Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: užuolaidos, romanetė, roletai ir kt.
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
akvilyte
dalinkimės mintimis toliau biggrin.gif
Papildyta:
o aš šiandien pagaliau pribaigiau sūnaus kambarį biggrin.gif suvarsčiau romanietkas... tik apačioj normalaus svorio dar neįdėjau tai nenutempia normaliai doh.gif

user posted image
user posted image

katiliukas
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 20, 12:36)
Na kad pagal kvadratūrą skaičiuotų kainą, tai nesu girdėjusi... Šiap skaičiuojama taip: lango plotis x audinio kaina + lango aukštis x kreipiančiųjų kaina (jei tokių reikia, apie 25Lt/m).
*

kas cia toks per daiktas? ax.gif
rositina
g.gif
Diglė
kaip įdomiai atrodo bigsmile.gif
Papildyta:
mergaitės, o kokie karnyzai rinktis, kad ir dieninės ir naktinės pasikabintu?
Namų Fėja
QUOTE(katiliukas @ 2008 08 20, 16:30)
kas cia toks per daiktas?  ax.gif
*

Kreipiančiosios - tai tie "rėmeliai", kurie tvirtinami lango šonuose, tam, kad roletas laikytųsi prigludęs prie stiklo.
---
Dar kažkas anoj temoj klausė, kas yra stiklajuostės. Tai čia tas "kampukas" (na būna ir užapvalintų) tarp lango rėmo ir stiklo. Kad būtų aiškiau, paveiksliuke pažymėjau geltonai:
http://i37.tinypic.com/jsf3fb.jpg
kykute
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 20, 14:36)
o aš šiandien pagaliau pribaigiau sūnaus kambarį  biggrin.gif suvarsčiau romanietkas... tik apačioj normalaus svorio dar neįdėjau tai nenutempia normaliai  doh.gif

Akvilyte wub.gif gražu.

O gal galėtum iš arčiau mechanizmą, kaip jos pakabintos nufotkint įsivaizdavimui? blush2.gif
rutelyte
[quote=akvilyte,2008 08 20, 14:36]
Papildyta:
o aš šiandien pagaliau pribaigiau sūnaus kambarį biggrin.gif suvarsčiau romanietkas... tik

labai gražu ir pats kambarys gražiai skoningai atrodo smile.gif
Namų Fėja
[quote=rutelyte,2008 08 20, 20:31]
[quote=akvilyte,2008 08 20, 14:36]
Papildyta:
o aš šiandien pagaliau pribaigiau sūnaus kambarį biggrin.gif suvarsčiau romanietkas... tik
labai gražu ir pats kambarys gražiai skoningai atrodo smile.gif
*

[/quote]

Man tai tapetai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Et, greičiau tas naujas butas būtų... rolleyes.gif
mamaSandra
Noreciau paklaust jusu nuomones del velux tamsinanciu uzuolaideliu valdomu pulteliu veikianciu nuo saules baterijos.
Noreciau tokia uzsisakyt nes pagal aprasyma turetu but labai patogu. Planuoju deti miegamajame, kur stoglangis yra vienintelis langas, o dar labai aukstai idetas, kad dabar norint pakelt-nuleist uzuolaidele reikia ant kopeteliu pasilipti. Tik va beda ta, kad kiek apskambinau siandien Klaipedos velux atstovus niekas neturi tokio pavyzdzio paziutet, o labai jau noreciau isbandyt kaip tokia veikia...
http://web02.velux.com/vlt/dsp3/!cipc4.shop?cLnk=4162

gal kuri turite tokias ir galetumete pakomentuoti kokie pliusai ir minusai??

atsibodo ant kopeciu laipiot doh.gif
ypata
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 20, 11:36)
o aš šiandien pagaliau pribaigiau sūnaus kambarį  biggrin.gif suvarsčiau romanietkas... tik apačioj normalaus svorio dar neįdėjau tai nenutempia normaliai  doh.gif

Akvilyte, grožis nerealus - viskas, nebenoriu bambukų nei džiuto, noriu tooookių! ax.gif
rimulia12
akvilyte kaip graziai atrodo ir kaip originalu thumbup.gif
rimulia12
user posted image
smiltupe
akvilyte šaunios romanetkos thumbup.gif iškarto kambarys pagyvėjo thumbup.gif
glinglingas
labutis

tikrai labai grazus skoningas kambariukas su langu uzdangalais thumbup.gif

prashysiu patarimo kaip dengti dideli virtuvini langa 4u.gif ten bus gaminama arti jo ir gratraukis shalia..
dydis mazdaug 2.7 x 3 ... kaip suprantu ruletu tokio ilgio nedaro g.gif sad.gif , uzuolaidos, romanetes atkrenta del riebalu..
nejaugi teks be nieko palikti blink.gif
gal kas nors speshl yra virtuvem ko dar nezinau ?? g.gif
*LADA*
QUOTE(glinglingas @ 2008 08 21, 21:23)
labutis

tikrai labai grazus skoningas kambariukas su langu uzdangalais  thumbup.gif

prashysiu patarimo kaip dengti dideli virtuvini langa  4u.gif ten bus gaminama arti jo ir gratraukis shalia..
dydis mazdaug 2.7 x 3 ... kaip suprantu ruletu tokio ilgio nedaro  g.gif sad.gif , uzuolaidos, romanetes  atkrenta del riebalu..
nejaugi teks be nieko palikti  blink.gif
gal kas nors speshl yra virtuvem ko dar nezinau ??  g.gif
*

Mano situacija irgi panaši doh.gif Pasiūlė horizontalias žaliuzes ax.gif
rositina
labutis
prashysiu patarimo kaip dengti dideli virtuvini langa  4u.gif ten bus gaminama arti jo ir gratraukis shalia..
dydis mazdaug 2.7 x 3 ... kaip suprantu ruletu tokio ilgio nedaro  g.gif sad.gif , uzuolaidos, romanetes  atkrenta del riebalu..
*

o tai tavo langas iki pat grindu? g.gif
swimmer
labutis

tikrai labai grazus skoningas kambariukas su langu uzdangalais  thumbup.gif

*

Roletus galima padaryti tokio dydzio, bet su jais bus taip pat kaip su uzuolaidomis. Issiriebaluos medziaga ir nieko nepadarysite. As manyciau kad praktiskiausia butu horizontali zaliuze.
kykute
QUOTE(swimmer @ 2008 08 22, 11:28)
Roletus galima padaryti tokio dydzio, bet su jais bus taip pat kaip su uzuolaidomis. Issiriebaluos medziaga ir nieko nepadarysite.

Pas mane virtuvėj roletai jau trys metai (susikaičiavau ir pati išsigandau, kaip laikas bėga blink.gif ). Ir netoli viryklės. Nieko jiems nenutiko, nei plaut nei valyt dar nereikia, tik muses karts nuo karto iš anos pusės iškrapštyt tenka. Nuo riebalavimosi gerą gartraukį pasistatyt reikia, tada ir spintelių viršai nekenčia ir užuolaidos.
cudo
SVEIKI.

As galiu jum pataisit,pasesiut uzuolaidas mirksiukas.gif pagamint romanetes ir sirmus. Kaune.
Kaktusine
Pasisiuvau tokias miegamojo naktines, norėjau roletų ir dieninių užuolaidų, bet dabar nesigailiu, kad pasidariau taip, daug jaukiau. wub.gif

Didysis langas.
user posted image

Iš toliau.
user posted image

Mažasis langas užtrauktos.
user posted image
Will
QUOTE(Mistaken @ 2008 08 20, 08:44)
tai as greziamus nusipirkau  ir dabar noriu is ju pasidaryt klijuojamus  sonines juosteles zinau kur pirkt o virsuj, kad klijuot dar nerandu kaip
*

Jei radai šonines, tai šalia turėtų būti ir viršui tinkamų, arba gal viršuje dvi suklijuoti, jei nebus g.gif Mes vieną klijavom, tai tarp šonų ir viršaus vienintelis skirtumas- plotis ir ilgis , žinoma lotuliukas.gif

QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 20, 12:36)
Pragręžėt rėmą?  Varžtukai būna sukami tik į stiklajuostę, kad nepažeisti lango rėmo...
*

Net apžiūrėjau langus, bet nesimato dabar doh.gif Iš įdėto paveiksliuko sprendžiu, kad ten ir gręžėm, tik iš išorinės pusės, nes šonai buvo klijuojami, o viršų pagamino gręžiamą g.gif

o aš šiandien pagaliau pribaigiau sūnaus kambarį ...
*

Kaip visada- labai gražu thumbup.gif wub.gif

prashysiu patarimo kaip dengti dideli virtuvini langa  ten bus gaminama arti jo ir gratraukis shalia..
dydis mazdaug 2.7 x 3 ... kaip suprantu ruletu tokio ilgio nedaro , uzuolaidos, romanetes  atkrenta del riebalu..
nejaugi teks be nieko palikti 
gal kas nors speshl yra virtuvem ko dar nezinau ?? 
*

Mano langas mažesnis, bet ir aš niekaip neapsisprendžiu dėl to, ką kabinti... Galvoju apie roletus, tik nerandu kokios riebalams itin atsparios medžiagos lotuliukas.gif

QUOTE(Kaktusine @ 2008 08 25, 08:09)
Pasisiuvau tokias miegamojo naktines, norėjau roletų ir dieninių užuolaidų, bet dabar nesigailiu, kad pasidariau taip, daug jaukiau.
*

Man labai patiko naktinės užuolaidos- labai gražios wub.gif O dieninių norėtųsi sunkesnių (na, kad klostės kiek kitaip kristų, bet čia skonio reikalas blush2.gif )

Praėjusią savaitę atradau austrijetes, kažkaip nebuvau anksčiau apie jas girdėjusi doh.gif Gana įdomus variantas tiems, kam nepatinka romanečių horiontalios juostelės ax.gif
Dija33
Labas mergaites,

noreciau pasitarti. Gyvenu monolitiniame name, kur balkonas yra pusapvalis. Pas mane jis istiklintas plastikiniais langais. Ten susiruosem pasidaryti darbo kambariuka. Susiduriau su problemele, kaip uzdengti langus ar roletais, ar zaliuzem(nors jos man biuro ivaizdi sudaro smile.gif ). Gal turit idomiu ideju. Ačiū
rositina
QUOTE(Dija33 @ 2008 08 25, 15:20)
Labas mergaites,

noreciau pasitarti. Gyvenu monolitiniame name, kur balkonas yra pusapvalis. Pas mane jis istiklintas plastikiniais langais. Ten susiruosem pasidaryti darbo kambariuka. Susiduriau su problemele, kaip uzdengti langus ar roletais, ar zaliuzem(nors jos man biuro ivaizdi sudaro smile.gif ). Gal turit idomiu ideju. Ačiū
*

manau, kad langu dengimas priklausys nuo to ar visus langus planuojat dengti, kadangi gali buti sunkumu su ta uzapvalinta dalimi... o siaip manau kad tiktu ir roletai, ir sirmos. beje, pirmiausia pagalvojau butent apie sirmas ax.gif
Latia
Norėčiau pasiteirauti, gal kas galėtų pakomentuoti apie tokius tipo neperšviečiamus roletus (jie lygtais dengti guma): ar kambaryje juos užtraukus absoliučiai tamsu, kad dieną tenka degti šviesą? Visi buto langai į pietus, tai vasarą neįmanoma gyventi. Ar tikrai verta juos dėtis tik dėl karščio sumažinimo? Gal kokių pliusų / minusų pastebėjote naudodami?

Be to dar domina ant vieno lango sumontuoti du roletai, viršuje ir apačioje. Pavyzdžiui, vienas - su dalinai permatomu audiniu, antras - užtemdantis (kiek žinau, gamina Lauresta ,gal dar kažkas?). Atrodo labai praktiškas variantas, kas negali pakęsti nuogų langų dieną. Ar patogiai naudojami, +/-?

Namų Fėja
QUOTE(Latia @ 2008 08 25, 21:28)
Norėčiau pasiteirauti, gal kas galėtų pakomentuoti apie tokius tipo neperšviečiamus roletus (jie lygtais dengti guma): ar kambaryje juos užtraukus absoliučiai tamsu, kad dieną tenka degti šviesą? Visi buto langai į pietus, tai vasarą neįmanoma gyventi. Ar tikrai verta juos dėtis tik dėl karščio sumažinimo? Gal kokių pliusų / minusų  pastebėjote naudodami?

Be to dar domina ant vieno lango sumontuoti du roletai, viršuje ir apačioje. Pavyzdžiui, vienas - su dalinai permatomu audiniu, antras - užtemdantis (kiek žinau, gamina Lauresta ,gal dar kažkas?). Atrodo labai praktiškas variantas, kas negali pakęsti nuogų langų dieną. Ar patogiai naudojami, +/-?
*

Na gumuotų roletų pirminė funkcija yra sulaikyti šviesą, o ne šilumą (čia tik "šalutinis" jų poveikis ax.gif ).
Šilumą jie sulaiko, bet ne tiek, kiek tai daro būtent tam skirtos priemonės (kurios, ne paslaptis, yra brangesnės, bet ir rezultatai nepalyginamai geresni). Jei tik leidžia finansai, siūlyčiau pasidomėti išorinėmis priemonėmis (išorinės, fasadinės žaliuzės, roletai, markizės, apsauginės žaliuzės), nes ne paslaptis, kad kambarys neįšyla, jei šiluma sulaikoma už lango, o ne kambario viduje. Taigi jei patalpos įšyla tikrai nepakenčiamai, galit apsvarstyti ir kiek didesnę investiciją.

Kas dėl dviejų roletų sistemos, tai patogumas neišpasakytas. Vienintelis man žinomas minusas, kad vaikiukai gali pirštukus prisidaužti - visgi spyruoklinis mechanizmas (jei neklystu), taigi reiktų primokyt, kad bus "popa ajajai" wub.gif . Dar pamąsčiau, kad jų ir dydis gan ribotas turėtų būti? g.gif Na bet jei jums tinka, tai džiugu thumbup.gif
Will
QUOTE(Latia @ 2008 08 25, 20:28)
Norėčiau pasiteirauti, gal kas galėtų pakomentuoti apie tokius tipo neperšviečiamus roletus (jie lygtais dengti guma): ar kambaryje juos užtraukus absoliučiai tamsu, kad dieną tenka degti šviesą? Visi buto langai į pietus, tai vasarą neįmanoma gyventi. Ar tikrai verta juos dėtis tik dėl karščio sumažinimo? Gal kokių pliusų / minusų  pastebėjote naudodami?
*

Kai užsakinėjau gumuotus roletus, visose firmose pirmas klausimas būdavo- ar ne pietinė pusė? Ar daug saulės? Dauguma aiškino, kad jei pietinė pusė, tai negerai . O šiaip tai išties labai patogu ir dieną reikia šviesos 4u.gif

QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 25, 21:50)
Kas dėl dviejų roletų sistemos, tai patogumas neišpasakytas. Vienintelis man žinomas minusas, kad vaikiukai gali pirštukus prisidaužti - visgi spyruoklinis mechanizmas (jei neklystu), taigi reiktų primokyt, kad bus "popa ajajai"  wub.gif . Dar pamąsčiau, kad jų ir dydis gan ribotas turėtų būti?  g.gif  Na bet jei jums tinka, tai džiugu  thumbup.gif
*

Labai įdomu būtų pamatyti g.gif Įdomu kaip atrodo mechanizmas vidury lango g.gif Ar čia vienas būtų traukiamas iš viršaus, kitas - iš apačios g.gif
Teo
Sveikos Mamytes smile.gif ,
Galiu pagelbeti su langu dekoru: nuo dizaino iki jo ispildymo. Tai uzuolaidos, romanetes, sirmos, lovatieses, pagalveles ir karnizai. Neuzsisimu tik roletais ir zaliuzemis.
Rasykit i az, butinai padesiu mirksiukas.gif
Kashaya
dalinkimės mintimis toliau  biggrin.gif
*

akvilyte, paraše radau tamstos darbukus, tai sudomino šitas darbas:
user posted image
Čia toks audinys ir buvo ar čia ant vienspalvio "užpiešta"? blush2.gif
akvilyte
QUOTE(Gardenija @ 2008 08 26, 09:17)
Čia toks audinys ir buvo ar čia ant vienspalvio "užpiešta"? blush2.gif
*

čia išsiuvinėta juostele mirksiukas.gif mano rankelėm cool.gif
Kashaya
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 26, 09:31)
čia išsiuvinėta juostele  mirksiukas.gif mano rankelėm  cool.gif
*

bigsmile.gif bigsmile.gif nebūčiau pagalvojusi thumbup.gif
Man reiktų kažko panašaus g.gif Kiek kainuotų toks darbukas 130x150 langui? blush2.gif
Namų Fėja
QUOTE(Will @ 2008 08 25, 23:53)
Labai įdomu būtų pamatyti  g.gif  Įdomu kaip atrodo mechanizmas vidury lango  g.gif  Ar čia vienas būtų traukiamas iš viršaus, kitas - iš apačios  g.gif
*

Principas panašus, kaip tradicinio roleto. Viršuje kabo kasetė su pvz švesiu audiniu, šonuose rėmeliai, o apačioj dar viena kasetė , sakykim, su gumuotu audiniu. Gaila, dabar foto neturiu, bet ryt pasistengsiu įdėti (kaip čia nepamiršus? doh.gif )
*Pati*
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 26, 11:30)
Principas panašus, kaip tradicinio roleto. Viršuje kabo kasetė su pvz švesiu audiniu, šonuose rėmeliai, o apačioj dar viena kasetė , sakykim, su gumuotu audiniu. Gaila, dabar foto neturiu, bet ryt pasistengsiu įdėti (kaip čia nepamiršus?  doh.gif )
*

Mane irgi domintu sis dvigubas variantas, o sakykit iki kokio dydzio langams rekomanduojamas? ax.gif
*Pati*
Ir dar, gal kas galetu pasakyt (visos temos neperskaiciau, tik kazkuria senesne blush2.gif ) as ant apvaliu stikajuosciu tikrai prastai laikosi/tvirtinasi roletai? ax.gif
Namų Fėja
QUOTE(Lejla @ 2008 08 26, 19:37)
Ir dar, gal kas galetu pasakyt (visos temos neperskaiciau, tik kazkuria senesne  blush2.gif ) as ant apvaliu stikajuosciu tikrai prastai laikosi/tvirtinasi roletai?  ax.gif
*

Na priklauso nuo konkrečių stiklajuosčių. Problemų dėl to kilti neturėtų - juk yra įvairių formų kreipiančiųjų (na tų "rėmelių") ax.gif .
Svarbiausia tinkamai pamatuoti, kas yra gana sunku esant tokioms stiklajuostėms. Patikėkit tą darbą meistrui arba, jei ketinat matuoti ir montuoti patys, užsakymų salone pasiskolinkit būsimos kreipiančiosios pavyzdį- jį pridėsit prie stiklajuostės, ir pamatysit, nuo kurio taško matuot (konsultantė paaiškins). Siūlau nerizikuoti ir nematuoti pagal "formulę" lango stiklas plius keli mm, kaip tą siūlo kai kurios firmos, o pamatuoti būtent su kreipiančiąja.
Yra Vilniuj vienas rajonas, kur langai ne su apvaliom, o su figurinėm stiklajuostėm, va ten tai tikrai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Lejla @ 2008 08 26, 19:11)
Mane irgi domintu sis dvigubas variantas, o sakykit iki kokio dydzio langams rekomanduojamas?  ax.gif
*

Kiek man žinoma, aukštis didelės reikšmės neturi, gali būti kad ir maksimalus 2,10 m, va o plotis neturėtų būt didesnis nei 1,50 m teoriškai. Dėl tikslių skaičiukų reiktų pasikonsultuoti salone ar su meistru blush2.gif
*Pati*
Nerukanti, aciu labai uz greita ir issamu atsakyma 4u.gif
cudo
QUOTE(akvilyte @ 2008 08 26, 10:31)
čia išsiuvinėta juostele  mirksiukas.gif mano rankelėm  cool.gif
*

bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukso ranke tu.
Namų Fėja
QUOTE(Lejla @ 2008 08 26, 21:27)
Nerukanti, aciu labai uz greita ir issamu atsakyma  4u.gif
*

sunglasses2.gif

---
Beje, mergytės, buvau žadėjusi jums šiandien gauti foto roleto su dviem audinukais. Deja, kaip ir reikėjo tikėtis doh.gif (laikas pradėti Bilobil'ą). Dabar iki pirmadienio išvažiuoju, na o tada jau trūks-plyš įdėsiu jums kokį pavyzduką. Nepykit labai! angel_sadangel.gif
katiliukas
pagaliau uzsisakiau ir as roletus savo naujajam kambareliui rolleyes.gif
vvandene
*

labai grazu - ir romanetes, ir pats kambarelis, kiek matosi bigsmile.gif
*Pati*
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 27, 11:35)
Beje, mergytės, buvau žadėjusi jums šiandien gauti foto roleto su dviem audinukais. Deja, kaip ir reikėjo tikėtis  doh.gif (laikas pradėti Bilobil'ą). Dabar iki pirmadienio išvažiuoju, na o tada jau trūks-plyš įdėsiu jums kokį pavyzduką. Nepykit labai!  angel_sadangel.gif
*

irnesakyk.gif baika, isgyvensim iki pirmadienio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(katiliukas @ 2008 08 28, 11:51)
pagaliau uzsisakiau ir as roletus savo naujajam kambareliui  rolleyes.gif
*

O kur jei ne paslaptis? ax.gif
Kazkaip tu firmu daug, bet va info apie kokybe skurdoka unsure.gif Kazin ar ilgai reiktu laukt rezultato galutinio, vienoj viecikej buvau, sake per tris dienas padaro g.gif Bet va nepatiko man ten ir nors tu ka doh.gif
vvandene
QUOTE(Kaktusine @ 2008 08 25, 08:09)
Pasisiuvau tokias miegamojo naktines, norėjau roletų ir dieninių užuolaidų, bet dabar nesigailiu, kad pasidariau taip, daug jaukiau. wub.gif
*

labai grazios uzuolaidos? kur siuvo?
#Auksė#
Norejau patarimo, pas mus name kambariuose roletai, miegamajame, virtuveje ir vonioje zaliuzes.VAlgomajame irgi buvo zaliuzes, bet dabar jau nebenoriu ju, norisi daugiau jaukumo, tad neapsisprendziu ka rinktis??? VAlgomasis yra kartu su virtuve....
SkyClouds
Na, pas mus valgomasis taip pat kartu su virtuve ax.gif .Pasirinkome šampano spalvos roletus. Ne tik puikiai apsaugo nuo saulės, bet ir suteikia šiltą, švelnų įspūdį thumbup.gif . Galiukai yra it nėrinuoti, šviesiai rusvos spalvytės. Man gražu. Aišku-turite rinktis pagal savo poreikius. Būtina žiūrėti ar roletai arba romantės tinkami šiai patalpai. Pvž.: pas mus vonioje negalėjo pritaisyti roletų nes langas per toli nuo sieos beto nusilupusi kažkokia juostelė ax.gif . Šiaip manau reiktų derinti prie sienų kadangi kai viskas atsispindi lauke taigi gražiau atrodo ne kampuotai pvž.: spintelės kampuotos o romantės sakykim, tokios ratuku apkirptos doh.gif .Man tai nei šis nei tas doh.gif

Tai tiek mano nereikšmingos nuomonės ax.gif . Tikiuosi-padėjau pasirinkti smile.gif
rimulia12
user posted image
rimulia12
user posted image
rimulia12
user posted image
user posted image
dziunka
turiu stoglangiams zaliuzes fakro firmos 118/78(matmenys patikslinsiu) 2vnt.gal kam reikia???kaina sutartine i az
Pasaulisgrazus
Mergaites 4u.gif Patarkite: ar galima tvirtinti romanetes mehanizma prie gipsokartoniu lubu g.gif Medziaga sunkoka g.gif Patakite, prasom, nes pati uzsakinejau mechanizma ir siuvau, tai nelabai atitaikau mechanizmo ilgi doh.gif , tai iseina tik prie lubu tvirtinti. Tai nezianu dabar ar nenukris mano lubos lotuliukas.gif
akvilyte
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 09 01, 23:12)
Mergaites 4u.gif Patarkite: ar galima tvirtinti romanetes mehanizma prie gipsokartoniu lubu g.gif Medziaga sunkoka g.gif Patakite, prasom, nes pati uzsakinejau mechanizma ir siuvau, tai nelabai atitaikau mechanizmo ilgi doh.gif , tai iseina tik prie lubu tvirtinti. Tai nezianu dabar ar nenukris mano lubos lotuliukas.gif
*

teori6kai galima... bet jei toj vietoj kur tvirtinsi nebus profilio tai nekabinčiau schmoll.gif jei pataikysit į profilį tai laisvai galit kabint.. o šiaip tai visus be išimties mechanizmus galima sėkmingai patrumpinti mirksiukas.gif tiesa reik turėt bulgarkę biggrin.gif
swimmer
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2008 09 01, 23:12)
*

Galima tvirtini be problemu. Geriau butu pataikyti i profili, bet jeigu ir nepataikysite - ne problema. Dabar yra prikti spec. varztu, kuriais reikia i gipskartoni tvirtinti. Romanete laisvai islaikys. Maciau pats kaip ant 4 tokiu varztu televizorius didelis kabejo ir nieko. Tik laikikliuku daugiau prisukite prie lubu ir viskas bus ok smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.