Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Statybu mastas"-Šaltinelis.Zirmunu 106C
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Lialiabumba
Galvojam tenais pirkt buta,gal kas jau esate ten apsigyvene,siaip uzvakar ji jau pridave Valstybinei komisijai...
Lialiabumba
Nebus kaimynu... rolleyes.gif
Lialiabumba
Kylam,gal visgi kas atsiras biggrin.gif
Lialiabumba
4u.gif biggrin.gif
Pakeleivis2
Gyvenam jau nuo spalio men., puikus nestandartinis namas, grazus vaizdai pro langus. Labai smagu pasivaikscioti apylinkese, grazi gamta.
Taip kad prasom i kaimynyste, nenusivilsit mirksiukas.gif
SoJa
QUOTE(Pakeleivis2 @ 2008 11 17, 14:04)
Gyvenam jau nuo spalio men., puikus nestandartinis namas, grazus vaizdai pro langus. Labai smagu pasivaikscioti apylinkese, grazi gamta.
Taip kad prasom i kaimynyste, nenusivilsit mirksiukas.gif
*

blink.gif kur Jus matot tuos vaizdus? blink.gif Ikiso nama tarp namu doh.gif nu nebent vaizdai pro kaimynu langus domina, tada jau kas kito blush2.gif
Siaip tai as visa savo vaikyste ir jaunyste prie Saltinelio praleidus. Mano gimtasis rajonas, bet pastaruoju metu kiekviena karta keikiuos kai pas tevus vaziuoju. Kamsciai nerealus sad.gif Jau nuo Rimi pravaziuot neimanoma sad.gif Tas prakeiktas Malibu klubas tai kaip votis. Jeigu as name priesais kuo puikiausiai girdziu tuos bumcikus ir kaip pusdurniai su savo masinom raliuoja ir masinose muzikos klauso, man suknu net isivaizduoti ka girdi 106 namo gyventojai doh.gif
Vyliuosi, kad ta nesamone kada nors uzdarys, tada vienas minusiukas nusibrauks 4u.gif
Pakeleivis2
del vaizdu, tai ziurint kokiam aukste butas, bet galiu pasakyt kad nuo 6 iki 11 matosi visai grazus vaizdeliai thumbup.gif
privaziavimas - taip, piko metu kamsciai, beje kaip ir daugelyje Vilniaus vietu. Bet yra kitas privalumas - kadangi ten jau Zirmunu gatves galas, nepravaziuojamas, tai transporto judejimas labai mazas, zmones tik i namus parvaziuoja ir viskas smile.gif
del Malibu, tai sutinku, geriau jo ten nebutu g.gif bet manau cia laiko klausimas, be to uzsidarius langus net gi nakti, kai ten vyksta bum-bum, kambariuose nesigirdi
aiksu, kad yra gal ir geresniu vietu Vilniuj, bet sita tikrai nebloga:)
Lialiabumba
Sveiki,atsirado vienas kaimynelis thumbup.gif
Mes dar remontuojames,tai nezinau kada isikelsim biggrin.gif Siaip mum sitas variantas ieskant buto,buvo paskutinis ir pagaliau nors kiek atitiko norus,emem iskart,kadangi visa gyvenima gyvenom,as-Kalvariju g.vyras-Zirmunu g.,dabar gyvenam-Antakalni,tai kai nuvaziavom i Pasilaicius ziuret butus,iskart supratom,ne uz ka,mum per toli,ir kamsciai dar baisesni,o gal tik prie savu pripratom doh.gif biggrin.gif

O jusu butas keliu kambariu?Jau uz sildyma gal gavot?Kiek bigsmile.gif
SoJa
Del vietos tai sutinku, ji man labai brangi, susijusi su visais vaikystes prisiminimais. Salia miskas, upe, puikus susisiekimas ne piko metu, parduotuve, du darzeliai, netoli mokykla , nu bet pats tas namas tai labai netinkamoje vietoje. Pavyzdziui jau namas Nr. 100 simta kartu geresneje vietoje, atokiau nuo kitu namu. Nu nepatinka man ziuret kaimynams i langus ir viskas doh.gif
Lialiabumba
QUOTE(SoJa @ 2008 11 17, 19:55)
Del vietos tai sutinku, ji man labai brangi, susijusi su visais vaikystes prisiminimais. Salia miskas, upe, puikus susisiekimas ne piko metu, parduotuve, du darzeliai, netoli mokykla , nu bet pats tas namas tai labai netinkamoje vietoje. Pavyzdziui jau namas Nr. 100 simta kartu geresneje vietoje, atokiau nuo kitu namu. Nu nepatinka man ziuret kaimynams i langus ir viskas doh.gif
*

Musu butas yra neaukstai,ir langai iseina ne i gatves puse,pro langa matau darzeli"Spragtuka" biggrin.gif
Pakeleivis2
QUOTE(Lialiabumba @ 2008 11 17, 18:51)
Sveiki,atsirado vienas kaimynelis thumbup.gif
Mes dar remontuojames,tai nezinau kada isikelsim biggrin.gif Siaip mum sitas variantas ieskant buto,buvo paskutinis ir pagaliau nors kiek atitiko norus,emem iskart,kadangi visa gyvenima gyvenom,as-Kalvariju g.vyras-Zirmunu g.,dabar gyvenam-Antakalni,tai kai nuvaziavom i Pasilaicius ziuret butus,iskart supratom,ne uz ka,mum per toli,ir kamsciai dar baisesni,o gal tik prie savu pripratom doh.gif  biggrin.gif

O jusu butas keliu kambariu?Jau uz sildyma gal gavot?Kiek bigsmile.gif
*

Pritariu, lyginant kitas naujas statybas - Pasilaicius, Perkunkiemi, ar pan., kuri i dvidesimti aru sutalpinta dvidesimt penki nauji devynauksciai, tai sis variantas yra labai geras. Na be to , kam ko reikia- pvz man labai svarbu kad salia butu ne vien murai, bet ir gyvos gamtos - parkas, miskas, upe- visa tai cia ir yra.

Pas mus 3 kambariai, 73 kv.m., bet uz sildyma dar negavom saskaitu. Jei neklystu namas dar nera priduotas galutinai, todel ir moketi nereikia dar

Lialiabumba
QUOTE(Pakeleivis2 @ 2008 11 18, 17:39)
Pritariu, lyginant kitas naujas statybas - Pasilaicius, Perkunkiemi, ar pan., kuri i dvidesimti aru sutalpinta dvidesimt penki nauji devynauksciai, tai sis variantas yra labai geras. Na be to , kam ko reikia- pvz man labai svarbu kad salia butu ne vien murai, bet ir gyvos gamtos - parkas, miskas, upe- visa tai cia ir yra.

Pas mus 3 kambariai, 73 kv.m., bet uz sildyma dar negavom saskaitu. Jei neklystu namas dar nera priduotas galutinai, todel ir moketi nereikia dar
*

Namas priduotas!Ji pridave spalio menesi,butent ta proga,ta diena mum direktorius nuleido kaina norimam butui,iki sumos kuria norejom imti banke doh.gif thumbup.gif
Diamond
Sveiki sio namo gyventojai. Kaip sekasi cia gyventi, dairomes butuko, tai cia vienas mums labai prilipo smile.gif
Noriu pasiteirauti, kiek mokate uz sildyma, ir ar kitos paslaugos labai barngios. Dar gyvenantiems su langais i siaure, ar netruksta saules? Aciukas 4u.gif
Diamond
Negi nera ten gyvenanciu 4u.gif Mums sake kad tik devyni butai liko neparduoti blush2.gif
O gal niekas nenori bendrauti ax.gif bigsmile.gif
SoJa
ten negyvenu, mano tevai gyvena priesais, tai jei tie siauriniai lngai i Malibu puse, tai nuosirdziai patariu nesirinkti. Nakti klausysit diskotekos, o savaitgalio ryta pazadins nuo parduotuves rampos kylantis triuksmas.
Diamond
QUOTE(SoJa @ 2009 02 09, 20:22)
ten negyvenu, mano tevai gyvena priesais, tai jei tie siauriniai lngai i Malibu puse, tai nuosirdziai patariu nesirinkti. Nakti klausysit diskotekos, o savaitgalio ryta pazadins nuo parduotuves rampos kylantis triuksmas.
*

O tai net per plastikiniu girdisi blink.gif
Man tai keista, kad aplinkiniai toleruoja naktini kluba miegamajam rajone g.gif Idomu ar su parasais i savivaldybe kreipimasis nepadetu?
SoJa
QUOTE(Diamond @ 2009 02 09, 19:27)
O tai net per plastikiniu girdisi  blink.gif
Man tai keista, kad aplinkiniai toleruoja naktini kluba miegamajam rajone  g.gif  Idomu ar su parasais i savivaldybe kreipimasis nepadetu?
*

nepadetu schmoll.gif kreiptasi jau ne karta. Tam kartui Malibu pazada, kad drausmins savo lankytojus, bet po kazkurio laiko ir vel tas pats. surasomi lyg ir oficialus dokumentai, pasizadejaimai, bet ... juk vasara tai norisi lagus atsidaryti, ten visai neblogas oras, nes miskelis netoli, vat vasara labiausiai ir girdisi, o del iskraunamu prekiu i Iki parduotuve, tai irgi vargu ar ka galima pasiekti kartais trankosi, kartais tyliau, nu bet vis tiek tevai pabege miega kitoj pusej blush2.gif
Diamond
Na taip... Ten kur butuka ziurejom, tai miegamojo langai butu i darzeliu puse, o va svetaines tai jau i rampas ir malibu sad.gif
O to klubo isvis is cia iskeldinti neimanoma? Ar net nebande, gal zinai?
SoJa
QUOTE(Diamond @ 2009 02 09, 19:55)
Na taip... Ten kur butuka ziurejom, tai miegamojo langai butu i darzeliu puse, o va svetaines tai jau i rampas ir malibu sad.gif
O to klubo isvis is cia iskeldinti neimanoma? Ar net nebande, gal zinai?
*

tai kaip ta kluba iskelti ? bigsmile.gif Jis juk ir pries ta nama pastatant jau buvo mirksiukas.gif ir bus. nemanau, kad savininkai geranoriskai suprastu gyventojus ir savo verslo atsisakytu vardan ramaus gyventoju miego. Nedaznai is klubo sklinda garsi muzika, dazniau klubo lankytojai iseje is klubo rekauja, daro ralius ir diskotekas masinose, tai kaip jau ir ne visai cia klubo beda. Nu bet kartais kai sveciuojuos pas tevus, tai net lova vibruoja nuo visu tu garsu doh.gif
o jums tai butu patarimas nuvaziuoti i vieta savaitgalio nakti ir patiems paziureti. Gaila tik, kad dabar viso vaizdo nepamatysit didesnes atrakcijos buna vasara, o dabar kaip ir ne sezonas voliotis girtiems ir sukauti ar masinoj tusintis.
Diamond
Na taip del sito namo neiskels, bet aplinkui dar daug senu namu g.gif doh.gif Aisku cia nepasispardysi, tik man toks bendras patebejimas - klubas miegamajam rajone - visiskai nelogiska. Na pradejo blesti noras, cia tureti butuka....
Lialiabumba
Sveiki,gal daugiau atsirado kaimynu?
Diamond
QUOTE(Lialiabumba @ 2009 04 24, 18:33)
Sveiki,gal daugiau atsirado kaimynu?
*

Mes nebeperkam schmoll.gif Pardavejai nesukalbami unsure.gif
SonataNav
QUOTE(Diamond @ 2009 04 28, 23:17)
Mes nebeperkam  schmoll.gif  Pardavejai nesukalbami  unsure.gif
*

Pirkit, nes tuoj NT brangzZz, zemes neprigaminsi, p darbu savikaina pasieke dugna, kainoms kreisti nera kur. Pagalvokite verciau gerai.
Lialiabumba
Gal atsirado daugiau cia gyvenanciu rolleyes.gif
Keridwen
Galvojam išsinuomuoti butą šiame name.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.