Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dangaus miestas
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai > Nuoma, butų pirkimas, agentūros
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Orfika
Gal galite suteikti daugiau informacijos apie Dangaus miesto projekta...Atrodo lyg ir nieko...Kaina padori. gal verta rezervuoti? Aciu smile.gif
Gator

+370 687 11085
Paskambinkite man šiuo numeriu, esu gerai susipažinęs su projektu, galesiu papasakoti visus už ir prieš.
vaya
O kaip bus su elektros stulpais ? Labai jau grėsmingai atrodo
Orfika
Na as tik teoriskai mastau...sako, kad tuos el stulpus turetu sukelti po zeme, bet uztai aplinkelis prie pat bus nutiestas...
Gizmulka
Na mes surizikavom ir nusipirkom tenais 3 kambarių butuką. Tėvų namai visai šalia, tai bus labai patogu kai jau ten gyvensim.

Tikimės kad viskas bus ok, gipsokartono žada statybose nenaudot - tas įrašyta sutartyje, dabar parkingui didelę nuolaida daro; prie pat parkavimo vietos požeminiame garaže bus sandeliukas, kas irgi l.gerai, o ir kaina iš tikrųjų, palyginus su kitais naujai statomais namais, labai gera. Prognozuoja čia aišku dabar daug kas, kad atseit kainos kris, bet iki 2009-07-01 galim sutartį nutraukti, taip kad nelabai ką prarasim, nes palūkanas dabar jie už mus moka.
axa
QUOTE(Gizmulka @ 2008 07 04, 08:55)
Na mes surizikavom ir nusipirkom tenais 3 kambarių butuką. Tėvų namai visai šalia, tai bus labai patogu kai jau ten gyvensim.

Tikimės kad viskas bus ok, gipsokartono žada statybose nenaudot - tas įrašyta sutartyje, dabar parkingui didelę nuolaida daro; prie pat parkavimo vietos požeminiame garaže bus sandeliukas, kas irgi l.gerai, o ir kaina iš tikrųjų, palyginus su kitais naujai statomais namais, labai gera. Prognozuoja čia aišku dabar daug kas, kad atseit kainos kris, bet iki 2009-07-01 galim sutartį nutraukti, taip kad nelabai ką prarasim, nes palūkanas dabar jie už mus moka.
*

ar tikrai kaina tokia jau gera? g.gif
jau pardavinėja po 4500 su PILNA apdaila ( ne 'beveik pilna').
skelbimas

o kokioje stadijoje dabar tas projektas yra - jau statomas, ar vis dar popieriuose?
Kol langų neįstiklins, aš čia nesiryžčiau nieko pirkti ax.gif

Perlute
bet jau balkonu kainos ten blink.gif brangu ir siaip arti kelio ten eismas tikrai nemazas
Orfika
O per kokia agentura pirkote? Manau, jie dar tik pamatus kasa, tai iki langu dar reiks palaukti smile.gif
Tas didelis eismas man ir atrodo kaip didziausias minusas... blush2.gif
axa
QUOTE(Orfika @ 2008 07 04, 13:15)
Manau, jie dar tik pamatus kasa, tai iki langu dar reiks palaukti smile.gif
*

o nenorit palaukti? nepabėgs tie butai. ir nepabrangs... ax.gif
o būtumėte tikresni žinodami ką perkat, ne tik brėžinius....

tai kas kad palūkanų nereikia mokėti - bet pradinį įnašą kaip suprantu reikia?
Orfika
Na cia reikia svarstyti...ne taip paprasta toki sprendima priimti unsure.gif
axa
QUOTE(Orfika @ 2008 07 04, 13:30)
Na cia reikia svarstyti...ne taip paprasta toki sprendima priimti unsure.gif
*

tikrai taip - užtati ir patariu: NESKUBĖKIT wink.gif
dropytedropasada
Buvau išbandžiusi,nelabai verta,bet pasirodžiau kvailė,kad rezervavau... doh.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Gizmulka
QUOTE(axa @ 2008 07 04, 08:20)
ar tikrai  kaina tokia jau gera?  g.gif
skelbimas

o kokioje stadijoje dabar tas projektas yra - jau statomas, ar vis dar popieriuose?
Kol langų neįstiklins, aš čia nesiryžčiau nieko pirkti  ax.gif
*

jau pamatus daro

as ilindau i ta saita, kur ne tik sis skelbimas, o apie visa projekta informacija, tai bent jau ten triju kambariu butu kainos apie 5600lt uz kvadratini metra, o beto dar butu didelis klausimas kur yra ramesne gatve: Ukmerges ar Laisves.

Beto, mes ten Taikos g. prie pat sito lauko kur dabar stato visa gyvenima gyvenom - labai rami gatve ir apylinkes. Nu ten salia tiesa bus dar viena, Siaurine gatve, bet tai planuojama tik 2013 metais, o iki ju tai ir kitose vietose neaisku ko pristatys...
Be to, cia tikrai nepristatys namu po pat langais, kaip Perkunkiemyje, nes elementariai nera kur.

QUOTE(dropytedropasada @ 2008 07 04, 12:53)
Buvau išbandžiusi,nelabai verta,bet pasirodžiau kvailė,kad rezervavau... doh.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

kodel? g.gif

O del to, pirkti ar nepirkti dabar butu, laukti kainu kritimo ir pan, tai manau pagal situacija. Jei tureciau kur gyventi, net ir senam, gal per mazam bute - galbut dabar nepirkciau, bet kaip cia issireiskus - as dustu nuo bendro gyvenimo su anyta ir noriu zinot kad jau turiu savo ir reikia tik biski palaukt i realiai turesiu savo. O pastatyt zada iki 2009 pabaigos

axa
QUOTE(Gizmulka @ 2008 07 04, 14:27)
as ilindau i ta saita, kur ne tik sis skelbimas, o apie visa projekta informacija, tai bent jau ten triju kambariu butu kainos apie 5600lt uz kvadratini metra,
*

tai kad jie kaip tik neseniai nuolaidas padarė - 25-30%.
ir 3k butai tiek kainuoja,
pažiūrėk edomus, jų ten daugybė - ir visų kaina yra 4500 su pilna apdaila.
Gizmulka
QUOTE(axa @ 2008 07 04, 13:41)
tai kad jie kaip tik neseniai nuolaidas padarė - 25-30%.
ir 3k butai tiek kainuoja,
pažiūrėk edomus, jų ten daugybė - ir visų kaina yra 4500 su pilna apdaila.
*

gal but ir vertas demesio sis projektas (as apie ukmerges 369), bet man pvz nepatinka vel del ukmerges gatves; jau dabar ten kamsciai nezmoniski, o perkunkiemio ir artimu rajonu skruzdelis vis auga, ir trafikas vis dideja.
o dangaus miesta mes pasirinkom del:

1. mums patinka ta vieta
2. salia yra 3 darzeliai ir mokykla, iki kurios net kelio pereit nereikia, o prie norfos justiniskese dar viena (kuri bent jau mum aktualesne)
4. tevai gyvenantys salia
5. labai geras susikiekimas su centru miesto transportu: taikos g ir laisves pr. eile truliku ir autobusu varo link centro ir kitu rajonu.

o shiaip, gal ir del to kad jis atsirado butent tada kai mes jau kazko konkreciai ieskojom
axa
Kai 2003m pirkau savo butą,
vienas žmogus man pasakė tokią frazę: "Turėčiau būti su protu susipykęs kad pirkčiau butą nepastatytame name". Surizikavau, pirkau, kaip laikas parodė nepralošiau.

Bet ŠIANDIEN - aš jums galėčiau pakartoti tą pačią frazę.

Ir nuoširdžiai palinkėti, kad surizikavusius taip pat nebūtumėt nieko pralošę 4u.gif
dropytedropasada
QUOTE(Gizmulka @ 2008 07 04, 14:27)
jau pamatus daro

as ilindau i ta saita, kur ne tik sis skelbimas, o apie visa projekta informacija, tai bent jau ten triju kambariu butu kainos apie 5600lt uz kvadratini metra, o beto dar butu didelis klausimas kur yra ramesne gatve: Ukmerges ar Laisves.

Beto, mes ten Taikos g. prie pat sito lauko kur dabar stato visa gyvenima gyvenom - labai rami gatve ir apylinkes. Nu ten salia tiesa bus dar viena, Siaurine gatve, bet tai planuojama tik 2013 metais, o iki ju tai ir kitose vietose neaisku ko pristatys...
Be to, cia tikrai nepristatys namu po pat langais, kaip Perkunkiemyje, nes elementariai nera kur.
kodel?  g.gif
O del to, pirkti ar nepirkti dabar butu, laukti kainu kritimo ir pan, tai manau pagal situacija. Jei tureciau kur gyventi, net ir senam, gal per mazam bute - galbut dabar nepirkciau, bet kaip cia issireiskus - as dustu nuo bendro gyvenimo su anyta ir noriu zinot kad jau turiu savo ir reikia tik biski palaukt i realiai turesiu savo. O pastatyt zada iki 2009 pabaigos
*

Todėl,kad 10,000 reikėjo mokėt,tai sumokėjau,tai pusę savo atlyginimo išleidau,supranti.o direktorius vos neišvarė iš darbo.tai baisu pasidarė.
Jullaja
QUOTE(axa @ 2008 07 04, 09:20)
ar tikrai  kaina tokia jau gera?  g.gif
skelbimas

Kol langų neįstiklins, aš čia nesiryžčiau nieko pirkti  ax.gif
*

Mes irgi nupirkom butuka Dangaus mieste...
dela kainos galiu pasakyt- tokio lygio butas niekur kitur tiek mazai nakainuoja.. galima aisku lyginti kvadrato kainas, bet ar galima- nusipirkti ne 75 o 70, vien del to, kad tik 70-ciai kvadratu turim pinigu? mirksiukas.gif Taigi as liginau buto kainas... 3-ju kambariu maziau nei uz 400 000 (su balkonais, parkingais ir t.t.) niekur (nu gal isskyrus Perkunkiemi ir kitus panasius pgl. mane nelabai ir vertus demesio projektus ner.)
Negaliu pasakyt, kad nebijom (situacija tikrai nerami)... Bet- turim metus situaxcija stebet - jei tikrai kainos nukris dar 30% - nutrauksim sutarti ir tikrai mazai ka prarasim... beje, nuo to laiko, kai nupirkom- kaino tam projektui nezymiai, bet issaugo - aisku galima deretis... mes kai piqkom nemazai nusiderejom, nuo pradines, tinklapyje parasytos kainos

Del vietos -aisku C korpusas bus dvieju judriu gatviu sankryzoje -bet A ir B korpusai nuo laisves pr. labai nutole... Siaurine gatve bus nutiesta - Laisves prospekte bus maziau kamschiu smile.gif mano butukas aukstai - dzin man del tios gatves - uz tat pro stikline sienma bus grazus urbanistinis vaizdas smile.gif Skruzdelyno ne bus- nes ner kur ten daugiau statyt (nebent mokykla nugriaus)... o man tai pro langa geriau matyt judancius masiniukus, nei kaimyno megamaji smile.gif
kitas pliusas0 tai infrastruktura - susisiekimas, mokyklos, darzeliai, parduotuves...
Voobshem- mums su Gizmulka bent jau dabar yra proga drinks_cheers.gif
Jullaja
QUOTE(dropytedropasada @ 2008 07 08, 17:12)
Todėl,kad 10,000 reikėjo mokėt,tai sumokėjau,tai pusę savo atlyginimo išleidau,supranti.o direktorius vos neišvarė iš darbo.tai baisu pasidarė.
*

blink.gif blink.gif blink.gif
10 000 uz rezervacija?????
ar cia pirmas inasas???
axa
QUOTE(Jullaja @ 2008 07 14, 11:23)
Mes irgi nupirkom butuka Dangaus mieste...
dela kainos galiu pasakyt- tokio lygio butas niekur kitur tiek mazai nakainuoja.. galima aisku lyginti kvadrato kainas, bet ar galima- nusipirkti ne 75 o 70, vien del to, kad tik 70-ciai kvadratu turim pinigu? mirksiukas.gif  Taigi as liginau buto kainas...  3-ju kambariu maziau nei uz 400 000 (su balkonais, parkingais ir t.t.) niekur (nu gal isskyrus Perkunkiemi ir kitus panasius pgl. mane nelabai ir vertus demesio projektus ner.)
Negaliu pasakyt, kad nebijom (situacija tikrai nerami)... Bet- turim metus situaxcija stebet - jei tikrai kainos nukris dar 30% - nutrauksim sutarti ir tikrai mazai ka prarasim... beje, nuo to laiko, kai nupirkom- kaino tam projektui nezymiai, bet issaugo - aisku galima deretis... mes kai piqkom nemazai nusiderejom, nuo pradines, tinklapyje parasytos kainos

Del vietos -aisku C korpusas bus dvieju judriu gatviu sankryzoje -bet A ir B korpusai nuo laisves pr. labai nutole... Siaurine gatve bus nutiesta - Laisves prospekte bus maziau kamschiu smile.gif mano butukas aukstai - dzin man del tios gatves - uz tat pro stikline sienma bus grazus urbanistinis vaizdas smile.gif Skruzdelyno ne bus- nes ner kur ten daugiau statyt (nebent mokykla nugriaus)... o man tai pro langa geriau matyt judancius masiniukus, nei kaimyno megamaji smile.gif
kitas pliusas0 tai infrastruktura - susisiekimas, mokyklos, darzeliai, parduotuves...
Voobshem- mums su Gizmulka bent jau dabar yra proga  drinks_cheers.gif
*

ech, žmonės žmonės...

Perkat 3k butus skruzdėlynuose prie judrių gatvių , namuose kurie neaišku ar bus pastatyti, ir mokat po 400 tūkst .... doh.gif , už 'gražų urbanistinį vaizdą' ,

Kai už 500 tūkst šiai dienai jau galite turėti 150m2 kotedžą, privačių namų rajone, 4 km nuo centro, kuris piko metu pasiekiamas per 15min, su visomis miesto komunikacijomis (šildymas dujomis), tegul is su nedideliu , bet nuosavu žemės lopinėliu....

Kokia vertė bus jūsų buto ir tokio sublokuoto namo kad ir po 5 metų? g.gif
Bet kiekvienas renkasi kas jam geriausia, ar ne? Sėkmės!
Jullaja
QUOTE(axa @ 2008 07 17, 10:42)
ech, žmonės žmonės...

Perkat 3k butus skruzdėlynuose prie judrių gatvių , namuose kurie neaišku ar bus pastatyti, ir mokat po 400 tūkst ....  doh.gif , už 'gražų urbanistinį vaizdą' ,

Kai už 500 tūkst šiai dienai jau galite turėti 150m2 kotedžą, privačių namų rajone, 4 km nuo centro, kuris piko metu pasiekiamas per 15min,  su visomis miesto komunikacijomis (šildymas dujomis),  tegul is su nedideliu , bet nuosavu žemės lopinėliu....

Kokia vertė bus jūsų buto ir tokio sublokuoto namo kad ir po 5 metų?  g.gif
Bet kiekvienas renkasi kas jam geriausia, ar ne? Sėkmės!
*

ne visi nori gyventi nuosavame name smile.gif sunkiai suvokiama gal, bet taip tiesa... jei kartu su vyru noretumem namo, jis jau butu pastatytas... bet mes- miesto vaikai smile.gif
dangaus miesto rajona/ projekta- tikrai nepavadinciau skuzdelynu - tikrai ir pagal mioesto plana ir pagal jau esama rajona is[planavima erdves tem nemazai...
Nesakau, kad projektas neturi minusu, aishku turi - beje kaip ir nuosavas namas wink.gif

del situacijos rinkoje - vienas is dydziausiu sio projekto pliusu - galima dar metus ramiai stebeti rinka - jei situacija bloges, arba keisis, arba nama nepastatis- nieko neprarandame - nutriaukiam ta sutarti, jei grazina pirma imoka, bankas grazina mums jau ismoketa musu dali... negrazina tik palukanas- bet palukanas moka uz mus projekto vystytojas smile.gif todel rizika minimali, projektas patrauklus smile.gif

o del nekilnuojamo turto vertes - tai verte yras ilgalaike, ir tikrai 5 metai- tai ne tas periodas, per kuri butas nuverteja (mano butas 1975 metu statybos tikrai nera bevertis. tai nemanau kad 2013 metais 2009 statybos name butai bus niekas)... del kainu svyravimo- yra tokia ekonominiu procesu bangu teorija- po krizes -> bumas po Bumo-> krize biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
axa
taip, kiekvienas turi teisę priimti sprendimus ir tais sprendimais džiaugtis smile.gif
Darlinyte
Sveiki 4u.gif

Mus sis projektas dabar irgi truputi domina. Siaip ieskom ir is nauju butu, ir is senu, bet kol kas nieko doro neradom unsure.gif

Kai pamaciau si projekta, is karto sudomino, taciau nelabai suprantu ... Ten raso, kad busto paskola be palukanu, bet si akcija galioja tik tiems, kurie sutartis pasirase iki Joniniu? g.gif O jei mes dabar pasirysim imti is ju koki butuka, tai jau si akcija nebegalios ir palukanas moksim kaip ir kiti? Ar kaip cia yra?

Siaip, kiek ziurejau, ti butukai nedideli. Triju kambariu greiciausiai neipirksim, o dvieju kazkaip lyg ir mazokas... Galetu buti nors dar keliais kvadratais didesnis... ax.gif

Na, reiks ziureti, nes jau atsibodo nuomojamam bute gyventi. O apsispresti kazkada juk reikia blush2.gif
Jullaja
QUOTE(Darlinyte @ 2008 07 19, 12:52)
Sveiki  4u.gif

Mus sis projektas dabar irgi truputi domina. Siaip ieskom ir is nauju butu, ir is senu, bet kol kas nieko doro neradom  unsure.gif

Kai pamaciau si projekta, is karto sudomino, taciau nelabai suprantu ... Ten raso, kad busto paskola be palukanu, bet si akcija galioja tik tiems, kurie sutartis pasirase iki Joniniu?  g.gif  O jei mes dabar pasirysim imti is ju koki butuka, tai jau si akcija nebegalios ir palukanas moksim kaip ir kiti? Ar kaip cia yra?

Siaip, kiek ziurejau, ti butukai nedideli. Triju kambariu greiciausiai neipirksim, o dvieju kazkaip lyg ir mazokas... Galetu buti nors dar keliais kvadratais didesnis...  ax.gif

Na, reiks ziureti, nes jau atsibodo nuomojamam bute gyventi. O apsispresti kazkada juk reikia  blush2.gif
*

Del tu akciju galiu atsakyti tik tiek- kad reikia eiti ir deretis
dabar tokie laikai, kad kiekvienas klientas - svarbus, gali nemaza nuolaidele issideret
o del tu 2-ju kambariu butuku - kai kurie nmazi, bet yra ir didesniu....
Man laaabai patinka tie kampinia - B korpuse, kur iseitu i gatve siaurine ir A korpuse, kur i kiemo puse ( kairiniai)... 52 m2 ne taip ir mazai + ta didziule terasa... mano 2-ju kambario butuko plotas dar mazesnis- mums vietos uzteko.... kol nesugalvojam, kad musu seiminele per maza blush2.gif

Gizmulka, o kuriam jus kopuse nupirkot?? smile.gif
Darlinyte
QUOTE(Jullaja @ 2008 07 20, 18:33)
dabar tokie laikai, kad kiekvienas klientas - svarbus, gali nemaza nuolaidele issideret
Man laaabai patinka  tie kampinia - B korpuse, kur iseitu i gatve siaurine ir A korpuse, kur i kiemo puse ( kairiniai)... 52 m2 ne taip ir mazai + ta didziule terasa... mano 2-ju kambario butuko plotas dar mazesnis- mums vietos uzteko.... kol nesugalvojam, kad musu seiminele per maza blush2.gif

*

As kol kas esu nusiziurejusi A korpuse kampini (kaireje puseje) 2-ju kamb. butuka. Man sioje puseje kol kas labiausiai patinka, o ir saulute bus visa diena thumbup.gif . Aisku, reikia i vieta realiai nuvaziavus pasiziureti (o mes dar nebuvom), nes paskui gali paaisketi, kad kazkas pastatyta pries pat langus, o gal vaizdas bus visai negrazus doh.gif
O i siaurine gatve, tai as kazkaip nenoreciau... schmoll.gif Jau geriau i mokykla ziuret ir vaikus skaiciuot lotuliukas.gif

Cia dar tik as issirinkau ir si projekta ziurejau. Reiks dar ir MB parodyti. Ziuresim, ka jis pasakys g.gif
Gizmulka
QUOTE(Jullaja @ 2008 07 20, 17:33)
Man laaabai patinka  tie kampinia - B korpuse, kur iseitu i gatve siaurine ir A korpuse, kur i kiemo puse ( kairiniai)... 52 m2 ne taip ir mazai + ta didziule terasa... mano 2-ju kambario butuko plotas dar mazesnis- mums vietos uzteko.... kol nesugalvojam, kad musu seiminele per maza blush2.gif

*

mes A korpuse ta kampini 3 kambariu kur i siaurine gatve iseina smile.gif, 3 aukste
Darlinyte
QUOTE(Gizmulka @ 2008 07 21, 11:48)
mes A korpuse ta kampini 3 kambariu kur i siaurine gatve iseina smile.gif, 3 aukste
*

Sveikute! Kadangi jau esat nusipirke butuka, tai gal kartais turit el. variantu ju sutarti (preliminaria arba normalia smile.gif)? Butu smagu pasityrineti...
Na, jei neturesit, tai tuomet prasysiu ju paciu.

O kada pirkot buta? Ar ten galima dar bus kazka su isplanavimu koreguoti? 4u.gif
Papildyta:
*

Ir dar, gal gali preliminariai parasyti jusu kambariu kvadraturas? Labai jau idomu palyginti 4u.gif . Kazkaip traukia mane sis projektas ax.gif Triju kambariu mes gal ir neipirksim, bet nors dvieju kokiu... blush2.gif
Papildyta:
*

doh.gif Uzversiu dabar klausimais blush2.gif

Ziuriu jusu butuka ir dar iskilo toks klausimas: ar ten bute tokie kvadaturai (pvz ir svetaineje vidury kambario), tai kazkokios kolonos? Jos ten ir bus? Ir ar ta visa siena svetaineje (virsutine siena) tai bus per visa ilgi langas, ar ten tik siena ir jokiu langu nebus? g.gif
Gizmulka
QUOTE(Darlinyte @ 2008 07 21, 11:21)
Sveikute! Kadangi jau esat nusipirke butuka, tai gal kartais turit el. variantu ju sutarti (preliminaria arba normalia smile.gif)? Butu smagu pasityrineti...
Na, jei neturesit, tai tuomet prasysiu ju paciu.

O kada pirkot buta? Ar ten galima dar bus kazka su isplanavimu koreguoti?  4u.gif
Papildyta:
Ir dar, gal gali preliminariai parasyti jusu kambariu kvadraturas? Labai jau idomu palyginti  4u.gif . Kazkaip traukia mane sis projektas  ax.gif  Triju kambariu mes gal ir neipirksim, bet nors dvieju kokiu...  blush2.gif
Papildyta:

doh.gif  Uzversiu dabar klausimais  blush2.gif

Ziuriu jusu butuka ir dar iskilo toks klausimas: ar ten bute tokie kvadaturai (pvz ir svetaineje vidury kambario), tai kazkokios kolonos? Jos ten ir bus? Ir ar ta visa siena svetaineje (virsutine siena) tai bus per visa ilgi langas, ar ten tik siena ir jokiu langu nebus?  g.gif
*

ne, el. sutarties versijos deja neturim, reikia i agentura vaziuot (patarciau kreiptis tiesiogiai i "Sostines bustus", adresu kur saite apacioje nurodytas, o ne per tarpines agenturas)

mes nusipirkom kazkur birzelio pradzioje.
kazkiek ta isplanavima galima bus koreguoti, tas sienas kur plonos nurodytos. Kolonos svetaineje yra nesancios konstrukcijos, taip kad ju judint negalima. Visa virsutine (plane) siena yra stikline. Tas kazkiek matosi paveiksliuku galerijoje. 4 paveiksliukas pirmoje eileje yra butent tas A korpusas is tos puses.

dar pamirsau apie kvadratus:
mazesnis miegamasis apie 10kvadratu (neprisimenu dabar tiksliai ~10,5)
didesnis - apie 12
vonia apie 7
ir likes plotas svetaine su virtuve (ten apie 30, tiksliai dabar neprisimenu, planu neturiu ofise)
mazesnis balkonas - ~6kv m,
didesnis - 12 atrodo
Darlinyte
QUOTE(Gizmulka @ 2008 07 21, 13:46)
ne, el. sutarties versijos deja neturim, reikia i agentura vaziuot (patarciau kreiptis tiesiogiai i "Sostines bustus", adresu kur saite apacioje nurodytas, o ne per tarpines agenturas)

mes nusipirkom kazkur birzelio pradzioje.
kazkiek ta isplanavima galima bus koreguoti, tas sienas kur plonos nurodytos. Kolonos svetaineje yra nesancios konstrukcijos, taip kad ju judint negalima. Visa virsutine (plane) siena yra stikline. Tas kazkiek matosi paveiksliuku galerijoje. 4 paveiksliukas pirmoje eileje yra butent tas A korpusas is tos puses.

dar pamirsau apie kvadratus:
mazesnis miegamasis apie 10kvadratu (neprisimenu dabar tiksliai ~10,5)
didesnis - apie 12
vonia apie 7
ir likes plotas svetaine su virtuve (ten apie 30, tiksliai dabar neprisimenu, planu neturiu ofise)
mazesnis balkonas - ~6kv m,
didesnis - 12 atrodo
*

Papildyta:
QUOTE(Darlinyte @ 2008 07 21, 14:04)

*

Aciu uz informacija 4u.gif
Tai jei svetaineje visa ta siena yra stikline, tai labai liuks thumbup.gif Bus sviesu!

Na, reiks dabar jiems dar meila parasyt, o paskui kai gris MB, ziuresim kaip ir kada galesim iki ju nulekt. Nes man jau ryt i darbeli po atostogu, tai laiko bus maziau doh.gif , bet gal kaip nors istaikysim kada...
Gurgutte
Stebejom sita projektuka nuo pat mini reklamos pasirodymo; nuvaziavom pas pardavejus, ikalbejo..., uzsirezervavom.
Visos tos akcijos-atrakcijos pasirode tik marketinginis triukas, nes realia buto kaina gali stipriai koreguotis ir tai priklauso tik nuo naglumo ir mokejimo deretis. Po derybu mums asmeniskai parkingas kainavo vos virs 1000 Lt ir balkonu kvadratas keliais simtais maziau negu oficialiai buvo skelbiama. Susidare padori sumele. ax.gif

Dabar telieka laukti ir tiketis, kad pastatys, nes statybos gan vangiai juda. Kiek domejausi pamatu klojimas - sunkiausias darbas, todel tokia leta pradzia.

Laukiam laukiam smile.gif
Gizmulka
QUOTE(Gurgutte @ 2008 07 22, 10:09)
Stebejom sita projektuka nuo pat mini reklamos pasirodymo; nuvaziavom pas pardavejus, ikalbejo..., uzsirezervavom.
Visos tos akcijos-atrakcijos pasirode tik marketinginis triukas, nes realia buto kaina gali stipriai koreguotis ir tai priklauso tik nuo naglumo ir mokejimo deretis. Po derybu mums asmeniskai parkingas kainavo vos virs 1000 Lt ir balkonu kvadratas keliais simtais maziau negu oficialiai buvo skelbiama. Susidare padori sumele.  ax.gif

Dabar telieka laukti ir tiketis, kad pastatys, nes statybos gan vangiai juda. Kiek domejausi pamatu klojimas - sunkiausias darbas, todel tokia leta pradzia.

Laukiam laukiam  smile.gif
*

kuriam korpuse rezervavot?
Jullaja
Gizmulka- kaimynes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif!
drinks_cheers.gif mes nupirkom toki pat butuka tik 8 aukste... man tas isplanavimas su stikline siena wub.gif graziausias is viso namo... nu todel tokio isplanavimo butuku ir neliko daugiau...

Visiskai sutinku del derybu - galima issideret tikrai nemazai.. ir dar esu isitikinusi, kad esant tokiai rinkos situacijai derybos dar nebaigtos mirksiukas.gif mirksiukas.gif

Beje del isplanavimo - pilnai (isskyrus pagrindines sienas, bei kolonas isplanavima galima keisti - mes jau ruosiames smile.gif

del to ar pastatys ar ne- klauisiai banko- ar buna tokiu atveju ir kas buna, kai taip atsitinka...
atsakymas neisgasdino biggrin.gif
Gurgutte
A korpuse. Pro viena balkona matysis Siaurine gatve (ateity), pro kita kol kas laukai ax.gif
Labai idomu, kam priklauso plotas nuo musu busimo namo iki Justiniskiu gatves ir, kas ten bus statoma. Siuo momentu "Sostines bustai" issinuomave ta zemes dali smelio kalnui. Klauseme ju apie tai, taciau arba nenorejo sakyti, arba tikrai nezinojo to sklypo savininku planu.

Gizmulka
QUOTE(Jullaja @ 2008 07 22, 12:03)
Gizmulka- kaimynes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif!
drinks_cheers.gif  mes nupirkom toki pat butuka tik 8 aukste... man tas isplanavimas su stikline siena  wub.gif graziausias is viso namo... nu todel tokio isplanavimo butuku ir neliko daugiau...

Visiskai sutinku del derybu - galima issideret tikrai nemazai.. ir dar esu isitikinusi, kad esant tokiai rinkos situacijai derybos dar nebaigtos  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Beje del isplanavimo - pilnai (isskyrus pagrindines sienas, bei kolonas isplanavima galima keisti - mes jau ruosiames smile.gif

del to ar pastatys ar ne- klauisiai banko- ar buna tokiu atveju ir kas buna, kai taip atsitinka...
atsakymas neisgasdino  biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Gurgutte @ 2008 07 22, 12:09)
A korpuse. Pro viena balkona matysis Siaurine gatve (ateity), pro kita kol kas laukai  ax.gif
Labai idomu, kam priklauso plotas nuo musu busimo namo iki Justiniskiu gatves ir, kas ten bus statoma. Siuo momentu "Sostines bustai" issinuomave ta zemes dali smelio kalnui. Klauseme ju apie tai, taciau arba nenorejo sakyti, arba tikrai nezinojo to sklypo savininku planu.
*

nu tai irgi kaip ir kaimyne smile.gif, kuriam aukste?
Gurgutte
QUOTE(Gizmulka @ 2008 07 22, 14:02)
thumbup.gif  thumbup.gif
nu tai irgi kaip ir kaimyne smile.gif, kuriam aukste?
*

5 aukstas. Triju kambariu kampinis. drinks_cheers.gif
Jullaja
QUOTE(Gurgutte @ 2008 07 22, 13:09)
A korpuse. Pro viena balkona matysis Siaurine gatve (ateity), pro kita kol kas laukai  ax.gif

QUOTE(Gurgutte @ 2008 07 22, 14:13)
5 aukstas. Triju kambariu kampinis.  drinks_cheers.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Nu tai super - sakiau, kad tas 3-ju kambariu kampinis graziausias ir populiariausias (man rodo tokiu jau ir nebeliko)...

o mes ta pati butuka tik 8-tam mirksiukas.gif thumbup.gif

o del tu lauku - reiketu paziuret Vilniaus miesto plana g.gif
Gurgutte
Kiekviena diena stebiu, kaip sekasi "Dangaus miesto" butu ispardavimas. Siai dienai jau rezervuota/parduota 55 butai, kas sudaro 20 % visu butu. smile.gif
Kai dar neiskloti pamatai, toks procentas dziugina biggrin.gif
Darlinyte
QUOTE(Gurgutte @ 2008 07 23, 08:45)
Kiekviena diena stebiu, kaip sekasi "Dangaus miesto" butu ispardavimas. Siai dienai jau rezervuota/parduota 55 butai, kas sudaro 20 % visu butu.  smile.gif
Kai dar neiskloti pamatai, toks procentas dziugina  biggrin.gif
*

Aha, gal ir neblogai thumbup.gif . Kiekviena diena tas skaiciukas vis kyla. Dziugu!

Idomu, ar mes rysimes cia butuka isigyti? g.gif Kazkaip jau kaip ir issirinkom, bet dar dvejojam... O ir bijom tos paskolos kazkaip unsure.gif Dieve, dieve kiek reiks paskui bankui atidavineti doh.gif doh.gif doh.gif O dar masinos reikia, nes saviske pardavem verysad.gif
Jullaja
QUOTE(Darlinyte @ 2008 07 23, 08:51)

Idomu, ar mes rysimes cia butuka isigyti?  g.gif  Kazkaip jau kaip ir issirinkom, bet dar dvejojam... O ir bijom tos paskolos kazkaip  unsure.gif  Dieve, dieve kiek reiks paskui bankui atidavineti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O dar masinos reikia, nes saviske pardavem  verysad.gif
*

Mums irgi buvo LABAI baisu (nors ir dabar dar baisu)... bet man tai pliusas, kad namas dar nepastatytas - yra laiko siek tiek pataupyti, pasiruosti tam laikui, kai reikes pradet paskola grazint... o del paskolos periodo- nu man cia kazkodelramiai... pinigai laikui begant nuverteja ir po 10 metu (o tai tik 25% viso laikotaropio) ta suma jau nebebus tokia gresminga... nu ir aisku principas : "anksciau pradesi- anksciau baigsi smile.gif))

Nors PUIKIAI suprantu - man ir gi labai-labai-labai BAISU doh.gif
Gurgutte
QUOTE(Darlinyte @ 2008 07 23, 08:51)
Aha, gal ir neblogai  thumbup.gif . Kiekviena diena tas skaiciukas vis kyla. Dziugu!

Idomu, ar mes rysimes cia butuka isigyti?  g.gif  Kazkaip jau kaip ir issirinkom, bet dar dvejojam... O ir bijom tos paskolos kazkaip  unsure.gif  Dieve, dieve kiek reiks paskui bankui atidavineti  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O dar masinos reikia, nes saviske pardavem  verysad.gif
*

Isties, zingsnis labai didelis ir viska reikia stipriai apsvarstyti, paskaiciuoti. Rizika visa laika yra. blink.gif Gerai tas, kad siuo metu (kai infliacija tokia didele) paimta paskola ateity nuvertes. Infliacijos metu skolininkas siek tiek laimi, nes pasiskolinti pinigai nuvertes. Aisku, kas bus po pusmecio, metu ar triju - neaisku. Ekonimistai gazdina baisia krize, kurios metu daug imoneliu bankrutuos, zmonems truks darbo ir dar labiau padides negalesianciu issimoketi pasiimtu paskolu. Bet tikiuosi, kad mums taip neatsitiks smile.gif
Darlinyte
Joo, mergaites, baisu baisu unsure.gif

Dabar dar radau ir triju kambariu butuka toki visai nieko. Kaina gal kiek per didele mums (nors atvirai pasakius banke dar nebuvom doh.gif Cia lyginu pagal pernai, uzpernai metus kiek mums bankai siule (o abieju atlyginimai kilo). Idomu, kiek pas juos imanoma dar nusidereti ir kaip tai padaryti, kad butu itikinamiau ir kad jie nusileistu truputi g.gif Gal ka nors jiems prizadeti, ar ka? Jei kokius 10 % nuleistu butu idealu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Net nezinau. Reiks dar siandien su MB pakalbeti... Nes tas 2-ju kambariu butukas jau toks mazytis doh.gif
Nińa_del_viento
Sveiki 4u.gif
Ir mes su MB norime isigyti cia butuka smile.gif Statybas stebime kasdien, nes visai salia gyvename rolleyes.gif nelabai jos greitai juda, kyla abejoniu ar tikrai spes iki kitu metu spalio g.gif
Labiausiai gasdina, kad gali buti labai triuksminga del ateityje isdygsiancios gatves unsure.gif Del to kol kas dar neperkam, bet kuo toliau, tuo labiau as noriu savo namu ir sis varinatas man labiausiai patinka wub.gif Labai vilioja pasiulymas be baudu nutraukti sutarti ir salyga, kad jie metus mokes palukanas. Turiu dar toki klausimeli: jei sumokame pradini inasa, tai paskolos grazinimas bankui yra atidedamas ir pradedam atidavineti tik po metu (tada ir palukanu niekas uz mus nemoka, o nutraukus sutarti grazinamas inasas), arba jei imam paskola, sumokam uz buta visa suma ir pradedam grazinti paskola, jie metus laiko moka uz mus palukanas, o jei nutrauksim sutarti bankas grazina mums sumoketus pinigus? Ar kazka cia ne taip supratau?
Jullaja
QUOTE(mazute@ @ 2008 07 26, 14:36)
Sveiki  4u.gif
Ir mes su MB norime isigyti cia butuka  smile.gif Statybas stebime kasdien, nes visai salia gyvename rolleyes.gif  nelabai jos greitai juda, kyla abejoniu ar tikrai spes iki kitu metu spalio  g.gif
Labiausiai gasdina, kad gali buti labai triuksminga del ateityje isdygsiancios gatves  unsure.gif Del to kol kas dar neperkam, bet kuo toliau, tuo labiau as noriu savo namu ir sis varinatas man labiausiai patinka  wub.gif Labai vilioja pasiulymas be baudu nutraukti sutarti ir salyga, kad jie metus mokes palukanas. Turiu dar toki klausimeli: jei sumokame pradini inasa, tai paskolos grazinimas bankui yra atidedamas ir pradedam atidavineti tik po metu (tada ir palukanu niekas uz mus nemoka, o nutraukus sutarti grazinamas inasas), arba jei imam paskola, sumokam uz buta visa suma ir pradedam grazinti paskola, jie metus laiko moka  uz mus palukanas, o jei nutrauksim sutarti bankas grazina mums sumoketus pinigus? Ar kazka cia ne taip supratau?
*

Jei pirma inasa mokate is paskalos - tai tada reikes tuos pirmus metus moketi ta pirmo inaso kredito dali, ir uz ta dali palukanos mokes projekto vystytojas;
Visa kredita pradedat atidavinet tik po namo pridavimo (oriduos nama - bankas sumokes likusia dali sumos ir nuo to laiko ir pradesi moket)...
Jei pirmas inasas- savo lesomis, tai tada is vis nieko bankui moket nereikes kol namo nepastatys
Nińa_del_viento
Aciu, Jullaja 4u.gif Beje, speju is tavo niko, kad mes bendravardes rolleyes.gif
Jullaja
QUOTE(mazute@ @ 2008 07 29, 11:33)
Aciu, Jullaja  4u.gif  Beje, speju is tavo niko, kad mes bendravardes  rolleyes.gif
*

ax.gif bigsmile.gif gal dar ir kaimynemis busim bigsmile.gif
Orfika
Na merginos ir as rezervavau 2 kambariu buta A korpuse smile.gif . Bet kazkaip paskaicius jusu komentarus, kad vangiai vyksta statybos sunerimavau....Gal nepastatis?? blink.gif
Jullaja
QUOTE(Orfika @ 2008 07 31, 15:25)
Na merginos ir as rezervavau 2 kambariu buta A korpuse smile.gif . Bet kazkaip paskaicius jusu komentarus, kad vangiai vyksta statybos sunerimavau....Gal nepastatis?? blink.gif
*

Sveikinu rezervavus butuka!
Niekur nedigs- pastatys- laiko dar daug smile.gif ok.gif

O kokiam aukste, jei ne paslaptis mirksiukas.gif
Gurgutte
QUOTE(Orfika @ 2008 07 31, 15:25)
*

Kaip smagu, kad mūsų gretos didėja smile.gif
Jei nepastatys, mes tiems statytojams tokį šumą sukelsim. lotuliukas.gif
Jullaja
O as vakar buvau statybu paziuret... nu lyg ir juda reikalai i prieki- jau didziuuuule duobe iskase lotuliukas.gif
Gurgutte
QUOTE(Jullaja @ 2008 08 01, 09:42)
O as vakar buvau statybu paziuret... nu lyg ir juda reikalai i prieki- jau didziuuuule duobe iskase lotuliukas.gif
*

Ta duobe jau senai iskasta, jau polius visus beveik sukase, musu korpusas irgi su poliais. Dabar lauksim pamatu klojimo ir dygstanciu kolonu, kurios kiekviename musu bute styros rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.