Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Noriu žvilgančių plaukų kaip reklamose rodo!
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Victorious
Sena tema senokai pasibaigė. Naujos, kaip supratau, niekas nesukūrė, todėl skelbiu temą, kurioje dalinamės apie plaukų žvilgesį suteikiančias priemones, procedūras ir pan., atidarytą vėl bigsmile.gif

Kas gali būti žaviau už sveikus, žvilgančius plaukus? Pasidalinkim savo patirtim ir patarimais bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Hottea
Mano plaukai pradejo zvilgeti, kai perdazyta is blond i sokolado spalva buvau - manau, nuo dazu daug kas priklauso. Dar padeda "c:enko" drekinantis kremas su kanapemis - juo jau pora menesiu istepu dregnus plaukus ax.gif

Zinoma, plaukai netviska taip, kaip pateiktose nuotraukose lotuliukas.gif
O gal kas turi realiai tokius plaukus? bigsmile.gif
Lemyna
Na as manau, kad reklamose blizga prozektoriu gausybes deka rolleyes.gif g.gif
Victorious
Mano plaukams žvilgesio suteikia skalavimas po plovimo kiek įmanoma šaltesniu vandeniu. Skaičiau, kad labai žvilga per visą ilgą braukant ir taip tirdant ledo kubelius - plaukų žvyneliai užsiveria nuo šalčio ir plaukai sveikai spindi ax.gif

Dabar esu su sutrinto avokado kauke ant plaukų - sako, kad plaukams avokado minkštimas suteikia spindesio ax.gif Tą patį skaičiau ir apie apie spanguolių kaukę. Gal kas bandėt? g.gif

Turiu šį "TREVOR SORBIE" gaivinantį ir spindesį suteikiantį skystį.

user posted image

Bet kur kas labiau patiko šios priemonės, suteikiančios spindesio thumbup.gif

user posted image

user posted image

Šis irgi neblogas, plaukai ištiesinti dar labiau spindi ax.gif

user posted image
Hottea
Man "got2b" sampunas ir zele nelabai tiko, bet sugundei tuo "dazzling" - kur pirkai, man nematytas? bigsmile.gif

O del "reklaminiu" plauku - tai jie komp. programomis apdorojami biggrin.gif
Victorious
QUOTE(LEMINAKE @ 2008 08 19, 20:09)
Na as manau, kad reklamose blizga prozektoriu gausybes deka  rolleyes.gif  g.gif
*

Na, taip, plaukų tiesinimo, įvairių priemonių, gero apšvietimo, fotošopo ir kt. priemonių dėka mes reklamose matome tobulus plaukus, tai natūralu, kad realybėje kasdien daugumos mūsų plaukai atrodo visai kitaip, daug realiau, bet diskutuojam šitoj temoj kaip, kokiomis priemonėmis, būdais galim savo plaukams suteikti sveiko blizgėjimo 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Hottea @ 2008 08 19, 20:23)
Man "got2b" sampunas ir zele nelabai tiko, bet sugundei tuo "dazzling" - kur pirkai, man nematytas? bigsmile.gif

Ups, buvau ne tą foto įkėlusi. Jau pakeičiau - aš naudojau "Sparkling". Tikrai žvilgėjo plaukai bigsmile.gif Manau, daugumoj kosmetikos parduotuvių galima rasti ax.gif
NORIKA
Na mano viena draugė galėjo didžiotis reklaminiais plaukais,ilgis iki strėnų,natūr spalva tamsiai tamsiai ruda,tiesūs ir žvilgesys nenusakomas,o plaudavo paprastučiu papigūška šampūnu,dar galams kažkokį kremą naudodavo,o kai paklausiau kokį balzamą po plovimo deda,atsakymas buvo - o kam jis naudojamas,kas toks yra blink.gif doh.gif
Nu žodžiu,nulis pastangų,o plaukas super,manau tai iš prigimteis duota.
Dabar kai susitikom,plaukai tokie pat gražūs,švelnūs,tik taip nebeblizga,nusikirpo trumpai iki pečių verysad.gif Visą gražumą sugadino.

Na manieji tai linkę garbanotis ir banguotis,bet kai išplaunu galvą,po plovimo dedų glotninančią priemonę ir su žnypliukėm pravažiuoju - tai tikrai labai žvilga,plaukai tokie vibruojantys ir švelnūs blush2.gif

O reklamose manau kiekvienai iš mūsų padarytų tam kartui tokius superinius plaukus - iki sekančio plovimo biggrin.gif
Victorious
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 19, 21:25)
O reklamose manau kiekvienai iš mūsų padarytų tam kartui tokius superinius plaukus - iki sekančio plovimo  biggrin.gif
*

Nemanau, kad kiekvienai padarytų tokius plaukus rolleyes.gif Ir plaukų priemonių reklamoms atitinkamai renkasi modelius, turinčius labai gražius plaukus ax.gif
Juxt
QUOTE(Hottea @ 2008 08 19, 19:23)

*

kiek turėjau "got2b" priemonių visom nusivyliau verysad.gif
nors tiesą sakant turėjau tik
šampūną dažytiems plaukams plaukai kaip šieno kupeta doh.gif
vašką (atidaviau MB bet ir tam netiko kaip ir fructis nors ir ne į temą doh.gif )
ir putas, vis dar stovi lentynoj, vieną kart pasinaudojau schmoll.gif , gal jau galiojimas pasibaigęs per tiek laiko mastau.gif gal jau mest g.gif reiks pračekint lens.gif

šiaip tai jau gal metus nenaudoju jokiu formavimo priemonių, tik diiiidelius bigudus (jie be chemijos lotuliukas.gif ) savo plaukuosenai padaryt ax.gif
nes man visi jie sausina plaukus, o jie ir taip doh.gif t.y. visi vaškai, lakai doh.gif doh.gif želės, putos, klijai, gumos, ir visa kita jų begalybėėėėė lotuliukas.gif
Turkish
aš manau, kad plaukai gali labai blizgėti tik tamsiaplaukėms, nes šviesios spalvos atmuša saulės šviesą smile.gif
O kad nuotraukos 'pakoreguotos' - kas beko, bet ir paneles ten ima ne šiaip iš gatvės, o apdovanotas gražiais plaukais.
Hottea
NORIKA, juk tavo drauges plaukai nebuvo mate chemijos - nei dazyti, nei visokiais "panteniniais" balzamais nuesti, tiesintuvo nenudeginti, tai ir grazus budavo smile.gif

Mano atradimas - kuo maziau isreklamuota priemone, tuo veiksmingesne (o tokiu prikrautos pilnos "eurokos" lentynos)
yahoo.gif
Victorious
Papildant temą - aliejai yra superinis dalykas plaukų žvilgesiui išgauti ax.gif

Žurnale skaičiau patarimą - į buteliuką su purkštuku lygiomis dalimis įpilti kokosų aliejaus(jam būdingos drėkinamosios savybės) ir alyvų aliejaus (teikia spindesio), papurkšti plaukus, retomis šukomis ar pirštais iššukuoti ir susukti į kuodą, o po pusvalandžio išplauti. Plaukai kvepės ir blizgės thumbup.gif
Hottea
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 23:58)
Papildant temą - aliejai yra superinis dalykas plaukų žvilgesiui išgauti  ax.gif

Žurnale skaičiau patarimą - į buteliuką su purkštuku lygiomis dalimis įpilti kokosų aliejaus(jam būdingos drėkinamosios savybės) ir alyvų aliejaus (teikia spindesio), papurkšti plaukus, retomis šukomis ar pirštais iššukuoti ir susukti į kuodą, o po pusvalandžio išplauti. Plaukai kvepės ir blizgės  thumbup.gif
*

Tik jokiu budu ant saknu nepurskite ir netepkite - per 3 plovimus neatplausite - as tepu nuo galiuku puse plauku mirksiukas.gif
Victorious
QUOTE(Hottea @ 2008 08 20, 00:04)
Tik jokiu budu ant saknu nepurskite ir netepkite - per 3 plovimus neatplausite - as tepu nuo galiuku puse plauku mirksiukas.gif
*

Aš anksčiau tepdavau ir šaknis, bet visad išsiplaudavo unsure.gif
Hottea
Gal nuo plauku priklauso - mano saknys nera sausos, tik galai rolleyes.gif
bituteanna
As esu sviesiaplauke ir galiu patarti kaip tureti zvilgancius plaukus! Na, kaip reklamose rodo tokiu neturesite tikrai-juk ten specialiai kompiuteriu '' patvarko'' ir t.t.
Po plovimo naudoju aliejukus. Be ju jau neisivaizduoju kaip reiketu. Dregnus plaukus ( apie 10cm nuo saknu zemyn) suvilgau ''Loreal'' ar ''Elvital'' firmu spec. aliejukais. Kaina apie 50lt. man uztenka 2 savaitems. Na, o dar atradau, kad Eurokos iu 17lt galima kazka panasaus, tik pigesnio isigyti, aliejukai pazeistiems ir t.t. plaukams, suteikiantys blizgesi.
Kiek isbandziau purskikliu-jie tik laikinai suteikia blizgesi, o aliejukai-net blodintus plaukus pavercia zvilganciais ir spindinciais!
Sekmes smile.gif
princesee
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 19:52)

user posted image

user posted image
*

mano svajoniu plaukai wub.gif
Victorious
QUOTE(Hottea @ 2008 08 20, 00:24)
Gal nuo plauku priklauso - mano saknys nera sausos, tik galai rolleyes.gif
*

Na, mano visi plaukai nėra sausi, jie normalūs. Šiaip iš tikrųjų nėra reikalo tepti aliejumi plaukų šaknų, nes jos būna dar pakankamai pamaitintos, išdygusios iš plaukų svogūnelio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bituteanna @ 2008 08 20, 00:30)
Dregnus plaukus ( apie 10cm nuo saknu zemyn) suvilgau ''Loreal'' ar ''Elvital'' firmu spec. aliejukais.

"Loreal Elvital" - čia ta pati plaukų priežiūros linija. Jūs naudojat supermarketinius ar aliejukus iš profesionalios linijos?
Luandra
As turi toki COLLISTARCristalli Liquidi
user posted image
NUo jo tikrai labai labai blizga plaukai, taciau man ne labai patinka, kad jis aliejaus pavidale, megstu purskiklius. O mamos plaukai sausesni, tai jai labai tinka
Avene
As toki naudoju blizgesiui BIOtraitement Cristalli Liquidi Easy Shine

user posted image (tik stikliniam buteliuke)

Ten vaistininke pasakojo jog yra semenu aliejaus (ir tas beje matosi buteliuke). Ir is tikro jo uztenka apie puse metu (purskiant kas antra diena) ir plaukai tikrai labai blizgus pasidaro smile.gif Turejau dar got2be sita:

user posted image

bet Biotraitement efekto duoda zymiai akivaizdesnio smile.gif
Glamor
kadangi blizgikliu plaukams nenaudojau, tik serumus, kaukes ir pan. turiu kls: o tie blizgikliai - purskikliai nesausina plauku, ta prasme, kad nepadaro jokios zalos, kaip pvz putos, lakas ir pan? g.gif
Luandra
QUOTE(Glamor @ 2008 08 20, 09:45)
kadangi blizgikliu plaukams nenaudojau, tik serumus, kaukes ir pan. turiu kls: o tie blizgikliai - purskikliai nesausina plauku, ta prasme, kad nepadaro jokios zalos, kaip pvz putos, lakas ir pan? g.gif
*

Man jie atvirkciai riebina plaukus, nes ten alieju yra. o zalos tikrai nedaro, tik atvirkciai biggrin.gif
Glamor
QUOTE(Luandra @ 2008 08 20, 09:58)
Man jie atvirkciai riebina plaukus, nes ten alieju yra. o zalos tikrai nedaro, tik atvirkciai biggrin.gif
*

kas riebina plaukus? aliejukai? blink.gif tai gal tepi ir ant saknu? biggrin.gif nes jie skirti kaip tik galiukams, o ne plaukui per visa ilgi ax.gif o kokia tau nauda duoda tie purskikliai? isskyrus tai, kad plaukai blizga?
Victorious
Taip, aliejukai riebina plaukus, todėl labiau tinka toms, kurių plaukai sausi, pažeisti. Aš aliejukus naudoju tik plaukų galams ax.gif , nes nenoriu, kad pernelyg greitai susiriebintų plaukai. O žvilgesiui suteikti pakanka ir purškiklių, serumų. O visus spray'jus naudoju tik tada, kai yra reikalas, tam tikra proga, kiekvieną dieną tikrai nesipurškiu, nes tokio tipo modeliavimo, žvilgesio suteikiančios priemonės nėra ypač sveikos plaukams ax.gif
NORIKA
QUOTE(Avene @ 2008 08 20, 09:35)
As toki naudoju blizgesiui BIOtraitement Cristalli Liquidi Easy Shine
user posted image (tik stikliniam buteliuke)
Ten vaistininke pasakojo jog yra semenu aliejaus (ir tas beje matosi buteliuke). Ir is tikro jo uztenka apie puse metu (purskiant kas antra diena) ir plaukai tikrai labai blizgus pasidaro smile.gif Turejau dar got2be sita:
[
*

Turėjau tokį,tik aliejuką galams,bet vieną dieną iškrito ant plytelių namie ir sudužo,oi patikėkit,kol aliejnes grindis išvaliau lotuliukas.gif Jo kvapas intensyvus,o kai pasipylė visas,tai namai kokią savaitę kvepėjo,jokių ambi piurų nereikėjo lotuliukas.gif
o šiaip geras buvo,man jios patiko 4u.gif
*skorpioniuke*

user posted image
*

[/quote]

Netikiu kad galima tureti tokius plaukus kaip reklamose, nes visu pirma renka modelius, kuriu plaukai yra sveiki ir grazus is prigimties, stilistas juos susukuoja, pripurskia priemoniu zvilgesiui suteikti ir dar plius fotografas pasidarbuoja su apsvietimu ir t.t. Juk reikia isiulyti reklamuojamas priemones plaukams rolleyes.gif todel ir stengiamasi.
Glamor
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 20, 12:15)
Taip, aliejukai riebina plaukus, todėl labiau tinka toms, kurių plaukai sausi, pažeisti. Aš aliejukus naudoju tik plaukų galams ax.gif , nes nenoriu, kad pernelyg greitai susiriebintų plaukai. O žvilgesiui suteikti pakanka ir purškiklių, serumų.  O visus spray'jus naudoju tik tada, kai yra reikalas, tam tikra proga, kiekvieną dieną tikrai nesipurškiu, nes tokio tipo modeliavimo, žvilgesio suteikiančios priemonės nėra ypač sveikos plaukams  ax.gif
*

tai ir nera reikalo tepri visu plauku, nes aliejukai ir yra skirti galiukasms, o ne plaukui per visa ilgi biggrin.gif tai vis delto zvilgesio suteikiancios priemones nesveika plaukams? g.gif
Victorious
QUOTE(Glamor @ 2008 08 20, 23:56)
tai ir nera reikalo tepri visu plauku, nes aliejukai ir yra skirti galiukasms, o ne plaukui per visa ilgi biggrin.gif tai vis delto zvilgesio suteikiancios priemones nesveika plaukams? g.gif
*

Na, mes čia diskutuojam apie priemones, suteikiančias plaukams žvilgesį, o ne plaukų galiukų priemones 4u.gif

Na, taip, tokios priemonės kaip ir modeliavimo nėra sveikos plaukams, nes dažnai naudojant sausina, padengia plaukus silikonu ir t.t.
meskiniukas
idomi tema istikruju 4u.gif ziuriu wos ne wisos nusiwylusios got2b doh.gif o jezau kaip man patiko lakas got2b,wisokiu oru,laiko belenkaip gerai,bet...pasikasau wiena kart galwa,kita diena dar,po triju dienu jau ariu nagais po sawo plaukuosena kaip turi but blink.gif taip ir stowi lentynoj doh.gif ir isiwaizduojat kas isgelbejo nuo niezulio,nepadejo waistai,uztad migdolu aliejus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir galwos odai sweika,ir plaukams mirksiukas.gif
kad plaukai gerai atrodytu darau taip:pries plowima dedu arba migdolu alieju porai walandu arba makadamiju,kaitalioju smile.gif sampuna naudoju garnier fructis blond brillance(wisai neblogas) po to nivea brilliant color,ir ant sausu patepu aliejuku lakme teknia (super dalykas) isitepu truputi i delnus ir braukiu per plaukus.wa taip kuri laika zaidziau aliejais,ir rezultatas thumbup.gif wakar net wyras stebejosi paciupinejas plaukus blush2.gif blush2.gif
Gattinoni
QUOTE(meskiniukas @ 2008 08 21, 07:25)
idomi tema istikruju 4u.gif ziuriu wos ne wisos nusiwylusios got2b doh.gif o jezau kaip man patiko lakas got2b,wisokiu oru,laiko belenkaip gerai,bet...pasikasau wiena kart galwa,kita diena dar,po triju dienu jau ariu nagais po sawo plaukuosena kaip turi but blink.gif taip ir stowi lentynoj doh.gif ir isiwaizduojat kas isgelbejo nuo niezulio,nepadejo waistai,uztad migdolu aliejus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ir galwos odai sweika,ir plaukams mirksiukas.gif
kad plaukai gerai atrodytu darau taip:pries plowima dedu arba migdolu alieju porai walandu arba makadamiju,kaitalioju smile.gif sampuna naudoju garnier fructis blond brillance(wisai neblogas) po to nivea brilliant color,ir ant sausu patepu aliejuku lakme teknia (super dalykas) isitepu truputi i delnus ir braukiu per plaukus.wa taip kuri laika zaidziau aliejais,ir rezultatas thumbup.gif wakar net wyras stebejosi paciupinejas plaukus blush2.gif  blush2.gif
*

Norejau pasiteirauti kur galima isigyti migdolu ar makamidiju aliejaus?
Hottea
QUOTE(Gattinoni @ 2008 08 23, 18:19)
Norejau pasiteirauti kur galima isigyti migdolu ar makamidiju aliejaus?
*

Bet kurio didesnio prekybos centro alieju skyriuje mirksiukas.gif
Žvėriukė
QUOTE(Viktuteee @ 2008 08 19, 20:28)
Nemanau, kad kiekvienai padarytų tokius plaukus  rolleyes.gif Ir plaukų priemonių reklamoms atitinkamai renkasi modelius, turinčius labai gražius plaukus  ax.gif
*

As sakyciau, kad padarytu..juk turime akivaizdu pavyzdi lietuvaite Asta Stasaityte. Dazu reklamoje plaukuciai grazus, banguoti, blizgantys....o kai pamatai gatveje....nieko panasaus i reklamoje rodytus plaukucius schmoll.gif Paprasti, eilines mergaites garbanoti raudoni plaukai 4u.gif
Gattinoni
QUOTE(Hottea @ 2008 08 23, 22:48)
Bet kurio didesnio prekybos centro alieju skyriuje mirksiukas.gif
*

Aciu, niekada nepastebejau... doh.gif
lauron
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 20, 11:21)
Turėjau tokį,tik aliejuką galams,bet vieną dieną iškrito ant plytelių namie ir sudužo,oi patikėkit,kol aliejnes grindis išvaliau  lotuliukas.gif  Jo kvapas intensyvus,o kai pasipylė visas,tai namai kokią savaitę kvepėjo,jokių ambi piurų nereikėjo  lotuliukas.gif
o šiaip geras buvo,man jios patiko  4u.gif
*

o kur tokį būtų galima įsigyti? g.gif
Ajira
QUOTE(Hottea @ 2008 08 19, 19:23)

O del "reklaminiu" plauku - tai jie komp. programomis apdorojami biggrin.gif
*

As irgi galvoju,kad kaip reikalas gerai patvarkomi...juk dabar tokios galimybes...
O manyciau retai kuri turi tokius plaukus ax.gif
NORIKA
QUOTE(lauron @ 2008 08 24, 18:20)
o kur tokį būtų galima įsigyti? g.gif
*

Pirkau Euro vaistinėj,bet rodos sarmoj kažkada mačiau mirksiukas.gif Tiesiog paieškok pirma vaistinėse,prie plaukų priežiūros priemonių,jei nerasi-pralėk per kosmetikos parduotuves biggrin.gif
lauron
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 24, 18:56)
Pirkau Euro vaistinėj,bet rodos sarmoj kažkada mačiau  mirksiukas.gif  Tiesiog paieškok pirma vaistinėse,prie plaukų priežiūros priemonių,jei nerasi-pralėk per kosmetikos parduotuves  biggrin.gif
*

dėkui 4u.gif
Victorious
QUOTE(Žvėriukė @ 2008 08 24, 11:23)
As sakyciau, kad padarytu..juk turime akivaizdu pavyzdi lietuvaite Asta Stasaityte. Dazu reklamoje plaukuciai grazus, banguoti, blizgantys....o kai pamatai gatveje....nieko panasaus i reklamoje rodytus plaukucius  schmoll.gif  Paprasti, eilines mergaites garbanoti raudoni plaukai  4u.gif
*

Na, taip, žinoma, kad reklamose vaizdas yra netikras, patobulintas tam tikrų programų pagalba, kad "užkibtumėm už kabliuko" ir sėkmingai jį prarytumėm, t.y. įsigytumėm reklamuojamą produktą biggrin.gif Asta buvo pasirinkta dėl to, kad ji yra žinomesnis, visuomenei matomas žmogus, kad jos charizma, energija patrauktų žmonių dėmesį ir jie susidomėtų reklamuojama preke smile.gif Šiuo atveju reklamos koziris yra ne išskirtinis modelio bruožas (konkrečiai plaukai), o tiesiog žinomas, mėgiamas televizijos veidas. O šiaip, kiek žinau, eiliniai modeliai plaukų priežiūros reklamoms yra kruopščiai atrenkami ir turi atitikti tam tikrus standartus.
dilgelyt
o kur aliejuka lakne taknia perkate?
Jadore
as nieko ypatingo nedarau, tiesiog jei dazau, tai tik gerais ir kokybiskais dazais be peroksido (pusiau augaliniai), kerpu galiukus, naudoju sampuna, balzama, purskiama kondicionieriu ir aliejuka. Jie pas mane ilgi ir zvilga smile.gif
SoJolie
QUOTE(NORIKA @ 2008 08 19, 20:25)
Na mano viena draugė galėjo didžiotis reklaminiais plaukais,ilgis iki strėnų,natūr spalva tamsiai tamsiai ruda,tiesūs ir žvilgesys nenusakomas,o plaudavo paprastučiu papigūška šampūnu,dar galams kažkokį kremą naudodavo,o kai paklausiau kokį balzamą po plovimo deda,atsakymas buvo - o kam jis naudojamas,kas toks yra  blink.gif  doh.gif
Nu žodžiu,nulis pastangų,o plaukas super,manau tai iš prigimteis duota.
Dabar kai susitikom,plaukai tokie pat gražūs,švelnūs,tik taip nebeblizga,nusikirpo trumpai iki pečių  verysad.gif  Visą gražumą sugadino.

Na manieji tai linkę garbanotis ir banguotis,bet kai išplaunu galvą,po plovimo dedų glotninančią priemonę ir su žnypliukėm pravažiuoju - tai tikrai labai žvilga,plaukai tokie vibruojantys ir švelnūs  blush2.gif

O reklamose manau kiekvienai iš mūsų padarytų tam kartui tokius superinius plaukus - iki sekančio plovimo  biggrin.gif
*

O kokią glotninančią priemonę naudoji? As vis nesurandu priemonės kaip savo šiaušaliukus suvaldyt rolleyes.gif
Turkish
pvz aš glotninimui Garnier plaukų kremą - nežinau ar jo dėka ar ne, bet plaukai taip nebestyro, lengvai šukuojasi, gražiai krenta, maloniai kvepia
Pichouette
o man atrodo,kad plauku zvilgesys nuo prigimties priklauso,plaunu prastais sampunais ir Paletu dazau,tai blizga kaip blizgeje,auga tankiai ir jiems nerupi brangios priemones ar muilas ukiskas ax.gif ir manau,kad reklamai nebutinai ten jau tais prozektoriais zlibina,yra tokie plaukai ir baigta.
Glamor
QUOTE(otta @ 2008 09 04, 15:03)
o man atrodo,kad plauku zvilgesys nuo prigimties priklauso,plaunu prastais sampunais ir Paletu dazau,tai blizga kaip blizgeje,auga  tankiai ir jiems nerupi brangios priemones ar muilas ukiskas ax.gif ir manau,kad reklamai nebutinai ten jau tais prozektoriais zlibina,yra tokie plaukai ir baigta.
*

geri plaukai is prigimties - labai gerai, bet jokia prigimtis nepadetu, jeigu pradetum nesveikai balinti plaukus, darytis cheminius, keisti spalva kas savaite schmoll.gif o reklama, prozektoriai ir priemones daro savo darba, jau buvo rasyta apie Stasaitytes plaukus: eiliniai plaukai realybeje, uztat kaip atrodo reklamoje bigsmile.gif is savo patirties galiu pasakyti, kad man priemones labai padeda, ta pastebi ir kirpeja, nes kaskart, kai ateinu pas ja dazyt plauku, klausia, ka butent darau plaukams ir ka naudoju ax.gif
Victorious
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 16:08)
is savo patirties galiu pasakyti, kad man priemones labai padeda, ta pastebi ir kirpeja, nes kaskart, kai ateinu pas ja dazyt plauku, klausia, ka butent darau plaukams ir ka naudoju ax.gif
*

Tai prašom plačiau bigsmile.gif
Glamor
QUOTE(Viktuteee @ 2008 09 04, 15:10)
Tai prašom plačiau  bigsmile.gif
*

nera 1 sablono, ka darau, aprasysiu geriua ka turiu ir ka nuolat naudoju: PM sampunai, kauke, Loreal kauke, sekrety prirody kauke, dzintars balzamas ir aliejus, zolotoj solk aktyvizatorius (tiesa, baigesi praeita karta smile.gif, alyvuogiu aliejus, simondsiju aliejus, linu semenu aliejus, PM skinny serumas plaukams, alfaparf serumas plaukams. aj, dar nusipirkau Gaja (1 karta naudota jau, kvapas nepatiko smile.gif
FoxLady
QUOTE(Glamor @ 2008 09 04, 15:27)
nera 1 sablono, ka darau, aprasysiu geriua ka turiu ir ka nuolat naudoju: PM sampunai, kauke, Loreal kauke, sekrety prirody kauke, dzintars balzamas ir aliejus, zolotoj solk aktyvizatorius (tiesa, baigesi praeita karta smile.gif, alyvuogiu aliejus, simondsiju aliejus, linu semenu aliejus, PM skinny serumas plaukams, alfaparf serumas plaukams. aj, dar nusipirkau Gaja (1 karta naudota jau, kvapas nepatiko smile.gif
*

Kur randat Dzintars balzamo? As tik aliejuka visur matau g.gif
Glamor
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 04, 16:02)
Kur randat Dzintars balzamo? As tik aliejuka visur matau g.gif
*

ten pat kur ir aliejuka, Droge ax.gif
Victorious
"Kad plaukai žvilgėtų"
braskinis_kokteilis
QUOTE(Viktuteee @ 2008 09 15, 15:07)

taip nieko ir neparasyta ka daryti kad zvilgetu doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.