QUOTE(kycia @ 2008 08 12, 22:52)
man atrodo, bankas duoda daugiau nei 10 proc isirengimui...ziurint kokios pajamos

Na nezinau ar pajamos cia didziausia vaidmeni turi, bet yra taip, kad bankas nerizikuoja duoti paskolos remontui, nes nera ka uzstatyti (butas juk ir taip banko

dar ne musu) tai vat, mums aiskino taip, kad gali duoti geriausiu atveju 100 proc. paskola arba reikia kviestis turto vertintoja ir jei jis ivertintu daugiau nei 3600lt/kv.m tada ta skirtuma butu ir galima is banko pasiimti isirengimui, nes bankas turetu garantija, kad butas yra vertingesnis nei jie dave paskola jam isigyti....
Taciau, kaip as suprantu, vertintojas vertina visuma t.y. ir vidaus apdaila, ir namo senuma (naujuma), ir jo vieta (kiek nutoles nuo centro), gerbuci ir t.t. tai kol dar nera aplink nei to gerbuvio, nei vaziuojancio pro sali miesto transporto ir bute tik plikos sienos ir t.t., tai nemanau, kad tas vertintojas daugiau gali ivertinti tuos musu butus... (o norint normaliai susitvarkyti buta reikia gerokai daugiau ji ivertinti

)
Dar yra variantas, kai bus sutvarkytas gerbuvis ir siek tiek busime patys pasidare bute darbu (uz savas lesas), o jei dar ir butu kainos pakiltu

tada butu galima ji kviestis ir jis ivertintu kur kas daugiau, tai tada remontui gal ir galima butu is bano kazka ispesti.....
Bet cia mano pamastymai ir mano filosofija ir tai ka mums sake banke

bet butinai parasykit savo planus labai idomu, gal yra kitu variantu

nes tie pinigeliai pas mus is dangaus nekrenta ir remonta pasidaryti is savu taip pat labai sunku butu

o norisi tiek daug