Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Netradicinės idėjos namuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
*Džela*
Prasom girtis kokias netradicines idejas pritaikete kurdamos savo namus! Bus labai idomu paskaityti wink.gif
winner
Kolkas dar tik sukam galvas, ka cia idomaus sumascius rolleyes.gif todel ir man butu idomu paskaityt apie kitu mamyciu fantazija smile.gif
raige
Turiu toki rupesti. Turim pereinamus kambarius, norim padaryt tokia pertvara, kad jie taptu nepereinami. Tik labai noreciau, kad ta pertvara nors kiek praleistu shviesa, kad koridoriukas, kuris gautusi, nebutu aklinai tamsus neuzhdegus shviesos. Kazhkas patare daryt ja ish stikliniu blokeliu, dabar jau ju yra plonu , visokiu spalvu ir visai grazhiu, bet jie man vis tiek tarybiniais laikais kvepia - baseinais, tualetais ir sporto salemis.
Patarkit ka nors.
Astyte
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 09:34)
Turiu toki rupesti. Turim pereinamus kambarius, norim padaryt tokia pertvara, kad jie taptu nepereinami. Tik labai noreciau, kad ta pertvara nors kiek praleistu shviesa, kad koridoriukas, kuris gautusi, nebutu aklinai tamsus neuzhdegus shviesos. Kazhkas patare daryt ja ish stikliniu blokeliu, dabar jau ju yra plonu , visokiu spalvu ir visai grazhiu, bet jie man vis tiek tarybiniais laikais kvepia - baseinais, tualetais ir sporto salemis.
Patarkit ka nors.

Mano uosviai oasidare pertvara is gipskartoniu, tai 2/3 nejuda, o 1/3 juda, gerai ir graziai atrodo. Siaip, nenorite ka nors is sirmu? Nes dabar maciau daug kur yra labai graziu... rolleyes.gif
Sara
Darykite didiuli plokscia akvariuma itaisyta sienoje. akvariumas praleis sviesa ir atrodys ispudingai... aisku, tik jai megstat zuveles biggrin.gif wink.gif
Žmona
Virtuves baldus siulau rinktis vokiskus, mes uzsisakeme "Vokiski virtuves baldai", Ukmerges gatveje , Vilniuje Kainos tokios kaip geresniu lietuvisku o kokybe negaliu atsidziaugti, pasistateme kazkur pries menesi, bet as vis dar dziaugiuosi labai faini baldai.
Nu aisku pa kol kas is geresniu ir naujesniu baldu tik virtuve ir yra rekomenduoju.
Miegamajame turime italiskus atsivezeme is buto, na man vis dar patinka.
Pasiulykite gal kas kur ieskoti vonios baldu
Astyte
QUOTE (Sara @ 2004 03 05, 09:38)
Darykite didiuli plokscia akvariuma itaisyta sienoje. akvariumas praleis sviesa ir atrodys ispudingai... aisku, tik jai megstat zuveles biggrin.gif wink.gif

Cia tai jega!!! clap_1.gif Matei kur nors toki dalyka?
Sara
jo, neblogai atrodo, bet matai, cia tik tiems, kurie megsta zuveles. gal kitus nervina ar ka, bet grazu ir stilinga.... smile.gif
Astyte
QUOTE (Sara @ 2004 03 05, 09:45)
jo, neblogai atrodo, bet matai, cia tik tiems, kurie megsta zuveles. gal kitus nervina ar ka, bet grazu ir stilinga.... smile.gif

As isivaizduoju, kaip grazu rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif , alia, kaip valyti??? g.gif Pas mus ir yra neuzbaigtas kambarys, lialiukui, bet siena isgriauta rolleyes.gif , dabar jau pagalvojam, kad truputi ne kas, nes vaikas negales uzsidaryti duru... g.gif . Na, bet kol jam prireiks savo kampo, bandysim ta problema isspresti rolleyes.gif
Tea
Per NTV Mir sestadieniais 12.50 rodo tokia laida "Buto klausimas" (Kvartirnij vopros) - kaip sena. dazniausiai maza buto kambari dizaineriai pavercia nauju superiniu bustu - naujos sienos, baldai ir net aksesuarai. Ten tikrai galima visokiu ideju pasiziuret.
raige
Ideja su akvariumu labai gera. Tik jauchiu kiek toks kainuotu... blink.gif blink.gif blink.gif O del shirmu, tai noriu, kad ta pertvara truputi nors ir garsa sulaikytu, mat tame kambaryje bus musu miegamasis ir planuojamas antras vaikiukas tures ten ish pradzhiu miegoti.
Astyte
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 10:11)
Ideja su akvariumu labai gera. Tik jauchiu kiek toks kainuotu... blink.gif blink.gif blink.gif O del shirmu, tai noriu, kad ta pertvara truputi nors ir garsa sulaikytu, mat tame kambaryje bus musu miegamasis ir planuojamas antras vaikiukas tures ten ish pradzhiu miegoti.

Tada tai jo, man ir patiko ta ideja su akvariumu, bet itariu ir kaina g.gif gera g.gif
Rigedora
Šiaip esu mačiusi labai gražiai atrodo pertvara-stiklinė lentyna su įvairiais sukomponuotais daiktais. Ji gali būti tuščiavidurė-ta prasme iš abiejų pusių pasiekiami daiktai arba kombinuota-dalis atvirumo iš vienos pusės, dalis iš kitos. galima žaisti su stiklo atspalviais... tik čia ja gal reiktų dizainerio pagalbos... rolleyes.gif
Lašelis
QUOTE (Tea @ 2004 03 05, 09:50)
Per NTV Mir sestadieniais 12.50 rodo tokia laida "Buto klausimas" (Kvartirnij vopros) - kaip sena. dazniausiai maza buto kambari dizaineriai pavercia nauju superiniu bustu - naujos sienos, baldai ir net aksesuarai. Ten tikrai galima visokiu ideju pasiziuret.

Va cia galima paziuret iir senesnes idejas ir naujas :

http://www.ntv.ru/programs/family/kv/
norge
Per BBC PRIME visas rytas pilnas namu interjero ideju, viena po kitos kelios laidos apie stilingus ir kokybiskus remontus, netradicinius sprendimus.
Mumm
Taip ir per pro7 thumbup.gif Daug laidu apie interjera, daug ideju. Na pvz man palygynus tai ka daro anglai per BBC prime tai nelabai, cia lygynant su vokieciais. Pas vokiecius viskas kazkaip naujoviskiau, o anglai kai parenka kokia ruzavus sienos dazus, tai pagalvoji kaip ten imanoma bus gyvent blink.gif ? laugh.gif
Daisy
as norejau pasakyt, kad pas mane namai tikrai nestandartiniai, o pertvaru nera, salonas irgi neturi sienos, tai planavom daryt atviras lentynas ir i jas sudet suvenyrus, o po to kazkas atkalbejo: dulkes, vaikas karsis. tai ir dabar virtuvej valgyt garau ir matau salone telika, gaila, kad istrizaine ne 72 ar daugiau
luju
smile.gif na ,jeigu nori ,kiad nebūtu triukšmo bet eitu šviesa - tai tik blokeliai.Aš taip pat jų bijojau,bet architektė įalbėjo, dabar džiaugiuosi. Jie dabar įvairūs ,nepirk tik nespalvotų ,tada nebus tos asociacijos su taryb. laikasi.Pagalvok wink.gif
Elona
QUOTE (Astyte @ 2004 03 05, 07:38)
Siaip, nenorite ka nors is sirmu? Nes dabar maciau daug kur yra labai graziu... rolleyes.gif

O kur matei? Man kaip tik labai reiketu sirmos, bet nerandu normaliu...
ChikuRaku
Mes pertvara stateme matinio stiklo, stumdomomis durimis (na kaip spintos buna) thumbup.gif. Puikai sukurtas lengvumo, erdves, shviesos ispudis ir labai patogu;) .
Stiklo blokeliai man atrodo per masyvus, jei atitveriama patalpa yra ankshtoka - jiems labiau tinka dideles erdves, be to - naudoti kaip dekora, nes jei visa siena tokia, tai tikrai kaip basene jautiesi biggrin.gif .
raige
Zhurnaluose tai tikrai machiau, kad galima labai grazhiai ish tu blokeliu padaryti. Tik man atrodo brangus jie gyvates, jei geri (kazhkur skaiciau, kad iki 25lt uzh vnt). mano namai mazhi, tai net nezhinau, kaip ta blokeliu siena atrodytu. ish tiesu ne siena - tik sienele - nes likusia kambario dali prireikus galvojam uzhdaryt stumdomom durim, o kai nereikia, kad butu atvira.
luju
na aš ir nepatariu visą sieną,bet tik eilutę ,ar įterpiant ,taip sakant pametant,jeigu pertvarą iš gipso kartono plokštės , nes visą sieną tai kokie pinigai blink.gif , kai vienas blokelis apie 24 lt kainuoja . mad.gif
Papildyta @ [mergetime]1078478575[/mergetime]
na aš neseniai po remonto ,apie 9 menesius darėm ,bloga net prisiminti,bet užtat dabar gražu rolleyes.gif ,todėl kai ką galiu ir patart. wink.gif
raige
O kaip pas tave ta siena ish tu blokeliu padaryta? Pagrindas gipso kartono? Ar tie blokeliai normaliai praleidzhia sviesa? Uzhpulsiu tave dabar visais imanomais remonto klausimais smile.gif smile.gif smile.gif
luju
biggrin.gif prašom pulk, pas mane tik viena eilė blokelių nuo grindų iki lubų, visai nieko ,darėm taip ,kad tolete būtų naturali šviesa, labai gražu vakare kai kas nors sėdi ten ,o kitur nėra šviesos ,gražiai šviečia iš ten thumbup.gif ,ir nieko nesimato ,na tik konturai.Žinoma dar kokius blokelius pasirinksi,yra tokie matiniai,jų nerekomenduoju nes ant jų lieka pirštų anspaudai ,sunkiai valosi sad.gif
raige
Jo, tie matiniai blokeliai man irgi nepatiko - dar parduotuvej palietus liko pirshtu antspaudai. Ir shiaip man jie nelabai, kazhkokie zhaisliniai smile.gif O ka daret su koridorium (sienos, grindys). Musu korodorius padarius ta rekostrukcija pasidarys pakankamai ilgas. Tai nezhinau kaip ji bent vizualiai sumazhint ir paplatint. Nepatinka man ilgi koridoriai, bet taip jau bus sad.gif
luju
grindis visas keitėm,dėjom lentas.Na o dėl kolidoriaus negaliu patart ,kad gero apšvietimo reikės tai faktas.Mes kaip tik viską išgriovėm ,kad neliktų to ilgooo kolidoriaus smile.gif Jeigu negali sau leisti,kad pakonsultuotų kas,tai būtinai peržiūrėk daug žurnalų tam skirtų ,įdėjų visada rasi.Yra tokie lenkiški žurnalai ,berods "Meškane" ,"master" ,juose taip pat daug ir dar jų namai kaip mūsų ,daugiabučiai ir ten sprendžia tas pačias problemas wink.gif
Elona
--------
raige
Apie kazhkokio dizainerio konsultacija galvojau. Bet jauchiu numirtu jis mano rekontrukcijos plana ishgirdes - zhmones sienas griauna, o as statysiu. Bet kad iseitis tik tokia. Tik nezhinau ar Shiauliuose rasiu koki normalu dizaineri, vis tik provincija. Ypach patarimu reiketu del spalvu ir apshvietimo. O zhurnalus tai ne skaitau, o ryju. Bet viena yra matyti zhurnale, kita igyvendinti tai savo erdveje. Gal ir reiktu profesionalo.
Migele
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 10:02)
Musu korodorius padarius ta rekostrukcija pasidarys pakankamai ilgas. Tai nezhinau kaip ji bent vizualiai sumazhint ir paplatint. Nepatinka man ilgi koridoriai, bet taip jau bus sad.gif

Galima suapvalinti kampus, aisku jei koridorius uzsilenkia biggrin.gif ta prasme yra kazkoks posukis, tai vat ten galima ir uzapvalint, tada formos suminkstes ir koridorius neatrodys toks ilgas.
Braske
QUOTE (raige @ 2004 03 05, 10:17)
Tik nezhinau ar Shiauliuose rasiu koki normalu dizaineri, vis tik provincija.

Dabar SU yra nauja dizaino specialybe atsidariusa(jau nebe labai nauju, juk pries 6 metus baigiau g.gif ). Manau, kad tikrai rastum jaunu , kurybingu studentu ir uz nelabai didele kaina smile.gif .
Novia
kazkada buvo tokia mintis lubas padaryti sviesiais melynas ir nupiesti koki menuliuka su zvaigzdem ... kai nakti miego nesinori biggrin.gif
uch... kvailai skamba... bet netradiciska smile.gif
Freja
rolleyes.gif Oi, man irgi labai aktualus klausimas dabar, kaip cia graziau isirengti savo pirmaji busta.... rolleyes.gif Musu vonia yra bjauriai zalios spalvos, bet keisti jos nezadam, nes vistiek po keletos metu teks pirkti didesni busta, Tai as jau dabar suku galva, kaip irengti vonios kambari, kad ta zalia vonia atrodytu stilingai, arba idomiai. Gal reiks su mozaikinemis plytelemis ka nors komponuot... na nezinau...o jos tai nepigios.... rolleyes.gif
beje, ka tikrai darysiu, tai pirksiu veidrodzius ant sienu- didokus, iremintus i gan didokus, auksinius/sidabrinius remus. Skamba kaip is senienu parduotuveles, bet zinokit atrodo, tai thumbup.gif thumbup.gif
Vega
QUOTE (Sejle @ 2004 04 26, 20:32)
kazkada buvo tokia mintis lubas padaryti sviesiais melynas ir nupiesti koki menuliuka su zvaigzdem ... kai nakti miego nesinori biggrin.gif
uch... kvailai skamba... bet netradiciska smile.gif
ely
Mūsų pirmąjame bute buvo sienos šviesiai elektrinės (į mėlynumą) spalvos, lubos daug daug tamsesnio tos pačios spalvos atspalvio, o šviestuvas buvo sukonstruotas iš plastiko toks masyvi banga (tamsiai mėlynas) ir jame daug daug po 1 vatą lempučių (apie 60 rolleyes.gif ) ir trys halogenai (ties stalo zona). Bet lubų aukštis buvo 3,20 ir kambarys 25 kvadratai. Buvo labai gražu ir dabar dar to ilgiuosi rolleyes.gif Gal kam ir niūriai skamba, bet ryškiai geltoni baldai ir tokios pat užuolaidos (su pamarginimu) suteikė kambariui šilumos, o lubos visiškai neslėgė. Kas pamatydavo tiems labai patiko. Gal kas pasinaudos idėja smile.gif
Mįsliukė
Mes prieš metus baigėm remontą.Mūsų netradiciniai sprendimai tokie: koridorius sujungtas su gyv. kambariu.Koridoriuje - senovė, kambaryje- nauji laikai smile.gif Juos skiria nedidelė, palaipsniui nudaužytų raudonų molinių plytų sienelė.Ant tų plytų pridedu įvairių baibokų, žvakių thumbup.gif Koridoriaus lubos dekoruotos natūraliais ąžuolo rąstais, kuriuose dar įtaisytos mažytės lemputės. Salone lubos truputį pažemintos, kuriose taip pat mažytės lemputės.Kadangi reikėjo didinti vonią, tai jos sieną taip pat atmūrijom raudonom senoviškom plytom.Taip gavosi tam tikras suderinamumas.Virtuvėje kabo vielinis šviestuvas.Spalvos- mėlyna ir persikas+ raudonos plytos duoda jaukumą.Viską kūrėme patys.Džiugu, kad sulaukiame daug komplimentų.
avei
QUOTE (ely @ 2004 04 28, 16:48)
Mūsų pirmąjame bute buvo sienos šviesiai elektrinės (į mėlynumą) spalvos, lubos daug daug tamsesnio tos pačios spalvos atspalvio, o šviestuvas buvo sukonstruotas iš plastiko toks masyvi banga (tamsiai mėlynas) ir jame daug daug po 1 vatą lempučių (apie 60 rolleyes.gif ) ir trys halogenai (ties stalo zona). Bet lubų aukštis buvo 3,20 ir kambarys 25 kvadratai. Buvo labai gražu ir dabar dar to ilgiuosi rolleyes.gif Gal kam ir niūriai skamba, bet ryškiai geltoni baldai ir tokios pat užuolaidos (su pamarginimu) suteikė kambariui šilumos, o lubos visiškai neslėgė. Kas pamatydavo tiems labai patiko. Gal kas pasinaudos idėja smile.gif

mano miegamasis irgi melynas (labai grazu thumbup.gif ), tik va problemyte, sviestuvo jokio nerandu sad.gif
Ely, o kur jus pirkot ta sviestuva - banga? Ir as gal tokio noreciau smile.gif
ely
Avei, mes darėme pagal užsakymą. Seniau tai tikrai buvo naujovė (tai buvo prieš 5 metus), net eidavo pas mus fotografuoti, o dabar tikrai ir baruose panašių esu mačiusi. Bet faktas tas, kad pirkt nebūna - jie yra daromi. Jei norėtum ir jei esi kaunietė tai galėsiu paklausti savo vyro ir duoti tų žmonių koordinates.
avei
QUOTE (ely @ 2004 05 06, 14:28)
Avei, mes darėme pagal užsakymą. Seniau tai tikrai buvo naujovė (tai buvo prieš 5 metus), net eidavo pas mus fotografuoti, o dabar tikrai ir baruose panašių esu mačiusi. Bet faktas tas, kad pirkt nebūna - jie yra daromi. Jei norėtum ir jei esi kaunietė tai galėsiu paklausti savo vyro ir duoti tų žmonių koordinates.

Butu labai saunu gauti tu zmoniu telefoniuka. Buciau dekinga clap.gif . Esu ne kauniete, bet vyras dirba Kaune, tai problemu nebus.
O tai nusipirkti kazka panasaus be sansu sad.gif Visur ieskojau.
agacaga
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 05 04, 17:01)
Mes prieš metus baigėm remontą.Mūsų netradiciniai sprendimai tokie: koridorius sujungtas su gyv. kambariu.Koridoriuje - senovė, kambaryje- nauji laikai smile.gif Juos skiria nedidelė, palaipsniui nudaužytų raudonų molinių plytų sienelė.Ant tų plytų pridedu įvairių baibokų, žvakių thumbup.gif Koridoriaus lubos dekoruotos natūraliais ąžuolo rąstais, kuriuose dar įtaisytos mažytės lemputės. Salone lubos truputį pažemintos, kuriose taip pat mažytės lemputės.Kadangi reikėjo didinti vonią, tai jos sieną taip pat atmūrijom raudonom senoviškom plytom.Taip gavosi tam tikras suderinamumas.Virtuvėje kabo vielinis šviestuvas.Spalvos- mėlyna ir persikas+ raudonos plytos duoda jaukumą.Viską kūrėme patys.Džiugu, kad sulaukiame daug komplimentų.

Raudonots plytos tai man kazkas tokio thumbup.gif thumbup.gif Turetu graziai pas jus ten atrodyt rolleyes.gif
saulute111
QUOTE (Sara @ 2004 03 05, 09:39)

Super thumbup.gif Bet ko gero, kaina ir prieziura taip pat turetu buti ypatinga... sad.gif
Spyglienė
na man patinka atejusi mada - i stiklini beveik kaip akvariuma (is grudinto stiklo) prikrauti akmenu. Tokius daykelius ikomponuoja ir i siena, ir i grindis - pakrasciais.Labai grazu, jei dar su atitinkamu apsvietimu. Arba dali sienos, kuri pvz. nuo kokios spinteles zemyn, isklijuoti kokiais akmenim ar kitokiom dekoratyv.plytom, ir sita reikala pridengti stiklu. Kas mates, supranta apie ka as. g.gif
Loreli
Kiek geru ideju thumbup.gif Butu smagu, kad kas gali ir idetu nuotraukyciu

Mes tai isidejom matinio stiklo duris be jokiu remu, atrodo thumbup.gif
Ambro
QUOTE (NRima @ 2004 06 29, 14:39)
Mes tai isidejom matinio stiklo duris be jokiu remu, atrodo thumbup.gif

Papasakok placiau apie jas: kaip jos slankioja/darinejas, kaip pritaisytos. Kokia kaina?
Loreli
QUOTE (viksrelis @ 2004 06 29, 23:18)
Papasakok placiau apie jas: kaip jos slankioja/darinejas, kaip pritaisytos. Kokia kaina?

Tokias panasiai duris daro ofisuose, tvirtinasi virsuj ir apacio kazkuom, darosi i abi puses. Namuose irgi atrodo gerai
melagele
Nezinau kaip cia man pacituoti. g.gif ..Apie zvaigzdes.Zinokite vaiku 2.gif kambaryje, ypac melyname priklijuoti neoniniu zvaigdziu...Kaip graziai atrodo, o vakare iejus net romantiskai thumbup.gif
Heta
QUOTE (melagele @ 2004 07 13, 18:59)
Nezinau kaip cia man pacituoti. g.gif ..Apie zvaigzdes.Zinokite vaiku 2.gif kambaryje, ypac melyname priklijuoti neoniniu zvaigdziu...Kaip graziai atrodo, o vakare iejus net romantiskai thumbup.gif

Is kur tu zvaigzduciu gaut?T.y kur nupirkt?

vacation1.gif
*Džela*
QUOTE (Eaglet @ 2004 06 28, 22:24)
na man patinka atejusi mada - i stiklini beveik kaip akvariuma (is grudinto stiklo) prikrauti akmenu. Tokius daykelius ikomponuoja ir i siena, ir i grindis - pakrasciais.Labai grazu, jei dar su atitinkamu apsvietimu. Arba dali sienos, kuri pvz. nuo kokios spinteles zemyn, isklijuoti kokiais akmenim ar kitokiom dekoratyv.plytom, ir sita reikala pridengti stiklu. Kas mates, supranta apie ka as. g.gif

Gal kartais zinai, kur galima nusipirkti tu spalvotu akmenu?
Čili
QUOTE (*Džela* @ 2004 07 13, 21:15)
Gal kartais zinai, kur galima nusipirkti tu spalvotu akmenu?

geliu salonuose buna wink.gif
jolitav
QUOTE (Chilli @ 2004 07 13, 21:21)
geliu salonuose buna wink.gif

Ir Thomas Philips'e maciau.
*Džela*
Dekui, leksiu rytoj paziuret.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.