sveikutes,
jau labai senai buvau prisijungusi, vos beatradau ax.gif ax.gif ax.gif

g00te sveikinu su pirkiniu- kazkokia ramuma dvelkia is nuotraukyciu. Primine seneliu sodyba is tetes puses, nors visai kitam kraste:))))))))0

Jei jau pradejot kalba apie lapus- kad juos kur..... nors dar net nepradejau grebti-laukiu kol visi nukris. Nu tikra tingine..... Bet beviltiskas reikalas, nes musu priekyje yra miestelio toks nedidelis parkelis apsodintas liepomis... Ti lapu blink.gif blink.gif blink.gif

Ir jau pasigirsiu- pradejom tavrkytis nama, pagaliau MB gavo atostogu.... Sprendem sprendem ir nusprendem kad viena dali perstatysim-kazkur 26 kvad. Tik jokiu leidimu neturim, nora viska darysim identiskai. Tikiuosi kad po poros savaiteliu bus bent jau sienos.... Oi kaip laukiu nesulaukiu:)
Ka dar gero nuveikiau g.gif g.gif g.gif ai vakar kopustus su porais jau is lauku parsiveziau- jau sakau gana augti:))) o daugiau kaip ir nieko.
Tiek naujienu:)
kaleda
G00te, sveikinu. Važiuosim pas tave prie tų visų ežerų paeiliui. Nuotraukos tikai l.gražios, pagautas tas nenusakomas rudeniškas oras.
Dėl įvairių priežasčių nebuvau sodyboj mėnesį, šeštadienį bandysiu nuvažiuot, gal kokių valerijonų įkalt ant drąsos tongue.gif , nes juk šokas būna tiek ilgai netvarkius. Sakot, pelės jau parėjo. Nekenčiu..
Man irgi patinka nelygus reljefas, aišku , kad apsunkina pjovimą ir pan., bet gražu.
Audroneta, smagu, kad MB atostogos, daugiau susitvarkysit.
O pas mus obuolių, laikomų per žiemą nėra. Nesamonė gaunasi, obuolių pilna, tačiau visos veislės nežieminės. Atrodo, jau savo MB įkalbėjau, kad prasiretintume tą savo sodą. Mes dabar kažkaip rankos nekyla naujų, žieminių pasisodint.
Egle is Vilniaus
Sveikutes sodybu myletojos.... mirksiukas.gif
labai seniai buvau cia pas Jus uzsukusi...

pas mus darbai juda i prieki, nama baigiame apkalti lentomis... kokia diena pademonstruosiu - ikelsiu foto.

Vasara nupirkome dideli karkasini baseina, labai juo dziaugiames, o dabar ji reikia isrinkti, tai niekaip neprisiruosiame, nes darbelis ne is mieliausiu...

pelytes namo subego, tai su katinu miegu, nes labai jau ju bijau.... blink.gif

obuoliu nesvietiskai daug, turbut kaip ir pas visus, sulciu prisigaminome 100l., obuolius visiems daliname...

smagu, kad temele gyvuoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šelma
Mes vakar po darbų buvom nulėkę sodybėlėn, gaila, kad viens du ir tamsa jau.... Pagaliau kanus, jurginus nukasiau, saulėgražų puokštę parsivežiau-jos jau nuvirtę, pažemėj voliojosi doh.gif Šiandien paskutinių obuolių eilė cool.gif
giedrulka
QUOTE(julchenukas @ 2008 10 16, 14:59)
o kas liecia lapus,tai teko skaityti,kad sukisus juos i maisus,reikia padaryti sonuose skyliu ir stipriai neuzristi pacio maiso ir taip palikti gulet iki pavasario.neva jie turetu suputi ir tai labai gera trasa zemei.pati dar neisbandzius 4u.gif
*

Sveikos!
Mes visus lapus grebstom ir i maisus kisam. Zuresim, kas gausis. Siaip nuo pavasario kompostavom visokias atliekas, zoles isravetas. Vasara pora kartu perkasem ta kruva, tai neseniai ziurejau - apacioje jau yra komposto thumbup.gif . Gal ir su lapais pavyks. Parasysiu pavasari kas iseis. Gal pavasari atrisus gyvatynas issoks biggrin.gif
g00te, sveikinu su nuostabiu pirkiniu! Linkiu sekmes darbuojantis!
As daznai vis pagalvoju, jetau jetau, kaip gerai, kad sodyba turim, nusipluki, pavargsti, o kazkodel pasiilsejusi jautiesi i miesta grizus. Nei akimirkai nepasigailejom, kad nusipirkom rolleyes.gif
kaleda
Aš kažkur skaičiau patarimą - lapus sluoksniuot su žemėm. Pernai taip ir padariau. Irgi - apačioj jau kompostas. Žodžiu visaip su tais lapais gerai elgtis.
jolita123
Sveikos
Egle iš Vilniaus iš kur ėmėte vandenuko baseinui? Sveika užsukus jau senai begirdėta buvai rolleyes.gif laukiam nuotraukų tongue.gif
giedrulka
Turbut jeigu netgi tiesiog i kruva tuos lapus sugrebti ir palikti perziem, irgi tas pats butu, susikompostuotu savaime. O dar jeigu kokio pagreitintojo pabarstyti, tai pavasari turbut i gelynus jau galima verst butu thumbup.gif
Egle is Vilniaus
QUOTE(jolita123 @ 2008 10 21, 13:26)
Sveikos
Egle iš Vilniaus iš kur ėmėte vandenuko baseinui? Sveika užsukus jau senai begirdėta buvai  rolleyes.gif  laukiam nuotraukų tongue.gif
*

mes turime grezine, tai kaip ir be problemu..... o dar ir sildeme, pileme is boilerio, temperatura pakildavo 1 laipsniu biggrin.gif
labai patenkinti... turime ir tvenkinuku, bet baseine su maziumi labai smagu....

user posted image
IngridaB
QUOTE(Egle is Vilniaus @ 2008 10 21, 13:37)
mes turime grezine, tai kaip ir be problemu..... o dar ir sildeme, pileme is boilerio,  temperatura pakildavo 1 laipsniu  biggrin.gif
labai patenkinti... turime ir tvenkinuku, bet baseine su maziumi labai smagu....

user posted image
*

Mes jau trys metai turime šiek tiek mažesnį,pripučiamą,bet irgi telpa 7 tonos vandens.Tai kokie metai būna,kartais tenka pumpuoti iš šulinio per visą dieną vandenį.O šiemet dar iš langų pastatėme šiltnamį,kad būtų šilčiau maudytis. mirksiukas.gif
Eglootia:)
Niu va ir as jungiuos vel i naujus namucius smile.gif...
O pas mus sodybolej jau rudeniskos nuotaikos - darzoviu derlius nuimtas, jurginai iskasti, geles nugenetos... Tustoka...
Bet uztat didziausias malonumas su kate ant keliu atsisest prie siltos krosnies, laukti, kol peciuje iskeps kugelis, o uz lango vejas medzius lenkia pire zemes ir auksaspalviai lapai soka valsa ore wub.gif ... Ui, nekeisciau to i nieka smile.gif...
Konsuela
Sveikos visos , noriu ir aš prisiduot į sodybietes. biggrin.gif Taigi prisistatau.
Čia mūsų valdos Ignalinos raj. Jau savaitgalis artėja - trauksim lapų rinkt smile.gif

user posted image
kaleda
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 10 23, 00:09)
Niu va ir as jungiuos vel i naujus namucius smile.gif...
O pas mus sodybolej jau rudeniskos nuotaikos - darzoviu derlius nuimtas, jurginai iskasti, geles nugenetos... Tustoka...
Bet uztat didziausias malonumas su kate ant keliu atsisest prie siltos krosnies, laukti, kol peciuje iskeps kugelis, o uz lango vejas medzius lenkia pire zemes ir auksaspalviai lapai soka valsa ore  wub.gif ... Ui, nekeisciau to i nieka smile.gif...
*

Eglootia,
na kaip tu gražiai parašei. Aš nebegalėsiu dirbt šiandien, noriu prie tos krosnies su kugeliu smile.gif
IngridaB
QUOTE(Eglootia:) @ 2008 10 23, 00:09)
Bet uztat didziausias malonumas su kate ant keliu atsisest prie siltos krosnies, laukti, kol peciuje iskeps kugelis, o uz lango vejas medzius lenkia pire zemes ir auksaspalviai lapai soka valsa ore  wub.gif ... Ui, nekeisciau to i nieka smile.gif...
*

Kaip gražiai aprašyta.Dar norėčiau sūpamo fotelio.........Tik kai nuvažiuoju sodybon retai tenka to malonumo,vis darbai,darbai nesibaigiantys............. doh.gif
Šelma
Konsuela, man labai gražu tokia tamsi troba su baltais langučiais thumbup.gif Senai sodybiečiais tapot?

QUOTE(kaleda @ 2008 10 23, 07:48)
Eglootia,
na kaip tu gražiai parašei. Aš nebegalėsiu dirbt šiandien, noriu prie tos krosnies su kugeliu

Ir aš rolleyes.gif Bet pasidarėm meškos paslaugą ir žiemą net negalėsim pasėdėt toboj, nes vasarą nuardytos lubos davė erdvės, o dabar šalta ir neimanoma prikūrenti, vėjas kiaurai košia doh.gif O kol dar baigsim stogą tvarkyt.....
kaleda
Ir mes panašiai prisidirbom - vienoj namo daly irgi nuardėm lubas. Ir dar grindis išdraskėm, tai ne tik šalčiui, bet ir pelėms - welcome. biggrin.gif
Šelma
Kalėda friends.gif Jus nors vienoj pusėj doh.gif Kugelis kitai žiamai nukeliamas cool.gif Kaip pilvukas gyvena wub.gif
Papildyta:
Su b galvojam, gal kokį celofaną ant balkių užmesti, atrodys tai labai gražiai žinoma, bet nors žiemą atlėkę ir snieguos išsivolioję galėsim arbatos pagert g.gif
Obuoliai ir gėlės sutvarkytos jau pas mus thumbup.gif Lapų veik nėra, nes 3 obelys vienoj kruvoj ir mažas sodelis kitoj pusėj, per valandikę ir sugrėbsim. O vakar stebuklingą vario valymo priemonę radau, namie tokį bidoniuką varini turiu, virš viryklės kabėjo tai žiaurus toks, tamsus ir riebaluotas buvo doh.gif O draugė amwai produktais prekiauja ir keptuvių valiklį davė. Aš tą bidoniuką su gal 5 šveitimo priemonėm, pastom, milteliais gerą pusvalandį šveičiau kol to amwai nepabandžiau bigsmile.gif Ledas kaip valo, blizga kaip naujas thumbup.gif Dabar sodybon lėksiu ir visą turtą varinį surinkusi šveisiu biggrin.gif
julchenukas
sveikutes 4u.gif
cia tokiom siltom nuotaikom gyvenat wub.gif
as ir noriu pasidziaugt del savo svetaines.nors dar daug darbelio laukia,bet jau kai uzsikuriu ugnele,tai net nesinori eit man is to kambario,ypac vakare wub.gif
pabandysiu ikelt kelias foto darbo eigos ax.gif
kaleda
Nu va, sugundei ir nerodo nuotraukų sad.gif
julchenukas
idesiu veliau,kai uzmigs mazieji.atsiprasau 4u.gif
julchenukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
julchenukas
user posted image
user posted image

na,gal jau sikart gausis cia man su tom nuotraukom unsure.gif
taigi,mano dziaugsmui,jusu teismui smile.gif
julchenukas
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
na,dar sitas norejau parodyti,o tiksliau savo spinta tongue.gif
kaleda
Ačiū, pamaloninai širdelę prieš miegą. Kokia spinta... thumbup.gif Gražu, šviesu. Ta siena, kur juodai balta ornamentuota - ten tapetai? Kuo sienas apdirbinėjat?
Tiesa, o kaip sodybietės kovoja su pelėm? Ar nekovojat? Gal kas bandė ultragarsu?
Konsuela
QUOTE(Šelma @ 2008 10 23, 10:57)
Konsuela, man labai gražu tokia tamsi troba su baltais langučiais  thumbup.gif Senai sodybiečiais tapot?
Ir aš  rolleyes.gif  Bet pasidarėm meškos paslaugą ir žiemą net negalėsim pasėdėt toboj, nes vasarą nuardytos lubos davė erdvės, o dabar šalta ir neimanoma prikūrenti, vėjas kiaurai košia  doh.gif O kol dar baigsim stogą tvarkyt.....
*

Jau ketvirti metai tvarkomės smile.gif Pirmus dvejus metus dilgėles ir balandas rovėm biggrin.gif Dabar jau galim žolę pjaut smile.gif
Oho , Julchenukas, o jūs čia viską iš pagrindų keičiat. Židinys jau dabar įspūdingai atrodo, įsivaizduoju kaip bus kai baigsit thumbup.gif thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.