Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Prisegami plaukai
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Grožis ir kosmetika > Plaukų priežiūra
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Realija
Sveikos 4u.gif sena tema seniai baigta, tai gal vėl paplepėkim apie tresus mirksiukas.gif

Tuoj bus metai , kai aš juos turiu ir kol kas jų negalvoju keist nes dar labai gerai atrodo thumbup.gif

Papasakokit kaip jūs juos prižiūrit 4u.gif
*Cukrinė_Siela*
O kiek tokie plaukai kainuoja? ax.gif
Dzeizy
QUOTE(Realija @ 2008 07 21, 23:20)
Sveikos 4u.gif  sena tema seniai baigta, tai gal vėl paplepėkim apie tresus mirksiukas.gif

Tuoj bus metai , kai aš juos turiu ir kol kas jų negalvoju keist nes dar labai gerai atrodo thumbup.gif 

Papasakokit kaip jūs juos prižiūrit  4u.gif
*

o tavo prisegami tresai? pati prisisegi? kaip daznai plauni?
va kiek klausimu lotuliukas.gif
as dar naujoke sitam dalyke turiu nusipirkus bet prisisegus buvau tik 2 kartus pati nebandziau.. kirpeja man prisega.. smile.gif paciai lengvai iseina prisisegt?
Realija
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 22, 20:28)
O kiek tokie plaukai kainuoja?  ax.gif
*

Labas , už komplektą iš penkių dalių sumokėjau Hairexspres parduotuvėje 310lt. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzeizy @ 2008 07 22, 22:23)
o tavo prisegami tresai? pati prisisegi? kaip daznai plauni?
va kiek klausimu  lotuliukas.gif
as dar naujoke sitam dalyke turiu nusipirkus bet prisisegus buvau tik 2 kartus pati nebandziau.. kirpeja man prisega..  smile.gif  paciai lengvai iseina prisisegt?
*

Mano tresai prisegami, jau prisisegu pati, senokai turiu tai jau pripratau.Plaunu kas antrą dieną, taip kaip ir savo plaukus smile.gif Man lengva prisisegt todėl, kad aš segu tik dvi juostas, man užtenka mirksiukas.gif 4u.gif
Realija
MB sesuo kątik nusipirko natūralių , prisegamų baltų plaukų komplektą, tai tokia dabar patenkinta ir spalvą darbuotojos parinko lygiai tokią kokia pas ją , atrodo labai gražiai thumbup.gif
miss_
sveikos, mergaites biggrin.gif
ilgai labai galvojau kas geriau ar prisiauginti ar tresus pirktis... nusprendziau tresus bandyti, vis maziau pakenks....
laukiu algos ir begsiu pirktis.
sakykite, ar man, zaliai matysis kur tikri, naturalus plaukai, o kur sintetiniai?
mano plauku iskarpyti, ilgiausia vieta 45cm. tai manyciau 55cm reiketu rinktis? 4u.gif
Realija
QUOTE(miss_ @ 2008 08 04, 12:06)
sveikos, mergaites  biggrin.gif
ilgai labai galvojau kas geriau ar prisiauginti ar tresus pirktis... nusprendziau tresus bandyti, vis maziau pakenks....
laukiu algos ir begsiu pirktis.
sakykite, ar man, zaliai matysis kur tikri, naturalus plaukai, o kur sintetiniai?
mano plauku iskarpyti, ilgiausia vieta 45cm. tai manyciau 55cm reiketu rinktis?  4u.gif
*

Labas 4u.gif
Sintetinių nepatarčiau pirkt schmoll.gif Po kelių plovimų mano pažįstamai jie nušiuro doh.gif Aš tai tik už natūralius , juos lengva prižiūrėt, galima dažyt ir atrodo super thumbup.gif Aš prieš metus pirkau tai jie nieko nepasikeitė , jau keturis kart dažiau mirksiukas.gif Mano plaukai nesiekia pečių , bet kai tresus užsidedu tai niekas net neįtaria kad jie nemano biggrin.gif 4u.gif
Cherry_
as irgi pirksiu tresus kai plaukucius padarysiu vienodos spalvo smile.gif
patarciau tresus pirkti geda net sakyti... Gariunuose, ten vienoj vietoj yra perukai, sruogos, tresai, tai komplektukas natural plauku kainuoja nuo 150 lt ,plaukuciai tikrai labai geri smile.gif
l'eau
QUOTE(miss_ @ 2008 08 04, 12:06)

labai matos.
Realija
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 08, 16:50)
patarciau tresus pirkti geda net sakyti... Gariunuose, ten vienoj vietoj yra perukai, sruogos, tresai, tai komplektukas natural plauku kainuoja nuo 150 lt ,plaukuciai tikrai labai geri smile.gif
*

Pirkčiau ir aš Gariūnuose jei jie būtų šalia mirksiukas.gif Pati pirkau spec. parduotuvėj , bet vistiek turėjau išraut įsimaišiusius žilus plaukus ( brrrr... fui ), tad gal dar kokybiškesnius nusipirksi turguj mirksiukas.gif 4u.gif
Realija
QUOTE(l'eau @ 2008 08 08, 18:10)
labai matos.
*

Kolegei , moteris darė tresus iš nenatūralaus plauko, Rietave, tai taip super padarė, kad net nėjo atskirt kur jos plaukai kur tresai ax.gif Bet aš visgi nepirkčiau nenatūralių, nes jų galiojimo trukmė tikrai trumpesnė 4u.gif
linuxox
QUOTE(Realija @ 2008 07 21, 22:20)
Sveikos 4u.gif  sena tema seniai baigta, tai gal vėl paplepėkim apie tresus mirksiukas.gif

Papasakokit kaip jūs juos prižiūrit  4u.gif
*

Papasakok kaip tu juos priziuri,kokias priemones naudoji,man yra aktualu,nes dirbu darba su tuo susijusi,deja lietuvos rinkos vis dar neperpratau,kurios priemones yra geros o kurios nelabai,o tu priemoniu,kurias buvau atsirinkusi,kai dirbau UK cia nera verysad.gif
Realija
QUOTE(linuxox @ 2008 08 12, 19:45)
Papasakok kaip tu juos priziuri,kokias priemones naudoji,man yra aktualu,nes dirbu darba su tuo susijusi,deja lietuvos rinkos vis dar neperpratau,kurios priemones yra geros o kurios nelabai,o tu priemoniu,kurias buvau atsirinkusi,kai dirbau UK cia nera verysad.gif
*

Labas 4u.gif Plaunu su Nivea tiesinamuoju šampūnu, palaikau 15 min. išteptus su Gaia kauke ir viskas ax.gif Turiu serumą galiukams, kremą po plovimo drėgniems plaukams tept, bet nieko jau nebenaudoju , nes man nepatinka schmoll.gif Geriausiai atrodo išplauti paprastu minėtu šampūnu ir palaikyti kaukėje, tada plaukai tampa labai minkšti ,švelnus , kartais kaukę pakeičiu Nivea tiesinamuoju balzamu mirksiukas.gif 4u.gif

Dar pamiršau parašyt, kad prieš plovimą juos iššukuoju, tada labai atsargiai netrinant, neveliant išplaunu,išminkštinu, po praplovimo padedu ant rankšluosčio, dar drėgnus iššukuoju ir padžiaunu , kad gražiai išdžiūtų, feno praktiškai nenaudoju 4u.gif
linuxox
na reikes ir man pabandyti,nors ne taip seniai turejau nivea sampuna,bet mano plaukams jis netiko,manau kas yra gerai su tresais,tai kad ju tiek nenuvargini,kaip priauginus plaukus ilgalaikiu budu,nes tuomet ir miegi su jais ir plauni kartu su savais ir dziovini ir t.t.bet vistiek pabandysiu si sampuna ir kauke,paskui pasakysiu savo nuomone
Realija
QUOTE(linuxox @ 2008 08 22, 08:31)
na reikes ir man pabandyti,nors ne taip seniai turejau nivea sampuna,bet mano plaukams jis netiko,manau kas yra gerai su tresais,tai kad ju tiek nenuvargini,kaip priauginus plaukus ilgalaikiu budu,nes tuomet ir miegi su jais ir plauni kartu su savais ir dziovini ir t.t.bet vistiek pabandysiu si sampuna ir kauke,paskui pasakysiu savo nuomone
*

Kartais Nivea šampūną pakeičiu į Garinier ir tada kaukę dedu tos pačios firmos Garinier (toks apvalus buteliukas- burbulas), gali pabandyt ir šį kompleksą mirksiukas.gif 4u.gif
mielybe111
as ir noreciau juo issigyti, bet mano palukai lb stori tai manau nelb kaip atrodys... schmoll.gif
linuxox
QUOTE(Realija @ 2008 08 22, 22:18)
Kartais Nivea šampūną pakeičiu į Garinier ir tada kaukę dedu tos pačios firmos Garinier (toks apvalus buteliukas- burbulas), gali pabandyt ir šį kompleksą mirksiukas.gif  4u.gif
*

As anksciau su priaugintais plaukais visada naudodavau Garniero kaukes ir sampunus,man visai tiko ir patiko,bet Gliss Kurr man net labiau patiko,yra toks galiuku serumas,nu zinokit fantastiskas dalykas,sulygina tuos plaukus is karto,ir jie svelnesni tampa.
Realija
QUOTE(linuxox @ 2008 08 23, 12:45)
As anksciau su priaugintais plaukais visada naudodavau Garniero kaukes ir sampunus,man visai tiko ir patiko,bet Gliss Kurr man net labiau patiko,yra toks galiuku serumas,nu zinokit fantastiskas dalykas,sulygina tuos plaukus is karto,ir jie svelnesni tampa.
*

Tikrai bigsmile.gif o tas serumas tik vienos rūšies ar yra dar kitų, jei taip tai parašyk kokį tu konkrečiai naudojai, ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mielybe111 @ 2008 08 22, 23:31)
as ir noreciau juo issigyti, bet mano palukai lb stori tai manau nelb kaip atrodys... schmoll.gif
*

O jie tau greitai auga? Nes jei rašai , kad stori plaukai, turėtų greitai augt, tai siūlyčiau geriau savo užsiaugint,vistiek savi atrodo gražiausiai, bet jei reikia ir nori gali prisisegt mirksiukas.gif MB sesė turi storus plaukus ir nusipirko šviesius tresus , tai žinok labai gražiai atrodo, ji sega tik dvi juosteles dėl ilgio 4u.gif
linuxox
As toki ruzava naudojau,bet manau kad jie pakeite pakuote,nes tas 'Split ends' serumas buvo tokioje mazyteje bonkuteje su dozatorium,bet veliau kazkaip isnyko,esu naudojusi beveik visus Gliss kurr produktus,kaukes,balzamai,viskas mano priaugintiems plaukams tiko.Gali tikrai pabandyti kokia kauke ar silka,zinok nera brangu,ir tikrai geriau nei kai kurios brangios priemones pvz Bed Head,Tigi,produkcija,is kurios naudojau absoliuciai viska nuo sampuno iki aliejuko,ir kuri yra ko gero kelis kartus brangesne,as tiksliai nezinau del kainos,nes drauge dirbo supervaizere tam fabrike tai man pastoviai parnesdavo ax.gif ,o as vis tiek eidavau gliss Kurr pirkti blush2.gif
Realija
QUOTE(linuxox @ 2008 08 24, 17:00)
As toki ruzava naudojau,bet manau kad jie pakeite pakuote,nes tas 'Split ends' serumas buvo tokioje mazyteje bonkuteje su dozatorium,bet veliau kazkaip isnyko,esu naudojusi beveik visus Gliss kurr produktus,kaukes,balzamai,viskas mano priaugintiems plaukams tiko.Gali tikrai pabandyti kokia kauke ar silka,zinok nera brangu,ir tikrai geriau nei kai kurios brangios priemones pvz Bed Head,Tigi,produkcija,is kurios naudojau absoliuciai viska nuo sampuno iki aliejuko,ir kuri yra ko gero kelis kartus brangesne,as tiksliai nezinau del kainos,nes drauge dirbo supervaizere tam fabrike tai man pastoviai parnesdavo ax.gif ,o as vis tiek eidavau gliss Kurr pirkti blush2.gif
*

Dėkui, reiks pabandyti, tiek tekainuoja mirksiukas.gif 4u.gif
0kristut0
o gal, kas matete netycia prisegamus ,( nebutinai su segtukais ),garbanotus plaukus bet illgesnius nei 50 cm,? baltic hair , tai nera ilgesniu, ziurejau. ir uzsakyti negali..
Ambrozija

! 
Tema skirta šnekėt, aptarinėt prisegamus plaukus, o ne PREKYBAI! Narės įspėtos.
Vadovė
QUOTE(0kristut0 @ 2008 11 25, 13:36)
o gal, kas matete netycia prisegamus ,( nebutinai su segtukais ),garbanotus plaukus bet illgesnius nei 50 cm,? baltic hair , tai nera ilgesniu, ziurejau. ir uzsakyti negali..
*

ir mane domina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 08, 15:50)
*

tai,kad as praita savaite spec del ju vaziavau i gariunus tai sintetiniai kainuoja 120lt,o naturalus 270lt
linuxox
man priaugintu plauku prieziurai labai patinka gliss kur'o purskiklis,geltonas arba rozinis,ir kvepia skaniai ir naudos duoda,o siaip tai nedaug priemoniu jiems reikia,pagrindine butu-aliejukas,tik tepti reiketu ant dregnu plauku,kai savo tresus nusiimate,issiplaunate-tuomet patepkite aliejuku ir leiskite toliau naturaliai dziuti
ritulkav
kiek supratau geriausia pirkti naturalius:D o juos galima garbanoti?:/ nes mano plaukai banguoti ir jei prisisegsiu tiesius manau nekaip atrodys:/ kazkas minejo kad Rietave padare tai kurioj ten vietoj daro?
0kristut0
QUOTE(ritulkav @ 2008 12 05, 13:41)
kiek supratau geriausia pirkti naturalius:D o juos galima garbanoti?:/  nes mano plaukai banguoti ir jei prisisegsiu tiesius manau nekaip atrodys:/ kazkas minejo kad Rietave padare tai kurioj ten vietoj daro?
*

o nebutu paprasceuj tada iskart banguotus nusipirkti..?

Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2008 08 08, 15:50)
*

hmm,. idomu.. nes baltic hair'e garbanotus ziurejau 520 lt. kiti 400 ten su kazkiek, neatsimenu...idomu, kokios kainos pozemineiij perejoje, prie europos, reiks nuvaziuoti paziureti.
ritulkav
praneskit ir man kokios ten kainos jeigu nesunklu ax.gif na jo butu geriau garbanotus bet kiek suprantu7 nedidelis pasirinkimas ju beto klausimas jeigu uzsimanyciau issitiesinti tai ar jie neissitiesins visam laikui?
Inguti
O kas ziurejo gariunuose ,tai gal uzmatet ,ar garbanotu baltu buvo? 4u.gif
Vadovė
MANO PAČIOS PLAUKAI GARBANOTI TAI GARIUNUOSE TRESU GARBANOTU NERA,YRA TIK TOKIU KUR KAIP UODEGA KABA SURISTA biggrin.gif IŠ Š RAIDES VADINASI,BET DBR UZSTRIGO LABAI MAN TAS PAVADINIMAS.ŠINJONAS ATRODO g.gif
Inguti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 06, 17:04)
MANO PAČIOS PLAUKAI GARBANOTI TAI GARIUNUOSE TRESU GARBANOTU NERA,YRA TIK TOKIU KUR KAIP UODEGA KABA SURISTA biggrin.gif  IŠ Š RAIDES VADINASI,BET DBR UZSTRIGO LABAI MAN TAS PAVADINIMAS.ŠINJONAS ATRODO  g.gif
*

lotuliukas.gif ,galvojau bus jau pavarytas zodelis lotuliukas.gif ,sako is S raides biggrin.gif Sinjonas - teisingai thumbup.gif lotuliukas.gif

Gaila,kad nera ,teks ir man ziuretis tada baltic hair parduotuvese (europos pozeminiame arba akropolyje),ten prisegs dar pabandymui...Tik nezinau kaip atrodys,nes man net peciu nesiekia ,ir garbanoti ,o jei ilgesnius nusipirksiu ,kazi ar nekvailai atrodys ,nes man atrodo jie nera labai tokie jau ten garbanoti... g.gif O gal tik taip atrodo kai dar neissileide,o graziai sudeti... g.gif
Vadovė
nu va biggrin.gif
as bandysiu uzsisakyti is grozio vizija psl.ten 280lt kainuoja,galima ir garbanotus uzsisakyti,tik truputi man vis nedrasu.pirma pervedi pinigus ir tik po kokios savaites gaunamas siuntinys....o jei sumokesiu ir nieko negausiu.raso,kad 10d begyje jei nekokybiski galima grazinti juos g.gif
Inguti
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 06, 17:29)
nu va  biggrin.gif
as bandysiu uzsisakyti is grozio vizija psl.ten 280lt kainuoja,galima ir garbanotus uzsisakyti,tik truputi man vis nedrasu.pirma pervedi pinigus ir tik po kokios savaites gaunamas siuntinys....o jei sumokesiu ir nieko negausiu.raso,kad 10d begyje jei nekokybiski  galima grazinti juos  g.gif
*

Ne ,manau jei yra ir internetinis psl, turetumete gauti...Tik kaip su spalvos priderinimu? g.gif ,as noreciau ,kad pirma kart man prisegtu ,nes sakau ,man baisu ,kad mano garbanotumas neatitiks su parduodamu .. g.gif
0kristut0
QUOTE(ingkariuke @ 2008 12 06, 16:37)
Ne ,manau jei yra ir internetinis psl, turetumete gauti...Tik kaip su spalvos priderinimu?  g.gif ,as noreciau ,kad pirma kart man prisegtu ,nes sakau ,man baisu ,kad mano garbanotumas neatitiks su parduodamu .. g.gif
*

vat vat man ir baisu butu su plauku spalvos priderinimu, tie kur ten buna dailei sugarbiniuoti, tai juos prasukus pavelus,truputi, jie pasikeicia, kadangi bent mano garbanops nera idealios, ir jos smulkios tokios, man dejo, tai drauge sake lyg tiko, jie zinok, neilgi 50 cm, tik,. mano po, peciu ilgis plauku , tai man siek tiek islenda , nlb didelis skirtumas , bet parode man tokius kitokius, vat tie ten taip susukti idomei gan , neatvarkingai lyg, dar prasukavus, gal, ir nieko butu, ir jie ilgesni, daugiau niekur kitur tokiu nematau, niu bet bandysiu ieskoti..
Papildyta:
QUOTE(ritulkav @ 2008 12 06, 15:28)
praneskit ir man kokios ten kainos jeigu nesunklu ax.gif  na jo butu geriau garbanotus bet kiek suprantu7 nedidelis pasirinkimas ju beto klausimas jeigu uzsimanyciau issitiesinti tai ar jie neissitiesins visam laikui?
*

as galvoju,kad neissitiestu jie visam laikui, suslapinus , sugriztu atgal, i savo "vieta".:)kaip kad priauginti, kiti gi susisuka siek, tiek, istiesini, o po, to vel, susibanguoja.
Suzuki
O gal netycia kuri zino kur Siauliuose butu galima nuspirkti prisegamu plauku tresu? ax.gif
linuxox
QUOTE(ritulkav @ 2008 12 06, 16:28)
praneskit ir man kokios ten kainos jeigu nesunklu ax.gif  na jo butu geriau garbanotus bet kiek suprantu7 nedidelis pasirinkimas ju beto klausimas jeigu uzsimanyciau issitiesinti tai ar jie neissitiesins visam laikui?
*

tikrai neissitiesins,bet as visur patariu pirkti geriau tiesius,nes garbanotu plauku kokybe yra prastesne,jie ir taip nebegyvi,nudazyti,ir dar cheminis sudetas,o po plovimo garbanas reikia is naujo formuoti,jie tik kol neisplauti atrodo vienaip,o paskui visiskai kitaip,bet buna ir tiesiu kuriuos isplauni ir jie susigarbanoja

QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 06, 17:04)
MANO PAČIOS PLAUKAI GARBANOTI TAI GARIUNUOSE TRESU GARBANOTU NERA,YRA TIK TOKIU KUR KAIP UODEGA KABA SURISTA biggrin.gif  IŠ Š RAIDES VADINASI,BET DBR UZSTRIGO LABAI MAN TAS PAVADINIMAS.ŠINJONAS ATRODO  g.gif
*

geras thumbup.gif as irgi tikejausi kitokio zodelio lotuliukas.gif
Vadovė
QUOTE(linuxox @ 2008 12 09, 20:56)
tikrai neissitiesins,bet as visur patariu pirkti geriau tiesius,nes garbanotu plauku kokybe yra prastesne,jie ir taip nebegyvi,nudazyti,ir dar cheminis sudetas,o po plovimo garbanas reikia is naujo formuoti,jie tik kol neisplauti atrodo vienaip,o paskui visiskai kitaip,bet buna ir tiesiu kuriuos isplauni ir jie susigarbanoja
geras thumbup.gif as irgi tikejausi kitokio zodelio lotuliukas.gif
*

verysad.gif ot velnias,o as jau uzsisakiau garbanotus verysad.gif turiu tiesius,bet noriu garbanotu/nes maniskiai garbanojasi/
nu ir nesiseka doh.gif

QUOTE(NooR @ 2008 12 09, 21:15)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif
*

nu ir mintys pas jus lotuliukas.gif
0kristut0
QUOTE(ritulkav @ 2008 12 06, 15:28)
*

nu buvau ten pozemineje perejoje. . garbanotu tik vieni ir tai sviesus 420lt , daugiau nieko neturi is garbanotu, tik sintetinius, bet man ten jie labiau banguoti nei garbanoti.nzn nieko geriau nemaciau uz kauno akropoly esancius plaukus.
Papildyta:
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 09, 22:01)
verysad.gif  ot velnias,o as jau uzsisakiau garbanotus  verysad.gif  turiu tiesius,bet noriu garbanotu/nes maniskiai garbanojasi/
nu ir nesiseka  doh.gif

*

kiek tu mokejei uz savo ? parasyk kai gausi ar patiko.smile.gif kokia spalvyte emei.?
Vadovė
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 12, 14:01)
nu buvau ten pozemineje perejoje. . garbanotu tik vieni ir tai sviesus 420lt  , daugiau nieko neturi is garbanotu, tik sintetinius, bet man ten jie labiau banguoti nei garbanoti.nzn nieko geriau nemaciau uz kauno akropoly esancius plaukus.
Papildyta:

kiek tu mokejei uz savo ? parasyk kai gausi ar patiko.smile.gif kokia spalvyte emei.?
*

250lt.kai gausiu parašysiu thumbup.gif
0kristut0
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 12, 14:13)
250lt.kai gausiu parašysiu  thumbup.gif
*

ok, lauksiu.smile.gif o kokia spalva emei.?sviesia.?
Vadovė
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 12, 14:18)
ok, lauksiu.smile.gif o kokia spalva emei.?sviesia.?
*

beveik balta 4u.gif
bet garbanotus bigsmile.gif tiesius turiu
0kristut0
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 12, 14:23)
beveik balta  4u.gif
bet garbanotus  bigsmile.gif  tiesius turiu
*

tiesius ir as turiu.. bet idomu kdl, garbanotu rudu nebuna,tik lb lb jau tamsus ar juodi arba sviesus .. hm..idomu gal,. kokiam londone platesnis pasirinkimas ..as savo tiesiius buvau dubline pirkusi, bet kad tada net nesove i galva garbanotus pirkti, taij neprisimenu, ar buvo spalvu pasirinkimas ..o dbr pacei lb idomu.
Vadovė
QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 12, 15:42)
tiesius ir as turiu.. bet idomu kdl, garbanotu rudu nebuna,tik lb lb jau tamsus ar juodi arba sviesus .. hm..idomu gal,. kokiam londone platesnis pasirinkimas ..as savo tiesiius buvau dubline pirkusi, bet kad tada net nesove i galva garbanotus pirkti, taij neprisimenu, ar buvo spalvu pasirinkimas ..o dbr pacei lb idomu.
*

tai,kad ten kur as uzsisakau yra rudu spalvu g.gif
0kristut0
QUOTE(Sidabrinė @ 2008 12 12, 15:45)
tai,kad ten kur as uzsisakau yra rudu spalvu  g.gif
*

tada gali duoti linka is ten kur uzsisakei.?smile.gif
Suzuki
Sveikos 4u.gif as irgi siandien nusipirkau prisegamus plaukus, tik kazkaip grizus prisegiau tai toks svoris plauku ohmy.gif pradejau sukuot tuos plaukus, jie man visi iskrito, as nesuprantu gal as nemoku prisisegt doh.gif gal galit man papasakot kaip jie cia prisisega kad jums neiskrenta g.gif
0kristut0
QUOTE(Suzuki @ 2008 12 12, 22:34)
Sveikos  4u.gif as irgi siandien nusipirkau prisegamus plaukus, tik kazkaip grizus prisegiau tai toks svoris plauku  ohmy.gif  pradejau sukuot tuos plaukus, jie man visi iskrito, as nesuprantu gal as nemoku prisisegt  doh.gif gal galit man papasakot kaip jie cia prisisega kad jums neiskrenta  g.gif
*

joa, is pradziu jauciasi svoris , po to pripranti..m m niu nzn , man neiskrisdavo, nors kiek pamenu as ju istisai nesukuodavau , nemaciau reikalo, pora sykiu gal perbraukdavau per savaite .smile.gif gal tavo slidus plaukai..? o sagtukai pas tave su silikono gumutem.? skaiciau kad paneles pavelia plaukus tose vietose kur segtukas ir sega tada , gal pabandyk, ir tu taip.ir sukuodama prilaikyk plaukus siek tiek .smile.gif
linuxox
pavelk ir laku papurksk mirksiukas.gif parasyk kaip sekesi
Vadovė
man maziukai segtukai visai nelaike plauku,o va didesni superiskai laiko ir kai sukuoji jie neiskrenta.su pavelimu ir lako papursiku kazkaip man nesigauna.ai,bet mokausi mokausi ir viskas manau pavyks thumbup.gif
Suzuki
Na as i kirpykla nuejau tai man prisege irgi pavelus ir lako papurskus smile.gif pati dar nebandziau reiks ryt ryte bandyti biggrin.gif
mazullka
sveikos merginos smile.gif ! as taip pat planuoju pirkt prisegamus plakus, tik va taip pat kazkaip baisoka atrodo man prisisgsiu,nelaikys...bet va vln akropoly konsultavausi mergina sake, as prisisegu ir miegu,plaunu,garbanoju,lyginu,i pirti,zodziu viska jinai su tais plaukais daro ir nieko neiskrenta...susigundziau ir as galvoju juk geriau nei prisiaugint ir plaukam nekenkia... 4u.gif ax.gif vat idomu kaip ten su tuo dazymu? g.gif kaip juos dazyt?kartu su savo plaukais ar kaip? schmoll.gif
Papildyta:
oj va dar pamirsau paklaust , o kiek sumokat kirpykloj kai prisega...?
0kristut0
QUOTE(mazullka @ 2008 12 19, 11:01)
sveikos merginos smile.gif ! as taip pat planuoju pirkt prisegamus plakus, tik va taip pat kazkaip baisoka atrodo man prisisgsiu,nelaikys...bet va vln akropoly konsultavausi mergina sake, as prisisegu ir miegu,plaunu,garbanoju,lyginu,i pirti,zodziu viska jinai su tais plaukais daro ir nieko neiskrenta...susigundziau ir as galvoju juk geriau nei prisiaugint ir plaukam nekenkia... 4u.gif  ax.gif vat idomu kaip ten su tuo dazymu? g.gif kaip juos dazyt?kartu su savo plaukais ar kaip? schmoll.gif
Papildyta:
oj va dar pamirsau paklaust , o kiek sumokat kirpykloj kai prisega...?
*

mm. niu as tai kirpykloje niekad nesisegiau, paprasyk geriau drauges /draugo iseks .smile.gif man pirma syki draugas sekdavo, po, to pati pamatysi ir pajusi kur reikia segtis .smile.gif
nors as niekada nebandziau segtis tu kur jau su segtukais, kazkaip man atrodo jie "per dideli". as pirkau tresus ir pati susikarpiau, ir prisiuvau segtukus, as taip pasidariau, kad prisisegus plaukus, nesiojau arklio uodega .smile.gif aukstai sukelta , ir dar eglute man plaukus supindavo, jokio segtuko nesimate .smile.gif aisq juostas ne visas segdavau tada.
o dazyti as nsn daziau savo senus sviesius tresus, mm. nzn , nepatiko itin, man , kadangi jame kazkokiu sviesiu plauku buvo, kuriu dazai nenueme. g.gif
as tai tiesiog pasiimu, juos ant folijos ir dazau ..smile.gif) susuku paskui juos ir viskas .smile.gif
man atrodo geriau iskart spalva pritaikyti prie savuju , as anuos bandysiu dar syki perdazyti, bet nzn ar nuims,.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.