QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 18, 18:59)
Žinai kas baugina (na ir nemalonu kažkaip

), kai kurį laiką palaukus tave dominęs būstas (arba jau nupirktas už paskolas) jau atpigo keliais šimtais tūkst. Tada tampa malonu, kad palaukei ir nepuolei plika į dilgėles. Nemalonu, kai nesi užtikrintas dėl šviesaus rytojaus ir iki to taip žadamo algos "riebėjimo" toli gražu. Ir dar nemalonu tai, kad kai pasiskaičiuoja žmonės, gaunantys į rankas kelis tūkst. litų, matuojasi sau netinkamus NT ir negalvoja, kaip tie šimtaitūkst. susikaups, kai "viskas brangsta". Tik ne alga. Ar jie grynais bent 20 tūkst. yra regėję? Vargu. Naujos statybos NT ant laikinų firmelių, kurios rytoj "bankrutuos", o garantija svajonių "apartamentams" vos keli metai.
aš irgi kartais pagalvoju, kaip jaučiasi dabar tie žmonės, kurie pirko su paskolomis namus, apartamentus dangoraižiuos su paskolomis milijonui

juk eksploatacijos mokesčiai tik didės, o rinkos kaina jeigu nekrenta, tai tikrai nekyla.
suprasčiau, jeigu atpinga kokiais 10 ar 20 tūkst.. bet kai atpinga trečdaliu.. nuo milijono.. tai turėtų būti neskanu... o paskolą tai vistiek reikės mokėti, kad ir kiek pigtų tas pirkinųs
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 08 18, 21:19)
Pvz. JAV NT prieš krizę kainavo 250 000 , o dabar toks pats kainuoja 50 000. Manot Lietuvoje taip nebus?

nu tai

būtų.
QUOTE(uogute @ 2008 08 18, 22:29)
o kodel ne i uzsieni tada geriau?

o ką ten veiktum? gal koks wall strytas laukia

išskėtęs rankas?
skinsi braškes, pomidorus, apelsinus, pjausi pievagrybius ar bare dirbsi... o vaikai pratinsis vieni prie aplinkos? liksi be savo kultūrinės terpės ir t.t.
vienišiai gal ir galėtų važiuot.
QUOTE(ievakajus @ 2008 10 14, 16:09)
As kitaip neisivaizduoju, kaip isigyti busta, kiek laiko reiketu taupyti

. Nera tos pakolos toks baubas, tik reikia ivertinti savo galimybes

o aš tai įsivaizduoju taupymą. Nes kai paskaičiuoju, kad už 200 tūkstančių paimtos paskolos turėsiu sumokėti 400 ar 470 tūkstančių, tai man gerai ir taupyti, ir po truputį kurtis, lipdyti.