Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nauji butai lazdyneliuose
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
grazinaj*
Sveikos mamos,
Gal kas is jusu esat nusipirke buta lazdyneliuose, junestos statytuose namuose. Norejau pasiklausti kaip ten statybu kokybe, garso izoliacija ar nesigirdi kaimynu? Mes planuojam ten jau greitai keltis bigsmile.gif.

Aciu
pili33
QUOTE(grazinaj* @ 2008 07 22, 10:38)
Sveikos mamos,
Gal kas is jusu esat nusipirke buta lazdyneliuose, junestos statytuose namuose. Norejau pasiklausti kaip ten statybu kokybe, garso izoliacija ar nesigirdi kaimynu? Mes planuojam ten jau greitai keltis  bigsmile.gif.

Aciu
*

Papildyta:
labas, man irgi labai idomu apie Lazdyneliu butus suzinoti. Kazin, ar daznai jauciasi toje vietoje valymo irengimu kvapas? ar geri tie namai? aciu mirksiukas.gif
grazinaj*
QUOTE(pili33 @ 2008 07 22, 16:38)
Papildyta:
labas, man irgi labai idomu apie Lazdyneliu butus suzinoti. Kazin, ar daznai jauciasi toje vietoje valymo irengimu kvapas? ar geri tie namai? aciu  mirksiukas.gif
*

Sveikos mamos, na nejaugi nieks negyvena lazdynėliuose? g.gif
grazinaj*
QUOTE(grazinaj* @ 2008 07 28, 10:12)
Sveikos mamos, na nejaugi nieks negyvena lazdynėliuose? g.gif
*

g.gif
Virbalai
Sveika, pagaliau sulauksiu kaimynų biggrin.gif
Jau prieš metus bandžiau šiame skyrelyje ieškot, tada ieks neatsiliepė ir temą, matyt, ištrynė...
Kaimynų ten nesigirdi, bent jau šoninių. Dėl viršutinių - dar negirdėjau, bet gal manieji labai tyliai vaikšto thumbup.gif Vieni kaimynai sakė, kad kol dar vyko statybos jie vaikščiojo per butus ir rėkavo - nesigirdi kituose butuose clap.gif
,,Malonusis" kvapas iš Vilniaus valymo įrenginių jaučiasi, kartais smarkokai, bet priklausomai nuo vėjo, tikrai ne kiekviena dieną. Aš Lazdynėliuose nakvojau dar tik keletą naktų, nes niekaip galutinai nepersikraustau - gyvenu visai netoliese, Lazdynuose, tai viskas kažkaip sulėtintai gaunasi - tai baldus persivežu, tai puodus, rūbus pamažu...

Mergaitės, o ar jūs jau turit nuosavybės dokumentus? Junesta delsia man juos forminti, nors susimokėjau viską daugiau nei prieš metus bash.gif
grazinaj*
QUOTE(Virbalai @ 2008 08 27, 11:20)
Sveika, pagaliau sulauksiu kaimynų  biggrin.gif
Jau prieš metus bandžiau šiame skyrelyje ieškot, tada ieks neatsiliepė ir temą, matyt, ištrynė...
Kaimynų ten nesigirdi, bent jau šoninių. Dėl viršutinių - dar negirdėjau, bet gal manieji labai tyliai vaikšto  thumbup.gif Vieni kaimynai sakė, kad kol dar vyko statybos jie vaikščiojo per butus ir rėkavo - nesigirdi kituose butuose  clap.gif
,,Malonusis" kvapas iš Vilniaus valymo įrenginių jaučiasi, kartais smarkokai, bet priklausomai nuo vėjo, tikrai ne kiekviena dieną. Aš Lazdynėliuose nakvojau dar tik keletą naktų, nes niekaip galutinai nepersikraustau - gyvenu visai netoliese, Lazdynuose, tai viskas kažkaip sulėtintai gaunasi - tai baldus persivežu, tai puodus,  rūbus pamažu...

Mergaitės, o ar jūs jau turit nuosavybės dokumentus? Junesta delsia man juos forminti, nors susimokėjau viską daugiau nei prieš metus  bash.gif
*

Mes jau persikėlėm, dokumentus dar irgi nesusitvarkėm. Šoninių kaimynų tikrai ten nesigirdi, o viršutiniai tai girdisi neblogai. Girdim kiekviena žingsnį kai vaikšto ar pastumia kėdę. Kartais, ypatingai vakare l. užknisa. VAdinsai yra kažkoks brokas perdangose. Na tik ydomu ar taip visur ar čia tik pas mus g.gif. Mes gyvenam 12 name, o kuriame jūs?
Virbalai
Va, o aš viršutinių kaimyų dar negirdėjau, gal manieji nešlepsi smile.gif O gal jūsiškių šliurės su aukštakulniais...

O apie dokumentus jau turiu naujienų - manieji jau notariate, sakė, kad kitą savaitę sutvarkys nuosavybę. Pagaliau... Bankas ,,nuėmė" įkeitimą, tai reikalai ir pajudėjo. Notaro padėjėja sakė, kad ir daugiau mūsų namų gyventojų dokumentų tvarko.

Aš gyvenu 10-me name.
grazinaj*
QUOTE(Virbalai @ 2008 08 29, 14:22)
Va, o aš viršutinių kaimyų dar negirdėjau, gal manieji nešlepsi smile.gif O gal jūsiškių šliurės su aukštakulniais...

O apie dokumentus jau turiu naujienų - manieji jau notariate, sakė, kad kitą savaitę sutvarkys nuosavybę. Pagaliau... Bankas ,,nuėmė" įkeitimą, tai reikalai ir pajudėjo. Notaro padėjėja sakė, kad ir daugiau mūsų namų gyventojų dokumentų tvarko.

Aš gyvenu 10-me name.
*

Na tikrai keista, kodėl pas mus taip girdisi viršutiniai kaimynai. O pas jus tikrai gyvena viršutiniai kaimynai? Kiek žinau vaikšto be batų, o basomis. Nežinom ką dabar daryti. verysad.gif
Jei ką išgirsit iš kitų kaimynų tai parašykit. Ačiū.
Ir šiaip rašykit, o mano e-mailas: grazina.j@zebra.lt
Tautvis85
Sveiki,

As ziuriuosi siame rajone buta. Patarkit ar verta (gyventojai)?
Kiek buvau, gana kokybiskos medziagos. Kaip su aplinkiniais namais?nebuna, kad uzkurena ziema is kaminu?
grazinaj*
QUOTE(Tautvis85 @ 2008 09 18, 23:10)
Sveiki,

As ziuriuosi siame rajone buta. Patarkit ar verta (gyventojai)?
Kiek buvau, gana kokybiskos medziagos. Kaip su aplinkiniais namais?nebuna, kad uzkurena ziema is kaminu?
*

Sunku pasakyti ar uzkurena, nes dar neziemojome cia. O siaip kol kas viskas normaliai, tik garso izoliacija nekokia - girdisi virsutiniai kaimynai.
Virbalai
Tikrai, jau ir aš pradėjau girdėti viršuje lakstančio vaikučio trepsėjimą...
Reiškia, perdangos kaip visur.
Daugiau minusų nerandu bigsmile.gif

Galiu pasidžiagti, kad kol kas (kol šildymas neįjungtas) šilčiau, nei sename Ladzynų blokiniame name... jaučiasi, kad mūrinukas smile.gif

Gražinaj, o ar pas jus gyvatukas jau šyla? mano kažkodėl ne... sad.gif
grazinaj*
QUOTE(Virbalai @ 2008 09 20, 15:28)
Tikrai, jau ir aš pradėjau girdėti viršuje lakstančio vaikučio trepsėjimą...
Reiškia, perdangos kaip visur.
Daugiau minusų nerandu bigsmile.gif

Galiu pasidžiagti, kad kol kas (kol šildymas neįjungtas) šilčiau, nei sename Ladzynų blokiniame name... jaučiasi, kad mūrinukas smile.gif

Gražinaj, o ar pas jus gyvatukas jau šyla? mano kažkodėl ne... sad.gif
*

Gyvatuka mes pajungę prie elektros lizdo, nes kitaip nešyla. Nežinau kodėl, mes galvojame, tik kai pajungs šildymą - tada pradės veikt.
Reiktų šiaip įdomumo dėlei paklausti vilniaus energijos. Jei ką išgirsit, duokit žinot.
Virbalai
Tai ka tik informavau Vilniaus energija, kad nesildo, uzsirase. Paminejau, kad ir jusu namas sala. Zadejo siandien ar ryt atvaziuoti patikrinti. Jei ka, tai paskambink 1899 ir pranesk - jau turejo nuo 19 d. silt pradet...
Virbalai
Grazinute, tokia naujiena - pasirodo, mano kaimynas, kai sudarinejo sutarti su Vilniaus energija, pasirase, kad nesiltu musu gyvatukai nuo karsto vandens, o tik nuo elektros.
As pakraipiau galva, pamasciau, ir supratau, kad esu ziopla per visa pilva - dar nepasirasiau tokios sutarties, o veluojant ja pasirasyti gresia nemazos baudos...
Tai ryt lekiu pasirasinet. Ir sekasi gi mums - taupysim pinigelius, nes mokestis uz gyvatuka siuo metu nezmoniskas...

Beje, gal zinai, ar nebuvo gaisro sivakar garazuose?
grazinaj*
QUOTE(grazinaj* @ 2008 09 22, 13:08)
Gyvatuka mes pajungę prie elektros lizdo, nes kitaip nešyla. Nežinau kodėl, mes galvojame, tik kai pajungs šildymą - tada pradės veikt.
Reiktų šiaip įdomumo dėlei paklausti vilniaus energijos. Jei ką išgirsit, duokit žinot.
*

g.gif
grazinaj*
QUOTE(Virbalai @ 2008 09 23, 22:29)
Grazinute, tokia naujiena - pasirodo, mano kaimynas, kai sudarinejo sutarti su Vilniaus energija, pasirase, kad nesiltu musu gyvatukai nuo karsto vandens, o tik nuo elektros.
As pakraipiau galva, pamasciau, ir supratau, kad esu ziopla per visa pilva - dar nepasirasiau tokios sutarties, o veluojant ja pasirasyti gresia nemazos baudos...
Tai ryt lekiu pasirasinet. Ir sekasi gi mums - taupysim pinigelius, nes mokestis uz gyvatuka siuo metu nezmoniskas...

Beje, gal zinai, ar nebuvo gaisro sivakar garazuose?
*

Labas, jokio gaisro tikrai nebuvo, ten durniuoja priesgaisrine signalizacija. Siaip ir dabar iejus i garaza kartais isijungia priesgaisrine signalizacija. Sileja uz prieziura ima pinigus, bet kai paskambinau pasiklausti ar yra priziurima, taip, bet priziuri kazkokia kita firma, kurios jie negali patikrinti. BArdakas didziuasias, pinigus ima uz viska, bet atsakyti negali ar tikrai yra tai daroma. Gali pasiuziureti Silejos saskaitoje kiek ten yra punktu, mokam kartais uz nieka.
IKI
grazinaj*
QUOTE(grazinaj* @ 2008 11 20, 12:59)
Labas, jokio gaisro tikrai nebuvo, ten durniuoja priesgaisrine signalizacija. Siaip ir dabar iejus i garaza kartais isijungia priesgaisrine signalizacija. Sileja uz prieziura ima pinigus, bet kai paskambinau pasiklausti ar yra priziurima, taip, bet priziuri kazkokia kita firma, kurios jie negali patikrinti. BArdakas didziuasias, pinigus ima uz viska, bet atsakyti negali ar tikrai yra tai daroma. Gali pasiuziureti Silejos saskaitoje kiek ten yra punktu, mokam kartais uz nieka.
IKI
*

g.gif
-Voveryte-
Sveikos!!!! 4u.gif As tik siaip perskaiciau ir issigandau, kad girdite virsutinius kaimynus, nes as labai esu jautri pasaliniams garsams, o pati taip pat domiuosi naujos statybos butais, bet tame ir beda su naujais, kad dauguma prastos kokybes, o man garso izoliacija labai svarbi. Jau pradedu galvoti, jei pirksiu, tai ko gero virsutiniame aukste, kad tik nieks ant galvos nesokinetu.
-Voveryte-
Parasiau del to ,nes merginos, norit tikekit norit ne, vakarais su vaikinu girdedavom virs musu vakare begiojanti katina (veiksmas vyksta Skandinavijos saly), kai jam prasidedavo vakariniai dukimai. Kadangi abu mylim katinus, tai musu nenervino labai, o kaip tik juoka keldavo, kad va kaip laksto padukelis, bet aisku tuo paciu stebedavomes tu namu kokybe, kad va net 5 kg lakstant girdim virs galvos ir mes tada su vaikinu vienareiksmiskai kalbedavom, kad jau Lietuvoj tai tokiu cirku nera su butu kokybe, kad tenka viska girdeti virs saves, o dabar perskaitau cia, perskaitau kitur, ir beveik pas visus sita problema, kurie isikure naujuose butuose, o mes kaip tik ir zvalgomes. Nes visa laika pragyvenus Seskines sovietiniam name tokiu problemu nebudavo, kad girdi kazka vaikstant, taigi vienareiksmiskai jau tenka manyti, kad senu butu kokybe yra daug kartu geresne uz nauju ir del to esam pasimete, nes norim kraustytis tai i nauja...........
Virbalai
Zinai, Voveryte, labai keista, bet suaugusiuju zingsniu nesigirdi visai, o vaikas irgi uzaugs (mano kaimynukui nenuoramai 3 metukai), nebeduks ir bus viskas puiku biggrin.gif
O perdangos, deja, tie patys blokai, kaip ir visur...
ieki2926
sveiki,
as manau, kad geriausia iseitis, prasyti virsutiniu kaimynu, kad susidetu grindu
garso izoliacija, kartais verta ir sumoket uz ja, nes juk jums patiems ramiau wink.gif
pvz bent jau tokia: http://www.senukai.lt/p.php/apdailos-medzi...alist_tab=artic
mes gyvvenam lazdyneliuose, skirnuvos statytuose namuose, tai tiek mes patys tiek kaimynai susidejo garso izoliacija ir viskas ok, nieko nesigirdi thumbup.gif
Virbalai
QUOTE(ieki2926 @ 2008 12 10, 12:31)
sveiki,
as manau, kad geriausia iseitis, prasyti virsutiniu kaimynu, kad susidetu grindu
garso izoliacija, kartais verta ir sumoket uz ja, nes juk jums patiems ramiau wink.gif
pvz bent jau tokia: http://www.senukai.lt/p.php/apdailos-medzi...alist_tab=artic
mes gyvvenam lazdyneliuose, skirnuvos statytuose namuose, tai tiek mes patys tiek kaimynai susidejo garso izoliacija ir viskas ok, nieko nesigirdi  thumbup.gif
*

Pasiulymas geras, tik paveluotas - pas mus visa apdaila padare statancioji firma, mes tik ,,priziurejom"...kas gi dabar ardys grindis tik del to, kad kazkokia kaimyne keliasi ,,kartu" su kaimynu kudikeliu doh.gif
grazinaj*
QUOTE(Virbalai @ 2008 12 10, 21:19)
Pasiulymas geras, tik paveluotas - pas mus visa apdaila padare statancioji firma, mes tik ,,priziurejom"...kas gi dabar ardys grindis tik del to, kad kazkokia kaimyne keliasi ,,kartu" su kaimynu kudikeliu  doh.gif
*

Nu jo gal ir neblogai butu, bet tikrai ne vienas kaimynas nesutiks ardyti grindis. Kiek isitikinom, ir is Murenos ir is Junestos vadovu, dideli garsa priduoda musu parketlentes, jos veikia kaip bugnas, pabandykit patys padauzyti per jas su pirstu.
Kaip cia auksciau minejusi mergina, tikrai senuose butuose to nebudavo, nes ten buvo geras garso sugertukas - linoleumas, arba naturalus medzio parketas, kuris visiskai neskamba.
Sie butai skirti, tik tiems, kas turi klausos sutrikimu. Jei kada, ateity pardavinesim buta, prie skelbimo reiks parasyt pastaba biggrin.gif.
Virbalai
Jau isgirdau snekas, kad Junesta po pusmecio ,,uzsilenks" - bankrutuos. Tikrai nelinkiu niekam blogo, bet isgirdusi apsidziaugiau - gal priesais dar ilgai nebus statybu (vietoj senu metaliniu garazu) thumbup.gif

Graziu svenciu, kaimyne Grazina santa2.gif
grazinaj*
QUOTE(Virbalai @ 2008 12 22, 22:50)
Jau isgirdau snekas, kad Junesta po pusmecio ,,uzsilenks" - bankrutuos. Tikrai nelinkiu niekam blogo, bet isgirdusi apsidziaugiau - gal priesais dar ilgai nebus statybu (vietoj senu metaliniu garazu)  thumbup.gif

Graziu svenciu, kaimyne Grazina  santa2.gif
*

Nu jo dabar statybu bendrovems dabar riesta. Gal po visko, kai baigsis krize, isliks tik normalios bendroves, korios atsakingiau statys namus biggrin.gif .

Su sventem ir tave, linksmu ateinanciu nauju metu.
grazinaj*
QUOTE(grazinaj* @ 2008 12 30, 17:39)
Nu jo dabar statybu bendrovems dabar riesta. Gal po visko, kai baigsis krize, isliks tik normalios bendroves, korios atsakingiau statys namus biggrin.gif .

Su sventem ir tave, linksmu ateinanciu nauju metu.
*

Laba,
Nu kaip atsiliepimai apie butus jau siek tiek pagyvenus?
Musu balkono lubos pradejo bireti po ziemos. Bet susitarem, kad pataisys. Fasado apdaila dariusi firma minejo, kad bloga hidroizoliacija sudeta ant balkonu grindu.

vaidavai
laba siaip pas mus gan neblogai viskas laikosi ir ziema silta buvo , tik va mes vis su durim problemele turim vis nuseda ir skyles tik praplatina rangovai ir viskas tuyoi nebus kur platinti g.gif

tik man biski pikta del kaimynu susikalbejimo pvz del smelio dezes... man pasidare bloga ir pikta kai isgirdau kad viena is kaimynu vaika isvare is smelio dezes todel kad jis neva nesimete ant jos (bet pas juos niekas ir nebuvo uzejas) nes kaip supratau cia kieme atsirado mamyciu mafija kuri cia tvarka daro jus isvykit paaugles is smelio deziu bet ne vaikus .... pagalvokit jai jusu vaikas butu tokoi situacijoi unsure.gif
*ellle*
4u.gif
wiccute
jei pirksit buta sitam rajone tai zinokit kaimynu girdimumas nerealus, na nebent kaimynai kilimus ishsitiese, neturi vaiku, sunu, teliko ir pan.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.