Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panevėžiečių namai :)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Statome namą nuo A iki Z
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Jutare
tęsiam toliau biggrin.gif
Gutia
sveikutes, registruojames naujoj temelej thumbup.gif Aciu Jutarei 4u.gif

is tikruju atgijo temele, o tai visai numirusi buvo, taip ir toliau... thumbup.gif
Lince M
labas statybininkės smile.gif
nu va, jau ir nauji namuciai, ačiū jutarei 4u.gif
mačiau kalbėjot apie židinius, tai mes po ilgų mąstymų ir diskusijų, nusprendem, kad ne židinį statysim, o krosnelę. pastatymas paprastesnis nei zidinio, o dabar dar paziūrėjau intere, kad jų tikrai labai gražių ir dailių yra ir aišku nepigių doh.gif o be to pas mus "salionas" nedidelis gavosi, tai židiniu mes atimtumėm daug erdvės is jo, tai kažkaip pamąstėm, kad krosnelei vietos mažiau reikia. sakau, gal labai nesuklydom taip galvodami g.gif
Gutia
QUOTE(Linceone @ 2008 09 18, 11:53)
labas statybininkės  smile.gif
nu va, jau ir nauji namuciai, ačiū jutarei 4u.gif
mačiau kalbėjot apie židinius, tai mes po ilgų mąstymų ir diskusijų, nusprendem, kad ne židinį statysim, o krosnelę. pastatymas paprastesnis nei zidinio, o dabar dar paziūrėjau intere, kad jų tikrai labai gražių ir dailių yra ir aišku nepigių  doh.gif o be to pas mus "salionas" nedidelis gavosi, tai židiniu mes atimtumėm daug erdvės is jo, tai kažkaip pamąstėm, kad krosnelei vietos mažiau reikia. sakau, gal labai nesuklydom taip galvodami  g.gif
*

Nu mes irgi dar turim laiko pagalvoti ka statyti krosnele ar zinidi, bet turint vaiku man kazkaip zidinys saugiau, aisku nezinau kaip ikaista krosnele bet man atrodo kad ji pakankamai karsta turetu buti, tai baisu kad mazas vaikas nenusidegintu g.gif O krosneliu tai tikrai labai graziu yra tik tos kur jau tokios ohoho tai ir kaina ohoho, nebent aisku kaip tavajam variantui del vietos trukumo. Nors pas mus irgi maza svetaine, bet zinidys ipaisytas tik atejus i ja tai jis ten vietos tikrai neatims ax.gif
Jutare
pas mus svetainė 40 kvadratų, bet apie krosnelę kažkodėl negalvojom g.gif Iš karto žinojau, kad norėsiu židinio biggrin.gif Nors tikrai labai gražių krosnelių ra ax.gif
Lince M
tai kur jau čia tau, jutare, galvot apie krosnelę, kai svetainę turit toookią biggrin.gif pas mus 30 nėra, tai ir sukiesi žmogus iš padėties.
o kas dėl mažų vaikų, tai ko gero tiesa, bet juk židinio stiklas irgi turbūt įkaista g.gif ir pastebėjau vieną dalyką, kad vaikai turi puikią atmintį - vieną kartą nudegę atsimena ir saugosi. draugės mergytė vieną kartą prie karšto pečiaus prisilietė, tai daugiau sakė ratuku apeina kartodama "kašta kašta, pūsti leikia" rolleyes.gif
deimule
Sveikos,panos! smile.gif prisijungiu ir as prie jusu.Statome ir mes nameli tai dabar labai dideli galvosuki turim-LANGAI!! Kadangi taip jau isejo,kad langus turiu isrinkti viena,tai zinokit net nezinau i kur pulti,niekur negirdejau jokiu geru atsiliepimu apie langu firmas.Gal galit ka nors parekomenduot?Butu didelis dekui 4u.gif
Jutare
na, mes langus iš Kauno užsisakinėjom biggrin.gif Brolis tuo užsiima, tai ir kaina geriausia buvo biggrin.gif
Fiona
Ooo, nauja tema, jutare, ačiū thumbup.gif
QUOTE(Linceone @ 2008 09 18, 10:53)
mačiau kalbėjot apie židinius, tai mes po ilgų mąstymų ir diskusijų, nusprendem, kad ne židinį statysim, o krosnelę. pastatymas paprastesnis nei zidinio, o dabar dar paziūrėjau intere, kad jų tikrai labai gražių ir dailių yra ir aišku nepigių  doh.gif o be to pas mus "salionas" nedidelis gavosi, tai židiniu mes atimtumėm daug erdvės is jo, tai kažkaip pamąstėm, kad krosnelei vietos mažiau reikia. sakau, gal labai nesuklydom taip galvodami  g.gif
*

Sunku pasakyt, čia ir skonio reikalas - židinys ar krosnelė smile.gif Krosnelė tikrai įkaista smarkiai, draugai tokią turi, tai kai su dar mažu sūnumi pas juos svečiuodavomės, man tas karščio šaltinis kambaryje neleisdavo atsipalaiduoti unsure.gif Aišku, nudegtų ir žinotų, bet nesinori ir to vieno karto smile.gif

Mes taip pat nesvarstėm krosnelės varianto, nes jau nuo pat pradžių žinojau, kokio židinio norėsiu. Pas mus bus dvipusis židinys, jis skirs svetainę ir virtuvę. Nenorėjau gamindama šeimai vakarienę būti atskirta nuo ugnies biggrin.gif Visa erdvė, virtuvės ir "saliono" apie 75 kv/m smile.gif
Gutia
Sveika prisijungus Deimule 4u.gif del langu tai nelabai kuom galiu padeti

Fiona turetu fantastiskai atrodyti tas dvipusis zidinys thumbup.gif bigsmile.gif

O del tu nudegimu tai ir man nesinoretu nei vieno karto unsure.gif
Lince M
labas rytas,
oj mes mamkos, saugom tuos savo mažiukus kaip begalim thumbup.gif ir teisingai darom, aš irgi žinoma nenoriu tų nudegimų, bet ... nu reiks kažką galvot tada, kokią tvorą kambary pastatyt ir aptvert tą krosnelę doh.gif tongue.gif
o dėl langų, tai kas link kokybės, tai sakė "pagauk vėją" yra geri profiliai ir meistrus neblogus turi. "hronas" irgi patikima, bet ten jau moki ir už vardą doh.gif gyšardoje pažistama dirba, tai irgi sake vokiškų profilių langais prekiauja, nors turi ir tų pigesnių, gal lenkiškų kokių, nepamenu tiksliai, bet jų griežtai nerekomendavo biggrin.gif
laisve76
Sveikos mergaitės
Na mes jau visas mėnesiukas gyvename naujuose namučiuose thumbup.gif, židinuką vakarais pasikuriame, taip jauku ir šilta, mažiui išaiškinta, kad ten labai karšta ir bus popa, tai net keista, kad vaikas daugiau ir nelenda.
Tik bėda, kad langų daug (kaimynų irgi biggrin.gif ) o užuolaidų neturime, gal kuri galite rekomenduoti kokią gerą užuolaidų, romanečių ir širmų siuvėją? Nes kai užėjau į porą salonų, tai pagal mano langų išmatavimus kaip paskaičiavo blink.gif net kojas pakirto.......
ziedune
Ačiū , Jutare, už naują temą 4u.gif ,
QUOTE(Fiona @ 2008 09 18, 21:47)

Mes taip pat nesvarstėm krosnelės varianto, nes jau nuo pat pradžių žinojau, kokio židinio norėsiu. Pas mus bus dvipusis židinys, jis skirs svetainę ir virtuvę. Nenorėjau gamindama šeimai vakarienę būti atskirta nuo ugnies biggrin.gif Visa erdvė, virtuvės ir "saliono" apie 75 kv/m smile.gif
*

Na mes irgi be didelių svarstymų pasistatėm dvipusį židinį, kuris skirs virtuvės erdvę nuo svetainės, nes erdvė apie 60 kv/m. Dabar laukia židinuko apdaila.
Fiona, o kiek kv/m jūsų "namukas", nes iš šalies jis man atrodo labai didelis bigsmile.gif
Gutia
QUOTE(laisve76 @ 2008 09 19, 10:32)
Sveikos mergaitės
Na mes jau visas mėnesiukas gyvename naujuose namučiuose  thumbup.gif, židinuką vakarais pasikuriame, taip jauku ir šilta, mažiui išaiškinta, kad ten labai karšta ir bus popa, tai net keista, kad vaikas daugiau ir nelenda.
Tik bėda, kad langų daug (kaimynų irgi  biggrin.gif ) o užuolaidų neturime, gal kuri galite rekomenduoti kokią gerą užuolaidų, romanečių ir širmų siuvėją? Nes kai užėjau į porą salonų, tai pagal mano langų išmatavimus kaip paskaičiavo blink.gif  net kojas pakirto.......
*

Sveikutes
viena pazystama neseniai siuvosi pas siuveja romanetes, paklausiu jos numeriuko ir atsiusiu tau i az mirksiukas.gif
laisve76
Gutia būčiau labai labai labai dėkinga 4u.gif
Šindila
QUOTE(laisve76 @ 2008 09 19, 09:32)
Sveikos mergaitės
Na mes jau visas mėnesiukas gyvename naujuose namučiuose  thumbup.gif, židinuką vakarais pasikuriame, taip jauku ir šilta, mažiui išaiškinta, kad ten labai karšta ir bus popa, tai net keista, kad vaikas daugiau ir nelenda.
Tik bėda, kad langų daug (kaimynų irgi  biggrin.gif ) o užuolaidų neturime, gal kuri galite rekomenduoti kokią gerą užuolaidų, romanečių ir širmų siuvėją? Nes kai užėjau į porą salonų, tai pagal mano langų išmatavimus kaip paskaičiavo blink.gif  net kojas pakirto.......
*

as zinau ax.gif tiesiog dirba salia mano darbo ax.gif kiek teko matyti- neiprasti variantai, daugiau uzuolaidu 4u.gif jei susidomesi- parasysiu i az kur rasti mirksiukas.gif
Lince M
QUOTE(Šindila @ 2008 09 19, 11:37)
as zinau  ax.gif  tiesiog dirba salia mano darbo  ax.gif  kiek teko matyti- neiprasti variantai, daugiau uzuolaidu 4u.gif jei susidomesi- parasysiu i az kur rasti  mirksiukas.gif
*

nors man dar tai labai toli, bet kur rasti tokių gerų dalykų, aš irgi norėčiau žinoti blush2.gif jeigu negaila ir nesunku, gal galėtum ir man i až permesti 4u.gif
aciuks.gif
Fiona
QUOTE(Gutia @ 2008 09 18, 22:08)
*Fiona turetu fantastiskai atrodyti tas dvipusis zidinys

**O del tu nudegimu tai ir man nesinoretu nei vieno karto unsure.gif
*

*Tikiuosi biggrin.gif

**Tai jau taip unsure.gif ...
QUOTE(laisve76 @ 2008 09 19, 09:32)
*

wow, kaip faina thumbup.gif Sveikinu su įkurtuvėm drinks_cheers.gif Dėl užuolaidų siuvėjos tiksliai nežinau, bet galiu paklausti smile.gif Langų ir pas mus daug, MB kai pasakiau, kiek apytikriai mums užuolaidos gali kainuoti, man atrodo, nesuprato apie ką aš čia bigsmile.gif hihihi.gif
QUOTE(ziedune @ 2008 09 19, 09:33)
Na mes irgi be didelių svarstymų pasistatėm dvipusį židinį, kuris skirs virtuvės erdvę nuo svetainės, nes erdvė apie 60 kv/m. Dabar laukia židinuko apdaila.
Fiona, o kiek kv/m jūsų "namukas", nes iš šalies jis man atrodo labai didelis
*

bigsmile.gif Bendraminčiai drinks_cheers.gif Įdomu būtų pamatyt, nes mūsų židinys dar tik mintyse ir projekte ax.gif

"Namukas" su garažu - 240 kv/m, gyvenamųjų patalpų kiek mažiau nei 200 kv/m, nes garažas 46 kvadratai. Ai tiesa, dar po garažu rūsys yra tongue.gif Bet čia po žeme, tai dėl to didesnis namas neturėtų atrodyti biggrin.gif Daug kam jis labai didelis atrodo, gal dėl to, kad dabar aukštai iškilęs yra unsure.gif

AUSRONE
Labutis 4u.gif
QUOTE(Fiona @ 2008 09 19, 11:11)
*"Namukas" su garažu - 240 kv/m, gyvenamųjų patalpų kiek mažiau nei 200 kv/m, nes garažas 46 kvadratai.
**Daug kam jis labai didelis atrodo, gal dėl to, kad dabar aukštai iškilęs yra unsure.gif
*

* pas mus be garažo 215 biggrin.gif ir svetainė su virtuve 75 biggrin.gif nu kažkaip labai jau panašiai statom bigsmile.gif
**tikrai ne didelis, labai normalus drinks_cheers.gif matyt sako tie, kurie vienaaukščius aplinkui pasistatė biggrin.gif
kas dėl židinio:
man irgi labai gražu dvipusis židinys, dabar gal irgi tokį daryčiausi g.gif rolleyes.gif , bet jau turim prie sienos prilipdytą biggrin.gif , mūsų yra su kampiniu stiklu, man labai gražu wub.gif, židinys darytas ne šildymui, bet pakankamai gerai prišildo, o stiklą pakėlus į viršų iš vis gali pasijusi kai prie laužo sėdint biggrin.gif
užuolaidas antram aukštui jau užsakiau, nes man labai nejauku kai miegamieji be užuolaidų cool.gif pirmam aukšte gal laukui bėgant kai baldai susidės prisiderinsim ką nors smile.gif jeigu kam reikia siuvėjos tel nr., galiu parašyti i az mirksiukas.gif
laisve76
Mes pasistatėme beveik 200 kv. gyvenamojo ploto ir dar 25 kv. garažas, jei statyčiau antrąjį namą, tai 50 kv drąsiai "nukirsčiau" biggrin.gif arba tada kokių 3 vaikučių mažiausiai reikėtų thumbup.gif , kad visos erdvės išnaudotos būtų.
Fiona
QUOTE(AUSRONE @ 2008 09 19, 12:52)
* pas mus be garažo 215 biggrin.gif ir svetainė su virtuve 75, nu kažkaip labai jau panašiai statom bigsmile.gif
**tikrai ne didelis, labai normalus drinks_cheers.gif matyt sako tie, kurie vienaaukščius aplinkui pasistatė biggrin.gif
***turim prie sienos prilipdytą biggrin.gif , mūsų yra su kampiniu stiklu, man labai gražu wub.gif, židinys darytas ne šildymui, bet pakankamai gerai prišildo, o stiklą pakėlus į viršų iš vis gali pasijusi kai prie laužo sėdint
*

* Tikrai panašiai bigsmile.gif drinks_cheers.gif
** Kas jiems belieka biggrin.gif
*** Gražu man ir kampiniai židiniai wub.gif Dabar, kai bute vėsoka, pasvajoju, kad kitais metais tokiu metu nebereikės derintis prie miesto šildymo sezono rolleyes.gif
QUOTE(laisve76 @ 2008 09 19, 14:27)
Mes pasistatėme beveik 200 kv.  gyvenamojo ploto ir dar 25 kv. garažas, jei statyčiau antrąjį  namą, tai 50 kv drąsiai "nukirsčiau" biggrin.gif arba tada kokių 3 vaikučių mažiausiai reikėtų, kad visos erdvės išnaudotos būtų.
*

Baik tu, dar tik mėnesį gyvenat, o jau vietos per daug biggrin.gif Neįsivaizduoju, kad man taip būtų biggrin.gif
Jutare
nu pas mus bendras plotas 236 kv.m, bet nemanau, kad perdaug bus mastau.gif biggrin.gif Na, nebent tada, kai tvarkytis reikės hihihi.gif
pasi
QUOTE(deimule @ 2008 09 18, 16:52)
Sveikos,panos! smile.gif  prisijungiu ir as prie jusu.Statome ir mes nameli tai dabar labai dideli galvosuki turim-LANGAI!! Kadangi taip jau isejo,kad langus turiu isrinkti viena,tai zinokit net nezinau i kur pulti,niekur negirdejau jokiu geru atsiliepimu apie langu firmas.Gal galit ka nors parekomenduot?Butu didelis dekui  4u.gif
*

Sveikute, labai suprantu tave drinks_cheers.gif , nes ir as pries kelis men. buvau tokioje pat situacijoje, kai sarase apie 20 firmu ir sukimas galvos kaip geriau pasirinkti. Dariau paprastai, negailejau laiko ir visoms mane dominancioms firmoms pateikiau uzklausymus del samatos, kai gavau atsakymus issirinkau "Ladus" Paliuniskio gatveje.
Montavimu ir kaina likau patenkinat - rinkausi plastikinius su spalva isoreje, vidus baltas, dar svarsteme medinius, bet apsiklausinejus kas turi nelabai likau suzaveta, o dar atsizvelgus i kaina ir ekplotacija, tai likom prie plastiko ir siai dienai patenkinti, na lengviau butu atsakyti po kokiu 5-10 metu, bet tau juk taip pat greitai reikia biggrin.gif
Jei reiks koordinaciu parasyk, imesiu i AZ. smile.gif
Papildyta:
Dar noriu pasigirti, kad musu namukas jau apsiltintas ir uzdetas dekoras, labai patenkinta likau savo meistrais bigsmile.gif Jei kam idomu, idesiu kontaktus. Saunus vyrai, dirba profesionaliai ir greitai mirksiukas.gif
Dar pagyriamaji zodi galiu tarti "Naujosios Agluonos" berniukams is kuriu pirkau grunta bei dekor tinka. Tiek kainos, tiek aptarnavimas liuks.
Papildyta:
QUOTE(Šindila @ 2008 09 19, 10:37)
as zinau  ax.gif  tiesiog dirba salia mano darbo  ax.gif  kiek teko matyti- neiprasti variantai, daugiau uzuolaidu 4u.gif jei susidomesi- parasysiu i az kur rasti  mirksiukas.gif
*

Man taip pat labai reikia langams uzuolaidu, romaneciu, na zodziu visko ax.gif Jei gali ir man kontaktus tos siuvejos i AZ. Dekoju is anksto 4u.gif
ziedune
QUOTE(Fiona @ 2008 09 19, 11:11)
bigsmile.gif  Bendraminčiai drinks_cheers.gif  Įdomu būtų pamatyt, nes mūsų židinys dar tik mintyse ir projekte  ax.gif

Na mūsų židinukas dar stovi plikoje erdvėje, tai ir vaizdas "nefotogeniškas", bet radau "Vilpros" tinklalapyje mūsų židinį:
Šindila
Kaqip grazu blink.gif as tai galvoju apie toki "senoviska", na kaip buna Kaledou senis pro ji nusileidzia lotuliukas.gif
Jutare
ziedune, o pas jus identiškai bus kaip tame paveikslėlyje? ax.gif

Šiandien mūsų židinistas baigė darbą didis.gif Per porą dienų susisuko, "apsiuvo" gipsu biggrin.gif Jau ir užkūręs šiandien buvo biggrin.gif
Ryt jeigu nuvažiuosim, gal pafotkint reikėtų mastau.gif
ziedune
QUOTE(Jutare @ 2008 09 20, 23:17)
ziedune, o pas jus identiškai bus kaip tame paveikslėlyje? ax.gif

Šiandien mūsų židinistas baigė darbą didis.gif Per porą dienų susisuko, "apsiuvo" gipsu biggrin.gif Jau ir užkūręs šiandien buvo biggrin.gif
Ryt jeigu nuvažiuosim, gal pafotkint reikėtų mastau.gif
*

Kol kas dar neturim tikslios izijos kaip bus, bet gipso sienele tai maždaug tokio dydžio ir bus, tik kokią apdailą jos darysim dar nenusprendėm.

O mes židinį užsikūrėm pačią pirmą dieną, kai prie kamino pajungė, be jokio "apsiuvimo" ir tai fainai buvo thumbup.gif . Jau išsivaizdavau kaip su arbatos puodeliu vakarus prie židinio leisiu.

Jutare, o kokioj stadijoj jūsų namo vidaus darbai?
Jutare
QUOTE(ziedune @ 2008 09 20, 23:25)
Kol kas dar neturim tikslios izijos kaip bus, bet gipso sienele tai maždaug tokio dydžio ir bus, tik kokią apdailą jos darysim dar nenusprendėm.

O mes židinį užsikūrėm pačią pirmą dieną, kai prie kamino pajungė, be jokio "apsiuvimo" ir tai fainai buvo  thumbup.gif . Jau išsivaizdavau kaip su arbatos puodeliu vakarus prie židinio leisiu.

Jutare, o kokioj stadijoj jūsų namo vidaus darbai?
*

na, pas mus gipso sienelė irgi labai panaši biggrin.gif nors kai šiandien buvau, dar gipso nebuvo, tik vata. Bet vyras sakė, kad iki vakaro ir gipsą jau sudėjo biggrin.gif tai va ryt pažiūrėsiu, kaip ten atrodo biggrin.gif

pas mus išvedžioti vamzdeliai šildomoms grindims, išlietas betonas, grindys paruoštos dėti dangą biggrin.gif Sienos nutinkuoso, paruoštas židinys ax.gif Dabar dirba prie išorės šiltinimo rolleyes.gif Bet dirba tik po darbo valandų, tai iš lėto... Galvoju, gal reikėtų kitų meistriukų pasieškoti, kurie normaliai dirbtų mastau.gif
Gutia
Jutare ne vidurvasaris, kad galetu letai dirbti, o jie salciai uzeis dideli tai ir sustos darbai, juk isores, apsidraudimui nebent vertetu susirasti g.gif

O pas mus tai turejo siandien trukstama siena pastatyti, bet kaimynai kazka dare su vandentekiu tai vandens nebuvo, tai nukelem i rytojui. Elektrikai prades uz pusantros savaites dirbti, vandentekis ir sildymas taip pat aciu dievui pajudes smile.gif
Jutare
QUOTE(Gutia @ 2008 09 23, 20:48)
Jutare ne  vidurvasaris, kad galetu letai dirbti, o jie salciai uzeis dideli tai ir sustos darbai, juk isores, apsidraudimui nebent vertetu susirasti g.gif

*

šiandien vyriokas pokalbį su jais turėjo, tai sakė, po darbo ir savaitgaliais visais dirbs triniti.gif nu matysim, patikėjom biggrin.gif nes meistrai tikrai geri, vidų mums tinkavo ax.gif

šiandien sprendėm dilemą - dėti dolomitą išorėj ar ne biggrin.gif nu velnias, gražu man jis doh.gif biggrin.gif
Fiona
QUOTE(Jutare @ 2008 09 23, 20:59)
šiandien vyriokas pokalbį su jais turėjo, tai sakė, po darbo ir savaitgaliais visais dirbs triniti.gif nu matysim, patikėjom biggrin.gif nes meistrai tikrai geri,  vidų mums tinkavo ax.gif

šiandien sprendėm dilemą - dėti dolomitą išorėj ar ne biggrin.gif nu velnias, gražu man jis doh.gif  biggrin.gif
*

Nu ką tau pasakyt g.gif Maniškis irgi su darbininkais pokalbį turėjo, tie pasižadėjo savaitgaliais dirbt, bet nieko iš to neišėjo. Du savaitgaliai - i vsio... Bet gal jūsiškiai geresni unsure.gif

Atleisk už tamsumą, kaip tas dolomitas atrodo blush2.gif
Jutare
QUOTE(Fiona @ 2008 09 23, 22:38)
Nu ką tau pasakyt g.gif Maniškis irgi su darbininkais pokalbį turėjo, tie pasižadėjo savaitgaliais dirbt, bet nieko iš to neišėjo. Du savaitgaliai - i vsio... Bet gal jūsiškiai geresni unsure.gif

Atleisk už tamsumą, kaip tas dolomitas atrodo blush2.gif
*

nu tikėkimės unsure.gif

va čia yra biggrin.gif http://www.zidiniupasaulis.lt/index.php?la...446&tid=487 Arba delitos namo apdaila, jeigu buvai topsecret.gif
AUSRONE
Sveikutės 4u.gif

statom, statom nemiegam biggrin.gif
pas mus vakar jau stoginė pajudėjo, tikėkimės žiemai turėsim mašinoms stogą virš galvos, jeigu statybininkai nebus lėtapėdžiai biggrin.gif nu su jais kaip su vėjo malūnais, kova visiškai beprasmiška, dar ypač kai geri meistrai...nesinori prarast, bet ir greičiau neišeina doh.gif

QUOTE(Jutare @ 2008 09 23, 22:49)
va čia yra biggrin.gif http://www.zidiniupasaulis.lt/index.php?la...446&tid=487 Arba delitos namo apdaila, jeigu buvai topsecret.gif
*

garažu tai gržu, bet kaina doh.gif kažkada galvojau apie vidaus vieną sieną, bet "atšokau" nuo tos minties, nes nusėdusios dulkės į visokius plyšelius ir nelygumus po kiek laiko man pradėtų nervus gadinti biggrin.gif
ziedune
QUOTE(Jutare @ 2008 09 23, 20:59)

šiandien sprendėm dilemą - dėti dolomitą išorėj ar ne biggrin.gif nu velnias, gražu man jis doh.gif  biggrin.gif
*

Man kaip gražu, nerealiai. Prie mūsų vieni kaimynai vieną namo dalį (ta kuri matosi nuo kelio tongue.gif ) natūraliai skeltu dolomitu klijavo. Gražu thumbup.gif . Bet didesnį plotą juo klijuoti brangoka.

Aš židinio dalį ir vienoj sienoj nišą dolomito akmeniu norėčiau daryti. Mačiau keletą pavyzdžių - gražiai atrodo.
Jutare
nu mes galvojam apie tas plytas iš dolomito, 5 pjūvių lyg mastau.gif Nu brangu, ale grožis reikalauja aukų hihihi.gif pas mus apie 50 kvadratų gautųsi jo mastau.gif Žinau, pas ką geroookai daugiau tongue.gif

žiedūne, kur tas namas? bigsmile.gif reikia važiuot pašnipinėt lotuliukas.gif
ziedune
QUOTE(Jutare @ 2008 09 24, 14:34)
nu mes galvojam apie tas plytas iš dolomito, 5 pjūvių lyg mastau.gif Nu brangu, ale grožis reikalauja aukų hihihi.gif pas mus apie 50 kvadratų gautųsi jo mastau.gif Žinau, pas ką geroookai daugiau tongue.gif

žiedūne, kur tas namas? bigsmile.gif reikia važiuot pašnipinėt lotuliukas.gif
*

Vyčių kaime jis mirksiukas.gif . Tik ten tokie dideli dolomito luitai, ne plytos. Bet gražiai atrodo thumbup.gif
Jutare
QUOTE(ziedune @ 2008 09 24, 19:51)
Vyčių kaime jis mirksiukas.gif . Tik ten tokie dideli dolomito luitai, ne plytos. Bet gražiai atrodo  thumbup.gif
*

a, mums tas meistriukas kažką minėjo mastau.gif ten architekto kažkokio namas, ane?

vyras išgrūdo tinkuotojus doh.gif cool.gif Gal kass galit rekomenduoti? bet reikia, kad greitai pradėtų dibti unsure.gif
ziedune
QUOTE(Jutare @ 2008 09 24, 19:54)
a, mums tas meistriukas kažką minėjo mastau.gif ten architekto kažkokio namas, ane?

*

drinks_cheers.gif tikrai taip - architekto
laisve76
Pas mus Rožyne Elisono gatvėje (berods) yra vienas naujas namas su dolomito apdaila, na super atrodo. thumbup.gif, bet ten irgi kiek pamenu ne visa siena, o fragmentais klijuota.
Šindila
Pasirodom savo namucius blush2.gif
Grazioji puse biggrin.gif [attachmentid=159724]

Papildyta:
P.S. siomis dienomis jau dengsime stoga thumbup.gif:

isimu smile.gif
ziedune
QUOTE(Šindila @ 2008 09 26, 21:40)
Pasirodom savo namucius  blush2.gif
Grazioji puse  biggrin.gif [attachmentid=159724]

Papildyta:
P.S. siomis dienomis jau dengsime stoga thumbup.gif:

isimu  smile.gif
*

Spėjau pamatyti tavo namuką. Na jau pradžia galima sakyti padaryta. Dar oj kiek daug liko doh.gif . O kur jūsų namukas stovi? Kažkaip neužfiksavau,jei buvai minėjusi blush2.gif
Šindila
QUOTE(ziedune @ 2008 09 29, 20:28)
Dar oj kiek daug liko  doh.gif .
O kur jūsų namukas stovi? Kažkaip neužfiksavau,jei buvai minėjusi  blush2.gif
*

Daug verysad.gif
Namukas netoli Ekranas 2 sodu ax.gif
Valatke
Laba koleges -statybininkes 4u.gif
..nieko neberasau,nes statybos darbai siemet kazkaip "pamire" unsure.gif
Per visa sezona spejom visa isores apdaila pasidaryt,o viduj..... verysad.gif Sienos istinkuotos,bet vis dar per ta smeli vaikstom verysad.gif Santechnikai prirausiojo grioviu,sukiso vamzdzius, o ties betonavimu - STOP blink.gif Aiskinuosi kainas - nu pradeda aisket toks faktas,kad musu Panevezio statybininku ikainiai gerokai lenkia Vilniu ie Kauna. Nes ten visos moteriskes juodgrindes issibetonavo uz 25 Lt/m2 darbas+medziagos, o pas mus kiek ieskojau 35-40 Lt/m2 doh.gif
Nebezinau ka galvot....Kas gali pasidalint patirtim? Gal turit kokiu meistru parekomenduot,kurie dirbtu ne "bilekaip" ir uz PROTINGA kaina 4u.gif
Ir isvis pradedu galvot....gal visai nedet tu juodgrindziu g.gif
Kaip jus daret-ar dejot? Ar i tas juodgrindes klojot armatura? kiek kainavo?
Nu va-pasiguodziau mirksiukas.gif
Jutare
o kas tos juodgrindės? blush2.gif nu pas mus dėjo putų polistirolą, tada išvedžiojo vamzdelius šildymui, ir išbetonavo mastau.gif Bet betonavo vilniečiai biggrin.gif ir tikrai gerai vyrukai padirbėjo didis.gif Jeigu reikia, galėsiu vyro kontaktų paklausti ax.gif
Valatke
QUOTE(Jutare @ 2008 09 30, 11:20)
o kas tos juodgrindės? blush2.gif nu pas mus dėjo putų polistirolą, tada išvedžiojo vamzdelius šildymui, ir išbetonavo mastau.gif Bet betonavo vilniečiai biggrin.gif ir tikrai gerai vyrukai padirbėjo didis.gif Jeigu reikia, galėsiu vyro kontaktų paklausti ax.gif
*

Jeigu pas jus dejo polistirola ant smelio-tai vadinasi jus juodgrindziu nedaret.
Kai ant smelio deda pleve ir lieja grubu betona,kokius6 cm,ir tik tada daro ta vadinama sumustini sildomom grindim (vel pleve,polistirolas ir t.t.) - tada pirmas tas sluoksnis betono vadinamas juodgrindem.
Dabar daug kas nebedaro ju,bet prisiklausem visokiu rekomendaciju (jei statot sau-tai butinai dekit, gal aukstai gruntiniai vandenys-irgi reikia, del namo "vaiksciojimo" ir t.t.) ir nusprendem kad mums ju reikia.
Bet jeigu vilnieciai vaziuotu cia dirbti (pas mus plotas nera didelis)-tai butu gerai kontaktus gauti 4u.gif
ziedune
QUOTE(Valatke @ 2008 09 30, 15:31)
Jeigu pas jus dejo polistirola ant smelio-tai vadinasi jus juodgrindziu nedaret.
Kai ant smelio deda pleve ir lieja grubu betona,kokius6 cm,ir tik tada daro ta vadinama sumustini sildomom grindim (vel pleve,polistirolas ir t.t.) - tada pirmas tas sluoksnis betono vadinamas juodgrindem.
Dabar daug kas nebedaro ju,bet prisiklausem visokiu rekomendaciju (jei statot sau-tai butinai dekit, gal aukstai gruntiniai vandenys-irgi reikia, del namo "vaiksciojimo" ir t.t.) ir nusprendem kad mums ju reikia.
Bet jeigu vilnieciai vaziuotu cia dirbti (pas mus plotas nera didelis)-tai butu gerai kontaktus gauti 4u.gif
*

Tada pas mus dare tas juodgrindes. Dirbo vietiniai betonuotojai. Man atrodo su savo betonu. Tikrai gerai padarė. Tik nežinau kainos. Bet galiu vyro ir kainos ir tel paklausti.
Valatke
QUOTE(ziedune @ 2008 10 01, 09:20)
Tada pas mus dare tas juodgrindes. Dirbo vietiniai betonuotojai. Man atrodo su savo betonu. Tikrai gerai padarė. Tik nežinau kainos. Bet galiu vyro ir kainos ir tel paklausti.
*

Reiketu - buciau dekinga 4u.gif
Vakar buvom susitike su meistrais is Zemaitijos bigsmile.gif Pasirodo net is ten zmones vazineja cia dirbti...nu visai nieko.Kainyte pasake 17lt/m2 uz darba, taigi noretusi paieskoti dar...gal pigiau ax.gif
Lince M
Liaba statybininkėms smile.gif

jei kartais nebuvot užtikę puslapiuko, tai dalinuosi su jumis ax.gif bent jau aš radau labai neblogų idėjų pamąstymams dėl interjero 4u.gif

http://www.topdom.ru/gallery/
Valatke
Labai labai wub.gif Ziuriu dabar nupušus nuo grozio 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif
Lince M
lotuliukas.gif nu vietom aš irgi papušau biggrin.gif yra kur akelas paganyt visokiems skoniams cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.