Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Evita" butai Naujamietyje
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Monita20
Sveikutės,

Ar yra mūsų tarpe susidomėjusių šiuo projektu, kurį vykdo "Mei Baltija" http://www.meibalt.lt/index.php/accomplish...in_lithuania/95
Mums (man su savo brangiausiuoju) patinka ir tinka šis projektas, vieta superinė, jau metai žvalgėmės buto, bet šis projektas nugalėjo visus kitus siūlomus butus.
Taigi gal yra būsimų kaimynų? 4u.gif thumbup.gif
Twitter
Buvom rezervavę butą "Evitoje",bet netikėtai atradom,kad už "Hyper Rimi" "Kabančiuose soduose" didesni butų plotai ir kainos mažesnės,tai rezervaciją atšaukėm.
Bet "Evita" projektas man labai patiko.
meistromargarita
o man ten butai labai nekokie pasirode.visi labai maziukai ,po 1-2 kambarius unsure.gif na,isskyrus 2 ar tris didelius,tame iskysuly,kurie jau nupirkti.kazkaip gaila,kad tokioj superinej vietoj,toks mazas butu pasirinkimas...
Monita20
Na kagi uz menesio liepos pradzioje priduos jau butukus EVITA projektas bus baigtas. Siuo metu jau langus ir fasada deda. Viduje visa elektra ir t.t jau sutvarkyta. kad ir krizes laikotarpiu viskas pagal zadetus terminus.
Gal yra kas taip pat is ten perkanciu? Gal busimu kaimynu yra? mirksiukas.gif
Angelocek
Sveikinu su įsigijimų,vietą superine tai tikrai thumbup.gif Bet triūkšmingą deja unsure.gif Gyvenu netoli šito namo,tai šiuo metų rinkčiau nama,kuris būtų kuo toliau nuo keliu. 4u.gif
dasa
Jokio superumo ten nepamačiau, maži butai, aplinkui vien asfaltas ir labai judri gatvė, pilna narkomanų, vagių ir girtuoklių...Tikras rojus lotuliukas.gif
MatasM
hm.. Pravaziuoju kartkartemis pro sita objekta ir nematau jokio darbu pasislinkimo. Toks vaizdas, kad sustojo.

Kalbejau su bankininkais iki kuriu daejo informacija, kad kompanija nori trauktis is Lietuvos, nes nemato perspektyvu.

Pasiskaitykit sita straipsni - http://vz.lt/Default2.aspx?ArticleID=cebfb...1c-c3d40112c2a9 - pletotojai tie patys.
acuktuvaz
Geografine vieta nebloga, taciau fizine, tai tragedija. Statyba irgi baisi, net isorines sienas is gipso kartono daro. Sugrius tas namas per kelis metus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.