Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar naujagimiai gražūs?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
čiaudanti bitė
Sveikos mamytės, noriu suzinoti kokie jums atrode jusu naujagimiai - ar grazus, kad patys mieliausi ir brangiausi tai jau aisku. ax.gif
Kai gime mano mergyte gulejau dvivieteje palatoje ir mano ir kitos moters mergaites vardai buvo vienodi - Austejos, bet kaip ju isvaizdos skyresi. Ta kita Austeja buvo tokia dailute baltu lygiu veideliu ir su didelia kupeta juodu ilgu plauku, o manoji tokia pabalus, pageltus ir su kraujosruvom veidelyje ir su penkiais plaukuciais, kad zvelgdavau i ja ir noredavau apglebti ir apginti nuo visko kas bloga, nes mielesnio ir brangesnio zmogucio nepazinojau.
Taippat ir apie suneli galiu pasakyti. Gime su virkstele ant kaklo todel buvo pameles, paskui pripuole gelta, nudraskyta nosyte ir raudoni akyciu obuoliai....
Taciau dabar tai jau visai nesvarbu nes abu vaikuciai grazus wub.gif
Barlamėja
Cia turbut is sono geriausiai matyti ar vaikas grazus ar ne. Maniske ir gime su kupeta plauku, sviesia odele, tamsiai melynos akutes, o palatos drauge pagimde melyna berniuka, plika kaip tilvika ir visas rauksletas, o jai jis buvo pats graziausias, dar bande mane itikint kad jos grazesnis uz mano mergaite lotuliukas.gif bet tiesa pasakius su laiku mano dukryte vis atrode dar grazesne, ir dabar kai sulygynu tada ir dabar, tai grozis patobulejo 100 kartu blush2.gif
ader
kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias biggrin.gif
mabi
QUOTE(ader @ 2008 07 07, 09:45)
kiekvienai mamai savas vaikas pats graziausias  biggrin.gif
*

as irgi drinks_cheers.gif .
čiaudanti bitė
*

drinks_cheers.gif
insi
ne, negražūs. bent dauguma, kad ir ką mamos sako.
Ecola
Man mano vaikai abu buvo patys graziausi wub.gif
arden
savas aišku pats pačiausias thumbup.gif wub.gif dar sesės labai gražs berniukas buvo. net vyras išėjęs iš ligoninės kelis kartus pakartojo, kad labai gražus vaikiukas ax.gif
joviliukste
QUOTE(insi @ 2008 07 07, 08:39)
ne, negražūs. bent dauguma, kad ir ką mamos sako.
*

kiekvienai mamai savas kudikis yra graziausias, nes gimdymo metu isskiriamas vadinamasis "meiles hormonas" , kuris tieiog privercia isimyleti savo kudiky. Oksitocinas yra išskiriamas visose lytinio gyvenimo pakopose (poruojantis, gimdant, rūpinantis palikuonimis), todėl jis vadinamas altruizmo, "meilės hormonu". gal todel man ir mano vaikas ir mano vyras man patys graziausi lotuliukas.gif
tai normalu manau....
man mano krikstasunis ir krikstadukra yra labai grazus wub.gif

kai pagimdziau mazyle ji tikrai nebuvo grazi (nes gime 1880g.) tokia liekna ir didele galvyte, taciau viena sena sesele pasake, kad mato, jog mergyte turi labai grziu bruozu ir kas paaugus bus tikra grazuole wub.gif bet ja mylejau nuo pat pirmos akimirkos labiau uz viska pasaulyje wub.gif
dianakaramel
kad ir koks bebutu mazylis, visviem mylesim 2.gif angel.gif ir bus pats graziausias ax.gif
Ievosius
savi patys ggraziausi, nors svetimu retai kada.Ir tai naturalu, nes savus matai meiles sviesoj o kitus tiesiog matai.
wilioke_
kai savo vaikiuko neturejau man visi kudikiai budavo negrazus ax.gif ir kai tapau nescia vis galvodavau ar man bus grazus mano vaikiukas blush2.gif g.gif bet kaip gime mano sirdute soske.gif tikrai buvo ir yra pati graziausia pasaulyje mergaite flirt.gif wub.gif
jurgaMac
man mano vaikas gal ir nebuvo grazuolis, bet pats mieliausias wub.gif
baubukai
Nu man mano tai aisku, kad graziausi buvo wub.gif . Berniukas gimes toks seneliukas buvo, o dukryte tokia bobulytė biggrin.gif , labai rimti ir protingu žvilgsniu, paskui išaugo tą protingumą biggrin.gif
Balandiene
O man tai taip buvo. Iki gimdymo is vis naujagimiais nesidomejau. Gimdymas buvo labai ilgas, tai koridoriumi vaiksciodama ligonineje vis prie lango kur naujagimiai sustodavau ir prastovedavau per savo saremius, ziuredama i visus mazylius - visi iki vieno man jie labai labai grazus tada atrode - turbut nuo hormonu.

O kai mano mergyte gime, tai paziurejau, galvoju, i ka cia jinai panasi, visai ne tokia isivaizdavau. g.gif Vyras alpejo, koks vaikas grazus, seseles sake, kad grazi, o as vis galvojau kad nelabai. . . O siaip tai aisku, ji pati mieliausia ir labiausiai mylima man buvo.
baggyra
na o man per priesgimdines paskaiteles sake neissigaskit vaiko, nes buna negrazus, kitos mamos net neima, liepia nuplaut is pradziu, nes buna viskuom aplipes
o maniskis kai gime, tai niekuo jis ten nebuvo aplipes, svarutelis isitaise ant pilvo, net nereke ax.gif
nakvisa
QUOTE(baggyra55 @ 2008 07 09, 06:41)
na o man per priesgimdines paskaiteles sake neissigaskit vaiko, nes buna negrazus, kitos mamos net neima, liepia nuplaut is pradziu, nes buna viskuom aplipes
o maniskis kai gime, tai niekuo jis ten nebuvo aplipes, svarutelis isitaise ant pilvo, net nereke ax.gif
*

maniske irgi..tik plaukuciai truputi kraujuoti...neverke ,ramutele buvo,tai gydytojai isigando ir deguoni jai prijunge... doh.gif
*baRboSa*
Maniskiai vaikai ir patys graziausi biggrin.gif ,mylimiausi wub.gif .Tiesa,kai mazoji gime as ir ja siek tiek ne taip isivaizdavau doh.gif ,bet kokia miela buvo mazyle.Tiesa,kai atvaziavo i ligonine aplankyt draugai,pasake,kokia juokinga mergyte.Bet kai ji po poros men.pagimde berniuka,tai man zodziu pritruko visas melynas net i violetine spalva veidukas buvo,o nosies galas baltas doh.gif Dar sako,kad visi vaikai grazus,nesamone,buna ir laaaaabaaaaaaai negraziu.
nakvisa
pabandytu kas ant mano vaiko pasakyt kad negrazus... mad.gif net kai rekia susiraukus,labai grazi... wub.gif ir visi taip sako...o beto ji su kiekviena diena vis grazeja... wub.gif
Ingulyte
Manau visiems tevams savi vaikai grazus biggrin.gif .
čiaudanti bitė
QUOTE(Ingulyte @ 2008 07 11, 00:34)
Manau visiems tevams savi vaikai grazus  biggrin.gif .
*

O musu vaikiukai bendraamziai smile.gif
Abo
Graži gimė mano dukra. Nors dabar gražesnė, faktas biggrin.gif
bet nebuvo susiraukšlėjus, graži šviesi odytė, nosiukas riestas, visi sakydavo, kad neatrodo kaip ką tik gimusi. Seselės, gydytojai girdavo, o kaip man gera būdavo. Nors koks gi skirtumas kokio jau grožo tas vaikas gimsta. Gal tik smagiau kažkam parodyt kazkiek smile.gif
wwitalija
visiems tėvams savi vaikai gražiausi, bet bendrai tai naujagimiai negražūs. Kai gimė sūnus atrodo buvo toks gražus, o kai dabar pasižiūriu nuotraukas, tai juokas ima, toks žiurkiukas lotuliukas.gif o dabar tai tikrai gražus tongue.gif
fainulkina
Kol neturėjau savo angelėlio, aš irgi burnojau, kad visi maži, o ypač naujagimiai, bumbliai doh.gif O kai gimė manasis, buvo toks angeliškai gražus... Verkaiu iš laimės į tą dievišką grožį žiūrėdama... Dabar galiu pasakyti- visi lėliukai gražūs... Galų gale iš jų išauga gulbės ir gulbinai.. mirksiukas.gif
Vijolė
manau netikslinga visiškai klausti mamų ar gražus buvo jų naujagimis biggrin.gif
nelabai įsivaizduoju kaip galėtų pasakyti kad ne g.gif iš tos meilės ir grožis ir meilumas, iš šaunumas, ir "protingas žvilgsnis" ir garbanos matosi biggrin.gif wub.gif
lantana
Juk kiekvienai mamytei jų vaikučiai gražūs,tai ir man mano vaikiukai patys pačiausi wub.gif Kiekvieną iš jų pagimdžius jaučiaus pati laimingiausia ir atrodė,kad gražesnių mažiukų nėra.
lineva
Išties, visoms mamoms savo mažuliukai yra gražūs wub.gif man mano dukrytė buvo nerealiai graži wub.gif
dru-gelis
QUOTE(ader @ 2008 07 07, 10:45)
*

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

buvo atvejis, kad drauges sesuo pagimdziusi mergaite, pasake jog mano berniukas grazesnis, nes ji norejusi berniuko, o gime mergaite.... sutrikau isgirdusi kokia replika, bet suprantu, jog ji pamisusi del berniuku, dabar nestuke.gif jau antro, tikisi jog tai berniukas biggrin.gif
čiaudanti bitė
QUOTE(Vijolė @ 2008 07 12, 22:11)
manau netikslinga visiškai klausti mamų ar gražus buvo jų naujagimis  biggrin.gif
nelabai įsivaizduoju kaip galėtų pasakyti kad ne  g.gif iš tos meilės ir grožis ir meilumas, iš šaunumas, ir "protingas žvilgsnis" ir garbanos matosi  biggrin.gif  wub.gif
*

Na as juk neklausiau rimto klausimo mirksiukas.gif tiesiog pati galvojau apie savo naujagimiu isvaizda ir galvojau ka mane kitos mamytes. Ir rasiau, kad savi vaikuciai visada patys brangiausi, myliamaiusi tongue.gif
pelyte mazyte
Galiu pasakyti tik viena negincijama fakta: mano dukryte gime pati graziausia, su kiekviena diena daresi vis protingesne, gudresne, saunesne tongue.gif 4u.gif Manau taip yra kiekvienai mamai ax.gif
indruška
Mano sūniukas gimė labai gražus, o dukrytė dar gražesnė tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Rasicka*
*

4u.gif 200% Pritariu... thumbup.gif
MonaLina
Aš į savo zuikį, kai gimė, visą naktį pražiūrėjau ir galvojau, kad nieko gražesnio gyvenime nemačiau blush2.gif ...
Braškutė
QUOTE(Vijolė @ 2008 07 12, 22:11)
manau netikslinga visiškai klausti mamų ar gražus buvo jų naujagimis  biggrin.gif
nelabai įsivaizduoju kaip galėtų pasakyti kad ne  g.gif iš tos meilės ir grožis ir meilumas, iš šaunumas, ir "protingas žvilgsnis" ir garbanos matosi  biggrin.gif  wub.gif
*

drinks_cheers.gif
savas vaikas mamai pats graziausias wub.gif
Crazy2007
Mano pupa, tai labai grazi buvo, juodi plaukai iki peciu, tik to grozio nesimate per isberimus lotuliukas.gif
Pvz., mano drauges mergaite gime ziauriai negrazi, ne pati mama sake, kodel mano vaikas toks: be blakstienu, be plauku, raudonos spalvos. Bet dabar tai mergyte pasidare kaip princese: garbanota blodine, neapsakomo grozio. tongue.gif
calibra
O mano sūnelis gražus pasidarė tik antrą dieną. Iš pradžių kažkoks keistas buvo, su tokia pailga galva. Paskui viskas pasikeitė, toks gražutis vaikas pasidarė. Maniau, kad jis viską supranta, tokiu protingu žvilgsniu į mane žiūrėdavo. biggrin.gif
ritukasx
Musu mazius gime grazus, jau iskart man padejus ji ant krutines pamaciau kad nuostabus berniukas, ir kuo toliau, tuo grazesnis daresi. Netgi isgirstu tokiu komentaru, ir netiesiogiai man, kad musu leliukas galetu reklamose vaidinti 4u.gif
Tai jau prisigyriau cia blush2.gif
sauluteR
kai pagimdziau savo maziuka, pirma mintis buvo- kas cia dabar??? doh.gif akys uztine, raukshletas,violetinis, be zandu (gime keliom savaitem anksciau)..vaje vaje galvoju.. biggrin.gif na, bet uzsiauginom zandus, ishsitiesino raukshlytes smile.gif dabar jis labai labai grazus berniukas wub.gif
Drezulka
Gimė po CZ, pamačiau po 2-3val, buvo labai gražus berniukas - kaip filmuose kad rodo. o ir dabar kuo toliau, tuo gražesnis daros doh.gif
lexhus
Mano mazuliuke gime uztinusiom akytem, raudona, su kraujosruvom, bet vistiek nieko grazesnio nebuvau maciusi... wub.gif Nors bijojau, kad ji man bus negrazi blink.gif nes visi maziukai baisus anksciau atrode doh.gif
O dabar mazyles grozis isvis neapsakomas wub.gif Kiekvienai (beveik) mamai savo leliukas pats graziausias... wub.gif
SSSema
pritariu kad kiekvienai mamytei savas vaikas pats graziausias, bet man ir iki gimdymo visi kudikiai buvo grazus 4u.gif o kai savo pamaciau tai isvis atrode pats graziausias is visu wub.gif wub.gif wub.gif
mrs.ieva
mano mergyte kai gime tai visos akuseres ir gydytojos sake, koks grazus vaikas, jinai tokia nebuv putlute kaip dauguma leliuku, todel labai matesi grazus svelnus veiduko bruozai, riesta nosyte, ryskios akytes, as ir dabar kai pasiziuriu tik gimusios nuotraukas, tokia jau grazute, net susigraudinu wub.gif
na o dabar jau didele merga (beveik 10 men ), tai kurgi, ir grazi, ir mandra lotuliukas.gif
neringagin
Man irgi abu vaikai patys gražiausi,nors kai gimė sūnus,truputį užtinęs buvo ir toks liesutis atrodė(3kg600g),bet jau per pirmą mėnesį labai išgržėjo thumbup.gif
Papildyta:
išgražėjo 4u.gif
Rutka_mamka
Šeip man naujagimiai nėra visi gražūs, esu mačiusi ir gražių, ir nelabai. Nu bet manoji buvo pati gražiausia (o kaip kitaip?!). Kaip dabar atsimenu tas dideles mėlynas akis besidairančias aplink ir į mane, kai uždėjo man ant pilvo gimdymo palatoj. Ramindama ją, atsargiai glosčiau tankią juodais plaukais apaugusią galvytę..Palatoj visi daktarai gyrė, net nuo šalia gulėjusios moters nefaina buvo.
Dabar biškį (gerokai) nuplikom, bet akys liko tos pačios, duobutė žande atsirado, todėl vistiek esam pačios gražiausios lotuliukas.gif
kristaaa
manau kiekvienai mamai savo vaikutis pats graziausias biggrin.gif
Lusiukas
na man irgi mano lialiukas buvo pats graziausias, kai gime, bet mano vyras tai man tik po keliu savaiciu prisipazino, kad jam jis neatrode labai jau grazus: susiraukslejusios rankytes, uztinusios akytes, visas avietines spalvos. Tai kaip as jam ant sazines liapu. Sakau, kaip tau galejo buti tavo vaikas negrazus? bash.gif Na dabar tai mes vieningos nuomones, musu mazius PATS GRAZIAUSIAS. Ir dar vienas pastebejimas. Po gimimo, kita diena, musu vaikiukas labai stipriai priraitojo to pirmojo kakucio, tokio tamsiai zalio. Tai mes abu su vyru nosis sukise tiek dziaugemes, nu jau tiek dziaugemes, lyg ne kaka valytume, o zemuogiu uogiene lotuliukas.gif , Vienu zodziu savas vaikas ne tik pats graziausias, bet ir kakas savo vaikucio pats kvapniausiais.
neringute22
ant mano pupsiko irgi visas personalas sake koks grazuolis ideges wub.gif
alisa1
Čia tai jau viskas kaip ir aišku - kiekvienai mamai savas leliukas pats pačiausias wub.gif Ir taip visuomet buvo ,yra ir bus biggrin.gif
Šypsenėlė24
QUOTE(alisa1 @ 2008 08 08, 10:21)
Čia tai jau viskas kaip ir aišku  - kiekvienai mamai savas leliukas pats pačiausias  wub.gif Ir taip visuomet buvo ,yra ir bus    biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif neveltui yra sakoma, ir pelėdai pelėdžiukas pats gražiausias lotuliukas.gif
TOCAMI
mano angelas atrodė angeliškai. jokių gimdymo traumų, tik ta naujagimio spalva į raudonumą neįprasta. bet šiaip gražus naujagimis.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.