Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: TELETABIAI II Tema
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
ramirėja
Sena tema

Dalinamės mamytės toliau įspūdžiais apie mum jau iki gyvo kaulo pabodusius,o vaikams be galo įdomius draugus-Teletabius 4u.gif bigsmile.gif
rena
norejau ilysti i sena tema, pagal jusu nuoroda, bet ten ideta sipsenele unsure.gif biggrin.gif
ramirėja
QUOTE(rena @ 2008 10 09, 11:03)
norejau ilysti i sena tema, pagal jusu nuoroda, bet ten ideta sipsenele unsure.gif biggrin.gif
*

Taisausi blush2.gif
Sena tema
tvini
g.gif na...teletabiai buvo pabode,bet paskutiniu metu vel juos noriai ziuri,bet siiap nepasakyciau,kad dukryte del ju eitu is proto....o ir megdzioti ju niekada nemegdziojo(kaip pakalbedavau su kitomis mamytemis tai ju vaikai ir uj ir oj is tabiu ir oo) smile.gif
zbara
maniškiai abu žiūri thumbup.gif
merginai gal jau ir pabodo, nes pasidarė įdomūs jau rimtesni "madagaskaras" "la troskinys" bet visada prisimena pasižėt ir Tabius biggrin.gif
labai panašus dar yra Mazyliai thumbup.gif išsžiūrėjo jau visas serijas biggrin.gif
Viltyte
mes tai teletabisu istisa diena galetumem ziureti doh.gif nieko daugiau nereikia schmoll.gif
su jais ir sokam, ir plojam ir dziaugiames ax.gif
labamba
maniskis taipat pamises del tabiu,turi visus DVD ir zaislus 4u.gif
Ikulia
Dukryte labai megsta ziureti Teletabius. Kuri laika vietoj ju ziurejo Einsteinus. Veliau grizom prie Teletabiu.
Fadetė
Mūsų mergina iki 3 metukų mėgo juos žiurėti, dabar tai tik per kompą žaidžią kai leidžiame, arba spalvina atspausdintus teletabių piešinukus thumbup.gif

štai iš šio jų saito thumbup.gif

http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/
inga2008
Maniškis žiūrėdavo Teletabius pernai, paskui buvo pamiršęs,dabar vėl žiūri, mėgdžioja juos, šoka,net iš darželio parsivežant vis prašo, kad galėtų žiūrėt namo grįžęs.
Reginok
Mano visi tris sunus uzaugo su Teletabiais, aisko galima daug diskutuoti apie juos, bet noreciau kad ir toliau juos ziuretu, o ne Zmogu-vora arba Simpsonus.
Zavus,spalvingi Teletabiai moko musu vaikucius myleti,draugauti,pagelbeti artimui,nesudetingu bet geru zodziu.
espana
megsta ir mano panele juo ziuret smile.gif
Viltyte
sakykit mamytes, o gal is kur nors siunciates teletabiu filmukus g.gif
gedas
Mano vaikas irgi teletabių fanas, nors jam tik pusantrų, dar visai neseniai bijojo siurblio Nunu, bet dabar vis prašo ir prašo, kad įjungtume. Pastebėjom, kad kartoja kai kuriuos teletabių judesius biggrin.gif

mammukas
musiskiui labai patinka ziureti teletabius,po truputi atrandam ir kitus multikus ,bet kol kas teletabiai pirmoje vietoje. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
gobsiukas
maziukas is vis beveik neziuri o dydysis jau nebeneri ziurejo iki4m smile.gif
SuperBrunetė
megsta ir mano vaikutis teletabius
kartas nuo karto pasiziuri dvd
Sigitute
QUOTE(Viltyte @ 2008 11 26, 09:33)
sakykit mamytes, o gal is kur nors siunciates teletabiu filmukus g.gif
*

Mano Simukas irgi ziuri. Buvo pabode, tada pereje buvom prie bezdzioneliu, dabar domina mazyliai, bet tabiai irgi prisireikia. As astsisiunciau is torrent.lt
Jei ir tu noretumei is ten, parasyk man i az, atsiusiu pakvietima mirksiukas.gif
aelituke
Sveiki, gal kas žinote iš kur galima būtų atsisiųti teletabių filmukus?Nes mano mergytė irgi labai žiūri, kai rodo per TV. biggrin.gif
Angelina 2007
Musu sunelis irgi labai megsta ziureti teletabius ir tai venintelis laikas, kada galima ji palikti ziureti, o paciai uzsiimti savo reikalais mirksiukas.gif
irisine
Pasokime kartu su Teletabiais:

Pasokime_kartu_su_Teletabiais.part1.rar - 200.0 Mb
Pasokime_kartu_su_Teletabiais.part2.rar - 200.0 Mb
Pasokime_kartu_su_Teletabiais.part3.rar - 200.0 Mb
Pasokime_kartu_su_Teletabiais.part4.rar - 96.8 Mb

P.S. Norint paziuret filmuka, reikia atsisiusti visas dalis, nes kitaip nerodys.... doh.gif
laurada
QUOTE(irisine @ 2009 01 19, 14:01)

Labai aciu 4u.gif turim nemazai teletabiu filmuku, bet butent sito neturejom thumbup.gif
laurada
Atsisiunciau visas dalis, bet man vistiek nerodo verysad.gif ar kas siuntetes, jums rodo ax.gif
irisine
QUOTE(laurada @ 2009 01 19, 20:37)
Atsisiunciau visas dalis, bet man vistiek nerodo  verysad.gif  ar kas siuntetes, jums rodo  ax.gif
*

bandysiu aiskintis priezasti g.gif o su kokia programa bandet atidaryti? g.gif
vėtrė
QUOTE(laurada @ 2009 01 19, 21:37)
Atsisiunciau visas dalis, bet man vistiek nerodo  verysad.gif  ar kas siuntetes, jums rodo  ax.gif
*

Atsiprašau už klausimą, ar tu visų pirma, atsisiuntusi visas dalis, jas išarhyvavai su WinRARo programa? ax.gif Jei ne, tai ant pirmos dalies spausk su Dešiniu Pelės klavišu, ir pasispausk išskleisti failus...(nurodai savo kompe kurioj vietoj nori išskleisti) arba pasispaudi išskleisti čia... vientisas filmas išsiskleis toje vietoje kur yra išsaugotos atsisiųstos visos filmo WinRARo dalys ax.gif
jolitag
Gal kas turit teletabiu kaledas?
irisine
QUOTE(jolitag @ 2009 01 20, 13:28)
Gal kas turit teletabiu kaledas?
*

turiu 4u.gif

neuzilgo ikelsiu smile.gif
jolitag
QUOTE(irisine @ 2009 01 20, 15:47)
turiu 4u.gif

neuzilgo ikelsiu smile.gif
*

Aciu thumbup.gif
laurada
QUOTE(vėtrė @ 2009 01 19, 21:56)
Atsiprašau už klausimą, ar tu visų pirma, atsisiuntusi visas dalis, jas išarhyvavai su WinRARo programa?  ax.gif Jei ne, tai ant pirmos dalies spausk su Dešiniu Pelės klavišu, ir pasispausk išskleisti failus...(nurodai savo kompe kurioj vietoj nori išskleisti) arba pasispaudi išskleisti čia... vientisas filmas išsiskleis toje vietoje kur yra išsaugotos atsisiųstos visos filmo WinRARo dalys  ax.gif
*

Viska taip ir padariau, man isarhyvavus is vis nieko nera g.gif bandysiu dar karta siustis ax.gif
jolitag
QUOTE(laurada @ 2009 01 20, 17:45)
Viska taip ir padariau  g.gif  bandysiu dar karta siustis  ax.gif
*

As irgi sita parsisiunciau,isarchivavau,ismete,kad 4 klaidos g.gif
laurada
QUOTE(jolitag @ 2009 01 20, 16:48)
As irgi sita parsisiunciau,isarchivavau,ismete,kad 4 klaidos g.gif
*

As ir antra karta siunciuosi ir antra karta nieko nesigavo schmoll.gif verysad.gif
laurada
QUOTE(irisine @ 2009 01 20, 23:08)

Aciu 4u.gif dabar viskas gerai, atsisiuntem bigsmile.gif
irisine
QUOTE(laurada @ 2009 01 21, 10:54)
Aciu  4u.gif  dabar viskas gerai, atsisiuntem  bigsmile.gif
*

thumbup.gif gero ziurejimo bigsmile.gif
Milinga
QUOTE(irisine @ 2009 01 20, 22:08)
Perskeliau ir ikeliau is naujo, Pasokime kartu su teletabiais blush2.gif  Tikiuosi, kad veiks ax.gif

Teletabiai - Pasokime kartu su teletabiais:

*

mes šitą turim verysad.gif norėtumėm oi painiava ir netvarka ax.gif
irisine
QUOTE(Milinga @ 2009 01 21, 18:56)
mes šitą turim  verysad.gif norėtumėm oi painiava ir netvarka  ax.gif
*

na kad jau ikelta nuoroda sitos serijos...ar ir ji neveikia? g.gif
Milinga
QUOTE(irisine @ 2009 01 21, 20:19)
na kad jau ikelta nuoroda sitos serijos...ar ir ji neveikia? g.gif
*

parsisiunciau, bet meta kad klaida verysad.gif
katekatyte
QUOTE(laurada @ 2009 01 21, 11:54)
Aciu  4u.gif  dabar viskas gerai, atsisiuntem  bigsmile.gif
*

cia mokami kaip suprantu g.gif
irisine
ne, cia viskas nemokamai smile.gif
katekatyte
QUOTE(irisine @ 2009 01 23, 20:54)
ne, cia viskas nemokamai smile.gif
*

aciu thumbup.gif dar pazalia as siuose reikaluose , bet tikiuosi greit visko ismoksiu blush2.gif
Sigitute
Aciu, neturejom 'Dideli ir mazi gyvunai' ir 'Oi netvarka ir painiava' 4u.gif
Jau siunciuosi smile.gif
Sigitute
O man nepaleizia teletabiu su gyvuniukais verysad.gif raso, kad file is corrupt. gal butu galima is naujo ikelti? ar cia tik man nepaleidzia? g.gif
Unknown member
Aciu uz OI NETVARKA, OI PAINIAVA! Sitos neturejom. Dar Kaledas butu gerai gaut blush2.gif
irisine
QUOTE(Sigitute @ 2009 01 26, 10:46)
O man nepaleizia teletabiu su gyvuniukais  verysad.gif  raso, kad file is corrupt. gal butu galima is naujo ikelti? ar cia tik man nepaleidzia? g.gif
*

Is naujo ikeliau teletabius....

Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part1.rar - 200.0 Mb
Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part2.rar - 200.0 Mb
Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part3.rar - 200.0 Mb
Teletabiai_-_Dideli_ir_mazi_gyvunai.avi.part4.rar - 95.4 Mb
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.