Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kur apsipirkinejat uk(rubus)
Supermamų klubas > Mamų bendravimas, susitikimai, akcijos > Mamos užsienyje
Pages: 1, 2
ravinda
kokiose parduotuvese perkat sau ir vaikam rubelius patarkit!
tauromama
QUOTE(ravinda @ 2008 09 18, 00:56)
kokiose parduotuvese perkat sau ir vaikam rubelius patarkit!
*

Na labai priklauso nuo tavo financines situacijos ir skonio. mirksiukas.gif
Ziurint ko tu nori pigesniu ar kokybisku g.gif
fainamama
QUOTE(tauromama @ 2008 09 19, 06:30)
Na labai priklauso nuo tavo financines situacijos ir skonio.  mirksiukas.gif
Ziurint ko tu nori pigesniu ar kokybisku  g.gif
*

Mergaites, kurios gyvenate UK, gal galite imesti nuorodu internetiniu parduotuviu,kurios siuncia prekes i Norvegija blush2.gif blush2.gif Aciukas 4u.gif 4u.gif
<MILANA>
Sveikutes mano mekstamiause parduotuve mazyliu tai ZARA thumbup.gif ,ADAMS KIDS thumbup.gif ,O SEIP JEI KAS PIGESNIO NORI IR IS TESCO ARBA DAR ASDA , bigsmile.gif ,na dar MATALAN ax.gif
uk-girl
As vaikiskus pertu Next thumbup.gif dar neikarto neteko nusivilti kokybe...
O va sau tai jau turiu problema, nes mazai ce uk yra parduotuviu kurios daro 6 ar net 4 dydzius unsure.gif
Brooke
QUOTE(uk-girl @ 2008 09 19, 14:17)
O va sau tai jau turiu problema, nes mazai ce uk yra parduotuviu kurios daro 6 ar net 4 dydzius  unsure.gif
*

Man ta pati bėda.
Dukrai rūbus perku Next, H&M, kartais M&S, o kai būnu "on budget" perku iš Matalan, Primark, Tesco, Asda. Kartais internetinėse parduotuvėse ką nugriebiu. Žodžiu, kažkokios tai vienos mėgiamos neturiu, ieškau rūbelių kurie man patinka ir yra daugiau ar mažiau kokybiški ir tada perku. Batukus tai va visada Next, nes tik jų kokybė mane tenkina. Adams Kids labai patiko, bet užsidarė pas mumis jų parduotuvė sad.gif
Šiaip mažai pas mus parduotuvių mieste.. Kitą rudenį atidarys naują didžiulį prekybos centrą, tai tikiuos, kad ten bus naujų vardų, tai ir pasirinkimas padidės ax.gif
siguliukas17
Kas mazu drabuziu negauna, o kas dideliu tongue.gif
Vaikui tai perku is Adams, Bhs, kartais Mothercare, kartais Saisnbury ar Asdoj jei ka grazaus randu butinai perku.
gedvy

man asmeniskai patinka New Look, mano panelei H&M, Zara
tauromama
Vaikiski drabuzeliai man patinka is Baby Gap. Nepigus bet ilgaamziai. Taip pat H&M, Next. thumbup.gif
Pati sau beveik viska perku is River Iland. Per ispardavimus internetu perku is Jane Norman. Cia yra mazu dydziu drabuzeliu merginoms biggrin.gif thumbup.gif
Aureliza
man asmeniskai patinka H&M, River Island, Office ir Faith batuku parduotuves,
busimam mazyliui daugiausiai is mothercare pirkau.
bt dabar kai laukiuosi net nezinau kur apsipirkineti, niekur grazaus nerandu, o nesciuju rubu pasiula mazoka.....
maybe24
Cia mano megstamiausia vaikiska parduotuve,
http://www.pumpkinpatch.co.uk
dar kartais uzeinu i jau minetas H&M ir ADAMS parduotuves, o stai Next'as man nelabai,kojiniu ir maikuciu galiu nupirkt,o stai virsutiniu rubu mergaitei nelabai randu
londonas
Laba, as savo mazajam drabuzelius perku daug kur NEXT,GAP, ZARA, H&M, ADAMS KIDS... kartais ir Asdoj M&S apatinius drabuzelius ir MATALANE perku...
Sau perku irgi ivairiai NEW LOOK, ZARA , RIVER ISLAND, DOROTI PERKINS ir pan. Negaliu pasakyti,kad turiu viena megiama parduotuve ir joje viska perku,nea kur randu ka grazaus ir sirdiai mielo ten ir perku smile.gif
Poppy honey
Stengiuosi suderinti norus ir galimybes bigsmile.gif patinka warehouse,miss selfridge,kai kas-is H&M,Zara -vaikams ir sau,Graziausi mergaitiski rubeliai man-baby GAP wub.gif Apatiniai M&S,batai is daug kur biggrin.gif Primarkas irgi pravercia...zodziu,visokiu parduotuviu reikia tongue.gif
Auksesmama
Mazylei perku drabuzelius is Nexto,labai gera kokybe thumbup.gif batukus-Clarko...pati sau dazniausiai perkuosi is ,,River island,, thumbup.gif
dadaida
Sau perkuosi is jane norman, la senza, vaikui is primarko. o siaip dauguma parduotuviu apvaikstau, kol ka nors issirenku.
T.P.Keberiokst
QUOTE(vaivita @ 2008 09 21, 14:53)
Stengiuosi suderinti norus ir galimybes bigsmile.gif patinka warehouse,miss selfridge,kai kas-is H&M,Zara -vaikams ir sau,Graziausi mergaitiski rubeliai man-baby GAP wub.gif Apatiniai M&S,batai is daug kur biggrin.gif Primarkas irgi pravercia...zodziu,visokiu parduotuviu reikia tongue.gif
*

jei baby GAP patinka va voucheris su 30% nuolaida

http://www.gapcorporateinvite.com/fall08/e...?urn=KNAG706714

iki 28 rugsejo galioja 4u.gif
Elba
Mano mylimiausia tai TKMAXX. Keistoka, kad nieks jo dar nepaminejo, nepopuliarus gal g.gif smile.gif Ypatingai tai vaikiski drabuziai is ten. Taip pat labai fainu zaislu pavyksta rasti, fisher price, anne gedes lelyciu pvz. Na gal tas knisimasis kiek laiko ir uzima. Bet dazniausiai tai verta buna, papigiai pumpkinpatch'o, Dieselio, DKNY, Elle, Agathos ruiz de la prada ir panasiai. Silpnybe turiu visiems sitiems brandams. Bet kadangi negaliu moketi visos kainos, tai arba laukiu 50 - 70% ispardavimo, jei kur nors House of Frasers ar John Lewis'e, arba i TK Maxx biggrin.gif Arba dar vienas optionas - ebay, bet kartais tai visai nepasiteisina - perki kaip kate maise smile.gif Nors tenai bet koki velnia gali nusipirkt, jau jei realybeje nesigauna, nebelieka prekyboj, tai dar per ebay tai rasi. mirksiukas.gif
Poppy honey
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2008 09 22, 16:05)
jei baby GAP patinka va voucheris su 30% nuolaida

http://www.gapcorporateinvite.com/fall08/e...?urn=KNAG706714

iki 28 rugsejo galioja  4u.gif
*

geras bigsmile.gif aciu,tik labai gaila,kad neiseis panaudoti,lakeside Gap'o nebeliko verysad.gif o kitur iki 28 tikrai ,ko gero,neteks nuvaziuoti...
aha,tkmaxx irgi gerai thumbup.gif
Egle22
Kaip kazkas pastebejo: priklauso nuo skonio.

Dabar sedziu apsirengusi GAP dzinsus, Gap kojines, Golla sportbacius, Whistles marskineliai/maikute, Freya lifanas ir Topshop sortukai. Beveik viskas pirkau ispardavimuose.
Be Gap thumbup.gif , Whistles biggrin.gif ar Topshop biggrin.gif megstu H&M - del vaiku ir del saves;
Zara - del vaiku ir del saves;
Monsoon - del vaiku ir moterisku sortuku mirksiukas.gif ;
Kartais ka nors randu Debenhams (bet ne ju paciu gaminiu) ar New Look;
John Lewis ir House of Fraser tinkamas visai seimai (ypac vyrui!).
Kartais apsilankau Primark ir TKMax, bet retai ka sugebu nusipirkti (Primark - man kliuna ju darbo etika; TKMax - sunku ka nors susirasti).
I Next neinu ir neperku - man negrazu lotuliukas.gif - toks jau mano skonis.
Taip pat neperku M&S. Nebent jei uosvienei dovanu kokio megztuko ieskociau... g.gif
Anksciau esu pirkus M&S apatiniu, bet dabar jau zinau, kad Freya nepalyginamai geriau 'laiko' mirksiukas.gif ir Topshop apatiniai yra geresnes kokybes.
Internete vaikams perku is:
www.boden.co.uk buna labai graziu dalyku
www.redoute.co.uk
www.vertbaudet.co.uk
www.jojomamanbebe.co.uk labai grazu maziems vaikams

Dar nemazai rubu parsizevu is Lietuvos padievalkiu biggrin.gif
Batus sau daugiausiai perku is BullFrogs Claphame ir Shoe Studio.
Vaiku mokykliniai batai buna is John Lewis, Harvey Nichols (sale) arba Trotters, futbolo sportbaciai ir apranga is Lillywhites thumbup.gif , Crocs is Crocs paruotuves. biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(maybe24 @ 2008 09 20, 15:32)
Cia mano megstamiausia vaikiska parduotuve,
http://www.pumpkinpatch.co.uk

*

Butinai paziuresiu thumbup.gif
Auksesmama
jau ne karta pirkus is vertbaudet internetu,tai sakiau daugiau nebepirksiu,nes dydziai visai neatitinka..pirkau adido kelnytes 3metu tai nors mazoji ir kudute,bet ten tai nzn kas galetu ilisti,o ilgis kelniu tai nezmoniskas schmoll.gif striukyte irgi vos isiskiepejo,o jei po apacia apvilkciau megztinuka,tai nebeuztraukciau schmoll.gif
suilele :)
Dazniausiai perk usau drabuzius interneto svetaineje www.laredoute.co.uk
Atitinka ir kainos ir dydziai smile.gif

la Senza - apatiniai
TIKIMAXX - sau drabuziu geru randu ir vyras mano megsta sia parduotuve ax.gif

O daugiausia kai pagalvoju kad viskas is ispardavimu.

Dar kartais sekmadieniais geru drabuziu randam Boots sale smile.gif
Panele:)
Mano taip pat megstamiausia parduotuve TIKIMAXX ir mano vyro visi rubai galima sakyti is sios parduotuves.
Apatinius taip pat perku La Senza smile.gif , kaip tik prisiminaiu kad vauceri turiu reiks ryt isleisti biggrin.gif
tauromama
QUOTE(Auksesmama @ 2008 09 25, 13:59)
jau ne karta pirkus is vertbaudet internetu,tai sakiau daugiau nebepirksiu,nes dydziai visai neatitinka..pirkau adido kelnytes 3metu tai nors mazoji ir kudute,bet ten tai nzn kas galetu ilisti,o ilgis kelniu tai nezmoniskas schmoll.gif striukyte irgi vos isiskiepejo,o jei po apacia apvilkciau megztinuka,tai nebeuztraukciau schmoll.gif
*

Apie Vertbaudet ne tu viena neigemai atsiliepi. Visos drauges pirkusios is ten nusivyle, nes dydziai visai neatitinka tikroves. schmoll.gif
Egle22
QUOTE(tauromama @ 2008 09 28, 00:07)
Apie Vertbaudet ne tu viena neigemai atsiliepi. Visos drauges pirkusios is ten nusivyle, nes dydziai visai neatitinka tikroves.  schmoll.gif
*

Perkant internetu visada yra rizika, kad kazkas bus per mazi ar per dideli. Pvz jojomamanbebe rubai buna didesni. La Redoute rubai buna mazesni. Net Boden ne karta esu nupirkus per mazu rubu. NET Boden! g.gif Ne tik internetu perkant pasitaiko mazu rubu: Zara spotbaciai 35 dydzio pasirode beesa gal 33; o i 9 metu GAP dzinsus mano perkudusi astuonmete dukra isviso neilenda. g.gif
Auksesmama
QUOTE(tauromama @ 2008 09 27, 22:07)
Apie Vertbaudet ne tu viena neigemai atsiliepi. Visos drauges pirkusios is ten nusivyle, nes dydziai visai neatitinka tikroves.  schmoll.gif
*

drabuziais tai nusivylus,bet va baldai labai patinka...turim rasoma staliuka,zailu dezes,kilimuka..ir tikrai viskuo patenkinta thumbup.gif
Githa
O man vertbaudet tai thumbup.gif perku metais i prieki ir viskas tinka. O jei mazi ar dideli juk bet kada galit grazinti nemokamai
dolly`
QUOTE(Elba @ 2008 09 22, 22:10)
Mano mylimiausia tai TKMAXX. Keistoka, kad nieks jo dar nepaminejo, nepopuliarus gal  g.gif  smile.gif Ypatingai tai vaikiski drabuziai is ten. Taip pat labai fainu zaislu pavyksta rasti, fisher price, anne gedes lelyciu pvz. Na gal tas knisimasis kiek laiko ir uzima. Bet dazniausiai tai verta buna, papigiai pumpkinpatch'o, Dieselio, DKNY, Elle, Agathos ruiz de la prada ir panasiai. Silpnybe turiu visiems sitiems brandams. Bet kadangi negaliu moketi visos kainos, tai arba laukiu 50 - 70% ispardavimo, jei kur nors House of Frasers ar John Lewis'e, arba i TK Maxx  biggrin.gif  Arba dar vienas optionas - ebay, bet kartais tai visai nepasiteisina - perki kaip kate maise  smile.gif Nors tenai bet koki velnia gali nusipirkt, jau jei realybeje nesigauna, nebelieka prekyboj, tai dar per ebay tai rasi.  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif as irgi daugiausiai rubus (ir ne tik) perku TKMAXX`e-viskas po vienu stogu, o ir kainos geros kokybiskiems daiktams. savo mazyliui sakyciau puse kraitelio supirkau sioj parduotuvej thumbup.gif
Samojinga
na mano pinigine nera stora, o vyras nelepina, todel tenkinuosi Primark kokybe, dukrai tai rubai is ten labai tinka o man kaina patinka, vat dar kartais asda renkuosi, o jau kai reikejo rudenines striukes tai i next ejau, nors ziemine balta is primark pirkau...zodziu as uz primark:)) biggrin.gif
Auksesmama
QUOTE(dolly` @ 2008 09 28, 13:25)
drinks_cheers.gif  as irgi daugiausiai rubus (ir ne tik) perku TKMAXX`e-viskas po vienu stogu, o ir kainos geros kokybiskiems daiktams. savo mazyliui sakyciau puse kraitelio supirkau  sioj parduotuvej thumbup.gif
*

mano mazoji kai pamato jog einu i tkmaxx tai priesinasi... schmoll.gif ten visko tiek daug,kad tingiu ieskoti...bet nesu pries ta parduotuve,tiesiog ten reikia eiti vienai g.gif
tauromama
As is TK Maxx zaisliukus perku savo maziukui. Rubeliu nei jam nei sau kazkaip ne.
suilele :)
Daznai perku is la Redoute ir esu patenkinta dydziais.
Egle22
QUOTE(tauromama @ 2008 09 29, 01:14)
As is TK Maxx zaisliukus perku savo maziukui. Rubeliu nei jam nei sau kazkaip ne.
*

drinks_cheers.gif

Labai ten gerai puodus pirkti! Nenesniai pirkau grustuve ir nauja 'bleka' cup-cakes kepti! Reikia pasvesti labai daug laiko ju rubus skyriui. Jei jau turiu tiek laiko, kad galeciau TKMax vaikstineti, tada geriau vaziuoju i King's Road lotuliukas.gif O ir tai atsitinka gal tik karta per ketvirti...
ravinda
cia visos maziukam vaikiukam o as noreciau paaugliam nes dabar tai jie perkasi tik sporto prekiu parduotuvese o noretusi nevien kad treningus nesiotu ir nezinau bet man tai rast problema kelniu nes jeigu buna geros per liemeni tai trumpos ir atvirksciai
Papildyta:
radau gera internetine parduotuve jeigu kam idomu apsilankykit ir rubu neblogu yra jau kelis kartus pirkau ASOS.COM
Brooke
QUOTE(Egle22 @ 2008 09 28, 09:54)
Perkant internetu visada yra rizika, kad kazkas bus per mazi ar per dideli. Pvz jojomamanbebe rubai buna didesni. La Redoute rubai buna mazesni. Net Boden ne karta esu nupirkus per mazu rubu. NET Boden!  g.gif  Ne tik internetu perkant pasitaiko mazu rubu: Zara spotbaciai 35 dydzio pasirode beesa gal 33; o i 9 metu GAP dzinsus mano perkudusi astuonmete dukra isviso neilenda.  g.gif
*

H&M suaugusiems didesni nei parašyta. Mano dydis šiaip 38 (8), bet H&M 38am skestu, imu 34. Primark'o imu 40 (10), nes 38as jų man dažniausiai būna per mažas per kurią nors vietą. Tiesa, ten perku tik maikutes, pižamas ir panašiai (žodžiu, apatinius rūbus (bet ne pačius apatinius, t.y. kelnaičių ar liemenėlių ten neperku..)), kelnių/suknelių neperku, dėl jų nieko nežinau..
Dukrytė mano smulki, tai jai kone visur imu rūbus 3-4 metų vaikams, nes 4-5 ar juo labiau 5-6 ant jos dar kabo kaip ant pakabos rolleyes.gif Jai beveik 5, pagal ūgį kaip 5 metų.

QUOTE(Auksesmama @ 2008 09 28, 22:07)
mano mazoji kai pamato jog einu i tkmaxx tai priesinasi... schmoll.gif ten visko tiek daug,kad tingiu ieskoti...bet nesu pries ta parduotuve,tiesiog ten reikia eiti vienai g.gif
*

Maniškė irgi, kai pasakau, kad eisim į miestą, klausia, ar ne į tą didelę parduotuve, o jei atsakau, kad užsuksim ir ten, tai atsisako eit. Gaila, nes man ši parduotuvė arčiausiai namų verysad.gif Nors rūbų sau aš ten beveik nerandu.. Bet vaikiški patinka, ir MB sau kartais šio bei to randa, o mane tai prie knygų ir šiaip visokių cackų ten traukia blush2.gif
Poppy honey
asos.com ir as kartais uzsisakau ax.gif
Atradau All saints thumbup.gif kainos,tiesa,kandziojasi,bet randu sau labai fainu rubeliu blush2.gif
Orchideja85
Oi negaliu pakest tkmaxx,kaip lietuviskas skudurynas man ten biggrin.gif tingiu as ten knistis,o kai esu bandzius tai nusivyliau,nieko gero ten neradau blink.gif

O patinka labai Miss Selfridge, Jane Norman, River Island, Morgan, Miss Sixty. Apatiniai patinka is Marks&Spencer, avalyne is Kate Kuba arba Clarks smile.gif
Taipogi uzeinu i GAP, H&M, Next, Dorothy Perkins, Monsoon, Zara smile.gif
Brooke
QUOTE(Orchideja85 @ 2008 10 03, 15:56)
Oi negaliu pakest tkmaxx,kaip lietuviskas skudurynas man ten biggrin.gif
*

Galėtų dar ir kainos būt kaip lietuviškų skudurynų ax.gif
Paryžietė
Gal Londono mamytės žino, ar lapkričio gale jau mirksiukas.gif galima tikėtis nuolaidų drabužių parduotuvėse?
Orchideja85
QUOTE(Paryžietė @ 2008 10 21, 13:58)
Gal Londono mamytės žino, ar lapkričio gale jau  mirksiukas.gif galima tikėtis nuolaidų drabužių parduotuvėse?
*

Siaip sale'ai prasideda gruodi smile.gif
londonas
JO SALE GRUODI BUNA DIDZIAUSI,O YPAC GRUODZIO 26D, TAI YRA ANTRA KALEDU DIENA GERIAUSI PASIULYMAI PARDUOTUVESE BUNA, BET PER ZMONES NEINA PRASIBRAUTI,TO DEL MES TOKIU LAIKU NIEKADA NEAPSIPIRKINEJAM, PALAUKIAM KOL PRAEIS BUMAS, NORS PASIRINKIMAS PASKUI LABAI MAZAS BUNA...
tauromama
QUOTE(Paryžietė @ 2008 10 21, 12:58)
Gal Londono mamytės žino, ar lapkričio gale jau  mirksiukas.gif galima tikėtis nuolaidų drabužių parduotuvėse?
*

vakar buvau New Look, tai ten vasariniu drabuziu ispardavimai, daug kas 50% ar net daugiau.
londonas
jo mes vakar irgi NEW LOOK buvom, bet ten kur ispardavimas paciam gale vyksta, tai per motereles nebutu imanoma prasibrauti, kaip biciu spiecius apspite visa skyriu smile.gif
funnygirl
QUOTE(Paryžietė @ 2008 10 21, 10:58)
*

si menesi dauguma parduotuviu daro Mid season sale; Marks&Spencer, H&M, kaip kazkas minejo New Look. noreciau dar Gap paziuret centre. gal kas buvot?
tauromama
QUOTE(londonas @ 2008 10 21, 14:23)
jo mes vakar irgi NEW LOOK buvom, bet ten kur ispardavimas paciam gale vyksta, tai per motereles nebutu imanoma prasibrauti, kaip biciu spiecius apspite visa skyriu smile.gif
*

As vakar apie 17 ar jau po 17 val buvau New Looke, tai nebuvo jau daug zmoniu.
Auksesmama
Siandien river island ispardavimas thumbup.gif
londonas
QUOTE(tauromama @ 2008 10 21, 14:47)
As vakar apie 17 ar jau po 17 val buvau New Looke, tai nebuvo jau daug zmoniu.
*

Gali buti,kad istustejo i darbo pabaiga, nes mes tai 15.30 val buvom, tai vaje doh.gif Aga River Island ispardavimas, pasiziurejau ju internetinej parduotuvej smile.gif
gabyte00
As daznai i Dorothy Perkins uzsuku,River island,Next,einu ten kur buna drabuziu aukstoms,kadangi esu virs 1.80 tai ne bet kur rasi ilgu dzinsu pvz.
*Drugelio-sparnai*
Mes daug kur perkam rubus, kazkaip nelabai megeja esu moketi tik uz etiketes pavadinima cool.gif Perku ta kas mano skoniui yra grazu, nebutinai kokios ten originalios prekes cool.gif
Pvz vaikui perku is Primark, Matalan, Asda, Tesco, Woolworths.
Sau perku is Krisp, New Look ir t.t.
maybe24
Rubai kaip rubai,o idomu,kur maytes batus perkat sau?man pvz labai sunku issirinkt,nes dauguma parduotuviu siulo tokius pacius,ne itin dailius batus.Man vienintele normali batu parduotuve Faith
Auksesmama
QUOTE(maybe24 @ 2008 10 24, 19:34)
Rubai kaip rubai,o idomu,kur maytes batus perkat sau?man pvz labai sunku issirinkt,nes dauguma parduotuviu siulo tokius pacius,ne itin dailius batus.Man vienintele normali batu parduotuve Faith
*

Oas tai va rudeniui nusipirkau is nexto vaiku skyriaus,trecio dydzio,nes pvz man suaugusiu trecias dydis,tai buna platus doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.