Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Plaukų tiesinimas IV
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Baltija
Tiesinamės plaukus toliau ir dalinamės visa patirtimi bigsmile.gif

user posted image

3 tema
2 tema
1 tema
Baltija
QUOTE(neringute22 @ 2008 09 04, 16:45)
kiekviena penktadieni daugelis is jusu galetu sau tai leisti  biggrin.gif
*

man atrodo, kad tikrai ne daugelis ax.gif ir namie galima tą patį pasidaryt, jei turit kokią sesę ar draugę ax.gif

Man sesuo tiesindavo su fenu ir apvaliu šepečiu, rezultatas superinis būdavo, aišku pačiai taip niekuom nesigauna doh.gif
neringute22
QUOTE(Baltija @ 2008 09 04, 19:32)
man atrodo, kad tikrai ne daugelis  ax.gif  ir namie galima tą patį pasidaryt, jei turit kokią sesę ar draugę  ax.gif

Man sesuo tiesindavo su fenu ir apvaliu šepečiu, rezultatas superinis būdavo, aišku pačiai taip niekuom nesigauna  doh.gif
*

niekada paciai ir neiseis schmoll.gif kazkaip vaiksciojau kirptis o apie tiesinima kirpykloj nesusimastydavau, galvojau tik blogiau , kazkaip pabandziau su kirpeja pasikonsultuot, ji istiesino fenu - super thumbup.gif
mano vizitai i kirpykla dabar bus irgi 2k. i savaite, kad tik plaukuciai grazus , glotnus ir zvilgantys butu.
tikrai nemaniau kad fenuojant toks rezultatas pasiekiamas
p.s. sese nemokes o ir neturiu nieko kas padetu po ranka, na gal drauges..bet geriau i kompanija ir i kirpykla ar koki grozio salona ax.gif
prieblanda
QUOTE(neringute22 @ 2008 09 04, 16:45)
butent siam tiesinimo reikalui nuejau i grozio salona.ir kagi sumokejau viso labo 50lt ir rezultatas nuostabus  bigsmile.gif  isfenuoti plaukai, ir tiesinti fenu ir apvaliu sepeciu - tiesut tiesuteliai. be jokiu karstu znypliu ar tiesintuvu. naudojo geros firmos purskikli kuris kazkiek blizgina ir fiksuoja. svelnus, lygus, blizgantys plaukai, ko as ir norejau. netgi atsiradus ore dregmei, nesigarbanojo, ir laikosi kol isplausi plaukus  ax.gif
kiekviena penktadieni daugelis is jusu galetu sau tai leisti  biggrin.gif , negu alinti plaukus naminem salygomis.
o nuo znypliu karscio kirpeja patare aliejuko nusipirkti plauku galiukams ir jie nebus nusiure  ax.gif
dabar plauku formavimui, kai kartais prieki tiesintuvu prabraukiu, naudoju Cutrin firmos produktus. Ir tiktai juos
*

O kokie jūsų plaukai? Spėju, kad gana paslankūs, nes tokie dalykai tikrai ne visiems plaukams tinka rolleyes.gif
turiu Cutrin serumą plaukų galiukams, tai antrą kartą tikrai nepirkčiau ax.gif
chakute
sveikos, man si tema labai aktuali, tai tiesiog kasdieninis ritualas smile.gif teko isbandyti daugybe tiesinimui skirtu priemoniu, taciau labiausiai patiko Hempz tiesinamasis silkas. net nemoku nupasakoti, koks svelnus plaukas buna po proceduros smile.gif
[Greisė]
QUOTE(chakute @ 2008 09 05, 12:53)
sveikos, man si tema labai aktuali, tai tiesiog kasdieninis ritualas smile.gif teko isbandyti daugybe tiesinimui skirtu priemoniu, taciau labiausiai patiko Hempz tiesinamasis silkas. net nemoku nupasakoti, koks svelnus plaukas buna po proceduros smile.gif
*

O kur galima įsigyti ir kaina kokia? smile.gif
neringute22
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 05, 12:25)
O kokie jūsų plaukai? Spėju, kad gana paslankūs, nes tokie dalykai tikrai ne visiems plaukams tinka  rolleyes.gif
turiu Cutrin serumą plaukų galiukams, tai antrą kartą tikrai nepirkčiau  ax.gif
*

na plaukai sakyciau vidutinio garbanojimosi, nei tokie afrikietiski neissukuojami, nei banguoti, tiesiog naturaliai galiu sutepusi zele issidziovinti ir turesiu grazias garbanas, bet niekada netikejau kad tokias garbanas galima isfenuoti , maniau per silpnai plaukams ir nepaims, dabar persigalvojau ir vertetu kitoms isbandyt, juk nieko neprarasit 4u.gif kad ir kokios stiprios jusu garbanos bebutu
Cutrin man asmeniskai labai tinka ir kirpeja sake geros priemones, turiu purskikli, jis neskirtas tiesinimui, bet kai tiesindavau tiesintuvu, uzfiksuodavo smile.gif
chakute
QUOTE(aviete5 @ 2008 09 05, 14:46)
O kur galima įsigyti ir kaina kokia? smile.gif
*

dabar net nepamenu kiek mokejau, virs 50 lt jeigu neklystu Sarmoje pirkau. daznai nuolaidos buna, tai dar pigiau iseina smile.gif
prieblanda
QUOTE(neringute22 @ 2008 09 05, 18:13)
na plaukai sakyciau vidutinio garbanojimosi, nei tokie afrikietiski neissukuojami, nei banguoti, tiesiog naturaliai galiu sutepusi zele issidziovinti ir turesiu grazias garbanas, bet niekada netikejau kad tokias garbanas galima isfenuoti , maniau per silpnai plaukams ir nepaims, dabar persigalvojau ir vertetu kitoms isbandyt, juk nieko neprarasit  4u.gif kad ir kokios stiprios jusu garbanos bebutu
Cutrin man asmeniskai labai tinka ir kirpeja sake geros priemones, turiu purskikli, jis neskirtas tiesinimui, bet kai tiesindavau tiesintuvu, uzfiksuodavo  smile.gif
*

Bandžiau, nieko nesigauna cool.gif prarast tai kodėl nieko neprarasim? 50 Lt biggrin.gif
o plaukai mano net normaliai nesugeba susigarbanoti, nes pats plaukas yra kietas, storas ir nepaklusnus rolleyes.gif
neringute22
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 07, 17:45)
Bandžiau, nieko nesigauna  cool.gif  prarast tai kodėl nieko neprarasim? 50 Lt  biggrin.gif
o plaukai mano net normaliai nesugeba susigarbanoti, nes pats plaukas yra kietas, storas ir nepaklusnus  rolleyes.gif
*

na, nelabai tikiu kad kirpejos nezinotu kaip istiesint tokius plaukus ir kokiomis priemonemis 4u.gif
prieblanda
QUOTE(neringute22 @ 2008 09 07, 21:45)
na, nelabai tikiu kad kirpejos nezinotu kaip istiesint tokius plaukus ir kokiomis priemonemis  4u.gif
*

taigi pati siūlėt visom bėgt į kirpyklą pas kirpėją tiesint fenu ir šepečiu, aš pasakiau, kad tokie variantai ne visoms tinka, bet tai nereiškia, kad nėra būdų išsitiesint plaukus, ir juo labiau fenas+šepetys nėra kažkokia panacėja rolleyes.gif
tiesinu jau porą metų su tiesintuvu pati namie ir man gerai, šepečiai ir fenai prieš mano plaukus yra bejėgiai cool.gif
neringute22
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 07, 22:46)
taigi pati siūlėt visom bėgt į kirpyklą pas kirpėją tiesint fenu ir šepečiu, aš pasakiau, kad tokie variantai ne visoms tinka, bet tai nereiškia, kad nėra būdų išsitiesint plaukus, ir juo labiau fenas+šepetys nėra kažkokia panacėja rolleyes.gif
tiesinu jau porą metų su tiesintuvu pati namie ir man gerai, šepečiai ir fenai prieš mano plaukus yra bejėgiai  cool.gif
*

beje gali buti variantas sepetys +fenas+ priemones tiesinimui mirksiukas.gif biggrin.gif butent taip as tiesinu
o tiesintuvu ir znyplemis as taip pat tiesinau apie 4m. kol isaugau hihihi.gif ir plauku gaila truputi pasidare, pagalvojau , dar kokie pora metuku nuo to karscio liksiu be plauku, o dar tanksciau ir sviesindavau stipriai plaukus, tai isviso tragedija butu buvusi cool.gif
SuperBaba
Sveikutes,

Nusprendziau nusipirkti tiesinimo znyples. Vakar maximoje bazeje maciau philips firmos 3 rusiu, kainos skirtingos...100Lt, 200Lt ir 300Lt. Skaiciau, bet taip ir nesupratau kuom jos skiriasi...Gal jus zinote kokios yra geriausios? biggrin.gif
~Dark Elf~
Juk turi kazkuo skirtis? ploksteles kokios,kokios funkcijos ieina? ir t.t. 4u.gif
Gustyte
QUOTE(SuperBaba @ 2008 09 09, 18:24)
Sveikutes,

Nusprendziau nusipirkti tiesinimo znyples. Vakar maximoje bazeje maciau philips firmos 3 rusiu, kainos skirtingos...100Lt, 200Lt ir 300Lt. Skaiciau, bet taip ir nesupratau kuom jos skiriasi...Gal jus zinote kokios yra geriausios? biggrin.gif
*

As siandien pirkau tiesintuva kirpykloje, skirta profesionalams. Keramikine plokstele ir su jonais. Kol kas atsiliepimu negaliu parasyt, nes dar nepasinaudojau. Bet kiek sake sita plokstele maziausiai kenkia plaukui.
SuperBaba
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 09 09, 19:35)
Juk turi kazkuo skirtis? ploksteles kokios,kokios funkcijos ieina? ir t.t. 4u.gif
*

Ploksteles keramikines kiek isskaiciau visu 3 smile.gif o funkcijos nelabai zinau blush2.gif
QUOTE(Gustyte @ 2008 09 09, 21:55)
As siandien pirkau tiesintuva kirpykloje, skirta profesionalams. Keramikine plokstele ir su jonais. Kol kas atsiliepimu negaliu parasyt, nes dar nepasinaudojau. Bet kiek sake sita plokstele maziausiai kenkia plaukui.
*

O kur jus pirkote, koki ir uz kiek? blush2.gif
Turkish
šiandien aš irgi kirpykloj žiūrėjau tiesintuvus vienas 180lt , kitas virš 200lt, ale nepaaiškino kuo skiriasi, nes nežinojo. nu tai ir nepirkau.
vienas iš jų buvo babyliss gal atsiliepimų?
Beje dar pasiėmiau Babyliss priemonę nuo karščio. gal irgi turit atsiliepimų? http://the_first.w.interia.pl/babyliss/pro...%203%20copy.jpg
prieblanda
praeitoj temoj yra apie tiesintuvus ir kuo jie gali skirtis parašyta, apie BaByliss taip pat ax.gif
volkiene
Sveikos mergaites, malonu prie jusu prisijungti. Man si tema labai aktuali, nes kaip tik ruosiuosi pirkti plauku tiesintuva. Kiek zinau, babyliss firmos tiek plauku tiesintuvai, tiek garbanu formavimo znyples yra tikrai geros, nes si firma yra kaip tik plauku prieziuros. siaip norint nusipirkti gera tiesintuva, kiek teko dometis reikia atkreipti demesi i tai, kad:
1. butu keramikine plokstele
2. butu reguliuojama temperatura
3. temperatura butu bent 200 laipsniu

tada plaukus greitai ir gerai bus galima istiesinti. Pati topo centre radau tiesintuva philips, kuris salia keramikines kaitinimo ploksteles turi ir specialia salta plokstele, kuri tiesinant plaukus iskart plauka atvesina, ir tai yra labai gerai, nes siaip po tiesinimo znypliu naudojimo plaukas atvesta ne iskarto, o tai nera plaukui itin gerai.
Turkish
prieblanda - o tai kiek ieškojimo bus doh.gif neblogai būtų, kad kas kuria temas, tai ir visą naudingą info sukeltų į pirmąją žinutę, kad nereiktų blaškytis po 50 puslapių smile.gif
volkiene- tai įsivaizduoju ir kaina gan pribloškianti? kaip tik turiu 25 Topo litus, tik įdomu, jie visiems gaminiams ar tik televizoriams? g.gif
SuperBaba
volkiene, o koks modelis gal pameni? blush2.gif
Jolita_
Sveikutes 4u.gif Pries gerus metus nepagailejau pinigeliu ir nusipirkau is parduotuves kur prekes kirpykloms gera tiesintoja uz 300 lt..naudoju ir neturiu jokiu priekaistu..issitiesint labai greitai pavyksta,o ir iki kito galvos plovimo tiesint nebereikia.. cool.gif
SuperBaba
QUOTE(Jolita_ @ 2008 09 10, 17:53)
Sveikutes  4u.gif  Pries gerus metus nepagailejau pinigeliu ir nusipirkau is parduotuves kur prekes kirpykloms gera tiesintoja uz 300 lt..naudoju ir neturiu jokiu priekaistu..issitiesint labai greitai pavyksta,o ir iki kito galvos plovimo tiesint nebereikia.. cool.gif
*

Tai parasykite koki ax.gif
prieblanda
QUOTE(Turkish @ 2008 09 10, 16:00)
prieblanda - o tai kiek ieškojimo bus  doh.gif  neblogai būtų, kad kas kuria temas, tai ir visą naudingą info sukeltų į pirmąją žinutę, kad nereiktų blaškytis po 50 puslapių  smile.gif 
volkiene- tai įsivaizduoju ir kaina gan pribloškianti? kaip tik turiu 25 Topo litus, tik įdomu, jie visiems gaminiams ar tik televizoriams?  g.gif
*

yra toks išradimas kaip paieška, o šiaip kalbėta buvo temos pabaigoj ax.gif

aš nuolat seku tą temą ir noriu čia rasti naudingos informacijos ir ko nors naujo, nemanau, kad ir kitoms labai smagu skaityti atsakymus į tuos pačius klausimus, kurie neseniai buvo aptarti - forumo paskirtis šiek tiek kitokia ax.gif
Jolita_
QUOTE(SuperBaba @ 2008 09 10, 18:03)
Tai parasykite koki ax.gif
*

nepamenu kaip tiksliai jis ten vadinas doh.gif bet pazadu snd gryzus is darbo paziuret ir parasyt smile.gif kazkoks is s raides biggrin.gif bet jo visokiuose senukuose,topo centruose nera..o jei kas esat is kauno galiu paaiskinti kur pirkau smile.gif
prieblanda
QUOTE(Jolita_ @ 2008 09 11, 09:27)
nepamenu kaip tiksliai jis ten vadinas  doh.gif  bet pazadu snd gryzus is darbo paziuret ir parasyt  smile.gif  kazkoks is s raides  biggrin.gif  bet jo visokiuose senukuose,topo centruose nera..o jei kas esat is kauno galiu paaiskinti kur pirkau smile.gif
*

tai mažu Suntachi? g.gif
amazonke
Man geriausias tieisntuvas Santachi, jis yra su stiklo keramika, jonais ir kai pirkau man tik ji rekomendavo...nors buvo visokiu babyliss ir t.t....baby liss man asmeniskai nepatiko nes kai tieisni plauka jis kazkaip kabinasi prie galiuku schmoll.gif ...taigi tiklrai siulyciau santachi, nes pati isbandziau ir tikrai esu labai patenkint thumbup.gif . Tikrai nepatarciau pirkti is paprastu parduotuviu, ieskokit tieisntuvo kirpyklos reikmenyse ar profesionalam sskirtoje parduotuveje...gero tieisntuvo kainos apie 200 lt. Tai manau uz 80 tikrai nebus geras g.gif ...
Jolita_
QUOTE(prieblanda @ 2008 09 11, 11:03)
tai mažu Suntachi?  g.gif
*

man rodos kad taip ax.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(amazonke @ 2008 09 11, 11:14)
Man geriausias tieisntuvas Santachi, jis yra su stiklo keramika, jonais ir kai pirkau man tik ji rekomendavo...nors buvo visokiu babyliss ir t.t....baby liss man asmeniskai nepatiko nes kai tieisni plauka jis kazkaip kabinasi prie galiuku schmoll.gif ...taigi tiklrai siulyciau santachi, nes pati isbandziau ir tikrai esu labai patenkint  thumbup.gif . Tikrai nepatarciau pirkti is paprastu parduotuviu, ieskokit tieisntuvo kirpyklos reikmenyse ar profesionalam sskirtoje parduotuveje...gero tieisntuvo kainos apie 200 lt. Tai manau uz 80 tikrai nebus geras g.gif ...
*

tai jau joa..as turejau uz 120 lt is senuku pirkau..tai tikraj nera geras..aisku issitiesini tuos plaukus,bet ir pats procesas ilgiau uztrunka ir kita diena atsikelus lygiu plauku sunku surast biggrin.gif
amazonke

Papildyta:
tai jau joa..as turejau uz 120 lt is senuku pirkau..tai tikraj nera geras..aisku issitiesini tuos plaukus,bet ir pats procesas ilgiau uztrunka ir kita diena atsikelus lygiu plauku sunku surast biggrin.gif
*

[/quote]

Va va su prastais tiesinti sruoga reikia 10 kartu mad.gif , o su situ greit issitiesinu ir iki kito plovimo plaukai nuostabus ir zvilgantys, slidus visai net neissauseje...
Jolita_

Va va su prastais tiesinti sruoga reikia 10 kartu mad.gif , o su situ greit issitiesinu ir iki kito plovimo plaukai nuostabus ir zvilgantys, slidus visai net neissauseje...
*

[/quote]

joa man lygiai taip pat ax.gif o naudoji kokias nors priemones papildomas?
amazonke
[quote=Jolita_,2008 09 11, 15:25]
*

[/quote]
joa man lygiai taip pat ax.gif o naudoji kokias nors priemones papildomas?
*

[/quote]

Istikruju stengiuosi kuo maziau kraut ant tu plauku priemoniu. Isiplaunu sampunu, kondicionierium ir i savaite karta kokia kauke uzsidedu. Ir dar aliejuka Tgis factor naudoju (bet jis brangus sad.gif, bet kai gavau dovanu tai tinka tongue.gif ). Daznaiusia tai nueinu su slapia galva miegot, arba kai labai gerai isdziuna plaukai tada tiesinu. Stengiuos nedziovint fenu ir leist jiem naturaliai isdziut, nors fena irgi pirkau is profesonaliu kirpeju parduotuves, bet vistiek manau kad plaukam sokas buna kai juos isdziovini ir dar pratiesini...dvigubas karstis doh.gif
Jolita_
As irgi taip..tik as kai plaunu galva ryte tai tenka ir dziovint ir tiesint doh.gif zinau kad labai negerai,bet kad kitaip neiseina..;//
amazonke
Tai stenkis galva issiplaut vakare (zinau, kad atsikelus jie atrodo baisiai doh.gif ), bet atsikeli ryte ir juos tik prasitieisini. Ir plaukam sveikiau ir maziau darbo ryte smile.gif...
SuperBaba

O kur Vilniuje galima butu nusipirkti Suntachi?
amazonke
UAB „Krinona” grožio prekes UAB "Medinės šukos" parduotuvėse:
- Vilnius, Vokiečių g. 15. Tel.: (8-5) 2123699

pas mane tiesintuvas Suntachi modelis:AT-22020 (plokštelės lygios ir plokščios, 20mm)
Jolita_
QUOTE(Jolita_ @ 2008 09 11, 14:59)
As irgi taip..tik as kai plaunu galva ryte tai tenka ir dziovint ir tiesint  doh.gif  zinau kad labai negerai,bet kad kitaip neiseina..;//
*

Zinok taip ir dariau snd lotuliukas.gif beje paziurejau ti mano tiesintojas ir suntachi biggrin.gif
SuperBaba
QUOTE(amazonke @ 2008 09 12, 09:14)
UAB „Krinona” grožio prekes  UAB "Medinės šukos" parduotuvėse:
- Vilnius, Vokiečių g. 15. Tel.: (8-5) 2123699

pas mane tiesintuvas Suntachi modelis:AT-22020 (plokštelės lygios ir plokščios, 20mm)
*

Aciu 4u.gif

O kiek jus mokejote uz ji? cia geriausias skaitosi?
Jolita_
As mokejau uz suntachi tiesintoja ~300 Lt..bet naudoju jau ilgokai ir nusiskundimu neturiu jokiu ax.gif
amazonke
As mokejau su 7 procentu nuolaida 215 Lt. bet siaip jis apie 239 kainuoja (tas kuri as turiu), bet gali paziureti tos firmos tinklapyje tieisntuvus ir ten kainos yra.
Papildyta:
QUOTE(Jolita_ @ 2008 09 12, 10:23)
Zinok taip ir dariau snd  lotuliukas.gif beje paziurejau ti mano tiesintojas ir suntachi  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(SuperBaba @ 2008 09 12, 11:41)
Aciu 4u.gif

O kiek jus mokejote uz ji? cia geriausias skaitosi?
*

Man tai jis labai geras, rinakausi ilgai gal 4 menesius..tai prisiskaiciau visko ir nusprendziau, kad sita perku...dar geri GHD firmos, bet ju LT nelabai yra...o jie kainuoja labai daug nuo 600 litu...tai manau tikrai neverta tiek moket...o suntachi tikrai geras...
SuperBaba
Jau ir as turiu tiesintuva biggrin.gif MB nupirko man Braun biggrin.gif Gal kuri turite toki?
Juxt
aš irgi dabar užsimaniau, bet ir noriu ir plaukų gaila verysad.gif jau daugiau kaip metai nenaudoju net plaukų džiovintuvo, nes plaukai žiauriai sausi verysad.gif bet užtat kaip gražiai atrodo kai draugės išsilygina thumbup.gif
Diamonds
O gal kas ką nors gali pasakyti apie ROWENTA CV9021 ir panašaus tipo tiesintuvus ? ax.gif
volkiene
Modeliuko tikrai nepamenu. Zinau kad philips ir kainavo apie 200 Lt. As tiesiog mergaites paklausiai ka ji rekomenduoti ir ji patare ta kuris turi papildomas saltas ploksteles. Db truputi sergu, tai kai pasveiksiu galesiu uzvaziuot i topo centra ir modeli paziuret smile.gif
aukxe
QUOTE(neringute22 @ 2008 09 08, 13:19)
beje gali buti variantas sepetys +fenas+ priemones tiesinimui  mirksiukas.gif  biggrin.gif butent taip as tiesinu
o tiesintuvu ir znyplemis as taip pat tiesinau  apie 4m. kol isaugau  hihihi.gif  ir plauku gaila truputi pasidare, pagalvojau , dar kokie pora metuku nuo to karscio liksiu be plauku, o dar tanksciau ir sviesindavau stipriai plaukus, tai isviso tragedija butu buvusi  cool.gif
*

Langa kalbeti, kai plaukai lengvai pasiduoda. Na, tiesinimas kasdien nemanau, kad blogai, taciau, jei nori nors kiek normaliau atrodyti tai be to niekaip doh.gif
Tik beda, kad su fenu pati niekaip niekaip nemoku wink.gif
dilgelyt
as ir turi usuntachi, istikruj uslysta nkaip per sviesta..
bet nors ir su vadinamais jonais man plaukai labai iskyla i virsu ji naudojus, o sako kas su jonais tie turetu nuimti putimasi? Jie buna idealiai tiesus blizgantys ir slidus, bet tokie iskile,gal isielektrine/?tiesinu ant kokiu 130-150 gal reiktu ant daugiau?
Turejau gera keamikini teisintuva suntachi pirkau butent todel,kad stiklo keramika neva maziau kenkia ir kad jonizuoti nuima putimas...
...whatever...
QUOTE(dilgelyt @ 2008 09 18, 22:40)
as ir turi usuntachi, istikruj uslysta nkaip per sviesta..
bet nors ir su vadinamais jonais man plaukai labai iskyla i virsu ji naudojus, o sako kas su jonais tie turetu nuimti putimasi? Jie buna idealiai tiesus blizgantys ir slidus, bet tokie iskile,gal isielektrine/?tiesinu ant kokiu 130-150 gal reiktu ant daugiau?
Turejau gera keamikini teisintuva suntachi pirkau butent todel,kad stiklo keramika neva maziau kenkia ir kad jonizuoti nuima putimas...
*

Nu ir? Ištikro mažiau kenkia stiklo keramika? 4u.gif
dilgelyt
QUOTE(...whatever... @ 2008 09 18, 23:54)
Nu ir? Ištikro mažiau kenkia stiklo keramika?  4u.gif
*

oj nezinau, dar tik menesi turiu, o tieisnu tai tikrai nekasdiena. na slysta zymiai lengviau kei keramika, kol kas tik toks pastebejimas
Gintarėja
Aš anksčiau ieškojau tiesintuvo,bwt gerai kad ir nepirkau,dabar iš kirpyklos pirkau ir labai džiaugiuosi.Tik va dar geros priemonės neatradau tiesint rolleyes.gif
O tiesintuvas Babyliss štai toks user posted image
Turkish
aš irgi tokį kirpykloj mačiau, bet nepaėmiau, nes man niekas nesugebėjo paaiškinti jo privalumų.. kiek tau kainavo?
Gintarėja
QUOTE(Turkish @ 2008 09 20, 21:21)
aš irgi tokį kirpykloj mačiau, bet nepaėmiau, nes man niekas nesugebėjo paaiškinti jo privalumų.. kiek tau kainavo?
*

Norėjau šiek tiek kitokio,kokį draugė turėjo,tai tas virš 200,o šis 150 kainavo. Ir jonizacija yra,aišku,plokštelės keramikinės,ir įkaista labai greitai ir karštis reguliuojamas. Man patiko.Tik gal būt galėtų plokštelės būt platesnės,bet jau nusipirkau rolleyes.gif O svarbiausia,man patiko kad laidas labai jau ilgas thumbup.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.