QUOTE(Kristtek @ 2008 08 20, 12:39)
Labukas, kaip orai pas jus? Pas mus fu kaip lyja siandien. Vis neduodu tau ramybes, o kaip vadinasi tas miestas kur tu esi ar didelis jis yra? Esu Danija tik pravažiavus tad nieko nenusimanau. Mano vyras laukia kol bus laisva vieta fabrike, moka anglu kalba, ivairius statybinius darbus dirbti, gal kartais žinai kokių kitu vietu kur dar butu galima įsidarbinti, nebūtinai Billunde, jei kartais greit neatsirastu vietos? Kažkaip liūdna padėtis kai pagalvoji čia Lietuvoj, abu esam su aukštaisiais, vyras teisę baigęs, be to turim paskolą namui pasiėmę, o atlyginimai kai pagalvoji, tai visai nejuokinga darosi

Vis svarstom galimybę kokiai penketai metu padirbėti abiems. O tu pati važiuodama į Daniją ar mokėjai jau danų kalbą? Tai jau turbūt ir nebegrįši Lietuvėlėn? Gal patartum kaip man pavyzdžiui atvykus nuo ko pradėti ieškotis darbo? Ačiū tau

Pas mumi irgi ne kas, lyja

bet cia juk Danija, tad nieko nuostabaus

O as HORSENE, na miestukas tai ne is didziausi ir ne ismaziausiu. Atvaziavau nemokedama kalbos, bendravau tik angliskai, niu bet as gi dirbau aukle tai ten vaikai mane pralauze daniskai kalbet, po truputi ir ismokau.
O tai taviskis dar darbo neturi, tai jum prastokai.
Bet cia juk truksta darbo jegos, greitai kanors surasit. Pasizvalgykit laikrastukus, internete www.jobindex.dk yra nemazai darbeliu.
O tau siulyciau i darbo birza nueiti, tikrai koki valytojos darbeli atras, na gal ne paciom geriausiom salygom, bet isivaziavimui, manau butu visai nieko, o gal ir kokiam fabrikeli ka pasiulytu pakuoti.
Niu zodziu reikia pasiieskoti ir tikrai kanors atasit abu!!!