Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Jonučių miestelis
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
katanelis
Niu, ką neradau sukurtos temelės, tai nusprendžiau, kad aš tai galiu padaryti hihihi.gif tikiuosi tema bus turininga, nes ledai jau pajudėjo thumbup.gif
Loveco
taip, sioje temoje bus daug nuotrauku, daug ispudziu ir jokio nusvylimo thumbup.gif
ausryca
QUOTE(kycia @ 2008 08 10, 14:50)
taip, sioje temoje bus daug nuotrauku, daug ispudziu ir jokio nusvylimo  thumbup.gif
*

Na tikiuosi.... Kazkodel as ir MB truputi nervinames del to susitikimo, kad is daug emociju nepadarytume kokios klaidos, ta prasme kad nieko nepraziopsotume doh.gif ir pan...
katanelis
QUOTE(kycia @ 2008 08 10, 14:50)
taip, sioje temoje bus daug nuotrauku, daug ispudziu ir jokio nusvylimo  thumbup.gif
*

aš ir to tikiuosi už jus visas 4u.gif nes mūsų dar nieks nekvietė, o ir pakvies tik kitais metais lotuliukas.gif tad pergyvensiu du kartus ir už jus ir už save lotuliukas.gif sėkmės jum, jei nespėsiu įkišt nosies iki antradienio į šią temutę 4u.gif
Simuole
Na sveikos,
jau ir as po atostogu prisijungiau 4u.gif
Siandien buvau nulekus, tikejaus, kad bus pabaigtas E namas bent is isores, bet rytines sienos apdaila dar nebaigta (nezinau kaip pietine siena - nuo kelio nesimato 4u.gif ). Gal jie planuoja per kelias dienas pabaigt iki apziurejimo g.gif

O siaip tai tikrai LABAI laukiam komentaru ir foto mirksiukas.gif
Matelyk
panos greitai varykit dar į seną temą, pirmiau reikia aną rakinti, o jau paskui galim čia pliurpti mirksiukas.gif
rituliukasss
as irgi laukiu rytdienos ax.gif laabai smalsu.
zivilika
QUOTE(Simuole @ 2008 08 10, 18:55)
Na sveikos,
jau ir as po atostogu prisijungiau  4u.gif
Siandien buvau nulekus, tikejaus, kad bus pabaigtas E namas bent is isores, bet rytines sienos apdaila dar nebaigta (nezinau kaip pietine siena - nuo kelio nesimato  4u.gif ). Gal jie planuoja per kelias dienas pabaigt iki apziurejimo  g.gif
.......
*

Na juk niekas nežada raktų duoti jau šiandien, tad ir darbai dar bus neužbaigti, juk nuo šios savaitės ir pradėjo kviestis žmones, kad apžiūrėtų jau padarytus darbus ir papasakos kas dar liko ir iki kada žada padaryti......
Bet norai žmogiški mirksiukas.gif yra gerai, bet norisi dar geriau lotuliukas.gif
Agnesele
laukiu nesulaukiu naujienų ax.gif Man svarbu kada žadama pasirašinėti sutartis pas notarą, bet nemanau, kad šiandien pasakys. g.gif
katanelis
sėkmės jum visoms 4u.gif lauksim naujienų, su nekantrumu mirksiukas.gif
yoyo
Na, tikiuosi siandien vakare jau galesim skaityti naujienas bigsmile.gif uh kaip laukiu! tongue.gif
Loveco
QUOTE(Agnesele @ 2008 08 12, 08:03)
laukiu nesulaukiu naujienų  ax.gif Man svarbu kada žadama pasirašinėti sutartis pas notarą, bet nemanau, kad šiandien pasakys.  g.gif
*

as ir 4u.gif mum sake pranes bent menesi is anksto, kada jiems reikes pinigeliu smile.gif
zivilika
na ka laukiat visos ziniu lotuliukas.gif
Loveco
tai ziniu vis dar nera? mane labiausiai domina sie klausimai:

ar i buta ileidzia apsiziureti kelis asmenis, ir koks nors projektu vadovas juos lydi, ar palieka vienus apsiziureti?

kiek kartu dar be sito bus galima apziureti buta, ir ar galima vestis draugus, nepriklausoma eksperta, kad ivertintu?

ar leidzia fotografuoti?

ar mini, kada jau bus reali tikimybe gauti buto raktus?

ar mini, per kiek laiko reikes isirengti, jei raktus gausim vieni pirmuju?

ar daug plika akimi matomo broko?

ar leidzia matuoti sienas patiems, kitaip knaisiotis po broka, po kambarius smile.gif
Loveco
tai pabegot su naujienom?? smile.gif
Papildyta:
ausryca matau raso!!! vaje! greiciau pasakok! smile.gif
katanelis
tai dingusios visos, ane verysad.gif cray.gif
Loveco
ausryca lyg ir rase kazka, bet dingo blink.gif verysad.gif
ausryca
Nesijaudinkit merginos, nepabegom!!!! 4u.gif Tai pradesiu dalintis naujienas. Kycia gerai kad uzdavei klausimu, nes buciau nezinojus ka rasyt.
Mes buvom tik dviese tai nezinau ar ileidzia trecius asmenis. Mus pasitiko Sandra ir darbu vykdytojas. Ir visi keturi ejome i buta. Musu vienu nepaliko, bet ir neprasem, nes kai issitraukiau fotika tai neleido fotografuot. Nes dar tipo pilnai neuzbaigta ir ner cia ko kitiems rodyt ar kazkaip pan. sake.

Sekanti karta atiduos rakta ir bandysim rasytis broko akta. kai atiduos rakta jau JEIGU NORESIME, galesime pradeti po truputi tvarkytis, fotografuoti filmuoti, kviestis draugus, dizainerius ar ka tik noresim.

Tas sekantis kartas bus anksciausiai spali, veliausiai lapkriti.

Pas notara tikslios datos nepasake, arba praklausem.... blush2.gif

Po Notaro 3men. Isirengti. manau pas notara kviesis tada kai visi namai bus uzbaigti ir visus is eiles kviesis. Aisku, jei mes pirmi gaunam buto raktus ir jei turim uz ka remontuotis tai turim tikrai daugiau liko nei tie trys men. Pinigelius reikes moketi tik po notaro sutarties.

Dabar del broko.... Na jo tikrai nera daug.... Na kaip ir mes jo nematem.... sienos lygios, grindys lygios... Viskas tvarkingai.

Mes kai niekur neskubam nepuolem matuotis sienu tai nezinau. O i klausimus jie noriai atsakineja, tik turek klausimu!!!

Laiptineje jau kloja grindu plyteles. Visuose butuose sudetos durys. lauko fasadas tikrai graziai atrodo. Duju katilo dar nebuvo, bet jie jau ant dienu bus pakabinti. Balkonui dar nieko nedaryta, tik sienos apsiltintos.
Bute sviesu. smile.gif

Na nezinau ka dar... Lauksim kitu ispudziu.!!!!!!
Loveco
ausryca, aciu tau! nepyk, kad pasitikslinsiu, bet manau ne man vienai aktualu:

pagal tai, ka tu parasei, as supratau taip:
RAKTUS duos spali- lapkriti, galesim po truputi jau isirengineti, jei tik bus noro....
NOTARO sutartis bus gerokai veliau nei raktas? t.y. mes pirma turesim galimybe pradeti isirengineti buta, o tik veliau mums reikes rasytis notara ir moketi pinigus? g.gif

nes as iki siol maniau taip: pasirasai notarine sutarti, TIK TADA tau duoda raktus, o kai juos duoda- eik tvarkytis....
Rupkė
o kaip buto plotas ar maziukai atrodo kambariai?
katanelis
QUOTE(ausryca @ 2008 08 12, 17:51)
Nesijaudinkit merginos, nepabegom!!!!  4u.gif  Tai pradesiu dalintis naujienas. Kycia gerai kad uzdavei klausimu, nes buciau nezinojus ka rasyt.
Sekanti karta atiduos rakta ir bandysim rasytis broko akta. kai atiduos rakta jau JEIGU NORESIME, galesime pradeti po truputi tvarkytis, fotografuoti filmuoti, kviestis draugus, dizainerius ar ka tik noresim.
Tas sekantis kartas bus anksciausiai spali, veliausiai lapkriti.
Bute sviesu.  smile.gif
Na nezinau ka dar... Lauksim kitu ispudziu.!!!!!!
*

Na va, nors viena atsirado thumbup.gif kaip smagu girdėti geras naujienas thumbup.gif bet kaip faina, kaip jum grietai duos raktus thumbup.gif galėsit sau neskubėdami ruoštis drinks_cheers.gif o sakyk, kambariukai nepasirodė per maži?? g.gif
ausryca
Galesim remontuotis pries notarine sutarti, bet mes turbut nieko nedarysim. nebent kokia virtuve uzsisakysim ar dar ka...
o del didumo kambariu tai mums normaliai atrodo, kaip tikejomes taip ir yra. Vonia tikrai pakankamai didele. pas mus bendra su toletu.

Galetu kitos atsiliepti, kas buvo. Gal tiksliai kas zino del notaro ka? Nes tikrai neuzfiksavau ka sake ar nieko nesake...
katanelis
QUOTE(ausryca @ 2008 08 12, 18:15)
Galesim remontuotis pries notarine sutarti, bet mes turbut nieko nedarysim. nebent kokia virtuve uzsisakysim ar dar ka...
o del didumo kambariu tai mums normaliai atrodo, kaip tikejomes taip ir yra. Vonia tikrai pakankamai didele. pas mus bendra su toletu.

Galetu kitos atsiliepti, kas buvo. Gal tiksliai kas zino del notaro ka? Nes tikrai neuzfiksavau ka sake ar nieko nesake...
*

aišku viskas 4u.gif ačiū už naujienas thumbup.gif manau, kad kiekvienas butas turės vonią sujungtą su tualetu smile.gif kaip aš norėčiau pamatyti savo butelį blush2.gif
Loveco
na ne kiekvienas tures sujungta, triju kambariu krastinis turi atskira... o ausryca, tavo 2 ar 3 kambariu butukas? smagu, kad sviesu, musu langai bus visi vakariniai ir nebus virtuves lango smile.gif tikimes sviesos vis delto ir 2 ame aukste...
ausryca
QUOTE(kycia @ 2008 08 12, 18:46)
na ne kiekvienas tures sujungta, triju kambariu krastinis turi atskira... o ausryca, tavo 2 ar 3 kambariu butukas? smagu, kad sviesu, musu langai bus visi vakariniai ir nebus virtuves lango smile.gif tikimes sviesos vis delto ir 2 ame aukste...
*

musu 2ju kambariu is rytu puses. 3a. virtuvej lango nera tai tikraiapsidziaugiau kad uztenka sviesos
katanelis
QUOTE(kycia @ 2008 08 12, 18:46)
*

aaa,va šito tai nežinojau mastau.gif aciuks.gif
Simuole
Na smagu, kad broko nedaug. Įdomu kaip kitų įspūdžiai?.. ax.gif
Tik galėtų kai jau duos raktus, tai ir pas notarą leist pasirašinėt... rolleyes.gif Tada pervestų bankas pinigėlius ir galėtume remontui pinigų gaut ax.gif Bet čia tik mano pamąstymai 4u.gif
ausryca
QUOTE(Simuole @ 2008 08 12, 20:00)
Na smagu, kad broko nedaug. Įdomu kaip kitų įspūdžiai?.. ax.gif
Tik galėtų kai jau duos raktus, tai ir pas notarą leist pasirašinėt... rolleyes.gif Tada pervestų bankas pinigėlius ir galėtume remontui pinigų gaut  ax.gif Bet čia tik mano pamąstymai  4u.gif
*

mes taip pat galvojam,nes be paskolos pinigeliu nelabai ka ir padaryt galim... blush2.gif
zivilika
QUOTE(ausryca @ 2008 08 12, 21:30)
mes taip pat galvojam,nes be paskolos pinigeliu nelabai ka ir padaryt galim...  blush2.gif
*

Na, ausryca, sirdingas dekui uz info aciuks.gif
O dabar labai prasau apsvieskit mane, kaip jus cia planuojat daryti mastau.gif imat paskola butui o tai remontui kokia cia paskola imat? unsure.gif ir kokiu budu?
Nes mes kai buvom banke tai sake mums toki varianta, kadangi imsim 90 proc. (10 sumokejom patys) tai va ta 10 proc. remontui gal ir duos, tai man idomu kaip jus cia darysite ir kokias paskolas imsite, nes vartojimo paskolos tai nenoriu schmoll.gif
Pasidalinkite savo planais a rolleyes.gif
Nes as kazkaip, kaip tik noreciau gauti raktus daug anksciau nei reikia pasirasyti notarine sutarti - dar paskolos nereiktu moketi, o jau po truputi remontus butu galima darytis ir laiko turetume daugiau....
yoyo
As irgi noreciau notarine kuo veliau pasirasyti, nes planuojame remontui patys susitaupyti. O kadangi dabar pinigai taupomi ir leidziami buvo kitam reikalui, tai butui galesime taupyti tik nuo rugsejo. Todel notarine butu gerai pasirasyti kaip imanoma veliau, nes po jos pasirasymo kai pradesim moketi paskola, tai taupyti nebebus is ko sad.gif Na, bet kadangi musu A namas finisuos veliausiai, tai tikiuosi laiko dar siek tiek turesim. Nes apie papildoma paskola buto isirengimui net pagalvoti nenoriu doh.gif O negirdejote, kada planuojama kitu namu gyventojus kviest pirmai butu apziurai?
Loveco
man atrodo, bankas duoda daugiau nei 10 proc isirengimui...ziurint kokios pajamos smile.gif
rozela
QUOTE(yoyo @ 2008 08 12, 22:32)
As irgi noreciau notarine kuo veliau pasirasyti, nes planuojame remontui patys susitaupyti. O kadangi dabar pinigai  taupomi ir leidziami buvo kitam reikalui, tai butui galesime taupyti tik nuo rugsejo. Todel notarine butu gerai pasirasyti kaip imanoma veliau, nes po jos pasirasymo kai pradesim moketi paskola, tai taupyti nebebus is ko sad.gif Na, bet kadangi musu A namas finisuos veliausiai, tai tikiuosi laiko dar siek tiek turesim. Nes apie papildoma paskola buto isirengimui net pagalvoti nenoriu doh.gif O negirdejote, kada planuojama kitu namu gyventojus kviest pirmai butu apziurai?
*

musu namas D yra tai mum minejo kad apziureti ileis tik uz 2-3 menesiu, nes tas namas tvarkomas paskutinis blink.gif
zivilika
QUOTE(kycia @ 2008 08 12, 22:52)
man atrodo, bankas duoda daugiau nei 10 proc isirengimui...ziurint kokios pajamos smile.gif
*

Na nezinau ar pajamos cia didziausia vaidmeni turi, bet yra taip, kad bankas nerizikuoja duoti paskolos remontui, nes nera ka uzstatyti (butas juk ir taip banko smile.gif dar ne musu) tai vat, mums aiskino taip, kad gali duoti geriausiu atveju 100 proc. paskola arba reikia kviestis turto vertintoja ir jei jis ivertintu daugiau nei 3600lt/kv.m tada ta skirtuma butu ir galima is banko pasiimti isirengimui, nes bankas turetu garantija, kad butas yra vertingesnis nei jie dave paskola jam isigyti....
Taciau, kaip as suprantu, vertintojas vertina visuma t.y. ir vidaus apdaila, ir namo senuma (naujuma), ir jo vieta (kiek nutoles nuo centro), gerbuci ir t.t. tai kol dar nera aplink nei to gerbuvio, nei vaziuojancio pro sali miesto transporto ir bute tik plikos sienos ir t.t., tai nemanau, kad tas vertintojas daugiau gali ivertinti tuos musu butus... (o norint normaliai susitvarkyti buta reikia gerokai daugiau ji ivertinti sad.gif )
Dar yra variantas, kai bus sutvarkytas gerbuvis ir siek tiek busime patys pasidare bute darbu (uz savas lesas), o jei dar ir butu kainos pakiltu wink.gif tada butu galima ji kviestis ir jis ivertintu kur kas daugiau, tai tada remontui gal ir galima butu is bano kazka ispesti.....
Bet cia mano pamastymai ir mano filosofija ir tai ka mums sake banke smile.gif bet butinai parasykit savo planus labai idomu, gal yra kitu variantu ax.gif nes tie pinigeliai pas mus is dangaus nekrenta ir remonta pasidaryti is savu taip pat labai sunku butu unsure.gif o norisi tiek daug blush2.gif
Matelyk
aš išpradžių maniau kad susitaupysiu remontui, bet dabar matau kad mano santaupų tikrai neužteks, tai aš planuoju pasiimti vartotojišką paskolą kokiems 5 metams ax.gif
katanelis
ir mes su vyru nelabai turim santaupų remontui blush2.gif bet bandom taupyti, o taip sunku, ir kaip tyčia vis atsiranda neatideliotinų reikalų doh.gif kur pareikalauja pinigėlių g.gif atvirai pasakius neįsivaizduoju ką reiks daryti, vartojamos paskolos imti nenoriu, nes neįsiteksim vėliau į pinigėlius, o dar mano mokslai doh.gif gal rasim iš artimų kur pasiskolinti, kad nereiktų palūkanų mokėt, bet irgi kažkaip unsure.gif ai, bus matyt, stengiuosi nepult į neviltį, nes žinau, kad stengsimės dėl visko thumbup.gif
yoyo
O kur linetablue ir vaidyte dingo? Laukiam ir jusu ispudziu is apziuros ax.gif
katanelis
QUOTE(yoyo @ 2008 08 13, 09:47)
*

aha, pasislepė nuo mūsų lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Agnesele
QUOTE(yoyo @ 2008 08 12, 22:32)
As irgi noreciau notarine kuo veliau pasirasyti, nes planuojame remontui patys susitaupyti. O kadangi dabar pinigai  taupomi ir leidziami buvo kitam reikalui, tai butui galesime taupyti tik nuo rugsejo. Todel notarine butu gerai pasirasyti kaip imanoma veliau, nes po jos pasirasymo kai pradesim moketi paskola, tai taupyti nebebus is ko sad.gif Na, bet kadangi musu A namas finisuos veliausiai, tai tikiuosi laiko dar siek tiek turesim. Nes apie papildoma paskola buto isirengimui net pagalvoti nenoriu doh.gif O negirdejote, kada planuojama kitu namu gyventojus kviest pirmai butu apziurai?
*

žinai pas mus ir tas pats, kuo vėliau notarinę norim pasirašyti, nes ir planuojam remontą iš savų sutaupytų lėšų, o dabar ir turime didelių išlaidų ax.gif tai ir taupyti pradėsim remontui tik rugsėjį. Na jei Jums duos raktus apie lapkritį tai mums vėliau kažkiek. Kaip pagalvoju kad reik pasitaupyti ne tik remontui o ir paskolos dokumentams sutvarkyti ir turtui įkeisti ir užregistruoti doh.gif tai siaubas apima unsure.gif
rituliukasss
Aciu Ausrycia, kad pasidalinai ispudziais 4u.gif musu A namas taip pat vienas is paskutiniu, tai jauciu neverta net skamineti i hermi, kada mus ileis... g.gif
Papildyta:
o del disednes paskolos, tai mano vyro pazistamas pirko kaip tik buta Jonuciuose ir jam bankas dave didesne paskola rolleyes.gif ir ne 10 % didesne kiek zinau ax.gif as paprasysiu vyro, kad jis pasiklausinetu to pazistamo.
zivilika
QUOTE(yoyo @ 2008 08 13, 09:47)
*

Gal pasikydo unsure.gif neranda naujos temelės mūsų doh.gif

Būtinai,rituliukasss, paklausk kaip tą paskolą gavo ax.gif tikiuos yra kitu budu kaip imti vartojimo paskola....nes ten palukanos tai...... aggressive.gif ir per trumpa laika reikia ja atiduoti...... verysad.gif
rituliukasss
QUOTE(zivilika @ 2008 08 13, 12:44)
Gal pasikydo  unsure.gif  neranda naujos temelės mūsų  doh.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jauciu, kad ir be musu turi merginos kam papasakoti karstas naujienas ax.gif nieko, ateis ir musu valanda biggrin.gif
Loveco
QUOTE(zivilika @ 2008 08 13, 12:44)
Gal pasikydo  unsure.gif  neranda naujos temelės mūsų  doh.gif

Būtinai,rituliukasss, paklausk kaip tą paskolą gavo  ax.gif  tikiuos yra kitu budu kaip imti vartojimo paskola....nes ten palukanos tai......  aggressive.gif  ir per trumpa laika reikia ja atiduoti......  verysad.gif
*

mes turim pasieme masinai vartojamaja paskola, nes palukanos mazesnes nei kad lizingo budu. Tik tiek, kad mums reikejo 25k (o gal 20, nepamenu ), o su palukanom is viso iseis 30 k atiduoti, tai labai durnai, jei noretumem anksciau grazinti, vis tiek visa suma su palukanom teks...

tai siaip jei jums uztektu stai tokios sumos isirengimui, tai per menesi apie 600 lt jums prisidetu imoka biggrin.gif tik situacija liudnesne- uz tiek neisirengsi buto smile.gif nebent grindis, sienas, duris, gal lubas.
Simuole
Na, labukas smile.gif
Ziuriu planuojat imti remontui vartojamas paskolas...
Pasakoju kaip mes darem 4u.gif
Musu butas kanuoja 171720, paskolos prasem 200000. Kadangi 10% jau yra imoketa, tai bankas bustui duoda 154548 Lt., o like 45452 Lt. yra forminami kaip pinigai skirti bustui isirengti.
Kadangi bankui nelieka uzstato 28280 Lt. (200000-171720=28280. Nes uz 171720 suma jau uzsistato butas), tai bankas mus ipareigojo po notarines sutarties pasirasymo isirengti buta per 9 menesius. Tuomet, po isirengimo, reikes samdytis turto vertintoja, kad bankui irodyti, jog po remonto butas yra vertas tiek, kiek paemem paskolos (ar net siek tiek daugiau. Tiksliai nepamenu blush2.gif Nes musu banko konsultante buvo preliminariai apskaiciavus, kad po remonto verte turetu iskilti ~209000. Bet man cia dar reikes pasitikslint 4u.gif ). Jei vertintojas ivertins maziau, nei reikia bankui, tuomet reikes kazkoki procenta bankui sumoket...
Taip pat, remontui pinigeliu negausim tol, kol nebus pervesti Hermiui pirkimo pinigai (t.y. po notarines sutarties pasirasymo). Ir kiek mes isnaudosim, nuo tiek ir skaiciuosis menesines imokos (pvz. jei is viso isnaudosim 180000, tai nuo tokios sumos ir skaiciuosis imokos).
Whew... Atrodo viska pasakiau ax.gif Jei kas neaisku - butinai klauskit mirksiukas.gif
Loveco
nelabai man kas ir aisku, tik supratau, kad reikes tureti savu, jei noresim remontuotis iki notarines sutarties... smile.gif
zivilika
[quote=Simuole,2008 08 13, 14:57]
Na, labukas smile.gif
Ziuriu planuojat imti remontui vartojamas paskolas...
Pasakoju kaip mes darem 4u.gif
..........
Whew... Atrodo viska pasakiau ax.gif Jei kas neaisku - butinai klauskit mirksiukas.gif
*

[/quote]

na tai mums labai panasiai paaiskino, tik patarimas buvo - kuo veliau kreiptis del remonto paskolos (ta prasme kiek imanoma patiems pasidaryti), kad kai kviesimes vertintoja, kuo daugiau ivertintu.. smile.gif

Na ka, zodziu, darysimes remontus is savu smile.gif laiko turesim, tikiuos raktus gauti dar siais metais rolleyes.gif po truputi po truputi..... o naujiems baldams isigyti jei pritruksim tai ir kviesimes ta vertintoja...... drinks_cheers.gif
Simuole
QUOTE(kycia @ 2008 08 13, 16:17)
nelabai man kas ir aisku, tik supratau, kad reikes tureti savu, jei noresim remontuotis iki notarines sutarties... smile.gif
*

Taip taip...
Rupkė
Mes planuojam buta irenginet is savo sutaupytu pinigeliu. Tikiuosi uzteks g.gif Norisi is banko kuo mazesne paskola imti ax.gif Dar spesim pataupyt kol pabaigs D nama, nes atrodo, kad ji paskutini irengines verysad.gif
ausryca
sveikos, mes taip pat darysim kaip simuole. lygiai taip pat mums banke paaiskino ir patare taip daryt.
Matelyk
QUOTE(Simuole @ 2008 08 13, 14:57)
...tai bankas mus ipareigojo po notarines sutarties pasirasymo isirengti buta per 9 menesius...
...Taip pat, remontui pinigeliu negausim tol, kol nebus pervesti Hermiui pirkimo pinigai (t.y. po notarines sutarties pasirasymo)....
*

arba aš kažko nesuprantu arba.....
kiek man žinoma tai gavus raktus, mes per 3 mėn turim įsirengti butą ir tada bus pasirašoma notarinė sutartis...
o čia dabar gaunas kad pinigus buto remontui gausit po notarinės pasirašymo, bet tai gi prieš pasirašant notarinę butas turi būti suremontuotas (bent jau iš dalies). tai kam pie pinigai remontui po to kai tas remontas turi būt padarytas.... unsure.gif
man šitas variantas kažkoks netinkamas atrodo g.gif
zuikelee
as cia biski ne prie ko , bet :
kai gausite raktus, jums paskirs data kada pasirasinesit notarine, ir tik po jos pasirasymo jus turesit susiremontuoti buta per jums skirta laika! o ne taip kaip masto Matelyk, kad pirma susiremontuot, o po to notarine blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.