QUOTE(axa @ 2008 07 04, 09:20)
ar tikrai kaina tokia jau gera?
jau pardavinėja po 4500 su PILNA apdaila ( ne 'beveik pilna').
skelbimaso kokioje stadijoje dabar tas projektas yra - jau statomas, ar vis dar popieriuose?
Kol langų neįstiklins, aš čia nesiryžčiau nieko pirkti

Mes irgi nupirkom butuka Dangaus mieste...
dela kainos galiu pasakyt- tokio lygio butas niekur kitur tiek mazai nakainuoja.. galima aisku lyginti kvadrato kainas, bet ar galima- nusipirkti ne 75 o 70, vien del to, kad tik 70-ciai kvadratu turim pinigu?

Taigi as liginau buto kainas... 3-ju kambariu maziau nei uz 400 000 (su balkonais, parkingais ir t.t.) niekur (nu gal isskyrus Perkunkiemi ir kitus panasius pgl. mane nelabai ir vertus demesio projektus ner.)
Negaliu pasakyt, kad nebijom (situacija tikrai nerami)... Bet- turim metus situaxcija stebet - jei tikrai kainos nukris dar 30% - nutrauksim sutarti ir tikrai mazai ka prarasim... beje, nuo to laiko, kai nupirkom- kaino tam projektui nezymiai, bet issaugo - aisku galima deretis... mes kai piqkom nemazai nusiderejom, nuo pradines, tinklapyje parasytos kainos
Del vietos -aisku C korpusas bus dvieju judriu gatviu sankryzoje -bet A ir B korpusai nuo laisves pr. labai nutole... Siaurine gatve bus nutiesta - Laisves prospekte bus maziau kamschiu

mano butukas aukstai - dzin man del tios gatves - uz tat pro stikline sienma bus grazus urbanistinis vaizdas

Skruzdelyno ne bus- nes ner kur ten daugiau statyt (nebent mokykla nugriaus)... o man tai pro langa geriau matyt judancius masiniukus, nei kaimyno megamaji

kitas pliusas0 tai infrastruktura - susisiekimas, mokyklos, darzeliai, parduotuves...
Voobshem- mums su Gizmulka bent jau dabar yra proga