Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pinti ir lauko baldai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
knielita
Man labai grazu pinti baldai. Taciau nezinau nei kur ju galima isigyti (Senukus, Tomas Philips aplankiau, maciau bet noreciau suzinoti kur dar ju butu galima rasti) nei kaip juos priziureti. Gal kas turit ir galit pasidalinti patirtimi? Skaiciau kad jie bijo dregmes, saules spinduliu, juos reikia karts nuo karto lakuoti ir pan. Ir dar domina ar jie patogus, tvirti ir i ka atkreipti demesi juos perkant.
1rma
QUOTE(knielita @ 2008 08 12, 23:49)
Man labai grazu pinti baldai. Taciau nezinau nei kur ju galima isigyti (Senukus, Tomas Philips aplankiau, maciau bet noreciau suzinoti kur dar ju butu galima rasti) nei kaip juos priziureti. Gal kas turit ir galit pasidalinti patirtimi? Skaiciau kad jie bijo dregmes, saules spinduliu, juos reikia karts nuo karto lakuoti ir pan. Ir dar domina ar jie patogus, tvirti ir i ka atkreipti demesi juos perkant.
*

sveika,

mes matem visai fainus pintus baldukus domus galerijoj. parduotuves pavadinimo tiksliai nepamenu, ju tokia ale pinta sofa-kampas stovejo pirmam aukste praejimo viduri. bet vat kaina ju didoka..
giedre.v
sveikos,
man dabar graziausi va tokie lauko baldai wub.gif

http://webshop.oasenmandal.no/catalog/prod...products_id=330
zivute
*

Labux,
Pintais lauko baldais pradejo prekiauti Softimusas.Visas kolekcijas gali paziureti ju internetiniame puslapyje. www.softimus.com - lauko baldai.
Kainos tikrai patrauklios.
Tokius baldus gali laikyti kieme ir po saule ir po lietum.Ziema nei vienu baldu nepatartina laikyti kieme ,kai vyrauja minusine temperatura.
Pati isigijau is ju ir esu labai patenkinta. smile.gif
emrata
Mes pirkom Siauliuose is baldu parduotuves Migdolas, ganetinai kokybiski baldeliai ir neuzima daug vietos tokiam nedideliam balkone smile.gif user posted image

user posted image
muminukas
user posted image

mes tokius nusipirkom. nėra super duper gražūs ir elegantiški, bet jie kiaurus metus lauke stovės. ir gali susėsti 12 - 14 žmonių thumbup.gif

emrata, labai elegantiškas ir jaukus jūsų balkonėlis smile.gif
Nasty Fairy
QUOTE(muminukas @ 2009 05 26, 14:33)
mes tokius nusipirkom. nėra super duper gražūs ir elegantiški, bet jie kiaurus metus lauke stovės. ir gali susėsti 12 - 14 žmonių  thumbup.gif

emrata, labai elegantiškas ir jaukus jūsų balkonėlis  smile.gif
*

Fainuciai 4u.gif mes kazka panasaus patys planuojam ateityje susikonstruoti terasai, nes MB biski moka su mediena "elgtis" biggrin.gif
Aiva.
QUOTE(muminukas @ 2009 05 26, 14:33)
user posted image

mes tokius nusipirkom. nėra super duper gražūs ir elegantiški, bet jie kiaurus metus lauke stovės. ir gali susėsti 12 - 14 žmonių  thumbup.gif

*

labai grazus ax.gif mes irgi uzsisakem mazdaug 12 zmoniu sedeti, jau greitai turetume gauti, idesiu foto
emrata
QUOTE(muminukas @ 2009 05 26, 12:33)

*

4u.gif 4u.gif dekui
ruta**
QUOTE(emrata @ 2009 05 27, 10:53)
4u.gif  4u.gif  dekui
*

Labai faini baldai. Mes tokias kėdes vakar žiūrėjome Ermitaže Vilniuje, bet staliuko tai nebuvo. Sakyk o jus pirkote su staliuku ar atskirai ir kiek mokėjote (jei ne paslaptis) ax.gif
paryziete
Pas mus lauko baldai pinti, tačiau ne iš vytelių, o iš tokių plastikinių vamzdelių ar kaip ten juos pavadinsi. Tai manau ilgai tarnaus, nes jie atsparūs tiek lietui, tiek saulei. O iš vytelių pintų pirkti pabijojom, nes jau stovint parduotuvės ekspozicijoje buvo matyti visokie aplaužymai ir subraižymai, o dar mūsų šalėlės klimatas -tai lietus, tai saulė. Bet šiaip iš vytelių man labai labai gražūs thumbup.gif
emrata
QUOTE(ruta** @ 2009 05 27, 09:38)
Labai faini baldai. Mes tokias kėdes vakar žiūrėjome Ermitaže Vilniuje, bet staliuko tai nebuvo. Sakyk o jus pirkote su staliuku ar atskirai ir kiek mokėjote (jei ne paslaptis) ax.gif
*

aciu aciu, mes pirkom kartu, cia toks kaip ir komplektas buvo. tikslios kainos nebepamenu, bet i 500 lt tikrai tilpom smile.gif
emrata
cia zinoma toli grazu ne balkonui tinkantys baldai, bet kodel gi nepasigrozejus wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
pariso
QUOTE(ruta** @ 2009 05 27, 11:38)
*

Labas. Panašių baldų mačiau kaune, OLLO BALDAI(www.ollo.lt) parduotuvėje. Tikrai nemažas pasirinkimas, Kaune tiek kitur nėra ir kainos labai normalios.
muminukas
man tos visokios lovos kaip patinka wub.gif bet jau čia reikia ir atitinkama isklypo ne 6 arų, kad šviesus būtų ir t.t.

o aš irgi norėjau iš tų plastikinių vytelių, bet mb labai medinių norėjo, tai nusileidau jam.
uogyteG
o gal kur matet geleziniu, kaltiniu lauko baldu?
raselkavilnius
As irgi maciau labai fainu lauko baldu thumbup.gif
Draugai sau ieskojo ir kataloga is tiekeju buvo paeme, labai didziulis pasirinkimas . Laukiu kol atsives. g.gif Net mes uzimaneme. rolleyes.gif

cool.gif cool.gif
emrata
QUOTE(raselkavilnius @ 2009 06 08, 21:04)
As irgi maciau labai fainu lauko baldu  thumbup.gif
Draugai sau ieskojo ir kataloga is tiekeju buvo paeme, labai didziulis pasirinkimas . Laukiu kol atsives.  g.gif Net mes uzimaneme.  rolleyes.gif

cool.gif  cool.gif
*

gal isduosit paslapti kur cia toks didelis pasirinkimas? biggrin.gif
raselkavilnius
Jokia cia paslaptis smile.gif

Tas salonas randasi Vilniuje Savanoriu 180, antrame aukte toks nedidukas skyrelis sake, tik gaila pavadinimo nepamenu, butinai paklausiu ir tada parasysiu g.gif

Bet dalykeliu tai tikrai geru yra mane vilioja gultas degintis, padetys reguliuojamos thumbup.gif
:-))
QUOTE(emrata @ 2009 06 09, 10:29)
gal isduosit paslapti kur cia toks didelis pasirinkimas?  biggrin.gif
*

g.gif As irgi ieskau lauko baldu, dabar kaip tik sezonas
rolleyes.gif Tiesa pasakius delto ir prisijungiau, nes is drauges girdejau kad cia geru patarimu buna wub.gif

Gal zinot konkreciai kur graziu surast blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(:-)) @ 2009 06 09, 19:19)
g.gif As irgi ieskau lauko baldu, dabar kaip tik sezonas
rolleyes.gif  Tiesa pasakius delto ir prisijungiau, nes is drauges girdejau kad cia geru patarimu buna wub.gif

Gal zinot konkreciai kur graziu surast blush2.gif
*

laukiu ziniu cool.gif
Žanė
o yra tokių baldų, kuriuos ir per žiemą galima būtų laikyt? g.gif nes nelengva juos iš ketvirto aukšto nusinešinėt į rūsį...
raselkavilnius
QUOTE(raselkavilnius @ 2009 06 09, 18:06)
Jokia cia paslaptis  smile.gif

Tas salonas randasi Vilniuje Savanoriu 180, antrame aukte toks nedidukas skyrelis sake, tik gaila pavadinimo nepamenu, butinai paklausiu ir tada parasysiu g.gif

Bet dalykeliu tai tikrai geru yra mane vilioja gultas degintis, padetys reguliuojamos  thumbup.gif
*

Taiva kam idomu salono adresiuka jau parasiau o imones pavadinimas "Comfortline" kaip minejau antrame aukste mirksiukas.gif

emrata
QUOTE(Žanė @ 2009 06 09, 19:49)
o yra tokių baldų, kuriuos ir per žiemą galima būtų laikyt?  g.gif  nes nelengva juos iš ketvirto aukšto nusinešinėt į rūsį...
*

pas jus kaip suprantu neistiklintas balkonas? siaip daugiau maziau visus galima laikyti per ziema, galima juk apdengti juos kokia plevele, kad neuzlytu ar uzsnigtu ir viskas
Shokolada
*

Apie prieziura domejausi, nieko sudetingo su dabartinem technologijom (apsauginiais lakais ir t.t.) cia galit pasiskaityti info
http://lt.lt.allconstructions.com/portal/index/article/4267 thumbup.gif
raselkavilnius
QUOTE(Žanė @ 2009 06 09, 21:49)
o yra tokių baldų, kuriuos ir per žiemą galima būtų laikyt?  g.gif  nes nelengva juos iš ketvirto aukšto nusinešinėt į rūsį...
*

siaip visi lauko baldai turi buti pritaikyti lauko salygoms, bet laikyti ziema tai nepatartina, nes kada sala dregme pleciasi, ir gali balda "suplesyti" bet nuo lietaus tai tikrai jiem nieko nenutinka, nes yra dengti tam tikromis atspariomis medziagomis.

O del nunesimo tai sien labai lengvuciai:

http://www.ato.se thumbup.gif

:-))
QUOTE(raselkavilnius @ 2009 06 11, 16:03)
siaip visi lauko baldai turi buti pritaikyti lauko salygoms, bet laikyti ziema tai nepatartina, nes kada sala dregme pleciasi, ir gali balda "suplesyti"  bet nuo lietaus tai tikrai jiem nieko nenutinka, nes yra dengti tam tikromis atspariomis medziagomis.

O del nunesimo tai sien labai lengvuciai:

http://www.ato.se      thumbup.gif
*

Jo situos ir as irgi jau zinau ax.gif
Buvau sendien tame salone ir kainos dar pakenciamos. tikrai yra ka isirinkti. Ir balkonui ir kiemui yra mirksiukas.gif . Tik Dar vyra butinai reikia nutempti parodyti g.gif 4u.gif ir as tada turesiu thumbup.gif
cepuke
sveikos mergaites prisijungiu ir as prie sios temos nes kaip tik dabar ieskom baldu terasai , todel noriu paklausti gal kas turit kietmedzio baldus ,kaip ju kokybe? bigsmile.gif
Rudakis
http://www.vadasiga.lt/
pantherrra
As irgi siuo metu ieskau baldu i lodzija. Siandien buvau ir Senukuose, ir Jyske, dar keliose parduotuvese, bet nieko neradau. Beda ta, kad, jeigu patinka kedes, tai stalas gerokai per didelis, arba is vis parduoda visa komplekta. O man reikia tik dvieju kedziu ir nedidelio stalo. doh.gif
Gal kam buvo panasi situacija? Gal parekomenduotumet dar kokia firma?
Kazkaip man labai sudetinga su tuo buto irengimu doh.gif
Caca*
QUOTE(pantherrra @ 2009 07 25, 23:09)
As irgi siuo metu ieskau baldu i lodzija. Siandien buvau ir Senukuose, ir Jyske, dar keliose parduotuvese, bet nieko neradau. Beda ta, kad, jeigu patinka kedes, tai stalas gerokai per didelis, arba is vis parduoda visa komplekta. O man reikia tik dvieju kedziu ir nedidelio stalo.  doh.gif 
Gal kam buvo panasi situacija? Gal parekomenduotumet dar kokia firma?
Kazkaip man labai sudetinga su tuo buto irengimu doh.gif
*

o kokiu ieskai?Mediniu, plastikiniu, metaliniu?Is nedideliu kiek ziurejau "uzkabino" sitos juodos grakscios metalines kedes ir staliukas ( tvirti ir patogus, net gaila , kad man dabar ju nereikia mirksiukas.gif ).Deja, Bauhof PC yra tik kai kuriuose miestuose.

user posted image
pantherrra
Siandien buvau Akropolyje. Antrame aukste maciau keleta kedziu, kur man visai patiko. Tik staliukas nelabai, noretusi apvalaus. Ketinu uzsukti i Baldu roju, gal ten ka pamatysiu. Siaip patinka pinti su metalu, bet tik ne mediniai.
Tikiuosi, pavyks ka nors surasti.
Giedruma
O kodelgi neisigijus tradicisku is vyteliu pintu baldu? Medziaga lietuviska, o ir musu salygom pritaikyta, tik zinoma nuo lietaus ir ziemai juos reikia apsaugoti. Gal skamba kaip reklama, bet man patinka tokie,"savi",juolab kad mano MB juos gamina blush2.gif ax.gif user posted image
AGI
Giedruma, nors tai ir reklama, bet tokia neįkyri, savo rankų gaminį pristatant (bent jau man tokios reklamos tikrai netrukdo). Todėl galėtum ir pratęsti - kokios kainos, per kiek laiko gali padaryti ir t.t. Tiesiog būtų smagu turėti pilną informaciją kaip dar vieną alternatyvą renkantis iš medinių, pintų iš sintetinių medžiagų, kaltinių ir pan. lauko baldų.
Giedruma
Atsiprasau kad taip "pasireklaminau" blush2.gif blush2.gif ,bet zinot kartais sirdis plysta kai matau kad zmones isigyja menkavercius kinietiskus ar lenkiskus baldus(krepsius deja taip pat..) kurie kainos atzvilgiu kartais gerokai uz musu "vietinius' brangesni,o kokybes atzvilgiu -musu pinti baldai atlaiko 10 metu,o uzsienietiski-atbega pas mumi po metu ,dvieju kad kaip nors pataisytume...
O imant musu lietuviskus baldus-tai prieziura ju nesudetinga,svarbu kad jie pastoviai nedrektu,o jei taip nutiko-issdziovinti.Nelaikyti perziema atviram lauke nes kaip ir medis pajuoduos,greiciau supus,nes mes ju neapdorojam jokiom cheminem medziagom.Sunkumo jie nesunkus,lengvai galima pernesti i kita vieta.Issitepus,suliejus-paprasciausiai nuplauti su muilu ir vandeniu vonios sveitimui skirtu sepeciu ir po to issdziovinti,jei po keliu metu baldas "issivaikcios",prades judeti-perklijuoti su atskiestu "lipalu"ir vel naudokit i sveikata mirksiukas.gif Modeliai atitaikyti taip,kad butu patogu juose sedeti,pacios vyteles veikia kaip lengvas masazuoklis tongue.gif Kainos svyruoja nuo modelio-tie,kur ikelti auksciau kainuoja :foteliai~250lt,staliukas ~200,jei tokio tipo sofute-apie 500lt.Jei norima sudetingesnio pynimo baldu tai kaina irgi siek tiek dideja,-buna pilnai pintu,kai nera to kiauriarascio,vytelem pinama beveik iki zemes,tokiu baldu kaina ~300 uz foteliuka.Baldu komplektacija pati yvairiausia-nuo vieno fotelio iki pagal individualius matmenis pintu sofuciu...
Va kiek prirasiau...tikiuosi neismes manes uz tokia atvira reklama g.gif blink.gif
raimuxe
O kur jūs randatės?
Giedruma
Randuosi kaune,bet vazinejame po visa lietuva su savais gaminiais rolleyes.gif
Agulyte
www.caneline.com

Šie baldai nepelija ir nepūva, nepakeičia spalvos, keturi metai jau kaip stovi lauke tiek žiemą, tiek vasarą, o atrodo kaip nauji smile.gifMy Webpage
Kalinka2006

Sveikutes! Gal ka sudomins ax.gif

Pintas lopsys! Naujas - buvo nenaudotas, tik gulejo antresolese. 50lt blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Vilnius, Prasom drinks_cheers.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.