QUOTE(giedrulka @ 2008 10 10, 18:58)
Labai idomu, o kokio dydzio tvenkinuka kasat? Kokio gylio? Leidimu reikia ar ne? Mes irgi vis ruosiames, bet niekaip neprisiruosiam. Kiek kainuos?
registruojuos naujuose namuciuose,aciu KUPOLEI
mes turimes jau daug vandens
Kadangi mes taip sakant ta sena bala valem ir didinom,tai iur norejosi apsieiti be jokiu leidimu

Apie tvenkinius temoje skaiciau,kad 10x30m.dydzio tvenkineliui jokiu leidimu dar ir nereikia,o pas mus panasiai ir gavosi(labai tikiuosi,kad ne metru daugiau

),tai mes niekur ir nesikreipem pries tai.
uz valanda ima170lt.,tai nezinau ar cia brangu.mums gerai buvo tuo,kad jis vietoje,t.y. kaiminysteje kase,tai galejo iki musu savu chodu atvaziuoti,taip susitaupe islaidos,jei butu reikeja atvezti ant tralo.
tarem,kad dirbtu 6 val.legaliai,ta prasme jis formina firmos vardu,o dar butume prideje200lt.jei butu reikeje dirbti ilgiau ar kazka padailinti.bet jis zmogus susisuko per 5.5 val.tai sumpkejom935lt.manau,kad nedaug
beje,zemes tai mes liepem palikti kruvose,nes jei butu jis dar ir lygines tas zemes su kausu,tai tikrai tiek dar butu uztrukes,kiek kase.bet mums tai ne beda,nes MB dirba prie keliu,tai bus kuom stumdyt
Papildyta:QUOTE(KUPOLĖ @ 2008 10 10, 18:49)
Norisi, kad sodybų temelės gyvuotų.
Man irgi patinka, kad sodybos sklypas nėra lygus, geriau kada yra kokia dauba, upelis.
su siek tiek nelygumu man ir patinka labiau,nes taip naturaliau atrodo,bet kai jau taip duobeta,nors ir zolyte apauge,kad eidamas vaikas pargriuna arba pvz sienaujant zolyte net ratus tenka pametyti nuo tokios kratalynes,tai man

.be to pas mus gerokai nuo kalniuko rinkdavosi ir uzsistovedavo vanduo.