QUOTE(zosė @ 2005 12 14, 17:05)
O šiaip mano patirtis tokia. Į WC ir vonią senam bute buvo bendras įėjimas, bet atskirta stumdomom durim. Vat taip.

Jei kas vonioje, galėdavai drąsiai eiti į WC, jei kas WC, eidavai drąsiai į vonią.
Labai geras sprendimas
Mūsų namuose tualetas kartu su vonia, bet tualetas už mažos pertvaros ir ventiliacija gera,tai tikrai jokių problemų nekyla.
Aš nesuprantu,ar čia visiems taip vidurius dažnai suka,kad reiktų eiti į tualetą būtinai tuo metu,kai maudaisi

.Mes gyvenam trise,maudomės po dušu vieną kartą per dieną, "didelio" einam irgi vieną, na du kartus per dieną, tai tokių nemalonių sutapimų,kai taip prispiria,kad negali palaukti, būna gal kartą per metus.
O ką jus darot, kai jums susuka pilvą pvz. mieste? Negi apsidirbat tą pačia minutę ?
Man atrodo,kad kad ši problema išpūsta.Be to pastebėjau,kad "netikėti apsidirbimai" labiau būdingi vyrams

. O gal čia paprasčiausia nepagarba ?
O pliusų,kai vonia su tualetu kartu, yra tikrai labai daug.Bet daugelis jau paminėti,todėl nesikartosiu.
Aš už vonią su tualetu atskirai tik tuo atveju,jei vienoje patalpoje su tualetu yra kriauklė ir bide.Labai nehigieniška iš tualeto neplautomis rankomis eiti į vonią praustis.Lieti rankenas, duris ...