Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: IMB "Prie parko" Viršuliškėse #3
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Ievuliuks
Ax, grazus vistik musu namas thumbup.gif thumbup.gif
Isskirtinis thumbup.gif
Uriukas
QUOTE(ArijaM @ 2008 07 16, 12:40)
Jums gerai su tokiom saskaitom lotuliukas.gif As tai jau deklaravus 3 kubus karsto vandens doh.gif , ir jau sumokejau  blink.gif

Nu idomiai su tuo karstu vandeniu. Vakar vakare tai bego drungas labai, o siandien ryte tai net nesilo, ilgokai laukiau. bliam nervuoja, prisuksiu vel  blink.gif  blink.gif
*

aš šiandien ryte III korpuse irgi po drungnu prausiausi. Gerai, kad vasara. Aš tai lepūnėlė, man netinka tokie ekstrymai doh.gif
erika.gut
QUOTE(Uriukas @ 2008 07 16, 19:58)
aš šiandien ryte III korpuse irgi po drungnu prausiausi. Gerai, kad vasara. Aš tai lepūnėlė, man netinka tokie ekstrymai  doh.gif
*

Tai 2 B yra II korpusas? g.gif Tas kabantis, tarpinis. Langai tik i miskeli.. smile.gif
mama-jolia
Vakar maciau vandens skaitliuku parodimus nurasinejo.
Papildyta:
Blaimba kaip uzknisa kad sud...is smirda po langais doh.gif
ASsSA
QUOTE(mama-jolia @ 2008 07 17, 07:31)
Vakar maciau vandens skaitliuku parodimus nurasinejo.
Papildyta:
Blaimba kaip uzknisa kad sud...is smirda po langais  doh.gif
*

Mane irgi nervina tokie kvapai schmoll.gif Ypač ryte doh.gif
Xorex, ačiū už naujus namus biggrin.gif
ArijaM
QUOTE(erika.gut @ 2008 07 16, 23:25)
Tai 2 B  yra II korpusas?  g.gif Tas kabantis, tarpinis. Langai tik i miskeli.. smile.gif
*

Teisingai, pamirsau apie kabanti biggrin.gif
Papildyta:

Papildyta:
Blaimba kaip uzknisa kad sud...is smirda po langais doh.gif
*

[/quote]
Aha, siandien baisiai dvoke, kai ejau per kiema blink.gif Gerai kad i buta dar kvapas neateina blink.gif
gainqx
Info is Jolantos atejo i musu el. pasto dezute:

Mieli Rygos g.6 gyventojai,

Jeigu jusu bute yra iskile stiklo paketai, prasome kreiptis I Osvalda 8 610 46085, Lina 8 615 91956 arba I Laimona 8 612 25075.

Sutvarkysime langus ir busime beveik pasiruose namo pridavimuiJ

Sekmes Jums.

Jolanta Tarasoniene

Pardavimu vadove

ASsSA
QUOTE(gainqx @ 2008 07 17, 09:28)
Info is Jolantos atejo i musu el. pasto dezute:

Mieli Rygos g.6 gyventojai,

Jeigu jusu bute yra iskile stiklo paketai, prasome kreiptis I Osvalda  8 610 46085, Lina 8 615 91956 arba I Laimona 8 612 25075.

Sutvarkysime langus ir busime beveik pasiruose namo pridavimuiJ

Sekmes Jums.
Jolanta Tarasoniene

Pardavimu vadove
*

Tai visi turbut gavo...
O idomu kas bus su neuzbaigtais darbais g.gif kai priduos jau nama... O kaip vaiku aikstele?
xorex
QUOTE(ASsSA @ 2008 07 17, 10:42)
Tai visi turbut gavo...
O idomu kas bus su neuzbaigtais darbais  g.gif kai priduos jau nama... O kaip vaiku aikstele?
*

Man atrodo gavo tie pas ką suskilę, nes aš nieko negavau.
Tas pridavimas man čia keistai šviečiasi, kiek suprantu turi būti visuose butuose padaryta bent minimali apdaila, o realiai tuose butuose kurie neparduoti niekas nevyksta (bent jau prie mūsų šalia kur yra tai per langą matosi, kad ten viskas taip ir stovi).
Be abejo komisija nevaikščios į kiekvieną butą, bet jie turės kažką bandyti daryti, kad neužeitų ten kur nereikia smile.gif
Kol kas čia skaidrumu nešviečia...

Tikiuosi, kad gyventojai aktyviai susirinks į susitikimą. Kol kas niekas nieko nerašė į nurodytą el.paštą, o užsiregistravusių į mailing listą turim 6 kaimynes ir mane smile.gif
Tai kol kas tikiuosi bent 7 žmonės susirinks ax.gif
Nors šiaip reikėtų kokių 50 kaimynų, kad musų susirinkimas turėtų kažkokią formalią galią...

Šiaip po truputį IMB tvarkosi aplinkui, kai tik nueinu vis kažkas padaryta, ne taip daug kaip norėtųsi, bet kažkas juda...
Svarbiausia, kad viską padarytų iki pridavimo arba nepriimtų kol visko nepadarys. Nes kaip čia jau buvo išreikštas susirūpinimas - priduos ir paliks kaip stovi...

VBS agentūra praneša, kad pridavinėti bus bandoma rugpjūtį...
xorex
Sveiki,

Priminimas!

Siekiant efektyviau spręsti namo administravimo klausimus kviečiame į gyventojų susitikimą kuris vyks 2008 liepos 24 dieną 19 valandą Rygos g. 6 namo kieme.

Susirinkimo tikslas - aptarti bendrijos steigimą ir visus iš to kylančius klausimus. Įkūrus bendriją galėtumėm lengviau, organizuočiau ir greičiau spręsti mums rūpimus klausimus.
Taip pat galėsime aptarti ir visus šiuo metu aktualius klausimus kuriuos sunku spręsti pavieniui.

Galite siųsti Jums rūpimus klausimus el.paštu: info[@]prieparko.lt

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=333388

Taip pat kyla neaiškumų kaip prisiregistruoti prie mailinglisto. Tai tiesiog parašykite paštu info[eta]prieparko.lt ir antraštėje nurodykite "noriu prisiregistruoti". Ir dar geros dienos galite palinkėti smile.gif
Būtų gerai, kad parašytūmėte daugiau info apie save - Vardą, pavardę ir korpusą bent jau... Galima ir butą, žinosiu kur arbatos užsukt kai pakviesit smile.gif
Va taip viska čia paprastai smile.gif

special
as ketvirta diena bute bunu nuolatos, man atrodo kad tiek mazai gyvenanciu rolleyes.gif siandien kaimyno darbininka "skolinausi", sunkiai durys rakinasi, ta virsutine spyna, ar kitiems viskas gerai? unsure.gif
Ievuliuks
QUOTE(special @ 2008 07 17, 14:21)
as ketvirta diena bute bunu nuolatos, man atrodo kad tiek mazai gyvenanciu  rolleyes.gif  siandien kaimyno darbininka "skolinausi", sunkiai durys rakinasi, ta virsutine spyna, ar kitiems viskas gerai? unsure.gif
*

Virsutine spyna mes pakeitem po menesio nuolatinio rakinimo. biggrin.gif
Tiesa, naujos kolkas tvirtesnes biggrin.gif biggrin.gif
ASsSA
as ketvirta diena bute bunu nuolatos, man atrodo kad tiek mazai gyvenanciu  rolleyes.gif  siandien kaimyno darbininka "skolinausi", sunkiai durys rakinasi, ta virsutine spyna, ar kitiems viskas gerai? unsure.gif
*

Negerai buvo ir mums su spynomis, as tai pati nesugebedavau uzrakinti... Sutvarke IMB meistrai (ne is karto), kreipkis, kol dar nevelu...

Papildyta:
QUOTE(xorex @ 2008 07 17, 11:13)
Tas pridavimas man čia keistai šviečiasi, kiek suprantu turi būti visuose butuose padaryta bent minimali apdaila, o realiai tuose butuose kurie neparduoti niekas nevyksta (bent jau prie mūsų šalia kur yra tai per langą matosi, kad ten viskas taip ir stovi).
Be abejo komisija nevaikščios į kiekvieną butą, bet jie turės kažką bandyti daryti, kad neužeitų ten kur nereikia smile.gif
Kol kas čia skaidrumu nešviečia...
*

Aš irgi panašiai galvoju g.gif
mama-jolia
*

Man irgi nesirakina ta virsutine spina, ejau pas Osvalda tai uzrase mane i sarasiuka, tai rytoj jau zadejo ateit sutvarkyt. Sake kad cia kas antram butui taip, tai ateis reguliuot.

Del Jolantos laisko apie namo pridavima tai net juokas paeme "busim beveik pasiruose namo pridavimui" lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tas beveik pasiruose vis tesiasi ir tesiasi.

Siandien maciau liftus buvo pajunge, niu lempute dege, pabandziau iskviest bet neatvaziavo rupuze. Kiba tvarko. biggrin.gif

Ievuliuks
*

Man tik dabar klausimas pasistojo: o jums genda jau pakeistos spynos? doh.gif
Nes musu duryse buvo vienos, tada budeleje mums dave naujas neispakuotas, kurias mes pasikeitem kai pradejom gyventi. O jus tokiu negavot ar cia luzta butent sitos? g.gif
xorex
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 07 17, 15:46)
Nes musu duryse buvo vienos, tada budeleje mums dave naujas neispakuotas, kurias mes pasikeitem kai pradejom gyventi. O jus tokiu negavot ar cia luzta butent sitos?  g.gif
*

Pas mane ta kur buvo apatinė tai reikėdavo kuvaldos, kad raktas įsikištų, paskui kai jau pakeičiau į tą kitą kur davė tai viskas ok. O viršutinės dar išvis nebandžiau rakinti ir net nepakeičiau to kodo... Bliamba reikia pasikeist, išbandyt, kad dar spėti prašyti tvarkyti jei ką...
mama-jolia
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 07 17, 15:46)
Nes musu duryse buvo vienos, tada budeleje mums dave naujas neispakuotas, kurias mes pasikeitem kai pradejom gyventi. O jus tokiu negavot ar cia luzta butent sitos?  g.gif
*

Taip butent tos spynos kur dave imb. Butent uzdarius duris spina nerakina. O kai duris atidarytos spina veikia kuo puikiausiai lotuliukas.gif
Nieko nuostabaus.
Palauksim kol dar domofonus pajungs jauciu bus bajeriuku. Nes mum jau su skambuciu buvo bajeriai, jie bloga migtuka isidejo ir trumpino mum pastoviai
xorex
QUOTE(mama-jolia @ 2008 07 17, 16:54)
Nes mum jau su skambuciu buvo bajeriai, jie bloga migtuka isidejo ir trumpino mum pastoviai
*

Nu... doh.gif tai ką ir tą reikia bėgti tikrinti....

p.s. bet IMB tai man spynų nedavė, tik šerdelę ir raktus...
ArijaM
O ar jums langus jau nuvale? ar patenkinti kaip nuvale? lotuliukas.gif Siaubiakas, man tai visiskai nepatinka. Sauluze kai uzsviecia tai pasimato viskas, labai prastai nuvale, net aplink tuos metalus niekas nenuvalyta. kur lengviausia-pavale, bet ir tai pavirsutiniskai. Like man nuo lietaus demes doh.gif doh.gif doh.gif

Kaip nusivalyt verysad.gif Jau prarandu vilti, maniau IMB isvalys normaliai. bet cia kaip su laiptinem blink.gif blink.gif blink.gif Jauciu kad teks bapkes moket kokiai imonei, kad nuvalytu normaliai doh.gif
kringas

QUOTE(ArijaM @ 2008 07 17, 20:10)
O ar jums langus jau nuvale? ar patenkinti kaip nuvale? lotuliukas.gif  Siaubiakas, man tai visiskai nepatinka. Sauluze kai uzsviecia tai pasimato viskas, labai prastai nuvale, net aplink tuos metalus niekas nenuvalyta. kur lengviausia-pavale, bet ir tai pavirsutiniskai. Like man nuo lietaus demes doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kaip nusivalyt verysad.gif Jau prarandu vilti, maniau IMB isvalys normaliai. bet cia kaip su laiptinem blink.gif  blink.gif  blink.gif Jauciu kad teks bapkes moket kokiai imonei, kad nuvalytu normaliai doh.gif
*

Labas vakaras.
Kad man tokias problemas. Skaitau ir pikta darosi, bet kartu ir smagu, kad kitiems pasirodo visgi gyvent sekasi wink.gif
As siek tiek geresniu nuotykiu esu apturejes prie visu situ, kurias cia perskaiciau.
Pavasari mesliarankiai is IMB sugebejo pragrezti skyles visam bute lubose ir tokiu budu nuleisti vandeni, susikaupusi ant stogo. Nereikia ir pasakoti kiek tai dziuvo ir ar isvis isdziuvo, nes viskas susigere i silumos izoliacija. Siaip ar taip, lubos lyg nebedreksta. Isbetonavus grindis ir nuspakliavus sienas, jos pradejo kampuose drekti. Kadangi lubos buvo pragreztos tai galvojau kad tai susije. Pasirodo ne. Pamatavus spaudima isaiskejo kad leidzia vandentiekio vamzdis. Leido per sujungima vonioje, plika akim praktiskai nepamatysi. Vel IMB kalte. Gerai nors tiek, kad nebuvo suklijuotos plyteles ir grindu ardymas nepriejo iki koridoriaus, kuriame jau buvo plyteles. Is IMB pavyko issireikalaut tik kompensacijas uz sildyma, atseit dziovinima. Ir tai neiasku.
Taigi tik sia savaite buvo galima naujai nuspakliuoti sienas, dazys ateinancia.
Pykit nepykit bet problemos del begancio drungno vandenelio ir prastai nuplautu langu man atrodo nerimtos.
Ir visai as nepiktas, bet juk reikejo kazkur issipasakot wink.gif
Kaimynas is korpuso, kuri nezinau kaip vadinat, is laisves prospekto puses. 10 aukstas.
Uriukas
QUOTE(kringas @ 2008 07 17, 20:55)
Labas vakaras.
Kad man tokias problemas. Skaitau ir pikta darosi, bet kartu ir smagu, kad kitiems pasirodo visgi gyvent sekasi wink.gif
As siek tiek geresniu nuotykiu esu apturejes prie visu situ, kurias cia perskaiciau.
Pavasari mesliarankiai is IMB sugebejo pragrezti skyles visam bute lubose ir tokiu budu nuleisti vandeni, susikaupusi ant stogo. Nereikia ir pasakoti kiek tai dziuvo ir ar isvis isdziuvo, nes viskas susigere i silumos izoliacija. Siaip ar taip, lubos lyg nebedreksta. Isbetonavus grindis ir nuspakliavus sienas, jos pradejo kampuose drekti. Kadangi lubos buvo pragreztos tai galvojau kad tai susije. Pasirodo ne. Pamatavus spaudima isaiskejo kad leidzia vandentiekio vamzdis. Leido per sujungima vonioje, plika akim praktiskai nepamatysi. Vel IMB kalte. Gerai nors tiek, kad nebuvo suklijuotos plyteles ir grindu ardymas nepriejo iki koridoriaus, kuriame jau buvo plyteles. Is IMB pavyko issireikalaut tik kompensacijas uz sildyma, atseit dziovinima. Ir tai neiasku.
Pykit nepykit bet problemos del begancio drungno vandenelio ir prastai nuplautu langu man atrodo nerimtos.
Kaimynas is korpuso, kuri nezinau kaip vadinat, is laisves prospekto puses. 10 aukstas.
*

Neįsivaizduoju, kaip gali būt nepiktas... doh.gif Nu jo, persiprašau už drungną vandenį, daugiau neerzinsiu unsure.gif
erika.gut
QUOTE(kringas @ 2008 07 17, 21:55)
Labas vakaras.
*

Taip, taip namas state kojom, o ne rankom... doh.gif
Musu sienos vis dar slapios.Dabar dar i kituose vietose pasimate naujos demes. Neisivaizduoju kada isdzius ir kada galesime per nauja tvarkyti ir dazyti.

Zmones greiti.. smile.gif

http://www.naujibutai.lt/?pid=36&id=31728
ArijaM
Ponas, kringai, suprantu, kad jusu problemos didesnes, bet ar man zinoti pas ka jos tokios. Taip kad nereikia cia piktintis del kitu juokingu problemu lotuliukas.gif
Tiesiog jeigu ne sitos problemos, butu kitos. Taip, kadangi as neturiu tokiu problemu kaip jusu, tfu tfu tfu...., tai ir klausimai man kyla del kitokiu biggrin.gif

Labai jau persiprasau, kad supiktinau ax.gif
Ievuliuks
Labas vakaras.
*

Negali pykti, biggrin.gif savos problemos visada pacios didziausios blush2.gif
Nors vis tik uzjauciam verysad.gif

Beje apie langu valyma:
Osvaldas sake, kad protingi projektuotojai numato tokius laikiklius ant stogo, prie kuriu prisitvirtina lynai ir apsaugos ir buna samdomi "alpinistai", kurie valo langus. Tai va, galiu nudziugint, kad ant musu stogu tokiu laikikliu nera. doh.gif Jo zodziais tariant, dabar nuvalom, o po poros metu valysim nebent patys persisvere doh.gif
ASsSA
QUOTE(ArijaM @ 2008 07 17, 21:10)
O ar jums langus jau nuvale? ar patenkinti kaip nuvale? lotuliukas.gif  Siaubiakas, man tai visiskai nepatinka. Sauluze kai uzsviecia tai pasimato viskas, labai prastai nuvale, net aplink tuos metalus niekas nenuvalyta. kur lengviausia-pavale, bet ir tai pavirsutiniskai. Like man nuo lietaus demes doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kaip nusivalyt verysad.gif Jau prarandu vilti, maniau IMB isvalys normaliai. bet cia kaip su laiptinem blink.gif  blink.gif  blink.gif Jauciu kad teks bapkes moket kokiai imonei, kad nuvalytu normaliai doh.gif
*

Labas rytas 4u.gif
mūsų korpuso -4- turbūt dar niekam nevalė schmoll.gif
Manau, kad pirma turi langus pakeisti, o po to valyti smile.gif

Papildyta:
Labas vakaras.
*

O man tai nė kiek nepikta, kad kaimynai tokias problemas rašo biggrin.gif
Savo didžiausios problemos su IMB aš kažkodėl nesiruošiu rašyti viešai ax.gif
Bet labai įdomu sužinoti ir kitų problemas... Užjaučiu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(xorex @ 2008 07 17, 16:14)
Pas mane ta kur buvo apatinė tai reikėdavo kuvaldos, kad raktas įsikištų, paskui kai jau pakeičiau į tą kitą kur davė tai viskas ok. O viršutinės dar išvis nebandžiau rakinti ir net nepakeičiau to kodo... Bliamba reikia pasikeist, išbandyt, kad dar spėti prašyti tvarkyti jei ką...
*

Pas mus buvo tokia pati situacija smile.gif
Tai pasikeisk būtinai viršutinę, nes mums uždarius duris nerakino, teko "kažką" taisyti. Dabar jau lyg ir gerai...
Padėjėjas
Sveiki,

matau jau trečią temą pradedate, ar nemąstėte apie savo atskirą forumą, skirtą vien Jūsų namui ir vien savo kaimynams?

tokių kaimynų forumų juk yra daug. www.vips.lt, www.bajoruforumas, www.perkunkiemis.com ir t.t.

Ten informaciją galima daug patogiau sisteminti kuriant atskiras temas ir jas skirstant į skyrius.

pats administruoju www.vips.lt tad galiu pagelbėt su įkūrimu o jau paskui administruotumėte patys. smile.gif
xorex
QUOTE(Padėjėjas @ 2008 07 18, 09:40)
Sveiki,

matau jau trečią temą pradedate, ar nemąstėte apie savo atskirą forumą, skirtą vien Jūsų namui ir vien savo kaimynams?

tokių kaimynų forumų juk yra daug. www.vips.lt, www.bajoruforumas, www.perkunkiemis.com ir t.t.

Ten informaciją galima daug patogiau sisteminti kuriant atskiras temas ir jas skirstant į skyrius.

pats administruoju www.vips.lt tad galiu pagelbėt su įkūrimu o jau paskui administruotumėte patys. smile.gif
*

Taip, taip... su ta mintimi ir registravau prieparko.lt tik dar forumo nepakūriau.
Tiesa sakant pagalba šitoj vietoj būtų neprošal, sutaupyčiau laiko...
xorex
Labas vakaras.
*

Dėl tų sienų tai aš iš pradžių nesupratau kodėl pas mumi viena viena keistai atrodė, lyg sudrėkus, išsiputojęs tas gipsas... Dabar suprantu, kad iki 8 aukšto irgi vandenėlis sienose tekėjo... Galas žino kas ten iš tos garso izoliacijos liko...

O dėl to karšto vandens tai manyčiau nėr jau čia taip menka problema. Manau tai reiškia, kad prasta vamzdžių termo izoliacija, arba aplamai lieva kokia tai vandentiekio sistema. Dabar gi XXIa. o gyvensim taip pat kaip 30 metų senumo name. Netikiu, kad per tiek laiko nėra kokio sprendimo, kad tokių bajerių nebūtų...
Sienas išsišpakliuosi, išsidažysi dantis sukandęs dar porą, trejetą kartų ateinančiais metais (žiauru, tfu), o su drungnu vandeniu prausiesi visą likusį laiką kai čia gyvensi...

Tikėsimės, kad viskas bus ok. Ir sienas teks tik po vieną kartą perdažinėti (gerai, kad aš dar nespėjau, o tai skilo jau dviejuose vietose taip normaliai) ir vanduo susitvarkys kai daugiau gyventojų bus...

norisi tikėti, kad viskas bus ok, kam sunkiau, kam lengviau...
ArijaM
QUOTE(xorex @ 2008 07 18, 12:03)

O dėl to karšto vandens tai manyčiau nėr jau čia taip menka problema. Manau tai reiškia, kad prasta vamzdžių termo izoliacija, arba aplamai lieva kokia tai vandentiekio sistema.

Tikėsimės, kad viskas bus ok. Ir sienas teks tik po vieną kartą perdažinėti (gerai, kad aš dar nespėjau, o tai skilo jau dviejuose vietose taip normaliai) ir vanduo susitvarkys kai daugiau gyventojų bus...

norisi tikėti, kad viskas bus ok, kam sunkiau, kam lengviau...
*

Uii, negasdink taip su karstu vandeniu blink.gif Bet jeigu rimtai, tai as jau abejoju ar cia problema tame, kad ne visi gyvena. Kazkodel viena vakara yra vanduo, kita ner. vakar vel nebuvo doh.gif Jeigu taip visa laika, tai visiskas pravalas doh.gif

O del sienu, pas mane skilo keliose vietose, jau ir kampuose atsilupineja dazai. is pradziu parinausi, ale dabar susitaikiau su tuo:D Gal ir su purvinais langais susitaikysiu, ir su saltu vandeniuku lotuliukas.gif Ir su visom kitom "smulkiom" problemom biggrin.gif
mama-jolia
QUOTE(xorex @ 2008 07 17, 17:12)

p.s. bet IMB tai man spynų nedavė, tik šerdelę ir raktus...
*

Sorry, cia apie sirdeles pasakojau ,nes mum irgi tik serdeles davepasikeist.
Siandien ryte jau sutvarke, tai jau spyna gerai rakina.
Uriukas
Užtikau dar vieną įrengtą parduodamas irengtas butas.

ArijaM
QUOTE(Uriukas @ 2008 07 18, 22:11)
Užtikau dar vieną įrengtą parduodamas irengtas butas.
*

sita skelbima seniai maciau biggrin.gif Nu bet ir baisiai virtuve pasidare doh.gif doh.gif Bet kokiu nesamoniu raso. Plytu muras, autonominis dujinis sildymas lotuliukas.gif Net nezino ka parduoda biggrin.gif
Uriukas
QUOTE(ArijaM @ 2008 07 18, 21:28)
sita skelbima seniai maciau biggrin.gif  Nu bet ir baisiai virtuve pasidare doh.gif  doh.gif Bet kokiu nesamoniu raso. Plytu muras, autonominis dujinis sildymas  lotuliukas.gif Net nezino ka parduoda biggrin.gif
*

Man irgi labai baisus pasirodė doh.gif

Šiąnakt labai nusivyliau garso izoliacija. anksčiau kaimynų aplink nebuvo, tai nesimatė ir problemų, o šiąnakt kažkas žiūrėjo filmą (nugi neuždrausi žmonėms), o garsas pas mus buvo toks, kad atrodė, kad įjungtas mūsų telikas. labai nusiminiau, tiesą sakant.
special
QUOTE(Uriukas @ 2008 07 19, 10:39)
Man irgi labai baisus pasirodė  doh.gif

Šiąnakt labai nusivyliau garso izoliacija. anksčiau kaimynų aplink nebuvo, tai nesimatė ir problemų, o šiąnakt kažkas žiūrėjo filmą (nugi neuždrausi žmonėms), o garsas pas mus buvo toks, kad atrodė, kad įjungtas mūsų telikas. labai nusiminiau, tiesą sakant.
*

aj del skonio nesigincijama, uztat kiekvienas butas ir yra individualus mirksiukas.gif
Uriuk, nusiminiau ir as paskaicius, negi dar viena dezute verysad.gif o is kur garsas? is salia gyvenanciu kaimynu? virsaus ar apacios? unsure.gif
special
klausykit, ar niekas nepastebejot jokiu antenu ant stogo? cool.gif prisiskaiciau, kad Mobusta ant savo namo uzdejo omni antena be gyventoju sutikimo ir dar moka pinigus jai...kazin pas mus tokiu fintu nera? kaip issiaiskint? gal kas turit priejima prie tokios info? 4u.gif nenoriu antenu schmoll.gif gyventojai to namo issikovojo, kad nuimtu tongue.gif
mane gala atakuoja doh.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
xorex
QUOTE(special @ 2008 07 19, 16:11)
klausykit, ar niekas nepastebejot jokiu antenu ant stogo? cool.gif  prisiskaiciau, kad Mobusta ant savo namo uzdejo omni antena be gyventoju sutikimo ir dar moka pinigus jai...kazin pas mus tokiu fintu nera? kaip issiaiskint? gal kas turit priejima prie tokios info? 4u.gif  nenoriu antenu  schmoll.gif  gyventojai to namo issikovojo, kad nuimtu  tongue.gif
mane gala atakuoja  doh.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Kol kas nesimato GSM'o antenų...
Todėl ir reikia graičiau kurti bendriją, nes tada, be bendrijos sutikimo nieko neužkels.
O jei ir užkels tai tegu bendrijai moka pinigus, vis kažką būtų galima už juos pasitvarkyti... (pvz interneta visiem nemokamai paduot...)
Aišku gal vaizdelį šiek tiek ir gadintų, daugiau tai nieko blogo iš tų antenų nematau...
special
QUOTE(xorex @ 2008 07 19, 21:16)
Aišku gal vaizdelį šiek tiek ir gadintų, daugiau tai nieko blogo iš tų antenų nematau...
*

nu kad gal ne aciu, nepasirasyciau nei uz ka schmoll.gif pas mane mazas vaikas, tai uztenka ir taip slamsto didmiesty...
kringas
aha, gink die tu antenu. vezy sukelia
Uriukas
QUOTE(special @ 2008 07 19, 14:07)

Uriuk, nusiminiau ir as paskaicius, negi dar viena dezute verysad.gif  o is kur garsas? is salia gyvenanciu kaimynu? virsaus ar apacios? unsure.gif
*

Tiesą sakant, nežinau tiksliai, nors spėju, kad gal šalia.
xorex
QUOTE(kringas @ 2008 07 20, 01:57)
aha, gink die tu antenu. vezy sukelia
*

lotuliukas.gif
Esu tikras, kad kaimynai rūkantis balkone virš manęs ir po manim tikrai labiau sukelia vėžį nei kožokią GSM'o antena smile.gif. Ir klinikiniais tyrimais patvirtinta, ir statistika... Stresas dėl tų antenų Jumi labaiu kenkia nei pačios antenos...
Jei taip jau tikit ką prišneka visokios srovės (TV laida) tai tada tuoj pat
išmeskit į šiukšlių dėžę mikrobangų krosnelę ir visus mobiliakus, telikus, ir radijo imtuvus... Ir neduok Dieve nepirkit mobiliako savo vaikui...
Atminkit, mobiliakas prie ausis tai tas pat kas prikištumėt ausį prie tos antenos kuri stovi ant stogo...
Ta antena pagal savo galingumą nelabai skiriasi nuo Jūsų mobiliakų kuriuos tampot prie ausų ir kai kas mėgsta prie širdies kišenėje nešioti... Ji tokia didelė tik tam kad kryptingumą padaryt reikiamą... whatever...

Negalvokit, neagituoju aš čia už tas antenas. Nesu jokis GSM atstovas. Tiesiog šiaip gaila žmonių, pripudrina smegenis visokie, paskui žmonės parinasi be reikalo...

ArijaM
QUOTE(Uriukas @ 2008 07 19, 11:39)
Man irgi labai baisus pasirodė  doh.gif

*

Tai gal pasileido per kolonkes, tai zinai, tokio garso nesulaikysi biggrin.gif
Pas mus virsuje girdisi kaip vaikscioja, begioja po kambarius biggrin.gif Bet vis tiek tyliau nei senos statybos bute buvo biggrin.gif
Papildyta:
Bliam, sorry, bet as vel su savo juokingu klausimu. Klausiu tu, kurie jau gyvena biggrin.gif Koks pas jus bega vanduo is karsto ciaupo doh.gif ? Nu pas mane kelios dienos kaip drungnas doh.gif Nezinau ar man cia skustis, ar ka daryti. Nemaciau jokio pranesimo, kad nebus karsto vandens unsure.gif Gal Admista ten ka nors reguliuoja, taupo blink.gif
ASsSA
QUOTE(ArijaM @ 2008 07 21, 07:47)
Tai gal pasileido per kolonkes, tai zinai, tokio garso nesulaikysi  biggrin.gif
Pas mus virsuje girdisi kaip vaikscioja, begioja po kambarius  biggrin.gif  Bet vis tiek tyliau nei senos statybos bute buvo  biggrin.gif
Papildyta:
Bliam, sorry, bet as vel su savo juokingu klausimu. Klausiu tu, kurie jau gyvena  biggrin.gif  Koks pas jus bega vanduo is karsto ciaupo  doh.gif ? Nu pas mane kelios dienos kaip drungnas  doh.gif  Nezinau ar man cia skustis, ar ka daryti. Nemaciau jokio pranesimo, kad nebus karsto vandens  unsure.gif Gal Admista ten ka nors reguliuoja, taupo  blink.gif
*

Karštas vanduo tikrai yra smile.gif
Kelintame tu aukšte?
Ievuliuks
Pas mus taip pat neiskarto atbega karstas vanduo. verysad.gif
ASsSA
QUOTE(Ievuliuks @ 2008 07 21, 08:28)
Pas mus taip pat neiskarto atbega karstas vanduo.  verysad.gif
*

Tenka ir mums palaukti biggrin.gif
ArijaM
QUOTE(ASsSA @ 2008 07 21, 09:34)
Tenka ir mums palaukti  biggrin.gif
*

O tai kiek laiko lauki? as 6 aukste. tai gal valanda laukti reikia doh.gif doh.gif Nors man ir 5 minutes daug blink.gif blink.gif Paleidziu ant viso maksimumo ir buna taip, kad netgi drungnas pasibaigia ir jau saltesnis bega, o karstas taip ir neatbega verysad.gif
Buržua
QUOTE(ArijaM @ 2008 07 21, 10:32)
O tai kiek laiko lauki? as 6 aukste. tai gal valanda laukti  reikia doh.gif  doh.gif Nors man ir 5 minutes daug  blink.gif  blink.gif Paleidziu ant viso maksimumo ir buna taip, kad netgi drungnas pasibaigia ir jau saltesnis bega, o karstas taip ir neatbega  verysad.gif
*

Skambinau Adminstai. Ateis žiūrėti, nes jie dabar už tai yra atsakingi. Sakė, turbūt kažkas su automatika.
O pas mus galima sakyt net drungnas nebėga.
ArijaM
QUOTE(Buržua @ 2008 07 21, 10:55)
Skambinau Adminstai. Ateis žiūrėti, nes jie dabar už tai yra atsakingi. Sakė, turbūt kažkas su automatika.
O pas mus galima sakyt net drungnas nebėga.
*

nu va, gal sita problema tik musu aukste biggrin.gif Jau ir as norejau skambint. Nors gal paskambint, kad negalvotu, jog pezam biggrin.gif
Buržua
QUOTE(ArijaM @ 2008 07 21, 11:00)
nu va, gal sita problema tik musu aukste  biggrin.gif Jau ir as norejau skambint. Nors gal paskambint, kad negalvotu, jog pezam  biggrin.gif
*

Skambink, gal greičiau judės blink.gif [COLOR=gray]Man galvą reikia plauti tongue.gif [/COLOR]
ArijaM
QUOTE(Buržua @ 2008 07 21, 11:03)
Skambink, gal greičiau judės blink.gif [COLOR=gray]Man galvą reikia plauti tongue.gif [/COLOR]
*

Jau paskambinau, sake kad sulauke ir daugiau skambuciu. Siandiena vaziuos ziureti smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.