Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: projektas Žvalgų g.7
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Ilmante
ar kas girdejote apie projekta Žvalgų g.7?
voras34
QUOTE(Ilmante @ 2008 07 02, 14:11)
ar kas girdejote apie projekta Žvalgų g.7?
*

buvom nuvaziave paziureti- NAMAI BAISŪS, griozdiski, sunku isivaizduoti kiek zmoniu ten gyvens..., butu neziurejom, bet gal kas mate?...
Ilmante
QUOTE(voras34 @ 2008 07 05, 20:03)
buvom nuvaziave paziureti- NAMAI BAISŪS, griozdiski, sunku isivaizduoti kiek zmoniu ten gyvens..., butu neziurejom, bet gal kas mate?...
*

cia kalba eina apie nauja projekta kuris statomas o ne pastatytas, ju puslapis www.zvalgu7.lt
Ronė
Sveikuciai,
matau, kad pradejot foruma apie projekta, kuris ir mane labai domina. Todel noriu prisijungti, kadangi kaip tik siuo metu svarstau galimybe cia nusipirkti koki butuka. Mano drauge su seima gyvena visai salia – Trinapolio g. Teko ne viena karta lankytis. Labai patiko. Ir parkas salia, ir gamta labai grazi. Patiko, kad yra uzdaras kiemas, o ten dar sporto klubas, šeimos klinika yra ir kitos teikiamos paslaugos.
Ju puslapy pasiziurejau projekto nuotraukas, aprasyma. Labai fainiai atrodo. Namai daug ciotkesni nei tie kur drauge gyvena. Ir butu isplanavimas patiko, galimybe susidelioti baldus. Pas kitus dar buvau to nemaciusi.
Maciau, kad dabar kaip tik stato vakarini korpusa. Tai reiks ten butuka ir pasiimti – vakarais galesiu saulelydziais dziaugtis...
Tai tiek, tikiuosi prisijungs ir daugiau busimu kaimynu. Tai galesim visi paplepeti .
Beauty*
4u.gif man tas projektelis irgi idomus 4u.gif
tik letai juda i prieki ax.gif
voras34
na, o jums nieko, kad beveik visi langai i siaurine puse? g.gif
Kerida
Sveiki, kazkaip susidomejau tuo projektu. Jei yra taip pat susidomejusiu - parasykit, bus idomu kartu aiskintis ir nagrinetis kas ir kaip 4u.gif
pupshe
Sveiki, mes nusipirkom sitam name butą jau praeitais metais, laukiam laukiam....
Gal Ronė nusipirkai jame butą? Būtų įdomu, o gal ir naudinga pasišnekučiuoti su tokio pat likimo žmonėm smile.gif
Tikiuosi dar yra patikrinančių šitą temą smile.gif
Jullaja
veita ten super... bet ar pabaigs statyti- kazkaip antram korpuse dingo rezervacija... nejaugi liks duobe iskasta...
o siaip mano draugai gyvena 9 name- tame kur jau pastatyutas- visai nebloga kokybe
bet man
1. brangu
2. butu isplanavimai- visiskai be rysio -ilgi koridoriai, tai kambariai didziulei, tai visai mazi... doh.gif jauciu tam, kad ten normaliai isikurti reiketu pas architektus perplanavima kapitalu ruost
pupshe
Nu dėl anto korpuso, tai kažin ar jie statys dabar... g.gif Kai tokia situacija rinkoje, o ir pirmo puse namo laisva...
Dėl kainų, tai internete kainos kokios buvo prieš metus tokios ir paliktos, tai nemanau, kad jios atspindi realią situaciją.
Kai rinkomės butą, išplanavimas buvo vienas pagrindinių kriterijų, man įtiko smile.gif Nes yra tokių nesamonių pridaryta, kad normalaus kambario padaryt neišeina, o čia viskas normoj smile.gif nu gal ne visi butai, reiktų pasinagrinėt.
Papildyta:
Prisimelavau, dabar pasižiūrėjau, kad pakeitė kainas, GEROKAI atpigino...
pupshe
Vis dar nekantriai laukiu, kad atsilieptų kas nors iš įsigijusių butą šiame name
iewiuzzz
nenoriu liudinti, bet pries kelias dienas kai vaziavau pro sali, tai pasirode, jog statybos sito projekto stojusios unsure.gif tikiuosi klystu
applebee
QUOTE(iewiuzzz @ 2009 03 10, 02:39)
nenoriu liudinti, bet pries kelias dienas kai vaziavau pro sali, tai pasirode, jog statybos sito projekto stojusios unsure.gif  tikiuosi klystu
*

Visiskai sustojusios. Jau keli menesiai ten nieko nevyksta.
pupshe
QUOTE(applebee @ 2009 03 18, 19:24)
Visiskai sustojusios. Jau keli menesiai ten nieko nevyksta.
*

Žinom žinom, liūdna, ruošiamės nutraukinėt sutartį, tik ar bus ką iš jų atsiiminėt... verysad.gif Kaip gerai būtų, jei atsilieptų kasnors iš jau nutraukusių smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.