Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vonia+WC.Bendrai ar atskirai?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4
ultraviolet
Mūsų dabartinėj gyv vietoj bendra vonia su tualetu.Tikriausiai ir naujam bute rinkčiausi tą patį g.gif .Bet dauguma to nesupranta, jiems tai nepriimtina(tipo jei vyras maudysis o tau prispyrs ax.gif ).Aišku aš nekalbu kai namuose keleta sanmazgų...
liepsnele
QUOTE(violetik @ 2005 06 08, 10:51)
Mūsų dabartinėj gyv vietoj bendra vonia su tualetu.Tikriausiai ir naujam bute rinkčiausi tą patį g.gif .Bet dauguma to nesupranta, jiems tai nepriimtina(tipo jei vyras maudysis o tau prispyrs ax.gif ).Aišku aš nekalbu kai namuose keleta sanmazgų...
*

tai nesupratau - pas jus daugiau nei vienas tualetas dabar ar kaip?

Šiaip patogu, kai kartu, bet tada, kai gyveni vienas, na ir pusė bėdos -dviese, bet kai didesnė šeima ir yra tik viena patalpa - wc su vonia, tai jau nekas...

Tikrai geras varianta turėt wc+vonia ir wc atskirai... Bet čia jau ne poros kambarių butui...
Iriska
Nuo santykiu priklauso. ax.gif
liepsnele
QUOTE(Iriska @ 2005 06 08, 11:13)
Nuo santykiu priklauso. ax.gif
*

nu tai kokių santykių, jei vienas maudosi, o kitam pilvą susuko blink.gif
Mally
Šiaip nuo dantų šepetėlio iki klozeto rekomenduojamas trijų metrų atstumas dėl bakterijų. Tad aš tik už Wc ir vonią atskirai.
ultraviolet
Mane tai "besina" tie tualetai daugiabučiuose su jų plotų - 1x1, nei plytelių kokių gražesnių klijuot nei ką blink.gif Kiek teko matyt užsienyje tai tik bendrai g.gif (tiesa pasakius jų dažniausiai 2 būna - vienas svečiams, kitas sau tongue.gif )
Saga
na buvo jau diskutuota tema, tai labai arsiai daug kas reiskesi pries, arometerapija ir t.t. ....... as jau beveik metai gyvenu kai tuoletas sujungtas su vonia ir thumbup.gif thumbup.gif ... per ta laika niekam pilvo nesusuko kai maudziausi, na dukra sugalvoja kad rimto reikalo nori kai kas nors maudosi, bet ziurint i tai kad ji ir tuolete darydavo duris atsidarius tai nelabai kas pasikeite........ o siaip erdvu (mes dar didinome ta patalpa koridoriaus saskaita).... spinteles kelios tilpo, tai nera apkrauta mano vonia buteliukais ir flakoneliais, skalbimo masina tilpo (anksciau buvo arba kriaukle arba skalbimo masina)....... na nepatogumo jokio, ventiliatorius geras, kvapus tuoj pat istraukia. kai buvo atskiros patalpos tai po kazkieno rimtesnio pasisedejimo net koridoriuje jausdavosi kvapas, dabar sutvarkius ventiliacija, duris ir t.t. net paciame tuolete kvapas ilgai neuzsilaiko, tuoj pat ventiliatorius viska istraukia lauk
Miledi.N
Kiekvienas turi savo nuomonę šiuo klausimu, bet man labiau patiktų kad viskas butų atskirai, nors visuose projektuose kartu, nežinau ar tai mados reikalas. O užsienyje visada sako " einu į vonios kambarį", o ne į tualetą.
Man sakykim nepatinka kai kažkas susitvarko savo reikalus, o man teks tuo schmoll.gif kvepuoti, Kai maudausi mėgstu atsipalaiduoti. ax.gif
Šokoladka
O aš "prieš". Na nepatinka man ir nors tu ką. Aišku jeigu gyveni nuosavam name, kotedže, kur yra keli sanmazgai, tai viskas čiki thumbup.gif Bet kai gyveni paprastam bute, tai nieko gero (man asmeniškai). Užsimanau aš vonioj pagulėti, parelaksuoti, o čia daba reik kam nors į tuliką. Na jau NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!
O šiaip tai svajonė mano, kad vonia su tuliku priklausytu tik man, tada gali būti kartu biggrin.gif
saulutem
pritariu, kad idealiausias variantas butu 2+1, bet jkeigu to neimanoma, tai tiktai atskirai..... smile.gif
Scarlett
pas mus viskas kartu. ir thumbup.gif

o jeigu jūs gulėsit vonioj ir jūsų vaikas ateis į tuliką, tai ką čia problema? schmoll.gif
kaguelo
Prieš porą metų sujungėm vonią ir WC. Negaliu atsidžiaugti. Ir ne tik dėl to, kad skalbimo mašina iš virtuvės į vonią persikėlė. Angsčiau ne kartą yra tekę iš vonios šlapią dukrą sukti į rankšluostį ir nešti į tualetą, nes "laaabai noriu sysia", o ir pačią nervindavo, kai iš WC per koridorių turiu eiti praustis. Nepalyginamai patogiau kai viskas kartu. Nors dar prieš vonios sujungimą labai priešinausi šiai idėjai. Be reikalo. Dar neteko pasigailėti, o džiaugiuosi kas kart prisiminus angstesnį variantą.
Miledi.N
QUOTE(Mamleta @ 2005 06 08, 15:25)
o ir pačią nervindavo, kai iš WC per koridorių turiu eiti praustis. Nepalyginamai patogiau kai viskas kartu.
*

Nepaprasčiau butų WC pakabinti kriauklę? 4u.gif
Saga
QUOTE(gerlenda @ 2005 06 08, 16:14)
Nepaprasčiau butų WC pakabinti kriauklę?  4u.gif
*

jeigu pas mus kol kartu buvo butu pakabinta kriaukle tai is tuoleto turetume pilvu isliauzti, nes netilptumeme pralysti wink.gif

beje mazas pastebejimas, labiausiai atskiru vonios nuo tuoleto nori tos kas niekada neturejo bendros, o kas turi bendras jokiu problemu nemato... wink.gif
liepsnele
Na, mes turim bendrą, patogu, kaip rašiau - vienam gyvenant išvis liuks, bet jau dviese būna kartais nesklandumų iškyla. Neprošal dar atskiras tulikas būtų ax.gif .
Saga
QUOTE(liepsnelė @ 2005 06 08, 16:26)
Na, mes turim bendrą, patogu, kaip rašiau - vienam gyvenant išvis liuks, bet jau dviese būna kartais nesklandumų iškyla. Neprošal dar atskiras tulikas būtų  ax.gif .
*

Na matai kai galvoji tai ir vienas tuoletas nepatogu,isivaizduok seima vienas sedi rimta reikala daro, o kitam pilva susuka..... biggrin.gif biggrin.gif . arba vienas vonioje mirksta kiti ieiti jau ten negali, nes uzimta.... ideliausias variantas kiekvienam seimos nariui po tuoleta ir vonia biggrin.gif
Onora
Man tai kartu labiau patinka, zinoma jei gyveni be tevu ir be jokiu kitu pasalieciu.
Visa gyvenima gyvenau kur buvo mazas tulikas ir maza vonia atskirai, todel norejau isirengti bendra.

O patinka, nes iskart erdve didesne gaunasi. Po reikaliuko gali apsiprausti ne tik rankas.
Kai maudaisi ir uzsimanai reikaliuko nereikia varvanciai begti iki tuliko. Nu man tai pliusai vien.
ader
As uz bendra patalpa, gyvenau visaip, buvo vonia ir tualetas kartu bet labai maza patalpa kriaukles nebuvo, buvo tualetas ir vonia tskirai. Bet savam bute, padariau viena kambari, bet dideli, uztai viskas telpa, dusas, kriaukle, klozetas, spinta, skalbimo masina ir vietos uztenka, o pasidalinti galima, kai vonios nera, niekas nemirksta ilgai, uzimtumo nera. Uztai gavosi didesne virtuve, maziau duru.
kaguelo
QUOTE(gerlenda @ 2005 06 08, 15:14)
Nepaprasčiau butų WC pakabinti kriauklę?  4u.gif
*

Jeigu būtų buvę jai vietos, ji tikrai nebūtų pamaišius, tik WC dydis buvo toks, kad stambesnis žmogus nelabai jame ir apsisuktų. Beje, kriauklė tinka tik rankom nusiprausti mirksiukas.gif
Romeo
As uz atskira patalpa. Sakykit jus ka norit, bet nematau jokio malonumo trintis vienoje patalpoje kai kas nors sedi ant klozeto, o as tuo momentu pvz. valausi dantis ar atvirksciai. O uz duru mindzikuoti ir laukti kol pabaigs irgi nesamone ar skubeti reikalus uzbaigti nes kazkas uz duru laukia. Nea schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Jei keli san. mazgai namie - tada toks variantas gali buti.

P.s. Nors, tiesa sakant, suprantu toki 2in1 sprendima, kai WC dydis toks, kad nera nei kur praustuvo kabinti ir aplamai, judejimo laisve stipriai suvarzyta.
meduksi
aš tik už 2 viename ax.gif taip gyvenau anksčiau,taip gyvensiu ir naujam bute 4u.gif tik čia bus daug daugiau vietos ir jokios problemos tame nematau schmoll.gif
cherry coke
as uz vonia ir tuoleta kartu+ dar vienas atskiras tuoletas su kriaukle. Juk jei sunui ir vyrui vienu metu pilvus susuktu ! Prikakotu ant grindu sad.gif
Eku
Jei bute, ir yra galimybė - tai TIK atskirai. Pas mus kartu, nepatinka man... schmoll.gif

Jei namas su keliais sanmazgais - gal geriau jungti, nes tada įrengti pigiau kainuoja biggrin.gif Nors jei pinigai kišenę spaustų, turbūt ir name daryčiau atskirai...
Nerutė
as tai tik uz askiras patalpas smile.gif geriau mazas, bet atskiras wink.gif
Aisku dabar statomam buste pas mus bus 2 in1 , bet bus viso 3 san mazgai, manau kad 4 asmenu seimai liuks wink.gif Aisku jei ir 4a bedos prispirtu g.gif , na pagaliau kol kas maziui tinka ir puodukas tongue.gif
bitemajagsm
Na visiška nesąmonė, mano nuomone, tulikas kartu su vonia. Kad ir vienam gyvenant - aš tik už atskirus. O motyvas, kad patogu, kai prispiria reikalas būnant vonioje - tai gal tuliką ir su svetaine bendrą dėl to reikėtų padaryti - juk patogu... biggrin.gif .
Noa
QUOTE(Violetukas @ 2005 06 12, 21:19)
O motyvas, kad patogu, kai prispiria reikalas būnant vonioje - tai gal tuliką ir su svetaine bendrą dėl to reikėtų padaryti - juk patogu... biggrin.gif .
*

Gili teisybė. Asmeniškai mane nepalyginti dažniau prispiria salone, negu vonioje... laugh.gif

Aš jau rašiau savo patirtį kažkur kitur... Turiu bendrą. Patalpa didelė, taip, mat dar gabalas koridoriaus įjungta. Tas gerai, bet kaip nepatoooogu sad.gif Aš, blyn, gal atsivelku po darbo dienos, noriu relaksuojančių vonios putų levandų kvapo, rožių kvapo dušo žele, vadinasi, pasidarau kaukę, ant plaukų užsidedu dar kažką, burbuliukai plavinėja, aromatas eina... Ir čia kažkas užsimano ant didelio schmoll.gif Spėkit, kas lieka iš mano relaksacinių aromatų? laugh.gif Grynas reaksas ir ne kitaip laugh.gif Tfu blyn tokį gyvenimą su bendru tualetu schmoll.gif
Nerutė
QUOTE(Noa @ 2005 06 12, 21:42)
Gili teisybė. Asmeniškai mane nepalyginti dažniau prispiria salone, negu vonioje... laugh.gif
Aš jau rašiau savo patirtį kažkur kitur... Turiu bendrą. Patalpa didelė, taip, mat dar gabalas koridoriaus įjungta. Tas gerai, bet kaip nepatoooogu sad.gif Aš, blyn, gal atsivelku po darbo dienos, noriu relaksuojančių vonios putų levandų kvapo, rožių kvapo dušo žele, vadinasi, pasidarau kaukę, ant plaukų užsidedu dar kažką, burbuliukai plavinėja, aromatas eina... Ir čia kažkas užsimano ant didelio schmoll.gif  Spėkit, kas lieka iš mano relaksacinių aromatų? laugh.gif Grynas reaksas ir ne kitaip laugh.gif Tfu blyn tokį gyvenimą su bendru tualetu schmoll.gif
*

oj NOA tu kaip visad teisi ir nepakartojama wub.gif
Siracusa
As irgi uz atskirus wc ir vonia biggrin.gif
aifa
QUOTE(Noa @ 2005 06 12, 20:42)
Aš jau rašiau savo patirtį kažkur kitur... Turiu bendrą. Patalpa didelė, taip, mat dar gabalas koridoriaus įjungta. Tas gerai, bet kaip nepatoooogu sad.gif Aš, blyn, gal atsivelku po darbo dienos, noriu relaksuojančių vonios putų levandų kvapo, rožių kvapo dušo žele, vadinasi, pasidarau kaukę, ant plaukų užsidedu dar kažką, burbuliukai plavinėja, aromatas eina... Ir čia kažkas užsimano ant didelio schmoll.gif  Spėkit, kas lieka iš mano relaksacinių aromatų? laugh.gif Grynas reaksas ir ne kitaip laugh.gif Tfu blyn tokį gyvenimą su bendru tualetu schmoll.gif
*

Tai čia ne patalpų planavimo brokas, o organizacijos trūkumas. O problema sprendžiama taip: staigiai be pranešimo išjungi teliką, vyras šoko būsenoje rikteli "pypt pypt pypt", vaikai kaip štikiai prisistato per 10 sek. pažiūrėti, kas vyksta. Tada ramiu balsu praneši - informuoju, kad vonia bus uždaryta ateinančias 40 min. Todėl visi prašom urmu į tualetą būtinais reikalais dabar. O poto kabliukas (vonios durų), levandos, player ir ausinkės. Kaifas ir jokių rūpesčių.
Po keleto treniruočių vyras per reklaminę pertrauką subėgioja pats ir vaikus nutempia vos tik išgirdęs vonioje paleistą vandenį.
nikvik
QUOTE(Scarlett @ 2005 06 08, 12:10)
pas mus viskas kartu. ir  thumbup.gif

o jeigu jūs gulėsit vonioj ir jūsų vaikas ateis į tuliką, tai ką čia problema? schmoll.gif
*

o jei tas vaikas bernas 16 metu g.gif
nikvik
QUOTE(aifa @ 2005 07 01, 14:09)
Tai čia ne patalpų planavimo brokas, o organizacijos trūkumas. O problema sprendžiama taip: staigiai be pranešimo išjungi teliką, vyras šoko būsenoje rikteli "pypt pypt pypt", vaikai kaip štikiai prisistato per 10 sek. pažiūrėti, kas vyksta. Tada ramiu balsu praneši - informuoju, kad vonia bus uždaryta ateinančias 40 min. Todėl visi prašom urmu į tualetą būtinais reikalais dabar. O poto kabliukas (vonios durų), levandos, player ir ausinkės. Kaifas ir jokių rūpesčių.
Po keleto treniruočių vyras per reklaminę pertrauką subėgioja pats ir vaikus nutempia vos tik išgirdęs vonioje paleistą vandenį.
*

nu nezinau, o jei vis tik pilva tuo metu susuka, ta ka, apsikakoti tiems vaikams prie uzrakintos vonios? as tai irgi uz Cherry coke pasisakyta varianta- vienas kartu ir tualetas su kriaukle atskirai., jei , aisku, yra tokia galimybe. O jei san mazgas vienas- tai tik atskirai.
aifa
QUOTE(nikvik @ 2005 07 01, 14:44)
nu nezinau, o jei vis tik pilva tuo metu susuka, ta ka, apsikakoti tiems vaikams prie uzrakintos vonios? as tai irgi uz Cherry coke pasisakyta varianta- vienas kartu ir tualetas su kriaukle atskirai., jei , aisku, yra tokia galimybe. O jei san mazgas vienas- tai tik atskirai.
*

Na gerai gerai, yra pas mus tas atskiras tualetas blush2.gif Lauke biggrin.gif Bet jei gerai susuks, tai nubėgsi ir į lauko biggrin.gif
Kozete
Aišku, jeigu yra galimybė, tai būtinai reikia daryti atskirą WC ir tualetą.
Nes gerai jeigu dviese gyveni, o jeigu dar kas nors atsiras (o gal ir ne veinas atsiras). tai ką tada daryti? Sieną lipdyti? biggrin.gif
Onora
QUOTE(nikvik @ 2005 07 01, 15:44)
nu nezinau, o jei vis tik pilva tuo metu susuka, ta ka, apsikakoti tiems vaikams prie uzrakintos vonios?
*

Nu bet lygiai taip pat gali susukti vidurius ir jei atskirai wc ir vonia wink.gif o tu sedi wc, nes tau irgi vidurius suka. Nu cia man ne argumentas wink.gif.
eimė
Sesuo gyvena užsienyje , pakeitė jau trečią butą - visuose butuose tualetas su vonia kartu . Aišku ten patalpos daug didesnės nei pas mus . Mes darydami remontą sujungėme Wc su vonia - tikrai nesigailiu , tilpo skalbimo mašina ir nedidelė kriauklė ir eilės prie durų niekada nebuvo . Aš už bedras patalpas .
vvandene
man tai bendri primtiniau smile.gif l
ietuviškuose butuose atskiri WC dažniausiai tokie būna, kad atbulas turi įeiti, nes nelabai vietos apsisukti yra doh.gif
gerai, jei dar atskiram WC kriauklė yra, bet po kiekvieno reikalo lakstyt į kita patalpą rankų plaut tai absurdas schmoll.gif
Kalinka
nu prizvengiau lotuliukas.gif pas mane bendrai ir kitaip nenoriu, t.y. atbulom i wc listi...kasdien sukurenu levandu smilkala ir jokiu pasaliniu kvapu nesijaucia...nebent kai vaikai suaugs ir visu pajegumu salinimas vyks, tada po 2 smilkalus kurensiu biggrin.gif eiliu irgi dar nera buve...jei tureciau nama tai 2 wc tikrai butu, o bute nepasisklaidysi...
Antosia
yra tokiu butu kur viena patalpa vienam koridoriaus gale, kita kitam ir sujungimas neimanomas sad.gif , o vonia tokio dydzio, kad ten papildomo daikto neidesi... bute tas sujungimas gal ir gerai vietos atzvilgiu, nes jos padaugeja, bet patogumo tame nematau, kai seima tarkim 4-5 asmenu (Noa puikiai iliustravo situacija smile.gif), o name tai jau kaip sirdis geidzia galima isirengti 4u.gif
Foxenas
Pas mano tevus tualetas ir vonia atskirai. Tualetas toks mazas, kad net maziausios kriaukles prisabachint nei per kur neina. Vonia irgi kaip kisene. Kovojau as su jais mazne 10 metu... galu gale ikalbejau sujungti. Dabar dziaugiasi, nesupranta kaip anksciau gyveno be to.
Mes visuose butuose turejom vonia su tualetu kartu. NIEKADA niekam viduriu nepaleido butent tuo metu, kai as vonioje. Kaip Aifa teisingai paminejo, minimalaus organizavimo reikalas. Pasakai, kad artimiausia valanda iejimo i seiminyksciams reikalinga patalpa nebus. Tauta suprantanti lietuviu kalba ir zinanti mamos bjauru buda - soka ir lekia su reikalais. Tauta dar nesuprantanti lietuviu kalbos ir pilnai neisstudijavusi mamos bjauraus budo - muvi pampersus... Jokios problemos. Sujungta patalpa turi dar viena nepamineta privaluma. Mes ten pasistatem keitimo staliuka kai vaikas buvo mazas. Privalumas: vanduo po ranka plius, kai didelis ir nesvarus reikalas, apsluostai su tualetiniu popierium ir visa tai staigiai nuleidi, kad nesmirdetu. Be to, toj patalpoj visada silta, kas irgi ne paskutinis dalykas perrenginejan mazeka.
Kvapus, be jokiu smilkalu kuo puikiausiai ir, kas svarbiausia, staigiai panaikina paprasciausias vetiliatoriukas itaisytas vedinimo angoje...

Jei kazkieno 16-metis bernas vis dar neturi tiek smegenu, kad suvokti elementariausius faktus (i vonia leidziamas vanduo), ju galimas pasekmes (kazkas maudysis ir durys bus uzrakintos) ir padaryti toli einancias isvadas (reik nusiciurkst, kol mamele neuzsibarikadavo) ... man belieka isreiksti savo kuo giliausia uzuojauta...
zosė
Nu geras FOXSENAS komentaras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

O šiaip mano patirtis tokia. Į WC ir vonią senam bute buvo bendras įėjimas, bet atskirta stumdomom durim. Vat taip. tongue.gif Jei kas vonioje, galėdavai drąsiai eiti į WC, jei kas WC, eidavai drąsiai į vonią. Name dabar pasidarėm 3 patalapas. Vaikai turės savo WC su dušu, mes su vonia ,o svečiam prie virtuvės WC su kriaukle. thumbup.gif
Muli@
QUOTE(zosė @ 2005 12 14, 17:05)
O šiaip mano patirtis tokia. Į WC ir vonią senam bute buvo bendras įėjimas, bet  atskirta stumdomom durim. Vat taip. tongue.gif Jei kas vonioje, galėdavai drąsiai eiti į WC, jei kas WC, eidavai drąsiai į vonią.
*

Labai geras sprendimas thumbup.gif
Mūsų namuose tualetas kartu su vonia, bet tualetas už mažos pertvaros ir ventiliacija gera,tai tikrai jokių problemų nekyla.
Aš nesuprantu,ar čia visiems taip vidurius dažnai suka,kad reiktų eiti į tualetą būtinai tuo metu,kai maudaisi biggrin.gif .Mes gyvenam trise,maudomės po dušu vieną kartą per dieną, "didelio" einam irgi vieną, na du kartus per dieną, tai tokių nemalonių sutapimų,kai taip prispiria,kad negali palaukti, būna gal kartą per metus.
O ką jus darot, kai jums susuka pilvą pvz. mieste? Negi apsidirbat tą pačia minutę ?

Man atrodo,kad kad ši problema išpūsta.Be to pastebėjau,kad "netikėti apsidirbimai" labiau būdingi vyrams biggrin.gif . O gal čia paprasčiausia nepagarba ?

O pliusų,kai vonia su tualetu kartu, yra tikrai labai daug.Bet daugelis jau paminėti,todėl nesikartosiu.
Aš už vonią su tualetu atskirai tik tuo atveju,jei vienoje patalpoje su tualetu yra kriauklė ir bide.Labai nehigieniška iš tualeto neplautomis rankomis eiti į vonią praustis.Lieti rankenas, duris ...

Karmon
musu name irgi vonia antram aukste bus -vonia, wc ir dusas viename, o pirmame aukste bus tik wc+kriauklyte. Manau pilnai uzteks.
diach
Mes namo pirmame aukšte darom kriaukle, dušo kabiną ir tualetą kartu, o antrame aukšte tualetas bus atskirai. Manu visiems užteks bigsmile.gif ir nebus eilių.
katiniuks
pas mus tai pirmame aukšte wc
(vienoje patalpoje,jau dabr naudojamės ir jokių kvapų nėra),kriauklė ir dušas,o antrame bus wc,vonia ir kriauklė(taip pat vienoje patalpoje).
Laume2
Kol kas gyvenu su tevais - nuosavam name - tai ten vonia ir tualetas atskirai, kol gyvenom bute - irgi taip pat buvo...Tai tikrai patogu...niekam netrukdai, jei kazkas guli vonioje, o tu nori atlikti gamtinius reikalus... biggrin.gif
O dabar - nusipirkom buta, kur vonia ir tulikas bus kartu...Kazkaip nekeliu del to problemu ir atrodo, kad bus patogu...Jei bute gyvena artimi zmones, tai juk nera skirtumo...Neturetum gedintis savo draugo, vyro ar pan. Gal tik kiek nepatogu, kai ateina sveciai...arba kai seimoje daugiau asmenu...tada jau reikia koki nors grafikeli ant vonios duru pakabint ar ka... tongue.gif
Wolke
Man patinka kaip sis reikalas issprestas Vokietijoje,kiekviename name,o ir didesniame bute yra vonia ir tualetas kartu ir sveciu tualetas,kuriame ir kriaukle visada buna mirksiukas.gif
Meila
Niekaip neapsisprendžiam: jungti vonią su tualetu, ar ne g.gif Gal patarsit?
Ir kaip jums baltarusiškos plytelės? Žiuriu kaina tai mažesnė, kad ir 1 rūšies rolleyes.gif O dar kvailas klausimas, nerūšinės, tai jau pačios blogiausios blush2.gif
vvandene
QUOTE(skriste @ 2006 03 25, 18:00)
Niekaip neapsisprendžiam: jungti vonią su tualetu, ar ne g.gif  Gal patarsit?
*

aš tik už bendrą vonią smile.gif
bitemajagsm
QUOTE(skriste @ 2006 03 25, 17:00)
Niekaip neapsisprendžiam: jungti vonią su tualetu, ar ne g.gif  Gal patarsit?
Ir kaip jums baltarusiškos plytelės? Žiuriu kaina tai mažesnė, kad ir 1 rūšies  rolleyes.gif  O dar kvailas klausimas, nerūšinės, tai jau pačios blogiausios  blush2.gif
*

Jokiu būdu nejunk. Aš tik už atskiras patalpas. Na dar suprasčiau, jei tai viengungio butas, bet kai gyvena daugiau žmonių - visiška nesąmonė. Ir tai jokiu būdu ne dėl grožio ar pan., bet dėl patogumo. Juk neisit i vonios patalpą kartu su vyru vienu metu, arba kad ir su kokiu užklydusiu draugu (-e), nesvarbu, kad vienas rimtu reikalu, o kitas rankų nusiplauti. Man pvz., laukti labai nepatogu - vienas gali būti tualete, kitas sau ramiai tvarkytis vonioje. Na galima tai daryti kartu vienu metu, bet aš mėgstu tokiose vietose paprastai būti viena. Bendra patalpa man tikrai būtų nepatogi ir sukeltų nemažai nepatogumų.
nefertite2006
as taip pat uz atskiras patalpas,bet pas mus bus bendra,nes nera kitos iseities.Tiek vonios kambarys,tiek tualetas - labai mazi.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.