QUOTE(pita @ 2008 11 11, 16:41)
Sveika

kabeline dabar turiu Vdnet, tai kokybe kartais siaip sau, noretusi kazka kito isbandyt. Tiesa, ju internetas geras buvo. Dabar turiu Teo interneta ir tikrai nesidziaugiu, keiciau todel, kad atseit turejo buti bevielis, bet realiai tas bevielis modemas neveikia, taigi, jeigu kas galvotumet del ju bevielio, tai tikrai nerekomenduoju. Na, o man kol kas teks ir toliau ju paslaugom naudotis, kadangi sutartis dar metams...
Langams irgi gavoju apie roletus, tik kol kas neismastau, kaip juos kabint. Ant paties lango remo man nelabai grazu, o virs lango, kai langai tokie platus (pvz., miegamajame), tai ar uztektu vieno? Nes kazkurioj firmoj skaiciau, kad max roletu plotis 200 cm, o miegamajame, jei gerai prisimenu, apie 230 cm. Na, kol kas sita dalyka atidedu, nes aukstas ne pirmas, tai manau, nera taip skubu

kodel negrazu ant lango remo

man atrodo kaip tik liuks, nes pakeli ir nieko. nes as galvoju roletus tik kaip naktines uzuolaidas

manau, kad miegamajame reiktu dvieju, nes plotis gali buti per mazas ir seip del patogumo ir isvaizdos geriau du.
QUOTE(gintuliux @ 2008 11 12, 11:56)
sveikos

mes jau planuojam dydyji kraustymasi, kadangi siandien jau einam pas notara.

manau, kad jau visiems viskas greiciau pajudes
Del langu dekoro as irgi buvau sugalvojusi bent jau virtuveje roletus deti, bet dabar galvoju ar galima ant tokiu langu juos tvirtinti, nes gi pas mus ten ventiliacija itaisyta

kaip smagu, o mes laukiam nesulaukiam kada pakvies pas notara

o taretes del dienos ir laiko pas notara su Jurga? pries kiek laiko susitaret?
man ir idomu del tos ventiliacijos ar gales itaisyt roletus, bet manau, kad turetu, nes tvirtinasi tik sonuose, tai gali tvirtinti apacioje po ventiliacija, bet atsakyti gali tik gamintojai roletu. bandysiu nuvykti pasiklausineti
Gintuliux, butinai parasyk kaip sekesi pas notara