QUOTE(deimule @ 2008 09 18, 16:52)
Sveikos,panos!

prisijungiu ir as prie jusu.Statome ir mes nameli tai dabar labai dideli galvosuki turim-LANGAI!! Kadangi taip jau isejo,kad langus turiu isrinkti viena,tai zinokit net nezinau i kur pulti,niekur negirdejau jokiu
geru atsiliepimu apie langu firmas.Gal galit ka nors parekomenduot?Butu didelis dekui

Sveikute, labai suprantu tave

, nes ir as pries kelis men. buvau tokioje pat situacijoje, kai sarase apie 20 firmu ir sukimas galvos kaip geriau pasirinkti. Dariau paprastai, negailejau laiko ir visoms mane dominancioms firmoms pateikiau uzklausymus del samatos, kai gavau atsakymus issirinkau "Ladus" Paliuniskio gatveje.
Montavimu ir kaina likau patenkinat - rinkausi plastikinius su spalva isoreje, vidus baltas, dar svarsteme medinius, bet apsiklausinejus kas turi nelabai likau suzaveta, o dar atsizvelgus i kaina ir ekplotacija, tai likom prie plastiko ir siai dienai patenkinti, na lengviau butu atsakyti po kokiu 5-10 metu, bet tau juk taip pat greitai reikia
Jei reiks koordinaciu parasyk, imesiu i AZ.
Papildyta:Dar noriu pasigirti, kad musu namukas jau
apsiltintas ir uzdetas dekoras, labai patenkinta likau savo meistrais

Jei kam idomu, idesiu kontaktus. Saunus vyrai, dirba profesionaliai ir greitai
Dar pagyriamaji zodi galiu tarti "Naujosios Agluonos" berniukams is kuriu pirkau grunta bei dekor tinka. Tiek kainos, tiek aptarnavimas liuks.
Papildyta:QUOTE(Šindila @ 2008 09 19, 10:37)
as zinau

tiesiog dirba salia mano darbo

kiek teko matyti- neiprasti variantai, daugiau uzuolaidu

jei susidomesi- parasysiu i az kur rasti

Man taip pat labai reikia langams uzuolaidu, romaneciu, na zodziu visko

Jei gali ir man kontaktus tos siuvejos i AZ. Dekoju is anksto