Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: viskas keliauja i burnyte:)
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
baggyra
mano mazylis, viska kisa i burnyte, kumstuka, pirstukus, kaldryte, net ranksluoscio kampa, ant kurio paguldau, viskas keliauja ten pat:) aisku, kai tik pamatau su tuo kovoju, bet beviltiska doh.gif
papasakokit mamytes panasius savo mazyliu iprocius mirksiukas.gif
Perlute
ka cia pasakoti,visi mazyliai ta pati daro mirksiukas.gif o kam su tuo kovoti blink.gif niekad nebandziau draust pagrauzti savo kumstuko patikek dar ne to prisikis mirksiukas.gif atrodo sutvarkai surenki viska,o jis jau sliauzia ir savo mazom rankytem tiek lobiu po lova ar kilimu randa bigsmile.gif atrodo pats niekaip tos siukslytes napamatytum o jie viska randa ir aisku paragauja smile.gif
braske1977
Visi vaikuciai juk ta pati daro. biggrin.gif Manoji ir tai nors pavalgo, bet dar ir kumstukas turi but gerklytej. lotuliukas.gif O kad abu tilptu butu thumbup.gif
zaliaake25
musiske irgi kas pakliuvo tas i burna biggrin.gif
aura.
Mes irgi viską turim paragaut.
Dzekse
musu dukryte irgi viska ragauja ka tik turi rankoje,ka pasiekia drinks_cheers.gif . pries kelias dienas pradejo sliauzti, tai labiausiai kencia pasiekti mamos zurnalai: atplesia skiaute ir i burna. tikiuosi, jog suspeju istraukti viska. o nuo visa ko ragavimo, bent trumpai apsaugo ciulptukas. ploja.gif ploja.gif
Mytee
mano vaikas lygiai taip pat viska kemsa i burna, kolkas skaniausi kumstukai ir seilinukas smile.gif dantys arteja smile.gif
bimkutele
mano taip pat viską kas pakliuva po ranka kyšasi doh.gif vaikučiai taip susipažįsta su daiktais,norisi visko paragauti hihihi.gif
strashylka
o beragaudami ar nepersistengia? nepradeda ziaukcioti ar pan. nes mum ir taip pasitaiko, kad per giliai pirstukai sulenda g.gif
indria
QUOTE(strashylka @ 2008 10 02, 20:44)
o beragaudami ar nepersistengia? nepradeda ziaukcioti ar pan. nes mum ir taip pasitaiko, kad per giliai pirstukai sulenda  g.gif
*

buna kad persistengia, tada istraukiu, bet siaip viska kas nepukuota ir svaru, leidziu ragauti, nes mano merginai dar tik 5 men, susipazysta su aplinka wub.gif ax.gif net kai as salia guliu, irgi bunu paragaujama lotuliukas.gif tada jau zinoma patraukiu biggrin.gif
Akasha
Na cia visi vaikuciai taip bando pazinti aplinka lotuliukas.gif Musu dukriukas irtgi viska stengiasi paragauti..... Kovok kaip tik nori visvien tasd pats.... net kai maitinu kose bando dar ir kumstuka isikisti i burna, tai tada jau man neatlaiko nervukai, nes koses buna visur doh.gif , tai bandau kovoti lotuliukas.gif ....
HUGGA
mes irgi viska ragaujam, netkai valgomMP kumstukas atsiduria burnytej.
strashylka
mum irgi kartais taip buna, kad ir sosis ir kumstukas telpa biggrin.gif biggrin.gif o kai draudi, tai randa buda kaip apgauti, ir pasislepus paragauti lotuliukas.gif 4u.gif ax.gif
Gelyteee
Ir ilgai dar keliaus viskas burnyten tongue.gif
Mano vyresnelis virs 2metuku, bet vis dar kisasi tam tikrus daiktus i burnyte - ypac lauke - kastonus, giliukus, pagaliukus...
Baisiausias etapas, kuris jau baigesi, buvo kai jis, kaip paklaikes, rinkdavo cigareciu bikus ir dedavos burnyten. Numirt galima doh.gif Cia nuo kokiu 1mt3men iki 1mt8men tas tesesi
Beautiful Life
Cia visu vaiku toks pazinimas ir supratimas supancio pasaulio, bet baisiausiai kai vaikai pradeda ragauti ziogelius, vabzdzius, kirmeles doh.gif Pas drauge buvo tokiu problemu, visa vasara jos sunutis ragavo iv. gyvius doh.gif Tik mama nusisuka, o jis jau traukia kazkoki padara i burna
strashylka
nu jo... cia biskiuka negerai, na bet kaip sakoma viskas pergyvenama kad tik tokios bedos... tai butu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
agute07
Retas lelius nekiša į burnytę thumbup.gif o jei nekiša, cituoju savo gyd. "kažkas negerai būtų" mirksiukas.gif
aaushra
na taip,kiša tai viską,atrodo jau taip bandau apsaugoti nuo pavojingų mažų daiktų,bet iš kažkur ant sofos atsirado 2 centai,tai mano mažė iš karto juos pamatė,ir,aišku,įsidėjo į burna ir paspringo :blink:gerai,kad vyrui pakračius tie centai iškrito,bet siaubo tai abu turėjom blink.gif Taigi,mamos, saugokit savo mažylius 4u.gif
Kibirkstis
Na maniskiui dar tik trys men.. tai nieko kenksmingo kolkas nepasiekia... pasitenkina barskaliuku ir kumstuku smile.gif
gile:)
Manau, kad mazuliukai taip tyrineja pasauli, tat leidziu viska jai bandyti ragauti, grauzti ir pan. mirksiukas.gif
Titute
Oi mano sunelis ir viska i burnyte kisa,bet nematau cia nieko blogo,juk vaikuciai taip susipazysta su pasauliu,jiems reikia viska paragauti smile.gif
trys gilės
Sveikutes,
O ka jusu mazyliai keisciausio buvo i burnyte nusinese?? Girdejau, kad vasara ant zolytes ir sunu kakuciu kartais paciumpa lotuliukas.gif
Ingutea_2
Visi mes turbut to pacio likimo... biggrin.gif Maniskis irgi viska i burnyte, bet nedraudziu, juk sakoma kad vaikai pirmiausia pazista pasauli per burnyte... biggrin.gif
vaidavel
Maniškis tai jau išragavo viską, kas tik įmanoma lotuliukas.gif tai dabar didžiausias noras yra paragauti nešvaraus šiukšlių semtuvėlio blink.gif mat švarus nebūtų toks skanus... lotuliukas.gif o kai negauna, tai ir noras itin didelis doh.gif beje, springo mažasis irgi jau ne kartą ir vis mama laiku spėjo į pagalbą... bijau.gif tikrai tokius mažiukus reikia laaabai saugot ir stebėt unsure.gif
zivilaiciukas
Mano dukrytei jau greitai bus keturi menesiukai, tai jau kisa i burnyte viska kas papuola, barskuti, seilinuka, o labiausiai patinka kumstukai, kartais net du bando susikisti, tai labai juokingai atrodo biggrin.gif bandau duoti ciulptuka, kad nekistu kumstuku, bet neilgam padeda mirksiukas.gif
robertukas
mano katinas ir rankytes i burnyte kisa nespeja atsikelt po miegelio o rankos jau burnoje lotuliukas.gif o zaisliuku kaskaip nelabai rankytes va kokia kaldra tai megsta o zaisliukus tai tik kaip kada smile.gif
sara26
mes taip pat thumbup.gif ragaujam viska kas pakliuna po rankyte
kipshe
QUOTE(sara26 @ 2008 11 05, 16:55)
mes taip pat thumbup.gif  ragaujam viska kas pakliuna po rankyte
*

kitaip ir nebus, kol neisaugs sio etapo mirksiukas.gif
tomulexxx
viskas kas po rankom keliauja i burnyte, arba dar jei kas netoli guli, tai butinai pasieks ir isikis lotuliukas.gif
selena_888
Pas mus kupstukas ir pirstukai jau senai keliauja i burnyte mirksiukas.gif o nuo dvieju men pradejao ir mamytes pirsta kist bet jis tikriausiai ne toks skanus nes ji ismeta greit ir savo isikisa lotuliukas.gif o neperseniausiai pradej viskas keliaut i burnyte mamos kasa,raisteliai drabuzeliai zaisliukai doh.gif ...zodziu viskas kas pakliuva ir ka sugeba paket wub.gif
Katukė
QUOTE(selena_888 @ 2008 11 25, 16:32)
Pas mus kupstukas ir pirstukai jau senai keliauja i burnyte mirksiukas.gif o  nuo dvieju men pradejao ir mamytes pirsta kist bet jis tikriausiai ne toks skanus nes ji ismeta greit ir savo isikisa lotuliukas.gif o neperseniausiai pradej viskas keliaut i burnyte mamos kasa,raisteliai drabuzeliai zaisliukai doh.gif ...zodziu viskas kas pakliuva ir ka sugeba paket  wub.gif
*

Aha lotuliukas.gif
ir nuseilioja viską, ką tik paima biggrin.gif
Indrul
Pas mus ir - viskas, kas netoliese - burnytej doh.gif Ir valgydami turim pirstuka i burnyte isiskist, matyt, taip mano zirniams skaniau mirksiukas.gif ax.gif
eglikke
maniske taip pat ka tik randa iskart i burnyte kisa smile.gif kaip kitaip su aplinka susipazins? biggrin.gif nesistengiu su tuo kovot,beviltiska biggrin.gif zinoma tik ziuri kad aplink ja visi daiktai saugus butu smile.gif
Edaita
manoji taip pat neseniai atrado, kad kumstukas burnytej - labai skanu lotuliukas.gif ... Tik istraukiu viena kumstuka is burnos, ta pacia akimirka i jo vieta lenda kitas thumbup.gif Tik mociute bando su tuo kariauti - bandziau aiskinti, kad vaikutis taip pazysta ji supanti pasauli, bet buvau apkaltinta besirdiskumu - juk gali aplink burnyte isberti! doh.gif
Agniska
Pas mus irgi viskas keliauja burnytėn,skaniausi kumštukai,bet dar labai patinka merliukas lotuliukas.gif o kažkurią dieną bandė kištis ką iš abiejų pusiu turėjo biggrin.gif
PŪKITAS
Ir dar kaip keliauja doh.gif , viskas kas i rankas papuola lotuliukas.gif
Beautiful Life
QUOTE(PŪKITAS @ 2009 04 26, 10:51)
Ir dar kaip keliauja  doh.gif  , viskas kas i rankas papuola  lotuliukas.gif
*

doh.gif Tikrai viskas keliauja, dabar dukryte atrado, kad lauke dar daug neragautu idomiu dalyku: akmenukai, zolytes, lapai, zeme... doh.gif
Jureka
maniske dar nevaiksto pati, tai aciu dievui dar nezino kas tie akmenukai ir lapeliai, bet jauciu tuoj tuoj ir mes pazinsim ta ":dziaugsma" nes namie viskas isragauta doh.gif
zwezda0702
oi pas mus viskas praeina per burna smile.gif
sigitela
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 05 01, 22:02)
*

pas mus irgi ax.gif ir kaip pyksta jei ko nepavyksta isikist i burna doh.gif
baracuda1
QUOTE(zwezda0702 @ 2009 05 01, 22:02)
*

viskas tik i burna smile.gif
redukee
manau kad nera tokio vaikiuko kuris nebutu viska isragaves.maniskis ir visko paragauja.ir akmenuku ir zolytes,ir zemes is geliu vazono,nu aplamai viska ka randa ant zemes.kovot beviltiska,belieka tik susitaikyt,kad tai laikina ir anksciau ar veliau praeis. bigsmile.gif bigsmile.gif
sekmes mamytem su tuo kovojant,kad ir kokia ta kova beviltiska butu!! 4u.gif 4u.gif
Meškašunis
Jei tik leisciau, turbut ir asfalto paragautu..... Del to pripratinau prie zinduko.....
Vaiva.S
mums dar tik prasideda ragavimo stadija smile.gif bet manau kad kaip ir visi isragausim visko kas tik pakliuspo ranka doh.gif
laurencija100
Mums taip pat viskas reikia isragaut ir i burnyte biggrin.gif nieko negalim padaryti o jei ko neduodi tai jau kaip pykstai tai neimanoma doh.gif prausiame o kai pamato is kur tas vandelelis bega tai griebia ta vandeni ir i burnyte lotuliukas.gif ir kad pyksta mano maziukas kad negali atsikast to vandens nervuojasi lotuliukas.gif viskas kas yra po rankyte kisa i burna doh.gif jei zaislas per didelis ir netelpa tai jau patikekit kokie pykciai buna oho lotuliukas.gif
as ir manau belieka tik laukti kol isaugs is to amziaus sunglasses2.gif dirol.gif
cioliuke
pas mus dar tik prasidejo rankyciu, pirsteliu kisimas i burnyte biggrin.gif , nenoriu ne pagalvot kas laukia toliau blink.gif , visi paragavimai viskas doh.gif
Ingri07
MES TAI IR RAGAUJAM KA PAGRIEBIAM lotuliukas.gif NUO PAMPERSO IKI BANKO KORTELIU lotuliukas.gif
floridija
Pas mus kol kas skaniausi rankyte ir pirstukai, bet jei pakliuna tai ir kaldrytes krastelis ir ranksluoscio, o kas dar laukia ateity... Mano sesers mergaite kambarines geles lapa suvalge, o ta gele pasirode nuodinga, na nemirtinai aisku, tai net ligoninen vaziavo skranduko plauti...
jula123
mes taippat ragaujam viska kas tik i rankytes pakliuva ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.